[Miniboss] 10. miniboss

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Okt. 12 2013, 12:52

Résztvevők: Askr, Enheriel, Tachi, Kazu, Yuichi, Judy, Rita, Ayani, Szophie, Chancery, Kincaid

A miniboss küzdelem szervezője Chancery.

Az a hír járja, hogy a 10. boss kivégzésével még mindig nem tisztult meg a szintfőnök kazamatája. Állítólag Marcang kisöccse, Mardel még mindig ott ólálkodik a bossteremben. Maroknyi csapatot szerveztek annak érdekében, hogy utánajárjatok, a feltételezések igazak-e, s hogy végleg megtisztítsátok a kazamatát. Érkezzetek meg a bejárathoz, tanácskozzatok, beszéljétek meg a csapattaktikát!

Határidő: Október 19-én 12:59-ig lehet írni, aztán kezdődik a harc. Utána 2nap/fő áll rendelkezésetekre megírni a harci postokat.  

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Chancery on Szomb. Okt. 12 2013, 18:43

Nagy volt az öröm, mikor érkezett a hír, hogy megannyi próbálkozás után sikerült legyőzni a tizedik bosst is. Sokan, akik képesek voltak rá, egyből meglátogatták a tizenegyedik szintet, miközben én ott toporogtam a bejáratnál és szidtam a rendszert, hogy engem nem enged oda. Persze nem voltak komolyak a szidalmaim, csak bántott, hogy pont lemaradtam a nagy ünneplésről.
Ajkamba harapok, mikor a könyvtárban ülve, az ablakon bambulva kifelé gondolkodom arról, milyen lehet a frontharcosok tagja lenni. Végülis, már ott vagyok a küszöbön, hamarosan beléphetek a soraikba. Remélem, Ritának igaza van, és valóban elfogadnak majd.
24 órát sem kellett várjak, a boltban ücsörögve két játékos beszélgetéséből érdekes dolgokat szűrtem ki... egész pontosan azt, hogy a tizes szint nincs is teljesen kitakarítva. Elvigyorodtam, Yuichival pedig bőven elég volt csak összenéznünk. Már tudtuk is, mit fogunk tenni.
Megyünk ölni \o/
Ellen, a bijuuk gazdájának segítségével meg is alkottam a felhívást, s kifüggesztettem mindenhova, ahova csak tudtam és fontosnak gondoltam. Megadtam benne minden információt, hogy mikor találkozzunk a boss terme előtt, és hogy lehetőleg mindenki hozza a lehető legjobb felszerelését. Köztük én is.
Az adott napon végül magamra öltöttem új felszerelésemet, ellenőriztem a statjaimat, elköszöntem Jay-től (aki igazából nem is tudta, hova készülök...), majd elindultam a helyszínre, menet közben mindenféle taktikát és tervet készítve elő. Sosem voltam szervező típus, mindig is magamnak szerettem a dolgokat eltervezni csupán, és most jóformán észre se vettem, mit is csinálok igazából.
Egészen addig nem, amíg oda nem értem a helyszínre, s láttam, hogy mennyien érkeztek a felhívásra. Kevesebben, mint képzeltem, de többen, mint számítottam.
Nyitottam a szám, hogy szóljak, s egyből torkomra forrt a szó. Elpirultam, és úgy éreztem, szédülök. Pánik. Pont most?
~Nyugi...
Álomkelő, immár nagyobbacska vadcicám előrébb lépett.
~Mély levegő. Meg tudod csinálni.
Vettem egy mély levegőt, behunytam a szemem, és úgy kezdtem beszélni. Azt képzeltem, egyedül vagyok.
-Sz-sz-sziasztok! Köszönöm, hogy eljöttetek, meg... szóval köszi.
Kinyitottam a szemem. Figyeltek rám. Uramisten...
-Nos, szóval... Mint tudjátok, maradt hátra egy kisebb boss, amit le kéne pucolni innen, mielőtt valami önjelölt kalandor idetévedne és itt hagyná miatta a fogát!
Eddig jó, folytasd.~
-A frontharcosok többsége már a következő csatára készül, de örömmel látom, hogy közülük is eljöttek páran... -na, de akkor miért pont én beszélek itt, mint valami kisfőnök? Miért nem ők, a tapasztaltak?
~Mert te szervezted meg ezt az egészet, és most vidd is végig. Ne aggódj, képes vagy rá! Főleg az új képességeddel.
Elmosolyodom egy kicsit.
-Nem sokat tudunk Mardelről, csak annyit, hogy köze van Marcanghoz, és szemtől szembe veszélyes bestia, de a csapatmunka ellen ő is tehetetlen lesz. Megkérek mindenkit, hogy figyeljünk oda egymásra, és első lépésként talán ismerjük is meg egymást a következő pár percben, mielőtt belépünk.
~Nem is olyan rossz ötlet. -ásít mellettem Álomkelő egy hatalmasat.
-Mondjatok valamit magatokról, hogy mikre vagytok képesek, ami nem titok, mi a kasztotok, ésatöbbi. Csak röviden, mert ketyeg az idő... és kezdem én >.> Chancery vagyok, idomár, ő Álomkelő, a vadmacskám. Mindkettőnknek két képessége van. Én tüzet tudok gyújtani, és kis mértékben a csapatot képes vagyok healelni is, de csak ritkán, és a maximum élet fölé nem gyógyíthatok többet, sem páncélt, sem magamat. Álomkelő kisebb sebzéssel akkor is visszatámad, ha őt ütik, ezen kívül még nem tudom, milyen gyakorisággal, de képes kivédeni egy darab csapást valakin!
Majd előre mutatva jeleztem, hogy a többiek jönnek. Terveim szerint majd azután hozakodnék elő egyik taktikámmal, ha már tudom, nagyjából ki mire képes, milyen erővel, és milyen szereppel. Mivel ez már a tizedik szint, nem akarom úgy alábecsülni a miniboss erejét, mint ahogy azt régen a Darázskirálynőnél tettem az első szinten.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi8140/8500[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Szophie on Hétf. Okt. 14 2013, 20:00

