[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Go down

default [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Május 27 2015, 20:15

Hiába kutattam a boss termet nem lett meg ma sem. A huszadik szint kazamatája, már kemény dió. Rendesen megizzaszt minden alkalommal. Csoportokban támadó szörnyek ellen meg egyetlen esélyem van csak a futás. Ez az egyetlen olyan statom, ami megfelelő szinten van már, hogy mégis csak könnyebben tudjam venni a szörnyharcokat.
Fáradtan tértem vissza, de a kudarc nem lombozott le, sőt több energiát adott. A palota tabellájához álltam, ahova Hina ki szokta tenni éppen ki soros az aréna harcokban. Talán egynap Channal is összeállhatok aréna csapatbam kíváncsi lennék, hogy ketten mire vagyunk képesek, vagy a teljes erőbedobással Hinarival. Jó lenne, mosolyodtam el a gondolatra. Nioval pedig, képesek volnánk egészen új szintre vinni. Vele még a lépésünk is stimmelhetne. Hmm kíváncsi vagyok, mikor költözik be a palotába, utána kinézhetünk egy új szobát, úgy is akad még néhány szabad hely. A tábla melletti kis szekrényről levertem pár dolgot, miközben próbáltam azt nem feldönteni. Fejembe szín szökött és némi kisfiús zavar. Majd újra átnéztem az elrendezést, tehát újra következem, ezúttal Hugi oldalán. Kezeim komótosan a zsebembe csúsztattam és még mindig enyhe pírral elsétáltam a tábla elől.
Nionak és Hinarinak küldtem egy üzenetet, hogy ha tud jöjjön ki, harcot nézni, majd Ainak, Silvernek és Szophienak is a pontos időpontról. Bár a táblára is ki van írva, de azért jobb ha többször látják. Útnak indultam és beszereztem pár kelléket, amire szükség lehet a harc alatt. Egy ágyékvédőt Szophie ellen, egy gumi kacsát csak úgy és öt szelet süteményt. Elment rá a napi farmolt aranyam, de megyek még vissza utána kazamatába kutatni, és a maradék pénz meg megy a szokásos felajánlásokra.
Pontban tizenhárom óra tizenhárom percre beértem az aréna területére. és vártam, hogy a többiek is befussanak. Igaz tizenötórára van kiírva, de addig is legalább nézek pár küzdelmet, ha van. Nem volt. egyedül ültem a nézőtéren, ezért be is mentem középre és a várakozási időmet azzal töltöttem, amihez értek. Gyakorlással. Szegleteket vágtam a levegőbe és képességeim próbálgattam. Majd amikor ezt meguntam és még nem érkezett senki, élveztem a napsütést és mosolyogva lehunyt szemmel tekintettem a tiszta égboltra.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi4298/4400[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Silver on Kedd Jún. 02 2015, 20:44

Jó ötletnek tartottam azt a törekvést, ami aktivitásra sarkallt minket az arénán. A csapatharcokkal sokkal könnyebben megismerhetjük egymás stílusát, és így hatékonyabban működhetünk együtt, ha közös ellenféllel állunk szemben. Kialakulhatnak jól működő párok, akikkel együtt dolgozva kisebb cellákat alkothatunk harc közben. És legfőképpen egymást is jobban megismerhetjük, hiszen időt töltünk együtt. Mindegy, hogy fightolunk vagy kerti partyzunk, lényeg, hogy egy helyen legyünk és csináljunk valamit közösen.
Egyszóval örültem, hogy jelentkezhettem és részt vehettem ebben a szokásban, és izgatottan vártam az első olyan párbajt, aminek én is részese lehettem. Ugyan az aréna eddig nem okozott számomra sikerélményt, de ez is csak jobban motivált arra, hogy minél gyorsabban fejlődjek és erősebb legyek, fel tudjam venni a harcot a tapasztalt veteránokkal, mint amilyen Miss Szophie vagy Miss Hinari. Az ellenfelek között pedig ott volt most Mr. Yuichi is, aki ugyanúgy növényekkel foglalkozott, mint mi Miss Himével, és tapasztalt kardforgató volt. Kíváncsi voltam, hogy tudok-e tőle tanulni, de elsősorban mégis riválisként tekintettem rá.
Felszerelkeztem, és az aréna felé vettem az irányt, hogy pontban a megbeszélt időben odaérjek. Talpig páncél helyett persze csak a yukatám egészítették ki a különféle felszerelések, oldalamon pedig fakardom csüngött, ahogy nagy peckesen, és büszkén végigvonultam az utcákon és végül megjelentem a harc helyszínén.
- Hey, Mr. Yuichi! - köszöntöttem a fiú, és enyhén meg is hajoltam előtte - Looks like a lányok jó szokásukhoz híven késnek a dupla randiról Wink - jegyeztem meg gyorsan, majd el is nevettem magam. Nekem már nem volt célom randizgatni vadidegen lányokkal, már csak egyvalaki volt rá hivatott, hogy randira hívjam. Azonban egy vicc az belefért, miért is ne?

