[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Strea on Hétf. Feb. 24 2014, 14:44


Szélvihar - Első szakasz
Résztvevők:
Danee, Shizu, Mameko, Ayato, Cú Chulainn, Elysion, Kodoku

Az első szinten majd mindegyik hirdetőtáblán fenn van az a közepes méretű, fehér papírlap, ami nagy betűkkel jelzi: egy szörnyre bukkantak a hegység leghidegebb részén. Bátor jelentkezőket keresnek, akik be merik vállalni, hogy legyőzik, megszabadítva ezzel az utat, mi a hegy tetejére vezet. A felirat pirossal kiemeli, hogy a rendszer valamilyen oknál fogva meggátolja, hogy T2-es ércből készült felszereléseket lehessen vinni, csak a szintre jellemző tiert viselőket engedi tovább, így elsősorban a kisebb szintű játékosokat várják. Ha rányomtok a felugró kisablakban az elfogadásra, egy automatikus levelet fogtok kapni a koordinátákkal és az időponttal.

Feladat: fogadjátok el a megbízást és érkezzetek meg, a harc az első szint hegységének nagyjából a háromnegyedénél lesz, pontban másnap reggel tízkor. Az út odáig viszonylag egyszerű, a megjelölt koordinátánál azonban egy barlangba vezet, ahonnan hideg széllökések érkeznek. A járat szájánál gyülekezzetek, még ne menjetek be.

Ez a bevezető kör, itt még kötelező a 250 szó, valamint megkérek mindenkit, hogy a reagja végére írja oda az aktuális pontjait!

Határidő: mindenkinek Febr. 27, csütörtök éjfél, a tényleges harc várhatóan pénteken indul. Aki még szeretne csatlakozni de nem jelentkezett, az küldjön nekem egy pm-et, és még beteszem a csapatba, ha ő is megírja az első kört.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi0/0[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Cú Chulainn on Hétf. Feb. 24 2014, 15:37

Késő délután van, sétálok a főtéren...mindig így szoktam küldetést találni, szerintem most is beválik majd. Most sem csalódtam, egy jellegtelen fehér lap jelzi, a hirdetőtáblán, hogy hősökre van szükség. EGY szörnyeteget kell eltenni láb alól, ilyen sok embernek? Érdekes, gondolom erősebb az átlagnál. Boss már nem lehet, azokat kinyírták, de ettől függetlenül érdekes lesz ez, ott a helyem, ha már bossokra nem fogok kijutni még egy ideig. Na de van tovább is infó, magas szintű felszereléssel nem lehet menni. Milyen szerencse, hogy ez engem nem érint....Nem gondolkozom rajta, reflexből ütöm le az „elfogadást” a felugró ablakon. Jön is az üzenet a helyszínnel és az időponttal. Noha a lap is írta, de nem fordítottam rá figyelmet, itt most már biztosra kijelenti, hegyre kell menni. A magas hegyek hidegek...nem szeretem a hideget. Mindegy, a dicsőségért, megéri. -.-/ Van még egy napom indulásig, holnap tízre kell ott lennem, és a többieknek is. Megyek szerzek magamnak egy bundát, hogy ne fázzak ._. Na jó, azt azért ne, nem Szibériába készülök és pénzem sincs rá. Nyolc körül indulni is kell, hogy odaérjek, szóval korai lefekvés. Még egy kis séta és vissza a szokásos fogadómba, kezdődhet az alvás. Már ha tudnák. Az jár a fejemben, hogy soha nem voltam még erősebb szörny elleni küzdelmen, ahová több ember megy. Egyedül öltem az első szint gyenge farkasait, a többi szörnnyel együtt. Remélem nem fogom itt hagyni a fogamat és szégyent se hozok magamra. Az rosszabb lenne a halálnál. Végül elnyom az álom, pontban nyolckor kelt a rendszer, ideje indulni. Az út egészen egyszerű, még kellemetlen, egy ütésre elpusztuló mobok sem keresztezték utamat. A helyszín egy barlang szájához vezet, ahol még senki nincs. Korán érkeztem gondolom. Bent a barlangban ránézésre is nagyon hideg van és mintha a szél is fújna. Be nem megyek a többiek nélkül, úgy is felesleges. Tehát várok, ameddig meg nem érkeznek a többiek.

