[Küldetés] Thingamajig - Az első

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Argo on Szer. Jan. 15, 2014 9:07 pm

Résztvevők:

  • Kurokoto
  • Jay
  • Itachi Saton
  • Mameko
  • Raven

Határidő: átlag 1 hét/kör

----------

Egy kislány és fehér macskája robog végig a Kezdetek Városán, minden egyes Hirdetőtáblára egy cédulát ragaszt, bepötyögi a megfelelő beállításokat, majd tovább áll. Van, aki felismeri és vidáman köszön neki, "Szia, Ellen, hogy vagy ma reggel?", ám ő minden alkalommal csak mosolyog és legyintget a kezével, hogy "Köszönöm, jól, de most sietek!"
Akár tőle magától kérdezitek meg, akár a hirdetőtáblához mentek, ugyanazt az információt kapjátok:


"Elvesztettem valamit, de én nem mehetek el érte. Valaki segítsen! Délben a Főtéren leszek és elmagyarázok mindent!"
És valóban, délben a Főtéren terem, kifáradtan a sok futástól. Egy percig csak a levegőt kapkodja és próbál megnyugodni, ám szemmel láthatólag ez nem sikerül neki teljesen. Mikor végre szóhoz jut, elkezdi a beszámolót:
-Sziasztok. -Jaynek még külön mosolyog is egyet. -Jaj nekem. Köszi, hogy jöttetek, úgy tűnik, más nem akar segíteni... -fintorogva néz körbe, majd folytatja. -A nevem Ellen, és nagy bajban vagyok. Én... gyűjtő vagyok, de most pár értékes holmim elszabadult és nem tudom őket visszahozni. Állatokról van csak szó, nem kell tőlük félni, nem veszélyesek, csak hát jobb lenne, ha inkább itt lennének nálam. Viszont én nem mehetek el értük, mert vigyáznom kell a többire, meg a szintem sem elég hozzá T_T
Kicsit közelebb húzódva halkabban folytatja. -Kayaba annyit segített csak, hogy megmondta, hol vannak. Megtennétek, hogy elmentek oda és visszahozzátok nekem őket?
Ha beleegyeztek, akkor sugárzó mosollyal átküldi nektek a koordinátákat az egyik állatka helyéről. A különleges negyedik szintre vezet titeket, az egyik szigethez, ami tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy nagy dzsungel.

Hogyan juttok el oda? Smile

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Kurokoto on Szer. Jan. 15, 2014 10:22 pm

Lötyögtettem magam előtt a whiskyt, legalábbis azt mondták az. Nem bízom meg a kocsmárosban, túl sárga ez az ital, nem nagyon hasonlít a whiskyre. Letettem magam elé a poharat, még valahogy ma az ivás is unalmas és nehezemre esik. Megint le kéne szokni a piáról.. úgy se menne, köcsög pilóták.
Azonban az élettelen kocsma küszöbén megfordult egy villámgyors kis csajszi, aki az ajtó melletti hirdető táblára valamit kitett. Páran jókedvűen köszöntötték, amitől leginkább lilát hányhatnékom támadt. Kétszínű rohadékok. Azonban felkeltette vajmi kevés érdeklődésem, mi az amivel bővült a kínálata a cetlis táblának.
Odamentem és unottan olvastam a rövid üzenetet. Csicskáztatásról van szó.. na azt már nem.. Vissza kullogtam a pultig, ahol egy mozdulattal a székre rogytam. Hirtelenjében megittam az előttem lévő pohár tartalmát, ami az a sárga cucc volt. ellenben tényleg jó a bukéja.
- Adj egy üveggel ebből a förtelemből - vetettem oda a tulajnak, vagy ott álló fickónak. Az sem érdekel, ha takarító, amíg ad piát. Cserébe löktem neki két aranyat, ossza be.
Újra töltöttem.
*Két óra múltán, már közel a déli időponthoz*
Az üveg alján kevéske lütyő forgott, miközben megráztam a palackot. Jó hangulatban voltam már és fogyott a piám is. Kezemben szorongattam a papírost, amiről fogalmam sincs hogyan került oda, de sokadik alkalommal való átolvasás után is bődületes röhögésben törtem ki a segítség kérés szavain. Elvesztett.. valamit.. *hüh* és keressük meg.. ez kész, ez téboly! Nevettem és csuklottam egyszerre. Rég volt ilyen "jó" kedvem. Fel álltam és el is indultam a főtér felé, kell, el kell menjek erre, mint a holtasnál, remélem ott lesz a szakállas majom a rózsaszín teáskannájával. Meg az összecsukható franciaággyal (kurokotonak xD feje van épp Rolling Eyes).
Végig röhögtem az utat, azonban mikorra odaértem, már a pia jótékony hatása elmúlt, csak a bóvalb*** ült rajtam. Miért hagytam ott a végét, meg kellett volna igyam. Ki állt a kis csaj, köszönt, mire csak intettem és a többieknek is.
Állatokat vesztett el? Húztam fel a szemöldököm. Csak ennyi lenne? Akkor tényleg csicskáztatásról van szó, nem másról. Azonban Kayaba nevének említése, megfogott. Tőle szerezhetek puskát és onnantól jobb lesz, végre lesz rendes fegyverem.
- Meg - feleltem saját részemről. A többiek nem nagyon izgattak, hogy ki mi félék, együgyűnek nézett ki mind.
Ha tömegesen akartak odamenni a kapott koordinátára úgy velük tartottam, ha nem akkor átteleportáltam a negyedik szintre. Beültem egy kocsmába ott jól leittam magamat először, azután fogadni próbáltam egy matrózt, aki elvisz a szigetre. A hajón végig ittam és.. sokat jártam ki a fedélzetre, hangosan lélegezni a tenger fölött. Így próbáltam eljutni a szigetre.


_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi10/450[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Jay on Csüt. Jan. 16, 2014 3:05 am

Ismét egy átlagos nap, ismét egy nyugalmas nap. Itt Aincradban annyira egybeolvadnak a napok, hogy már eldönteni sem tudom, hogy kedd, szerda, csütörtök, vagy vasárnap van-e. Olyan egyformák, hogy fogalmam sincs, ünnep van-e avagy sem. Se a dátum, semmi...minden egybefolyik.
Felkeltem, megreggeliztem, aztán elmentem némi virágért Channak. Mert miért ne? Meglephetem néha csak úgy nem? Amúgy is, szeretik a nők a meglepetéseket. Már épp indultam haza a virágostól, mikor egy ismerős alak rohant el előttem: Ellen volt az és cicája, akitől a sokfarkas-állatkás küldit kaptam-tuk. Megkérdeztem tőle, mi a helyzet vele, de alig válaszolt: "Köszönöm, jól, de most sietek!".
Megnéztem, hogy mit ragasztott ki, és elfogott a gyanú..csak nem megint elvesztek a nagy teremtmények? Bár múltkor vesztek el, csak át kellett kelni rajtuk...
Visszavittem Channak a virágot, amit boldogan át is vett egy puszival megtoldva, majd el is indultam a főtérre. Szegény Ellen levegőt annyit kapott, annyira végigrohangálta az egész szintet...vagy akár az összeset. Egyértelműen ideges, de még nem tudom miért. Még.
Ellen személyes mosolyt is nyújt felém, majd mikor elmondja, mi a helyzet, elmosolyodom: senki nem akar neki segíteni, bajban van, és "gyűjtő"...ja, elég "egzotikus" állatkákat gyűjt a kicsike, az egyik egy mozdulattal képes elharapni a torkodat, a másik villámokat
vet, a harmadik vihart arat Very Happy
Amikor belekezd, hogy az állatok nem veszélyesek és nem kell tőlük félni, furcsán nézek rá, majd megkérdezem:
-De ugye nem olyan mint a hat és a hétfarkú?
Tisztán él még bennem az emlék, ahogy a vihart keltő szörnyetegek szépen szedegették le az életpontjainkat, és ha nem veszem észre Sokrates-t, talán ott is haltam volna meg.
Na meg azok a megoldások, amit közvetlenül azok után jutott eszembe, hogy másvalaki megmondta... *fejbekólintja magát*
-Persze, hogy segítünk Ellen, legalábbis én segítek.- mosolyogtam vissza rá.
Körbenéztem, de az egyik csávó nekem nagyon nem tetszett, már a kinézetéről lejött, hogy alkoholista -.-
-Egy biztos- mondom az ott levőknek- Először is sziasztok, az én nevem Jay. Másodszor, jobb ha együtt maradunk. Vállaltam már el küldetést Ellentől, és sokat segített a csapatmunka, szóval, ha megoldható, ne nagyon váljunk el egymástól. Először is keressünk hajót, vagy valami hasonlót -vetettem fel az ötletet.
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi1033/1100[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Itachi Saton on Csüt. Jan. 16, 2014 5:28 pm