HP:150 | F:36 | E:41 | K:25 | GY:60 | S:30 | P:75
Item, spec tárgy nincs.
Permanens képi: Yuichinak eggyel nagyobbat kell dobnia, hogy eltaláljon.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi10/3800[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jún. 04 2015, 01:02

Ami azt illeti, egy ideje csak a keddi és szombati találkozások miatt jártam a palota közelében, és akkor is inkább csak futóban, mintsem tényleg körülnéztem volna, így aztán teljesen egyértelmű volt, hogy a csoportok szervezéséről semmit sem tudok, ahogy arról sem, hogy nekem már most harcba kell állnom, méghozzá pont ebben a pillanatban.
Persze Hinaritól kaptam pár üzenetet, így nem mondhatnám, hogy teljes tudatlanságban éltem. De hogy nem számítottam Yuichi üzenetére, az is biztos.
Éppen egy boltocskában voltunk Vezérrel, hogy beszerezzünk ezt-azt, hiszen kezdtünk kifogyni az ételtartalékokból. Akkor riasztott meg a csipogás.
Természetesen rögtön elolvastam, és igazság szerint annyira nem is siettem a helyszínre.. A bevásárlás fontos volt. Nem hagyhatom Vezért, Falatot, Némót vagy Brumit éhezni. De azt sem engedtem meg magamnak, hogy nagyon késsek. Épp csak pár percet, ahogyan illik.
És én még azt sem tudtam, igazából ki lesz a társam. Oziriszra számítottam első sorban, hisz általában vele szoktam harcolni, és jól ki is jöttünk. De ő nem volt ott. Most vagy a két fiú közül leszek együtt valakivel, vagy negyediknek ő toppan be. Nem tudtam biztosra. Így aztán elég bizonytalanul álltam meg társaim mellett, és köszöntem nekik kimérten. Persze ez főleg Yuichinek szólt. Elérte nálam, hogy valamilyen szinten elfogadjam, és megfelelő társat lássak benne, még annak ellenére is, hogy amit Shukakuval művelt, teljesen lehetetlen volt, és Ayani szintjére süllyesztette. Ám utána csodával határos módon valami egészen egyedit is művelt. Így tényleg, megérdemelte, hogy tisztességesen bánjak vele, és az etikett szabályai szerint köszöntsem, meg ilyesmik. De a stílust nem fogadtam el, amit meg mert ütni velem szemben.
Természetesen amíg hasznos valaki, egyáltalán nem érdekel, hogyan is viselkedik. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg alkalmazottam gyűlöl. Mégis, nekem olyan emberek kellenek, akik képesek önálló tettekre. Ez az elsődleges, nem az, hogy szeressenek. És innentől a Yuichivel való kapcsolatomat is erre kívántam építeni.
Bár a herevédő egészen meglepett, és mosolygásra késztetett, az biztos....
Végül mégis inkább Kenji mellé soroltam be. Mellette valahogy jobban éreztem magam.

Élet: 34 = 170
Fegyverkezelés: 81
Erő: 14
Irányítás: 73
Kitartás: 30
Gyorsaság: 64
Spec.: 22
Páncél: +55
Krokodilbőr Ostor (+6 fegyverkezelés +9 irányítás, egy körre az erőd felét pluszként az irányításodhoz adhatod, viszont a kisállatod az erőddel egyenlő értékben sebződik, három kör lehűlési idő)

/Silver-kun.. közös harc egyenruhát jelent? Razz Szurkoljunk magunknak :3 xDDD/

_________________
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jún. 04 2015, 22:05

Kapkodtam… szokás szerint most is el fogok késni. Úgy tudtam, hiába a pm hiába bármi innen nem szabadulhattam egyhamar, sőt addig amíg ki nem jutok választ sem tudok írni. Zavaró volt. A sok szörny, ami minimum sebzést okozak ugyan, de pont ezért húzódik el és mivel nincs támadásom így még csak lecsapni sem tudom őket addig amíg belém nem csipogatnak. Fárasztóak voltak és a kis csőr szerű szájukkal még idegesítőek is. Amint levakartam magamról egyet rögtön kettő csimpaszkodott belém. Ohh ha volna fájdalomérzet azt hiszem most sikítanék, de nem volt erre szükség. Csupán az erőlködéstől adtam ki néha nyögés szerű hangot. Egyedül vágtam neki ennek a teremnek és nem kellett volna, hiába Jin is mondogatja hogy egyedül inkább sehova, nem tudok rá hallgatni, hajt a kalandvágy, amit néha megvetek magamban.

