[Miniboss] 8# miniboss

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Feb. 10 2014, 14:16

Egyikőtök sem emlékszik hogy, s miként kerültetek ide, de mikor egyenként fel felkeltetek egy mély álomból, egy barlangközepén találjátok magatokat. Fölöttetek cseppkövek százai lógnak, amelyről néhány vízcsepp csöppen le hangos vízhangot verve. Ahogy kelegettek észrevehetitek, hogy messziről  egy vízhangzó lépések zaja közelít felétek. A hangforrás egyre közelebbről érkezik, és végül hangos lihegésre is figyelmesek lehettek.

Feladat: reagáljatok a történtekre, készüljetek fel az ismeretlenre \o/

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Itachi Saton on Hétf. Feb. 10 2014, 17:02

Vízcseppek földön szétrobbanó zajára kelek fel egy teljesen idegen helye. Nem emlékszem semmire. Berugtam? Leütöttek? A franc sem tudja de most valószinüleg nagy bajban vagyok... ~Úristen hol vagyok?~ Gondolkodtam el majd felültem és láttam, hogy nem vagyok egyedül.
-Aah francba!
Mérgelődtem magamban de senki sem volt fent mindenki ki volt ütve. Leültem ott egy kissé nedves kőre és gondoltam mit kéne tennem. Tanakodtam és közben vártam, hogy valaki felkeljen hát ha valaki tudja, hogy mi itt a történés. Kijáratot kerestem, valahol ahol megtudnák szökni a többiek meg azt csinálnak amit akarnak, felőlem aztán meg is pusztulhatnak itt helyben. Van egy másik gond is még pedig az, hogy nem találtam kijáratot ahol pedig van egy kis esély a menekülésre oda viszont nem látok túl sötét van. Csináltam a többiek mellé egy kis fény forrást és leültem mellé. Vártam míg a többiek felkelnek. Valami zaj megtörte a csendet, valami élőlény és felénk jön. Felálltam és elővettem a fegyverem majd vártam a sétáló végzetem. Itt fogok meghalni ezek az emberek akiket itt látok késfenőnek sem lennének jók nem még, hogy ezzel a fenevaddal elbánni. Igaz még nem is láttam de lépteiből elgondolva nem kicsi ez a dög. Odakiabáltam az embereknek, hogy keljenek fel ha már megdöglök ne egyedül dögöljek meg.
-Emberek ébresztőőő valaki eléggé éhes és mi lennénk a főfogás. Nem akarlak titeket megzavarni az alvásban de nem lenne rossz ha felkelnétek.
Készen álltam a szörny fogadására és a hangból ítélve ő is készen állt rám. Nem kellet sokáig ácsorognom és már a lihegését is hallottam.

_________________
[Miniboss] 8# miniboss 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
[Miniboss] 8# miniboss 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi10/500[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Danee on Pént. Feb. 14 2014, 17:39

