[Csapataréna] ...and make it double!

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Hinari on Kedd Okt. 11 2016, 15:22


Mióta Yuichi inkább Hoorához és az ő pirosellenes munkáihoz csatlakozott és Silver sem volt már itt többé, kezdett igazán nagynak hatni ez a palota. Elnéztem Himét az erkélyről, ahogy a virágaival foglalatoskodik, és zavart, hogy nem lépett ki a kis házikóból senki, hogy megmutassa a lánynak  legújabb főzetét. Hiányzott az udvar hátsó részéből jövő, ütemes csattanás is, ahogy Yui a kardhasználatot gyakorolta pár respawnolódó fán és szalmabábun. Mégsem akartam most új arcokat a JL-be. Megismerni, majd elveszíteni őket… Sóhajtva fordultam el, és mentem vissza inkább a szobába, céltalanul ülve az asztalhoz, még mindig a többieken gondolkozva. Aki itt van, akiket látok… nekünk, erősebbnek kell lennünk.
De nem úgy, ahogy eddig, hogy mindenki külön ment mobozni, párbajozni, és egyénileg oldott meg minden problémát. Ezért is írtam egy körlevelet a tagoknak, felvetve egy újabb csapataréna ötletét. Emlékeimben még Szophie és Yuichi éltek, s összeszoríották a gyomrom, de ami elmúlt, az már nem jöhet vissza többé. Most nem piramis lesz, ahogy akkor. De a célunk nem változott.

- Sziasztok – üdvözöltem őket, amint mindenki befutott az épület bejárata elé. Mi Allal együtt mentünk, útközben meséltem neki az okaimról és a terveimről. Erősebbnek kell lenni. Egymást segítve, egy céhként viselkedve, és nem hagyva kihasználatlanul az aréna adta lehetőségeket – Szeretném kicsit gyakorolni a csapatmunkát, ha benne vagytok, méghozzá két síkon – kezdtem – Mindkettőre remek alkalom a csapataréna, és örülök, hogy benne vagytok ti is egy kis gyakorlásban – mosolyogtam rájuk – Ezzel kitapasztalhatjuk a céhtársaink erősségeit és gyengeségeit, a harc közben azonban itt most nemcsak a saját magunk és csapatunk érdekét kell figyelembe venni, hiszen ezúttal az ellenfél is a céhtársunk lesz. Szeretném, ha a toplista több inaktív tagja helyett mi küzdenénk fel magunkat és egymást is! a jobb helyezésekre, így első körben mi négyen játsszunk egyet, a többi pedig majd utána kialakul. Most én lennék Ozival, Yuuki és Al pedig a másik csapatot alkotná – néztem körbe kérdőn, hogy jó lesz-e ez így nekik. Nem kicsit voltam kíváncsi, hogy Alex és Yuuki hogyan harcol majd együtt azok után, ami az üveggolyós esetnél történt. Ha ugyanis egymás ellen lennének, jobban kiéleződne köztük a rivalizáció, s pont ezt akartam elkerülni – Érdekel, mit tudtok ti ketten együtt – néztem rá a párosra sokat mondó mosollyal – Viszont beszéljük meg, hogy nem használunk egyszer használatos itemeket, ez fontos. Azokkal bárki felül kerekedhet bárkin, és most nem az lenne a cél – vetettem fel, remélve, hogy egyet fogunk ebben is érteni.
- Amire rájöttem, hogy akármelyik csapat is veszít most, egy azt követő győzelemmel rögtön az első helyre léphet, amíg a mostani győztes nem fog előkelő helyen végezni – folytattam aztán, miközben már sétáltunk befelé – Így ezúttal nem fogom visszafogni magam. Nyerni akarok, mert szeretném, ha ti fejlődhetnétek gyorsabban – néztem Alra és Yuukira egészen komolyan – Sok sikert – tettem hozzá, amikor szét kellett válnunk, az aréna két oldala felé igyekezve. Kezemben a Yuichitól kapott gyűrűt forgattam, és azon gondolkoztam, felszereljem-e, mi kell jobban most, az erő vagy a gyorsaság? Al ellen mindenképpen a gyorsaság, de vajon Yuuki ellen? Tűnődőn fordultam Oziriszhoz:
- Most tényleg nyernünk kell. Mit gondolsz, Yuuki mennyire gyors? Kellene valami taktika ellenük, mielőtt belépünk a pályára - néztem rá a fiúra.
- Hát, az igazat megvallva, nem tudom. Jóformán csak a szivárvány maradt meg abból a harcból. Meg a gyűrűje. Előszeretettel használja a felszerelés bónuszokat... Kár, hogy azokat nem lehet blokkolni... - felelte, mire csak elmosolyodtam:
- Nem ő lesz az egyetlen, aki ilyesmit fog használni – emeltem feljebb kicsit a nevető gyűrűt, miközben a másikat visszatettem az inventoryba: talán majd később. Most nem érte meg nekem a kockázatot egy még sosem használt item kipróbálása, főleg, hogy az erőmet más módon is meg tudtam emelni; egészen különböző módokon. Feltéve, ha lesz elég specre tett pontom hozzá, hogy Yuuki és Alex ellen használhassam őket. - Először Alexet kellene támadni – folytattam – Ha ugyanarról a gyűrűről beszélsz, mint amire én gondolok, nehéz harc elébe nézünk – sóhajtottam – Al pedig rengeteget sebez. Nem szabad hagyni, hogy sokat támadjon.
- Na igen, a trükkösebbnél trükkösebb itemek... – jegyezte meg - Ami Alexet illeti, mivel harcos, nem meglepő hogy bitang nagyot sebez. Egyetértek, vele kell kezdenünk. Azzal a kétkezes fegyverrel jó ha egy vagy két találatot kibírunk...
- Elég egy találat, ha Yuuki segít neki – húztam el a szám szélét – De ez nálunk sincs másképpen. A support képességeid pedig plusz előnyhöz juttathatnak, ha megfelelően használod őket, így én pozitívan állok hozzá – mosolyogtam rá a fiúra, majd felemeltem a kezem, hogy céhtársam belecsaphasson – Győzzük le őket, hogy erősebbé válhassanak!
Majd a fiú válasza után együtt léptünk ki a fényre, ahol lassanként elindult már a visszaszámlálás.Hinari (PvP) (50) - HP:250 | F:87 | E:96 | K:60 | GY:119 (131) | S:70 | P:55

egyéb:

Spec felszerelések:

Ősi Sárkánymintás Katana
Sárkányfog Rúna
A Kaszás Rettegett Öltözéke
Obszidián Burgonet
Szivárvány Köpeny
Lila Koponya Gyűrű

Elsődleges jártasságok:

Észlelés: 4. szint
Látás: 2. szint
Rejtőzés: 4. szint
Lopakodás: 4. szint
Súlyemelés: +3. szint
Akrobatika: 3. szint
Ugrás: 2. szint

Itemek: amennyiben a többiek is belemennek, nincs

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi14712/10100[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Okt. 12 2016, 12:12

Közös gyakorlás. Mint ha már régebben is lett volna róla szó és talán épp itt is volt az ideje egy nagy közös csetepaténak és kifejezetten örültem ennek. Mostanában kezdtem kicsit jobban rákapni a pvp-re mint amennyire kellene és az időm nagy részét is ez töltötte ki a maradékot pedig a harcokra való felkészülés. Oké ez pont fordítva van. A nagy részét pont a sok gyakorlás, tanulás és az arénában zajló harcok figyelése táblázta tele. Mindez plusz Ai napi egy-két órás pajzshasználat gyorstalpaló elég sok energiám felemésztették. Ráadásul Alexet is megkértem, hogy tanítsa meg nekem a kétkezes fegyverek használatát és szinte minden nap felkerestem őt egy-két óra erejéig. Nem csoda ha picit nyúzott voltam mikor oda értem a többiekhez.
Miután mindenkit köszöntöttem figyelmem a vezérre irányult és hallgattam a beszédét illetve a tervét és egészen addig nem is figyeltem másra még nem osztotta ki a csapatokat. Abban pillanatban ugyanis a fiúra pillantottam és azon tűnődtem, hogy Hinari tud a közös programunkról? Valószínűleg igen. Nem kértem meg Alexot, hogy tartsa titokban és nyilván beszámolnak egymásnak arról milyen napjuk is volt.
~ Irigylem őket! ~ Halkan sóhajtottam egyet magamban és bólogattam Hinari szavaira.
- Kíváncsi vagyok milyen az mikor nem fogod vissza magad. - Mosolyogtam kihívóan a lányra. Ez esetben nekem is minden bele kell adnom. A jókívánságra biccentve egyet immáron Al oldalán vonultam félre.
- Mekkora a látásod? - Szegeztem neki a kérdést és fel is világosítottam a füstbomba képességemről. Ha valakinek a látása kisebb mint az enyém annak romlanak a találati esélyei viszont mivel a füst területre hat így ebbe ő is beletartozik.  - Viszont fogalmam sincs milyen taktikával kellene próbálkoznunk. A legjobb talán az lenne ha valahogy külön választanánk őket. Hinarit fel tudnám tartóztatni addig még Ozival foglalkozol de... szinte biztosra veszem, hogy a szivárvány köpennyel meg fog vakítani minket ahogy lehetősége nyílik rá. Bár ugyan ezt én is megtudom tenni, mondjuk Hinával. Erre viszont most nem lesz szükségem. - Húztam le az ujjamról juukrat gyűrűt és a helyére a pusztítás gyűrűt vettem fel.


