[Küldetés] Izzó Barlang

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Cardinal on Kedd Jún. 13 2017, 14:55

Résztvevők:
- Akito
- Chancery
- Danee
- Kiwi

Helyszín: Napfény Erdő

Jelentkeztetek tehát egy felhívásra, vagyis hát konkrétabban egy expedícióra. A helyszín a Napfény Erdő mélye, úgyhogy az utatok során valószínűleg összetalálkoztok néhány közepes erejű szörnnyel, bár legfeljebb Kiwinek okozhatnak kihívást, a többiek bőven leszintezik ezeket a lényeket. Kisebb-nagyobb nehézségek árán érkeztek meg a megadott koordinátákhoz, ahol a szervezőtök már vár titeket. Mirai, merthogy így hívják, egy kiégett mező széléről kémleli a túloldalon található barlang száját.

[Küldetés] Izzó Barlang 328623

A sápadt, betegesen sovány lány görcsösen szorongatja a kardját a kezében. Már itt is érezni a hőt, amit a barlang szája sugároz magából, az pedig viszonylag triviális, hogy miért baj ezen a szinten, ha a meleg elpusztítja a növényeket.
- Oda megyünk - jelenti ki halvány, de selymes hangján, mikor mindannyian megérkeztetek - Nem tudom, mi vár ránk, legyetek óvatosak - teszi hozzá. Kérdés? Óhaj-sóhaj?

Határidő: június 24.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi0/0[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Kiwi on Kedd Jún. 13 2017, 19:02

Miért is kerültem végül ide? A válasz egyszerű. Inkább tűz mint víz, valamint az Angival is megbirkóztam, így volt elég önbizalmam, hogy ne érezzek különösebb akadályt. Bár az, hogy magas szinten van, még ha fel is tudok ide jönni... ritkán járok erre, hisz a lények erőseknek számítanak, így meggondolandó hogy merre is tartózkodok a szinten belül. A védett övezeten kívülre egyáltalán nem merészkedtem még, és nem is tervezem, viszont a növények pusztulása... látványos. Mint ahogy a mob populáció egy része is áldozatul esett a pletykák szerint. A víz fogytán, és sok szinte ihatatlan. Persze, mindez csupán szóbeszéd szinten hallottam. Jómagam elvoltam az alacsonyabb szinteken, de adva az óvatosságra így, hoztam magammal saját tartalékokat. Megakadályozni valamit, ami talán globális méretűvé is kinőheti magát. Félek... ismét nagy fába vágom a fejszémet, de ha magasabb szintű ismerősöket, és kapcsolatokat akarok kiépíteni, akkor kockáztatnom kell és elhagyni a komfortzónát. Valamint boss. Ha elérem azt a szintet, könnyebb lesz ha ismerek néhány arcot onnan. Bár megvan a félelmem, hogy beképzeltek, flegmák.. nagyképűek, de nem akarom elriasztani magam, így tiszta lappal nyitok a veteránok iránt. Csakis így működhet.

Szenvedős útra készültem, és meg is kaptam. Egy édes piros virág kezdte el nyaldosni a bokámat, amire először megszeppenve ugrottam egy nagyot, azt hittem valami csiga.. De amint leguggoltam, hogy megsimogassam és rájöjjek ez mob-e vagy növény... addigra felkapott valami a levegőbe. Sikkantva vágtam le, majd ahogy földet értem volna, egy másik inda ismét elkapta a lábam, hogy elhurcoljon, pár métert sikerült is arrébb rántania, mire sikerült felhúzódzkodnom, hogy kardommal kettőt belevágva pixelekre bomoljon a lián. Majd sürgősre vettem, és futásnak eredtem, hogy lerázzam... persze a koordináta irányába, hogy lerázzam. Ha sikerült is, a virágoktól megszabadulnom, sikeresen összeakadtam egy csoport szörnnyel. Maguktól támadtak, így nem volt más választásom. Hagytam, hogy belém mélyesszék végtagjaikat és fogaikat, éreztem, ahogy a testem tehetetlenül fetreng a szörnyek súlya és tépése alatt, az életcsíkom pedig hamar sárgára csúszott, majd pirosra... majd láthattam miként az utolsó pontjaim is elfogynak és pixelekre hullok. Nem esett bajom, bár ő leginkább csak az utolsó alap védekező funkciókra volt képes, de én már a szörnyek mögött voltam. A klónomat cibálták szét, én pedig észrevétlenül próbáltam hátba támadni őket és megsemmisíteni a hordát.

Megérkeztem., persze miután rendbe szedtem magam. A ruhám csinosan, elegánsan, a hajam is pont úgy áll, ahogy annak kell, és már a fáradságtól és izgalomból eredő pír is eltűnt az arcomról. A Napfény Erdő egyik tisztására, vagyis inkább mezejére vezettek a koordináták. Egy kislányt pillantottam meg, az elszáradt növények ropogtak a talpam alatt. Az első lehettem? Netán az egyetlen?... Odaléptem a lánykához, akiről messziről lesütött, hogy komolyan veszi. Nem csak az eseményeket, de.. magát is.

- Szia, láttam a felhívást. Van bármi, amit még tudsz a dologról? - Kérdeztem tőle.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi3303/3500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Akito on Pént. Jún. 23 2017, 18:45

Különös felhívásról beszélnek a fogadóban, ahol Akito többnyire meg szokott szállni, még az ő figyelmét is felkeltette, holott ez ritkaságnak számított. soha sem volt egy könnyű feladat elérni, hogy valami megfogja olyannyira, hogy arra időt és energiát szánjon, talán ez a mostani…..
Tüstént feliratkozott rá, de nem azért, mert annyira különlegesnek tartott egy barlangot, ahol a kelleténél melegebb volt, hanem azért, mert egészen ez idáig nem vették észre, most is csupán azért, mert elkezdett tüzelni rendesen az a lyuk.
Kényelmesen megreggelizett a fiú, úgy érezte, hogy nem igényel különösebb felkészülést, hiszen a 24. szintet jelölték meg. A szintre teleportált és sietve elindult a megadott helyre, egy bizonyos Napfény erdőbe, illetve annak sűrűjébe. Számára a mobok ezen a szinten annyit értek, mint egy darab szar, csak azért kerülte el némelyiket, mert így nem kellett  időt veszítenie, na nem mintha késésben lett volna.  
Alig egy fél tucat mobot kellett elintéznie, illetve nem is neki, hanem petjeinek, ugyanis kettőt is használt.  Ő csak szépen, nyugodtan és komótosan sétálgatott előre, Darius a szalamandra és Qilin a két lábon járó humanid fekete sas hatalmas pallossal, talpig páncélban elintéztek mindent.  Hamar megérkeztek a kissé megfakult szépségű mező széléhez, ahol már tanyázott két lányka.
Akito végignézett a kiégett tisztáson, de életnek nyoma sem volt, a mobok messze elkerülték a helyet a növények eddig képtelenek elviselni ekkora hőt, a playerek meg eddig nem is tudtak e titokzatos hely meglétéről.  Érezte a barlangból áradó hőt, ami még egyáltalán nem tűnt olyan vészesnek számára, de ha ez így folytatódik, akkor valakinek biztos komoly galibát okoznak majd a szinten.  Ez mondjuk a fiút nem túlzottan érdekelte,  ellenben az, hogy mi lapulhat az üreg mélyén, aminek ez a következménye, na az már annál inkább foglalkoztatta.  Odalépett az ittlévők mellé, mialatt két petje vissza alakultak ékköves gyűrűkké, mellyel most ujjait díszítették.  
- Ossu -  köszönt a hozzá képest alacsony és nádszálvékony hölgyeknek.  Egyikük egy fejjel volt csak alacsonyabb nála és ugyan csak vörös hajjal rendelkezett, bár fakó vörös színei teljesen másmilyen hatást keltettek, mint Akiti mélyvörös tincsei.  A másik lányka sokkal alacsonyabb volt, nagyon soványka és haja fehér színben pompázott. Közelebb lépett hozzá és nyomott egy laza buksisimit
- Ajajj… biztos, hogy bírni fogod ezt főnök? – fejezte ki egyedien aggodalmát.
Akito
Akito
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2015. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8429/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8429/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Danee on Pént. Jún. 23 2017, 19:14

EXPedició:
Prémes, kapucnis téli kapát, hegymászó csákány, 80 literes hátizsák, felcsendül a Delta főcímdala, a Song of the Second Moon... kész!
Na jó nem, de valami ilyesmi pörgött le a fejemben a szó hallatán. Mindig csak küldetés, küldetés hátán, aréna, boss itt, boss ott, kazamata takarítás...
De ez végre valami más: ez egy eXpedició! Igazi, embert próbáló, bele az ismeretlenbe kaland!

Igen, igen, utána megnéztem a kezdő koordinátákat, bárhogy is próbáltam hibát találni, ez mégis csak a 20. szintre szólt. Oda, ahol Floria van meg az ultra durva flóra, indákkal és húsevő virágokkal együtt.
Az erdő neve nekem nem mondott semmit se, őszintén szólva most olvastam először, hogy van ilyen néven is a végtelen zöldségben egy rész.

Elindultam, csak mert jól hangzott, hogy xp-edicó, jó, lehet kicsit túl hype-olom már a dolgot, de akkor éppen Micimackónak semmi dolga nem akadt, elindult tehát Malackához...
Már szinte ott voltam, voltak ugyan szörnyek, de ez nem az a rész, ahol tudnék fejlődni, gyorsan elintéztem az "aggrokat", a többivel meg nem foglalkoztam, szóval már majdnem oda is értem, amikor felötlött bennem, hogy át kéne nézni a részleteket, mivel igazából csak annyi maradt meg bennem, hogy Izzó, és Barlang, az meg, még ha beszédes név is, olyan nagyon nem sok, hogy az alapján neki vágjak valaminek, amiről fogalmam sincs mennyire veszélyes.

Hehe, nem, nem voltak részletek. Ez kínos. Hogy lehettem, ennyire ... amatőr? Most akkor forduljak vissza? De hisz már itt van, szinte egy kőhajításnyira!
Akkor már megnézem magamnak. Viszont, a másik probléma, hogy nem igazán készültem. A hely ahova megyünk, valami olyan súlyos cucc lehet, mint Chancery arénás lázálma, ahol szinte füst, korom, hamu, és lángoló lávává váltunk kevés híján. Kellett volna, vagy két tonna jég kristály, de Shukakunak hiába üzentem...