Elég későn keltem fel mivel elfáradtam a múltkori akció miatt az 1-es szinten. ~Felkordult a gyomrom~
-Hajjaj valamit ennem kell kinézek a térre enni valamit. -Kimentem és találtam is egy kis nyitott büfét:-Adjon valami hamburger-t vagy valami szendvics félét!
Majd odaadtam pár aranyat és vártam. Nézelődtem és láttam, hogy egy lány hirdet valamit.
-Ajjh nincs kedvem megint valami hülye küldetésre menni amiben semmi izgalmas sincs... -mondtam halkan -mind egy most kell a pénz a céh-nek de a kaját mindenképpen megvárom.
Pár perc múlva megkaptam a hambi-t és odamentem a lányhoz és elmondta mi a helyzet miközben én eszegettem, volt még pár ember de nem mutattak különösebb érdeklődést. És már sokan el is mentek lehet kicsit késtem.
-Én vállalom elmegyek elhozom neked mindet ha ennyire fontosak neked.
~Kaptam egy térképet~ Megnéztem és egy piros pont volt a térképen utak vagy egyebek nem voltak rajta csak a pont és az én helyzetem ami egy fehér nyíllal volt jelezve a térképen.
-4-es szinten van?Akkor megyek is!
~Tényleg light-os lesz ha ilyen alacsony szintre kell menni...~ Mondtam magamban és el is indultam a móló felé ahol már várt engem egy Jacht.
-Üdv én kiküldetésben vagyok ez valószínűleg az én hajóm!
-Igen ez az öné bár kissé elkésett a többiek már ott vannak. -mondta a kapitány.
Majd felszálltam és hamarosan el is indultunk. A jacht-on volt egy asztal és azon volt étel s ital aminek nagyon örültem hisz még minddig nagyon éhes voltam. El is kezdtem eszegetni és jól teleettem magam mert nem tudtam igazából milyen hosszú is lesz az út is mikor is fogok ismét enni. Pár óra múlva lehetett látni távolról a szigetet, a négyes szintet és nem tudtam biztosan de távolról dzsungel-nek látszott a hely. Amikor odaértem gyorsan lepattantam és 2 srác várt ott.
-Oh... Ti is a küldetésen vagytok? ~Csapatmunka ? Hajjaj...~

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
[Küldetés] Thingamajig - Az első 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi10/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Mameko on Pént. Jan. 17, 2014 8:59 pm

Különösen kezdődött a nap, talán túlságosan is. A megszokottól eltérően most egy kis eldugott fogadóban aludtam a Kezdetek városában. Talán ez volt az első alkalom, hogy bemerészkedtem és még egy éjszakát is el mertem tölteni itt. Korábban tele volt minden játékosokkal, még a sikátorokban is nyüzsgött az élet. Viszont amióta a frontvonal belehúzott a bossok aprításába néhány aprócska zegzug elfelejtve lett, és most már nyugodtan maradhatok itt is, indikátortól függetlenül. Viszont továbbra is éber vagyok, figyelmem pedig töretlen, a legapróbb rezzenésre is felkapom a fejem, és fél szememmel magam mögé lesek. Az utcák zajosak és páran túlságosan aktívak is. Éppen a mezőség felé tartottam, Kagamin terve szerint ma is vadászattal szerzünk tapasztalatot, amit valljuk meg én is illetve Shimogu is kezdünk unni. Mindennap ugyanaz, alig egy maréknyi alkalommal tértünk el a szokásos "bolyongjunk céltalanul a vadonban és aztán majd csak lesz valami" tervtől, talán most is tehetnénk máshogy. Egészen addig semmilyen tervem nem volt amíg ki nem figyeltem egy ártatlan szőkeséget aki sietve felrakott valamit egy táblára. Amolyan plakát féle volt. Nyughatatlan kíváncsiságom mindaddig nem akart szűnni amíg közelebb nem merészkedtem, hogy aztán egy kósza pillantást vethessek az említett papírlapra. Tökéletesen az emlékezetembe véstem a lány külsejét, és némi reggeli séta után vissza-vissza látogattam arra a pontra amit  megjelölt találkozóhelynek.
- Mi baj lehet belőle ha meghallgatom mit akar?
- Lehet valami értékeset veszített el.
- Mi van ha csapda?
- Ha átver megöljük.
- Miért beszélsz többes számban? Én fogom megölni, nem pedig te... De szerintem még hasznunkra is válhat ez az egész... - zajlott le egy halk kis párbeszéd egy üres sikátorban, miközben lábaim lógattam. Hamarosan idő van, és még mindig nem sikerült elhatározásra jutnunk afelől, hogy megbízzunk e egyáltalán a szőkeségben. Időközben felbukkantak néhányan és még a kis hölgy is megjelent, nagy sietségében csoda, hogy nem bukott orra. Egy darabig csak fél füllel hallgattam a többiektől távol miről is lehet szó, majd amikor már kezdtem biztos lenni benne, hogy most már tényleg nem érkezik senki kibújtam a rejtekemről mintha most érkeztem volna.
- Miféle küldetésről van szó?! - felemelt hanggal kiáltott oda Kagamin a lánynak.
- Muu Kagg! Nem szép dolog köszönés nélkül csak úgy kérdéseket feltenni. - szidta meg a lány az izgatott kissé bunkó játékszert - Szia! Miféle küldetésről lenne szó? - azonban a köszönés után semmi nem jutott eszébe szóval inkább csak megismételte a sötét hajú kérdését, szemei csak úgy csillogtak az izgalomtól.
- Egek... - rázta meg a fejét a szőkébbik.

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi315/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Argo on Kedd Jan. 28, 2014 3:25 pm

Ki hajóval, ki más módszerekkel jut el a helyszínre. A fehér homokos tengerpart szinte éles határvonalat alkot a tenger és a dzsungel fái között, mintha csak egy amerikai film közepébe csöppentetek volna.
Láthatólag semerre sem vezet más ösvény, amerre csak a szem ellát, homok, víz és zöldség, akár elindultok a part mentén, akár nem. Az Ellen által mutatott koordináta viszont majdhogynem a dzsungel közepe felé mutat, tehát így is, úgy is át kell vágnotok az erdőn. Mikor elindultok a fák felé, mintha valaki kuncogna, de nem tudjátok megállapítani, ki vagy mi lehetett.
Ám ahogy haladtok előre a szedett-vetett ösvényen, olyan hang üti meg a fületeket, mintha valaki egy apró csengettyűt csilingeltetett volna meg. Alig két lépés után a hang forrása is felbukkan: egy apró sárga fénygömböcske hevesen verdeső szárnyakkal.
[Küldetés] Thingamajig - Az első 320px-YellowLum-RR-TheWoodsofLight
Nincs se indikátora, se életcsíkja, se neve, minden jel arra mutat, hogy puszta játékszínesítő elem. Egy helyben lebeg egy ideig, ám amennyiben ti nem indultok meg felé, ő teszi meg ugyanezt.

---

Raven 500 szóval pótol.
1 hét / kör, ha valaki nem ír, max három napot várok az illetőre, hacsak nem kér többet.