Kurokawa Yuuki (34) - HP:195 | F:46 | E:96 | K:35 | GY:69 | S:44 | P:85

[spoiler="Cuccok"]Felszerelés
Jobb kéz: Metamorph 10. szint ( +15 Erő +1 Gyorsaság +6 Spec. Képesség )
Rúna: Tövis Rúna ( +14 Erő )
Testpáncél: Arany Mellvért ( +3 Spec. Képesség +45 Páncél )
Sisak: Obszidián Burgonet ( +12 Erő +3 Spec. Képesség +30 Páncél )
Csizma: Villanás ( +20 Gyorsaság +3 Spec. Képesség )
Köpeny: Egyedi Szivárvány Köpeny ( +4 Erő +8 Kitartás +4 Fegyverkezelés +4 Gyorsaság +8 Spec. Képesség +10 Páncél )
Gyűrű: Zerios Gyűrűje #3 ( +10 Spec. Képesség )
Gyűrű: Pusztitás Gyűrűje (+24 erő)
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi7230/7300[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Okt. 15 2016, 21:34

Egy kicsit elgondolkodtam, amikor megkaptam a csapatarénával kapcsolatos körlevelet. Nem azon, hogy benne lennék-e a buliban. Hanem inkább egy régi emlék ugrott be. Rég volt már, nagyon-nagyon rég... még akkor Szophie is közöttünk volt. A néhai csapattársam. Bevillant az a régi emlék, a piramis, meg minden. Vajon mi lehet most Szophieval? Meg egyáltalán... mi történt vele? Hosszú percekig tűnődtem, néztem magam elé, közben a régi emlékek egymás után felelevenedtek. A legelső találkozásunk, amikor még az ébredés után kissé kótyagosan egymásba botlottunk. Meg a sütizések. Meg az első párbaj. A leges-legelső alkalom, hogy támadásra emeltem a kardom... de az ahelyett csak úgy elrepült, olyan szép ívben, hogy öröm volt nézni. Legalábbis Szophienak biztos. Én inkább égtem, mint a mosogatórongy, bár így utólag inkább megmosolyogtat, hogy mennyit tudtam szerencsétlenkedni anno. Vajon mindenki hasonló szinten bakizott még egyes szintű korában? Nem tudom... de még talán szerencsésnek is mondhatom magam, hogy csak szimplán bénázással megúsztam, amíg a játék indulása után rengetegen meghaltak. Egy halálos játék, ahol egy rossz mozdulat, egy rossz döntés az életünkbe kerülhet. És Szophie megtanított az alapokra. Hogy hogyan boldoguljak, ha harc van. Hogy hogyan éljek túl. Nélküle lehetséges, hogy én is osztoztam volna annak a rengeteg sok ember sorsában, akik még az első hetekben eltávoztak közülünk. Jó tanárom volt. Vajon mi lehet vele? Remélem jól megy a sora, bárhol is van...

Majd miután visszatértem a múltból, elindultam én is az aréna felé. - Sziasztok – köszöntem a céhtársaimnak. - A gyakorlás az sosem árt, van még mit tanulnom, ahogy mindannyiunknak. Egyetértek... az egyszer használatos itemeket szerintem tartogassuk azokra a helyzetekre, amikor tényleg szükségünk van rá... amikor az életünk múlna rajt.
A csapatfelálláson kicsit meglepődtem. Hinari, mint csapattárs. Az utóbbi időben inkább egymás ellen harcoltunk, de most így, hogy többen vagyunk, több a lehetőség is. Mint valami csapatépítő-tréning, ahol kicsit jobban megismerhetjük egymást. És gyakorolhatjuk a csapatmunkát. Külön-külön sem vagyunk gyengék, de az erőnk megsokszorozódik, ha hatékonyan össze tudunk dolgozni. És ahhoz pedig kellenek az ilyen összejövetelek. Vajon a másik oldalt, Yuuki és Alex mennyire lesznek hatékonyak? Az egyik bazi nagyot üt, a másikat meg bazi nehéz eltalálni... Nem lesz egy könnyű harc, ha egyesítik erejüket, az egyszer biztos...
Majd egy gyors taktikai megbeszélés, hogy mire is kell számítanunk. Bár ez is olyasmi, mint általában, ha az ember tervez. Amikor olyan szépen előre eltervez valamit, végiggondolja a legapróbb részletekig akár, majd mindezek ellenére mégis burul minden, és improvizálni kell. Valószínű, hogy most is így lesz. De akárhogy is, ma meglátjuk, hogy mennyire tudom kihasználni az új képességeimet. Mennyire fogom tudni aktiválni. Ugyanúgy a balszerencse kísér a képesség-aktiválásokkal is, mint egy időben a sima támadásokkal? Remélem az átok már tovaszállt rólam, mert most a legjobb formámat kell hoznom...Pontok és spec cuccok:

Pontozás
Élet: 33 (+7) =40
Fegyverkezelés: 49 (+25) =74
Erő: 33 (+40) =73
Kitartás: 31 (+4) =35
Gyorsaság: 38 (+52) =90
Spec. Képesség: 21 (+18) =39
Páncél: (+70) =70

Ozirisz (35) - HP:200 | F:74 | E:73 | K:35 | GY:90 (99) | S:39 | P:70

Speckó cuccok
Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.


_________________
[Csapataréna] ...and make it double! Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi9303/9700[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Okt. 26 2016, 13:47

//suman a megváratásért, de nálam innentől kezdődött el az aréna, és akkor ezentúl heti egy posztot próbálok ide is bedobni.... ha nem megy, a másfél heti azért az azért ....//

statok/sebzés:
Statok (32)

Flamberggel
Élet 40
Fegyverkezelés 51
Erő/Irányítás 164
Kitartás 12
Gyorsaság 33
Speciális képesség 35
Páncél +65

Falánkkal
Élet 40
Fegyverkezelés 60
Erő/Irányítás 98
Kitartás 30
Gyorsaság 51
Speciális képesség 53
Páncél +65

Sebzés

Flamberggel
Sebzés: Z:108 / S:118 / P:127
Falánkkal
Sebzés: Z:180 / S:196 / P:213

cuccok:
Egyedi Szivárvány köpeny
(+8 fegyverkezelés +4 erő +4 kitartás +4 gyorsaság +4 speciális képesség +10 páncél, egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el, boss tulajdonságú lényeken értelemszerűen nem használható)
"A napba nézhetsz, de a köpenyére nem." - egy jó tanács, ha Szivárvány Köpenyes ellenfeled van