Na, mindegy is, megérkeztem, csörögve, csattogva, csatapáncélosan, meg minden.
- Ahoi! -  intettem a nyilvánvalóan buszra várakozók felé
- Ti vagytok az expedíció, vagy már ők bementek?
- Fú, itt durván meleg lesz, van nálatok jég, meg védőital?
- Lehet tudni, mi vár ránk bent? Szalamandrák, Főnix, pokolkutyák vagy hasonló?
- Több napos túra, vagy megjárjuk még esteledés előtt?
- Van ilyen havas pajzsom, ha kell egy kis hűtés, vagy üdítő ... vagy védelem Rolling Eyes

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi7010/7300[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Chancery on Szomb. Jún. 24 2017, 22:22

Mindig is az a típus voltam, akit szinte vonzott a meleg, mint molylepkét az esti lámpák fénye. Erre a kis kalandra is Dust, a főnixmadár hívta fel a figyelmem, az ő részéről egyébként is már alaposan megtanultam az idők során; ha valamire rábök a csőrével, az kihagyhatatlan eseménynek ígérkezik, és valamilyen belső célja biztos, hogy van azzal kapcsolatban. Legyen szó bármiről, az énképem fejlesztéséről, tapasztalati pont szerzéséről, de volt, hogy így hozott össze engem leendő vagy már meglévő céhtársakkal is. Mosolyogva néztem végig a madár fénylő, már-már szivárványszínben pompázó, mégis inkább vörös tollazatán és lágyan megsimogattam a begyét.
-Most mégis mi lehet a szándékod? -kérdeztem félhangosan, ő pedig jó szokásához híven amúgy sem felelt. Kitárta a szárnyait és elrepült, aznap többet nem is láttam, csak éjfél után, mikor hazatért, letelepedett az állványára, és álomba szenderült. Én addigra már leadtam a jelentkezésem az expedícióra.
Pár nap múlva elérkezett az indulás napja. A felszerelésem már fintorogva öltöttem magamra, majd állítottam be, hogy elsősorban a kényelmesebbnek tűnő darabokat mutassa a rendszer. Elég hülyén néztem ki ugyanis a Káosz Mellvért robusztus páncéljában, sosem szerettem. Olyan jó lenne, ha a páncélok egyes darabjai passzolnának egymáshoz kinézetileg is, mondjuk lehetnének komplett szettek, mint a Kaszás... Hmm...

Az út során nekem csak a séta volt a feladatom: Álomkelő rendszeresen előre szaladt, majd érzékeltem a harcrendszerbe lépést, végül kisvártatva az üvegcsörömpöléshez hasonló hang megütötte a fülem, hogy rá pár másodpercre Álom sértetlenül bukkanjon fel egy tereptárgy mögül. Egyszer kellett megállnom, mikor egy Gyilkos Sáskával kerültünk szembe, de elég volt kicsit odapörkölnöm neki. Szerencsére belőle csak egy akadt az úton, és a magasban Dust körözése nyomán hamar megtaláltuk a kérdéses helyet.
Úgy látom, mi érkezhettünk utolsónak.
-Oh, bocsánat. Késtünk volna? -néztem körbe kérdőn még kicsit távolabb, majd ahogy közelebb értem, egy biccentéssel és mosollyal köszöntem mindenkinek. Danee láttán fel is csillant kicsit a szemem, majd sandán a főnix felé pillantottam; ej-ej. Tudtad, hogy lesz itt valaki a céhből, igaz? Viszont örült a szívem, hogy Danee képében egy kivételesen aktív taggal lettünk végre gazdagabbak.
A vörös hajú srác ismerős volt, de nem igazán rémlett, honnan, ahogy a másik lány kapcsán is mintha az arcát már láttam volna valahol, de mégse tudom hova tenni. Így jobb híján, mivel csupa ismeretlen pofi vett körül, Danee mellé szegődtem és kezeimet hátul összekulcsolva hallgattam, mi a tudnivaló az egészről, ha van egyáltalán ilyesmi. Dust leszállt közvetlen a barlang bejárata mellé és türelmesen várt ránk, Álomkelő pedig megborzongott és füleit kissé hátrahajlítva szemlélte a tátongó ürességet.
~Ha csak picit is megpörkölődik a bajszom, én már csinálok is egy hátraarcot! Már most mondom!~

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8140/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Cardinal on Vas. Jún. 25 2017, 18:27

Kiwi és Danee is arról érdeklődik, hogy mi várható odabent. Mirai azonban úgy tűnik, oda se hederít rájuk, nem néz oda, csak mereven bámulja a barlang száját. Aztán azonban szép lassan csillogni kezd a szeme, és rábámul a két kérdezőre.
- Nem tudom, mi lehet bent. Épp ezért vagyok rá kíváncsi *.* - feleli végül halvány izgalommal a hangjában, majd köhint kettőt, és Akito felé fordul - Jól vagyok - feleli kurtán, majd köhint hármat. Öhm... ez nem volt túl meggyőző? Mindenesetre visszafordul a barlang felé, és egy-két perc némaság után szólal meg újra.
- Nem várunk tovább - mondja, és rálép a kiégett fűre. Ha követitek, hamar ízelítőt kaptok arról, mi vár titeket odabent. Ez az alig néhány lépés is fárasztónak hat, a hőség meglepően gyorsan fokozódik. Mire eléritek a bejáratot, addigra kiver titeket a víz, főleg azokat, akik esetleg voltak olyan ostobák, hogy páncélzatban merészkedtek közelebb. És a neheze még csak most jön. A barlang száját átlépve úgy érzitek, mintha valami falba ütköztetek volna, megcsap titeket az elviselhetetlen hőség, ami kiszívja minden energiátokat. A levegő odabent csontszáraz, kiszárad a torkotok egy pillanat alatt. És ez még csak a bejárat, innen még hosszú utat kell megtenni az új, eddig titkos járatig. Jó, nem kilométereket, de mélyen be kell hatolnotok a barlangba.

A feladat annyi, hogy reagáljatok a körülményekre, esetleg egymásra.
Határidő: július 8.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi0/0[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Jún. 26 2017, 18:20

Épp hogy oda értem, mire több ember alakja is körvonalazódott. Először egy vörös hajú srác, mire ide ért, már lehetett látni a másik pasit és mikor már aggódtam, hogy csak fiúkkal és egy kislánnyal leszek megnyugtatásként ért a következő jövevény.
- Szia. A nevem Kiwi. - Mutatkoztam is be, majd az érkezőknek is. Az a kép játszódott le újra és újra, mikor a gyűrűjébe zárta  petjeit. Egyszerre volt borzasztó és lenyűgöző, bár inkább képességnek gondoltam amit láttam, mintsem valami idomár technikának. Vagy, lehet inkább csak reménykedtem benne. Hasonló idéző képességgel már találkoztam, így szinte magától értetődő volna. Amikor kekeckedik a kislánnyal, valamint ahogy Ő válaszol rá, nem bírtam ki, hogy ne kuncogjak rajtuk, nem titkoltam, de nem is voltam túl feltűnő. Az újonnan érkezőknek is egyesével bemutatkoztam, meghajoltam. A csöppség édes volt, bár pontosan ezért féltettem, felelőtlenséget éreztem a hangjából és a kíváncsi természetéből...de pont én beszélek? Itt vagyok nem? És  ezek alapján legalább ezt a szintet már mindenki megütötte. Senkit sem ismertem, nem mertem arra kérni őket, hogy osszuk meg egymással az adatainkat, pedig szerettem volna, ha tudjuk mit várhatunk egymástól.
A fehér hajú srác feleslegesen sokat beszél, és nem is éreztem teljesen ide illőnek a tartalmát, így érdemben nem is tudtam rá mit reagálni. Mégis ő volt az egyetlen aki érdemi információt osztott meg magáról. A pajzsa alá egy ember tud bújni, én bírom a meleget, de könnyen megszédülök, viszont én is készültem ám. Ahogy megindultunk, egy gyors mozdulattal felkötöttem a hajam, miközben egyik lábamat már szedtem is a másik után. A levegő egyre szárazabb és borzasztó volt a hőség a páncél pedig még fel is fogta azt... Ahogy odaértünk a barlang bejáratához, kicsit lentebb lépve lenyitottam a menümet, de még nem hívtam elő semmit, csupán gyors-hívóba tettem két fagytér kristályt. Eredetileg egy vízi minibossra szántam, de végül nem úgy alakult... Ide, hátha hasznát vesszük és legalább megtudjuk tényleg van-e elementál sebzés, esetleg hátha hűsít is valamit. Ahogy haladtunk a barlang mélyére, kezdtem egyre szédülni, sűrűbben kellett pislognom, és hiába nyalogattam a számat egy pillanat alatt száradt ki a szám a torkommal együtt. A barlang falát megérintve érezhettem, hogy az is teljesen át van forrósodva. Végig azon aggódtam, hogy az égési sérülés hogyan is működik, olvastam róla régebben. Az arcokat kémleltem, ki mennyire bírja a strapát. Majd ha nincs szél, akkor megpróbálkoztam vele, hátha a falak is lehüllnek kissé, ha a légkör nem is. De nem akartam elijeszteni, bármi is legyen odabent... szóval kivártam.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi3303/3500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Danee on Vas. Júl. 02 2017, 23:00

