[Event] Horgászverseny

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Silica on Vas. 10 Aug. - 7:14

HORGÁSZVERSENY!

Hirdeti egy hatalmas tábla minden olyan területen, ahol pecások valaha megfordulhattak. Tábla virít a szafarin, és minden kis tavacskánál, folyónál és pataknál, minden egyes szinten. Amennyiben tovább is olvassátok, úgy részleteket is meg lehet tudni:

A verseny ingyenes, nevezési díj nincs!
Feltételek: Fejenként egy bot, teljes felszereltséggel.

Helyszín

A negyedik szint szigetének kikötője.

Program

07:00 - Regisztráció
07:30 - Horgászhelyek elfoglalása
08:00 - Horgászverseny
10:00 - Mérlegelés
10:30 - Eredményhirdetés

Szabályzat

A verseny kezdetét és végét kürtszó jelzi.
Eredményhirdetés után a versenyzők kedvük szerint tovább horgászhatnak.
A kifogott halakat a helyszínen el lehet készíteni, tűzifát, tűzrakóhelyet ingyen biztosítunk.

Értékes jutalmak a szerencséseknek, kellemes időtöltés mindenkinek!

/Az event célja a rejtélyes nagy hal kifogása, erre azonban csak azoknak lesz lehetősége, akiknek a pontjai ezt megengedik./

Ha bárkit is zavarna, hogy nem tudott arról, hogy a sziget kikötővel rendelkezne, és már csak emiatt is látogat el az eventre, az is meggyőződhet arról, hogy mára virradóra igenis rendelkezik, és még hajó is horgonyoz benne, ami az oldalán díszelgő felirat alapján a Fuchin (elsüllyeszthetetlen) nevet viseli.


[Event] Horgászverseny Rote-dschunke

A legénység mindössze két főből áll, egy fiú és egy lány, akik kitörő örömmel fogadnak titeket.
-Gyertek csak nyugodtan, mindenki a fedélzetre! Nem kell aggódni, a halak harapnak, mi nem. A fehérnép rögtön az első osztályon, a saját kabinomban szállhat meg. Suiei vagyok, ő pedig az első matrózom, Mizuki, ti pedig a legénység.
Ekkor érkezik az első ütés, egyelőre csak kardlappal, és a legény bele is bucskázik a tatról a vízbe, és a lány veszi át a szónoklatot.
-Most, hogy minden útakadály megszűnt, már jöhettek is. Horgászni indulunk, nem pedig a kabinokba ücsörögni. Mindenki kész?
Ha mindenki felszállt, és mindenkivel aláíratta a beszállókártyáját, akkor el is tűnik a kabinjában, a fiút pedig a kormány mögé parancsolja. Nem úgy tűnik, mintha az üdvözlő színielőadáson, és a hajó irányításán kívül egyéb teendőik is lennének.

Résztvevők:

Aidor
Chan
Jun
Suzu
Utahime
Anatole
Joey
Mirika
Miu
Ozirisz
Shukaku :3Határidő: Augusztus 17.

Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Jun on Pént. 15 Aug. - 19:04

- Hmm Horgászverseny. - pillantottam rá a hatalmas hirdetőtáblára, ami mellett szinte lehetetlen elmenni, de nekem mégis sikerült. Legalábbis elsőre sikerült, ugyan visszapillantottam a táblára, de már csak a hátsó része látszódott. Kész szerencse, hogy pár méterenként egy újabba belefuthat az ember így egészen biztos nem fog lemaradni semmilyen hírről. Főleg ha egy ilyen nagyszabású eventről van szó. - Mért is ne... - döntöttem oldalra a fejem, és újból végigfutottam a szöveget, legfőképpen a követelmények  részét a plakátnak. Nem lenne jó ha azért nem nevezhetnék mert valamit nem vittem magammal. A negyedik szint, ha jól emlékszem pont a tengerrel borított fajta. Ráadásul ott rejtőzik valahol az a rejtélyes óriási hal is, amiről a veterán, már-már mániákus horgászok álmodoznak. Ugyan tisztában vagyok vele, hogy nekem ilyen alacsony horgászati jártasság szinttel esélyem sincs arra, hogy horogra akasszam, nem hogy ki is fogjam... de mégis, mi veszíteni valóm van abból ha elnézek picit, és horgászok? Semmi...

*bumm a nagy nap.. *
- ...Botok, pipa... szalmakalap...áh meg is van. Pipa... nasi.. nasi.. hová is tettem a nasikat..? Oh meg is van! Pipa... - szépen sorban összegeztem mire lehet szükség egy horgászversenyen. A szokásosnál is korábban felkeltem, hogy mindent sikerüljön előkészíteni. Az öltözék megtervezése, a kellékek és felszerelések amik nélkül ki sem léphetnék a szobámból. Minden elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezhessem magam. Számítani kell az esőre, a viharra, az éhségre, a társaságra, arra, ha nem harapnak a halak, vagy hogy ha a helyszínen főzést terveznénk. Mindenre fel kell készülni. Nem hozhatom magam abba a szégyenbe, hogy ha valaki odajön "szia nincs véletlen nálad egy csavarhúzó?" akkor ne tudjak neki adni egyet... Mért pont csavarhúzó? Mindegy is. A lista úgy tűnik teljes és még bőven van idő arra is, hogy odaérjek a regisztrációra időben, és talán még egy gyors teára is lesz idő.
- Oh a tea! - kiáltok fel hangosan, majd az ágyra hajítok egy dobozkát, amiben különleges teafüvet tartok. - Perfect! - gyorsan mindent bepakolászok a tárgyak közé.

Talán ez volt az eddigi legegyszerűbb sétám egy esemény helyszínére. Sehol akadályozó emberek, tolongás a portálnál, vagy szenvedés a térképpel, hogy hová is kéne menni. Egyenes út, ki a partra, ott a hajó. Mihelyst túlestem a regisztráción, a hatalmas hajót szemlélgettem, a kikötőben. Nem nevezhető szépnek, se nem elegánsnak. Az egész ronda vörös, egyenesen idegesítő hatást kelt a vörös szín túlzott használata. Mély levegőt veszek, és ha lehetséges fel is szállok a hajóra.

//bumm low quality post. x_x Nem akartam elsőnek írni Sad//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi3984/4100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. 16 Aug. - 17:59

Ez az, végre horgászverseny!\o/ éppen a szafariba akartam menni, mikor megláttam a táblán, miszerint a negyedik szinten lesz ez a verseny. Úgy hazarohantam, mint lusta focista a pénztárhoz, majd miután összedobtam a pénzt, illetve a felszerelést (bot, csalidoboz, kalap, nadrág, póló, hozható szék, egy pohár sör), megvettem a csalikat, mert elfogyott az, s mentem a negyedik szint kikötőjéhez, elköszönve a többiektől. Várjunk csak! Hiszen elvileg nincs a negyedik szinten kikötő! Vagy igen?O.o már csak ezért is elindultam az adott hely szerint. Úgy 6:50-kor meg is érkeztem ahhoz a kikötőhöz. És tényleg volt egy kikötő, méghozzá hajóval!O.o Remélem a hajó tényleg elsüllyeszthetetlen, mint ahogy a neve is a hajónak. Már itt os volt egy ismerős, Jun.
- Szia Jun, ezer éve nem láttalak!Very Happy köszöntem neki. A legénység igen kicsi volt: 2 fő volt összesen. Egy fiú, akit a másik, egy lány a vízbe küldött egy beszólásáért.
- Szép volt! - dicsértem meg a lányt, név szerint Mizuki-t.
- Most, hogy minden útakadály megszűnt, már jöhettek is. Horgászni indulunk, nem pedig a kabinokba ücsörögni. Mindenki kész?
- Mint a birka nyírás után!Razz viccelődtem, remélve, hogy nem kerülök bele a vízbe. Szerencsére csak alár kellett írni a besszáló kártyát, s ha mindenki végzett vele, akkor bevonult a kabinjába, s a fiút (aki kikerült a vízből) a kormány mögé küldte. Én leültem a hajó egyik sarkába, ahonnan nem tudok kiesni, s úgy vártam az indulást. Uuuh, már most tengeri beteg vagyok. >M< már hajoltam is kifele, hogy a vízbe okádjak a halak „legnagyobb örömére”, de szerencsére még sem jött ki belőlem a róka. Na igen, ilyenkor csak hányni jár belém a lélek.