Totem Fejfedő (+1 speciális képesség, körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének)
Fekete Lovag Flamberge (+100 erő -18 fegyverkezelés -18 gyorsaság -18 kitartás -18 speciális képesség, felszereléséhez és megemeléséhez legalább 3-as súlyemelés kell) - súlyemeléssel +9 FK
Egyedi Tövis Rúna (+11 erő +3 spec)
2x Egyedi Pusztítás Gyűrű (+22 erő +2 fk)
Pehelykönnyű bakancs (+20 gyorsaság +10 páncél)
Fényes Pikkelypáncél (+6 fegyverkezelés +45 páncél)Végig hallgatta Hinarit, de fejben nem volt ott. Vagyis inkább csak amolyan félig ,meddig. Kétszer is. Mármint kétszer is meghallgatta kedvesét, de egyszer se volt ott teljes egészében. Az lebegett a szeme előtt, hogy revans! *.* Persze, persze ezt a régi szép idők gameing mentes emberei nem néznék jó szemmel. Mit rivalizál a barátnőjével? De hát a pontok kérem, és a statok meg a pvp meg a  mega, és az az legutóbbi aréna kettejük közt ráébresztette arra, hogy nem is olyan rossz az, ahogy most van. Oké, nincs annyi gyorsija mint volt, és úgy ámblokk nincs annyija semmiből sem, mint volt, de újabb és még jobb képességi vannak, amiket nem használt eddig ki eléggé, és a két fegyver igazán nem elhanyagolható része a dolognak. Oldalára biggyesztette Falánk Fiút a hátára a jó öreg Flamberg cimbit, csak a szivárványköpenyt sajnálta, hogy ilyen buzis.... mnah.... nem lehet minden tökéletes.... az a rubin köpeny, .... az menő volt.... pff... és persze mindenkinek az van a JLből... Szivárvány köpeny céh .... de mindegy... lépjünk is tovább... legalább nincs egyedül... és remélhetőleg nem a rosszabbik értelmében xd
Szóval (krhm) egy pillanatra hozzásimult Hinához, míg a lány az elkövetkezendő dolgokat sorolta a többieknek.
Körbenézett jelezve kissé, hogy Hinari az övé... még ha meg is vakul majd a négy köpeny által...
- Te, Hina. Gondolod, van annyi, hogy elköltsek a szivárványköpenyre egy kinézetváltoztatásra? xd -
Ezt így miután  a lány kijelentette, hogy aki most győz, az később lejjebb fog végezni. - Nem tetszik. Rolling Eyes -
Sok sikert mosolyt küldött feléjük azért ő is, de csak úgy, mint aki tudja, hogy ő fog győzni x)
Majd különváltak, elképzelhető, hogy egy rosszalló pillantást bezsebelve Hinától a flegmaságáért.. vagy a nem figyelésért..... hm.
Az az igazság, hogy az utóbbi időben elég sokat lógott együtt Yuukival, szigorúan gyakorlás céljából. A lány kereste meg, ő pedig készséggel vállalta el a tanító szerepét az ífjú harcművész érdekében. Még inponált is neki, hogy Yuui "harcművész" akar lenni, még ha nem is a szó eredeti értelmét nézzük.
- Ühüm. - Mosolygott magában út közben. - Hallod. Tök menő, hogy a céhben van három legi is a hétből. Az már majdnem a fele. x) Kéne még Ai channak egy lovag pölö. Azzal kiegyeznék. : D - De... láthatóan elég szétszórt volt.
Miközben odaértek lassacskán Al is válaszolgatott a lánynak. - Hüm? Nincs látásom ^^ Észlelésem van kettes. ... ohh. És meddig tart ez a füstbombád? Sajnos az fk-m még nem érte utol az erőmet. ^^ Ami viszont nekem van az az, hogy nehezebben tudnak eltalálni, bár akkor előbb kell pihennem. Lassan fogok támadni és kevésszer, szóval annak be kellene találnia. : / - Szögezte le végül a meglátásait. - Így viszont a füst bombát akkora kéne tartogatni, amikor pihenek. Hm?//Flamberg//

_________________
[Csapataréna] ...and make it double! 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Csapataréna] ...and make it double! Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Csapataréna] ...and make it double! 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi5187/5300[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Hinari on Pént. Okt. 28 2016, 19:26


Valahogy úgy éreztem magam, mint a bossok előtt, ahogy így magyaráztam három céhtársamnak, magamban az érzéssel, hogy most úgy kell… kéne… viselkednem harc közben, ahogy a vörösök és mobok ellen teszem. Végignéztem rajtuk, s ekkor tört rám először az a bizonytalanság, talán lehet mégsem kéne, talán… aztán eszembe jutottak Yuichi szavai, és az a pár pillanat is Ozirisz ellen, amikor meg akartam mutatni neki, amit Yui énnekem. Majd rögtön egy borús látkép, s a többiek talán láthatták is az arcomon átsuhanó fájdalmat, ami Alex érintésének legkisebb előjelére már suhant is tova, és vissza se nézett többé. Mosolyogtam.
Persze ettől még nem lett egyszerűbb a párbaj. Az itemek hanyagolásában úgy tűnt mindannyian egyetértettünk, s habár más talán meglepődött volna párom kérdésén, ami egyszersmind volt ideillő és egyben tett tanúbizonyságot arról, hogy a fiú teljesen máshol jár, én azonban csak végignéztem rajta, felmérve őt tetőtől talpig, egy hosszú hümmögés kíséretében. A felszerelései még nem voltak rajta, de nem kellett félteni attól, hogy odaképzeljem. Majd megráztam a fejem:
- Szerintem jól áll neked – feleltem határozott komolysággal, csakhogy titkon lássam az arcát, s utána el is nevettem magam, hisz ismertem őt annyira, hogy nagyjából tudjam, mire gondol – Persze, hogy van annyi – tettem hozzá aztán, kacér mosollyal még az előzőek okán – Ha nem tetszik, nyugodtan változtasd meg. A spece ettől függetlenül is megmarad.

Többféleképpen tudtunk elindulni, már ami a taktikát illette. Több vonalon, és igazság szerint túl sok időnk nem volt rá, hogy minden lépést aprólékosan átnézzünk és megbeszéljünk, így maradt egy alap szóváltás, hogy mégis kit is kellene először támadni. Kevés volt a sebzéstűrésünk. Kettő az egy elleni felállásban mindenképpen, márpedig switch híján ez pontosan ilyen volt; ha mindketten egyikünket támadnak, főleg Alex sebzésével, úgy akár egyetlen kör alatt kiüthetnek. Meg mi is őket. Talán.
Az az egy biztos volt, hogy nem lesz egy hosszú harc: vagy ők találnak be először és többet, vagy mi. S ezen felül ott volt Alex fejpántja is, valamint a Szivárvány Köpenyek, mindenkinél. Meg a képességek. Rengeteg képesség, ha négy játékost nézünk.
Ezúttal a támadásra helyezzük a hangsúlyt. Valószínű aktiválni fognak köpenyeket, így fontos, hogy legyenek találataink – tájékoztattam gondolatban a Katanát, miközben kisétáltunk a pályára. Az aréna szabályai miatt viszont szükséges volt néhány módosítást eszközölni, mielőtt nekilendülök, s erre tökéletesen alkalmas volt az első képességem: egy kis plusz gyorsaság, amivel, reményeim szerint, le tudom kétszerezni Yuukit. Így tehát rögtön a gong után, immáron teljes felszerelésben ugrottam előre, kezdetnek a lány felé indulva, hogy aztán egy irányváltással egybekötött jártasságaktiválással eltűnhessek a szemük elől. Egy közeli fa mögött átsuhanva aktiváltam az Element Absorb fény bónuszát, majd felugorva annak legfelső ágára rugaszkodtam el Alex felé, úgy alakítva, hogy még éppen őelőtte érjen le a földre elülső lábfejem, kellő talapzatot és adva egy erőteljes, alulról felfele indított, kéz kezes oldalvágásnak, még akkor is, ha eközben a fiú a levegőbe emelkedne. S ha valóban segítségemre volt a fény, készültem egy második vágással is: a Katanát megállítva a levegőben fordítottam a pengét vízszintesbe, és egy gyors, egyenes vágással igyekeztem vörös pixelcsíkot hagyni mellkasán – illetve egy cseppet meglepődve bár, de a másik irányban is elismételve ugyanezt, amennyiben alkalmam adódott rá.