- Anyu, nem akarok még iskolába menni! - nyöszörögtem félálomban, és a másik oldalamra fordultam. Az ágy fájdalmasan kemény volt, talán ráfeküdtem valamire... Ide-oda csapkodva kerestem a takarómat, hogy magamra húzzam, de sehol se akart a kezembe akadni. Összébb kucorodtam. Nagyon fázom, lehet, hogy nyitva maradt az ablak? Nem akartam még felkelni, vissza akartam aludni, talán... talán még sikerül...
Nem tudom mi jót álmodhattam, mert sajnos elillant...
- Hapssssziiiiiiii - ez volt a végem, tüsszentés újra meg újra.
Muszáj leszek felkeni most már, be kell zárnom az ablakot, ki kell dobálni az ágyból a cuccaimat és meg kell keresnem a takarót, aztán végre alhatok majd megint.
Újra csak kalimpálásba kezdtem, de az a fránya villanykapcsoló mintha direkt bujkált volna előlem.
Megadtam magam a sorsnak: vadi új jártasságom, az a Látás nevű izé, adott némi támpontot hogy merre keressem a szobámban a dolgokat... de ahogy kinyitottam a szemem csak pislogtam bután.
Nem azért mert nem láttam semmi se a sötétben: a szemem egész gyorsan hozzászokott a teljes sötétséghez, hanem aminek a halvány körvonalai elém tárultak:
Kúpszerű izék mindenfelé, amerre csak néztem, a padlóból kiállva, a plafonról lógva, és az ágyam sehol, helyettük földön heverő emberi testek, az egyikük épp feltápászkodik.
- Ez nem az én szobám. Ez nem is egy szoba! Hol a fenében vagyok? - suttogtam megrökönyödve
Aztán az imént még csak tápászkodó alak immáron talpon éles hangon elkezdett parancsolgatni, vagy ébresztőt fújni, egyre megy, de a csendhez szokott fülem szinte belesajdult a harsogásába.
Tudni akartam hol vagyok, és ki ez az alak, kik ezek itt körülöttem!
Felkeltem hát én is,  egy szál boxeralsóban, első dolgom olt magamra ölteni a mobhentelő cuccaimat, sose lehet tudni neme-e keveredtem megint valami istenverte tó alatti város börtönébe
- Kik vagytok, és hol a mennykőben vagyok? - ripakodtam rá a másik alakra, bár a hangomat még mindig igyekeztem visszafogni

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi7010/7300[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Márc. 08 2014, 14:37

Elraboltak? Újra? E kérdésekkel ültem fel hirtelen és pattantak ki a szemeim. Egy sötét és nedves helyen ébredtem ismét és ez nagyon zavart. Újra megtörtént, pedig én annyira figyeltem. Zártam az ablakokat és az ajtókat, tényleg vigyáztam, hogy ne legyen semmi gond, de úgy tűnt, hogy ez sem volt elég. Újra egy idegen helyen ébredtem. Sötét és víz, csobogó, csepegő hangok visszhangoztak körülöttem. Minden egyes erőteljesebb hang után a testem akaratlanul is meg – meg rándult. Féltem, majd hirtelen kezdtek el mozgolódni mellettem és fordultam el. Két fiú volt a közelemben hasonló helyzetben, mint én, azonban ez nem nyugtatott meg.  
Hogyan tovább? Nem kötöztek meg és nem voltak rácsok sem. Akkor miért? Fölöttünk cseppkövek lógtak le, egy barlangban voltunk. De hogyan? Semmit sem tudtam, nem volt senki, ki válaszolhatott volna. Egy fiú hangosan szólt és valóban, én is hallottam a lihegő hangot. Felénk közeledett. Egy ismerős hangon szólt a másik. Kik vagyunk? Ki vagy te inkább? Felálltam gyorsan, majd magamra öltöttem a ruháimat, kezeimbe a kristálypajzsot és a kardom, felkészülten akartam várni azt, mi felénk közeledett. Csak hárman voltunk nem többen és hogy lassan elért a lihegő hang gazdája, úgy megfordult a fejembe a futás lehetősége. De merre? Annyi kérdés és egyikre se tudtam a választ. Mi volt ez az egész? Mit tehettünk? A készülésen kívül semmi egyebet.
- Hát hajrá. Gyere te vad! – kiabáltam, s mint a víz csobogó hangja, úgy visszhangzott az én üvöltésem is. Elébe azért nem rohantam, nem voltam bolond, de megmutattam, hogy nem féltem. Féltem igazából, de mutatni bármit mutathattam.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
Meredith White
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi791/800[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Lydia Einsberg on Szer. Márc. 12 2014, 18:55