Pontok:

Élet: 10 (a profilomon 9, amit most osztottam rá, még nem lett jóváírva)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 9+2 (fegyverből)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 5
Páncél:2
Cú Chulainn
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi270/500[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Danee on Hétf. Feb. 24 2014, 22:54

- Mi a fene van ezzel a várossal, hogy már mindenhova ez van kiaggatva!!!
Most, hogy már nem egy céhkastélyban ütöm el a pihenésre szánt időmet, újra itt bóklászok... a Kezdetek Városában. Máshol nincs szinte semmi élet...
- Mi az hogy nincs egy fesztivál, vagy bál se?!! Csak ezek a buta hirdetések mindenütt! - "hazatér" az ember fia, a napoknak tűnő dögunalmas vagdalkozásból, és nincs semmi mulatság, ahol kicsit felderülhetne
- És egyébként is, mi a fene ez az új szörny? ... - tépem le dühösen az egyik hirdetőtábláról a papirost
- ... ... ... höö? - olvasom át újra meg újra. Ebben mi olyan nagy szám? Hiszen tudtommal már a front felprédált minden bosstermet, amit átlag játékos elérhet... akkor meg mi ez a hülyeség itt?
- Fura, nincs semmi normális követelmény... bátor... mostanában nem találkoztam másfajta játékossal... tier 2esek nem... érdekes... hát - vakartam meg a homlokom közepét - végül is... szükségük lehet egy jól fegyverkezett tier 1esre akkor!
Meg aztán, furdalt is a kíváncsiság, hogy miféle szörny lehet az, amit eddig még nem henteltek le, s csak az  első tieres cuccokat engedi be a hely...
Erre alszom egyet, úgy döntöttem, úgyis csak másnapra kell odaérni, kényelmesen, délelőtt tízre, addig meg szépen degeszre tömöm magam, leruccanok egy kellemes onsenbe is... úúúú de jó is lesz, már a gondolatától is sokkal jobban érzem magam. A vacsora után meg majd egy nagyot alszom... tök fura, hogy nem tudok esténként számítógépezni hajnalig. Helyette 24 órában teszem, és még görnyednem se kell hozzá a monitor előtt... ehh, nem tudom mi a jobb... hiányoznak az epikus űrcsaták...

Másnap reggel teleporttal meg kölcsön lóval hamar ott teremtem, bőven kezdés előtt, kicsit távolabb állítottam meg a lovat, mert megpillantottam egy alakot a bejáratnál, és sehogy se volt ismerős a fizimiskája.
Lekászálódtam a lóról, s a farára csapva az útjára engedtem. Okos pacsik ezek, megtanultak már maguktól visszatalálni.
Én meg csak ráérősen odasétáltam a sráchoz. Így közelebbről szemügyre véve, egyidősek lehetünk tán
- Hoi! Ohayou samurai-san! - integettem neki már odamenet, majd ahogy elé léptem, már nyújtottam is a kezem:
- Üdv! Danee vagyok, kardforgató! Gondolom te is a szörny miatt jöttél? - böktem a barlang szája felé - Nem rémlik, hogy láttalak volna már korábban!
Ekkor csapott meg a barlangból kisüvítő hideg fuvallat
- Az anyját, de hideg jön odabentről, tán a telet börtönözték be odabent?

