[Off] Csevegő
+16
Tsujimoto Eiki
Kurama
Joey Chrome
Shakan
Desdemona
Utahime
Strea
Shukaku
Mao
Clark Corben
Askr
Taidana
Aoishi Airi
Chancery
Fuuko Shinatsu
Peter Worker
20 posters
2 / 6 oldal
2 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: [Off] Csevegő
A hozzászólást Fuuko Shinatsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 02 2013, 20:50-kor.
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
Fuuko Shinatsu- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 179
Karakterlap
Szint: 11
Indikátor: Zöld
Céh: -
Minden játékos kapott 2x 25exp-t a jó hozzászólás rekordokért :3 itt van a hír
Karakterlap
Oh, akkor csak nem színezte ki nekem a topikot és nem vettem észre XD Jajdejó :3 Már megijedtem, hogy KayaBá félreszámolt valahol, rohantam volna szólni XD Vagy nem
Köszi ^^
Köszi ^^
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Fuu, ez szerintem nagyon jó lett!
És a másik témához hozzászólva: érdemes feliratkozni (lap alján az opció) a topikra, ha még nem tetted volna, és akkor nem maradsz le a lényeges infókról.
És a másik témához hozzászólva: érdemes feliratkozni (lap alján az opció) a topikra, ha még nem tetted volna, és akkor nem maradsz le a lényeges infókról.
- Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24
Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11
Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 495
Karakterlap
Szint: 15
Fel vagyok iratkozva. Csak már hiába jönnek az e-mailok, delete-delete-delete. Akkor csillan a szemem, ha álláslehetőségről írnak XD
Majd jobban figyelek erre is innentől *kunc* ^^
Nekem az jutott eszembe, hogy milyen lenne, ha Hisame-chan is kifigyelne ott a pajzs tetejéről? X3 Vagy egy teljesen random tollassárkány X3 Ha már Peter a vezírünk
Majd jobban figyelek erre is innentől *kunc* ^^
Nekem az jutott eszembe, hogy milyen lenne, ha Hisame-chan is kifigyelne ott a pajzs tetejéről? X3 Vagy egy teljesen random tollassárkány X3 Ha már Peter a vezírünk
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Fuu képe jó lett! Egyszerű, nincs túlbonyolítva.
Clark a tieid is jók, menők, ám a szárnyakat soknak érzem kicsit.
Az exp-ket igyekszem minél hamarabb átírni a céhlapon.
Nem kell Hisame a pajzs mögé, a mancs elég elég szerintem, hogy jellemezen minket.
Clark a tieid is jók, menők, ám a szárnyakat soknak érzem kicsit.
Az exp-ket igyekszem minél hamarabb átírni a céhlapon.
Nem kell Hisame a pajzs mögé, a mancs elég elég szerintem, hogy jellemezen minket.
Peter Worker- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1008
Karakterlap
Szint: 26
Céh: Young Justice
A szárnyakat ki lehet venni, és nem tart semeddig Ha kell feltöltöm úgy
Clark Corben- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 50
Karakterlap
Szint: 3
Sziasztok! Csak jöttem szólni, hogy nem felejtettem ám el a céhes találkozót, de ma már nem tudok rá írni! Ígérem a héten írni fogok! / Ha nagy gondot okozok akkor nyugodtan hagyjatok ki a körből /
Mao- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 45
Karakterlap
Szint: 5
Peter Worker írta:Az Acél Megváltót (+4 erő + 2 speciális képesség +50 páncél) kivenném a bankból.
Kayaba Akihiko írta:A megváltó pontjai el lettek számolva. +4 erő + 2 speciális képesség +50 páncél helyett csak +4 erő + 2 speciális képesség +36 páncél
Ha jól sejtem egy tárgyról van szó. Ha nem, akkor bocsesz.
Clark Corben- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 50
Karakterlap
Szint: 3
Sziasztok! Sajnos mégsem tudok írni a céhes talira ezen a héten, mivel még nincs kész a gépem telóról pedig kín írni. Bocsika. :/ Talán jövő héten már lesz gépem... elvileg.
Mao- Állatidomár
Karakterlap
Azt szeretném kérdezni, hogy elhunyt céhtársunk hagyatékából a Kapcsolat gyűrűt (+6 irányítás) ki vehetném a céhbankból? Ha igen akkor cserébe be tudnék tenni egy természet gyűrűt (+1 élet).
Illetve azt szeretném mondani, hogy potion/méregfőző vagyok, szóval ha valakinek szüksége van valamilyen bájitalra akkor nyugodtan szóljon és ha van nyersanyagom vagy ha hoztok hozzá szívesen előállítom. (a recepteket az adatlapon gyűjtöm ha valakit esetleg érdekel.)
Illetve azt szeretném mondani, hogy potion/méregfőző vagyok, szóval ha valakinek szüksége van valamilyen bájitalra akkor nyugodtan szóljon és ha van nyersanyagom vagy ha hoztok hozzá szívesen előállítom. (a recepteket az adatlapon gyűjtöm ha valakit esetleg érdekel.)