A többieknek valószínűleg rossz napjuk lehetett, nem tűntek túl beszédesnek, de még éppenséggel kommunikatívnak se igazán, így aztán én igyekeztem betölteni az űrt, és példát mutatni e téren, nem beszélve az információ szerzés elodázhatatlan fontosságáról.
A válasz, nagy bánatomra nem volt éppen kielégítő, sőt, inkább semmiféle információ értékkel nem bírt. Azon kívül, hogy a fehér hajú lányka se tud semmit  a barlangról a forróságon kívül.
- De ... - emeltem a levegőbe a mutató ujjamat, hogy ellenkezzek ezen felelőtlen szintet megütő információ hiányos állapottal szemben, mire megjött az én szeretett céhvezérem.
Illően hajoltam meg előbb Channak, majd az oldalán poroszkáló vadmacs felé.
- Üdv Mester, jó titeket is itt látni, így már biztosnak tűnik a siker, ha egy igazi tűzspecialistát is tudhatunk az oldalunkon.
Aztán félreálltam, hogy a többek is láthassák, kiről is van szó:
- Had mutassam be céhvezéremet: Chanceryt, és társát, Álomkelőt, jómagam pedig Danee lennék, szolgálatotokra!
Még talán folytattam volna a részletezést, hogy mennyire nagyon jól jártak velünk, és milyen hasznunkat tudnák venni, de a fehér hajú lány megzavarta a gondolatmenetemet és indulást parancsolt a kis csapatnak.
Ezért aztán jobbnak láttam inkább felkészülni a bent tomboló forróságra, és rögvest eltávolítottam magamról a nehéz vértet, sisakot, helyükre, az ezer éve használt kezdő ruházat került, könnyű bőr és posztó darabjaiban sokkalta elviselhetőbbnek bizonyult a forróság, a fejemet, arcomat pedig egész egyszerűen szabadon hagytam.
A többit egyelőre változatlanul magamon hagytam: a cipő kényelmes volt, a kard nem zavart különösebben, a köpeny még elfért egyelőre, a pajzs megléte pedig kifejezetten jól esett.
Ahogy megindultunk, eszembe jutott, hogy juttatok a pajzs áldásából a többieknek is: elő is hívtam egy ónkupát, végig szántva vele a pajzs tömör hó szélét, színültig töltve kristálytiszta jeges vízzel, s már kínáltam is:
- Egy kis jéghideg hókását valaki?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi7010/7300[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Akito on Szomb. Júl. 08 2017, 21:48

Hamarosan újabb playerek érkeztek meg a helyszínre, szám szerint kettő. Egy  fehér hajú fiatalember és egy fiatal barna lány. Akito hirtelen nem tudta őket hova tenni, hisz mindkettőnek elég egyedi volt a megjelenése, ezért inkább nem is fűzött hozzá semmit, mindössze intet egyet nekik, ahogy az illem megkívánta.  Az újak közül a gyengébbik nem képviselője minden bizonnyal idomár, míg a férfitag a lovag kaszt képviselője, a pajzs említéséből erre következtetett a fiú, ezt elkapta a sok hadova végén.
- Á értem! Száz százalékosan meggyőztél kisfőnök – nem kevés szarkazmust kevert ebbe a mondatba, de nem igazán gondolta komolyan. Nem látta értelmét tovább firtatni a másik állapotáról való érdeklődést, hisz mindenki türelmetlen már, kiváltképp az apró vezetője az frissen megalakult ötfős csapatnak. Chancery, Kiwi, Danee és a törpe vezető, Mirai. Mindenki elárulta már a nevét, kivéve őt és ez csak most tudatosult benne, mikor a nevek furcsaságán töprengett egy keveset.
- Akito – árulta el végül a saját nevét is, ami sokkalta normálisabbnak hallatszott mint a többi, kivéve a  Mirai. Nos, elvégre ez egy játéknak indult, nem tudhatták, hogy a nevük ilyen sokáig rajtuk is marad…
- Hai-hai….. ha te mondod – a pici vezér nem is húzta túl sokáig a szót, egyből a közepébe vágott bármiféle előzetes egyeztetés vagy bármilyen más információcsere, esetleges taktika nélkül indultak el a „pokolba”
Alighogy beléptek a veszélyeztetett zónába, ahol már a fű teljesen kiégett, megérezték a forróságot. Akito mintha falnak ment volna, kissé megtántorodott a hírtelen jött hőség miatt. Sokkal több energiát használt fel ezen a pár méteren, mintha órákat gyalogolt volna nyugodt léptekkel az erdőben. Rá is pillant a többiekre, hogy nekik mennyire sikerült alkalmazkodni az új helyzethez, főleg a Mirai-t kémlelte, ki szerinte a leggyengébbnek számított.
- Uhh…  kissé elszámoltuk magunkat… .- egy laza mozdulattal lenyitotta a menüjét és megszabadult az általa feleslegesnek vélt ruhadaraboktól. Levette a páncélját, felsőjét, nadrágját és még a cipőjét is. Nemes egyszerűséggel strand felszerelésre váltott térdig érő rövidnadrágra és papucsra, más ruhadarabot nem viselt. Pont kapóra jött neki, hogy a fehérhajú, az a Danee nevezetű  kínálgatta a pajzsa melléktermékét.
- Kössz! – ha engedte akkor elvette a kupát, a feje fölé emelte azt és a tartalmát magára öntötte. Kicsit össze is rándul, ahogy a jéghideg cseppek végigszaladtak felhevült felsőtestén, átázott haját félresöpörte.  
- Ez nagyon durva lesz…. – vonta le az egyszerű következtetést, miközben haladt a többiekkel tovább a kupa visszatulajdonitása után.
Akito
Akito
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2015. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8429/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8429/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 09 2017, 14:00

Egy kissé furcsán ért Danee bemutatása, éreztem, ahogy már nem csak a barlangból áradő hőség, de valószínűleg a pirulás is megmelengette az arcom, majd zavart kuncogás közepette megveregettem a srác karját.
-Jól van, jól van, nyugi. -rázta a fejem, majd kisimítottam a kósza hajtincseket a homlokomból. -Mindent meg lehet oldani.
A főnixmadár türelmesen várt ránk, nem volt meglepő, hogy őt kicsit sem zavarta a barlang szájából kitörő forróság, mi pedig végre elindultunk, én kicsit gyorsítottam is és kvázi elsőként értem oda. Persze, a hőség tényleg óriási, de én mégis mosolyogtam. Ugyanúgy kivert a verejték és száradt a szám tőle, mégsem tudtam nem-örülni a dolognak. Ilyen melegben általában jól érzem magam, igaz, tudom jól magamról, csak az első percekben, egy idő után már én is sírni fogok némi hófuvallatért.
Ellenben Álomkelőért kifejezetten aggódtam. A macskák alapvetően is jobban szeretik a meleget az emberénél kicsit nagyobb alap testhőmérsékletük miatt, de ez talán még neki is sok lesz. Vártam, amíg a többiek is odaérnek, mire Dust rögvest kitárta szárnyait és beröppent a lukon, lassú csapásokkal haladt előre, és kicsit távolabb ismét leszállt, hogy bevárjon minket. Álomkelő megtorpant a barlang bejárata előtt, majd tett egy óvatos lépést.
-Visszafordulhatsz, ha szeretnél. -mondtam neki, nagyokat nyelve a kiáramló hőségtől, miközben immár én is igyekeztem jobban felkészülni. Más is levette gyorsan a páncélját, én is átváltottam lenge nyári öltözetre inkább, bár senki se képzeljen bikinit, inkább szoknyát-vékonypólót. A bikinihez még túl kicsi az önbizalmam... Suspect
~Valahogy kibírom... nem szívesen hagynálak egyedül.~ -felelte Álom a fogait csikorgatva, második felét kifejezetten csak nekem szánva. Nagyot dobbant a szívem ennek hallatán, és végigsimítottam a bundáján, ami már most kezdett felforrósodni.
-Akkor igyekezni fogok, hogy hamar végezzünk. -ígértem neki, majd felegyenesedtem, és elfogadtam a felém nyújtott hűs kupát.
-Köszi! -mosolyogtam Danee-ra, ittam egy kis kortyot, majd Álom elé nyújtottam a maradékot, aki szintén megnyalta a kupa szélét kétszer, majd megdörgölőzött rajta. A kupát magamnál tartottam és apróbb kortyokban, amíg még hideg volt, fogyasztottuk a tartalmát, megkérve Danee-t, hogy töltse újra, amíg alkalom volt rá, és ha egyáltalán lehetett. >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8140/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Cardinal on Vas. Júl. 09 2017, 18:08

Danee ötlete kiváló, a hűs víz bizony segít is valamelyest átvészelni a hőséget. Legalábbis egy darabig, Chan ugyanis már sejtette azt, hogy a kiapadhatatlannak tűnő forrásotok bizony véges. Egy ponton a hőmérséklet ugyanis kikezdte a pajzsot borító hóréteget, és az könyörtelenül elolvadt. Mirai ettől függetlenül rendületlenül botorkál előre, és bár a mozgása kicsit ingatag, ő mégis mosolyog. Nem csak a melegtől pirult ki az arca, de az izgatottságtól is.
Na most, nem meglepő módon a hőség tovább fokozódik. Meg merem kockáztatni, hogy lassan az 50 fokhoz közelítene a hőmérő higanycsíkja, ha itt lenne olyasmi. A legtöbben azért bírjátok, Dust nyilván ficánkol, ő otthonosan érzi magát, Kiwi kivételével pedig mindenki igyekezett minimalizálni a rajta lévő ruha- és páncélmennyiséget. A forróság egyelőre "csak" a kitartáspontjaitokat szívja el, a mértéke pedig nem vészes, amennyiben nincs rajtatok túl sok nehezék. Kiwi az egyetlen, aki ettől a néhány tucat métertől is annyira elfárad, hogy komoly erőfeszítéseibe kerül, ha tartani akarja a lépést Miraival, aki nem áll meg senki kedvéért.
Említettem azt is, hogy egy kazamatában vagytok. Igen, ez azt jelent, hogy szörnyek is spawnolnak, amit meg is tapasztalhattok ebben a pillanatban. Két tucat >> Szamuráj Csontváz << jelenik meg körülöttetek, pedig már nem vagytok messze a célotoktól. Először Danee, aztán Chancery is észreveheti a folyosó végén nagyon halványan izzó rejtekajtót a jellegzetes, szabálytalan mintázatú vonalakkal.
Lehet, mégis Kiwi volt az okos? Rajta van felszerelés, csak kitartása nem maradt, akin nincs komoly páncélzat, annak meg van kitartása a harchoz, csak a statpontjai bizonyulhatnak kevésnek. Harcoltok, vagy visszavonultok? Mirai már izzítja a fegyverét, Kiwinek pedig biztosan nincs ereje megszökni.


Nem kell se számolgatni, se kockázni, ha harcolni akartok.
Határidő: július 22.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi0/0[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Danee on Vas. Júl. 09 2017, 20:12

Chan persze vette a lapot, én meg örültem, hogy megnevetetthettem. A főnixen viszont elcsodálkoztam, utoljára Rennél láttam ilyen madarat, ráadásul Chancery oldalán eddig szinte kivétel nélkül csak Álomkelővel találkoztam.
- Ez a főnix is a tied? Mármint ugyanúgy a társad, mint Álom? - javítottam ki magam
Akito ugyan élcelődött egyet, de talán meg is érdemeltem, a színpadias viselkedésemmel, azt hiszem a békesség érdekében jobb, ha ezt lenyelem szó nélkül.
- Igen, ez tényleg durvának ígérkezik, de remélem nem fogunk a hőségben még ki is gyulladni, és emiatt életpontokat veszíteni, mert az úgy tarthatatlan lenne...