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Jay on Hétf. Feb. 03, 2014 12:49 am

Szép lassan összeverbuválódott a csapat, páran el is indultunk  egy hajóval. Régen hajókáztam már, összesen egyszer, akkor is a valódi világban, életem egyetlen nyaralásán a Balaton vizén, éjszaka...gyönyörű volt. Valamilyen innivalóval a kezemben, egy csoport tizenéves fiúval és lánnyal, magányosan inogtam a vízre bocsájtott szerkezeten, szívemben egy érzéssel, ami mostanra elhalt, pontosítva más felé szegeződött, aki jelen pillanatban nincs itt mellettem...valószínűleg otthon főzőcskézik, vagy a könyvtárban olvas. Igen, ez előfordulhat. Sőt.
Amikor leszállunk végre, megintcsak egy gyönyörű táj terül a szemem elé, amit még sohase láttam: susnyás, dzsungeles, vizes, homokkal borított táj. Hát, igen, ez már szép. Egyszer én is megtapasztalnám a valódi tengerpartot odakint...de vajon mikor jutok el én oda? Szerintem soha.
Előhúztam a menüt és megnéztem Ellen koordinátáit. Hát, az se itt a part szélén van, az is biztos. Bőven befele mutat, és az biza tele lehet szörnyekkel. Mindenesetre, jobb bemutatkozni az embereknek, akik már itt vannak. Megint. Elmondom hát a nevem, honnan jöttem, miért vagyok itt, mik a terveim, hogy forró tűzhelyen vasalok...öö...he?
-Üdv mindenkinek, akivel még nem találkoztam, én Jay vagyok.
Bennetek kit tisztelhetek?

Majd amint megbeszéltük a dolgokat, el is indultam az erdő felé, amin át kellett vágnunk valószínűsíthetőleg. Remélem, nem megszentségteleníthetetlen ez a hely, semmilyen monumentális dolog nincs itt, nem is manifesztálódik semmi olyan különleges lény, ami egy csapásból levenné az életcsíkom at..
És ekkor perszehogypersze, elkezd iszonyatosan viszketni a fejem. Csaknem valami erdős lény mászott rám? Vagy tetves lennék? Na, az biztos hogy nem. Korpa az még lehet, de tetű, az biztosan nem! Nem volt soha, és nem is lesz.
Kis kuncogás, ahogy beljebb nyomulok az erdőbe, majd kicsi csengés üti meg a fülemet, és szemüveggel kiegészített sasszememnek köszönhetően 1 millisecundummal hamarabb veszem észre azt a csilingelő-repdeső-fénykibocsájtó-gömböcskeformájú valamit, mint a többiek. De lehet, hogy csak azért, mert épp arra néztem? Rejtély.
Mindenesetre, szépen el kezdek közelíteni felé.
-Szerintetek sem veszélyes ez a kis izémicsoda, ugye?
Valószínűleg nem, mert akkor a veszélyérzetem már jelzett volna! Legalábbis remélem  affraid

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi1033/1100[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Mameko on Hétf. Feb. 03, 2014 6:00 pm

Unott arckifejezéssel hallgatta a lány, ahogyan a kis szöszi beszél, majd átküldi neki a koordinátákat, amikre csupán egy fél pillantást vetett.
- Szóval 4. szint… - jegyezte meg, majd lecsukta a panelt, és rövidesen egy félreeső sokak által nem ismert úton indult el a teleportáló kapu felé. Nem lenne túl jó ötlet más játékosokkal közösen közlekedni. Főleg az indikátor különbségek, és gyanúkeltés miatt. Sosem tudhatja, az ember mi történik vele, amikor elhagyja csapatban a védett területet. A sárgákkal ellentétben én különösen veszélyben lehetek, főleg mert ha zölden vöröst ölsz, akkor nem színeződsz át. Mennyi fejfájás… habár nem tűnnek túlzottan erősnek, se nem veszélyesnek azért jobb lesz óvatosnak maradni. Sosem tudhatom, kivel kerülök össze, egy beépített Army tag és végünk. Se én se Kagamin, se Shimogu… mi lesz így az új generációs terveimmel? Ezt nem hagyhatjuk… Sietve berohantam abba a vékonyka mellékutcába, amit korábban már kinéztem magam, és a lehető leggyorsabb módon közelítettem meg azt a fránya kaput. Majd a négyes szintre indultam. Csak reménykedtem benne, hogy nem találkozok össze túl sok játékossal odaát. A fehér homok és a véget nem érő tenger látványa lenyűgöző viszont nem tétlenkedhetek. Berohantam a közeli bozótosba és ott vettem elő újra a térképet, hogy útvonaltervezésbe kezdjek.
- Hjaaj… Úgy tűnik, óvatosabbnak kell lennünk. Az erdőben bárhonnan érhet, meglepi… - sóhajtozott Kagamin, közben értetlen fejjel néztem rá. Nem tudtam hová tenni az iménti mondatát, főleg azért mert pontosan tudom milyen nehéz is egy olyan helyen bujkálni ahol nem látom át a környéket.
- Ne nézz hülyének…! – fújtam fel a pofazacskóimat és bezártam a térképet, majd egyenesen előre indultam el amerre a lány által küldött koordináták is mutattak. Rövid séta, kezemben az íjammal, másikban pedig egy nyíllal, hogy a lehető leghamarabb készenlétben állhassak, az esetleges meglepi támadásokra. Ahogyan haladtam előre a lombok és bokrok egyre csak fogyatkoztak, és hamarosan láthatóvá vált számomra az egy srác, és egy világító fény gömböcske.
- Az mégis mi? – lepődtem meg kicsit hangosabban, mint kellett volna közben Shimogu és Kagamin is az arcomba temetkezett, hogy elhallgattassanak, mielőtt magamra vonzom a többiek figyelmét.

//A helyszínre egyedül érkezem, viszont egy bokorban lapulok, bárki rám találhat ha szeretné...owo //

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi315/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Itachi Saton on Kedd Feb. 04, 2014 6:42 pm

Mikor kiértem a tengerpartra egy elég szép látvány fogadott de még egy annál kevésbé szép is. Ott fogadott valami látszólag szerencsétlen két bal lábas inas akit ha megláttam egyik szemem sírt másik nevetett. Körbenéztem először és figyeltem a srácot de hamar odajött és bemutatkozott.  Jay... Még a neve is rossz na de mind egy bemutatkozok én is.
-Saton vagyok! Ugye te nem a küldetésen vagy?
De attól féltem, hogy igen. ~Remek. Ezt a bovden karú srácot védelmezhetem egész küldetés alatt. Remélem kellemesen fogok csalódni de ha nem én esküszöm küldetés közben megölöm és majd valami mob-ra fogom.~ Majd a srác mint egy pici 7 éves kislány beijedt egy kis fénylő pöttyre.
-Dee biztosan nagyon félelmetes vigyázz meg ne egyen! ~Nevetséges ez a kölyök. Komolyan mondom ez valami kandi kamera, ilyen sehol nincs~
Aztán elindult a pötty után. Én egy helyben maradtam olyan rossz közérzetem volt. ~Mintha valaki figyelne~ De szétnéztem és sokat nem láttam. Körbenéztem ismét aztán a srác után indultam sokat úgy sem tudok csinálni a jel arra mutat. ~Na akkor menjünk ezzel a szerencsétlennel mást nem tudok csinálni.~ Neki indultam és távolról figyeltem mit csinál a srác. Aztán pár méter után szóltam a srácnak.
-Héj! Nem gondolod, hogy óriási nagy őrültség követni egy fénylő kis repülő valamit ami megy  az erdőbe? Ennyi erővel egy legyet is követhetnénk vagy egy szúnyogot. Nem értem miért is követjük... Igaz, hogy más irányba egyébként nem igen tudnánk menni de megoldható lenne. Erre mi mit csinálunk? Egy fényt követünk! Előre szólok nem foglak megvédeni senkitől sem semmitől szóval úgy csináld!
Majd mentem tovább és vártam mit reagál

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
[Küldetés] Thingamajig - Az első 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi10/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Kurokoto on Csüt. Feb. 06, 2014 9:05 pm