Este elaludtam a szobámba viszont már nem ott ébredtem. Ami először feltűnt, hogy Dunkel ébresztget és éreztem a puha mancsok tapintását a vállamon.
-Dunkel hagy aludni!
Szóltam rá fél kómában nyöszörögve de ő egyre csak ébresztgetett.
-Mama kelj már fel gyerünk már.
Mikor felkeltem hallom, hogy valaki kiabál körülnéztem és hirtelenben ültem fel, hogy hol vagyok. Csak második pillantásra vettem észre a többieket és gyorsan átváltottam a csipkés hálóingről a polgári ruhámba az biztos, hogy még életemben nem kezeltem olyan gyorsan az invertorym mint most. Még egyszer körülnéztem és ekkor tűntek fel igazán a cseppkövek és, hogy egy barlangban vagyok. Végignéztem a társaságon két ember teljesen ismeretlen volt számomra viszont a céh vezérem Itachit megismertem. Felálltam az ölembe vettem Dunkelt aki nagyra tágított pupillákkal nézelődött, hogy jobban lásson valamit a sötétben. Egyszer csak léptek vízhangját kezdtem kifülelni amik egyre hangosabbak lettek és kis idő után lihegés is társult hozzá. El nem tudtam képzelni.  hogy mi lehet ez a valami de egy biztos, hogy ránk feni a fogát. Odaszóltam Itachinak hátha tud valamit.
-Itachi te talán tudod, hogy melyik szinten lehetünk?
Kérdezem de valószínűleg nem is figyel rám és ugyanúgy nem tudja ahogy én. Legalább ha az valami ami épp közeledik ne lenne itt. Letettem Dunkelt aki a lábamhoz simult és összegömbölyödött. Vártam egy kicsit, hogy Itachi válaszol e aztán már nem is figyeltem a jelenlétére hanem a közeledő valamire koncentráltam és vártam mi is fog felbukkanni a sötétből. Míg várom a történéseket addig leguggolok a kicsihez és nyugtatgatom, hogy majd rögtön tudjunk reagálni az izére.
Lydia Einsberg
Lydia Einsberg
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2013. Oct. 10.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi10/500[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Márc. 16 2014, 15:48

A zaj a végére már teljesen elviselhetetlenné válik, és szépen lassan kirajzolódik egy hatalmas test körvonalai a sötétben. Végül megpillanthatjátok egy bestiát. Egy legalább 5 méter magas sziklagólem féle lény, mely két lábon közeledik felétek. testét sár szerű réteg borítja, ám néhol kirajzolódik a vöröses kő felszíne. Feje fölött vörös indikátor, alatta pedig egyetlen név látható.


<< Radusz >>
[Miniboss] 8# miniboss 1366236204027Sorrend:
Meridith (Sebzés: 20, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
boss
Danee (Sebzés: 23, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
boss
Lydia (Sebzés: 6/12, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
boss
Itachi (Sebzés: 9/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
boss

Életek:
Boss: Full Élet, Full HP

Meridith White: 75 HP, 56 P
Danee: 60 HP, 17 P
Itachi: 45 HP, 2 P
Lydia: 60 HP, 6 P


// elnézést a késésért //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Meredith White on Csüt. Márc. 20 2014, 08:39

- Ó, Radusz, hát itt vagy végre. - húztam mosolyra a szám, miközben a frufrum a szemeim elé lógott. Láttam, mit látni kellett és megigazítva a pajzsom a kezemben indultam el felé. Amolyan lassú megindulás volt, támadni akartam, de közben még figyeltem, hogy hol is lett volna a legérdemesebb támadni őt. Volt választási lehetőség, hisz egy óriás volt. A lába felé rohantam, markoltam rá a kardom nyelére, hogy az biztosan álljon a kezemben és akartam sebezni a lába egy részét.

Egy támadás.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
Meredith White
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi791/800[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 20 2014, 08:39

The member 'Meredith White' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] 8# miniboss 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Márc. 26 2014, 18:52

Talált! Boss sebződik 20-at. (egy kis föld hullik le bossról)
A boss 6-t sebez Meridithre.