- Akkor hát, Chancery és Akito is idomárok, ha minden igaz, én lovag lennék -
néztem végig kis csoportunkon
- Mirai, Kiwi, ti kardforgatók vagytok, ugye? - kérdeztem, miután röpke pillantást vetettem a kezük ügyében lévő kardokra

Örültem, hogy hasznukra lehettem, és enyhíthettem a hőség okozta kellemetlenségen, de hamar észre kellett vennem, hogy a pajzs termelékenysége nem tudja felvenni a versenyt a barlangban tomboló hőséggel.
Az utolsó olvadozó hógolyót én majszoltam el, alig pár pillanat múlva már csak sisteregve, bugyborékolva kínlódott a pajzs széle
- Bocsi, skacok, de a védőital csak eddig bírta

Nem tudtam, mit keresünk, csak azt, hogy a barlangban lesz, és hogy ezen a szinten ez a hőség teljesen rendellenes.
Akármi is okozza, meg kell találnunk a módját, hogy megfékezzük, ha nem akarjuk, hogy még nagyobb foltot faljon fel a barlang körül.

Már jó pár lépéssel bent járhattunk, és furának is tűnt, hogy semmi nem állta az utunkat, amikor egyszer csak mindenfelé halvány csillogás keretében materializálódni kezdtek az első ellenfeleink, legalább is erre következtettem: nem adtam túl nagy esélyt annak, hogy ekkora számban majd épp barátságos npc-k fognak feltűnni.

Csontik voltak. És sokan. Így kapásból következtetni se tudtam a szintjükre, vagy az értékeikre, mivel a barlang maga egy anomália volt a szinthez képest, és az ismeretlen könnyen lehet akár végzetes is, ha nem megfelelően kezeljük a veszélyt.

- Túl sokan vannak, mindenkire legalább 4 mob jut, én azt mondom törjünk ki a gyűrűből, arra látok egy álcázott átjárót - lendítettem a kardom a megfelelő irányba
Csak ekkor vettem észre mennyire megviselte a társaságot a hőség
- Én maradok hátvédnek, próbáljatok meg átjutni!

Minthogy körbe voltunk véve, igyekeztem a képzeletbeli kör közepének hátat vetni, s a "formációt" fenntartva, csak a túl közel merészkedő csontikra lecsapni, egészen addig, míg a többiek folyosót nem nyitnak valamelyik irányba, mert akkor hátrálva, de megindulok én is utánuk.


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 09 2017, 22:48-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi7010/7300[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Kiwi on Vas. Júl. 09 2017, 21:58

A bemutatkozással nem volt gond, mosolyogva figyeltem, ahogy kiderült hogy egy céhből két tag is itt van. Most gondoltam bele, hogy nem is ismerek túl sok céhet Aincardban, keveset tudok a többi mentalitásáról és mibenlétéről. De ez most nem az a pillanat volt, hogy bármi ilyesmiről is faggatózzak. Gyorsan összerázódtunk, a fiú kifejezetten közvetlen volt, bár a szövegét még szoknom kell.
Extrovertált volt, az biztos. Majd jött egy kérdés, amivel számoltam, de mégis... meglepetésként ért. A hátizsák a hátamon, benne a tojással, amit már oly sok ideje őrizgetek és a magyarázkodás elkerülése végett, egyre kevesebb emberrel osztom meg a valódi kasztom. Talán szégyellem, vagyis igen... borzasztó gáznak tartom, hogy két éve nem kelt ki a tojásom, mintha besült volna. Bár, Shu megnyugtatott, de a szintem miatt azt sem hazudhattam, hogy nem rég ébredtem... Egyszerűbb volna az igazság, de már elfáradtam, valamint már nem akarok több lesajnáló és lenéző tekintetet, valamint kérdéseket... Így mégis egy bólintás, miszerint kardforgató vagyok, volt az egyszerűbb válasz. Mivel két idomár is volt a társaságomban, ez sem fedhetett le mindent, imádkozhattam magamban, hogy ne ismerjék fel a kasztfegyverüket az oldalamon. Utólag ugrott csak be, hogy ha harcművésznek mondtam volna magam, jártam volna a legjobban, de addigra késő volt.
- Igen. - Válaszoltam, kissé megkésve a bólintásomra, de nem eltúlzottan, még illett oda. Utána, csendesebb lettem, szinte elhallgattam. Nem elég, hogy félhetek attól, ami ránk vár, még az esetleges kérdésektől és rávilágításokkal is számolnom kell. Hihetetlen...
Hosszú ideig szimpatikusabb volt a másik srác, egészen addig... ameddig beérve nem kezdett el úgy viselkedni, mint valami bájgúnár. A pózőrködést soha se bírtam, keveseknek tud jól is állni. Végül úgy tűnt, ők jártak jobban. Mire én is rá vettem volna magam a hűsítésre, a pajzs megadta magát. Szerencsémre bírom a meleget, bár tény, kifáraszt, de mindig is olyan voltam mint valami trópusi növény. Ahol meleg és egy kis víz megterem, ott otthonosan érzem magam. A többiek, mindenki elkezdett levetkőzni, (talán Mirai is). Viszont nem tudtam mire lesz inkább szükségem, ezeken a szinten merem feltételezni, hogy kicsi és kevés vagyok hozzájuk képest. Már akkor éreztem, amikor idefele tartottam, így ragaszkodtam a páncélomhoz, még akkor is... ha, megsülök benne. Szédülni kezdtem, és láttam ahogy villogva jelez a kitartást jelző ikon. Így a megkapaszkodva a barlang falában (persze csak ha nem sütötte túlzottan a kezem) vártam egy kissé, remélve hogy tölt valamicskét. Lenyitottam a menüm, és vacillálni kezdtem, nem tudtam hűtene-e a fagytér kristály, vagy egy picit segítene-e, de kitartást serkentő itemeket kerestem ebben a pillanatban. Találtam is egyet, de hiába... alig adna pár pontot. Amennyiben felém támadna az egyik szörny, ha tudok, megkísérlek használni egy fagytér kristályt. Amennyiben látom, hogy sikerülni fog, úgy jelzek a többieknek, hogy kapaszkodjanak csúszni fog. Abban reménykedek, hogy a csontik erre nem lesznek felkészülve, és a többiek le tudják csapni, kihasználva  meglepetés erejét. Még volt két trükköm, de nem fogok mindent ellőni. De igyekeztem minimalizálni az erőmet, és megtorpantam, pihentem remélve, hogy tölt majd valamennyit a pontom. Amennyiben nem, másképp kell hozzá álljak a dolgokhoz, de még kivárom, mi hogy történik. Próbáltam erőt gyűjteni, és amennyiben sikerült, megindulni az ajtó felé. Amennyiben ez sem segítette a kitartásom, kénytelen voltam megadni magam és én is lentebb vetkőzni. Először próbáltam trükközni, a páncél alatti pólómat vettem le, remélve hogy eleget szellőzök, így az alatt csupán egy melltartó volt, amit kellően takart ezüstös fedezékem. Alapvetően egy térdnadrágot viseltem, viszont volt nálam egy nem túl rövid, de térd feletti szoknya, kis apró fecske mintával, fehér alapon. Bikinit miért is hoztam volna magammal. Rolling Eyes Felsóhajtottam, próbáltam a levegővételemet is rendhez igazítani és nem bekapkodni a forróságot, hanem lassan hozzászoktatni magam hozzá. Az ember erős természet, sok mindent kibír. A másik két lány hihetetlen jól bírják, és még a mosoly is ott van az arcukon. Nem bírtam ki, hogy ne lelkesítsenek és vidítsanak picit rajtam is. Az aggodalom és félsz erőteljesen ott volt a fejemben, de az a szemernyi "őrület", vakmerőség, ami bennük játszott, megdobta a virtuális véremben keringő adrenalint. Bár amikor szembesültem a szörnyek tömegével, visszazuhant ez a lelkesedésem, Danee hangja sem segített túlzottan, éreztem benne az elhárítást, az aggodalmat, így ez ismét a másik oldalamat csalta előtérre. Ahogy tudtam, megindultam a megadott irányba.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi3303/3500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 15 2017, 14:28

-Hát... mondhatni. -vontam vállat Danee kérdésére, még én is elgondolkodtam egy kicsikét a különleges madarat elnézve. -Igazából sosem tudom eldönteni, hogy enyém-e, vagy az egész céhé.
A végén kicsit elnevettem magam, majd ismét a feladatra összpontosítottam elsősorban. Útközben a legtöbbet Kiwi felé nézegettem aggódón, mikor már mélyen bent jártunk a barlangban, lesve szegény lány állapotát, hisz ő a hőség ellenére is magán tartotta mindenét. Kis szintű lenne, esetleg minimális, hogy így döntött? Eddig nem ütköztünk ellenállásban, és már nem is tudnám elképzelni, milyen és mennyi mob leledzne errefelé ilyen körülmények között. Mikor a lány megállt és próbált levegőhöz jutni, visszafordultam az élvonalról és mellé léptem.
-Minden rendben? -kérdeztem kissé félredöntött fejjel, de a válasz, gondolom én, viszonylag pozitív lehet, hisz nem sokkal később folytattuk az utunkat, egészen a csontvázakig.
Álomkelő volt az első, aki megtorpant. Füleit hegyezve meredt előre, majd alig pár másodperc múlva megjelentek körülöttünk a csontvázak. Meg se lepődtem, hogy őszinte legyek; nincs olyan kazamata, ahol ne lenne legalább egy féle mob ebben a játékban, másképp nem is lehetne izgalmas. Gondolkodás nélkül húztam fel a különleges kesztyűt és kissé elnézegettem a színeket, amik közül választhatnék.
~Gyorsaság vagy kitartás!~ -hallottam máris a jól ismert hangot a fejemben, kissé visszhangozva, majd bólintottam és megnyomtam a menü egyik gombját. Danee ekkor már kiadta az utasításokat felénk, én viszont elszántan sréhen kissé mögé álltam, kezemen a kesztyűn a kör sárga színt öltött fel.
-Egy kicsit besegítek, lessük meg, mennyi az életpontjuk. Tüzet nem használok, hát ha gyógyulnának tőle egy ilyen helyen. -vontam vállat.
Álomkelő közben előre tőrt, a kesztyűnek hála a szokottnál is gyorsabban, még ha nem is volt még olyan látványos a dolog. Egyenlőre mindössze 12 bónusz pontot kap a kesztyűből, így többek közt már azt is eldöntöttem, ideje kicsit fejleszteni a kicsikét, legalább használhatóbb állapotban fogom visszaadni Shukakunak, ha visszatér.
(márhavisszatér)
A macska éles karmaival annyi csontvázba igyekszik belekóstolni, ahányba csak tud, és amint lejár a kesztyű hatása rajta, rögvest visszatér hozzánk. Dust közben hátrébb marad, és ha bárki, akiről úgy ítéli, nem bírná a harcot, maradni akarna, annak a vállára száll és erélyesen belecsippant egyet a ruhájába, hogy mozgásra bírja az ajtó felé, amerre mutatunk. Én magam Danee mellett maradva elsősorban a közelünkbe férkőző csontvázakat célzom meg egy erőteljes jobbegyenessel, amíg csak bírom, hisz az én röpke pár sebzéspontom nem fog sokat nyomni a latban.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8140/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Akito on Vas. Júl. 23 2017, 00:37