Öröm volt a part homokjára lépni, a hajőn ért hányadtatásoknak így végre vége. Azonban jöhet a következő gond. Két srác épp most ment be a rengetegbe. Vagy dzsungel, vagy a mi a fene ez. Nem volt kedvem követni őket és igazából semmit sem. A hajós, aki idehozott hangosan köszönt és visszaindult.
- Teszek rá, azt csinálsz, amit akarsz! - kiáltottam utána.
leültem a homokba és átböngésztem a felszerelésem. Bánatomra egy üveg tömény sőt egy üveg alkohol sem volt benne.. kifogytam. Mi a francér' nem csináltak itt még valami online boltot, ami menüből elérhető, vagy valami. Sokkal praktikusabb lenne, ha már itt semmi sem igazi.
Bezártam a menüt és bámultam magam elé, semmi jó nincs ebben, minek mondtam én azt, hogy "meg". Most ihatnék valami kocsmában, erre meg, egy szigeten vagyok, ahol csak fa van.. ****. Még a gondolatom is kisípolja ez a hely, utálom.
Feltápászkodtam és mozgásba lendültem. Íjam magam elé tartva mentem a két gyökér nyomában, amit még egy vak pincsi is megláthatott volna. Legalább a nyomukban elkotorták volna a homokot..
Azzal hátrafelé sétálva minden lépésem elsepertem mögöttem, míg csak el nem értem az avart.
- Nézzük, csak mi ez a hely.. - rálestem a térképre és azt láttam egyenest előre kell menni, de még messze a cél. Lenéztem a növényzetre, itt már legalább nem látszódnak a nyomaik.

Beljebb az erdőben, már sokadik ág reccsen a talpam alatt, de ez még mindig nem volt az, ami nekem kellett. Sőt még egy idegesítő csilingelő hang is *** a fülem. Az erdő fái között megjelenik egy szárnyas gömbvillám. Kérdőfejjel nézek a hangforrásra és nyomban visszafordított fejjel megyek tovább. Legalább egy repülő feles pohár lennél, de így kit érdekelsz, szárnyas dög.
Egy ideig haladtam előre és nem foglalkoztam vele. Azzal már inkább, hogy beértem a duot.
- Aholy emberek, mi a stájsz? - kérdeztem, miközben én is néztem a repülő valamit, ami mintha már közelebbről idegelné a dobhártyám.

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi10/450[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Argo on Csüt. Feb. 06, 2014 9:25 pm

A kis sárga akármi körberepül titeket, majd elkezd távolodni tovább az ösvényen. Még mielőtt követhetnétek - HOPP...
Megzörren a zöld, és valami átugrik előttetek, de olyan sebességgel, hogy csak egy elmosódott színfoltot láttok. Annyi a bizonyos, hogy akármi is volt, farokkal rendelkezett...
[Küldetés] Thingamajig - Az első 6dafb0d9c989f1e81b952c80083ccd17-d3ivokd_www.kepfeltoltes.hu_
Kis útmutatótokat viszont vitte magával, mint a szél, így ismét egyedül maradtatok. Előttetek az ösvény csupán pár méternyit vezet tovább, majd kettéágazik. Balra mintha kissé visszafordulna a part felé, de a sűrű növényzettől nem látjátok, merre vezethet pontosan, a jobb oldali pedig tovább vezet a sziget belseje felé, ám a sűrűsödő fák miatt arrafelé sötétebb van.

Hogy döntötök? Kétfelé váltok, egy csapat maradtok, esetleg ki-ki járja a saját útját?!

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Itachi Saton on Vas. Feb. 09, 2014 3:46 pm

Egyszer csak a kis gömb megkerül minket, furcsán néztem de kit érdekel sétáltam volna tovább mikor valami elsuhan előttem és a kis pontot magával ragadta.
-Hoppá ez valószínűleg valami farkas lesz bár nem láttam tisztán csak a farkát...
Ahogy tovább sétáltunk ismét valami zajt hallottam és elővettem a késeket. Nem láttam senkit ezért pár méter után el tettem és az állatokra fogtam majd egy elágazáshoz értünk...
-Na merre menjünk? Ketté is vál... -de egy srác vágott a szavamba. A szemeim kikerekedtek ~Mii? Akkor még is csak követtek? Francba...~
Ismét előrántottam a fegyvereket és odakiabáltam neki:
-Takarodj innét! Nincs kedvem megölni téged most menj el vagy darabokra szabdallak!
Itt van velem ez a srác rá is vigyáznom kell... Inkább megölöm mind kettőt és az ő jutalmukat is elveszem. Nem is tudom nem lenne rossz de én nem őrült gyilkos vagyok. Vagyis az vagyok de ok nélkül nem ölök ártatlanokat.
-Még mindig itt vagy? Tényleg megöllek!
Majd taszajtottam kicsit hátra a velem jövő srácot és halkan mondtam neki:
-A jobb az mindig jobb úgyhogy jobbra megyünk! Nyomás!
És lökdöstem a jobb oldali ösvényre majd elindultunk én közben figyeltem a srácot!
-Nem vagyok tisztában az adottságaiddal így nem akarok harcba szállni feleslegesen. Nézd talán neked nem itt kéne lenned, én nem fogok rád folyton vigyázni. Egyszer-kétszer talán de a küldetés végéig biztosan nem! Ha élni akarsz védd meg magad!
Aztán sétáltam tovább és figyeltem az íjász-ra aki "ránk tört" miközben a társam válaszát is vártam. Egy biztos: elég nagy szarban vagyunk így, hogy a jel is eltűnt és követnek minket....

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
[Küldetés] Thingamajig - Az első 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi10/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Mameko on Hétf. Feb. 17, 2014 6:11 pm

Csendben mozdulatlanul ültem a bokor tövében, félve, hogy túl hamar elveszítem a tökéletes álca nyújtotta biztonságot. Fülemet nyitva tartva hallgattam miről társalognak a kint lévők, kicsit meglepődött arcot vágva amikor egy újabb férfi hanggal bővült a korábbi repertoár.
- Ezek szaporodnak - halkan súgta oda Kagamin a szokásos nyugodt hangnemét leváltva egy kicsit megrémültebbre.
- Semmi pánik mi is hárman vagyunk, kiegyenlítődött a két csapat létszáma. - hasonlóan halkan, alig hallhatóan súgtam vissza a választ a fekete hajú szörnyetegnek - Egyébként is erősebbek és tapasztaltabbak vagyunk mint pár buta fiú... - mégis hová gondol, majd megrémülök néhány semmirekellő nagyszájú láttán? Majd én megmutatom, hogy ha valaki akkor én büszke lehetek arra, hogy vadász vagyok. Morgolódtam magamban amikor is kicsit távolabb az egyik bokor erőteljesebben megrezzent, majd újra és újra, végül valami keresztül suhant rajta olyan erővel és gyorsasággal, hogy kis híján átlyukasztotta a bozótost. Csak kapkodtam a fejem, viszont már elkésztem egy újabb zörejt hallottam, minden bizonnyal az volt a következő bokor amibe átrepült. Sietve megfordultam kíváncsi szemeimmel keresve merre is mehetett az a fura dolog.
- Láttad ezt?
- Persze, hogy láttam! Biztos sokat ér...
- Keressük meg. - tört elő belőlem a kíváncsi kalandor az egyszerű vadász helyett, és mintha egy kincsről lenne szó rögvest el is kezdtem tervezni az útvonalat ami alapján megtalálhatom az én kis drágámat. A kinti vitával mit sem törődtem, egyre inkább úgy érzem, hogy jó döntés volt nem velük indulni, úgyis csak hátráltatnának. Elindultam az út mentén négykézláb, a lehető legészrevétlenebbül és hangtalanabbul ami csak tőlem telt, egészen az útkereszteződésik.
- Na most legyél okos... merre ment... ?
- Ummm... menjünk... balra! - jelentettem ki magabiztosan majd a bal ösvény melletti haladtam tovább, továbbra is kerülve az utat, sokkal biztonságosabb rejtve maradni a kíváncsi szemek elől...