Képességaktiválás: Element Absorb, gyorsaság.
Ha nem sikerül: megy egyetlen, a lopakodás bónuszsebzéssel felerősített támadás Alex irányába, 96+50=146 sebzéssel. Ha pedig sikerül: +70 gyorsi, ami a kasztbónusszal összesen 119+70+19=208 lesz, s így képes vagyok (208/69=3,01) 3x támadni. Ebben az esetben szintúgy Alexra támadok; az első támadás 146, a második kettő 96-96 sebzéssel. A pernamensem miatt maximum egyet hibázhatok, így a kockáktól függően két találatom minimum lesz aktív képivel.

dobások:

Hinari (Sebzés: 96, Kurokawa Yuuki támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, Halasz Alex (Falánk) támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, Halasz Alex (Flameberg) támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ozirisz (Sebzés: 73, Kurokawa Yuuki támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, Halasz Alex (Falánk) támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, Halasz Alex (Flameberg) támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)

Kurokawa Yuuki (Sebzés: 96, Hinari támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Ozirisz támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Halasz Alex (Falánk) (Sebzés: Z:107 / S:117 / P:127, Hinari támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Ozirisz támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Halasz Alex (Flameberg) (Sebzés: Z:180 / S:196 / P:213, Hinari támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Ozirisz támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)

egyéb stuff:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 55 páncél, 300/300 CSP
Ozirisz (35. szint): 200/200 HP, 70 páncél, 175/175 CSP
Kurokawa Yuuki (36. szint): 195/195 HP, 85 páncél, 175/175 CSP
Halasz Alex (Falánk) (32. szint): 200/200 HP, 65 páncél, 150/150 CSP
Halasz Alex (Flameberg) (32. szint): 200/200 HP, 65 páncél, 60/60 CSP

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi14712/10100[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 28 2016, 19:26

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766609959_af0c0eb7c7_s [Csapataréna] ...and make it double! 4767250438_224285ea8b_s [Csapataréna] ...and make it double! 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Okt. 28 2016, 20:59

A párbaj előtt Alex felvetett egy érdekes dolgot. Olyat, ami néha nekem is megfordult a fejemben, bár túlságosan nem foglalkoztatott. A szivárvány köpeny kinézetének megváltoztatása. Na igen, szinte mindenki azzal vadul, és már alig-alig van olyan játékos, legalábbis a mi szintünk környékén, aki ne ismerte volna látásból az itemet. Látásból... persze, a szivárvány színű villanások, a homályos látás és egy sor bosszúság forrása. Meg hát, valahogy jobb lenne feketében. Jobban illene hozzám. Egy időben gondolkodtam is rajt, hogy megváltoztatom, de inkább hagytam, hátha azzal a spece elszáll. Hisz pont az élénk színei miatt vakít, és ha ezt megváltoztatja az ember... ki tudja, talán elveszne. Talán nem. Aztán el is feledkeztem róla, hogy van olyan is, hogy páncélkinézet-változtató NPC bolt. De végül is Hinari megválaszolta a kérdést, a spece megmarad. Még szerencse, nem szívesen tettem volna szinte értéktelenné egy ritka itemet, csak mert nem jó úgy, ahogyan az van...
Amit Hinari és Alex lejátszottak, azon nekem nehézkesen ugyan, de sikerült visszafognom a nevetést. Nem volt egyszerű, meg hát amúgy is olyan vicces szituáció volt...
Majd a harc. A megbeszélés után nekivágtunk. Illetve amíg kettőt pisloghattam volna, Hinari már el is indult, majd egy szép nagyot kapott Alex. Nem szívesen lettem volna a srác helyében, az egyszer biztos. Pláne, hogy most ő az elsődleges célpont a nagy sebzése miatt. Nem szabad hagynunk, hogy túl sokszor támadhasson. Jó, ha egy találatot kibírunk tőle. Azonban, szerencsére, hogy potikat és kristályokat nem pazarlunk, jó pár dolog miatt nem kell aggódnunk. A gyógyital, a gyógyító kristály, egy-két kábító-altató item, meg hasonló dolgok nem fognak keresztbe tenni. Viszont ott vannak a felszerelések specjei. Meg a képességek. Yuuki gyűrűje, és az ominózus szivárvány köpeny. És a jó ég sem tudja, milyen képességeik vannak ellenfeleinknek...
Közben megindultam én is, előre, egyenesen Alex felé. Még messze nem a leggyorsabb tempóban, a teljes sebességemet a támadásra tartogatom. A közelébe érve aktiváltam a villantást, lássuk, hogy bírja a szivárvány színeit. Majd próbálva kihasználni a hirtelen jött látási zavarokat, és a meglepetés erejét, lendítettem is a nodachit, és egy vágást próbáltam bevinni a srác oldalába. Egy amolyan laza, jobbról balra tartó suhintást, majd akár talált, akár nem, futottam is tovább. Hogy miért? Azt hiszem egyértelmű: nincs kedvem megvárni, hogy azzal a bazi nagy szalámiszeletelővel félbevágjon. Aztán én meg csak eldőlnék, mint fél disznó az ólban...

// egy támadás Alexre, és Szivárvány Köpeny aktiválása szintén Alexre :3
// alsó kocka nodachira megy

_________________
[Csapataréna] ...and make it double! Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi9303/9700[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 28 2016, 20:59

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Nov. 01 2016, 12:30

Kicsit értetlenkedve néztem Alexre mikor a köpenyről beszélt.
- Mi a baj a köpeny kinézetével? - Bukott ki belőlem a kérdés teljesen ártatlanul. Valahogy meg sem fordul a fejemben, hogy fiúknak eléggé... nem férfias. De valahogy még a saját indokom se fordult meg a fejemben, hogy szimplán zavar a mozgásban. Az enyém is a lehető legkisebb és a legtöbben azt hiszik csupán a páncélomhoz tartozó díszítő elem a vállrésznél.
Na de ennyit a köpenyről hisz már javában a harc előkészületei zajlottak. A legendás megjegyzésre csak hevesen bólogattam, többnyire azon a dolgon járt az agyam, hogy ha valaki nyer akkor következőnek veszítsen de a fiúnak ezt még nem akartam külön felhozni és inkább a jelenlegi taktikánkra igyekesztem koncentrálni.
- Nem tudom pontosan. Egy-két perc, talán picivel több. Eddig eléggé változó volt. Viszont tovább tart annál mialatt kipihened magad így ez csak akkor jó ha netalántán egyedül maradok. Viszont ha tudod vakítsd el őket. A bomba pluszba rontja a látási viszonyokat. Hmm... - Gondolkodtam el a szavain egy rövid időre. - Talán meg tudom őket zavarni egy rövid időre, hogy nagyobb eséllyel találj be. - Egy sejtelmes vigyorral az arcomon intettem neki, hogy közelebb hajoljon és felérjek a füléhez és halkan beavattam a tervembe attól tartva, hogy a többiek meghallják. A meglepetés ereje a kulcsa az egésznek. Az, hogy ő ellenzi-e vagy sem már mellékes volt hisz így is úgy is megteszem.
Ezek után lehúztam a gyűrűt az ujjamról és egy kardot formáltam belőle. Jó néhány lépéssel arrébb álltam Alexel párhuzamosan és vártam, hogy a számláló lejárjon. A másik csapat pedig már rohamozott is.
~ Basszus de gyors!~ Csupán a szememmel követtem Hinari mozgását a testemmel amúgy sem tudtam volna időben lépni így kicsit előre kellet terveznem onnantól, hogy láttam, hogy Alexet támadja már tudtam is mit lépjek. Ozi azt tette amit jósoltam. Én is elrugaszkodtam a földtől és egy előre szaltózva indultam ám félúton már közvetlen Hinari fölé teleportáltam magam és a szaltónak köszönhetően most fejjel lefelé néztem vele farkasszemet a kardom pedig nagyot csattant az övén. Nem voltam benne biztos, hogy a nagy tömörülés közepette oda férek e majd ezért oda teleportáltam ahol tuti van hely. A trükk azonban csak most jött. Ahogy a két penge összeért előbb az enyém majd Hinari kardja átváltozott... nos.... egy pénisszé. Persze nem igazi de kinézetre és formára a pontos mása Razz, na meg persze szép nagy és marokba illő. XD
- Alex! - Kiáltottam el magam mialatt átlendültem a lány felett. Bíztam benne, hogy Hinari eléggé zavarba jön, hogy leengedjen a védelme és ezzel Alexnek lehetősége nyílik támadásra. Amint földet értem már ugrottam is előre mi alatt a " fegyverem" vissza változott és közben megpördültem tengelyem körül az ujjam a pengén tartva kivárva a fiú csapását na meg, hogy Hinari merre mozog ha netán félre ugrik majd végig simítom az ujjam a pengén mire az pillanatokon belül a hosszának többszörösére nő méghozzá annyira, hogy keresztül szúrja a kardforgatót. Ugyan az a trükk amit Riko ellen is használtam és ami akkor is bejött.