Életek:
Boss: Full HP, -20 P

Meridith White: 75 HP, 50 P
Danee: 60 HP, 17 P
Itachi: 45 HP, 2 P
Lydia: 60 HP, 6 P


Danee jön

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Danee on Szer. Márc. 26 2014, 22:48

A fiú  hangja és az egyik lányé is ismerősen csengett, sőt, a másik lány Itachinak nevezte a fiút, s ha a fülem nem csalt, mindenkit álmában talált meg a teleportálás, és sietve öltöztek át ők is.
Kivontam a kardom s az ismeretlen hang irányába fordultam. Próbáltam meresztgetni a szemem, de még az egyes látás se adott elég részletes képet, ahhoz hogy tudjam mi történik körülöttem.
Aztán kirajzolódott egy hegy-magas óriás előttünk, a szörny nevét nem tudtam kivenni, de a kúpok eltörpültek az alakja mellett.
- Figyeljetek, háromra fényt csinálok! Ügyeljetek rá, hogy ne vakítson el titeket... - majd egy kaján mosollyal (bár a sötétben nem látszódhatott az egyszerű szem számára) tettem még hozzá csendesen - addig mindenki öltözzön át pizsamából!
- Három, kettő, egy! - számoltam vissza nekik lassan, majd elvettem egy gyertya kristályt, s a magasba tartva felkapcsoltam. Abban a pillanatban lehunytam a szemem, s csak a szempillák sűrű kerítése közül mertem egy pillanattal később felnézni az előttünk tornyosuló veszedelemre
- Szóval... erre mondtad, hogy Radusz - képedtem el a sár-lény láttán, majd fordultam is a lány felé
- Meredith-chan, jó újra látni téged, még ha nem is ilyen körülmények között...
Majd a fiút kerestem a tekintetemmel, akivel kazamatán találkoztam nem is olyan régen
- Üdv, Itachi-san! - emeltem fel üdvözlésként a kardom
- Ano... - fordultam a másik lány felé - ... szia, Danee vagyok - mutatkoztam be röviden, de minthogy nem tudtam hányadán állunk, inkább Raduszra akartam koncentrálni. Nem voltam meggyőződve róla, hogy nekünk harcba kellene szállni, a menekülés helyett, de körbenézve, rá kellett jönnöm, hogy ez egy cseppkőbarlang, az első amivel a SAO-ban találkozom, így a kifele vezető út megtalálása bajos lesz, szörnnyel a hátunkban meg pláne. Arról nem is beszélve, hogy a gyertya fényében nem láttam folyosó-szerű vájatot. Az se tűnt biztosnak, hogy van kivezető út. Lehet, hogy csak kristály tudna kivinni minket. Már ha egyáltalán azt tudjuk használni itt

Meredith úgy tűnt ismeri a szörnyet valahonnan, és készült is ezek szerint az összecsapásra. Nem csalatkoztam benne, nem hozott fel semmilyen menekülési tervet, rögtön támadott. De én is arra jutottam, hogy előbb a fenyegetettséget kellene megszüntetni, és talán négyen képesek is leszünk rá, ha más nem... akkor kristály...

- Switch Meredith White - még jó hogy vetettem egy pillantást a nevekre, különben csak simán Meredithet mondtam volna
A kardom, mi több még én is eltörpültem Radusz mellett, olyan valótlannak tűnt, hogy egy szúró-vágó fegyverrel komoly sebzést okozhassak egy föld-elementálra hasonlító lénynek, de azért összeszedtem magam, s míg az óriás Meredithnek vágott vissza, addig én a másik irányból rontottam rá

//Támadom Raduszt, és switchelem Meredithet

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi7010/7300[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 26 2014, 22:48

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] 8# miniboss 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Márc. 27 2014, 14:54

Talált! Boss sebződik 23-at. (egy kis föld hullik le bossról)
A boss 7-t sebez Daneera.
Fény gyúlik, ahogy Danee aktiválja a kristályt, ám ekkor 3 lény válik ki a sötétből, és a fényt látva megőrülve szétszóródnak köztetek. 3 <<Árnypárduc>> mered rátok. Mindegyik párduc kinézte a célpontját. Emiatt:
Itachi sebesedik 3-at, White sebződik 2x3-at (6-ot).