\\Balra mentem owo\\

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi315/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Jay on Pént. Feb. 21, 2014 1:59 am

A kicsike fényforrás ami fele elindultam, fura módon távolodni kezdett tőlem. Az, hogy elindultam felé, egy tagból elég nemtetsző reakciót váltott ki. Nem szóltam rá semmit, vannak ilyen emberek, pedig én csak kérdeztem valamit. Mindegy, kötekedni nem kezdek el, gondoljon amit akarjon. Meg ha beszól is, úgy teszek, mintha nem is hallanám, egyik fülemen be, másikon ki. Igen, ez lesz a legjobb. Najó, de azért visszaszólok:
-Jobb lenne, ha békénhagynál, és nem fenyegetőznél, még a végén pórul jársz.- szóltam hidegen.
Hirtelen hangra kissé megrezzentem, és már kaptam is elő a fegyveremet, de nem láttam mást, csak egy kék-lilás farkat. Eszméletlen sebességgel rohant el előttem, és nagyon hasonlított gyerekkoromból valamire. Hát persze! Ez biztosan a Kengyelfutó Gyalogkakkukk (Nagyongyorsusz Otthagyusz)!
De, hogy valóban az volt-e, avagy sem azt nem tudom. Azt viszont biztosan, hogy a kis sárga repülőizémicsodát úgy eltüntette, mint a sicc! Azt a kutya meg a macska rúgja meg! Háezmiezmá'?
Épp megérdeklődtem volna a többiektől, hogy merre szeretnének menni a következő elágazásnál, de se szó, se beszéd elindultak, ki-ki a saját irányába. Jómagam pedig lökdösésre
indultam VOLNA el, de erre nem voltam hajlandó.
-Ne lökdössél már, nem vagyok sem a csicskád, sem pedig a szolgád! Kinek képzeled te magad? Menjél amerre akarsz, engem pedig lehet békénhagyni, nem kell rám vigyázni, sem gyerek, sem gyenge nem vagyok! Szevasz! - majd eltávolodtam tőle. Elővettem egy érmét, majd annak feldobásával eldöntöttem, hogy a bal oldali részt fogom választani, arra megyek. Amúgy sem tetszett a jobbramenőnek az arca meg a viselkedése. Így legalább csendem és nyugtom lesz tőle.
Újdonsűlt társunkat már csak biccenéssel köszöntöttem, komoran.
-Semmi különös. Esetleg te is meg akarsz ölni, mint ez a szerencsétlen itt mellettem? Mert ha igen, akkor inkább öljétek meg egymást. Na. A viszont látásra.Miután befejeztem mondandómat, elidultam a bal oldali ösvényen, mit sem törődve azzal, amit gondolnak most rólam. Elegem van az ilyen emberekből!

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi1033/1100[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Argo on Szomb. Márc. 01, 2014 3:11 pm

Jay és a bokrok közt bujkáló Mameko-csapat balra, Itachi pedig jobbra indult el. Kurokoto nem döntött.

A jobbra induló, Itachi Saton, egyre világosabb környezetben bandukol az ösvényen. Egy ponton, valahol a sziget nyugati részén, végül véget ér az erdő, és pompás látvány terül a szeme elé:

[Küldetés] Thingamajig - Az első RO_Artwork_CastleJungle_www.kepfeltoltes.hu_

Újabb szárnyas fénygömböket vesz észre, amik a kastély felé tartanak. Egy keskenyebb ösvény vezet le a vízhez, ahova egy csónakot kötöttek ki, valószínűleg az érkezők számára. A kérdés az, elindulsz-e a kastély felé, vagy inkább másfelé veszed az irányt?

Akik balra mentek, Mameko és Jay;
Jay folyamatos rossz előérzete haloványan bár, de elkezdhet jelezni, persze attól függően, Mameko milyen messze is van tőle. Erre az erdő sötétebbé és még sűrűbbé válik, egyre inkább hasonlít egy igazi dzsungelra. Tukánok és arapapagájok hangja tölti meg a levegőt, a távolban talán egy hatalmas vízesés is lehet.
Végül egy kisebb tisztásra érsz. Pár hegyes, ember méretű kő veszi körbe, mindegyikükbe furcsa jeleket véstek valószínűleg nagyon-nagyon régen. Amik viszont még érdekesebbek, azok a földön szétszóródott gépalkatrészek.
Egyértelműen két különböző valamiből származnak. De miből? És... mintha össze lehetne őket újból rakni O.o

---

Jay és Mameko. Ti puzzle-t kaptatok \o/ Valamilyen képszerkesztő programmal próbáljátok meg szétdarabolni és összerakni az alkatrészeket. Vigyázat, mert van, amit forgatni kell, egyiket pedig lehet dublikálni. Ha nem sikerül rendesen a darabolás, szóljatok, és szétszedem én, de összerakni nem fogom helyettetek Razz
(az egyik elem nem kötelező tartozék)

Arra való tekintettel, hogy picit nehezebb a ti feladatotok, na meg én is rövid szabira készülök, az új kört legkorábban március 11. után hozom csupán Sad De azon belül minél előbb.

Kurokoto 500 szóval pótol, és döntse el, merre megy, majd cselekedjen aszerint Suspect

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Mameko on Szer. Márc. 12, 2014 8:09 pm

Gyorsan némi hezitálással ráböktem a bal oldali ösvényre és mielőtt még rám ragad a hülyeség a a lehető leggyorsabban el is tűnök a fura bagázs közeléből. Ugyan lehet mérlegelni kellett volna mielőtt még vakon elindulok a bozótosban egy számomra teljesen ismeretlen helyen, még a térképre sem lestem rá, pedig nem ártott volna. A szokásos elővigyázatosságomat felváltotta a féktelen magabiztosság, sietve rohantam pár méterre a kitaposott úttól, de éppen elég közel ahhoz, hogy tudjam mikor merre kanyarodik, ha egyáltalán kanyarodik, vagy mikor ágazik ismét ketté, vagy három további irányba. Fegyverem szokás szerint a kezemben szorongattam, nem kockáztatom meg, hogy az esetleges vadak célpontja legyek, akár egyetlen támadás elejéig sem. Tudni illik aki hamarabb kapcsol azé a győzelem kulcsa, és én szeretek győzni. Na meg amióta a fejem felett lebeg ez az idegesítő karmazsin vörös rombusz még annyira sem kockáztathatom meg, hogy óvatlan legyek. Ha úgy érzem, hogy valami veszély lapul abban a bokorban, csak felhúzom az íjam és tüzet nyitok az irányába, épp úgy mint most. Amíg a nyíl keresztül hatol bokron, gyengéden megzörgetve a rajta csöngő leveleket, és már elő is kaphatom a következőt, habár legjobb esetben is csak egy vadállatot kaptam el, a jutalom ablak jelzése legalábbis erre engedne következtetni, ha valami tényleg lett volna ott... Az erdő sötét és kísérteties hangulata egyre nyomasztóbbá kezd válni, már-már paranoiássá kezdek válni tőle, a szokásosnál is jobban. A lombokból felszálló madarak szárnycsapkodása, tücskök ciripelése, bokrok rezzenése, és megannyi háttérzaj ami éppen elegendő ahhoz, hogy kirázza az embert a hideg. Tudat alatt is, de egyre szaporodtak a másodpercek alatt megtett lépéseimnek a száma, pontosan ugyan olyan iramban, mint az is, ahogyan olykor-olykor hátra pillantok. Egyszer csak véget ért a sűrű erdő, és egy kisebb tisztásra tévedtem ki, a fényviszonyok hirtelen változása pillanatnyi vakságot okoz, szemeim összébb húzom íjam a hátamra akasztom, és ökleimet körkörösen forgatom a szemeimnél.
- Oi!
- Mi az? - nyávogtam vissza, miközben Shimogu hevesen rángatni kezdte a ruhám, majd amint ráfigyeltem, ö a földön heverő szemétdarabok irányába mutatott. - Mit akarsz ezekkel? Azok a kőszobrok sokkal gyanúsabbak mint ezek a valamik...
- ü-üümm - rázta meg a picinyke rongy buksiját,  úgy látszik nem hagy mindaddig nyugodni amíg nem kezdek magammal valamit...
- Hjaj... nem értem mi olyan érdekez ezekben... - felkaptam két darab akármit a földről, majd picit alaposabban is szemügyre vettem a darabkákat. A színük, és anyaguk hasonló, viszont nem vagyok biztos benne, hogy lehet ezekkel még kezdeni valamit. Helyet is foglaltam a földön és elkezdtem puzzlezni, egymáshoz illeszteni véletlenszerűen a darabkákat, hogy kielégíthessem Shi vágyait. Mindeközben leeresztve védelmem, az esetlegesen felbukkanó játékos irányába.
- Utálom a puzzleket... Meg ez így elég furán néz ki nem? Biztos, hogy nem egy légy akar ez lenni...