Már a barlang bejáratánál is nagyon meleg volt, de amint beléptek már a „nagyon” nem lehetett többé kielégítő szó a bent tomboló hőségre.  Még így is, hogy levetkőzött és hűsítette magát a lovag pajzsáról leszedett hűs folyadékkal, rendkívül nehezen viselte a barlang klímáját, mégis tartotta magát mindezek ellenére. A többiek is egészen jól haladtak, még a kis törpe is, akiből aztán végképp nem nézte volna ki ezt a kitartást. A kíváncsiság vezérelte a lányt, ugyan úgy ahogy Akito-t is, ezért jól tudta mennyi erőt lehet belőle meríteni.  
Ahogy haladtak mélyebbre, egyre melegebb lett, már rég elérte a hőmérséklet a sivatagi szintet. Kitudja, talán már túl is lépte azt. Az eddigi hűsítő folyadék forrása, az a különös havas pajzs, elapadt, nem bírt lépést tartani  a hőséggel.
- Sebaj! Túl jó volt ahhoz, hogy örökké tartson – már azt is nagy segítségnek tartotta, hogy eddig volt valami hűtés a közelben, azonban most, hogy elfogyott sokkal nehezebb lesz minden. A gyenge láncszem is megmutatkozott.  Az egyik lány elkövetett egy kis hibát, aminek megfizette az árát. Nem volt hajlandó megválni a plusz pontokat adó felszerelésektől, még a páncéltól sem, ami nem arról volt híres, hogy hidegen tartotta az emberi testet, pont ellenkezőleg. Látszott rajta a kimerültség, elszívta  a kitartáspontjainak nagy részét a rendkívüli hőség. Eléggé ramatyul nézett ki, de amíg bírta, és nem panaszkodott, addig Akitonak sem volt oka belekotnyeleskedni más dolgába. Ha segítséget szeretett volna, már rég tudnának róla.
- Hát ez remek….. – épphogy kiderült, hogy egyik társukra ráfért volna egy kis pihenés, rengeteg mob jelent meg a szemük előtt. Elég sok és balszerencséjükre körülvették őket, ezzel elvágva a továbbhaladást és egyben a menekülést is.  A megbízó már a fegyveréért nyúlt,  Danne is hasonlóképpen tett és elárulta egy rejtekajtó helyét a kitalált taktikája mellé, Chancery pedig követte a példájukat, ő is a harcot választotta.  A fiú nem akarta pazarolni az erejét, ezért az ugrás és akrobatika képességéhez nyúlt.  Megpróbált átugrani esetleg ugrálni a csontvázak felett a másik, ajtóhoz vezető irányba. Ha kellett a csontik fejére taposva vett további lendületet. A túloldalon földet érve, mielőtt megfordulna, a válla fölött hátradobja a feketeköves gyűrűjét, vissza a kör közepére
- Qilin- ejti ki a nevet hangosan és a gyűrű átváltozik egy majd két méter magas, páncélt viselő fekete sassá. Odalépett Kiwi-hez és a kezét nyújtotta
- Ha megengeded – szólalt meg mély, mégis lágy férfi hangon.  Amennyiben a lány belement, felkapta őt a nagyra nőtt madár, azután megpróbálta ugyan ezt Mirai-nál, aki ha szintén elfogadta, átreppent velük a csontvázak felett Akito mögé, több embert nem bírt el egyszerre.
Ha az akrobatika nem sikerült, a fiú kénytelen volt kardot rántani, ha a lányok nem mentek a sassal, akkor  ő kezdett harcolni….
Akito
Akito
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2015. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8429/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8429/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Cardinal on Vas. Júl. 23 2017, 20:37

Nos, ugye azt nem írtam, hogy támadnak is, mert igazából nem támadtak meg titeket. Mire eléritek őket, és pixelekké vágjátok az első néhány csontvázat, addigra feltűnhet, hogy anélkül is meredeken zuhan az életcsíkjuk, hogy hozzájuk nyúlnátok. Pillanatokkal később mindegyik elpixeleződik a melegtől, úgyhogy sértetlenül ússzátok meg a kalandot. Igaz, aki támadásba lendült, az veszített egy adag kitartást. Talán nem lenne rossz ötlet pihenni egy kicsit, de ki tudja, hogy meddig bírjátok a forróságot, elvégre bármikor megtörténhet veletek ugyanaz, ami a szörnyekkel is.
Mint írtam, szerencsére nem vagytok messze a rejtekajtótól. Olyan száz méter, vagy kicsit kevesebb, mégis ezek a méterek a legnehezebbek. A barlang fala halványan izzik a túloldalon uralkodó forróságtól. Qilin segíthet nektek a legkönnyebben odajutni, bár van, aki visszautasítja a segítséget. Mirai nagyon küzd az elemekkel, erősen liheg, de céltudatosan halad előre, semmi sem tántoríthatja el attól, hogy a célját elérje. Ha odaértek, és miért ne érnétek oda, a következő kihívás az ajtó kinyitása. Mert... hát forró. Pokoli forró. Ha valamelyikőtök hozzáér, reflexből vissza is húzza a kezét, az ujja, tenyere pedig szép rákvörös lesz. Szóval ennek bizony neki kell veselkedni, és aki magára vállalja a feladatot, hogy benyomja és kinyitja ezzel, az bizony kap egy kiadós, 50 HP sebzést páncél alá (ha van). Ha Kiwi itt használja a fagytér kristályát, akkor csak harmincat.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi0/0[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Júl. 24 2017, 18:04

Féltem attól, hogy fel fogok tűnni a többieknek, esetleg, hogy hátráltatom majd őket, kénytelen voltam én is megszabadulni a páncéltól és így folytatni tovább. Chan még vissza is jött hozzám, és egy biztos biccentéssel jeleztem, hogy minden rendben.
- Csak picit pihennem kellett. – Mosolyogtam, majd megpróbáltam felzárkózni a többiekhez. Jól esett az aggódás, törődés, bár kicsit szégyelltem is magam miatta... Danee és a cicás lány máris kitalálták a stratégiát, amit Akitó meghiúsítani látszott. Egy pillanatig, nem értettem a szándékát, amikor keresztül loholt, majd vissza dobta a gyűrűjét ami ismét egy peté alakult. Ismételten csak lenyűgözött, de csodálatomat nem tudtam kifejezni, hiszen a rekkenő meleg gátolt és a pontjaim is töltésben voltak épp. Ekkor repült oda hozzám a hatalmas lény. Ebből és a pet érthető szavából, egyértelmű, hogy sokkal felettem jár. Ostobának éreztem magam ebben a csapatban, hisz úgy tűnt én vagyok a leggyengébb… aki visszahúzza a bagázst.
- Köszönöm a segítséged. - Fogadtam el a felajánlását, ostoba es túlontúl ostoba büszkeség lett volna nem megtenni. De ne aggódjatok, depinek most nincs helye, és én is leszek még hasznos, ezt tudom. Elfogadtam a madár segítségét, szinte hűsítette a bőrömet, amikor felkapaszkodtam rá, hisz ő csak most idéződött meg, nem volt ideje úgy felhevülni mint nekünk. A csontvázak elporladtak a melegtől, ami nem volt túl bíztató jelenség… Felsóhajtottam és habozás nélkül nyitottam meg a menümet.
- Megpróbálok egy fagytért kristályt, szóval vigyázzatok, csúszni fog…. – Szólaltam meg hangosan.
- Remélem… hűti majd valamennyire a légkört is. – Célozván a falakra, talajra… ezáltal a levegőre. Remélhetőleg hamarosan az ajtó elég értünk, a kristályt az utolsó mob elpixeleződése után használtam, remélve, hogy segít rajtunk is valamennyit. A leírás alapján sok jóra nem számíthattam, maximum hogy hamarabb az ajtóhoz csusszannak a többiek.


Inventory:
- 1 Fagytér kristály.


