[T3] Silver Blades
+5
Atoru
Ryutoshi Kurasai
Chancery
Benedict Arata
Silver
9 posters
1 / 1 oldal
[T3] Silver Blades
Mashava City, a 10. szint fővárosának szélén, a szafari bejáratánál található egy keleti stílusú emeletes épület, melynek ajtaja felett egyszerű felirat hirdeti a kovácsműhely létezését.
A tolóajtó mögött megbúvó helyiség lágy, szemnek kellemes színekkel operál. A falakra nagyobb fegyverek, lándzsák, pajzsok, kardok vannak akasztva, közepén pedig egy vitrinben tőrök, pálcák, és egyéb kisebb fegyverek rejtőznek. Ezt megkerülve jutunk el az eladói pultig, ahol egy csengő is található, ha esetleg a boltot igazgató NPC, egy középkorú ősz, bajszos férfi, vagy maga a tulajdonos nincs jelen. A bal oldalon kaptak helyet a rúnák, szintén egy üveggel lefedett polcon, a jobb oldalon pedig a bolt specialitásai találhatóak, a vadászatot segítő dobófegyverek: dobótűk, kiskések, kunaiok; valamint a halászatot segítő hálók, horgászbotok és szigonyok. A pulttól balra egy ajtón túl rejtőzik maga a műhely, ahová a belépés szigorúan tilos.
A tolóajtó mögött megbúvó helyiség lágy, szemnek kellemes színekkel operál. A falakra nagyobb fegyverek, lándzsák, pajzsok, kardok vannak akasztva, közepén pedig egy vitrinben tőrök, pálcák, és egyéb kisebb fegyverek rejtőznek. Ezt megkerülve jutunk el az eladói pultig, ahol egy csengő is található, ha esetleg a boltot igazgató NPC, egy középkorú ősz, bajszos férfi, vagy maga a tulajdonos nincs jelen. A bal oldalon kaptak helyet a rúnák, szintén egy üveggel lefedett polcon, a jobb oldalon pedig a bolt specialitásai találhatóak, a vadászatot segítő dobófegyverek: dobótűk, kiskések, kunaiok; valamint a halászatot segítő hálók, horgászbotok és szigonyok. A pulttól balra egy ajtón túl rejtőzik maga a műhely, ahová a belépés szigorúan tilos.
Kínálat
Rúnák
nincs recept
Kardforgató
nincs recept
Lovag
Arany *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+16 erő +2 kitartás)
/3 Aranyérc + 1 Tompa *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (item) + 1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (item) + 1 Fém *Pallos/Fejsze/Pöröly* (item)/ - 400 arany+itemek
Harcos
A Fekete Lovag Flameberge (+100 erő -18 fegyverkezelés -18 gyorsaság -18 kitartás -18 speciális képesség, felszereléséhez és megemeléséhez legalább 3-as súlyemelés kell)
/1 Obszidián + 5 Opál + 1 Kemény *Pallos/Fejsze/Pöröly* (item) + 1 Acél *Pallos/Fejsze/Pöröly* (item)/ - 1200 arany+itemek
Árnyharcos
Arany Stiletto (+10 erő +5 gyorsaság)
/5 Aranyérc + 2 Jeti Bőr + 1 Éles Kés (item)/ - 700 arany+item
Állatidomár
Holdkő Bot (+2 erő +12 irányítás +1 speciális képesség)
/12 Halvány Holdkő + 1 Görbe Bot (item)/ - 900 arany+item
Íjász
nncs recept
Harcművész
nincs recept
A hozzászólást Silver összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 19 2015, 12:30-kor.
Silver- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 430
Karakterlap
Szint: 31
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Re: [T3] Silver Blades
Állatidomár
Rubin Síp (+11 irányítás +1 spec)
/6 Tömény Rubin + 2 Acél/ - 600 arany
Rubin Síp (+11 irányítás +1 spec)
/6 Tömény Rubin + 2 Acél/ - 600 arany
Új, minőségi idomárfegyver a bolt polcain! Korlátozott ideig (=céhbe lépésemig) azonnal meg tudom kovácsolni, használjátok ki a ragyogó alkalmat és rendeljétek meg most! Hozott ércek esetén 50% kedvezményt kínálok
Silver- Kardforgató
Karakterlap
Ahhoz, hogy újra aktívan űzhessem hobbijaimat, és ne érezzem magam nagyon veszélyben fel kellett magam szerelnem a legjobban, persze csak lehetőségekhez mérten. Könnyed utánajárás egy kis barangolás, és már meg is találtam azt a 10. szinti boltot, amelyben számomra megfelelő íjat tudnak készíteni.
Két koppantás, majd belépek.
-Üdv! Azt hallottam errefelé megtalálható egy bizonyos Rubin íj. Azt szeretném megvásárolni!
Közlöm egyszerűen az igényemet, majd, ha megkaptam a terméket fizetek is.
Két koppantás, majd belépek.
-Üdv! Azt hallottam errefelé megtalálható egy bizonyos Rubin íj. Azt szeretném megvásárolni!
Közlöm egyszerűen az igényemet, majd, ha megkaptam a terméket fizetek is.