_________________
[Event] Horgászverseny Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
[Event] Horgászverseny Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi1942/2100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Chancery on Vas. 17 Aug. - 14:55

Kéne könyvet írni. Ha már üres könyvem még egy régi küldetés után, amiben rókaként kellett mindenféle cirkuszi mutatványt alkotnom, akkor kéne valamit alkotni is bele. Maga a gondolat igazából már hónapok óta nyugtalanít, de közben a saját magamra kiszabott remete-életem is elvette tőle a kedvem. Mostanság viszont kezd visszatérni, csak épp témám nincs. Legalábbis olyan nincs, ami mellett dönthetnék.
A hirdetést - hogy a lényegre is térhessek -, a város egyik kútjánál találtam meg. Hogy miért pont ott, az jó kérdés, a lényeg, hogy ráakadtam, elolvastam, megtetszett. Eddig egyszer horgásztam csak életemben, de azt élveztem is, hisz az egész esemény alatt megtörtént az, amire talán más helyszínen és időben több napot-hetet-hónapot kellett volna végigküzdenem. Egy hibámat úgy-ahogy sikerült kicsit elsimítanom, kijavítanom, bár ez teljesen sosem fog sikerülni. Bár számomra úgyis csak az a lényeg, hogy minden jóra alakult, legalábbis remélem... mert alapvetően én soha senkivel sem akarok rosszban lenni, Shukaku pedig azok közé tartozik, akikkel különösen nem, még így is, hogy némely témában olyan különböző a véleményünk, mint a tűz és a víz.
Nosza szaladtam is haza az immár új felszerelésért, hisz a Solvik-beli horgászat után első dolgom volt felkeresni egy boltot és beszerezni nem csak tartalék műcsalit, de jobb botot is. Persze mellettük azért elfér a harci felszerelés is, arra az esetre, ha szükség lenne rá, meg a nasi- és italkészlet.

Mikor odaérünk, csillogó szemekkel figyelem a kikötő hajó testét, deszkáit, vitorláit. Egy igazi kalózhajónak is beillene szinte, és az atmoszféra, amit áraszt, hihetetlen. Úgy megragad, mintha egy szellem lakná és integetne felém, hogy szálljak fel azonnal. Milyen jó történet is kerekedne ebből... egy igazi kalózos mese. Csak kár, hogy annyira azért nem értek a kalózokhoz, hogy merjek is róluk írni, így marad a távoli csillogás. Jómagam is felkerekedek a hajóra, és igen elcsodálkozom, hogy még csak ketten vagyunk, viszont legalább mindketten ismerősek.
-Jun! Joey Smile Hello Smile
Oh tényleg... hogy Álomkelő hol van? Természetesen mellettem, bár amint a hajóra léptünk, nekiállt imbolyogni, enyhén szétterpesztett lábakkal. Míg én aláírtam a kártyát és vártam, hogy most mi is a helyzet, ő próbált valami olyan helyet keresni a hajón a közelben, ami nem inog annyira, mint a többi. Persze ilyet aligha fog találni. Dust ezzel ellentétben letelepedett a kötélzetre jó magasan felettünk, és halk, füttyögő dalolásba kezdett.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi8140/8500[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Suzume on Vas. 17 Aug. - 16:40

Horgász verseny! \o/
Kitörő örömmel fogadtam a hirdetést. Miért? Mert ez még több teljesítményt és ezzel extra aranyat esetleg expet is jelent amire nekem most nagy szükségem van. Miket beszélek nem csak most de mindig nagy szükségem van. Az már csak a hab a tortán, hogy biztos maga a küldetés is ad némi fityinget és tapasztalatot. Egyáltalán nem is vitás, hogy elmegyek rá. A negyedik szinten még nem voltam. Tudtam, hogy valami tengeri szint de még így is rácsodálkoztam a látványra. Ide fogok jönni nyaralni az már egyszer biztos. Razz
Gyorsan célba is vettem a kikötőt ahol egy hajó állt. Elsüllyeszthetetlen? Ez most valami kihívás akar lenni? Na majd meglátjuk mennyire elsüllyeszthetetlen. :3
Két kalóz is fogadott engem meg pár másik embert, meg se néztem kik azok. Nem számit leverem mind… mármint pecázásban. Viszont a lány kalóz már most tetszett. Hatásos belépő.
- Hallottátok, ne simogassátok a halakat mert harapnak. - Kiabálok hátra a többieknek és szépen fellépek a fedélzetre. Egy kis szóvicc sosem árt. Jó kedvem van, szeretek a hajós témát hát még a kalózokat és ők bizonyon agyon annak tűntek.
- Őt itt hagyjuk? – Mutatok rá a vízben lubickoló fiúra. Utána szépen aláírom a beszálló kártyákat, utoljára lehetőleg és szépen megnézem kik írták még alá. Pár nevet felismerek de a többsége csak találgatás, hogy melyik név kihez is tartozik. Nem mintha annyira számítana bár ki tudja, talán még jól jöhet a tudás. Kíváncsi leszek magára a versenyre ne meg a jutalomra. Anélkül nem verseny a verseny. Gondolom.


_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi10/2700[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Shukaku on Vas. 17 Aug. - 23:56

-De megyünk, mert igenis mennünk kell.
-De nekem semmi kedvem versenyezni Timidus. A horgászat nem verseny, és nagyon jól tudod, hogy én mindig csak annyit horgászok, amennyi halat meg tudnunk enni.
-Ez nem kifogás, én bármennyi halat meg tudok enni, tehát akár még nyugodtan versenyezhetsz is, nem vész kárba egy falat sem.
-Akármennyit? Ezt azért nem hiszem.
-Pedig így van, és ha akarod, akkor be is bizonyítom.
-De Timidus, te is nagyon jól tudod, hogy egy idő után megtelik a hasad.
-Persze. Azt nem mondtam, hogy mennyi idő alatt tudok akármennyi halat megenni…

Forgatta meg a szemét a sárkány jelezve, hogy a lány megint elsiklott a szavai fölött, nem figyelve a részletekre. Azonban Shu sem adta ilyen könnyen be a derekát.
-De azt pedig te tudod, hogy a halakat nem lehet a végtelenségig tárolni, mert megromlik a húsuk, én pedig nem fogom azért megölni szegénykéket, hogy utána meg se ehessük.
-Ez egy verseny. Sokan lesznek, és sok kezdő is, akik nem fognak majd semmit. Amit nem tudunk megenni, azt majd odaadjuk nekik, vagy akár meg is főzheted, és szétoszthatod közöttük.
-Oké-oké, legyen ahogy akarod. Végül is nem árt egy kis kikapcsolódás… elég húzós napjaink voltak mostanában.
-És ha folyton felemlegeted, akkor húzós lesz még ezután is. Jadenek van igaza. A múlton nem változtathatsz, így nem is érdemes rajta keseregni.
-Neked nem is hiányzik?
-De igen.
-Akkor…
-De ez nem jelenti azt, hogy ne tudnék másra gondolni. Például horgászversenyre.
-Biztos jó ötlet ez?
-Nem. De jelenleg nem tudok okot amiért ne mehetnénk el.

Így hát a kis csapat felszerelkezett, és útra is kelt. A hajó igencsak meglepte a lányt, köszönt mindenkinek, főleg Channak, ezután azonban Jun mellé sorolt be.
-Szia! Emlékszel a búváros dologra? Ez… már majdnem olyan… ha esetleg… ülhetünk majd melléd?
Nézett el a hajó szélén elhelyezett kis padok felé, amelyek nyilvánvalóan a horgászoknak voltak fenntartva.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi12695/10100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Silica on Vas. 17 Aug. - 23:59

És a hajó kifut, majd jó pár tengeri mérföld után meg is áll, és egy kürtszó jelzi a verseny kezdetét.