Végre megpillantottam a kijáratott, amint sikerült kijutnom a napfényre, a csapzott hajam és foltos, szakadt ruhámat próbáltam megigazgatni és rendbeszedni magam. Még a hajcsatom is kipottyant valahol, de vissza már biztosan nem megyek. Örültem hogy kijutottam onnan. .__. És persze nem hoztam magammal pót csatot, így a frufrum egy ponton kellemetlenül felfele kunkorodott és hiába simítgattam egyszerűen mindig vissza-visszaugrott. Írtam egy gyors ott leszek-et Yui báttyusnak majd kicsit késve ugyan de megérkeztem. Szinte felcsaptam a bejárati ajtót és lihegve a lábaimra támaszkodva kapkodtam levegő után.
- Hali! Ugye… ugye nem késtem sokat? – Kérdezem őket, majd megkíséreltem kiegyenesedni, elfordultam és még egy kétségbeesett hajsimítási akció ami sikertelen, sőt mintha minden mozdulattal csak egyre göndörebb lenne, de ez ugye képtelenség. Ugye?
- Mi a felállás, hogy gondoltátok? – Kérdeztem rá az elképzelésekre.

Élet: 74+5=395
Fegyverkezelés: 34+7=41
Erő: 5
Kitartás: 13+6=19
Gyorsaság: 26+41=67
Spec.: 30+33=63
Páncél: 118

Kristálypajzs: (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló          sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)

Gyémánt mellvért: 10al több sebzést szenvedek el, de az a 10 százalék a támadótól is levonódik.

Keresés:1 Észlelés:1 Súlyemelés:2 Akrobatika:3

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Vas. Jún. 07 2015, 22:04

A harcművész és az íjász párbaja tetszett leginkább, de végül is megjött az első ember. Silver-kun.
- Hali, örvendek. Dupla randi? - kérdeztem meglepődve, miközben lezseren meghajoltam előtte. Tiltakozva kezeimmel, de elnevettem magam. - Igazad van, késnek - vettem a viccet. Közben felszereltem az ágyékvédőt, ha rákérdezett csak egyszerűen válaszoltam Szophie ellen szükséges. Majd a négy tárgyat letettem Silver elé. Mindegyik egy-egy gördeszka volt. - Ismered ezt a tárgyat? - kérdeztem a srácot. - Most valami olyasmi lesz, ami azért a maga módján nem könnyű, akrobatikával könnyebben fog menni. Letettem az ötödik deszkát is. Talán vezér meglesz nélküle, de kitudja. Letakartam őket egy-egy lepellel és rákacsintottam a fiúra, hogy egy szót se.
Ahogy megérkezett Szophie, majd kicsivel utána RenAi, minden készen állt a dupla randira a felosztás is egyszerű volt. Ai hugi oldalán Szophie és Silver ellen.
- Hali - köszöntöttem mindkét lányt - most egy fura dolog fog következni - azzal a körülöttünk lévő pályára néztem és meg is kezdődött az átalakulása a környezetnek gondolataim folyamán. Először a nézőtér alakult át sokkal szűkebbre, az alattunk lévő homok, megszilárdult és keletkezett belőle egy  félcső. A két oldala nyitott maradt, de annyira továbbnyúltak, hogy ne legyen könnyű kiesni a helyről. Majd a Silver elé tett lepel alatt lévő tárgyak fel le gurulni kezdtek, míg megnyugodtak a félcső alján. A kiemelkedő egyik szegélyen álltam szembe pedig Silver és RenAi, mellettem pedig RenAi. Nem! Szophie! Meglepődve néztem rá és farkasára. Meg ha itt volt most Falat rá is. Meg némóra, meg brumira.
A te mit keresel itt kérdés közel kicsúszott a számon, de csak annyit sikerült végül is kihozni - Ai? - jobbnak láttam becsukni a szám mert jönni fog az "iá" válasznak. Egy újabb bug?

26. szint
Pontok
Élet: 28 -> 140
Fegyverkezelés: 56
Erő/Irányítás: 20+40
Kitartás: 20 -> 100 CSP
Gyorsaság: 89(97)
Speciális képesség: 20
Páncél: 70

A csapat felállás:

Szophie (Sebzés: 14, Pet sebzés 73, RenAi támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, Silver támadásának elvétése 1 ÉS halál dobása, minden más esetben talál, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Hayashi Yuichi (Sebzés: 60, RenAi támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, Silver támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
RenAi (Sebzés: 5, Szophie támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Hayashi Yuichi támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Silver (Sebzés: 41, Szophie támadásához 4 vagy afölé kell dobnia, Hayashi Yuichi támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

B csapat felállás:

Szophie (Sebzés: 14, Pet sebzés 73, Hayashi Yuichi támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, RenAi támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Hayashi Yuichi (Sebzés: 60, Szophie támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Silver támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
RenAi (Sebzés: 5, Szophie támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Silver támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Silver (Sebzés: 41, Hayashi Yuichi támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, RenAi támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)