A hozzászólást Kiwi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 28 2017, 18:22-kor.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi3303/3500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Chancery on Kedd Júl. 25 2017, 22:15

Én örültem a látványnak, mikor a vörös hajú srác inkább elillant az ajtó felé, annak már kevésbé, ami ezután következett. Elsőre azt hittem, az ütésem vitt be ennyit, és a csontvázak rendelkeznek valószínűleg hétnél is kevesebb életponttal, de nem így volt. Álomkelő dühödt fújtatással megfordult és nem is törődve a maradék szörnysereggel elindult vissza felém.
~Csapda.~ -morogta olyan dühvel, amit ritkán hallok tőle. Ahogy elhaladt mellettem, letöröltem az izzadságot a homlokomról és nekitámaszkodtam Danee pajzsának egy pár másodpercre. A csata ugyanis annyira "jó volt", hogy elveszítettem a maradék kitartásom is...
-Most nekem kell pihennem egy kicsikét. -húztam a szám, elengedve a pajzsot, hogy Danee-nak is könnyebb legyen regenerálódni és csípőre tett kézzel igyekeztem nyugalmat erőltetni magamra.
Amint lett egy-két pontom, elindultunk előre (ha Qilin nekem is segít, örömmel elfogadom tőle), egészen az ajtóig, bár amikor meghallottam a "Fagytér Kristály" szavakat, azonnal felderült a képem.
-És ezt még csak most mondod? Köszönjük! -integettem neki, és amint a kristály széttört, bár nem történt, de lélekben újult erővel haladtam az ajtó felé. Talán az első is lehettem, aki hozzáért, és ez rögvest le is fagyasztotta arcomról a mosolyt.
-Au! Ez forró!
Kicsit megráztam a kezeimet, mintha azt várnám, hogy megszáradjon a friss lakk a körmeimen. Dust a csőrével kopogtatta meg az ajtót; Fiókaként esélye nem lett volna kinyitni, hisz a jelek szerint rá továbbra sincs olyan fárasztó hatással a hőség, mint ránk, bár mintha ő is kezdene lassan kókadozni.
Azt hiszem, ez a kazamata mégse volt olyan jó ötlet... Már csak remélem, hogy a fagytér Kristály példájából indulva a Hazatérést sem blokkolja arra az esetre, ha valaki már nem bírná tovább. Főleg Mirai... fura figura, és elég szívós az alkata ellenére, de Kiwi után most őrá kezdek egyre aggódóbb tekintetet vetni olykor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8140/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Danee on Pént. Júl. 28 2017, 18:16

- Akkor jól gondoltam - nyugtáztam egy somolygó biccentéssel Kiwi válaszát a kérdésemre, bár Mirai mintha meg se hallotta volna. Nem baj, csak nem tévedhetek akkorát vele kapcsolatban, elvégre Kiwi kasztját is milyen könnyen kikövetkeztettem a fegyvere típusából! Hát nem fantasztikus emberismerő vagyok? Persze meg is veregettem képzeletben a saját vállamat, mert hát ami dukál, az dukál, na!
Azt, hogy Chancery szerint a főnix madár ővé-e vagy az egész céhé, nem igazán értettem, de helyben hagytam egy szó, vagy grimasz nélkül. Már hogy lehetne az egész céhé? De végül is kettőnk közül ő az idomár, mégis csak ő nekik kell jobban tudnia ezeket a témákat...

Aztán megjelentek a csontik, pedig azt hittem ennél a hőségnél már nem jöhet rosszabb.
- Rendben, köszi a segítséget, de azért igyekezzünk átjutni mi is - örültem is Chancery felajánlásának, meg nem is: igazából úgy kalkuláltam, hogy mindenki más majd azon lesz, hogy áttörjék a rejtekajtó felé a blokádot, a körgyűrűt, amit a csontvázak alkottak.
De talán nélkülünk is elegen lesznek hárman ehhez a feladathoz, és így legalább nekem sem kell attól tartanom, hogy látómezőm széléről, ahonnan nehezebben veszek észre mozgást, csapnának le rám.

Legnagyobb megdöbbenésemre a barlang hősége nem kímélte a mobokat sem, úgy olvadt el az életcsíkjuk, mintha fagyiból lettek volna.
Örömmel sóhajtottam fel, látva, hogy ennyire nekünk kedvezett most ez a máskülönben átkos körülmény, majd eszembe jutott hogy ha a mobokkal ezt tette, akkor mi vajon mennyivel fogjuk jobban bírni? És persze rögtön lehorgadt az a nagy optimista mosoly az arcomról.
Ráadásul láthatóan Kiwi is kivolt már. Bár ha jobban megnézem, ő eddig magán hagyta a páncélt, és most ... oh, az csak nem egy melltartó? Talán kicsivel tovább időzött a tekintetem a lány domborulatain, mire észrevettem magam, és igyekeztem másfele terelni a gondolataimat:
- Ez így nem jó, nagyon nem jó, ha a mobokkal is ... - de nem fejtettem ki, volt sürgetőbb teendőnk is: tovább jutni, a probléma forrásához, vagy legalább is valami tűrhetőbb helyett találni, ahol fellélegezhetünk végre. És a rejtekajtó biztató jelnek tűnt.
- De kitartás kislány, reményeim szerint odaát jobb lesz a helyzet - biztattam volna, bár ezt magam se hittem. Viszont a melltartó nagyon vonzotta vissza a tekintetem.
Ne nézd! Parancsoltam magamra.

Aztán éreztem némi ellenállást a pajzsomnak feszülni. Chancery volt az. Szegény láthatóan alig élt.
- Pihenj csak! - követtem a tekintettemmel a céhvezér-samat, igazából már én is érezni kezdtem magamon a fáradtság jeleit. Az andrenalin löket kiürült, nem maradt más, csak légszomjban ziháló tüdő, mely az égető forróságot az első rossz tapasztalat óta az orr helyett inkább csak szájon át igyekszik beszívni a kicserepesedett ajkakon keresztül, és az ehhez társuló álmosság, így is meg kellett támasztanom magam fél lábbal hátralépve, amikor Chan nekidőlt a pajzsnak. Az eszméletem... ha töredék pillanatokra is, de kihagy. De még itt vagyok!

És akkor jött Kiwi részéről a mentőötlet. Fagytér! Ó, azt én is szívesen bevetném!
- Úúú! Ez szuper ötlet - azzal leszúrtam a kardom, és vártam a csodára. Amint beütött a hatás, óvatosan, de megindultam az rejtekajtó felé én is.
Most már volt időm tüzetesebben szemügyre venni az átjárót. Írás nyomait kerestem rajta, és körüle, hátha szükséges mondani, hogy "barát", mielőtt belépni kívánnánk.
Chan talán gyorsabb volt, és hamarabb megtapasztalhatta a falakat átjáró tüzes forróságot, de ha nem is sikerülhet esetleg elsőre belökni az ajtót, akkor másodikként még lehetek élelmesebb, és ha még mindig akadályként tornyosulna előttünk az ajtó, akkor egy hullám kristályt rászorítva aktiválok. Inkább a kristályt égesse mint engem! Bár ez lehet nem lesz jó ötletl  Rolling Eyes  Razz

//használok 1 Hullám kristályt ha szükséges

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi7010/7300[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Akito on Szomb. Aug. 05 2017, 21:01

Akito a magas szintű akrobatikájának hála sikerrel átjutott a csontváz mobokon, akik alig pár pillanattal ezelőtt jelentek meg. A túloldalon landolt és már küldte is Qilin-t  segíteni. A hatalmas madár roppant jó modorúnak és segítőkésznek számított a testvéreihez képest. Nem kapta csak úgy fel a hölgyeket, mint valami bugyuta barbár, hanem felajánlotta nekik segítségét, amit szabadon el is utasíthattak, ahogyan egyikük, a kicsi Mirai meg is tette. Egy másik társuk, Kiwi azonban élt a lehetőséggel. A csontvázak eközben elkezdték megadni magukat a hőségnek, folyamatosan pixeleződtek el, egyik a másik után. A másik két társ, Chancery és Danee, kik időt próbáltak nyerni a többieknek harcba szállással, elhasználták erejük nagy részét.  Qilin felkarolta Kiwi-t , majd a két fáradt harcosra emelte a tekintetét, azután mestere felé fordult, aki csak biccentett egyet.  A pet másik karját nyújtotta Chancery-nek is, aki ha elfogadta, akkor kettejükkel együtt repül közvetlen a rejtekajtó elé. Több embert nem bírt el, ráadásul a férfi büszkeség nem biztos, hogy engedte volna Danee-nak, hogy egy lány elé furakodjon, főleg ha segítségkapásról esett szó.  Akito is megindult a mellette elbotorkáló lány után, aki erősen lihegett , mégis makacsul haladt tovább.  A fiú nem futott, még csak nem is sietett túlzottan, ahhoz túl meleg volt, de még így is simán beérte Mira-t, akit felkapott a vállára, akár ellenkezett, akár nem.
- Nyugi főnök, mindjárt ott vagyunk. – nyugtatta meg a lányt, amennyiben ő túlságosan is zokon venné a segítséget.
Chan felkiáltására és kézrázására érnek oda, mire a fagykristály már aktiválódott Fagyos levegő lengett körülöttük, de ki tudja meddig? Az idomár úgy gondolta, hogy ez nem tarthat tovább pár percnél, talán addig sem. Az ajtó irányából már dől is a hatalmas hőség, addig kellett cselekednie, amíg lehetett.  A talaj még fagyos volt a kristálynak hála, ezt ki kellett használnia
- Ezt ne vegyétek zokon – szólt a többiekhez elmosolyodva és lerakta Mira-t a földre, kivéve ha már megoldotta maga – Styx –  felemelte kezét amin a kék ékköves gyűrű felragyogott és nagy mennyiségű, kristálytiszta víz  zúdult ki belőle, ami a hideggé vált talajon tekergőzött. Egy ponton kezdett örvényleni, majd abból emelkedett fel egy arctalan emberféle forma kezekkel és lábakkal, miknek hossza, alakja folyton változott.
- Hűts le mindket! – közölte akaratát Akito. A vizelementál ekkor több részre szakadt, végigsiklott a földön, azután „megtámadott” mindenkit a jelenlévők közül. Teljesen beterítette a testüket, folyamatosan fodrozódott, tekergőzőt a bőrükön, bejárta minden porcikájukat, míg át nem vette testük hőjének nagy részét.  Felmelegedése után otthagyta őket és a hideg talajon hűtötte magát minél nagyobb területen, hogy még egyszer csatába induljon a test hője ellen remélve, hogy lehűtheti a társaságot, még ha csak egy rövid időre is. Talán elégnek bizonyult ahhoz, hogy jobban érezze magát mindenki, főleg az, aki az ajtónak feszült neki.
Styx gyűrűformába való visszaváltozása után Akito csak figyelte, hogy Danne mennyire sikeresen veszi az előttük álló akadályt.
- Mindenki jól van? – kérdezte mosolyogva, bár lehet a mutatványával magára haragított mindenkit az eláztatással. Lehűlés ide vagy oda a pet elég merész terepekre evezett……
Akito
Akito
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2015. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8429/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8429/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Cardinal on Vas. Aug. 06 2017, 13:14