Innentől nincs mesélői reag a határidőkön kívül. Aki "elfelejtett" írni, az még most 500 szóval pótolhat, nekik szól a határidő. Ha nem írnak, akkor ennyien fogunk versenyezni. Akik megérkeztek, azok korlátlanul postolhatnak ( természetesen valakire reagálniuk kell, nem solo játék az event Razz ), tessék játszani. :3

Jó szórakozást mindenkinek! ^^

Határidő: Augusztus 24.


A hozzászólást Silica összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 18 Aug. - 15:21-kor.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Jun on Hétf. 18 Aug. - 14:46

Szép a kilátás, a véget nem érő tenger, egy meghitt hajókázás, és még a jártasságom is fejleszthetem picit. Nincs is jobb időtöltés ennél. Vettem egy mély levegőt, majd kifújtam és már pattantam is fel a hajóra.
- Jéé Csak nem Aincrad legbátrabb lovagját látom? - üdvözöltem széles mosollyal az arcomon Joey-t. - De rég találkoztunk. Örülök, hogy még mindig élsz. - veregettem hátba, persze csak óvatosan, amilyen szerencsétlen még a vízben végzi. Jó volt újra látni, és kicsit meg is nyugtatott a jelenléte, nem vörös, és veszélytelen. Na meg persze jó fej srác szóval biztosan nem lesz unalmas a horgászás. Főleg akkor nem ha véletlen kifogok egy méretes vízi siklót. Tényleg vajon itt élnek olyanok? Még csak el sem sikerült gondolkodnom a dolgokban, de máris hallom egy újabb ismerős hangját. Már rohantam is hozzá, megölelgetve a kis cicafüles lánykát.
- Örülök, hogy itt vagy. Hoztam egy halomnyi fűszert, szóval ha gondolod a halacskáinkból főzhetünk majd valamit később. - szorongattam még egy picit magamhoz, majd elengedtem, és lestem is, hogy még kik másznak fel a hajóra, azok közül akiket ismerek, és fontosak is. Nem is kellett nagyon keresgélni, pillanatok alatt fel is bukkant az egyik legújabb barátnőm is, és az ö hősies védelmezője. Chanhoz hasonlóan őket is öleléssel üdvözöltem.
- Ühüm, vehetjük ezt az egészet felfedezésnek, hogy majd merre fogunk csatangolni. Lehet ha elég messzire kihajózunk még valami vízből kimagasló épület tetejét is észrevesszük majd. - minden perccel egyre jobban pörgök ami nem biztos, hogy túl jó. Ilyenkor érzi csak úgy az ember, hogy nem elég belőle egy. Legalább két, három példány is kéne, hogy tényleg mindent kipróbálhasson. Horgászni, főzni, szétnézni a hajón, és még dumcsizni is. Mennyi izgalom, mennyi kiaknázatlan lehetőség. De mégis olyan kevés az idő. Rémesen kevés.
- Szerintem nem ártana elfoglalni egy kis placcot magunknak, mert később problémásabb lesz az ülőhely keresése. - néztem végig a hajón, de úgy bármi megfelelőnek tűnik, így első ránézésre. - Ti hová ülnétek szívesen? - kérdeztem elsősorban Shutól, de a tekintetem végigvándorolt, Chantól, Joeyig mindenkin. Az lenne a legjobb, hogy ha már mindenki ismeri egymást akkor az egész kis társaság egy helyre csücsülne le.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi3984/4100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Shukaku on Hétf. 18 Aug. - 15:47

Shunak nem nagyon volt ideje minden néppel foglalkozni, hiszen a hajót kezdte el csodálni. Egyszer voltak az iskolával egy kiránduláson, ahol hajókról volt szó, és tetszettek is neki az előadások, de ettől függetlenül mindössze egyetlen vitrinre emlékezett, ahol a tárlatvezető olyan nagy büszkeséggel mutogatta Kolombusz és Zheng He hajójának makettjeit, mintha minimum az egyiket ő építette volna, és valószínűleg a nagyobbat. Shu egyáltalán nem találta rondának a dzsunkát, és ha nem rökönyödik meg picit azon, hogy Chan és Jun milyen jóban van, akkor bizonyára elnézegette volna még egy ideig, így azonban ő is a társaság felé vette az útját. Úgy tűnt, hogy az Artes fiatal harcművésze majd mindenkivel jóban tud lenni, mentalitásától és habitusától függetlenül. Ez persze meg is ártott a lánynak, hiszen nem szokott hozzá az ölelkezéshez, és bár nem húzódott el, meg hagyta is magát, de nem repesett az örömtől. Miután nyílvánvalóvá vált, hogy túlélte, és minden porcikája egyben van, kissé felengedve hallgatta végig a lány ötleteit, és rögtön ki is szemelt maguknak egy kis félreeső sarkot, de azért még Channak intett, és ha a lány akart, akkor tarthatott velük. A többiekkel egyelőre nem nagyon szeretett volna közösködni. Suzume felé kétes érzelmeket táplált, és nem akarta a napot összeesküvések szervezgetésével tölteni, az idegen fiút pedig –lévén, hogy idegen volt- nem ismerte. Csöndesen lépkedett a pad felé, majd elő is halászta a kellékeket, és pár pillanat múlva az úszó már ringazott is a vízen, a lány pedig fél szemmel azt, fél szemmel pedig a térképét figyelte.
-Épületet nem látok… meg nagyon semmit sem… csak vizet...
Kicsit elpirult, suttogósra vette a hangját, és úgy kezdett bele a mondandójába.
-Eddig… mindig csak egyedül, vagy egyvalakivel pecáztunk… és te is mondtad, hogy nem jó a tömeg…
Ezt a fajta tevékenységet mindig is magányos időtöltésnek gondolta, és most is úgy hitte, hogy majd egy nagy partszakasz lesz kijelölve számukra, ahol elhúzódhat a többiektől. Most azonban összezárva egy hajón… gyanakvó tekintettel méregette a többieket, főleg az idegent…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi12695/10100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Jun on Hétf. 18 Aug. - 17:57

Nagyon örültem annak, hogy sorban bukkannak fel azok az emberek akiket régóta nem láttam. Jó érzés volt viszont látni a kétbalkezes Joeyt, vagy éppen Chant. Tényleg jó döntés volt eljönni a horgászversenyre. Azon cseppet sem lepődtem meg, hogy itt látom majd Shu-chanékat is. Éreztem, hogy ha valaki akkor ö ezt biztos ki nem hagyná. Nem is beszélve arról, hogy amilyen horgász tehetsége van, valószínűleg most is csak úgy pattogni fognak a halak a vödrébe. Az idő szép, és minden feltétel adott ahhoz, hogy jól szórakozzunk. Shu ki is választott egy megfelelő pontot a horgászáshoz, természetesen mentem is utána, széles mosollyal az arcomon, időnként a többiek felé fordultam, nem szerettem volna lemaradni arról, hogy ha valaki kifog valamit amitől Joey fél, és véletlenül belezuhanna a vízbe. Ugyan sajnálom is szegényt a folytonos szerencsétlenségei miatt, de valljuk be vicces.
- Egyenlőre. Érzem, hogy bármelyik pillanatban felbukkan valami. Ha mást nem is talán sikerül kifognunk valamit, ami egy lenti városkából való. - Ugyan kicsi az esélye annak, hogy pont valami olyan magasságban lebeg a vízben, hogy a horgomra akadjon. Sőt bármelyikünk horgára, de ettől függetlenül nem lehetetlen. Legalább lenne bizonyíték, hogy tényleg van odalent valami. Valami izgalmas és elveszett.
- Ühüm. De most mégis csak egy versenyen vagyunk. Ráadásul egy hajón. Szerintem inkább Chan, meg Joey legyen közel hozzánk mint egy vadidegen. - Pillantottam feléjük, - Tényleg a szőke fiút Joeynak hívják, nem tudom ismered-e. Ártalmatlan, kissé ügyetlen fiú. Ha elfogy a csali nyugodtan horogra tűzhetjük. - nevettem fel, majd letelepedtem a lányka mellé, a menümből pedig előkurkásztam a szükséges eszközöket, amikkel a lehető legkényelmesebben folytathatom a kis tevékenységem. Például egy saját párna, a bot, egy üvegcse vízzel.
- Annyira izgatott vagyok. Ezúttal biztos fennakad legalább egy elefánt. - már csak meg kell várni, hogy tényleg fennakadjon valami. - Azon gondolkodtam, hogy ha csalit szórnánk a vízbe, több hal gyűlne ide? Lehet megkönnyítenénk a horgászást. - Vagy úgy járnánk mint amikor leesik a földre az étel... bumm pixelekre szét. Volt csali, nincs csali.