Nagyon különleges dologra lettem figyelmes, amint a napi rutin sütizését elvégezve Vezér sikeresen egy hirdető táblához ráncigált.
- Cöhh.. Egyértelmű, hogy azok a balfékek még azt sem vették volna észre, ha maga a boss szalad el mellőlük. Bezzeg ha mi ott lettünk volna, biztosan nem történtek volna olyan hibák, mint egy miniboss elszalajtása. - morgott farkasom, amit én egy elnéző mosollyal nyugtáztam. Nagyok kiakadt, amiért a végső küzdelmen nem vettünk részt, és én nem tudtam más magyarázatot adni neki, mint hogy elfelejtettem. Azóta is orrol rám ez miatt, bár szokásával ellentétben egészen csendesen, magába fojtotta mindezt. Talán ő is érezte, hogy nem ez volt a legfőbb indok. De most mit mondhattam volna? Hogy félek? Azzal talán még alacsonyabbra süllyedtem volna a szemében. Hogy a többiek nem is hívtak? Egyértelműen bizonyította mindez, hogy képtelen vagyok érdemleges dolgokat felmutatni. Egyszerűen nem volt szükség rám, egy olyan emberre, aki a legteljesebb mértéig haszontalan, ha harcra kerül a sor. Most csak, és kizárólag azokat hívták, akik érnek is valamit, akik képesek komolyan is venni dolgokat. És meg is értem őket. Ugyanezt tettem volna. Ezzel nem csak a saját győzelmükre segítettek rá, hanem engem is megkíméltek a fölösleges vesződésektől. Viszont nem mondhattam el ezt a farkasnak. Egyszerűen összetört volna, és engem, magát, meg az egész rendszert hibáztatta volna. Őt ismerve teljesen megorrolt volna az összes résztvevőre, és nem kicsi az esélye annak, hogy egy szó nélkül megtámadná mindet. Ezt pedig én akarom a legkevésbé. Én, a szenvedő alany, aki nem is akar mást, csak azokat a kiváltságokat, amelyek odahaza is megadattak. Ehhez viszont erőre van szükség. Az erőhöz kitartásra, és akarásra, no meg harcokra. Én pedig gyűlölöm a felesleges harcot, nem vagyok kitartó, és erős sem akarok lenni. Nem akarok mást, csak a kellő tiszteletet, és megbecsülést, na és persze azért a gazdagság is fontos szempont. Ezt viszont ilyen körülmények között, tudom, sosem fogom elérni. Pontosan az miatt, ami miatt a többiek látják jobbnak ezt a helyet az átlagosnál. Mert itt mindenki egyenlő, születési előjogok senkinek sem kedveznek.
- Valami baj van? - egy hang törte meg a csendet. Nagyon elbambultam, és ebből farkasom zökkentet ki.
- Nem, nem, semmi. - ráztam a fejem, miközben körbenéztem, hogy hol is vagyok.
Észre sem vettem, és útban voltunk a helyszín felé. Annak a bizonyos minibossnak a helyszíne felé. Nem akartam! Ez is csak a tehetetlenségemre, és értéktelenségemre emlékeztetett. De ő akarta. És hogy foszthatnám meg attól az örömtől, hogy bossokat szaggasson? Na meg ha most megfutamodnék, azzal egyértelműen bizonyítanám gyávaságom.
- Úgy tűnik, ez Isten ajándéka. Kárpótlás, amiért az előzőről lemaradtunk. - mosolyodtam el haloványan.
- Miattad maradtunk le. Te, meg az a csodálatos memóriád. - morgott. Nem, nem úszhattam meg sehogy sem azt, hogy a szekálásának legyek kitéve. Ugyanakkor biztosan tudtam, hogy a sok rossz közül a legkevésbé rosszat választottam. Ez volt a számomra legkényelmesebb út.