Karakterlap
Sziasztok! Jöttem jelenteni, hogy 90%-ban már holnap tudok írni és köszi, hogy ilyen rendesek és megértőek (na meg türelmesek) voltatok! (:
Mao- Állatidomár
Karakterlap
Én úgy terveztem, hogy Mao után írok a gyűlésre, ha nem jelent problémát.
Askr- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 533
Karakterlap
Nem, nem probléma.
Fuuko, természetesen használhatod a gyűrűt.
Fuuko, természetesen használhatod a gyűrűt.
Karakterlap
Anoo, ez egyébként most azt jelenti, hogy van egy szabad helyünk? ^^;
Mert ha igen, Jay-el próbálok beszélni, hogy jöjjön, csak még fél szegény, mert "nem ismer senkit", meg a munkája miatt nem is tud olyan aktív lenni (négynaponta van szabadnapja, de akkor is hullafáradt általában, és ez a rendszer majd csak akkor változik kedvezőbbre, ha én is szerzek munkát és besegíthetek neki végre Ami remélem, most már mihamarabb bekövetkezik)
Mert ha igen, Jay-el próbálok beszélni, hogy jöjjön, csak még fél szegény, mert "nem ismer senkit", meg a munkája miatt nem is tud olyan aktív lenni (négynaponta van szabadnapja, de akkor is hullafáradt általában, és ez a rendszer majd csak akkor változik kedvezőbbre, ha én is szerzek munkát és besegíthetek neki végre Ami remélem, most már mihamarabb bekövetkezik)
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Majd össze ereszük akkor Parvulussal, nyehehehe.
Bocsánat, csak vicceltem. Igen, azt jelenti, hogy így lett egy szabad helyünk. Amennyiben Jay szeretne csatlakozni, én nem ellenzem, azonban tényleg csak akkor jöjjön, ha szeretne és nem a te tukmálásod miatt, nem erőltettem senkire sem a céhtagságot :]
Bocsánat, csak vicceltem. Igen, azt jelenti, hogy így lett egy szabad helyünk. Amennyiben Jay szeretne csatlakozni, én nem ellenzem, azonban tényleg csak akkor jöjjön, ha szeretne és nem a te tukmálásod miatt, nem erőltettem senkire sem a céhtagságot :]
Karakterlap
Sziasztok,
Bár most nem leszek négy napig, de igyekszem figyelni a dolgokat. Na jó, az túlzás, de a negyedik nap után leszek, talán aktívabban is, mint eddig, ki tudja.
Addig is, sajnos Lotti és úgy tűnik most Tai is elhagyta az oldalt. A céhünk két nagyon értékes taggal lett szegényebb. A legfrissebb információim szerint idővel még egy játékossal kevesebben leszünk. Csak hogy teljes legyen a történés.
Nem kívánnám, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagyjon, vagyis már alább hagyott, inkább úgy mondanám, hogy felszeretném éleszteni. Feltenni azokat a tappancsokat és vezetni bele az áramot, míg nem lesz jó. Tudom ebben nekem is nagy szerepem volt, nem fogok keresni kifogásokat.
Tehát első körben.
- A Bankban van aranyunk, lehet kivenni, ha valaki fejleszteni akar valamit, vagy lehet javaslatot tenni, hogy mit kéne belőle építeni.
- A Bankban vannak ércek. Tier 2-es receptekhez jók. Eladni őket nem szeretném, így gondolkodjatok, hogy milyen hasznos tárgyak lehetnek majd fontosak a számotokra.
- Ha a növények nem kellenek a céhben senkinek sem, úgy még megtartjuk őket.
Második kör, jövőhéten.
Bár most nem leszek négy napig, de igyekszem figyelni a dolgokat. Na jó, az túlzás, de a negyedik nap után leszek, talán aktívabban is, mint eddig, ki tudja.
Addig is, sajnos Lotti és úgy tűnik most Tai is elhagyta az oldalt. A céhünk két nagyon értékes taggal lett szegényebb. A legfrissebb információim szerint idővel még egy játékossal kevesebben leszünk. Csak hogy teljes legyen a történés.
Nem kívánnám, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagyjon, vagyis már alább hagyott, inkább úgy mondanám, hogy felszeretném éleszteni. Feltenni azokat a tappancsokat és vezetni bele az áramot, míg nem lesz jó. Tudom ebben nekem is nagy szerepem volt, nem fogok keresni kifogásokat.
Tehát első körben.
- A Bankban van aranyunk, lehet kivenni, ha valaki fejleszteni akar valamit, vagy lehet javaslatot tenni, hogy mit kéne belőle építeni.
- A Bankban vannak ércek. Tier 2-es receptekhez jók. Eladni őket nem szeretném, így gondolkodjatok, hogy milyen hasznos tárgyak lehetnek majd fontosak a számotokra.
- Ha a növények nem kellenek a céhben senkinek sem, úgy még megtartjuk őket.
Második kör, jövőhéten.
Karakterlap
Bennem még mindig ugyanolyan nagy a lelkesedés, mint előtte, de amúgy is most sokan nyaralnak és élik az életüket, az egész játék lepangott egy ideje.