Életek:
Boss: Full HP, -43 P
1# Árnypárduc: Full HP
2# Árnypárduc: Full HP
3# Árnypárduc: Full HP

Meridith White: 75 HP, 46 P
Danee: 60 HP, 10 P
Lydia: 60 HP, 6 P
Itachi: 44 HP


Lydia jön (2x támadhat (1x maga, 1x pet))

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Ápr. 12 2014, 11:16

Lydia kikerül a játékból, ha vissza szeretne térni írjon rám egy PM-et.
A boss 7-t sebez Daneera.
Itachi sebesedik 3-at, White sebződik 2x3-at (6-ot).

Életek:
Boss: Full HP, -43 P
1# Árnypárduc: Full HP
2# Árnypárduc: Full HP
3# Árnypárduc: Full HP

Meridith White: 75 HP, 40 P
Danee: 60 HP, 3 P
Itachi: 41 HP


Itachi jön (2x támad (2 kés))

// elnézést a késésért, most hanektek is megfelel megpróbálom az 5 nap/kiskör postot tartani >.< magyarul Ita, 5 napod van, hogy írj//

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Ápr. 23 2014, 14:57

Itachi kikerül a játékból, ha vissza szeretne térni írjon rám egy PM-et.
A boss 7-t sebez Daneera.
Danee sebesedik 3-at, White sebződik 2x3-at (6-ot).

Életek:
Boss: Full HP, -43 P
1# Árnypárduc: Full HP
2# Árnypárduc: Full HP
3# Árnypárduc: Full HP

(1) Meridith White: 75 HP, 34 P
(1) Danee: 57 HP


Meridith jön

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Danee on Szer. Ápr. 30 2014, 16:45

Itachi és az ismeretlen lány (Lydia) pixeltestei is megremegnek, pixeleik elmosódva, szétzilálódva hunynak ki. Felszívódnak, mintha csak kiteleportáltak volna.
- Micsoda megbízhatatlan társaság... - morgok elégedetlenül - Bocs Meredith, de ez így nem fog menni... egyikünk sem szuperman - veszem elő a hazatérés kristályt
- Na szevasz Radusz, nem utoljára láttál! - azzal kiteleportálok a vesztett harcból

//bocs, tudom hogy Mer jön, de így nem fog menni, és nem özönlenek a jelentkezők sem, hiába toboroznék, majd még visszanézek egy saját toborzású, harcra kész bandával

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi7010/7300[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 05 2014, 14:55

a küldetést félbehagyom, Meridith kiteleportálódik

a kihívó csapatok keressenek PM-ben, akik kiállnának Radusz ellen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Szept. 07 2014, 20:36

Bár ti is terveztétek, hogy eljuttok ide, sajnos ti sem emlékeztek, hogy is sikerült idejutni, mivel amint felértetek erre az emeletre, elkábultatok és a padlón feküdve ébredtetek fel.

Résztvevők:
- Rey
- Hime

reagáljátok le az eseményeket, postotok végén jelezzétek a pontjaitokat

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Rey on Vas. Szept. 07 2014, 21:02