Magamban emésztgettem a lány szavait. A frontharcosok többsége már a következő boss harcra készül.. Vajon akkor én is velük mehetek? Az nem olyan veszélyes.. Talán ott nem lesz akkora gond a szerencsétlenségem. És Hinari is ott lesz. Igen, neki segítenem kell mindenképp, ígéretemhez híven. Végül a lány a szövege végéhez ért. Elraktároztam az információkat magamban, és előre léptem.
- Szia Chancery! - üdvözültem egy mosollyal, majd szembe fordultam a többiekkel, hogy lebonyolítsam a bemutatkozósdit. Igen, mindig ez volt, ha sok az új. És én nem voltam ellene, szerettem azt, hogy megtudjuk egymásról a fontosabb infókat. Így tényleg sokkal könnyebb volt a csapatmunka minden alkalommal.
- Aki még nem ismer - nagyon sok volt az ismerős, mint ahogy az lenni szokott. Ilyenkor elgondolkozok a tényen, hogy vajon tényleg ennyi embert ismerek, vagy csak minden ismerősömet ugyanaz érdekli, ami engem, és ugyanoda jön, ahova én.. - Szophie vagyok, állatidomár. - biccentettem az újaknak. - A petem ez a hófehér farkasnak nem igen nevezhető ember, Vezér. Viszonylag nagy a sebzésünk, de semmi különös dologban nem vagyunk kiemelkedőek ezen kívül. A speciális képességekről annyit, hogy nem érdekes, mivel kevés pontot tettem rá, így nem valószínű, hogy használhatom. Kivéve azt az egyetlen egyet, amely emberré változtatja a petet, mint ahogy láthatjátok a hatását. - ezzel be is fejeztem, és hátra léptem, ki a tömegből, egyenesen a köpenyes alak mellé, akiről egészen jó sejtéseim voltak, hogy ki lehet.

_________________
[Miniboss] 10. miniboss Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi7666/7700[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Enheriel on Kedd Okt. 15 2013, 17:19

Éppen sétáltam az erődben, főleg, hogy megkeressem szegény Villámlást, hátha jobb belátásra tudom téríteni, de nem találtam. Hát persze. Velem együtt fejlődik, akármelyik szinten lehet, amelyiknek a kapuit eddig felnyitották… Nehéz szívvel mentem vissza a boltom felé, ahol véletlenül megláttam egy hirdetést, miszerint a 10. Szint nem lett teljesen kitisztítva. Valami Mardel, akinek állítólag köze van Marcanghoz, még mindig szabadon kószál. Talán ott lesz Villámlás is, és jobb belátásra tudom téríteni! Oda is mentem egyből, olyan gyorsan, amennyire csak tudtam. De nem csak én voltam ott. Mások is meglátták a hirdetést. Köszöntem nekik, csendben, nem válaszolva arra a kérdésre, hogy hol a petem. Nem akartam, hogy kiröhögjenek, hogy ilyen béna vagyok… Így is talán észrevehetik rajtam, hogy arcomon nem látni az őszinte mosolyt. Azt csak Snowcat jelenlétében láthatják, hiszen ő és a cicája most az egyetlenek, akik fel tudnak vidítani. A szervező, egy cicafülű Idomárlány volt. Neki egy vadmacskája volt. Aaaw, annyira édes!^^ A lány javaslata szerint ismerkedjünk meg, és ő kezdte el a nevével, kasztjával, képességével, valamint ugyanez a petjével. Majd bemutatkozott még egy idomár, akinek egy fehér farkasa volt. Én folytattam végül.
- A nevem Enheriel és… Idomár vagyok én is. – Itt egy könny csordult le az arcomon, mert megint Villámlás jutott az eszembe. – Nem szeretném elmondani, hol van most a petem… Az egyik képességem nem túl hasznos miniboss ellen, mert csak a sima bestia mobok szelídebbek velem szemben, a másik képességem meg az, hogy ha egy adott állatra gondolok, akkor a a szintem felével megegyező ponttal emelkedik egy adott stat-om, de ugyanannyival egy másik is.

_________________
[Miniboss] 10. miniboss Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Miniboss] 10. miniboss Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi2532/2700[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Noxy on Szer. Okt. 16 2013, 11:35

- Szervusz Enheriel. - köszöntem a lánynak, mikor odaléptem mellé. - Hallottam, mi történt a petemmel. Fogadd őszinte részvétemet.  Remélem majd megtalálod
Bizony, a céhnél hallottuk hírét az egésznek, és szerintem már bejárta egész Aincradot, úgyhogy nem igazán titok a dolog. Mikor először hallottam, kicsit meglepett, hogy bedilizzen ennyire egy virtuális állat, ami csak annyival különbözik a valós állatoktól, hogy értelmesebbek, ráadásul nem létező lények. Bugra tippeltem, hiszen Kayaba ilyen ösztönös dolgokat nem hiszem, hogy képes beleprogramozni egy játékos állatába.
Szóval Chan a szervezője az egésznek. Jobb vezetőket is láttam már, de mentségére szólva bizonyára az első alkalom, hogy ő szervez meg valami miniboss-félét. Voltam már azon a bosson, aminek a leírása pont ráillik erre. Semmi új nem volt számomra, amit Chan mondott. Ezzel a belső Fehér Villámfőnixem is egyetértett. Ő az én belső hangom, amióta átsegített engem azon az ostoba Judy Lolita-korszakon. Mindig vele beszélem meg gondolatban a dolgokat, mielőtt csinálok is valamit, ámbár csak egy puszta gondolat az egész. Én vagyok a Fehér Viharfőnix, a Fehér Árnyharcos. Képes vagyok erre ezúttal, érzem.
Ismerkedés számomra fölösleges. Én már ismerek itt mindenkit, és mindenki ismer engem. Legalábbis azok, akik eddig jelen voltak: Chan, Enheriel és Szophie.
- Nos, tulajdonképpen mi itt már ismerjük egymást, és nekem nem szokásom mindenkinek osztani magamról az információkat. De aki most jön még és nem ismer, annak azért elmondom. Judy Noxia vagyok, és csak annyit árulok a képességeimről, hogy  szinte láthatatlanságból támadok az ellenségre, ha nem nagyobb az észlelése. Második képességem már az én specialitásom a villám és a fény. Jó védelem és támadótípus. Elnézést, hogy sokat nem árultam el magamról még így sem, de senkiben nem bízhatok meg, még a barátaimban sem.
Azért ránéztem Chanra. Vele jól kezdődött a barátkozás, de azért kapott nálam két fekete pontot, mert fölöslegesen pazarolja az idejét arra, hogy Kurokotot jobb belátásra térítse, holott nem kéne mindenkire erőltetni dolgokat (ezt már a tavak mélyén észrevettem közöttük, másrészt Kurokoto mindent elmondott nekem).  Másrészt még ott volt a Kagura-ügy. Nem az volt a baj, hogy megmondtam a magamét a két idióta csitrinek, hanem az, hogy végignézte, ahogy megaláztak. Ezt kevésbé bocsátom meg a többi jelenlévőnek, kivéve Junnak, akivel még szimpatizálok is, pedig csak egy kislány volt.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi2457/2500[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Okt. 17 2013, 23:56