Benedict Arata- Íjász
- Hozzászólások száma : 198
Karakterlap
Szint: 20
Céh: -
-Szia, ismét ^^ -tottyanok be második nekifutásra, mert elsőnél nekimentem az ajtófélfának O.o; -Ha ráérsz, tudsz nekem csinálni egy Árnyéktőrt? Hoztam mindent
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Kristálypajzs (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)
Hősi *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+6 erő +15 páncél)
ezeket szeretném az úrfitól, 3 Fémkövet máris utaltam, a Voice megállapodás értelmében az árát Mirika kisasszony állja
Hősi *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+6 erő +15 páncél)
ezeket szeretném az úrfitól, 3 Fémkövet máris utaltam, a Voice megállapodás értelmében az árát Mirika kisasszony állja
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2
Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4
Szint: 3
15 hp 18 p
Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai- Lovag
- Hozzászólások száma : 244
Karakterlap
Szint: 12
Céh: White Rose
Egy gombóccal a torkomban sétálok be a boltba.
- Jó napot! Szeretnék rendelni egy Rubin Kést és egy Ügyesség Rúnát.Itt vannak a kellő ércek hozzá. Ez mennyi lesz összesen? ^^
- Jó napot! Szeretnék rendelni egy Rubin Kést és egy Ügyesség Rúnát.Itt vannak a kellő ércek hozzá. Ez mennyi lesz összesen? ^^
Karakterlap
Szint: 25
Céh: Angelic Voice
Hősi rövid kard ^^
Aida Atsumori- Lovag
- Hozzászólások száma : 272
Karakterlap
Szint: 13
Rendelés:
Végzetes *Fegyver* (+12 erő)
3 acélom van hozzá, a maradékért a fizettséget pedig, vagy kiválogatod a többi ércem közül, vagy fizetem pénzben.
Végzetes *Fegyver* (+12 erő)
3 acélom van hozzá, a maradékért a fizettséget pedig, vagy kiválogatod a többi ércem közül, vagy fizetem pénzben.
Chiaki- Harcművész
- Hozzászólások száma : 35
Karakterlap
Szint: 23
Mr. Ryutoshi Kristálypajzs rendelésén kívül minden teljesítve
Silver- Kardforgató
Karakterlap
Nagyon ritkán jártam mások boltjába, főleg miután meglett a sajátom. Egyszerűen még most is mindig van ott mit csinálni, és mikor az ember azt hinné, hogy kész volt mindennel, akkor mindig betoppant egy ügyfél, aki miatt megint fel kellett fordítani a műhelyet. Ezúttal azonban másként álltak a dolgok.
- Hello! Nem tudom jókor zavarok-e. Rinarin Ai Kita vagyok. - Talán kezet is nyújthattam, nem emlékszem tisztán. - Szeretnék két Acélkarmot rendelni. Nem tudom mennyit számít az árban, de hoztam hozzá minden nyersanyagot.
- Hello! Nem tudom jókor zavarok-e. Rinarin Ai Kita vagyok. - Talán kezet is nyújthattam, nem emlékszem tisztán. - Szeretnék két Acélkarmot rendelni. Nem tudom mennyit számít az árban, de hoztam hozzá minden nyersanyagot.
Karakterlap
Szint: 10
Céh: Angelic Voice
Belépett egy vásárló. Nem is akármilyen, egy pretty girl. Talpra is pattantam, és köszöntöttem illendő módon, meghajlással.
- Welcome! Az én nevem Silver, és csak örülök, ha feldobod a szürke hétköznapjaimat, Miss Kita - egyenesedtem fel mosolyogva - Ha van nálad minden hozzá, akkor kettőt kapsz egy áráért - kacsintottam, és ha átnyújtotta, akkor elvettem az érceket, és néhány percen belül visszatértem a kész tőrökkel.
- 500 golds, please - közöltem az árat a lánnyal.
- Welcome! Az én nevem Silver, és csak örülök, ha feldobod a szürke hétköznapjaimat, Miss Kita - egyenesedtem fel mosolyogva - Ha van nálad minden hozzá, akkor kettőt kapsz egy áráért - kacsintottam, és ha átnyújtotta, akkor elvettem az érceket, és néhány percen belül visszatértem a kész tőrökkel.
- 500 golds, please - közöltem az árat a lánnyal.
Silver- Kardforgató
Karakterlap
Innentől kezdve Tier 3-as fegyvereket lehet csak kapni a Silver Blades-ben. Már van is egy botom idomárok számára!
Silver- Kardforgató
Karakterlap
Csak egyszer kell körbenéznem a piacot, hogy találjak magamnak kedvező változásokat :3 Be is lépek már az előkészített anyagokkal, remélve, hogy időben is jöttem
-Helló Egy Holdkő Bot érdekelne. Itemet és aranyat hoztam hozzá, statmódosítást nem kérek :3
-Helló Egy Holdkő Bot érdekelne. Itemet és aranyat hoztam hozzá, statmódosítást nem kérek :3
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Új receptek érkeztek harcosok, lovagok és árnyharcosok számára
Silver- Kardforgató
Karakterlap
Szeretnék venni egy Holdkő Botot. Az aranyat és az itemet elküdtem.
Desdemona- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 404
Karakterlap
Szint: 21
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.