HP:195
Páncél: 85
Csp: 121

legiképi (Hianri a fegyver bónuszokat elveszti)+támadás. Ic közvetlen Alex után támad Yuuki)


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 01 2016, 12:47-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi7230/7300[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 01 2016, 12:30

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Nov. 02 2016, 15:13

//Ozi - 73 Hina - 146 = 219 sebzés Alra
[Csapataréna] ...and make it double! Hpcsikd
HP: 46+20
Páncél: 0

CSP: 12

Hinari végigméri tettetve a kérdés fontosságát. Al belemegy a játékba, hiszen eleve ő kezdte el.... - Ohh, valóban? x3 - Majd nevetés, Al is nevet, majd legyint. - Hazafele megejtem Rolling Eyes - Majd Yuuki hozzátette a magáét. - Nem tom... nem tetszik. Rolling Eyes - Aztán elváltak egymástól. Mikor legközelebb találkozni fognak, már ellenfelek lesznek... egy aréna erejéig. A helyszín felé be sem állt a szája de ez senkit nem zavar. Yuukit sem. Legalább is kívülről. Nagy taktika megbeszélés zajlott, mindkét fél felkészült lelkiekben, míg a visszaszámláló le nem járt. Aztán usgyi neki. - Hogy mi? - Tátotta el a száját Alexunk Yuukira, azonban nincs ideje tovább, annyi van hátra, hogy megeméssze a hallottakat, és egy esetlen "ok"ot kinyögjön. Egy meglepett mosoly ami kifér belőle. Nem egy szégyenlős alkat, de ezt jobb volt hogy előre tudta.... Hinari pedig már úton volt az elképzelését követve, amit csak Ozi tudhat, és akkor Al szépen leveszi a kardot a hátáról. Nagy sebzés kell ide, nem gyorsaság. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a harcművészt akarják kiiktatni előbb, de aztán Hinari eltűnt. Egyszerre gondolt a lány és a fiú ugyanarra. Hinari rohadt gyors! Al alap helyzetbe állt. Egy jelzést várt hátha megpillantja a periférián a pengét például, de ez itt a sao, és neki nincs erre jártassága. Francba. Minden nemű előjel nélkül érte a találat, kissé oldalról, teljes lendülettel. Azonban nem volt ideje reagálni, Ozirisz is akcióba lendült és vele együtt Yuuki is. Itt mindenki gyorsabb mint Alex!
Megpróbálta legalább a fiút kivédeni, de a hajlított penge megtréfálta az egyenes flamberget. Ekkora tévesztést ritkán ejt. Látszik, hogy régen edzett igazi fegyverekkel. Szó ami szó, maga elé tartotta a kardját védekezés képen ~ hiszen ellépni a gyorsasága miatt a lehetetlennel volt közel egyenlő ~ azonban a hosszú nodachit csak alkarból kellett arrébb húznia Ozirisznek, hogy sebződés legyen belőle. Megint francba...
Aztán jött a legrosszabbja. Egyszerre annyi hpt veszített, hogy nem tudta megáll e még a sárgában egyáltalán a csík, majd Ozirisz meglepte a köpennyel. Telibe kapta szerencsétlent a speccel, ami elöl reflexből menekült egy képesség aktiválással. Legalább nem érik utol olyan könnyen. - Úristen, Yuuki! - Yuuki azonban nem vele hanem a kedvese kardjával szórakozott.... ez akkor azt jelenti, hogy tulajdonképpen ő volt a csali? - Miért ilyen nagy? - Közölte aggályait fentről társának (is). Aztán rájött, hogy ez a jel arra, hogy támadjon. Megszüntette a talajt a lábai alól ~ úgy élből ment két métert felfelé a vakság és életpont veszteség hatására ~ és konkrétan bele csapódott a földbe kardéllel lefelé. Hagyott is maga után egy adagnyi port, meg a kardja földrengést idéző árkot. - GAhh eltévesztettem. Bocsi. :/ - Szólt oda Yuukinak szomorúan... és ezen felül látszott, hogy még mindig küzd a vaksisággal...edit: kárba megy a sebzésem :/ Képi viszont sikerült, innentől 20%al több csp-m fog fogyni de eggyel nagyobbat kell dobnotok rám.//


A hozzászólást Halász Alex összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 02 2016, 21:53-kor.

_________________
[Csapataréna] ...and make it double! 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Csapataréna] ...and make it double! Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Csapataréna] ...and make it double! 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi5187/5300[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 02 2016, 15:13

The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Hinari on Szer. Nov. 02 2016, 23:31


Amilyen jó hangulatban teltek a harc előtti percek, olyan feszültté kezdett válni az a bizonyos utolsó, ami alatt a visszaszámláló kattogását hallgattuk mind a négyen. Megvolt egy kezdő taktika, és én bíztam a képességemben, és abban, hogy mindez elég lesz egy jó kezdéshez. Valamihez, ami miatt már a legelső pillanattól előnyben tudunk lenni, és ami a győzelemhez fontos volt, hisz Yuuki még kettőnk ellen is kellő eséllyel bírt, ha Alex akárcsak egyszer is betalál. Aztán az a gyorsaság mégsem jött meg, s én összeszorított fogakkal léptem hátrébb, teret adva céhtársamnak, hogy támadjon. De tudtam, hogy nem lesz elég. Még a lopakodásból szerzett bónuszsebzéssel sem.
S így, hogy Alt nem tudtuk kiütni az első körben, már igazán komolyra fordultak a dolgok: elkezdhettem volna újratervezni az egészet, de nem volt idő rá; szemem sarkából már Yuukit kellett figyelnem, aki egyetlen lépés után tűnt el egy megkezdett ugrással a látóteremből, és nekem fogalmam sem volt, hogy mi jön ezután. Alex pedig a köpeny hatása alól a levegőbe menekült.
- Fölötted! – kiáltott hirtelen a Katana, mire reflexből támasztottam ki és csaptam fel a kardot két kézzel, teljes sebességgel ütköztetve így azt a lány kardjával. Kicsit örültem is neki, hogy volt hozzá súlyemelésem, így igyekeztem azzal a lendülettel arrébb is lökni vele céhtársam, lehetőleg nem Ozirisz irányába, Yuuki azonban újfent elteleportált, pár méterrel arrébb érve földet. Kifújva a levegőt egyenesedtem ki. Ez így nem lesz egyszerű…
Ezután jött az, hogy majdnem eldobtam a kardot. Vagyis azt, ami a helyére került. A helyére került!? Meglepődtem, de olyannyira, hogy önkéntelenül is hátráltam két lépést, s ezzel együtt vált az arcom is egyre vörösebbé, persze oda se nézve, vagyis… oda-odanézve, hogy mit is tartok a kezemben. Levegőt venni nem tudtam hirtelen. Az események viszont nem álltak meg velem együtt, így még hallottam, ahogyan Yuuki odaszól Alexnak, Alex pedig fentről közelít felém, de aztán mégegy pillantás a méretes fegyverre, és odáig jutott a dolog, hogy akrobatika ide vagy oda, hátraestem a fűben. Kellemetlen. Csak bámulva az előttem álló Alexra, és a Flamebergjére, ami éppenhogy elkerült… valószínű telibe kapott volna, ha nem éppen úgy esek el, ahogy. És bár jutottak eszembe érdekes szófordulatok a jelen helyzetet illetően, mégsem voltam olyan állapotban, hogy el is süssem őket. Tekintetem Oziriszt kereste, majd levándorolt a két lábam között a talajon pihenő péniszre, szavak nélkül mutatva meg céhtársamnak, miről is beszéltem én neki annyit. Lepd meg az ellenfeled! És ha már meglepetésnél tartunk, ekkor jöttem csak rá, hogy az előző támadás nem is támadás volt Yuuki részéről! – illetve, pontosabban, a felém száguldó, meghosszabbított penge ébresztett rá. Még épp időben, egy gurulóbukfenccel tértem ki előle, talpra szökkenve utána, hogy végül, végre, meg tudjak nyugodni és elnevethessem magam.
- Hát ez nem semmi – lóbáltam a fegyvert a többiek felé hitetlenkedéssel vegyes derűvel, de kellett az a pár másodperc, hogy el tudjam rendezni magamban a változást. Egy nagy f*sszal fogok küzdeni.
Elég bizzar egy jelenet lesz.
Tudod, Al, hála Yuukinak, új szintre vihetjük a botharcunkat – mosolyodtam el sokatmondón, félreérthetetlenül célozva a gyakorlópárbajunkra, majd átvettem egyik kezemből a másikba a fegyvert, próbálva szokni a súlyát és alakját. Próbálva nem figyelni az ezzel kapcsolatos érzéseimre, amik így a sokadik másodperc után már elég hatékonyan igyekezték elvonni a figyelmem a harcról és elterelni valami… annál sokkal másabb irányba. Máskor vissza kell kapcsolnom az etikai módot, ha párbajozni készülök  Neutral
Behunytam a szemeim. Fegyelem, fókusz, fityegő… vagyis figyelem. Figyelem. Fitye… áh mindegy. Alexet kellett kiiktatni, mielőtt a totem mégtöbbet töltene az életén; ezt azt hiszem Ozirisz is tudta. De a levegőben nehéz dolgunk lesz, még egy nagyobb ugrással is, így ezúttal kipróbáltam valami mást. Bízva benne, hogy beválik. Reverse. És elindultam. Egy nagyobbacska levegővétel után, szemeim stabilan tartva a fiún, meglendítve a fegyvert, és próbálva egy hatalmasat sózni vele Alexra, nagyjából úgy, mintha kard helyett valami bunkósbot lenne nálam. Jobb híján. Aztán pördültem is oldalra, és ha nem akadályozta lila fal az ütésem, úgy odakiáltottam Ozirisznek, hogy támadjon ő is: ki kellett ejtenünk Alt még ebben a körben, ha nem akartuk magunkat még a mostaninál is zavaróbb helyzetbe hozni.