- Megyünk a tízedik szintre \o/ - mondtam hangosan Channak ahogy egymásra néztünk, ő neki is látott a hír elterjesztésének és az emberek toborzásának, míg én bevetettem magam a laborba kotyvasztani. Az emberesebb munkarész mindig ő rá marad, szóval kicsit szégyellem magam, néha még átjön és kisepri a boltom is, pedig tudhatná, hogy nincs is itt por. Azonban köszönöm ezt neki, mert törődik velem, tényleg olyan, mintha ő lenne az egyik testvérem. Büszke voltam rá minden szempontból.
Hamar eljött a nap, amikor ott álltunk a terem ajtaja előtt, az hogy hogy kerültem ide, az egyszerű, Channal jöttem, hogy ne kelljen egyedül idejönnie. Megropogtattam nyakam, nem szokásom, csak idegesség levezetésből jólesett. Izgatott voltam, hogy mi várhat ott, milyen szörnyeteg. Chan mellett maradtam, az utolsó szaváig, akkor kerültem csak más helyre, amikor bementünk a terembe, hogy szembenézzünk Mardellel.
- Hali! A nevem Hayashi Yuichi, örvendek - köszöntöttem mindenkit és bátorítóan ránéztem Chanceryre, hogy kezdheti. Miután elmondta, az igaz, nem rendelkezünk sok információval róla egyáltalán, de ügyesek leszünk. Chan és még másik két lány is elmondta mikre képesek, azt hiszem, én sem maradhatok ki a szórásból, valamint a céhtársam Szophie is, emberi alakban van a farkasa, nem semmi. Integettem neki, és rámosolyogtam. Vele még nem vagyok olyan jóban, céhgyűlésen kiderült, nem egyezik véleményünk, bár az óta már kikupálódtam, de lehet megmaradt benne, hogy én továbbra is bosszút szeretnék állni Lewis haláláért.
- Tőlem gyorsaságra és erőre számíthattok, sajnos nem tudlak támogatni benneteket, csak azzal, hogy vagdosom a bosst - eléggé elszomorító, hogy mások mennyi mindenre képesek, míg én annyira sem, hogy legalább egyvalakit megvédjek, vagy bármi hasonló. Életerőm sincs túl sok, de cserébe, rendkívül mozgékony lettem.
- Chan - mondtam neki hangosan - ügyes beszéd volt és ne aggódj, irányításod alatt leütjük ez a bosst - mondtam mosolyogva. Hittem szavaimnak és tudtam így lesz. Azzal beleborzoltam kicsit a hajába és máris elkezdtem védeni a sajátom, mert ilyenkor ő is visszaadja ám Very Happy


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi4298/4400[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Okt. 18 2013, 20:31

Ha adva van a lehetőség, hát használjuk is ki. Ezen fonál mentén érkeztem meg az aktuális izzadságos munka helyszíne elé. Legalábbis másoknak valószínűleg izzadságos lesz, ami engem illet, én szokás szerint minimális erőfeszítéssel terveztem letudni ezt a harcot is. Nem az életemet kockáztatni jöttem el, mint mások, ha tehetném, messzire elkerülném ezt a kazamatát. Na de nem tehettem meg, hiszen Svalinn éhes, és az sem ártott, ha rajta tartom fél szememet Szophie-n, aki természetesen ki nem hagyna egy ilyen banzájt, hála Vezérnek :] Ennek ellenére a 10. bosst mégis kihagytam. Hiába tudtam volna megszerezni az ütközetek időpontját, az első alkalom bőven elég volt ahhoz, hogy megunjam a kísérletezést, és inkább megóvjam az erszényemben őrzött aranyakat.
A megjelenteket összefoglaló néven selejtként aposztrofáltam volna, persze Tündérvirágszálamat kivéve, akinek ereje felért a legkomolyabb frontharcosokéval is. Csuklyám rejtekéből figyeltem őket, egy teljesen ismeretlen, valószínűleg a szerepjátékot túlzottan élvező lány szervezte össze a csapatot látszólag. Tulajdonképpen már csak a labda hiányzott, amit dobálgathattunk volna egymásnak, és persze a körben elhelyezett székek facepalm Lévén néhány pillantás rám vetült és nem volt miért takaróznom a jelenlévők sorát látva, így végül fejemről lekerült a csuklya, és mindenki megpillanthatta unott, közönyös tekintetem.
- Noha megtisztelve érzem magam, hogy ennyi szépséges hölgy között indulhatok harcba... - itt félreérthetetlenül Szophiera pillantottam - ...mégis itt kell álljon a figyelmeztetésem: nem vagyok sem a barátotok, sem a szövetségesetek. Életpontjaim és képességeim nem a köz érdekét szolgálják, így senki se várja azt, hogy megosszam bárkivel is. Még az is lehet, hogy Mardel oldalára fogok állni végül, ha úgy tartja kedvem. Végtére is... nem véletlenül van a fejem felett az, ami :] - közöltem mindenkivel, majd azzal a lendülettel húztam elő kardomat és támasztottam azt a vállamra hanyagul. Tekintetem arra a gesztenyebarna hajú lányra siklott, aki azt állította, nem sokat árult el magáról, mégis mindent elmondott, amit mások is. Ha nem akar sokat mondani, akkor azt így kell, én mégsem hangoztatom, mennyire megbízhatatlan vagyok, hiszen a szavaim magukért beszélnek - és éppen eleget árultak el rólam.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi7624/7700[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Okt. 19 2013, 10:50