// Bocsi a késésért nem akartam elsőnek írni, és emiatt el is felejtettem, Sad a képet küldöm Pü-ben :3//

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi315/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Jay on Pént. Márc. 14, 2014 10:09 pm

Nana, valami itt nagyon nem oké, valaki vagy valami itt biztosan van a közelben, pedig egyedül voltam a bal oldali úton... vagy mégsem? :S Senki sem volt a közelben, ez az, amiben biztos vagyok. De lehet hogy tévedek. Mostanában meg egy kicsit bizonytalan is vagyok a dolgokban, de lehet, hogy nem? Áh... *fejbkólintja magát*
Viszont ahogy haladok egyre beljebb és beljebb, annál inkább az az érzésem van, hogy én bizony a rossz irányba jöttem: hát, ez kezd az az igazi esőerdő lenni. Enyhe csobogást is hallok a távolban: talán egy vízesés? Előferdülhet.
Aztán a nagy erdőségből egy annál jóval szerényebb méretű rét-szerűségen valami izémicsodák vannak: jó néhány alkatrész.
Plusz egy játékos, vörös indikátorral. Ajh, mindig nekem kell kifognom ezeket? Akárhova megyek, csak ilyen embereket látok.
Kissé elővigyázatosan, de azért odaköszönök, fegyveremet azért magam mellett tartva.
-Üdv! Látom, itt van alkatrész a kettőnknek bőven, nem gond, ha csatlakozok, vagy megtámadni szándékozol? - kérdezem egyértelműen. Na ja, akár hogy is van ez a "nincs bennem senki iránt sem előítélet" szabályom, akkor is: itt a játékban a vörös indikátor azt jelzi, ha valakit megölt az illető. És ez számomra egy olyan dolog, ami már alapból arra hajaz, hogy vigyázzak vele. Mégha önvédelemből tette, akkor is. Sajnálom, ilyen a természetem.
Na, aztán neki is álltam szerelgetni, bár egy tuti: sose voltam ügyes az ilyenekben. Hátha azért sikerül valamit összeeszkábálni, ami még netalánták röpcsizik is egy jót Very Happy
Ha kész voltam, akkor vártam az eredményre, hogy mondhassam: NI! Vagy valami ilyesmi.
Amúgy meg merre vannak az a sárga repkedő izéke? Meg az a barnafarkú valami? O.o

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi1033/1100[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Argo on Vas. Márc. 16, 2014 1:50 pm

Jay és Mameko:

Egyikőtök az egyik, másikótok a másik felének esik neki. Hogy mit és mennyit beszélgettek a szerelés ideje alatt, az a ti dolgotok, ami biztos, hogy amint készen vagytok, a kis gépek szemei megmoccannak, élet kerül beléjük, szárnyaik megrezzennek és rögvest a levegőbe emelkednek.
-Vííííííí! -sivít fel az, amelyiket Mameko készítette. -Miért pont a köpőcsövem lett a testem? He-he-he?
-Húúú... -pittyeg a másik, amelyiket Jay alkotta, majd hadarva, riadtan körberepüli a srácot. -Holvagyokmitörténtkivagyte? Minekvagytokitt?

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Mameko on Vas. Márc. 16, 2014 5:58 pm

Gyors helyzetfelmérés, szobrok, alkatrészek a földön, fű, sehol semmi gyanús, és Kagamin szokásosnál is parancsolgatósabb. Hiába vonzanak annyira az óriási ember alkotta akármik, mégis inkább a szemét felé terelget, aprócska utalásokat téve, hogy bizony az nem véletlen lehet itt. Óvatosan elkezdtem összeszedegetni a szimpatikusnak látszó darabokat, de végül is mind egyforma valamilyen szinten, ezért gyakorlatilag az összeset egy kupacba pakolgattam.
- Tényleg szükséges ezt?
- Csak csináld!
- De ez olyan unaaalmas.. Valódi időpocsékolás...
- Dolgozz!
- Muu... olyan zsarnoki vagy Kag...
- Hmm ez tetszik... - De hé! Azok a valamik szárnyak! Nem rakhatod akárhova!
- Miért nem?
- Fuu... majd én megmutatom... - rázta meg a fejét, majd ezzel egy időben az kitaposott  ösvény irányából egy hang szűrődött ide. Egy ismerősnek mondható férfi hangja. Túl késő volt ahhoz, hogy elmeneküljek, elrejtőzzek, vagy fegyvert ragadjak és le lőjem, fenyegessem vagy legalább megfélemlíthessem. Túl közel merészkedett, csupán felé fordultam, és kicsit hátrább toltam magam tőle. Átkozott íjász kaszt... közelről lehetetlenség megölni valakit egy íjjal. A férfi korábbi kérdésére reagálva megráztam a fejem, majd a bal karom felé fordítva hagytam, hogy Kagamin "válaszolhasson" neki.
- A kupac fele a tiéd, de ne próbálkozz semmi gyanússal! - a mondat befejeztével vissza is tértünk a munkálatokhoz, viszonylag hamar össze is rakva valamit ami kicsit jobban néz ki, mint a korábbi random össze vissza pakolt alkatrészek. A hosszú cső szerű valami egy testnek tökéletesnek tűnt, előre pedig hozzácsatlakoztatva a szurony szerű valamit pedig, olyan mintha egy szúnyog féleség lenne. Kerek valamik szemeknek, és a hosszú Kagamin szerint szárnyak pedig a hátára lettek pakolva.
- Hogy fog ez megállni? - kérdeztem magamtól, de jól hallhatóan, a magasba emelve a tárgyat, megforgatva a levegőben, majd végigmérve a megmaradt alkatrészeket, kiszúrtam néhány "L" alakú valamit amik tökéletes lábat alkotnának. Amint a helyére került az utolsó alkatrész is, magunk elé helyeztem, elégedetten bólogatva, a kész munka látván.
- Legyen a neved... Mosquito... Mossan leszel. - neveztem el a kis játékszert, majd rémültem vetődtem hátra amikor a semmiből hangot adott ki magából az a dolog.
- Az nem köpőcső! - reagált dühösen Kagamin, főleg, hogy az ö útmutatása alapján készült a kis lény.

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi315/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Jay on Szer. Márc. 19, 2014 3:18 am

