[Küldetés] A Holt Barlang kincse

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] A Holt Barlang kincse

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Május 08 2019, 16:14

Chakna kérdésére csak megráztam a fejem - Úgy konkrétan nincs semmi, amit ne tudnék az inventoryba pakolni, legfeljebb a kard a fényforrás miatt ami nagy segítség lenne ha addig tudnád hozni - mosolyogtam rá a lányra. Majd a következő mondatai elgondolkodtattak. - Lemaradás... Ez ismerős... - válaszoltam a lánynak - Szinte mindannyian lemaradással kezdtünk, és időről időre csak tovább gyűlt az a bizonyos tapasztalatbeli lemaradás... - gondoltam vissza azokra az időkre, amikor a farmhelyek helyett a kocsmákat látogattam - Voltak nekem is olyan időszakaim, amikor nem láttam értelmét a dolgoknak. Nem volt semmi motívációm sem farmolni, sem bármit is csinálni... amikor veszteség éri az embert, eléggé meg tudja kérdőjelezni bárminek is az értelmét - fejtettem ki egy kicsit bővebben. Judy elvesztését is elég nehezen dolgoztam fel, és ha nem álltak volna mellém a céhtársaim, valószínűleg még mindig valahol a pultot támasztanám, vagy feladtam volna. Mondjuk most sincs motívációm a tapasztalati pontok hajkurászására, de ez már teljesen más tészta. - Az igazán fontos dolgok nem a véget nem érő számnövelés. Hiába lennél Aincrad legerősebb játékosa, elég az, ha egynél többen kerülnek veled szembe, esetleg előkerül egy mérgezett penge, és magatehetetlenül fekszel a padlón... - húztam el a számat - Egyre lassabbak a szintlépések, egyre több időt tölt az ember az útvesztők mélyén... de ugyanakkor, pont emiatt a valóban fontos dolgokra nem marad időd. Hogy azokkal töltsd a napjaidat, akik fontosak számodra... mert nem tudhatod, mennyi időtök adatott - mondtam az íjászlánynak, a lehető legkomolyabban. Valahol a réges-régi önmagamra emlékeztetett Chakna. Még amikor az első hónapjaimat töltöttem Aincradban, és próbáltam felzárkózni, utolérni azokat, akik az élen jártak. Aztán pár napja kellett rádöbbennem, hogy pont a lényeges dolgokról feledkezek meg. Odalenn az a halálközeli élmény még olyan friss és eleven, mintha csak az imént történt volna. Ahogy megjelent lelki szemeim előtt Hime... akkor tudatosult bennem, hogy mi az, ami tényleg fontos... Akkor döntöttem úgy, hogyha élve megúszom, akkor nem hagyom értelmetlenül elveszni a napjaimat, egyedül, a havas dombok között. Több időt kell töltenem a céhtársaimmal, de legfőképp Himével...

Majd miután kiértünk, szép nagy ívben elkerültük az NPC-t, ahogy Mirai is tanácsolta, aztán teleportáltunk a Kezdetek Városába. Némi gyaloglás után egy fogadóban kötöttünk ki. Végre, valami "otthonosabb" terep. Mirai és a többiek példáját követve előástam az inventory mélyéről az összegyűjtögetett kristályokat, és lerakosgattam az asztalra. Kicsit el is csodálkoztam, hogy mennyi félét összeszedett a csapat. Vajon mi mindent lehet belőlük összehozni? Majd nemsokkal később a furcsa csuklyás alak feltette a kérdését. Túl sok ötletem nem volt, hogy konkrétan mit is szeretnénk. Persze, elképzelésem volt már. - Egy lángoló kardot kérnék – szólaltam meg végül, amikor rám került a sor – Tier 4-est, lángolás effekttel meg tűzsebzéssel – tettem hozzá. Na igen, a Nodachi csak Tier 2-es, és a bónusz tűzsebzése sem olyan erős, hogy sokat számítson. Viszont a tűznek, mint alapelemnek kétségkívül sokszor hasznát vettem már. Fénye beragyogta a sötét barlangokat, alagutakat, a melegénél pedig jópárszor "kiolvasztottam" szét- vagy éppen összefagyott mancsaimat. Nem okozott problémát vele a kandallók, tábortüzek begyújtása sem, szóval sokszor nagyon jól jött már. Furcsa is lenne anélkül az élet. Például ezt a mostani túrát is nehezebben vettük volna vaksötétben. A tűz elem tehát mindenképp marad. Bár az új kardot nem tudom, mikor fogom harcban használni, hisz "szabadságoltam" magam egy időre. De hárman is vagyunk a céhben kardforgatók, szóval adott esetben például Fuwa is hasznát venné.

_________________
[Küldetés] A Holt Barlang kincse - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1476
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 47
Exp:
[Küldetés] A Holt Barlang kincse - Page 2 Vo36oi9223/9300[Küldetés] A Holt Barlang kincse - Page 2 2yjvlht  (9223/9300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Holt Barlang kincse

Témanyitás by Chakna on Hétf. Május 13 2019, 17:16

Felesleges lett volna problémázni, eddig is Mirait követtük, így bár választ azonnal nem kaptam, az volt kézenfekvő, hogy ezután is utána megyek, végülis rajta keresztül? Vagy tőle? kaptuk a feladatot.
Mikor végül válaszolt, bólintottam, és követtem a teleportkapun át. Nem volt túl informatív a válasz, de végül nem utalt semmi arra, hogy rosszabbul járhatnánk Mirai vezetésével. Úgyhogy a fenntartásaimat elengedve ráhagyatkoztam.
Ettől kezdve tulajdonképpen magától értetődő volt, mit kell csinálni, így, magamban csodálva az elegáns helyet, szó nélkül én is kitettem a nálam lévő kristályokat a ruhába rejtőzött alak elé.
Szophie gyorsabb volt nálam, és K1 segítségére sietett... Valami egész biztosan történt a fiúval, és erősödő késztetést éreztem, hogy utánajárjak, mi lehet a gondja. Egyre szomorúbb volt ránézni, és engem meg ijesztett az is, hogy valami olyasmit láttam benne, amiben nem tudtam nem magamra ismerni. Úgy festett, mint akinek az életből is elege van…
Első lépésként ahhoz, hogy kiderítsem mi lehet a gond, elküldtem neki egy barátfelkérést. Figyelni szerettem volna rá, hogy biztonságban legyen…
Viszont közben én is azon töprengtem, milyen tárgyat kérjek. Végül úgy döntöttem, a vértemet lenne a legészszerűbb lecserélni.

- T4-es vértet szeretnék. A képességet rád bízom, ha lehet segítsen másokat védeni... - mondtam halkuló hangon. Túl sok hasznos tárgyképességet el tudtam volna képzelni, és egyik mellett sem tudtam dönteni. Így, Szophie előbbi megnyilvánulását hallva, és is rábíztam a konkrét képességet a kovácsra, és kíváncsian vártam, miféle vértet fog adni nekem.
Persze.. Nem fogom tudni azonnal használni, de így legalább több motivációm lesz, hogy fejlődjek, és elérjem a T4-es szintet: Várni fog egy különleges vért, ami segítségemre lesz.


_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 784
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] A Holt Barlang kincse - Page 2 Vo36oi2217/2300[Küldetés] A Holt Barlang kincse - Page 2 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.