Képességpróba: Reverse.
Ha sikerül, onnantól Al 20%-al kevesebb CSP-t fogyaszt, de eggyel kisebbet kell rá dobnunk.
Megy egyetlen támadás Alexra, 96-22=74es sebzéssel.

250/250 HP, 55/55 páncél, 300/150 CSP

Edit: A képi nem sikerült most sem, így életbe lép a pernamensem, tehát a kövi 4 képességpróba fixen aktiválódni fog, dobás sem kell hozzá. Alex képessége miatt viszont a 2-es dobásom már nem elég a találathoz, így az is miss ><


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 02 2016, 23:46-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi14712/10100[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 02 2016, 23:31

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Nov. 03 2016, 02:39

Ami a harcot illeti, szerencsére sikeresen eltaláltam Alexet. A villantás is sikeres volt, hála az égnek. Bár, olyannal még nem találkoztam, hogy egy item csak úgy csődöt mondott volna, de sosem tudhatjuk a rendszer szeszélyeit. Mikor milyen kedve van... De nem is bízhatom meg benne teljes mértékben, hisz ott volt az egyik boss, valamiféle féreg. És a búvóhelyére hajított kristály pedig egy az egyben elfelejtett aktiválódni, holmi rendszerüzenetnek hála. Vagy azok a helyek, ahol le van tiltva a teleportálás. Igaz, például a viadalon jól jött, hogy aktiválódott a burok, pedig nem egy bossharc volt. Szerencsére...
Közben felpörögtek az események. Támadásba lendült Yuuki, akinek egy felettébb érdekes húzása volt. Először kardot láttam nála. Azon nem is lepődtem meg, tudván, hogy céhtársam nem olyan túl régen még kardforgató volt. Biztos egy kicsit kedve támadt nosztalgiázni... Aztán eltűnt, majd újra felbukkant, Hinari közelében. Várható volt, hogy őrá mennek, ő az igazi ellenfél, nem én. Bár lassacskán, de egyértelműen fejlődök, mégis, a nyomába sem érhetek. Minden tekintetben előrébb tart, mint én...
A következő képkocka, ami a szemem elé tárult: A két kard összecsap, majd rögtön rá két bazi nagy... izé... pont azt tartanak a kezükben. Egy pár másodpercre lefagytam. Elsőre azt hittem, hogy hallucinálok. Megdörzsöltem a bal kezemmel a szemem, mint aki épp most ébredt, vagy ilyesmi. Jól látom, amit látok? Közben Alex is támadásba lendült, Hina pedig a támadás elöli kitérés következtében egyet esett. Összenéztünk egy pillanatra, majd hirtelen valami bevillant:
„...és ami még fontos, a váratlanra való törekvés: ha meg tudod lepni az ellenfeled...” - idéződött fel a lány mondata a barlangbeli harcunkról. Amikor tanított a párbajozás rejtelmeire. Az igazi harcra. A statpontokon túli harcra. A kiszámíthatatlanság, mint legfőbb tényező, és a meglepetés ereje.
Valójában csak egy-két másodperc telt el, de én több percnek érzékeltem az időt, amíg az emlékeim közt nosztalgiáztam. Meglepetés. Igen, arra van szükség. Aztán amint Hinari elnevette magát, és elkezdte lóbálni az új „fegyverét”, nekem szinte egyből jött egy ötletem. Csak egy kósza gondolat, csak úgy, a semmiből, de ha egy kis humorérzéke lenne a rendszernek, akkor a fejem felett az indikátorom helyett most egy éppen kigyulladó villanykörte lebegne.
- Ejj, lányok, de f*sza fegyveretek van :] - jegyeztem meg egy széles vigyorral a képemen, jó hangosan. Közben küzdöttem a nevetéssel, ami közben akarva akaratlan előtört belőlem, ahányszor megpillantottam a fegyvert. Konkrétan csak egy poénnak szántam, de titkon reménykedtem benne, hogy ezzel hátha sikerül kicsit kizökkentenem ellenfeleim is a ritmusból. Alexnek jó humorérzéke van, legalábbis a hasmenéses orrszarvúak után ebben biztos vagyok. Ha pedig vizuális típus, akkor már lehet így is túl van terhelődve, és egy fárasztó szóvicc meg csak felteszi a pontot az i-re.
Aztán pár másodperc múlva ismét indultam. Közepes gyorsasággal kezdtem, a lehető legkevesebb zajt keltve, majd, olyan egy-két méternyire tőle beleadtam minden energiámat, és lendítettem a nodachit Alex felé. Egy szép vízszintes vágást próbáltam bevinni. Egy kis szerencsével a szivárvány debuff is rásegít, hogy a színkavalkád között nem vesz észre egy felé tartó fekete foltot, csak akkor, amikor késő. Aztán akár sikerült, akár nem, gyors irányváltoztatás, majd Hinaritól olyan két-három méterre leszúrtam a nodachit a földbe. Pontosan úgy, ahogy nemrég álmomban tettem, illetve utána  a mezőn, amikor felfedeztem a képességet. ~Legalább ez sikerüljön~


87/175 CSP


// egy támadás Alexre, második kocka nodachira megy.
// római kocka képesség aktiválása (Isteni Közbeavatkozás), sikeres aktiválás után a soron következő két csapattag +1 mellékcselekvést kap

_________________
[Csapataréna] ...and make it double! Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi9303/9700[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 03 2016, 02:39