// mivel a pálya keverten adta le a csapatot, így lopakodás miatt Szophie kezd. Rajta áll melyik csapatfelállást választja. JL cheers


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 30 2015, 18:26-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi4298/4400[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jún. 25 2015, 01:22

Ai kérdésére nem tudtam választ adni, hiszen nekem sem volt fogalmam arról, hogy mi a felállás. És talán a többieknek sem, ki tudja. Viszont valami zavart a lányban. Na nem a felálló haja, amit különösen aranyosnak is tartottam így. Kifejezetten mulatságos volt, ahogy ide-oda himbálódzott. Azért üdvözléskor a kezébe nyomtam egy hajcsatot, hogy ha gondolja, használja. Tartottam párat magamnál, mivel mióta levágtam a hajam, kevésbé tudom eltűrni a fülem mögé, így pedig sokszor zavaróan az utamba akad. Persze Ai-chan kék hajában el is fog veszni szinte a hasonlóan világoskék csatocska. Már ha nem újításképp hordja így a haját, és végül tényleg eltűzi.
Nemsokára pedig a két fiú két irányba, már haladtak is, hogy megkezdjük a harcot. Na de nekem fogalmam sem volt róla, hogy most akkor melyikkel is kellene mennem.. Senki sem világosított fel erről. Így végül maradt a jó öreg megoldás.. És akkor balról indítjuk, Kenji ecc, Yuichi pecc.. ki-me-hetsz. (user komolyan kiszámolja Rolling Eyes ) Hát ez bal oldali győzelemmel ért véget. Viszont egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy tényleg vele kell mennem. Na de ugye van az, hogy jött egy busz.. Azt is elkezdtem, de végül..
- Mit csinálsz? - ripakodott rám Vezér, megzavarva ezzel a vén krampusz részt, összerázkódtam, és teljesen elfelejtettem, hol tartottam, pedig azelőtt még mutatóujjammal is mutattam, épp kinél vagyok. Zavartan Vezérre mosolyogtam, aki erre csak szemforgatva felsóhajtott.
- Na ne szórakozz, inkább induljunk! - mérges volt. Hát persze. Harcok előtt és alatt mindig ilyen szigorú és morcos viselkedést öltött magára, természetesen az én érdekemben. De akkor is lehetne kedvesebb. >.> Jó, tudom, persze, ő egy farkas. A farkasok nem kedvesek, nem aranyosak, nem pihepuhák és nem ölelgetni vagy simogatni valóak. Ők ragadozók, vadak és szabadok. Többnyire.
Végül persze az első kiszámolós hatására Kenji után eredtem, majd beléptem a pályára. És elállt a lélegzetem.. Valahogy jó ötletnek tűnt most kipróbálni a gördeszkát, igen. Annak előtte barbár dolognak tartottam, a primitív utcai népség szórakozásának. És veszélyesnek mindenekelőtt, főleg számomra volt az, hiszen odakint rettenetes ügyetlenség jellemez, és valószínűleg az első próbálkozásomnál a nyakam törtem volna. És főleg ezért is vettem meg az akrobatikámat. Óhh, hogy annak köszönhetően hány küszöbben és kavicsban eleséstől mentettem már meg magamat.. És most itt volt a lehetőség, hogy ilyen eszeveszett dolgot is kipróbáljak! És ha a nyakamat törném, akkor is csak az életpontom fogyna, nem a teljes életem. Ezért jó ez a játék..
Na persze első körben nem pattantam deszkára. Az hangos lett volna, ahogy a kerekek gurulnak, nekem pedig pont a lopakodásomat kell kihasználnom. Vezérrel összhangban indultunk el a pálya két oldalán, settenkedve, RenAi-t megközelítve. Most még talán nem kapcsolta be a képességét, így úgy okozhatok kárt benne, hogy nem lesz belőle problémám. Persze Yuichi meg a sebző fél, így őt kellene kiejteni majd.. Majd utána.

/Támadás RenAira Vezértől és Szotól is, lopakodás bónusszal.
Köszönöm szépen, hogy megvártatok! Smile /

_________________
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jún. 25 2015, 01:23

dobi.....