Kis fejfájást leszámítva nincsen semmi baja, de nem nagyon érti mi is történt, ezért felkel hogy körbenézzen. Miközben nézelődik nem sok mindent lát hisz elég sötét van és nincs nála semmi amivel akármekkora fényt is tudna csinálni. Mikor már két lábon állt vette észre hogy valami barlangszerűségben vannak hisz eléggé visszhangzik minden. Ezután lett figyelmes a dübörgő hangra ami egyre hangosban letehet hallani, ekkor veszi észre hogy Hime fekszik mellette még kábultan.
- Hime.... Hime!
Mivel Hime nem reagál ezért inkább elé áll és a tőreire teszi a kezét majd szokásos alapállásában miszerint ,egyik lába előrébb helyezkedik el mint másik, kissé behajlított állásban van mind kettő. Kezeiben a tőrök ellentétessen állnak, a hátrafelé álló pengét előrenyújtja az előrefelé álló pengét pedig hátrább nyújtja.
- Hime kelj fel! Akár mi is ez egyedül nem fogom tudni legyőzni.
Gondolkodik vajon mire is számíthat, de nem nagyon jut eszébe semmi. Ekkor eszébe jut hogy Hime mesélt nemrég a 8# minibossról, de mivel nem tudta hogyan is került ide vagy egyáltalán hol is van ezért nem gondolta hogy a 8# minibossnál vannak.
- Hime ébredj!
Próbálja ébresztgetni Himét de nem nagyon sikerül neki, ezért úgy gondolja hogy talán kaphatott valami debuffot, ám ekkor eszébe jut hogy ő maga is kómából ébredt és most itt van. Ebből azt vonta le hogy Hime is rövid időn belül fel fog ébredni és együt megvívják az előttük álló harcot.
Bár tudja hogy Hime még alszik ettől függetlenül még megkérdezi:
- Hime, nincs nálad egy lámpa?
Majd arca kicsit komolyabbra fordul és várja vajon mi fog előtűnni a sötétből.

_________________
Statjaim::

Élet  8
Fegyverkezelés 12+21
Erő 10+9
Kitartás 3 +2
Gyorsaság 17+22
Speciális képesség 10+19
Páncél 45Képesség::
Aura: Holy Guardian

Rey szemszíne fehérre vált, bőrén kéken izzó latin betűs írás és nyilak jelennek meg. Magának és társainak (spec. képesség/szint)*5-nyi páncélt ad (felfelé kerekítve).

Egyszerre csak egy aura lehet aktív Rey-en, és három körig nem válthat aurát. Ha az aura eltűnik, azt a páncélon ejtett sebzésként élik meg a játékosok (már ha még megvan a páncél). A bónusz újraaktiválásához vagy három körig ki kell kapcsolni az aurát, vagy új aurát kell aktiválni, és később erre visszakapcsolni. (Ennek értelemszerűen a későbbiekben lesz jelentősége.)
Rey
Rey
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2014. Aug. 09.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi570/600[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (570/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Hime on Vas. Szept. 07 2014, 21:37

Sötétség vesz körül és hideg van. Érzem, hogy a padlón fekszem, ami kemény és nyirkos érzetet kelt bennem. És mintha Rey hangját vélném hallani. Próbálom a szemeimet kinyitni, de így is csak a derengő félhomály és egy furcsa, dübörgő hang, ami körbevesz most engem. Nem tudom, hol vagyok, és nem tudom, hogy most mi is történt, de van egy olyan sejtésem, hogy valószínűleg valahogyan a 8-as minibosshoz keveredtem Rey-el együtt.
- Nyugi Rey, nincs semmi baj. - Mondom neki, és idő közben invertorymat felnyitva magamra öltöm páncélomat, és elő veszem a pajzsom és a kardom is. Tudom, hogy most én rajtam múlik minden. Ha most én itt elbukok, akkor nem csak én halok meg. Akkor még egy ember halála is az én lelkemen fog száradni.
Számba veszem, hogy mi is az ami nálam található vészhelyzet esetére, és úgy döntöttem, hogy a rövid akarat potimat kissé előrébb készítem. Valamint az egyik halvány gyógyító kristályomat is elő vettem, és Rey-hez lépve oda nyújtottam neki.
- Ezt tedd el, még jól jöhet a harc során. - Mosolyogtam rá a megszeppent fiúra. Bár láttam rajta, hogy készen áll a harcra, de azzal is tisztában voltam, hogy valószínűleg csak kezdő felszerelés van rajt, és így nem lehetnek túl nagyok a statjai, így most rajtam a világ szeme.
- Világosságot pedig megérzésem alapján én jelenleg nem gyújtanék. Ki tudja, hogy mik rejtőznek a sötétségben. - Mondtam, és mindenféle rémes lények alakjai ugrottak be a képzeletembe, amiket csak nagy nehezen kergettem el onnét. Most teljes erőmmel a harcra kell koncentrálnom.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi800/800[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Szept. 23 2014, 18:25