A tízest kihagytam, mert nem érte volna meg a szenvedést. Azonban a front nem végzett elég alapos munkát, úgyhogy el is jöttem, hogy befejezzem a kazamatát helyettük is. Nem voltunk túl sokan de valószínűleg nem is lesz olyan nehéz, mint az igazi boss volt. Szokás szerint felvettem a tisztes távolságot a többiektől bár lényegesen nyíltabban álltam oda a csapat közelébe, mint egy igazi szintbossnál. A szervező - akiről gőzöm se volt ki lehet - kicsit nehézkesen de beszélni kezdett. Végül sok hasznosat nem mondott bár magamban feljegyeztem a felsorolt képességeket. Ki tudja? Talán egyszer hasznos lehet. Végül másokat is arra buzdított, hogy kövessék a példáját. A többiek, pedig így is tettek. Még az a lány is aki „semmit nem mond magáról és senkiben, sem bízik” épp eleget mondott ahhoz, hogy egy későbbi összecsapásban ne okozhasson túl sok meglepetést. Ezen magamban jót mulattam. Azon viszont meglepődtem mikor Tachi is előlépett, bár a sajátos stílusát nem hagyta el. Jó szöveg. Az igazi meglepetés viszont ezután jött. Az előbb feltűnt hogy talán kicsit többet időzik a tekintete Szophien mint a többi jelenlévőn, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Viszont az, ahogy Szophie hirtelen Tachi oldalára libbent mintha közeli ismerősök lennének…
Mintha hirtelen egy vödör hidegvizet öntöttek volna a nyakamba. MI!? Ők ketten? Hogy? Mikor? Miért? Ha épp ittam volna, valószínűleg ez lett volna a pillanat, mikor kiköpöm. Halványan bizseregni kezdett a bal kezem, ahogy az agyam pörögni kezdett a látottakon. Eszembe jutott a pillanat mikor arra célozgatott, hogy nem én vagyok az egyetlen vörös indikátoros az életében de, sosem kérdeztem és álmomban sem gondoltam volna, hogy pont Tachi az. Nem tudtam hova tenni az egész helyzetet, vagy hogy mégis mit gondoljak most.
Morcosan kivertem a fejemből a Tachi-Szophie ügyet. Most a boss, aztán a többi. Fontossági sorrend…

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Miniboss] 10. miniboss Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi304/2100[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Rita Hanami on Szomb. Okt. 19 2013, 12:50

Egyszerre volt álltam keserű szájízzel és örömmel a tízedik boss kazamatája előtt. Ki kellet hagynom a bosst… vagyis nem kellet de nem voltam ott bár halottam, hogy egy válogatott csapat vitte győzelemre a szörnyharcot. Viszont nem végeztek tökéletes munkát hisz maradt még egy erős bestia ami valamilyen módon túlélte a csatát. Ha már a fő csatán nem vettem részt legalább ezen már ott kellett lennem. Örömmel vettem, hogy nem én vagyok az egyetlen JL tag aki eltakarítja a maradékot.
- Jó újra látni! – Köszöntöttem Yuichit, na nem mintha olyan rég találkoztunk volna. Chancery volt a szervező ezúttal.
- Én Rita vagyok! – Folytattam a bemutatkozást a többiek példáját követve. – Főként a sebzésem és a fegyverkezelésem az amire számíthattok, Yuichihez hasonlóan én sem támogató típus vagyok így csak az erőm tudom hasznosítani. – Volt egy érzésem, hogy teljesen fölösleges volt a bemutatkozás hisz a legtöbben már tudják mire számíthatnak tőlem, de mindegy is. Túl sok infó nincs a bossról, valahogy ezt már kezdem megszokni. Remélem a tizenegyedik bossnál ez nem így lesz. Az emberek egyre csak másra szálingóztak, sokuk ismerős volt a korábbi harcokból. Leszünk egy páran így remélhetőleg nem okoz majd problémát Mardel. Próbáltam elképzelni a bosst fejben de valahogy mindig egy régi mese kutyája jutott eszembe aki hasonló névvel áldott meg az alkotó.
[Miniboss] 10. miniboss Tumblr_static_mardel
Mókás lett volna ha tényleg ő jelenne meg poénból, biztosan sokan néznének.