_________________
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 25 2015, 01:23

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jún. 25 2015, 01:23

és.. még egy dobi >< Vezérnek :O ahhjj, elszoktam a kockáktól >< utálom őket, utálom, utálom, utálom!! (xDDD)

_________________
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 25 2015, 01:23

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Jún. 30 2015, 18:50

Szophie nekiveselkedett és el is tűnt a félcső egy szegletében, még egy pillanatra felbukkant, a legalacsonyabb ponton, de nem eléggé, hogy Ai hugit tudtam volna riasztani. Mire szólásra emeltem hangom, már a harc kezdetét is vette és mind Szophie, mind farkasa, megtámadták Ai-t. Szokatlan, hisz itt álltam mellette, engem kellett volna ütnie. Nem baj követem a céhházban kiírtakat. Ai a csapattársam és nem Szophie, bármennyire is egy térfélről indultunk. Csak tudnám, hogy tudtak deszkák nélkül ilyen fürgén mozogni és hangtalan a rámpán. Igaz fakras, meg egy sunnyogó lány... végig futott a hátamon egy hideg borzongás. Judy még láthatatlan is volt e mellé. Nem azt hiszem, ezt nem kellene, elég rémisztő volt a lopakodása. Elég csak belegondolni, hogy mit művelt velem. Nem akarok emlékezni, nem akarok többé vad lenni a vadász hálójában.
Kicsit a nézőtér zajaira összpontosítottam, éppen annyi ideig, hogy megtervezzem, mire is készülök. Nem voltam deszkán meghatározó ideig, de azért kipróbáltam, amíg az utca volt a játszó terem. Egy B-flip talán, még sikerülhet.
- Ai jövök! - kiáltottam át a túloldalra és azzal a katanát előre tartva futottam lefelé a rámpán. Az obszidián sisak arcomba csúszott, de csak hátra csaptam homlokom, hogy kilássak, míg megigazítom kezemmel. Bal kezemmel felkaptam a rámpa alján a deszkát és futottam tovább felfelé. Begyorsítottam. A villanás szikrákat pattogtatott a tökéletesre csiszolt fa felületen, majd a szegélynél megálltam, és dupla lábbal felugrottam, miközben a deszkát magam alá dobtam. Sikeresen eltaláltam a pillanatot, hogy robogjak visszafelé az oldalhoz, ahonnan indultam. Bedöntöttem csípőm és lábaim, hogy félkörösen irányíthassam a deszkát, itt nem akarok ugratni. Ahogy átfordultam és újra a 3-as felé száguldottam, láttam is a pályát, amit ívesen lefogok írni, és a B-flip közben Szophiet vállon szúrom.
A deszka kerekei hangosan gördültek, így pontosan ki tudták ők is venni honnan jövök, azonban a sebesség talán az én előnyömre válhat. Ahogy felértem a levegőbe, neki is kezdtem a mozdulatsornak. Vezér háta és jött is sebesen Szophié. - Niji double! -hívtam halkan második fegyverem. Remélhetőleg, balkezes kardom átadott némi erőt a szúrásnak. A levegőbe szúrtam egyet találomra, hátha elérem vele az idomár lányt. A talpam alatt balra indított kört írt le a deszka, de jött egy kis baj ezzel, kézzel utána kellett kapjak, hogy ne térden csússzak lefelé, de még így is sípcsonttal érkeztem a deszkára, és indultam hosszú gurulásra. Az ágyékvédő is kényelmetlenül behasított Rolling Eyes
Gurulásom közepette, kerestem a lelátón, hogy tényleg eljött-e. Amint megláttam Hinarit, örömmel konstatáltam, hogy bizony eljött.


// ha a képi és a találat sikerül: +5 sebzés.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi4298/4400[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 30 2015, 18:50

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by RenAi on Kedd Júl. 14 2015, 09:40

Úgy vélem Szo is velem egy időben érkezhetett, vagy legalábbis nem sokkal előttem. Kaptam tőle egy életmentő hajcsatot, amit el is fogadtam, mivel nem gondoltam túl sexinek az ide oda himbálózó hajam, plusz talán a harcban is zavart volna ha a szemem előtt hiszi magáról azt hogy ablaktörlő. Láttam a fiúkat, már messziről kiszúrtam és intettem is nekik. Beérve őket, rögön felfigyeltem a letakart cuccosra, és kíváncsi pillantásomat nem leplezve, lehajoltam, és a pléd alá is kukkoltam, ha lehetett. Meglepve vettem tudomásul a tényeket, és értetlenkedve pillantottam Yuichira és Silver-kun-ra is. Majd Szophiera emeltem a figyelmem hogy ő miként vélekedhet a dolgokról. Már messziről láttam hogy Yui valami nagyon furcsa dolgot visel magán, és ugyan csak sejtésem volt felőle, de azért rákérdeztem viccelődve.
- Ez az új divat a fiúk körében? – Nevettem el magam, hisz a kimonós fiú és az ágyékvédős srác… jó összeállítás volt.  Majd a valamit akartam még kérdezni de elfelejtettem, pillanatnyi áramszünetet a többiek is láthattak, mivel felemeltem a kezem mint aki mondani akar valamit, de zavart pillantásnak és úgy tettem mintha nem csináltam volna semmit. Pedig zavart, hogy elfelejtettem mit is akartam mondani, és rágódtam is rajta még egy ideig. Majd felvettük a kezdő poziciót, tehát én a bátyussal Szo és Vezér Silverrel. Hmm… Nem éreztem túl biztatónak a felállást, hisz hárman voltak ellenünk, de… Mire bármit is kezdhettem volna Szophie már támadt, nem volt elég időm időben aktiválni a képességem, főleg hogy meglepett a gördeszkás lány, és farkasa látványa. Főleg Vezér a deszkán, felettébb vicces volt. Majd ezt a pontjaim bánták, mindkettőjük eltalált, reagálni sem volt időm. Így első dolgom lett, a képességem aktiválni hogy pontokat szerezhessek, majd Yui megkapta a védelmem amit az egyik item miatt szerencsére tudok jutalmazni, még ha nem is túl sok de a semminél több. Hiába tank és healer vagyok, most már csak azt kellene tudni hogy Silver mire is képes, így… Yui már támadásba is lendült, utána gondolkodtam csak hogy talán őt kellett volna buffolnom a saját képességem helyett. De… nem gondoltam hogy ilyen hamar bele is csapunk a harc kellős közepébe. Noh, de nekem felesleges támadnom, viszont talán ha kezdeményezek és azt hiszik hogy támadok, elnyelhetek pár sebzést amiből majd tudok gazdálkodni. Meg is indultam, az első lábam a deszkán, majd azzal nem számoltam hogy a pálya szélén már él a gravitáció, így le is bicskáztam pár bukfenc keretében, végül valahogy popóra érkeztem, és mire felfogtam mi történt a deszka is elgurult mellettem, így a rámpa közepén csücsülve…. fogalmam sem volt hogy jutok vissza. .___.