Szóval Qilin odahordja Kiwit és Chant, Mirai Akito vállán jut el az ajtóhoz, fiúk meg csúszkálnak kicsit a jégen, amíg tart. Mind ott vagytok, nagyszerű. Sőt, Kiwinek hála Akito kitartása se pusztult meg attól, hogy a kis kíváncsi felfedezőt felkapta. Nagyjából épek és egészségesek vagytok, egyedül Mirai visszafogott köhögése lehet az, ami aggodalomra adhat okot. Danee kísérlete a kristállyal kudarcot vall, az ajtó nyitásához bizony emberi kéznek kell megnyomnia a jeleket, méghozzá meglehetősen erősen. És mivel a Fagytér kristály hatása elmúlik, azért aki megteszi, azt eléri az 50 HP-s sebzés. Ezen még Akito víz elementálja sem segít, viszont a közérzetetek nagyságrendekkel jobb lesz a különös zuhanytól. csak a ruhátok sínyli meg a megoldást. Bár a ronggyá ázott öltözet talán csak Kiwinek lehet igazán kellemetlen Rolling Eyes
Valamelyikőtök vállalja magára a feladatot, ha senki sem teszi meg, akkor az egyre gyakrabban köhécselő Mirai lesz az, aki eltünteti előletek az utolsó fizikai jellegű akadályt. Ugye ismeritek azt az érzést, amikor a légkondis épületet, vagy közlekedési eszközt elhagyva megcsap titeket a közel 40 fokos hőség? Na most ugyanez történik, csak nálatok a légkondi is több, mint 40 fokon működött, ami pedig az ajtóból kicsap, az már egészségre káros hőmérséklet. Szó szerint, ugyanis ti is megtapasztaljátok a jelenséget, ami az imént elérte a csontikat. Ha nem is olyan gyorsan, de fogyni kezdenek az életpontjaitok, percenként nagyjából 10%-ot buktok el.
Odabent egy termet találtok, melynek közepén maga a hőforrás leledzik. Egy forrón izzó, néhány méter átmérőjű oszlopot találtok, mely abból ítélve, milyen vörösen izzik a padló és a plafon körülötte, valószínűleg folytatódik felfelé, és lefelé is. A hő elég fényt termel ahhoz, hogy kiégesse a szemeteket. Segítséget a napszemüveg és a Látás jártasság nyújt ez ellen. Danee és Chan, akik legalább az utóbbival rendelkeznek, mintákat is láthatnak az oszlop felületén. Három pár kézlenyomat, illetve néhány rajz díszíti. Emberalakokat és szörnyeket látni ilyen kis krikszkrakszokkal körülöttük, mintha reszketnének, egy másik rajzon a hullámzó tenger, rajta szigetekkel és napsütéssel és mindenféle szoborral.
Na most, a hülye is látja, hogy ez veszélyes hely, és csak meglehetősen limitált ideig maradhattok, ha maradni akartok. Senkit sem szólok meg érte, ha visszafordul, de Mirai egy pillanatig se habozik, hogy a forróság falával megküzdve beljebb vánszorogjon, egyre közelebb és közelebb az oszlophoz, centiről-centire vonszolva magát. Felemeli a kezét, látszik rajta, hogy ha odaér, meg fogja érinteni a kézlenyomatok egyikét.


Határidő: augusztus 19.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi0/0[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Kiwi on Vas. Aug. 06 2017, 20:59

~Reményei szerint odaát jobb lesz a helyzet.~ Hihetetlen egy naiv gondolat… hisz, jómagam ezért is tartogattam eddig a kristályomat, úgy voltam vele… hogy, majd ha meglátjuk a szörnyet, vagy a forrást, majd akkor használom el… De nem várhattam addig, nem volt hozzá elég kitartásom, és bevallom tartottam tőle, hogy ha már most ellövöm… utána, már végképp nem lesz, ami segítsen. Karba fontam a kezeimet, magam előtt, és éreztem, ahogy bámul a srác, vagy legalábbis akar… Egy szemforgatással jutalmaztam, majd leengedtem a kezeimet, és a legtermészetesebb léptekkel haladtam előre. Bámuljon csak, de bele sem merek gondolni, mi történik ha épp strandra megy ez a srác. A másik érettebbnek tűnt ennél legalább, de igyekeztem a lányokhoz, vagy legalábbis Chanhoz közelebb húzódni. Amikor a madár közelebb vitt az ajtóhoz, használtam a kristályt. Chanba rögtön visszatért az eleven élet, és Danee is örömmel fogadta, én pedig legbelül nagyon is örültem magamnak, hogy ennyi dicséretet és örömet szedtem össze ebben a pár percben.
Összegyűltünk az ajtónál, kisvártatva, de végül mind. Danee ötlete nem volt túl jó és el is mosolyodtam, ahogy elvileg a kristály visszalökte őt kissé a kristályos jégen. Akito, ahogy… a kis Miraival bánt, szimpatikus volt, még egy kis kuncogást is hallattam, ahogy a csöppséget felkapta mint egy liszteszsákot… majd letette… Volt még egy ötletem, de azt tényleg… a végén akartam csak ellőni, így elő sem hozakodtam. Végig pillantottam a többieken, de mielőtt bármit is csinálhattam volna, egy olyan dolog történt, amire egyáltalán nem számíthattam. Először csak pislogtam a fiúra, de az a mosoly… már nem tetszett… Valamint, az sem, ami ezután következett sem. Amikor a víz”lény” megfürösztött minket, fel is sikoltottam, és körbe öleltem magam a kezeimmel. A hűsítés persze jól jött és szükség is volt rá… De nem ilyen módon. ><” Egy ideig, csak csendben maradtam, de villogó szemekkel pislantottam a fiúra, mégsem szóltam egy szót sem… Nem szólhattam… Sőt…
- Kösz… vagy mi… - Jegyeztem meg, elnyomott mély hangon, szinte a fogaimon sziszegve a levegőre. A melltartó a helyén maradt, és persze… átázott… természeténél fogva, hisz nincs kipárnázva… mint a fürdőruháknál. Elfordulva pár kattintással, visszavettem magamra, a sötét pólómat, amiben meg fogok dögleni…
- Kérem mindenki kezét egy picit. – Jelentettem ki, persze kérlelve, és igyekeztem mindenkit megérinteni. Aki nem engedte… nos, mivel szinte mindenki félmeztelen… így, könnyedén megérinthettem bárkit.

Beléptünk az ajtón, és egy pillanatra nem kaptam levegőt. Gondolom, valamelyik bátor férfi nyitotta ki az ajtót. Odabent, egy pillanat alatt felmértük a terepet… mint, ahogy azt is… hogy az életünk hamar csökkenni kezd. Megtettem amit akartam. Mindenkin használtam a képességem, hogy legyen időnk átbeszélni a dolgokat. A világomban, ami folyton változott, most… egy új helyen találtuk magunkat. Elvileg időt nyerhettünk, hisz ott vagyunk, de egy általam kreált meppen. Amennyiben sikerült a képességem… úgy, mindenki egy… végtelennek tűnő teremben találta magát, ahol pár ember létrán állva, a fejüket dugják ki egy ablakon… Mindenki egyenruhában van, mind férfi, és ugyanúgy néz ki. A talpunk alatt pedig, mintha csak üvegen állnánk, talán épp egy hatalmas ablaküvegen, alattunk emberek, akiket felül nézetből látunk, kicsik… magasan vagyunk és egy város lakói terül a szemünk elé, de az emberek feje helyett… bokrok, zöld cserjék voltak. De akadály nélkül élték az életüket, a napi rutinukat. Ki kocsiból szállt ki, ki pedig egy kávézóban várta a rendelését. De nem ez volt most a lényeg… Elvileg a kinti légkör eddig nem volt hatással a képességemre, de… ennyire erős területen még nem próbáltam. A többiek felé fordultam.
- Ne ijedjetek meg, ez az egyik képességem, amivel egy…”világot” – Mutattam a kezeimmel, mert tudom jól, hogy nem erről van szó.
- Tudok létrehozni, de elvileg ott vagyunk a teremben még mindig, csak a testünk nem… - Magyarázkodtam.
- Mirai… annak nincs sok értelme ugye, ha túlfeszíted a határaidat? Nem attól leszel erős és érett, ha makacsul, figyelmen kívül hagyod a határaidat és úgy haladsz előre. Csapatot szerveztél, így te is a tagja vagy. – Közöltem a kisebbekkel a gondolataimat, talán kissé szigorúan, de érezhetően nem haragudva rá.
- Ha már a kilincs is sebzést okozott… akkor az az oszlop… és a bent lévő, hő… akár meg is ölhet… Nem gondolom, hogy megoldhatatlan volna a probléma, de a veszéllyel számolni kell… Van-e bárki a csapatban aki tud healelni? – Kérdeztem körbe a többiektől.
- Van egy képességem… amivel tudok kezet formálni, és elvileg… nem sebezhet… de a képességet… kiiktathatja… Meg kérdéses, hogy fogom-e tudni használni… - Tanakodtam hangosan, miközben megpróbáltam összedobni, mindent amink van.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi3303/3500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Danee on Szomb. Aug. 12 2017, 18:41

Én azt hittem elkéstem, és Chancery megpróbálta benyomni az ajtót. Legalábbis a felsikoltásból és a kézrázásból nekem rögtön az jött le, hogy biztos megégette a kezét. De az ajtó nem nyílt, és akkor sem, amikor nekiszorítottam a kristályt, a fagytér pedig még éppen aktív volt, és már röpültem is hátra.