_________________
[Miniboss] 10. miniboss Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] 10. miniboss Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] 10. miniboss Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi10/1300[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Okt. 19 2013, 13:38

A 10. boss legyőzésén sajnos nem voltam jelen, mert nem taroztam az elitbe. Reményeim, hogy jelen leszek az összes boss kivégzésén csődbe ment, azonban úgy tűnik még mindig nicsn vége a meglepetéseknek. Egy miniboss találkozón találom magam, és ha a hírek igazak, akkor ez egy hoppon maradt mini-boss, akiről megfeledkeztek a harc hevéből. Ismét hát itt vagyok a 10. boss terme előtt, és vártam. A céhből mindössze Judy volt ejlen. Hiányoltam Mirikát, de hát mit lehet tenni, hisz ő az elitek tagja, és gondolom, most éppen kipiheni a harc fáradalmait. Miután szépen sorjában mindenki megvolt én is jelentkezem.
- Üdv mindenki. Aki nem ismerne Kusumi Ayani vagyok, a Angelic voice-ból. Én sajnos nem vagyok se nagy sebző, és nem is vagyok tulságosan gyors. Satnya kis tank vagyok, viszont én szoktam betölteni a healer szerepét. 1. képességemmel max 2 embernek tudok tölteni a saját életpontjaimból, így például, ha 5 Hp-t akarok átadni, tegyük fel Judynak, akkor nekem 5 HP-val kevesebb lesz, neki viszont ennyivel több. A 2. képességem viszont elég satnya, mert nagy csoportban nem jó használni. Lényegében az ellenfélre mért csapások elraktározódnak Tűzrózsában a petemben, és ezekből tudok gyógyítani. Azonban max 100 sebzésből származó pontot tudok tárolni, utána sebződök bizonyos %-ot. Hát ez a baj vele. Tűzrózsa képessége az, hogy Irányítás és Gyorsasága összegének a felével megegyező értéket sebez azt, aki támad, illetve aki támadja. Tudom foghattam volna rövidebbre, de így alakult. Sok sikerült mindenkinek. Győzzük le ezt a mini-t is úgy, mint a többit. – mondom fél mosollyal az arcomon.

Pontjaim:
Élet: 24 (120 Hp)
Fegyverkezelés: 23
Erő/Irányítás: 0/3+17 (20)
Kitartás: 5+2 (70)
Gyorsaság: 20+8 (28)
Speciális képesség: 12
Páncél: 0+23 (23)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi3819/4100[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Askr on Szomb. Okt. 19 2013, 15:27


A híres tízest csupán negyedik alkalomra tudták legyőzni, ami valahol jó is, meg demotiváló is. Csupán az elsőn voltam ott, és a Marcang szinte rögtön végzett volna valamennyiünkkel, ha nem lenne nálunk burok. Végül megölték, kivéreztették, levágták, szóval bárhogyan, ahogyan csak lehetett. Nagy meglepődésként ért, hogy Hatit egyáltalán nem lohasztotta a tény, miszerint nem sikerült akkor, abban a küzdelemben eltenni láb alól. A hír, miszerint a Marcang kisöccse, Mardel ott sompolygott a híres tízes tanyáján. A démonfarkas még ha akaratom ellen is küzdött volna, akkor is el akart menni egy kis vérengzésre. Azonban nem elleneztem, sőt, az utóbbi kudarcot épphogy ellensúlyozni akartam. Így mentem vissza ahhoz a kapuhoz, ahol csúfosan megszégyenültem. Csöndben álltam a démonfarkas mellett, mint egy sofőr, aki belül fényezi magát, amint megpillantják a csodás verdáját. Egy pillanatra elmosolyodtam, az ismerős arcok láttán, habár Szophienak nem adtam meg ezt a kedvességet. A céhgyűlés és az, hogy egy olyan alakkal kellett látnom, aki más játékosokat gyilkolt. Keresztbe öltött karral vártam a soromra.
- Askr vagyok, örvendek. A társam Hati. Démonfarkas. - mutatkoztam be röviden, tömören. - Egyelőre nem nyilatkoznék arról, mik vannak a tarsolyomban, majd meglátjátok. - halványan elmosolyodtam, aztán a farkasomnak intettem, aki felcsigázva lépkedett a kapu felé. Oda, ahol korábban elbuktunk. Reménykedtem benne, hogy ez a dög nem olyan kemény legény, mint amilyen a bátyja volt.

_________________
[Miniboss] 10. miniboss Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Miniboss] 10. miniboss Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi2779/2900[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Okt. 19 2013, 16:56

A kaput kitárva sűrű, sötét köd lengi be az egész termet. Két dologra lehettek figyelmesek: Egyrészt ebben a bizonyos ködben itt-ott pár pillanatra felvillanó elektromos szikrákrákat vagy éppen pislákoló, fel-fellobbanó lángokat vehettek észre. A megjelenésük helyének és idejének nincs szabályszerűsége, teljesen random módon történnek a felvillanások a ködben. A másik dolog, hogy nincs szükségetek látás jártasságra ahhoz, hogy kiszúrjátok a vicsorgó mobot, melynek feje fölött a következő olvasható: Mardel.