//Hmm itt is úgy mükszik a dolog, hogy minden 3. reagunk után dobáljunk halakra?:3 *addig nem mer dobni amíg meg nem bizonyosodik róla* Embarassed //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi3984/4100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Shukaku on Hétf. 18 Aug. - 18:26

-Felbukkan?
Kicsit ijedten tekintett körbe. Ő nem nagyon örült volna annak, ha bármi is felbukkanna… persze mondjuk kedvesen ugrándozó delfinek nyugodtan felbukkanhatnak, de semmi kedve a szabadságszobor fáklyáját vagy egy jéghegyet megpillantani. Nem küldetésen vannak, ez csak egy event, márpedig az eventen csak történjék az, aminek egy eventen történnie kell, ami az event kiírásában szerepel, azaz horgászverseny. A horgászverseny pedig békés dolog, legalább is a horgászok számára békésnek kellene lennie.
-Mármint… Atlantiszra gondolsz? Ha van is lent valami, nem hiszem, hogy a mi botjaink elérnének odáig… de azért próbálkozhatunk, hátha mégis…
~Nagyon remélem, hogy nem…~

Na meg ezután vicces volt abba is belegondolni, hogy mennyire eltérő is a vadidegen szó jelentése két külön ember számára. Addig rendben is volt a dolog, hogy Chan egyikük számára sem volt vadidegen, de attól, mert Jun ismerte Joeyt, Shu számára a fiú még vadidegen volt, tehát az ő szempontjából jelenleg a lány szavai ütötték egymást… bár ezen csak elmosolyodott. Ha Jun megbízik benne, akkor bizonyára nem lehet ártalmas… nagyon. Egyre rosszabb és rosszabb gondolatok cikáztak a kis idomár fejében.
~Össze vagyunk zárva egy hajón, egyes egyedül. Mi van, ha elrejtőzött a fedélzeten egy őrült, és majd előjön, mi pedig itt vannak a nyílt víz kellős közepén… ja igen, teleport kristály. Oké… Timidus mindenre gondolt… és ez egy event… szórakoztató event…~
Újra a fiú felé sandított, de Jun már el is kezdte bemutatni, amivel kissé enyhült a helyzet.
-Nem, nem ismerem… a másikuk viszont Suzume. Őt sem ismerem, de már találkoztam vele. Eléggé… fura…
Jobb szó nem jutott az eszébe, amellyel jellemezhetné, de Jun ötlete gyorsan elterelte a figyelmét szerencsére, és már kapott is az alkalmon.
-Beetetésre gondolsz? Hoztam hozzá csúzlit meg kenyérgyöngyöt… de azt nyílt vízen nem szokták használni…
Mindenesetre a lány kezébe nyomta a csúzlit és a csomagot is, és biztatóan bólintott. Ártani nem árthat, de gyorsan kiderült, hogy szükség sincsen rá, hiszen máris kapása volt. Timidus ezalatt elhelyezkedett mellettük, és úgy tett, mintha szundikálna.
[harcsa]

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi12695/10100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Silica on Hétf. 18 Aug. - 18:28

Minden úgy működik, mint a hagyományos szafarinál, és mindenki olyan halakat horgászhat, amilyet a jártassága megenged.

Addig fut a játék, ameddig van rá igény, utána jön egy mesélői reag a nagy hallal, és a mérésekkel és a győztes kihirdetésével, meg hasonló dolgokkal, addig viszont magatokra vagytok utalva.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Chancery on Hétf. 18 Aug. - 18:44

Jun kitörő öröme szinte azonnal átragad rám egy rövid időre, az arcomra végtelen mosolyt öntve. El is felejtettem, mennyire energikus emberkéről beszélünk, bár sosem felejtem el azt, amikor találkoztunk, és mindenféle fadobozokon kellett ugrálnom, hogy ne győzzön le olyan könnyedén a párbajban. Álom is még apró kiscica volt akkoriban, de fürge, mint a róka.
Shu-nak is köszöntem természetesen, bár Álomkelő ezúttal kimaradt ebből a rituáléból. Rosszullétével küzdve inkább a kabinok mellett maradt a sarokban, még akkor is, mikor hogyléte felől érdeklődtem közelebb lépve hozzá. Valami olyasmit motyogott, hogy semmi baj, menjek csak, de mire ismét megfordultam, már azt láttam, hogy Jun és Shu, akik az imént még hívtak magukhoz, jól elvoltak kettesben is.
Mégis mosolyogtam. Tény, hogy azért... nem esett jól. Igazán megvárhattak volna... de ha nekik így jó, akkor rendben, legyen így. Áh... felfogom a Sors személyiségem ellen irányuló próbatételének... és máris nem lesz baj. Elővarázsolom az új, letisztultabb felszerelést, ellenőrzök, majd én is melléjük ülök, már amennyiben nem nyilvánítják ki rögvest, hogy inkább a pávián fenekére csüccsenjek légyszives ._.;
Nem igazán tudtam a dolgokhoz mit szólni, már csak azért sem, mert egy mondat közepén kapcsolódtam be és fogalmam sincs róla, miről beszélhetnek. Bár hallgatózni sem akarok, ezért nem is nagyon figyelek oda egyenlőre... majd csak akkor, ha esetleg én is megtehetem. Bedobom a műcsalit a vízbe, visszagondolva arra, ahogy Shu mondta, így ártatlan kukacokat sem kell venni... majd várok. Remélhetőleg hamar lesz kapásom >.>
Shu első fogásánál Álom is megmozdul és közelebb araszol, bár nem a hal miatt feltétlenül... bár mire mellénk ér, látszik, hogy igen megviseli az utazás, mert a négy lába mintha a világ négy égtája felé akarna mutatni...
-Nem ülsz az ölembe? -paskolom meg a combjaimat, mire a macska morran egyet.
~És ha az rosszabb...? Áh...~
Mivel mozogni nem igen tud, a botot a térdeim közé szorítom és kézzel emelem az ölembe, hogy aztán fél kézzel a horgászatot űzve, fél kézzel a macskát simogatva folytassam az eseményt.


//Szerintem én főleg akkor írok, ha elengedhetetlen... mármint olyat vártok Chantól, ami szükséges a folytatáshoz... de akkor jövök is, amint tudok Razz Bár igyekezni fogok enélkül is tartani a lépést .-.; //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi8140/8500[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Jun on Hétf. 18 Aug. - 18:55