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szomb. Nov. 05 2016, 20:11

- Ezek szerint neked nincs ekkora? - Csúszott ki a megjegyzés Alex reakciójára. Úgy tűnt a cselem a vártnál nagyobb sikert értem el. Hinari elesett zavarában és mint ha Ozit is sikerült volna megzavarni, sőt még talán picit Alexet is pedig ő még fel is volt rá készítve. Még jó, hogy szóltam neki mert lehet ha nem teszem jobban sokkolja az egész. Ennél jobb lehetőségünk viszont nem lesz és szerencsére ezt ő is észrevette és hatalmas lendülettel látott neki a támadásnak. Sajnos túl nagy lendülettel is. Örültem, hogy ekkora odaadással harcol mert ez az jelenti, hogy komolyan veszi de azzal, hogy ekkora port kavart az én dolgom igencsak megnehezítette. Elvesztettem szem elől Hinarit egy rövid pillanatra és mire a látásommal újra tudtam pontosan hova is "lőjek" a kardommal már ős is feleszmélt és szépen ki is tért a kard elől majd újra Alexet támadták.
- Ez probléma. - Jegyeztem meg magamnak mialatt a kard egy új formát vett fel. A hossza körülbelül két méteres lett mindkét végén egy—egy hosszú és éles pengével középen pedig egy markolat résszel. Röviden és tömören egy dupla pengéjű kardot hoztam létre. Darth Maul után szabadon. Arra már nem volt időm, hogy megvédjem Alexet így hát maradt a gyors támadás elvéve tőlük a kezdeményezés előnyét, hogy rám támadjanak. Nem tudtam Ozi miért is akarta a földbe szúrni de nem is akartam megtudni. Közvetlen kettőjük közé teleportáltam és még azelőtt félre ütöttem a kardját, hogy az talajt ért volna. Ezután pedig a rendszer segítségére bíztam magam. Amennyit kitapasztaltam a vezérünkről, hogy nagyon gyors reakció ideje van és ezt valamelyest próbáltam kihasználni. A kardom felizzott én pedig hagytam, hogy a játék irányítsa a testem és abban a pillanatban próbáltam elmozogni mikor a lány támadna és megpörgetve a fegyvert egyenesen a csuklóját támadtam remélve, hogy ezzel végleg lefegyverezhetem őt.


HP: 195
Páncél:85
Csp 103 (az előző körben elírtam mert a legi képi nem vesz csp-t)

Ozi fegyvere átváltozik így az ő kardja is egy sebzésű lesz, plusz támadom Hinarit. Hogy letudom-e vágni a csuklód rád bízom Razz
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi7230/7300[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 05 2016, 20:11

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Nov. 16 2016, 11:47

Gúnyos grimaszt vágott Yuuki megjegyzésére, persze mert mintha nem lenne látványos egy katana méretű himbilimbi a lábai között....fúj. Nem tudott nem kiülni rá a viszolygás a látványtól, ami vizuális típusként kirajzolódott lelki szemei előtt. Mondott volna még valamit rá, például, hogy azt senki nem akarná, de inkább becsukta a száját és megindult. Még éppen időben ahhoz, hogy egy kis hely(zet)változtatás megmentse Hinarit a virtuális, és külső behatás által létre jött mitózistól. Szépen beleállt a földbe a Flamberg egy vastag repedést hagyva maga után. Hinari meg a repedésben csücsült sebzetlenül..... kis mázlis. Alex előbb Yuuki felé fordult kommentálni a rossz hírt, lévén a nagy por miatt most még annyit se látnak, mint előtte. Vagyis hát maga Alex. Grat.
Arra viszont nem volt ideje reagálni, amit Hinari mondott, csak elhúzta a szája szélét apró mosollyal. Aztán a láyn megtámadta vele! - No no, el a közelemből vele. - Ugrott el oldalt játékosan. Majd megszólalt Ozirisz is és... bár ne tette volna. Mivel tette, feltette vele az í-re szépen azt a bizonyos pontot, amivel meg Alex agyvízére az instand forralást. - Nope! Hahha. - Nevetett fel szárazon. - Nah ezért utálom a szóvicceket! - A fejére csapni demonstrációképpen ideje sem volt, meg esze is hozzá, hogy mégse tegye. Elvégre még mindig tart a hülye köpeny hatása és még mindig nem lát jól emiatt és még mindig harc van! És még mindig nem talált el lófarkat se! - Na nem! - Fordult a Flamberggel egyből Ozi felé, ahogy észrevette közeledni a fiút. - Egy sima vízszintes vágást nem nyelek be! - Kifinomult mozdulatokkal lépett egy felet a fiútól el. Alapállásba helyezkedett és akárcsak egy trainer vívás edzésen maga elé vette élével lefelé a pengét, hárítandó a nodachit. Tökéletes volt a megmozdulás, a beállás, de még a kard tartása is. Egy dolgon bukott az egész. Hirtelen kellett mozdulnia előre, és bár még így is meg tudta tartani a hideg vérét, a látási viszonyok romlásával elszámolta magát pont annyi centiméterrel, amennyi megmentette Hinarit, és amennyi a következő pillanatban kiejtette őt. Elsápadt a lila burok láttán. Akkor vált nyilvánvalóvá a baki is. Megszűnt a köpeny képessége. Ozirisz nodachija még a ferde kialakítás ellenére sem érte volna el, egy fél centin túl. Nah, ha most ölni lehetne tekintettel....
rip. Ozi.


_________________
[Csapataréna] ...and make it double! 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Csapataréna] ...and make it double! Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Csapataréna] ...and make it double! 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi5187/5300[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Hinari on Szer. Nov. 16 2016, 19:31


Talán szerencsém volt, hogy annál sokkal jobban el voltam foglalva a kezembe került új fegyveralakkal, mintsem kristálytisztán halljam Yuukit. Éppen Oziriszre pillantottam közben, majd újfent felgyorsultak az események, ezúttal azonban nem volt több szünet; innentől végig oda kellett figyelni. Abban a pillanatban, hogy párom felé lendítettem a fegyvert, végigfutott rajta egy halványsárga csík, és én már akkor tudtam, hogy ha ezt a kört valahogy túléljük, már könnyebb dolgunk lesz – ellenben a Reverse hiányában csak remélni tudtam, hogy egyikünk, bármelyikünk, még idejében kiejti Alt. Visszafojtott levegővel pördültem el a másik irányba, és csak akkor fújtam ki megkönnyebbülten, amikor a szemem sarkában feltűnt a csupán pár momentumra megjelenő, lila fal. Innentől egyszerűbb lesz. Persze tisztában voltam vele, hogy céhtársam egyedül is elég nagy erőt képvisel, de az összsebzés csökkenése még mindig náluk volt a jelentősebb, így egyértelmű előnyben voltunk hozzájuk képest. Már csak arra kell figyelni, hogy ne siessük el. Hogy ne essek ugyanabba a hibába, mint a küzdelem elején.
Gyorsuljunk fel – mondtam, márcsak megszokásból is a fegyvernek, ám eközben Yuuki villámgyorsan közöttünk termett, megakadályozva Oziriszt a képeséghasználatban. Engem ugyan már nem tudott meglepni, ám a teleport és a fegyveralak szabad változtatásának képessége együtt kellően kiszámíthatatlanná tették őt ahhoz, hogy képtelen legyek előre készülni rá. Főleg egy még soha nem használt fegyveralakkal a kezemben. Így maradt a spontán akció, azazhogy ahogy megjelent, úgy fordultam feléje teljes testfelülettel, és próbáltam addig bevinni neki egy találatot, amíg Ozirisszel van elfoglalva. A markomban tartott pénisz pedig aligha tudott figyelmeztetni ennek ellenkezőjére: csupán a felém igyekvő penge csillanását láttam, azonnal kitámasztva és húzva hátra a karom, hogy fegyvere találat helyett az enyémnek ütközzön, de céhtársam ennél ügyesebb volt, és a mozgásom ellenére is be tudta fejezni a mozdulatot, végighúzva a fémet a hüvelykujjamtól a csuklómig. Teljes levágáshoz nem volt elég mély, és ha a fél méterre álló fiú nem is, de én pontosan tudtam, mire készült Yuuki az előbb.
- Veszélyes ellenfél vagy – kommentáltam az eseményeket egy félmosollyal, majd aktiváltam az Element Absorb fény elemét, eltűnve a szeme elől, mielőtt bármit is válaszolhatott volna. Ugyan nem teleportáció, de a hatást azért szerintem adta. Pár gyors irányváltoztatás, és máris a jobb válla mögött voltam, igyekezve úgy emelni a fegyvert, hogy az először a hátán csattanjon egyet, majd kiléptem oldalra, lekövetve a mozgását, és ha tudtam, még azelőtt értem el őt egy ezt követő szúrással, hogy elfogyjon a levegőm. Ezt követően nagyokat lélegezve ugrottam hátra kettőt, hogy kipihenjem magam, amíg még lehet.Fix képességaktiválás: Element Absorb, gyorsaság: +70 gyorsi, ami a kasztbónusszal összesen 119+70+19=208 lesz, s így képes vagyok (208/69=3,01) 3x támadni. Megy 2 támadás Yuukira, darabonként 75-75 sebzéssel; a pernamensem miatt ebből a kettőből maximum egyet hibázhatok. Utsó többletkör pihi.
CSP: 300/150
HP: 250/219 HP (rúnaspec miatt 96 helyett 86 sebzés)