[Miniboss] 10. miniboss Black_dog_by_icedogkitana-d1j4hyj


Kazu (Sebzés: késenként 26, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Kazu
Kazu
Kazu
Boss
Szophie (Sebzés:1 , pet sebzés: 42, minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 5 vagy afölött kell dobnia)
Szophie
Szophie
Szophie
Boss
Yuichi (Sebzés: 25, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy afölött kell dobnia)
Yuichi
Yuichi
Yuichi
Boss
Rita (Sebzés: 30, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Rita
Rita
Boss
Ayani (Sebzés: 1, pet sebzés: 20, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Ayani
Boss
Judy (Sebzés: 13 késenként, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy afölött kell dobnia)
Judy
Boss
Askr (Sebzés: 1, pet sebzése: 27, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Askr
Boss
Chan (Sebzés: 9, pet sebzése: 31, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Chan
Boss
Tachi (Sebzés: 28, minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Enheriel (Sebzés: 10, pet sebzése: 21,minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy afölött kell dobnia)
Boss

Kazuma: 90 hp, 9 páncél
Szophie: 125 hp, 39 páncél + Vezér: 63 hp
Yuichi: 65 hp, 25 páncél
Rita: 70 hp, 27 páncél
Ayani: 120 hp, 23 páncél + Tűzrózsa: 60 hp
Judy: 60 hp, 26 páncél
Askr: 115 hp, 33 páncél + Hati: 68 hp
Chan: 55 hp, 25 páncél + ÁK: 28 hp
Tachi: 90 hp, 61 páncél
Enheriel: 70 hp, 23 páncél

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Okt. 19 2013, 22:20

A kapu kinyílt és szembenézhettünk a maradékkal, aminek a feltakarítására érkeztünk. Azonban nem egészen az várt odabent amit vártam. A látásom szépen aktiválta magát és a ködben észrevettem valamit, ami azt hiszem nem szerepelt a rövid leírásban. Szophiera sandítottam. Az esélyeket latolgattam. Aztán megindultam befelé. Kezdjünk csak egyszerűen…
Ahogy bementünk a kapun rögtön az élre törtem és messze lehagytam a többieket. Pedig még be sem gyorsítottam teljesen, na persze az sem váratott sokáig. Megsoroztam a bosst és megpróbáltam kikerülni a figyelem középpontjából. Remélem, nem tervezik sokáig rajtam hagyni a négylábút.

Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi304/2100[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 19 2013, 22:20

The member 'Kazuma' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] 10. miniboss 4766612103_86ee832108_s [Miniboss] 10. miniboss 4767251444_0f76bf2817_s [Miniboss] 10. miniboss 4767251444_0f76bf2817_s [Miniboss] 10. miniboss 4766610511_dda12706fc_s [Miniboss] 10. miniboss 4766609959_af0c0eb7c7_s [Miniboss] 10. miniboss 4766609959_af0c0eb7c7_s [Miniboss] 10. miniboss 4767251444_0f76bf2817_s [Miniboss] 10. miniboss 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 19 2013, 22:27

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Miniboss] 10. miniboss 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Okt. 19 2013, 22:33

Ahogy Kazu belép a ködbe, egy kisebb villám kezd el cikázni, ami végül keresztülszalad mindenkin, 3-mat sebezve mindannyiótokon. Kazuma további 10 sebzést szenved el Mardeltől.

Mardel: -30 hp (zöld)

Kazuma: 86 hp
Szophie: 125 hp, 36 páncél + Vezér: 63 hp, 33 páncél
Yuichi: 65 hp, 22 páncél
Rita: 70 hp, 24 páncél
Ayani: 120 hp, 20 páncél + Tűzrózsa: 57 hp
Judy: 60 hp, 23 páncél
Askr: 115 hp, 30 páncél + Hati: 65 hp
Chan: 55 hp, 22 páncél + ÁK: 25 hp
Tachi: 90 hp, 58 páncél
Enheriel: 70 hp, 20 páncél
_____________________________________________________________________________________________________________
Kazu (Sebzés: késenként 26, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Kazu
Kazu
Kazu
Boss
Szophie (Sebzés:1 , pet sebzés: 42, minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 5 vagy afölött kell dobnia)
Szophie
Szophie
Szophie
Boss
Yuichi (Sebzés: 25, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy afölött kell dobnia)
Yuichi
Yuichi
Yuichi
Boss
Rita (Sebzés: 30, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Rita
Rita
Boss
Ayani (Sebzés: 1, pet sebzés: 20, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Ayani
Boss
Judy (Sebzés: 13 késenként, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy afölött kell dobnia)
Judy
Boss
Askr (Sebzés: 1, pet sebzése: 27, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Askr
Boss
Chan (Sebzés: 9, pet sebzése: 31, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Chan
Boss
Tachi (Sebzés: 28, minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Enheriel (Sebzés: 10, pet sebzése: 21,minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy afölött kell dobnia)
Boss

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Szophie on Szomb. Okt. 19 2013, 23:01