Közeledésem során bizonyosult bennem, hogy a meglepetés ereje az enyém volt: bár rákérdeztem, hogy meg akar-e támadni, abban már biztos voltam, ha hamarabb észrevesz, már régesrég megtámadott volna. Válasza viszont meglepett, mert nem is "ő" válaszolt, hanem valami babaszerűség, ami a karján volt. Bábost nem igazán láttam még itt, szóval érdekes. De a kasztja valószínűleg íjász lehet, legalábbis a mellette heverő íjból erre asszociáltam. Mert hogy én azt is tudok. HA! Very Happy
Amikor odaértem és elkezdtem összerakosgatni az alkatrészeket, amik szét voltak szóródva, megint elkezdtem gondolkodni a kinti életen, és azon, hogy idebent mennyivel egyszerűbb minden. Itt nincs áramszámla, nincs vízszámla, enni sem muszáj, mert nem halsz bele. Egy idő után meg megszokod az éhséget. Odakint úgyis etetnek, infúzión keresztül... Tényleg. Milyen lehet mostanra a testem? Biztosan csontsovány. Ilyen vegetatív állapotban tartanak minket... biztosan már lassan a halál közelében járunk. De amennyit fejlődött mostanra a technika...elképzelni is alig merem. Talán már a telefonok is ilyen hiperszuper-okosak. Meg a számítógépek is.
És a kicsiny családommal vajon mi lehet? Aggódik értem egyáltalán valaki? Mamám biztosan. Meg talán a testvéreim is. Szüleim nem érdekelnek, szerintem nem is tudják, hogy én a valóságban valahol egy korházban fekszek, bennt ragadva ebben a világban. Őket sosem érdekelte semmi sem, ami velem kapcsolatban volt.
És Chan. Ő meg itt van velem bent, szóval ő annyira nem aggódik értem. Persze, amikor napokra eltűnünk egymástól különböző küldikre, akkor megijed, meg én is, de idebent legalább együtt lehetünk, nem úgy mint kint. Emlékszem, milyen volt, és valahogy itt jobban érzem magam vele. Ha nem lennénk életveszélyben, talán itt is maradnék örökre. Itt minden olyan könnyű...
Amíg a gondolatok a fejemben kavarogtak, a kezeim meg nem álltak, és immáron készen is állt egy szúnyogféleség. Bár azok kisebbek, és nincs ekkora szemük sem. Bár ezek robotok. Az meg, hogy megszólalt amint rendesen össze lett rakva, igencsak meglepett, főleg, amilyen gyorsan beszélt. Szerencsére megértettem, amit mondott, így hát válaszoltam is, már ha meghallja a nagy röpködés végett:
-Szia, én Jay vagyok, te pedig egy szigeten vagy Aincrad negyedik szintjén. Hogy miért vagy itt, és mi történt veled, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy én egy küldetés miatt vagyok itt: Ellen, aki egy kislány elveszített valamit, pontosabban valamiket, pár állatot, és errefele voltak a koordináták, viszont kissé talán eltévedtünk. Hogy ő is ezért van-e itt, azt nem tudom - bökök fejemmel a másik lány felé, akivel azóta egy szót sem váltottam.
-És neked van neved?- érdeklődöm.

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi1033/1100[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Argo on Kedd Ápr. 01, 2014 3:02 pm

Ha egy hónap nem volt elég, akkor így jártatok. Kurokoto és Itachi kizárva a küldetésből (ha mégis vissza akarnak jönni, PM-ben megbeszélhetjük a részleteket). Jay és Mameko kettesben folytatják tovább.

-De, ez a köpőcsövem... és most beragadt... -méltatlankodik tovább a szúnyoggá formált kis robot (tehát Mossan), miközben csálén szállingózik ide-oda. Néha odveri a jelenlegi fenekét a földhöz, hogy leválik-e róla a köpőcső, de ilyesmi nem történik; rövid úton fel is adja a kisérletezést, majd duzzogva ül le egy közeli fa alacsonyabb ágára. -És Mosquito az valaki más... -jegyzi meg még halkan.
Jay alkotása hevesen rázza a fejét, jelezve, hogy nem, nincs neve, majd elkezd gondolkodni, a szemeit forgatva... végül újabb hadarásba kezd.
-NemismereksemmilyenEllent. Állatviszontnagyonsokvanerre.
-Hülye vagy... -kotyog bele Mossan, de nem akarja tovább kifejteni, hogy miért is. Elrugaszkodik a faágról, repül pár kört körülöttetek gépies zümmögéssel, majd mintha vállat vonna. -Hát... egy-két perc után azért annyira nem zavaró...
Megremeg a föld, nem nagyon, de az apróbb kövek és fel nem használt gépelemek kicsit pattognak tőle a földön. Mintha lépések lennének, méghozzá alólatok.
Légy ismét elkezd hadarni Jay-nek, de olyan gyorsan, hogy nem is érteni. Mossan állítja le végül egy jól irányzott ütéssel, majd köhintve elismétli a kisebbik szavait. -Röviden azt kérdezi, hova tartottatok, azon kívül, hogy keresitek az állatot. Arra... -mutat az ösvényre, ahonnan jöttetek. -A Pöttömök Kastélya van, erre pedig... -mutat a tovavezető útra. -A... a... szóval a Dzsungel. A mélyén a Trükkös Templommal. Segíthetünk, hogy merre kell menni, ha megmondjátok, pontosan mit is kerestek, ha meg nem tudjátok, akkor talán a pöttömök segíthetnek, ők mindent ismernek errefelé.

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Mameko on Pént. Ápr. 04, 2014 7:55 pm

Pik-pakk összeraktam a számomra fontosnak tűnő alkatrészekből a kis gépszúnyogot, Kagamin pedig úgy tűnik úgy ahogy jó tanácsokkal látott el eközben. Büszkén figyeltem az alkotásom, lestem, egy-egy pillantást vetve a fiúra és annak művére. Távolról össze is hasonlítottam a két robotot, vicces, hogy egy halom szemétből mennyi különböző dolgot össze lehet állítani. Karba tett kézzel bólintottam, elégedett voltam a művemmel, habár nem igazán értem mi is ez valójában.
- jó, akkor most ünnepélyesen is meghívlak a csapatomba Mossan! - nyújtottam kezet a repdeső kis valaminek, amolyan kezet rázunk feelingel, viszont közben rádöbbentem, hogy nincs is olyan testrésze amivel tudnánk ilyet csinálni ezért hamar vissza is rántottam, közben Shimogu elkezdett mozgolódni.
- Stop... Először is... Mi is vagy te pontosan? - kérdezte gyanakvó hangnemben. Majd mindhárman Mossan válaszára vártunk. Eközben a másik lényecske hadarása törte meg a csendet.
- Nem mindegy kicsoda, ha erős? Amúgy sincs kabala állatunk... Csak taktikai tanácsadónk, stratégánk, meg mesterlövészünk...
- Nem nem az... Lehet ellenség!
- Neem! Mossan biztos, hogy jó embe... szúnyog! - szálltam az újdonsült kis barátunk védelmére, közben a maradék alkatrész életre kezdett kelni. Vagy sokkal inkább pattogásba kezdtek. Forgattam a fejem, hogy most mi történik, majd hallgattam a magyarázatot, hogy ezek nem alkatrészek és kavicsok tömkelege, hanem "pöttömök". Mint aki megvilágosodott csaptam össze a tenyereim.
- Nem mintha mi együtt jöttünk volna vagy valami ilyesmi... csak véletlenül ugyanoda vezetett az út! Ne értsd félre! - hevesen kapkodtam a kezeim a levegőben, mielőtt még kombinálgatni kezd a pufi szúnyog, még, hogy én egy fiúval... - Egy hatalmas ritka állatot keresek. - nyitottam szét a kezeim, olyan szélesre amilyenre csak tudtam, - vagy egy pici állatot - majd hirtelen összébb húztam őket. - Fogalmam sincs mit keresek, csak ritka és sokat ér...

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi315/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Jay on Pént. Ápr. 11, 2014 1:02 am