/Védelmem Yuichin, és a pont gyűjtő képim aktív.
És egy gyémánt mellvért 10%al többet sebeződök, viszont ezt az ellenfél is elszenvedi. (+4 pont támadás és sebződés Szophienak és Vezérnek.)

Ért sebeződés: 14+73=87 +8.7 (9) a mellvért miatt nekem is.
Páncél:118-87=31-9=22
Élet:395
Kitartás:19*5=95-15=80./


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 14 2015, 09:50-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 14 2015, 09:40

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Silver on Kedd Júl. 21 2015, 15:20

A két lány érkezése belőlem kicsalt egy tiszteletteljes meghajlást. Nem lett volna rossz velük egy tényleges dupla randi, mindketten csinosak, kedvesek és okosak voltak, de hát lassúak voltunk, ahogy az ilyen lányoknál ez lenni szokott. Mindenesetre mosolyogva köszöntöttem őket, jó volt látni mindkettejüket. A lepellel letakart kupacra meg gyanakvó pillantásokat vetettem. Ugye én tudtam, mi van alatta, szóval nem azért, hanem mert nem voltam benne biztos, hogy fogok szuperálni ezeken a guruló izéken. Egyszer próbáltam ki, néhány esés után meg is untam. Bár nem az esések miatt, csak nem láttam benne a lehetőséget.
Aztán Mr. Yuichi a pályát is megalkotta, a látványa pedig kifejezetten aggasztott. Ránéztem a fiúra, hogy ezt most tényleg komolyan gondolta-e... még a deszkán megmaradni is kihívás lesz valószínűleg mindegyikünknek, nemhogy ezen a rámpán száguldozni No Felsóhajtottam, majd a mellettem álló lányra néztem.
- Sok szerencsét... I think - mondtam kissé bizonytalanul, ahogy a lent mozgolódó eszközöket kémleltem. Egy biztos, kihívás ide vagy oda, nem fogok meghátrálni! Amint a párbaj elkezdődött a többiekhez hasonlóan én is levetettem magam a rámpán, és próbáltam úgy játszani az egyensúlyommal, hogy ne lebucskázzak, hanem inkább lecsússzak rajta. Én voltam a leglassabb, de ez igazából nem zavart most, legalább láttam, hogy ki merre mozdul. Rám nem is nagyon figyelt senki, úgyhogy bölcsen kivártam. Milyen jó, hogy így tettem! Pont az történt, amire számítottam, aki megpróbálta a deszkát használni, az a cső aljában kötött ki összekeveredett végtagokkal. Én pedig ezt szépen kihasználtam, és megvárva azt a pillanatot, amikor Mr. Yuichi már nem fekszik, de még védtelen, és akkor gurultam oda hozzá, hogy egy ütést mérjek rá a kardommal.
- Jól vagy, Miss Love? - siettem oda rögtön ezután a földön csücsülő lányhoz, hogy felsegítsem a földről. Nyújtottam felé a kezemet... talán nem fogja kihasználni, hogy megtámadjon, de ha megteszi, az sem zavart volna. A lényeg, hogy én eleget tettem a kötelességemnek.