Füleimet hegyezve raktároztam el az összes infót a többiekről, és nem kerülte el figyelmemet a tény, hogy Zu meg sem nyikkant, illetve hogy Tachi hogy néz.. Askr nemigen jött oda hozzám, és nem hibáztatom. Bevallom, én sem nagyon kerestem az ő társaságát. A legutóbbi találkozásunk a gyűlésen nem épp a legjobb emlékeimet képezik. Valahogy viszolyogtam is a gondolattól, hogy a közelembe jöjjön. Nem akartam. Viszont Ritának külön örültem. Ott, és akkor talán ő volt az egyetlen, aki mellett úgy éreztem, nem vagyok egy elcseszett ember, és van értelme a mondandómnak. Ő volt az, aki megnyugtatott egy picit, és aki miatt úgy éreztem, én is a céhhez tartozom. Ha ő nincs ott, akkor talán azon nyomban kiléptem volna, és vissza sem néztem volna soha többé. Bár lehet, hogy tényleg azt kellett volna tennem. Nem tartozom közéjük. Talán még Ayani társasága is jobban vonzott, mint a céhtársaim legtöbbjéé. Kinyílt végül a kapu, megzavarva gondolatmenetemet. Zu már be is rohant, én pedig egy nagy sóhajjal utána. Beérve egy kisebb meglepetés ért, ugyanis sötét volt, és sok pici kis szikra járt mindenfelé. Bajt gyanítottam, ami hamarosan meg is ékezett, rögtön Zu első támadása után. Kicsit megijesztett, de nem törődtem vele sokat, inkább támadásba lendültünk Vezérrel. Rögtön 4 rohamot is indítottunk..

/4x 43 sebzés, azaz 172, ha jól számolom../

_________________
[Miniboss] 10. miniboss Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi7666/7700[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 20 2013, 01:18

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Miniboss] 10. miniboss 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Rosalia on Vas. Okt. 20 2013, 01:22

Ahogy Szophie belép a ködbe, egy kisebb villám kezd el cikázni, ami végül keresztülszalad mindenkin, 4-et sebezve mindannyiótokon. Kazuma további 10 sebzést szenved el Mardeltől.

Mardel: -202 hp (zöld)

Kazuma: 72 hp
Szophie: 125 hp, 32 páncél + Vezér: 63 hp, 29 páncél
Yuichi: 65 hp, 18 páncél
Rita: 70 hp, 20 páncél
Ayani: 120 hp, 16 páncél + Tűzrózsa: 53 hp
Judy: 60 hp, 19 páncél
Askr: 115 hp, 26 páncél + Hati: 61 hp
Chan: 55 hp, 18 páncél + ÁK: 21 hp
Tachi: 90 hp, 54 páncél
Enheriel: 70 hp, 16 páncél


Yuichi jön, nem pihen.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Okt. 21 2013, 13:40

Ahogy kinyílt a kapu, Az egyik piros indikátoros már bent is volt, utána céhtársam a farkasával. Akkor és ott, nem tehettem rá jó benyomást, de nem is baj, egy nap remélem nyugodtam légkörben tudok vele beszélgetni és elmondhatom neki, hogy letettem bosszúmról. Chan felé bólintottam és pár szót azért szóltam. - Bent találkozunk, ügyes légy! - azzal már rohantam is Ritára rávigyorogtam, mint egy tejbe tök tíz éves kissrác és már a kapu sötétjén belül világított meg kardom egy kis szegletét a teremnek. Remélhetőleg. A nagyra nőtt kutyát a Szophie farkasa által rendesen megharapdált helyen próbáltam megvágni. Némi kétely ült lelkemen, de jó kedvem semmi nem tudta letörni.

// Ha képesség sikerül úgy sebzésem találatonként 22+22+22+25, ha nem sikerül úgy 4*25 maximálisan. Gyorsi megnő 49-re első három vágásra.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi4298/4400[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 21 2013, 13:40

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] 10. miniboss 4767251444_0f76bf2817_s [Miniboss] 10. miniboss 4767250438_224285ea8b_s [Miniboss] 10. miniboss 4767250438_224285ea8b_s [Miniboss] 10. miniboss 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] 10. miniboss 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 21 2013, 14:58

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Miniboss] 10. miniboss 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Okt. 21 2013, 15:06

Ahogy Yuichi belép a ködbe, egy kisebb láng gyúl, amitől Yuichi meggyullad, majd a tűz tovább terjed ÁK-ra és Chanra is, 5-öt sebezve mindhármótokba. Kazuma további 10 sebzést szenved el Mardeltől.

Mardel: -246 hp (zöld)

Kazuma: 62 hp
Szophie: 125 hp, 32 páncél + Vezér: 63 hp, 29 páncél
Yuichi: 65 hp, 13 páncél
Rita: 70 hp, 20 páncél
Ayani: 120 hp, 16 páncél + Tűzrózsa: 53 hp
Judy: 60 hp, 19 páncél
Askr: 115 hp, 26 páncél + Hati: 61 hp
Chan: 55 hp, 13 páncél + ÁK: 16 hp
Tachi: 90 hp, 54 páncél
Enheriel: 70 hp, 16 páncél


Rita jön, nem pihen.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Okt. 23 2013, 12:51

A harc elkezdődött és az árnyharcos srác már támadásba is lendült azonban ahogy belép a ködbe egy villám sebez meg mindenkit. Szophie esetében ugyan ez történ még Yuichi meggyulladt. A köd okozná ezt? Ahogy szétnéztem a teremben A köd egy másik rusnyaságot is észre vettem amit úgy tűnt a többiek nem.
- Vigyázzatok A mardel nincs egyedül, A ködben egy másik is szörny is rejtőzik! - Figyelmeztettem a többieket majd megtámadtam mardelt

_________________
[Miniboss] 10. miniboss Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] 10. miniboss Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] 10. miniboss Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Miniboss] 10. miniboss Vo36oi10/1300[Miniboss] 10. miniboss 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 24 2013, 10:10

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Miniboss] 10. miniboss 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 10. miniboss

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.