Szinte alig eszméltek fel, Radusz dübörögve, ér földet előttetek. Majd csendesen áll, várva hogy szándékkal vagytok itt.

Hime (Sebzés: 22, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Miniboss
Rey (Sebzés: 4 /kés, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Miniboss

Radusz
[Miniboss] 8# miniboss E72512fe2e25818a36f667e13e46527f_13998ba968dcc53d1e3032b8f9dc0264d56ca08b

Hime: 75 HP 98 P
Rey: 20 HP 2 P

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Hime on Kedd Szept. 23 2014, 19:10

Még szinte észhez sem tértünk, máris egy kőmonstrum hatalmasodott előttünk. Gyors terepfelmérés után úgy döntöttem, hogy nem is húzom az időt tovább.
- Az első és legfontosabb dolog Rey. Maradj mögöttem, és ha rosszra fordulnának a dolgok, akkor azonnal használd a teleport kristályod. Ez parancs, ha kell, és csak így menekülhetsz meg, akkor hagyj itt és menj. Remélem érthető voltam.
Azzal a lendülettel neki is ugrottam a bossnak./Így kell szép nagy luftot ütni... nem szeret a kocka.... Rey ezt ne utánozd le xDD/


A hozzászólást Hime összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 23 2014, 19:13-kor.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi800/800[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 23 2014, 19:10

The member 'Hime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] 8# miniboss 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Rey on Kedd Szept. 23 2014, 19:29

Felészlel hogy Hime nekiugrott a bossnak de az előző mondatából csak annyi maradt meg hogy "maradj mögöttem".
Rey válaszolt is rá:
Mondjuk!
Ezért azonnal ő is a bossnak ugrott.


A hozzászólást Rey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 23 2014, 19:29-kor.

_________________
Statjaim::

Élet  8
Fegyverkezelés 12+21
Erő 10+9
Kitartás 3 +2
Gyorsaság 17+22
Speciális képesség 10+19
Páncél 45Képesség::
Aura: Holy Guardian

Rey szemszíne fehérre vált, bőrén kéken izzó latin betűs írás és nyilak jelennek meg. Magának és társainak (spec. képesség/szint)*5-nyi páncélt ad (felfelé kerekítve).

Egyszerre csak egy aura lehet aktív Rey-en, és három körig nem válthat aurát. Ha az aura eltűnik, azt a páncélon ejtett sebzésként élik meg a játékosok (már ha még megvan a páncél). A bónusz újraaktiválásához vagy három körig ki kell kapcsolni az aurát, vagy új aurát kell aktiválni, és később erre visszakapcsolni. (Ennek értelemszerűen a későbbiekben lesz jelentősége.)
Rey
Rey
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2014. Aug. 09.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi570/600[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (570/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 23 2014, 19:29

The member 'Rey' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] 8# miniboss 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] 8# miniboss 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Szept. 24 2014, 17:05

duplakör egybe \o/

Hime támadása mellé
Radusz 5-t sebez Himébe

Rey 2. támadása talál a boss 4-et sebződik
Radusz 6-t sebez Himébe

Ismeretlen jelző: 1/10

[Miniboss] 8# miniboss Ca9172483a5d84efc57407c243ac712a_cf323f684b482125802fa5a84778e031f5a072e2

Hime: 75 HP 87 P
Rey: 20 HP 2 P

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 8# miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 8# miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 8# miniboss

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.