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 20
Kitartás: 8
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 10
Páncél:16


o.O:

KISLÁNYOK EGY KISLÁNY ÉS EGY KISFIÚ VÖRÖS INDIKÁTORRAL!!!! HOVAKERÜLTEM?!!!
Mameko                   Kodoku
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Tumblr_lz6q83rJw51qgtcjko1_500

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi7010/7300[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Márc. 01 2014, 16:36


Az, hogy a játék fontosabb átjáróinak megtisztítása, így a Boss termeké is, a Justice League elsődleges faladatai közé tartozott, egyértelmű volt számára. Nem lehetett kivétel ez alól a mai nap mindenfelé hirdetett út megtisztítása sem. Nem írták, ugyan, hogy mifélétől kell megtisztítani a helyet, de mint hogy szint boss nem lehetett, ekkora felhajtást csak is egy mini boss körül csaphattak az érintettek.

A részvételt ily módon szinte kötelezőnek érezte a maga részéről. Miután Ozirisz is tier kettesekre kezdte cserélni a  felszereléseit szintjéből adódóan, így Shizuka volt az egyetlen a céhből, aki személyesen képviselhette az Igazság Ligáját az első hullámban.

Kérdeznie se kellett, hogy fontos-e: a Gyűlésteremben hagyott szórólap és társai lázas készülődése a kastélyban, többet mondott minden szónál. Ő is kora reggel óta igyekezett mindennel elkészülni. A nagy becsben tartott vértezete, amit a céhtől kapott már felszíjazva rajta csillogott. Maga mellett az ágyán, az oldaltáskában gondos rendben sorakoztak már a legkülönfélébb gyógyitalok és fegyvermérgek. Shizu épp a még kipróbálatlan nyílhegyeket erősítette fel a vesszőkre: mosolyogva nézegette a sorra kerülő nyílhegyek mintáit: különféle virágok és jellegzetes növények apró ábráit viselték egytől egyig.

Korán útnak is indult, mert bár csak délelőtt tízre hirdették a kezdést, az út hosszúnak ígérkezett, még a legközelebbi teleporttól is. Gondolt rá, hogy inkább kilovagol, de nem volt kellő képzettsége még ahhoz, hogy biztonsággal megüljön egy hátast, legyen az ló, vagy a saját karámos chocoboik egyike

Mire odaért már ketten is várakoztak a megadott koordinátákon. Némiképp bosszantotta a céh részéről belé táplált, lassan gyökeret verő felsőbbrendűségi tudatot, ám mégis úgy érezte, hogy nagy kő esik le a szívéről, hiszen ezek szerint nem vétette el a helyet.

- Konnichi wa Onii-san! Watashi wa Aoi Shizuka desu! - hajolt meg a két fiú felé illedelmesen - A Justice League képviseletében én foglak titeket fedezni, és ha potionre lesz szükség harc közben, azt is tudok majd adni!

Élet: 12
Fegyverkezelés: 15
Erő: 0
Irányítás: 14
Kitartás: 8
Gyorsaság: 22
Speciális képesség: 13
Páncél:24


Kedvcsináló zene


A hozzászólást Aoi Shizuka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 01 2014, 20:47-kor.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha

[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Potion_Case_item_artwork_BG2_www.kepfeltoltes.hu_

Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi10/1400[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Cú Chulainn on Szomb. Márc. 01 2014, 17:18

Várok, de csak nem akarnak jönni az emberek. Végül csak meglátok valakit közeledni a távolból, reméltem végre egy leendő csapattárs lesz az. Közel érve hozzám látom hogy egy fiú, férfi, nem sokkal alacsonyabb mint én. Szerintem még egyidősek is lehetünk,az arcából ítélve. Idefelé jövet már integet, majd amikor ideér bemutatkozik és nyújtja a kezét kézfogásra. Kezet is fogok vele.

-Helló! Lancer vagyok, örülök a találkozásnak, bár nem, harcművész, csak lándzsával. Az ő stílusukat nem szeretem. Igen, én is a szörny miatt jöttem, remélem jó harc lesz. Na meg hogy senki nem hagyja itt a fogát...izé, annak pixeleit. Nem rég ébredtem fel ebből a hibernálós dologból, azért nem láthattál. Vagy csak szimplán elkerültük egymást. Nagy ez a világ.