A lány látszólag meglepődve kérdezett vissza, mire én csak elnevettem magam.
- Persze. Szerintem előfordulhat, hogy hajókázás közben, egyszer csak a távolból elkezd valami felénk úszni, hatalmas hátúszója szaggatja a vizet, és bumm! - a kezeimmel szinte imitáltam a jelenséget, ahogyan feltör a víz alól valami. - Majd valaki kifogja, és megnyeri a versenyt. De remélem ha tényleg lesz valami hasonló akkor inkább egy kraken legyen az. - Milyen izgalmas lenne. Hatalmas csápok borítják el a fedélzetet, mindenhol bűzölgő halillat. Összetör a hajó, és mindenki... Nem ez mégsem tetszik, sőt több mint szörnyű. Jobban át kell gondolni mit kíván az ember.
- Inkább mégse történjen semmi. Kraken pedig főleg ne. Az már túl extrém lenne, egy békés hajókázáshoz. - kissé megremegek, majd megrázom a fejem és a vizet kezdem fürkészni a szemeimmel. Olyan békés, olyan kék. Annyira végtelen.
- Igen. Sajnos szerintem sem valószínű, hogy bármit is felhozunk onnan horgászbotokkal. De érdekes lenne. Biztos az ott élőknek mindenféle speciális eszköze van a főzésre. Tényleg.. vajon élnek ott emberek? - Először néztem Shu-chanra, majd Chan felé fordultam aki végre mellénk vetődött. Több vélemény, több talány, és talán még egész jó választ is kaphatunk a dologra. Sellő emberek. Biztosan, azok. Látni akarom őket. Már villant is be a kép arról a két lányról akikkel a vidámparkban találkoztam. Kissé elszörnyedve gondolok vissza az eseményekre. Vizes póló verseny, kemény harcok, úszás. Ha tényleg olyanok lennének a sellők mint azok ketten akkor talán kihagyom. De ezt csak akkor tudhatom meg ha szemtől szemben állok egyel.
- Oh Suzume? Észre sem vettem.. - pillantok oldalra, és keresem a lányt a tekintetemmel. - Őt viszont nem ismerem. Legalábbis, a nevén kívül mást nem tudok róla. - kerestem a tekintetemmel, már az arcára sem igazán emlékszem.
- Azt mondod fura? Milyen ember Suzume-san? - kíváncsiskodtam picurit. Talán még nem számít tolakodásnak ilyesmit kérdezni. Némi információra viszont szükségem van. Ha valakire valaki azt mondta eddig fura, mindig kiderült, hogy sorozatgyilkos, vagy elmebeteg... Nem akarok később pofára esni. Közben az úszó elmerült, és egy ügyes kis mozdulattal a felszínre is rántottam az első halacskát. Legalábbis nálam az elsőt.
- Igen arra. Sosem tudtam, hogy így hívják ezt a dolgot. - ma is tanultam valamit. - Te aztán tényleg mindent tudsz. - mosolyogtam a lányra, és átvettem a kenyérgalacsinokat, és a csúzlit amit adott. Izgatottan tanulmányoztam át a szerkentyűt. Még sosem volt a kezemben igazi csúzli.
- És akkor itt ebbe a bigyóba kell rakni a golyszlikat és puff? - az ölembe tettem a dobozt a botom pedig a lábaim közé szorítottam. Most lenne igazán ciki ha valami berántaná a vízbe. A csúzlit két kézzel tapogatom végig, óvatosan, nehogy valamit elrontsak rajta.

//rák//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi3984/4100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Shukaku on Hétf. 18 Aug. - 19:24

Jun megőrült. Ja nem, Jun mindig is őrült volt. Ilyen szintű energikusság csak akkor lehet valakiben, ha benyakalt vagy húsz üveg Túlpörgés potiont, vagy valami egyéb más pörgetőszert. Timidus egyszerűen figyelmen kívül hagyta a fecsegését, Shu pedig igyekezett a két mondat közötti szünetben pislogni, hogy ne maradjon le semmiről, de mire bármihez is hozzá tudott volna szólni, a lány már rá is jött arra, hogy nem valami okos dolgot eszelt ki, és önmagától megválaszolta és megváltoztatta a véleményét. Mintha társaságra nem is lett volna szüksége, csak magával beszélgetve is jól el lett volna.
-Szerintem… ha nem baj, akkor nem szeretnék, se Krakhent, se Bolygó hollandit, se sziréneket, se Cthulhut… jól elvagyok én a halacskákkal…
Nyugalom. Legyen béke, csönd, és harmónia a természettel… meg minden ilyen hippi dolgok… Jun drogjai nélkül. Nem mondhatni, hogy az idomárt fárasztotta volna a lány, szeretett vele lenni, főleg a közös szafarijuk után, de most valamiért olyan dolgokat hozott fel, amiket kicsit sem kellett volna. Ezután azonban nyugodtabb vizekre sikerült evezniük, és végre Shu is szóhoz jutott.
-A főzésre? Hát… a víz alatt is vannak gejzírek, meg repedések, ahol a láva feljön a felszínre, és ott felforr a víz. Talán úgy főznek. Vagy… vagy nem tudom.
És ez már tényleg érdekes volt, és elgondolkodtató, de mire elmerült volna benne, már jött is a következő kérdés.
-Hogy Suzume? Hát… felajánlotta nekünk a segítségét, szóval kedves… és Timi szerint okos is… de még nem ismerem eléggé…
Arra, hogy mindent tudna csak elpirulva csóválta meg a fejét.
-Nem, dehogy! Csak ha megyek valahova, akkor felkészülök, és a horgászásnak is utánaolvastam, amikor elkezdtem. Ennyi az egész…
A csúzli használatára csak bólogatott, de már egészen másra figyelt. Végre, hogy Junt lefoglalta valami, feltűnhetett neki ÁK ténfergése, és azonnal látta, hogy itt bizony komoly gondjai vannak a cicának. Eddig úgy tudta, hogy Aincradban nincsen betegség, de a tériszonya neki is megmaradt, így ez is valami hasonló lehet. Kicsit közelebb húzódott Chanhoz, és a kezébe nyomott egy kulacsot.
-Adj neki ebből. Gyömbéres ital, jobban lesz tőle.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi12695/10100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Chancery on Kedd 19 Aug. - 11:54

Jun cseveg és cseveg, aztán elkezd ismerkedni a csúzlival. Én csak fél szemmel figyelem, hisz nem csak a műcsalira, de a macskára is fordítok kellő szemezést, nehogy egyiküknek is baja essen. Egyébként sem csúzliztam soha életemben, olyannyira nem, hogy elsőre azt sem tudom, hogy is kell leírni pontosan.
Ezen kívül egyenlőre dögunalom az egész... ha legalább valami zene lenne, egy rádió, vagy a kint maradt mp3 lejátszóm, ami nagyon sokszor hiányzik... de áh, nem. Az ilyesmi Aincradban elég luxus... ._.;
Jobb híján a gondolataim kerekednek felül, méghozzá vissza a legeslegelejére a dolgoknak; mi legyen a könyv témája. Vagy legyen-e esetleg valami novelláskötet, kezdésnek. Az írás utáni vágy igen erős bennem, de hogy mi legyen a téma, amiről írok, az még továbbra sem tiszta előttem. Talán legyen a tenger? A kalózok? A horgászat? Az a baj, hogy mindegyikhez még jobban utána kéne járjak, ahhoz pedig nincs kedvem. Ellenben, ha olyasmiről akarok írni, amihez értek is... hát, olyan nincsen. Én az a típus vagyok, aki sok mindenhez ért, picikét, de nagyon jól semmihez sem.
Maradok a hullámok bambulásánál, egyik kezemben a bot, másikban a macska háta, aki a jelek szerint kezd lenyugodni.
Na, talán pont ezért érzem meg ennyire a dolgot. Mármint, ha mindkét kezem foglalt, harmadik meg nincs, akkor hogyan nyomnak bele akármit is? Eszem ágába sincs beleszólni, de jót derülök utólag, mikor feleszmélek rá, hogy valaki bizony adott még valamit, amitől még a macskát simogató kezem is felfordult, de csak azért, hogy tartani tudja a kulacsot. És mivel a gondolataim még eléggé a tenger körül jártak, lelki szemeim előtt a könyv született épp, nem is hallottam-értettem, mit mondott Shu.
~Asszonta, adj belőle. Nekem.~
-...Jaa. Jó, oké, köszi. Bocsi, elbambultam ._.; -mosolyodom el zavartan, majd ismét a térdeim közé kapva a botot elővarázsolom a tálkát, hogy abba önthessek egy pár kortyot a macskának. Végül a kulacs visszatér a gazdájához, Álom pedig gyanúsan szagolgatja a fura löttyöt, miután lekerült az ölemből.
~Biztos...?~
Én inkább a mozduló-akadó úszóra figyelek.
~Hát jó. De csak mert kaptam már tőled finomat.~
És hangosan lefetyel, ahogy a macskák szoktak, miközben én kihúzom az első akármit. Elfintorodom, majd visszadobom az úszót. Mintha Junék beszélgettek volna a tenger fenekéről, vagy ha nem is, talán ez akkor is megállja a helyét:
-Hát, én asszem elértem az alját.