Nolám, nolám, nolám, társam itt mellettem kevésbé ügyesen rakta össze a saját szúnyogját vagy mi a csudáját. De hát előfordul az ilyen, senki sem tökéletes, még én sem. XD
Nevenincs másik társam pedig olyan szintű hadarást nyom le, amit alig értek, még szerencse, hogy volt egy olyan munkatársam, aki ilyen sebességgel beszélt, és muszáj volt minden szavát megértenem ahhoz, hogy együtt tudjak dolgozni vele, így hát még ezt is megértettem.
-Hmm, tehát nem ismered Ellent...- elmélkedem. Na, hála az égnek, itt legalább nem lesznek farkas lények, amik meg akarnak enni minket. Mondjuk anno is csak a cápa akart felfalni minket, a többiek inkább csak támadtak mérgesen, vagy feladványokat adtak, vagy hülyék voltak, vagy büdik X3 Vagy részegek. Na, azt már nem szerettem.
Kisebb földrengés, bár nem akkora, mint anno még odakint átéltem a nyolcadikon, szóval ezt igazából alig vettem észre, viszont azt észrevettem, hogy biza alólunk jön. Mondjuk egy földrengés honnan jönne? Fölöttem nem lehet, meg mellettem sem, csak alattam...ja, de hogy pontosan alattam! Micsoda zseni vagyok! Még jó, hogy ezt a monológot a többi élőlény itt körülöttem nem hallja, mert tuti, hogy hülyének tartanának! Very Happy
Még egy hadarás, viszont ez már az én fülemnek is hallhatatlan volt, ám megoldást is kapok az átmeneti zavarra: Mossan, vagy hogy is hívják felel nekem.
-Hát, hogy hova tartottunk... Igaza van a lánynak, nem együtt jöttünk erre. Valószínűleg ugyanazt a küldetést vettük fel, és így kereszteződtek az útjaink. Mások is voltak itt, de ők eltűntek, mintha a föld nyelte volna el őket :S
Egyenlőre egyetlen, különleges állatot keresünk, ami biztosan elég értékes, vagy ritka. Ellennek kitűnő érzéke van ahhoz, hogy összeszedje azokat az állatokat, amikből csak egy van. Szóval valami igazán ritka, okos vagy nagyon értékes állatot keresünk. De ha ez nem elég, szívesen venném, ha elkísérnétek engem a Pöttömökhoz
.- "szónokolok".
Már megint szómenésem van :S Jaj apuskám, le kellene erről szokjak, mert nagyon nem tetszhet senkinek sem, hogy ennyit po....beszélek. Tuti idegesítő lehet, főleg akkor, amikor nem kéne.

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi1033/1100[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Argo on Kedd Ápr. 15, 2014 9:45 pm

Miután Jay egyértelmű kérést intézett hozzájuk, a két géprovar elindul arra, amerről jöttetek, de a kereszteződésnél arra az útra fordulnak, aminek eredetileg Itachi vágott neki. Kurkoto-t sehol sem találjátok.
Ugyanazt tapasztaljátok, amit pár poszttal előbb már leírtam; az ösvény kivilágosodik, és valahol a sziget nyugati részén a fák közül kibukkanva pompás kastély látványa terül a szemetek elő. A csónak ugyanott áll és vár rátok, ahol eddig is, a két géprovar pedig lelkesen integet fölötte, hogy szálljatok be.
A vízi út nem rejt semmi izgalmat, a csónak magától siklik veletek a kastély lábához, ahonnan aranyozott lépcső vezet fel a hídig. Az egész épület hófehér kövekből épült fel, s gazdag díszei ismerős és ismeretlen figurákat mintáznak, főleg nonfiguratív módon. A lépcső tetejéről egy fehér kőhídra fordulhattok rá, a hídon pedig négy ugyanolyan, fekete gombszemű, furcsa lény köszönt titeket.

[Küldetés] Thingamajig - Az első Grand_minimus__rayman_origins__by_hatenaman1999-d73pc8y

Egyikükön csillogó aranykorona díszeleg. Előrébb lép, meghajol előttetek, majd megszólal.
-Üdvözöllek titeket szerény hajlékunkban! Én a Pöttömök Királya vagyok! Érezzétek otthon magatokat.
Az egyik koronanélküli pöttöm mellé lép, egy határozott mozdulattal elveszi a koronát, és a saját fejér rakja, majd megszólal.
-Oh, ne is hallgassatok rá. Én vagyok a Pöttömök Királya. Legyetek üdvözölve.
Egy harmadik, majd a negyedik pöttöm is megismétli ugyanezt, végül az első megelégeli, és visszaköveteli magának a koronát. Persze a többi sem akarja hagyni magát, és a díszes fejék ide-oda vándorol közöttük, miközben mondogatják: Én vagyok a király! Nem, mert én! Én vagyok! Én!

_________________
[Küldetés] Thingamajig - Az első 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Mameko on Kedd Ápr. 29, 2014 7:40 pm

Válaszoltam a robotállatkák kérdésére, majd heves tagadásba kezdtem, talán túlságosan is, de igazam van, nem szabad hagynunk, hogy lealacsonyítsanak, és egy szintre süllyesszenek ezzel a... férfival... Hasonlóképp cselekszik ö is, úgy látszik hasonló ellenszenvvel tekint rám mint ahogyan mi is ö rá. Viszont az ö kérésére a géprovarok elindultak, pontosan azon az úton amin ide lyukadtunk ki. Tisztes távolságot próbáltam tartani a férfitől, ha hagyta inkább mögötte közlekedtem, kezeimet egymásba ágyaztam, és ha nem két hű társam foglalna helyet rajtuk, akkor talán úgy nézne ki mintha játszadoznék az ujjaimmal idegességemben. Cseppet sem örülök neki, hogy együtt kell vele mennem, de nincs mit tenni, ha most letérnék az ösvényről mint ahogy azt korábban tettem most eltévednék, ugyanis semmiféle koordináta nem áll rendelkezésünkre, ami alapján tájékozódhatnánk. Bánatos tekintettel döntöttem le a fejem, amolyan most mit kellene tennem tekintettel aprócska bajtársaimra, viszont hiába vártam választ, vagy leszidást, nem történt meg. Egy aprócska bólintás, semmi több. Bizonytalanságom tovább fokozódott, amikor elértünk a válaszúthoz, ahol korábban a bokor rejtekéből figyelhettem az idegesítő fiú parancsolgatását, ahogyan csoportba kívánt verődni, és főnökösödni társai felett. Utálom a fajtáját, nem akarom látni, biztos a közelben van, megelőzött minket... de úgy érzem, hogy egyedül mégsem menne semmire... azok akik parancsolgatnak csak, egyedül semmire sem képesek. Undorító. Az út csendjét egyedül a géprovarok halk zúgása törte meg, majd a sötét erdőségből, egy fényesebb partszakasz közelébe jutottunk. Egy csónak, se több se kevesebb, a túlparton pedig egy méretes épület. Meghökkenten álltam, kissé elsápadt arccal a csónak előtt, majd a szúnyog felé fordítottam a tekintetem.
- Hol van az én csónakom? - kérdeztem halkan, rekedtes hangon. Miért nincs itt másik? Együtt kellene utaznom ezzel a férfival? Túlzott közelsége csak gondot okoz, megölhet, egy egyszerű törrel ledöf és végem. Itt nem érek semmit a nyilaimmal, és a holtestet is könnyel elrejtheti a vízbe... holtest? Itt ezzel nem is kell törődnie... megannyi hülye gondolat között ezek is végigfutottak az agyamon, majd megráztam a fejem és ismét kierőszakoltam néhány mondatot a torkomon.
- Tee.. khm akarom mondani... Te evezz, és nem esik semmi bántódásod! - mutattam a férfi felé, kissé remegő kézzel, hatalmasat nyelve, válaszára. Még van esélyem menekülni.. Még nem történhet semmi baj. Ha a fiú vállalja az evezést, akkor beszállok a csónakba, ha nem akkor úszva közelítem meg a kastélyt.

Díszes palota, márványlépcsők, unalmas értelmetlen figurák, és díszek. Létezik egyáltalán olyan aki ezeket szereti? Ügyet sem vetve mindezekre haladtam egészen addig amíg meg nem jelentek a kis törpikék. A butácska jelenetükre, nem reagáltam. Helyettem inkább Kagamin szólalkozott fel.
- Kuss! Mit gondoltok, csak úgy király lehet bárki az én jelenlétemben? Adjátok csak ide azt a koronát..
- Kag.. ez szerintem nem jó ötlet. - riadtam fel, miközben karom már automatikusan nyújt a koronáért.
- Dehogy nem jó ötlet. Amíg nem tanulják meg, hogy ki a király addig én leszek. Amúgy is... mindig is hercegnő.. király akartam lenni *-*
- fejezd be... - csattant el egy pofon. - Tudom, hogy döntsétek el ki a király... legyen az aki a legsegítőkészebb. Szóval válaszoljatok a srác kérdésére és aki legelsőnek teszi kapja a koronát.. - monoton és unalmas hangon mondta végig a monológját, majd a végén a fiú felé mutatott aprócska rongybaba karjaival.

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Thingamajig - Az első Vo36oi315/500[Küldetés] Thingamajig - Az első 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Thingamajig - Az első

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.