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi14712/10100[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 16 2016, 19:31

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766609959_af0c0eb7c7_s [Csapataréna] ...and make it double! 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Nov. 17 2016, 09:57

- Bocsi, de nem lehetett kihagyni - válaszoltam Alexnek. A fárasztó szóvicc, azt hiszem kellőképp betalált. Elérte a kívánt hatást, és kellőképp megbolygatta Alex nyugalmát. Ha jobban belegondolok, pontosan ez volt a cél. Nem, nem egészen így, nem kiidegelni vagy felbosszantani akartam a srácot, hanem csak egyszerűen kizökkenteni a megszokott ritmusból. Váratlant produkálni, amire nem számít, amire nincs előre megírt forgatókönyve, és pont mivel váratlan, nagyobb a hibaesély. „Lepd meg ellenfeled!”
A képesség-aktiválás viszont enyhén szólva balul ütött ki. Ahogy megpróbáltam földbe szúrni a kardot, úgy szinte egyből ott termett Yuuki, és kiütötte a kezemből. Repül a nodachi, ki tudja hol áll meg, ki tudja hol áll meg... - Hé, ez meg mi a manó? - jegyeztem meg hangosan is. Ilyent még nem pipáltam... feldobod nodachi, leesik dupla pengéjű kard, mi az? Akár a következő idegromboló fárasztás is lehetne, de nem most... Épp eléggé lefáradt Alex is.
Igaz, kb. minden közreműködött a jelenlegi helyzet kialakulásához, és nem csak kizárólag a fárasztó „poén” benyögése. De éppen elegendő volt ahhoz, hogy a srác hibázzon, és bevigyek még egy utolsó találatot neki. Bár, próbálta megakadályozni, hogy egy alap vágást csak azért sem hagy, de hát néhanap bármi megesik. Néha előfordul, hogy egyre faszább fegyverekkel harcolunk, mint most például az én esetemben a dupla pengéjű kard. Kicsit megkönnyebbültem, hogy nem valami hasonló dologra változott a nodachi. Milyen ciki lett volna egy bazi nagy füstölő lóalkatrésszel harcolni... Meg azt hiszem egy darabig hallhattam volna a „Na mi van, tüzelsz?” meg a hasonló kategóriájú megnyilvánulásokat. Hála az égnek, hogy ezt legalább megúsztam...
Aztán céhtársam részéről jött a lila fal, Alex „egy kanál vízben megfojtanálak” pillantása. Remélem a meccs végére megnyugszik egy kicsit. Valahogy nincs túl nagy kedvem keresztül-kasul menekülni előle a fél városon át, csak hogy a felgyülemlett feszültséget levezesse rajtam. Jó, valahol érthető, amúgy is zavaró volt a szivárvány. Sőt, inkább idegesítő, hogy az ember alig-alig lát, ami meg harc közben nem jó, tapasztaltam párszor én is. Aztán még ezt tetőzte a többi dolog, elég rendesen összefogtunk ellene, hogy kiejtsük. De hát, ez van, ez egy meccs, egy erőösszemérés, meg hát szerintem jó móka :3
Majd támadásba lendültem, ezúttal kivételesen Yuuki volt a célpont. Igaz, szokatlan számomra az új fegyver, és valahogy inkább érzem botnak, mint kardnak. Botharchoz meg nem igazán értek, meg különben sem vagyok botforgató kasztú. De most muszáj improvizálnom, legalább az elkövetkezendő pár percben megszokni, hogy hoppá, ez nem kard. Legalábbis nem olyan, amit megszoktam. A nodachi pedig már nagyon hozzámnőtt. Már talán arra se emlékszem, hogy mikor használtam másik fegyvert, akárcsak egy sima moboláshoz... de hát, drága jó céhtársaim időnként rákényszerítenek a változatosságra. De minek panaszkodjak, Hinari sokkalta rosszabbul járt, mint én...
Megindultam Yuuki felé, közepes tempóval, majd közelebb érve egyre több gyorsaságot beleadva próbáltam egy szúrást bevinni a lánynak. Majd akár sikerült, akár nem, ugyanazzal a lendülettel futottam tovább egy pár métert, majd megálltam. Felvettem a védekező állást, magam előtt tartva a régi-új fegyveremet, hárításra készen. És figyeltem a történéseket. Hinarit, hogy hogy bírja Yuuki ellen az ostromot. Yuukit, hogyha esetleg engem venne célba. És Alexet, ha még a közelben volt. Ha nem, akkor néztem körbe, hol lehet. Elég dühösnek tűnt, és van egy olyan érzésem, hogy nem okozna túl nagy gondot a hármas súlyemelésével hogy egy egész padsort hozzámvágjon a lelátóról, ha ott van. De amíg felmegy a lelátóra, addig talán megnyugszik egy kicsit. Nem úgy ismertem meg, hogy annyira agresszív lenne, de vannak olyan pillanatok, amikor minden összejön....

// egy támadás Yuukira (sebzés 73->62 az átváltoztatás miatt)
// alsó kocka nodachi spec (feltéve ha az átváltoztatott fegyver esetén megmarad a lángolás és a tűzsebzés)

_________________
[Csapataréna] ...and make it double! Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi9303/9700[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 17 2016, 09:57

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Nov. 21 2016, 07:31

A pillanat ahogy Alex Oziriszre nézett az utolsó csapás bevitelekor. Abszolút áttudtam érezni a fiú dühét és ez még inkább kihozta belőlem a nyerni akarás vágyát. Tudtam, hogy ez miattunk van és Hinari csak jót akar illetve azt, hogy ettől csak erősebbek leszünk de ez ott és akkor pont nem érdekelt. Egyszerűen bevágódtam kettejük közé azzal a szándékkal, hogy na majd én megmutatom. Igaz így megakadályoztam egy képesség aktiválást sőt egy rövid időre még a fegyverétől is megszabadítottam őt ami legalább annyira meglepett engem mint őt magát. Ahogy láttam, hogy Ozi elhagyja a kardot a kardot csupán egyetlen szó villant be. Lehetőség. Itt viszont ki is merült az egész hisz Hinari már ott is volt, hogy támadjon. Számítottam rá, ez is volt az eredeti cél és nem tudom, hogy a lány ügyessége vagy az én pillanatnyi elkalandozásom miatt, vagy a kettő együtt de sikerült elkerülnie, hogy megszabadítsam a csuklójától. Az biztos, hogy hogy hamar rájött, hogy mit akartam és megjegyzésére épp csak egy halovány ám kihívó mosollyal tudtam reagálni mielőtt a sebessége az egekbe ugrott volna. A szemem még talán- talán tudta követni a mozgást de a testem már aligha. Mire felé fordultam az életpontjaim már meg is csappantak és a szúrást (ami egy pénisszel nagyon zavarba ejtő látvány) még próbáltam elkerülni egy apró szökkenéssel illetve a penge egyik felével eltériteni a szerszám pályáját de még így is végigkaristolt. Amíg pedig ezzel voltam elfoglalva pont elég időt adott ahhoz, hogy Ozi támadásba lendüljön és mindezt sikeresen. A penge könnyű szerrel hasította végig a derekam annak ellenére, hogy próbáltam kiperdülni a támadás elöl. Egyszerűen nem voltam elég, gyors és technikás, hogy mindkettőjükkel tudjak foglalkozni. Egyik pillanatról a másikra nem leszek jobb de az ő képességeiket tudtam rontani. Az hátrányuk az én előnyöm vagy mi. Kitérésre való kisérletem arra jó volt, hogy kellő lendületet adjon így a fejem fölé emeltem a dupla pengéjű fegyvert pörgettem rajta egyet majd teljes lendületből és erőmből átlósan csaptam Hinari felé. Nem túl szép de erős támadás ami képes lehet áttörni a védelmén. Ezt követően pedig aktiváltam a köpenyt. Mit ér a gyorsaság ha nem lát jól?

HP: 67
csp: 67  
támadom Hinarit illetve egy köpeny használat így 4 vagy a fölé kell dobnia


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 21 2016, 08:31-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! Vo36oi7230/7300[Csapataréna] ...and make it double! 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 21 2016, 07:31

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.