//Korall//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi8140/8500[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Jun on Kedd 19 Aug. - 14:54

Ha kraken nem jó, vajon mi lenne az a dolog ami kicsit meglepő, nem számítana rá az ember, de előfordulhat, és még veszélytelen is lenne? Egészen biztosan van ilyen dolog, de ha már most kitalálnánk akkor nem lenne meglepetés a felbukkanása. Shu viszont gyorsan ki is jelentette, hogy ö nem szívesen látná ha felbukkanna néhány vízi bigyó, ráadásul valahogy a kevésbé barátságosakat sorolta, szóval annyira talán nem is gáz. Csak tényleg ne bukkanjanak fel.
- Hmm Biztos izgi lenne egy hetet a víz alatt leélni. Szerintem annyi idő alatt még sikerülne is elég jól elsajátítani az ottani élethez szükséges tudást. - a főzéses dolog tényleg lehetséges. De akkor valószínűleg kizárólag olyan helyeken élhetnek a sellők, vagy a vízalatti emberek ahol előfordulnak ilyen természeti jelenségek. Úgy látszik a ők sem tudnak túl sokat Suzume-sanról. Ugyan szerettem volna kicsit jobban behatárolni milyen ember is ö valójában, még mielőtt komolyabban is megközelíteném. De azt hiszem erre most nem lesz alkalmam. Ahogy én sem, úgy Shuék sem ismerik a lányt. Ez pedig kissé bosszantó, mert egyre rejtélyesebbnek tűnik. Mintha csak direkt rendezné úgy a dolgait, hogy homály fedje ki is ö valójában. A hal etetős ötletemre, Shu azonnal adott is néhány galacsint, és egy csúzlit is. Örömmel vettem át, majd kezdtem tanulmányozni, a számomra szinte eddig csak másoktól hallott eszközt. Érdeklődve foglalkoztam vele, tanulmányoztam. Nem akartam rosszul csinálni az első lövésem, ezért inkább biztosra mentem, a két lánytól kérve segítséget a használatáról. Azonban a kérdést nem a legjobb korra időzítettem. ÁK nem néz ki túl jól, és ami a legszörnyűbb, hogy fel sem tűnt, hogy a cicus milyen nyugodt, túlságosan is. Aggódva pillantottam rá, azonban nem tehetek semmit, sajnos nem értek hozzá ilyenkor mit lehetne tenni. Szerencsére velem ellentétben a lányok tudják mit kell csinálni ilyenkor. Shu adott valami fura dolgot Channak aki tányérba is öntötte.
- Hmm lehet, hogy itt van valami kimagaslóbb rész alattunk. - fürkésztem a kékséget a szemeimmel. De annyira azért még sem lehet magasban, mert nem látni semmit sem. - Amúgy mire jó az a ital amit Álomnak adtatok? Olyasmi mint a gyógyteák? Apropó tea... -kikaptam a vízből a botot, és kicsit félrevonultam a többiektől, és egy pár perc elteltével vissza is tértem néhány csészével, és egy kancsó teával.
- Azt hiszem tálak nincsenek nálam amibe lehetne önteni Timidusnak és Álomkelőnek. - kissé rosszul éreztem magam, hogy ilyesmit nem hoztam magammal, csak laposabbakat, abba meg nem ajánlott teát önteni. Visszaültem a lányokhoz, és azonnal meg is kínáltam őket.
- Cseresznyés fekete tea.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi3984/4100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Shukaku on Kedd 19 Aug. - 15:36

Chan csöndes volt, talán túlontúl csöndes is, ami eléggé aggasztotta a lányt. persze megeshetett, hogy csak Álomkelő miatt aggódott, hiszen a cicus tengeribetegsége miatt eléggé rosszul festett, de Shu nagyon remélte, hogy az ital majd rendbe hozza kissé. Jun kérdésére természetesen azonnal válaszolt.
-Nem tea, csak gyömbéres ital. Állítólag az jó az émelygés ellen.
Folyamatosan a macskát figyelte, és persze azt is, hogy mit fogott ki a lány, valamit Jun ténykedésére is próbált ügyelni, de a harmadik felük már megint elfutkosott valahova, és készül valamire. Vele egyszerűen nem nagyon lehetett mit kezdeni, leállítani, egy helyben tartani, hiszen állandóan pörgött. Az Arteseseknek elég nagy céhházuk van, végül is van lehetősége levezetni a fölös energiáit, és igazán adhatna belőle egy keveset Channak is. A céhvel kapcsolatos dolgokat is egy horgászás alkalmával beszélték meg. Furcsa volt ez az egész Hisame nélkül, és az idomár nagyon gondolkodott azon, hogy elmenekül a céhházból, onnan, ahol minden csak a barátjára emlékezteti. De Chant nem tudta otthagyni egyedül, főleg úgy, hogy segíteni akart, ahol csak tudott. A bolt már működött, ha ugyan vásárlóik nem is nagyon voltak, de mindenesetre már legalább együtt csinálják a dolgokat, és ez is hatalmas előrelépés az eddigiekhez képest. Viszont… visszatérvén a horgászatra, ha már emiatt voltak itt…
-Nem hiszem, hogy elérted volna… vagyis nem a víz alját. A korallzátonyok hatalmas nagyok, és felérhetnek idáig is… vagy csak letört, és fellebegett...
De már Jun vissza is tért, és ismételten teapartit rendez, pincérnőt játszik, szóval serénykedik, ahogy csak tud a fedélzeten… Shu már azt is elképzelte, hogy unalmában elkezdi felsikálni a padlózatot…
-Köszönjük szépen Jun. Nagyon kedves vagy. És… Timidusnak is van tálkája, meg Áknak is.
A cica tálkája már ott is volt a földön, Shu pedig mellé helyezte a sárkányét, aki a lehető legkevesebb mozdulatot téve sétált oda, majd egy biccentéssel köszönte meg az italt, és most először ő is hozzászólt a témához.
-Nem hiszem, hogy egy hét alatt bármit is megszoknátok. Több mint két éve éltek itt.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi12695/10100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Chancery on Szer. 20 Aug. - 14:45

-No? Milyen?
~Elég flöej, de ha elmúlik a ringatózás, akkor bármit megiszok érte ._.~
Majd fordul is vissza, felnyalogatva a gyömbéres ital utolsó cseppjeit is. Én tudom, milyen az íze, már ha picit is hasonlít esetleg a kinti vizezett gyömbéres italokra, de tekintve, hogy én úgyis jól érzem magam, nem kérek belőle. Kifejezetten élvezem a hajókázást, még annak ellenére is, hogy nem tudok úszni. Életemben ezen kívül egyébként csak egyszer hajóztam, sétából, odahaza Magyarhonban a Dunán, de hogy honnan hova tartottunk, azt nem tudom. Még nagyon pici voltam akkor, a kamaszkor küszöbén, és az agyam bolond állapotából kiindulva nincsenek róla éles emlékeim, csak a víz, maga a hajó, és a játszótér, amit kikötés után találtunk unokaöcsémmel.
-Hmm, meglehet. Nem baj, lényeg, hogy szép. -mutatok rá a pozitívumra, kezemben a korallal, majd elrakom az inventoryba, hogy majd később dönthessek további sorsa felől. A fene tudja, a versenybe bele fog-e számítani később ez is. Ezután, mikor Jun elkezd a teával serénykedni, Álomkelő, szája szélét nyalogatva még mindig, megszólal gyorsan, szinte félelemmel teli hangon.
~Én nem kérek teát, köszönöm. Fúj. Ez eddig elég volt.~
-Én viszont köszönöm szépen. -fogadom el a csészét és bele is kortyolok óvatosan, hogy mennyire forró és finom :3
Timidus mondata egy dolgot juttat az eszembe, amit szintén kint hallottam, valami tudós emberkétől még régebben. Egy korty tea után meg is szólalok.
-Ha igaz a dolog, akkor az ember szervezete még mindig a több évmillióval ezelőtti időkre van beállítva, mikor még nyers húson éltünk és egész nap vadásztunk, mint a vadak.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi8140/8500[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Suzume on Szer. 20 Aug. - 15:19