Mire felkönyököltem, már kezdett visszahúzódni a fagy, helyette Akito előrenyújtott kezét, és egy víz elementált láttam magam előtt.
Mielőtt még rájöhettem volna, hogy az ő petje, vagy sem, már más problémám támadt:
Vízbuborékba zárultam, s akár egy slimenál, nem kaptam levegőt sem, amikor a szám elé kaptam a kezeim, hogy letoljam az arcomról a vizet, azokat is beburkolta, éreztem, ahogy fodrozódik rajtam, önálló életet élve. Forgolódni, meg úszni próbáltam, mindhiába. Eluralkodott rajtam a pánik, kiáltani próbáltam, de nem mertem, féltem, hogy vizet nyelek, és az a kevés levegő is kiszalad a tüdőmből. Aztán eszembe jutott. De hisz ez hülyeség. Nem fogok megfulladni, legfeljebb elfogynak az életpontjaim.
"Szerinted, most levegőt lélegzel?"
Mire a burok leapadt rólam, már meg is nyugodtam, de annyira azért nem, hogy ne érezzek dühöt az elementál idézője iránt.
- Talán szólhattál volna, hogy mire készülsz! És az arcom is nyugodtan kihagyhatjátok legközelebb!
De kétségtelenül kellemesebb volt a környezet, így a fagytér és a kényszerfürdő után. A ruhából még csorgott a víz, tapadt rám rendesen. Meg Chanra is. Miraira is. És Kiwi elázott melltartóján is felsejlettek a részletek...  popcorn aztán gyorsan felvett egy pólót

Kiwi kérésének eleget téve kíváncsian vártam mi a nagy terve. De nem éreztem semmit, a kezét elengedve inkább az átjáróhoz léptem:
- Jól van, akkor megpróbálom még egyszer azt az ajtót, kerül, amibe kerül - tudtam, hogy forró, de nem akartam, hogy a többiek égessék meg a kezük, főleg nem a lányok, Chan már így is pórul járt, szegény. Nyomtam, ahogy tudtam, teljes erőből, immáron teli tenyérből. Éreztem így is, ahogy kellemetlenül bizsereg, mikor nekifeszítem.
Oh, yeah, vége a munkának, irány haza a legvadabb hőségbe, 80%-os páratartammal. Beléptem.
Miért is ne tettem volna? Nem volt semmi üzenet, ami figyelmezettet volna, hogy ne tegyem. Nem tudtam milyen veszély leselkedhet ránk, de nem azért voltam itt, hogy meghátráljak.
- Ez embertelen! - az bőröm, az ajkam, a szám egészen a torkomig, az orrom belülről, a füleim még a szemem is úgy bizsergett, hogy szinte már zsibbadt, akár a szaunában, éppen csak ez más volt. Ez volt fájdalom érzet helyett.
Mirai nem tudom miből van, de egyszer csak kilépett mögülem, egyenest a szemközti oszlop felé. Az oszlop felé, amin mindenféle fura rajzok, meg tenyérlenyomatok voltak.

Aztán kifordult a sarkából a világ. Teret váltottunk, hogy miért, arra nem jöttem rá magamtól, míg Kiwi nem közölte.
Egy nagyon durván bizarr világba. Én azt hittem zuhanok. Összehúztam magam, mire kiderült, hogy guggolok valami felett. Láthatatlan, üvegszerű valami felett, fent a fura világ égboltján.
- Én tériszonyos vagyok! - kiáltottam pánikolva, átkaroltam a térdem és igyekeztem nem kinyitni a szemem. Utána csak Kiwi hangját hallottam. Eljutott a tudatomig, amit mond, de a páni félelem nem engedett semmi másra gondolni, csak arra, hogy le fogok esni. Pedig emlékeztem a rajzokra, a kézlenyomatokra, de képtelen voltam addig felidézni őket, hogy elgondolkodhassak az értelmükön.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi7010/7300[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Chancery on Hétf. Aug. 14 2017, 09:07

-Köszönöm. -bólintottam Qilin felé, mikor letett az ajtónál, egy hálás mosoly kíséretében, majd megpróbáltam benyomni az ajtót, persze sikertelenül, és némi életpontért cserébe. Még a kezeimet próbáltam fújkálni a hűs kristály hatása alatt, mikor Akito ismét alkotott, és meghallva a Styx nevet fel is kaptam a fejem. Styx, mint a Holtak Folyója a görög mitológiában? Qilin kapcsán is mindig megdobbant a szívem és valóságos megtiszteltetés volt a karjaiban utazni, a kirin, mint a keleti mitológia királya, hasonlóan közel állt a szívemhez, mint a főnix és a sárkány. Kíváncsian lestem az életre kelt víz formáit, és végső soron az a fura, kék Pokemon jutott eszembe róla a végén. Vobbafett, vagy mi is a neve... talán a Rakéta Csapat Jessie-jének lesz egy olyanja... nem is tudom már...
Styx végül parancsot kapott, és ahogy teljesítette, én is felsikkantottam és átöleltem magam, védekezve a hirtelen jött hideg víz ellen. Úgy éreztem, mintha valami a tüdőmbe szorítaná a levegőt hirtelen, mintha görcsök szaladnának végig rajtam. Álomkelő rögvest fújtatni kezdett és füleit hátracsapva menekült a víz elől.
Valami bennem végül megparancsolta, hogy maradjak nyugton, túlvészeltem a második hullámot is, csukott szemmel, összehúzva magam. Mikor pár másodperc már eseménytelenül telt el, félve kinyitottam a szemem és végignéztem a kialakult helyzeten. Mindenki csuromvizes volt, de a legviccesebb látványt Álom nyújtotta, aki mogorva pofival ült az ajtó mellett és látszott a tekintetén, hogy gyilkolni szeretne. Nem bírtam ki nevetés nélkül, ő viszont konokul csendben maradt, és a továbbiakban egyébként messziről elkerülte Akito-t.
Danee végül kinyitotta az ajtót, és a víz rólunk nagyon hamar párolgott is elfelé a kiáramló hőségben. Fújtattam egy kicsit, hamar megbánva a dolgot a torkomba tóduló melegségtől, és előre haladtam, hogy megnézhessem én is közelebbről az oszlopot, mikor egy kéz hirtelen megállított. Kiwi volt az, mondott valamit, amit nem értettem, és mielőtt kérdezhettem volna, történt egy igen fura dolog.
Eltűnt a barlang.
Eltűnt a hőség.
Eltűnt minden, hogy valami más jelenjen meg helyette.
A kezdeti sokkból lassan ébredve először a környezetet szemléltem meg... ami igencsak fura volt, és valamiért úgy éreztem, hasonlóval találkoztam már ezelőtt. Szemöldökömet összehúzva próbáltam kitalálni, mi történt, majd pánikszerűen ugrottan egyet és szinte pörögtem, olyan gyorsan forogtam magam körül.
-ÁLOM? DUST? -üvöltöttem fel kétségbeesetten, és nem nyugodtam meg, ha nem láttam meg őket ebben a világban (mert tényleg, petek is átjönnek, ugye?). Ha nem találom őket, akkor szinte alig hallom Kiwi magyarázatát, max annyit fogok fel belőle, hogy ez az egész az ő kreálmánya... ha viszont itt vannak, akkor megnyugszom, és csendben, a macskát simogatva hallgatom a magyarázatot. Mindkét esetben az zökkent ki, mikor meglátom Danee falfehér arcát, és mikor úgy-ahogy kinyögi, mi a baja, odalépek hozzá és megszorítom a vállát.
Jay is tériszonyos, és sajnos azzal sem tudok soha semmit kezdeni azon kívül, hogy a vállát simogatom, ha olyan helyzetbe kerülünk, ami probléma a számára...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8140/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Akito on Hétf. Aug. 21 2017, 15:41

Ahogyan azt sejteni lehetett, Akito kis mutatványa a lehűléssel vegyes érzelmeket keltett a többiekben.  A lányok még fel is sikítottak, mintha féltek volna a víztől és Danee is furcsán rángatózott Styx munkája közben.  
- Rendben-rendben – lengette a kezét maga előtt védekezősen- bár én kértem, hogy ne vegyétek zokon – miután mindenki lehűlt és kezdte magát egy pár pillanatra kellemesen érezni, Akito biztosan, még a gyilkos pillantások ellenére is, Kiwi kérte meg a csapatot, hogy fogják meg a kezét.
- Miért? – hirtelen jött kérésre jött is a kérdés, de azért odanyújtotta a kezét. Kíváncsi volt, hogy vajon mit szeretett volna a kézfogdosásból kihozni, bár lehet a nagy hőség kicsit az agyára ment.
- Ennyi? :O – kérdezte, de választ nem kapott azonnal, mert Danee máris nekifeszült az ajtónak és egy kevés hp veszteség árán sikeresen ki is nyitotta azt.  Akito sérülés nélkül is képes lett volna kinyitni az ajtót, de mivel sejtése sem volt arról, hogy mit rejt a másik oldal, nem használta el a képességét egy ilyen apróságra. A fiatalember meg lovag, sok sebzéstűréssel kellett rendelkeznie.
Az ajtót kinyitották és a kiáramló hő rendesen arcon vágta a vörös fiút. Eddig sem éppen hűvös, de most aztán valóban elértek a pokolba. Belépve az ajtón a hp csikja már meg is mozdult és lecsökkent egy kicsit, pont úgy, mint korábban a csontvázaknál. Ez már nem volt tréfa dolog, nem időzhettek sokáig. Bent Akito nem látoss sok mindent, ugyanis erősen hunyorognia kellett valami fényesen izzó dolog miatt, ami rendesen bántotta a szemét. Kezeivel árnyékot is tartott, de  így sem nem látott szinte semmit, ellenben kellemesebb volt a szemének.
Pár pillanattal később, mintha kikapcsolták volna a lámpát, a fényforrás eltűnt. Kellett némi idő, míg a szeme hozzászokik az új fényviszonyokhoz, de bár ne tette volna. A különös hely Akito számára rendkívül groteszknek számított, és mint kiderült magyarázatból, ez Kiwi elméjének érdekes szüleménye.
- Ez most komoly? – kérdezte miközben tovább nézelődött  körbe-körbe, le és fel. – Miféle dolgok játszódnak le odabent? – mutat a lány buksijára. Abban a  fejecskében valami nagyon nem stimmelt, minden bizonnyal a lány pár elhanyagolható „rendszere” nem működött a lehető legjobban.
- Azok miért dugják i a fejüket az ablakon?  Azok meg? – mutatott lefelé – miért bokor van a feje helyett? Te nem szereted az embereket? – vonta le a maga kis következtetését, majd Danne került a figyelem középpontjába, ahogy összekuporodva emészti fel a magasságtól való félelem a pici lelkét.
Miután elmúlt a fura világ okozta kétkedés, Kiwi vette magához a szót és kezelésbe vette Mirai-t , ami már nagyon kellett, továbbá elkezdtünk gondolkodni, hogy hogyan tovább.
- Hát én semmit sem láttam, mert kisütötte a szemem az a valami, de egy rövid időre sebezhetetlenné válhatok…
Akito
Akito
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2015. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Izzó Barlang Vo36oi8429/8500[Küldetés] Izzó Barlang 2yjvlht  (8429/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Izzó Barlang

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.