Elmosolyodom, amikor látom mennyire megcsapta a szél és hogy nem számított rá.
- Remélem azt azért nem, elég kemény ellenfél lenne. Megjelenne egy naagy hóember képében. ._. Érdekes csata lenne. Szóval remélem mégsem ő, nem hoztam kabátot.

Közben telik az idő, de még sehol senki. Szerintem már késésben vannak, de ketten csak nem eshetünk neki, nem hiszem hogy lenne esélyünk. Tehát marad a várakozás, közben pedig a beszélgetés. Nem árt ha van kapcsolata az embernek, bár egyenlőre a nevén és a kasztján kívül semmit nem tudok az illetőről. Sok szinttel nem lehet magasabb nálam, hiszen akkor elvileg nem jöhetett volna a szörny ellen. Majd kiderül harc közben hogy mit tud. Ha egyáltalán fogunk még harcolni ma, még mindig senkit nem látok a távolban sem, ahogy körbenézek. Rá is kérdezek tőle.

- Tudsz még valakikről akik jönnek harcolni? Esetleg valamelyik céh..? Bár nem sokat ismerek.


//Akkor egy kis mini ismerkedés Danee-el, ahogy megbeszéltük. Ez a zene pedig tényleg kedvet ad az alkotáshoz és harchoz. XD//
Cú Chulainn
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi270/500[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Danee on Vas. Márc. 02 2014, 14:07

- Á, értem, Lancer! - rázom meg a kezét - Beszédes név! Ne aggódj, nem lehet olyan kutya nehéz, hiszen a fronton már sokkal keményebb ellenfeleket gyűrnek le mint ez a szint! - felelem magabiztosan
Végigmérem a srácot, látszik rajta, hogy harcra edzet jó anyagból való, remélhetőleg a harci tudása is van olyan erőteljes mint a kiállása. Ami azt illeti, egy idősek lehetünk így külsőre megítélve
- Szóval te is Kayaba elfeledett gyermekei közé tartozol? - veregetem meg a vállát szolidan - Én is hasonlóképpen jártam, még egy éve sincs hogy elébredtem a nagy fehérségből ami az előszobában várt! - nevetek kedélyesen, csak a hideg fuvallat töri meg a jó kedvemet
- Az valóban nem lenne vicces, de ha olyasmi nem is, valami hasonlóan fagyos rémség lehet odabent, azt hiszem jobb is ha kellően felkészülve fogadom - azzal leintve a menümet, egy tömöttebb nadrág és egy prémes kapucnival megáldott vastag dzseki kerül a vértem fölé
- Nincs nálad? Hm... - kérdezek vissza kissé meglepődve, hiszen az első hetekben a magam részéről csak hamar megtanultam, hogy az összes időjárási viszonyra felkészülve legyen a tárolómban öltözet télikabáttól a fürdőnadrágig minden
- Ez esetben had ajánljam fel! - varázsoltam elő a második váltást, ugyanabból, amit magamra öltöttem - Persze, ha meg nem sértelek vele!
Telik-múlik az idő, lassan haladunk a tíz óra felé, s még Lancer is szóvá teszi az aggodalmát
- Név szerint senkiről sem, de nem hinném, hogy kiaknázatlanul hagyna bárki is egy ilyen lehetőséget! Van pár nagyobb céh, akikben bízok, hogy küldenek majd... de nézd csak! - mutatok a közeledő kék ruhás lány felé
- Üdv Shizuka a JL-ből! Én meg Danee, csak szimplán, céh nélkül
- Bár... -
fordulok Lancer felé - már fontolgatom hogy alapítok magam is egyet...