Yuichit támadom 41 sebzéssel.
250/250 HP
75 páncél
100/125 CSP
Támadás 1/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi10/3800[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 21 2015, 15:20

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Szophie on Pént. Júl. 31 2015, 22:04

Élet: 161

Ilyen támadásrohamban egyszerűen lehetetlen volt akármilyen tervet hasznosítani, már ha egyáltalán az ember eljut a kitalálás fázisáig. Természetesen számíthattam rá, hogy én leszek a célpont, mi sem egyértelműbb. Ahogy ők is tudhatják, hogy nekünk nem éri meg Ait támadni, főleg a képessége aktívságának idejében. Viszont Silver szerintem sosem bántaná őt, így Yuichi jelenlétéig lenne csak a fiúnak dolga, utána pedig csak egy hátráltató tényező maradna. Mégis, inkább legyen ez, minthogy a nagy sebző ellenfelet bent hagyjam. Most nézzétek meg, még az életpontjaimat is bántotta!
Egy üres pillanatban kételkedve terelődött figyelmem a gördeszkára. Rettenetesen vonzott, hogy kipróbáljam, mókásnak tűnt, és nem utolsó sorban kockázatmentesnek ebben a világban. Mégis teljesen idegen volt számomra az egész. A koszos kölykök szoktak ilyenen gurulni az utcákon. Kapucniban, mackónadrágban, különös sapkában és még különösebb cipőben. Az egészet elítéltem úgy, ahogy van. Számomra ez a jármű valami rosszat testesített meg. Valamit, amiből sosem kértem. Most mégis teljesen normális emberek használják, bár nem teljes sikerrel. Mármint.. eddig nagyrészt normálisnak tartottam őket. Már akit. Rolling Eyes De talán át kell gondolnom ezt a koncepciót újra. Bár ha a harc rákényszerít, nincs mit tenni. Fintorogva tekintettem le a saját deszkámra. Mégsem fogom kipróbálni. Sőt.. Azon kezdtem el gondolkodni, mégis mit kell a pályára szórnom ahhoz, hogy ők se tudják használni az övéiket. Esetleg elcsúszhatnak, eleshetnek - nem mintha eddig nem tették volna. A szendvicsem ha szétkenem az jó? De nem, az elpixeleződik. Bár lenne nálam egy rakat szög. De miért is hordanék ilyesmit magammal? Viszont annál jobb dolog van nálam! Horgászzsineg!
Lehívtam a menüm, és megpróbáltam a lehető legnagyobb inkognitóban elővenni, egyik végét Vezérnek adtam, és két irányba indultunk el.. Igyekeztük kifeszíteni. Nem is nagyon látszódhat, hiszen ennek a damilnak lényege, hogy átlátszó. Remélem, nem szakad majd el.
Két oldalról megindultunk Yuichi felé, mikor már felkászálódott a földről, nagy sebességgel rohantunk el mellette, a zsineggel megpróbálva fellökni.. Ha az nem ment, akkor egyszerűen csak körbefogni, vagy ilyesmi. Amikor mögé értünk ugyanis visszafordultunk, és két oldalról támadtuk meg őt. Közben megpróbáltam képességem aktiválni.

/Sikeres képesség esetén Szo + 18 erő
Yuichit támadjuk.
Első kocka Szo./

_________________
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 31 2015, 22:04

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766612103_86ee832108_s [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 22 2015, 15:57

Aki Szophie után jött volna az kiesett. Kérem folytassátok nélküle.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Aug. 24 2015, 13:53

Hugit még eddig nem láttam harcolni emberek ellen, csak szörnyek és hasonló teremtmények ellen. Ahogy lecsücsült a deszkára lépése után meghökkenve néztem a tényállást. Az a pajzs teljes egészében megvédett. A farkas karmolása és Szophie csapása alatt reccsent egyet és ennyi. Majd jött a kard és homály.. kinyitottam a szemem, hisz bármennyire is megszokható a fájdalom hiánya, azért ha a szememet támadják attól még mindig rettentően félek. Még mindig ugyan ott voltam és a kibontakozó segítség nyújtást nézve konstatáltam, ez nem egy élet-halál harc, az már biztos. Feltápászkodtam, majd jött is valami fura érzés a hasam körül, majd egy újabb támadás. Egy röpke pillanatig a keringőző párosról valami jég-gör-deszka-mű-pálya-tánc fogalom ugrott be, ahol a műjégpályán gördeszkázó keringőző emberek csúszkálnak véletlenszerűen bár irányítottnak tűnő módon. Kardommal az alig látszódó zsineget elvágtam, hogy kiszabadítsam karjaim ehhez pedig kellően elegendő volt egy suhintás. Ráléptem a deszkám szélére és miután Ai előtt meghajoltam hálám jeléül futni kezdtem fel a félcsövön. Lábam alá helyeztem a deszkát és suhantam. Először a farkashoz közel, kellett pár kör, míg megtaláltam hogyan is irányítsam ezt a tárgyat, de a térrogyasztás működött, hogy sebességet nyerjek. A kanyarodás meg, az egy kicsit nehezebb volt. Ez alkalommal nem akartam trükközni, csak egyszerűen célra állni és vágni avagy szúrni. Szophie volt most is a cél, hisz ismerem már mily erős, míg a srácról nem sokat tudok, csak azt, hogy képes szörnyeket maga mellé állítani. Ami stimmel is, nem véletlen van rajtam ágyékvédő Rolling Eyes
Ahogy közelebb értem Szophiehoz, megindítottam egy elkerülhetetlennek látszó vágást a kard és a deszka kompozíciójából. Elég gyors vagy-e a Szophie, hogy elkerüld? Közvetlen utána suhantam is tovább, hogy állandóan ingázzak a deszkán.