Én amondó vagyok, Kereskedőket fejlesszük, amíg lehet. Abból folyna be több és több arany, amiből már a többit is tudjuk fejleszteni, meg persze magunkat is. Nekem még mindig rahedli eventem, küldim meg miegymásom megy, ha egyszerre érnek véget, akkor dőzs van úgyis (a receptes-alkotós rendszert meg nem is ismerem teljesen, előbb beletanulok).
/Tai-t még mindig siratom /
Én amondó vagyok, Kereskedőket fejlesszük, amíg lehet. Abból folyna be több és több arany, amiből már a többit is tudjuk fejleszteni, meg persze magunkat is. Nekem még mindig rahedli eventem, küldim meg miegymásom megy, ha egyszerre érnek véget, akkor dőzs van úgyis (a receptes-alkotós rendszert meg nem is ismerem teljesen, előbb beletanulok).
/Tai-t még mindig siratom /
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Én is nagyon sajnálom a céhből elhalálozottakat. Remélem nem lesz több halottunk. Olyan rossz érzés látni amikor egy már ezer éve játszó személy abbahagyja.
Karakterlap
Megnyílt a közös boltunk Yuichi-val \o/
Taidana utódaként a Kristálykereskedés és a Potibolt egyaránt kedvezménnyel várja a két céh tagjait, szóval csak bátran
Taidana utódaként a Kristálykereskedés és a Potibolt egyaránt kedvezménnyel várja a két céh tagjait, szóval csak bátran
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Hejhó.
A bankban van pár ércünk. Tudnánk kovácsoltatni rubin köpenyt, fém bakancsot, egészség gyűrűt, nyúlak cipelőjét, Iron Man páncélt, sasos sapkát, fémgyűrűt, vastag köpenyt. Persze nem mind egyszerre, de ki szeretne előrelátó lenni, az szóljon, hogy mit szeretne magának.
A bankban van pár ércünk. Tudnánk kovácsoltatni rubin köpenyt, fém bakancsot, egészség gyűrűt, nyúlak cipelőjét, Iron Man páncélt, sasos sapkát, fémgyűrűt, vastag köpenyt. Persze nem mind egyszerre, de ki szeretne előrelátó lenni, az szóljon, hogy mit szeretne magának.
Karakterlap
Iron Man páncél Hulk bácsi gatyóját nem lehet kérni? Hisz az a leges-legszuperebb páncél a világon *kunc* Sosem szakad szét, csak el
Anyway, ezen még nem gondolkodtam annyit, úgyis messze van még a kilences szint nekem, meg az a típus vagyok, aki inkább vár és majd marja, ami marad
Anyway, ezen még nem gondolkodtam annyit, úgyis messze van még a kilences szint nekem, meg az a típus vagyok, aki inkább vár és majd marja, ami marad
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Szerintem én is akkor foglalkozok majd a T2-es páncélzattal, ha már tudom hordani őket. Az érceinknek csak nincs szavatossági ideje
Karakterlap
Hi,
Elértünk a 10. bosshoz és van egy olyan sanda érzésem, hogy 5 - 5 emberekkel hat - hét forduló is lesz, mire legyőzzük, vagy valami értelmes dolgot is csinálunk vele. Az íjászaink gyávák - csak saját vélemény, de egyébként csak ők sem akarnak burkokra költeni - harcművészünk kevés és a többiek sem akarnak aranyat költeni...
Szó, mi szó, egy rendes csapat az én belátásaim szerint nem fog összejönni a közeljövőben.
Olyat kérdeznék tőletek, vagy azoktól akik aktívak közülünk, hogy költsem a céh aranyát burkokra és legyek ott ezekbe a kis csoportokba, vagy hagyjam ezt?
Peter ott lenne a bossokon, de költséges biznisz ez így. Van valami amire költenétek aranyat most, fejlesszük a dolgokat inkább, vagy legyenek akkor burkok?
Elértünk a 10. bosshoz és van egy olyan sanda érzésem, hogy 5 - 5 emberekkel hat - hét forduló is lesz, mire legyőzzük, vagy valami értelmes dolgot is csinálunk vele. Az íjászaink gyávák - csak saját vélemény, de egyébként csak ők sem akarnak burkokra költeni - harcművészünk kevés és a többiek sem akarnak aranyat költeni...
Szó, mi szó, egy rendes csapat az én belátásaim szerint nem fog összejönni a közeljövőben.
Olyat kérdeznék tőletek, vagy azoktól akik aktívak közülünk, hogy költsem a céh aranyát burkokra és legyek ott ezekbe a kis csoportokba, vagy hagyjam ezt?
Peter ott lenne a bossokon, de költséges biznisz ez így. Van valami amire költenétek aranyat most, fejlesszük a dolgokat inkább, vagy legyenek akkor burkok?
Karakterlap
- Spoiler:
- Pedig íjászok kellenének zöldbe, meg egy tank a fehérbe egy gyógyítóval, és szerintem menne, az első fázis legalábbis mindenképp, ha senki nem ugrál ki-be >.>
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
2 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.