A hajó kifutott én pedig… nem futok be. Egyenlőre nem legalábbis. Leültem egy nyugisabb helyre és figyeltem ki mit tesz. Elég unalmas volt ez így. A legtöbben kukán ültek az egyetlen hármas akik meg aktívnak tűntek elvonultak magukban. Vétek lenne nem kíváncsiskodni utánuk így egy gyors madárváltással :3 odaröppentem hozzájuk. Hallgattam őket egy darabig, próbáltam fokuszálni a hallásom de csak apró hangfoszlányokat és pár elejtett szót sikerült elejtenem. Habár ha azt vesszük nekem ez épp elég volt. Krakken meg bolygó hollandi, legendás hal… Hmmm támadt egy ötletem.
- Hali! – Megyek oda hozzájuk persze ekkor már emberi alakban. Most, hogy jobban megnézem kettejüket már láttam egy-egy küldetésen, Shu meg Timi… nos ők az én megbízóim? – Shu-chan rég találkoztunk. Te pedig… Jun-chan vagy ha jól emlékszem. A te neved nem tudom. – Próbálok interakcióba lépni velük.
- Véletlen hallottam miről beszélgettek… nagyrészt Rolling Eyes . – Teszem hozzá. – Ha gondoljátok én feldobhatom egy kicsit a horgászatot. – Hajolok közelebb hozzájuk, hangom elhalkul és oldalról eltakarom a szám egyik felét mint ha akkor nagy titkot akarnék megosztani velük. – Én meg tud idézni a Krakent! – Szint halottam a fejemben a drámai tüm-tüm-tüüüüm hangot :3
- Persze csak ha akarjátok. – Egyenesedem ki. – Persze ha nektek megfelel ez a végtelenül unalmas kis kirándulás akkor felőlem. – Vonom meg a vállam. Erről jut eszembe, nem ártana valami a helyszínhez illő, nyáriasabb öltözék így gyorsan le is cseréltem az aktuális öltözékem és egy fekete bikinire cseréltem. Azt hiszem ez volt rajtam mikor Tachi-kun „ véletlenül” elszakította a ruhám.

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi10/2700[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. 20 Aug. - 16:05

Megjött Chan is, akivel egyszer szafariztam.
- Szia Chan! O/ - majd Jun is visszaköszönt, s megveregette a hátamat is. Jött aztán egy lány, aki máris azzal a figyelmeztetéssel kezdte, hogy ne simogassuk a halakat, mert harapnak.XD majd jött egy kislány, egy idomár a petjével, egy tollas gyíkkal. Végre elindult a hajó, majd elkezdődött a verseny.
- Én itt maradok, mert jó támaszkodni. - feleltem Jun kérdésére, majd előszedtem a botot, a csalit, kitámasztottam a botot dobás után, s nyugodt szívvel vártam. Közben hallgattam a lányokat, így fülön csíptem, hogy Jun mondja a sárkányos lánynak, hogy ha elfogyna a csali, engemet tűznek horogra.
- Hallottam ám! - szóltam Jun-nak. A lányok már fogtak mindenfélét, én viszont nem fogtam semmit. Én meg néztem, hogy mi lehet itt a gond. Elvileg szeretik a halak a kukacot, amit használtam. Gondoltam felhúzom, hátha egy hínár takarja a csalit, de csak egy üres horgot találtam.
- Az Isten verje meg, hát nem levették a halak a csalit a horgomról?! - szitkozódtam. Mégis hogyan a csudába sikerült ez ezeknek?! Na mindegy, szerencsére hoztam több kilót. Feltűztem még egy gilisztát a horogra, s bedobtam. Közben hallgatom a lányok beszélgetését, hátha be tudok szállni, miközben Chan macskája rosszul lesz, ami miatt adnak neki valami löttyöt. Chan kifogott egy korall-t, amit visszadobott. A sárkányos lány, akiről megtudom, hogy Shu a neve meg okoskodott, hogy vagy nagy itt a zátony, vagy letört és fellebegett.
- Csak nehogy zátonyt kapjunk, mert nem hoztam úszógumit! - szólok bele, majd az ismeretlen csaj játssza magát. Na jó, fura ő. O.o hamarosan elpirult arccal takarom a szememet, mert bikinire vetkőzött.

_________________
[Event] Horgászverseny Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
[Event] Horgászverseny Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi1942/2100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Jun on Szer. 20 Aug. - 16:50

Csak úgy szálldostam a fedélzeten, hol itt hol pedig ott bukkantam fel, arcomon le sem törölhető mosollyal, hol egy csúzlit tapogatok, hol beszélgetek, időnként pedig le pillantok hátha valami izgalmas is történik a zsineggel. De persze semmi, hiába reménykedek, nemrég fogtam valamit, nem fognak csak úgy sorban állni a csalijaimért a kis drágák. Persze ezt sosem tudni, miféle ínyencségeket tűzök horogra. Legalábbis az ö szemükkel az lehet, az enyémmel sokkal inkább valami más. Shu készségesen válaszolt, ahogy mindig is tette. Ezúttal a fura itallal kapcsolatban amit ÁK iszogat, olyan "lelkesen". Azt gondoltam valamiféle gyógyszerkeverék, esetleg gyógynövény kivonat lehet, tea formájában. De tévedtem. Mint kiderült egy egyszerű gyömbéres itókáról van szó. Bólintással fogadtam a választ, el is raktároztam talán valamikor még hasznos lehet. Ki tudja mit hoz a holnap, vagy éppenséggel a délután. Néha még Joey is hozzászól a beszélgetéshez, ugyan csak távolról, de hallani a hangját. Ez jó jel, még a fedélzeten van, nem esett bele a vízbe. Következő fontos lépés is kihúzva a listáról. Mégis mit ér a teaidő, ha nincs nálunk tea? Persze ezt is gyorsan orvosoltam, és fel is szolgáltam a lányoknak. Timidus tálkája is előkerült, így neki is önthettem.
- Ah! Nincs is jobb mint egy kellemes tea, egy hajón. Néha kell egy kis változatosság. Főleg a látképpel kapcsolatban. - Talán még egészséges is az, hogy most a megszokott hétköznapokkal ellentétben, egy hajókiránduláson veszek részt. Sós levegő, szép idő, és halak. Timidus megjegyzésére már vártam, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire beletrafál a dologba.
- Milyen igaz. - nevettem fel. Nyers, de tényleg olyan realista. Eleinte a sao is furcsa volt, és talán még mostanra sem tudom teljesen az új valóságomnak tekinteni. - Nyers hús és vadászat? Én szerintem nem tudnék megenni most egy mamutot nyersen... Persze megfőzve sem biztos.
- Oh Helló! - jelent meg egy lányka, ezúttal végre már szemeim elé is kerülhetett, az a személy akiről már pár szót ejtettünk is. - Te pedig Suzume-san vagy igaz? - ugyan tudtam ki ö, de mégis visszakérdeztem, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem e egy hozzá hasonló lányka bukkant fel, aki valahonnan ismer.
- A Krakent? - lepődtem meg, azonban a szemeim szinte csak úgy ragyogtak. Pont nem olyan rég volt róla szó. Azonban mégsem akarom megélni azt, hogy felbukkanjon a semmiből, és lerántsa a hajónkat a mélybe. De nem bírtam megállni, hogy ne kérdezzek rá. - Hogyan kell megidézni? - vártam figyelmesen, hogy beszámoljon minden apróbb kis részletéről a folyamatnak. Közben a lány inkább átöltözött. Majd már jött is az ötlet, amit nem bírtam magamban tartani.
- Oh szóval fel kell áldozni hozzá valakit? - pillantottam a lovagunk felé, aki Suzut stílöli. Igen tökéletes példánya az áldozatnak. Egészen biztos, hogy a lány is azért öltözött át, hogy kiszűrje ki lenne a legalkalmasabb erre a feladatra. Egy hősi áldozat, csak, hogy láthassuk a Krakent. - Amúgy hol bukkanna fel? Azért nem szívesen vedlenék át páncélba, meg hasonlóak. Túl szép az idő ahhoz, hogy harcoljunk, vagy az életünkért küzdjünk.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi3984/4100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Suzume on Szer. 20 Aug. - 18:21