//egy támadás Szophiera
Ai pajzsa Silver csapása alatt áttört. Tehát eddig elszenvedett sebzés: 19+14, ha Silver kardja engem sebzett vagy 14, ha Ai-t sebezte. Harmadik vagynak pedig: 41+14 ekkor csak 15 páncélpontom maradt. Köszönöm, hogy felfogtad a támadást és javíts majd ki Ai Smile
Hp: 140/140
P: 37/70 vagy 56/70 vagy 15/70
CSP: 35/100

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi4298/4400[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 24 2015, 13:53

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by RenAi on Pént. Szept. 04 2015, 21:41

Hogy mikor hogy és miért? Nagy kérdések ezek, ugyanis csupán arra eszméltem hogy csúszok és megállok a rámpa alján. Csak pislogni tudtam, sűrűn és védtelenül miközben a fiúk meg ott csúszkáltak mellettem. Láttam amikor Silver lecsúszik hozzám de a szándékában nem lehettem teljesen biztos így rögtön a pajzsomhoz nyúltam hogy szükség esetén védekezni tudjak. Most nem csak magam miatt harcolok, Yuichi társa vagyok, ami annyit jelent hogy talpon kell maradjak amíg együtt harcolunk. Kicsit nehezemre esett ez a cspatosdi, hogy ki kivel van meg ilyenek. Valahogy egyszerre volt szórakoztató és picit ilyesztő is, de élveztem… azt hiszem. Majd Silver végül felsegített. Nem csalódtam benne.
- Persze… csak meglepődtem, gyors ez az izéé… de amm… hogy jutok vissza? – Nagy talány. .___. Még sosem csináltam ilyet, bár láttam hogy hogy kell, de nem olyan könnyű ám mint ahogy az látszik. Nekem meg duplán nehéz az állandó bénázás miatt.
- Fegyverszünet, amíg fel nem jutunk. o.o – Jelentem ki az alkum gyorsan, a fiúnak nehogy rosszra gondoljon, vagy épp gondoljon rólam. Benne lehet a pakliban, sőt el is játszadoztam a gondolattal, de amikor a szemébe néztem, nem tudtam csúful átverni. ><” Egyszerűen nem érdemli meg, hiába a csapatharc.  Majd ismét akció méghozzá Szophie és a Bátyus között. Majd bevillant valami. Gyorsan dobtam egy pm-et Yuichinak, és ha Silver még mindig ott tartózkodik mellettem akkor rászólok.
- Ne leskelődj, nem illik. – Ha próbálkozott vele, ha nem felhívtam rá a figyelmét. Szophie támadott és sikeresen de a védelmem segített és ennek nagyon örültem, mint ahogy Yuichi megköszönésének is, kedvesen mosolyogtam, majd megpróbáltam követni. Úgy felfutni mint ő és a deszkát a lábam alá tenni, de nem sikerült, bár az akrobatikám segített annyiban hogy majdnem fel tudjak futni a feléig. Majd a deszkát sikeresen a lábam alá tettem, bár erőteljesen meginogtam rajta. Pár oda-vissza csúszkálás után végre elég közel kerültem Silver-kun-höz. Így:
- Fegyverszünet vége! – Majd kardommal hadonásztam, az első próbálkozás nem érte el, túl rövidre mértem a terepet, de csúszok még egyet aminek köszönhetően elég közel kerültem hozzá hogy akár sebezzek is. Bár a mozdulataim nyilvánvalóak voltak, egyértelműen kivédhetőek.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 04 2015, 21:41

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Silver on Szomb. Okt. 10 2015, 14:37

Ne haragudjatok a várakoztatásért, de kiszállok. Silver kap egy PÜ-t, és sűrű bocsánatkérések közepette elrohan. Jöhet Szophie.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi10/3800[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Okt. 19 2015, 20:39

Lezárom a küzdelmet inaktivitás miatt. Csak Yuichi és Ai kap jutalmat, fejenként 90 exp és 240 arany jár nekik.

Yuichi/RenAi +50 pont
Szophie/Silver -30 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time Vo36oi0/0[Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuichi és Ai versus Silver és Szophie: duel time fun time

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.