Úgy látszik Jun-chan emlékezett rám. Remek így nem kell külön bemutatkoznom főleg, hogy ki is mondja a nevem.
- Így van! – Bólintok helyeselve. Mikor felhoztam a Krakent a szemei csillogni kezdtek reménykedtem abban, hogy szeretné látni.
- Nem olyan bonyolult de nem képes rá bárki. Meglehetősen félénk jószág így csak kevés embernek jelenik meg. – Adom elő a kamu magyarázatot. Mikor levetkőztem… vagyis egész pontosan átöltöztem az egyik fiú elpirulva takarta el a szemeit. Erre viszont nekem csillant fel a szemem.
- Dehogy-dehogy Jun-chan. Ilyen ártatlan fiúcskát nem szabad feláldozni. – Kerülöm meg a srácot és belé karolok hozzá nyomja a melleimet a karjaihoz.
- Nem így van? Mi a neved hős lovagom? – Súgom bele a fülébe majd meg sem várva a választ elengedem őt és visszasétálok Jun-chanhoz.
- Amúgy sincs arra szükség, hogy feláldozzunk bárkit is. Páncélra és fegyverek pedig még úgy sincs. Nagyon kedves lény. Szereti az embereket főleg a fiatal és csinos lánykákat, de mint mondtam félénk, szóval nem szabad meg ijeszteni. Akarod látni? – Teszem fel a kérdést. Ha lány igennel válaszol akkor elmosolyodom majd odasétálok a hajó korláthoz és felmászok rá. Egy kis ideig nézem ahogy a tenger hullámai simogatják a hajót majd széttárom a karom és belevetem magam a vízbe. Feljönni viszont már nem jövök föl sőt, egyre mélyebbre úszok. Mikor úgy érzem már nem látnak alakot váltok, hogy Jun-chan megkapja a beígért krakent. Mikor feljöttem már polipként tettem. Dicsőségteljesen emelkedtem ki a habok közül azonban… a méretem nem lett óriási. Alig voltam nagyobb egy méretesebb kutyánál. Minden esetre boldogan integettem Jun-channak ha figyelt és a tapogatóim segítségével felmásztam a fedélzetre. :3

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi10/2700[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Shukaku on Csüt. 21 Aug. - 0:00

Shu kicsit elpirulva, és sajnálkozva figyelte a cicát, de az, ahogy az italhoz állt hozzá egy kis mosolyt csalt az arcára, és örült, hogy segíthetett.
-Sajnálom Álom… ez ilyen keserű ital, és már múltkor is említetted, hogy kevesebb növényt szeretnél az ételedbe… ez pedig egy gyökérből van, és az orvosságok általában keserűek, de úgy tudom, hogy ez használ. Nem mertem azzal próbálkozni, hogy finomabbá tegyem, mert nincs italkészítésem… de majd megtanulom azt is, és akkor készítek neked külön valamit, ami segít az ilyeneknél… bár nem tudom, hogy milyen sűrűn fogunk hajókázni…
Ezután Chan felé fordult, és szintén örömmel tapasztalta, hogy a lány szépnek találja a korallt, tud örülni a kis dolgoknak is… egyszóval kicserélődött. Igazán kedvelte az új Chant.
-Igen, szerintem is nagyon szép, én már tettem is ki belőle a szobában a vitrinbe dísznek.
A teát elfogadta, és elégedett ábrázattal kortyolt bele, majd hálás tekintettel köszönte meg Junnak ismételten. Ákval ellentétben Timidusnak semmi baja nem volt a teával, és ő is elfogadta. Az evolúciós témához, bár hozzá tudott volna szólni, de most kivételesen nem tette. Nem akart okoskodni, hiszen azt tudta, hogy sokan nem kedvelik benne, Chan különösen nem, valamint még Suzu is közelebb húzódott, és arra pedig nagyon kíváncsi volt, hogy ő mit is akarhat, és ez Timidust is érdekelte, nem úgy, mint az emberek kitalációi. Egyáltalán nem akarta kirekeszteni a beszélgetésből, csak legutóbbi, első találkozásuk után ambivalens érzések maradtak benne a lánnyal kapcsolatban, így óvatos volt. Innentől kezdve viszont már ha akart sem tudott volna megszólalni, hiszen Jun olyan kitörő örömmel fogadta a Krakhenes ajánlatot, hogy ő nem akarta elvenni ezt tőle. Arra perszre nagyon ügyelnie kellett, hogy még akkor se szólaljon meg, és javítsa ki Joeyt, amikor az fura szóösszetételt alkotott a léket kapunk és a zátonyra futunk kifejezésekből… de dikerült uralkodnia magán. A téma pedig csak terelődött, és már az emberáldozatoknál tartottak, meg a Krakhen etológiai és lélektani elemzésénél, amikor is Suzume a vízbe vetette magát… majd polip… és Shu a csodálkozástól nem is figyelt arra, hogy a megmozduló botot reflex szerűen rántotta be, miközben a fura lényre figyelt. Timidus persze csak egy pillantást vetett rá, hogy milyen indikátora is van, majd el is veszítette az érdeklődését.
[harcsa]

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi12695/10100[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Chancery on Csüt. 21 Aug. - 14:20

-Ööö.. Chancery. Szia.
Oké, ez nem volt valami magabiztos ._. A lányt eddig is láttam itt, de olyannyira elvolt a maga világában, hogy végül talán el is feledkeztem róla. Vagy csak én voltam el túlzottan a sajátomban, és nem vettem észre eléggé. Mindenesetre kedvesnek tűnt, és ahogy levetkezett, eszembe jutott, hogy talán nekem is jó ötlet lett volna-e bikinire váltanom, bár végül eszembe jutott, hogy olyanom még nincs is. Még sosem voltam úgy vízparton a játékban, hogy szükségem lett volna rá, bár ez rám még a Valóságban is igaz. Mert ha az életben valaha is vízpartra kerültem, fix, hogy pont azokon a bizonyos napjaimon történt a dolog, és... olyankor én inkább kerülném az ilyen csoportos uszikálásokat, még mielőtt valaki igencsak rosszul érezné magát az állapotom miatt. >.>
Míg a nők jól eldiskurálnak, én Joeyt és szomorú horgát lesem. Végül elmosolyodom, lehetőleg azon a bátorító módon:
-Hé... tessék. -nyúlok a batyumba, majd felé dobok egy műcsalit. -Erre hát ha jobban harapnak. Nekem bevált.
Suzume közben a vízbe vetette magát, mire én magam is odébb húztam a csalimat, nehogy esetleg beleakadjon akár ő, akár az elméletileg várható kraken. Álomkelő közben a mancsait nyalogatva a jelek szerint tényleg kicsit jobban érzi magát, mégha a felemelt mancsot néha le is teszi inkább a padlóra támasznak, majd Shukaku felé fordul.
~Oh, ennyire nem kell fáradni. Ez amúgy is az én társam dolga lenne Razz ~
Elmosolyodom és bólintok, majd vicceskedve a homlokomhoz helyezem as kezem, mint a katonák. -Hát persze, naccsasszony.
Figyelmem viszont ezután nekem is a kraken felé fordultak. Nem volt valami nagy, de azért tény, hogy megijedtem egy kicsit. Újfent beljebb húztam a horgot, meg se nézve, van-e rajta valami, mert a szemeim azok a felénk közeledő polipot lesték inkább.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Horgászverseny Vo36oi8140/8500[Event] Horgászverseny 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Horgászverseny

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.