//folytassuk az eszmecserét majd harc közben!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi7010/7300[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Mameko on Vas. Márc. 02 2014, 15:13

Nagyokat sóhajtva lógatom a lábaim a kedvenc kis fogadóm egyik bárszékén ücsörögve, miközben a számomra legkényelmetlenebb pózokban fekszem a bárpulton.
- Nem gondolod, hogy az utóbbi időben egyre lustább vagy? - kérdezte közömbös hangon a bárpult túl oldalán álló férfi miközben poharakat törölget, időnként egy-egy kósza pillantást vet a vörös indikátoros lánykára, vagy a két asztalon heverő játékbabára
- csak spórolok az energiámmal - nyúlt el az asztalon, miközben a homlokát az asztallapra fektette, - egyébként sincs semmi olyan küldetés ami nekem való, a vadakhoz pedig semmi kedvem sincs... - fejét lassan oldalra fordította, és a csapost kezdte méregetni, majd a polcon sorakozó üvegcséket vizsgálta,
- Kár... pedig elég érdekes pletyka kezdett keringeni a városban, aminek a hitelességéről még egy felkérés is tanúskodik... Biztos szép kis jutalom járhat érte...
- Pénz? - csillogó szemekkel kapta fel a fejét az asztalról, kezeivel kitámasztva magát, és a férfire meredt - pénzt mondtál? Mennyit? - izgatottan sorolta a kérdéseit, azonban a férfi a szokásos nyugodtságával csak megrántotta a vállát és annyit mondott
- Nézd meg magad, még biztos kint van a táblán... - majd megfordult és elkezdte rendezni a készletet, törölgetni a bárpultot és egyéb előkészületeket tenni, mielőtt még betérne pár vendég. Csak megrántottam a vállam felkaptam a Kagamint és Shimogut megérdemelt helyükre csúsztatva őket, majd hangosan becsapva magam mögött az ajtót rohantam ki az éjszaka sötétjében a város központja felé. A sötét és kihalt utcán szabadon szaladhattam ugyan keresztül, de mégis megmaradt az az érzés, hogy védett terület ide vagy oda, jobb óvatosnak maradni. Ugyan nem olyan gyorsan, de biztonságban megérkeztem a tábláig ahol rögvest rá is vetettem magam az említett papír keresésére. Rögtön szemet is szúrt egy érdekes darab, még ha nem is voltam száz százalékosan biztos benne, hogy erről is lenne szó, mégis inkább ennél a feladatnál döntöttem az elfogadás mellett. Másnap a megadott koordináták alapján el is indultam a helyszín felé, a tőlem megszokott óvatossággal, és odafigyeléssel. A helyszínre érkezve már messziről kiszúrtam néhány emberi alakot, viszont nem közelítettem meg őket, inkább kellő távolságban maradva, egy szikla tövében ültem le, távol a kíváncsi szemektől.

Pontok:
Élet: 10
Fegyverkezelés: 11(+1)
Erő: 0
Irányítás: 9(+2)
Kitartás: 4(+2)
Gyorsaság: 13(+3)
Speciális képesség: 4
Páncél:14

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi315/500[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Kodoku on Hétf. Márc. 03 2014, 11:58

- Kumo, várj!
* Szólt petje után, aki jellemzően megint előre szaladt meg nem várva gazdáját. *
~ Bár tudnám, miért futok mindig utánad! ~
* Gondolta a kisfiú. A pók meg is állt, de csak a hirdető tábla előtt. Azt nézegette, majd elkezdett a tábla körül futkorászni. Kodoku odasétált, s elolvasta, amit rajta talált hirdetményt. Csak egy hirdetés volt. *
- Szeretnéd, ha elfogadnám?
* Kérdezte csendesen. Igazából kicsit meg volt szeppenve, mert soha nem ment el még harcolni. *
~ Azt mondják, hideg lesz... ~
* Kumo azonban tovább futkorászott, akár egy örökmozgó. Kodoku önmagát meg nem hazudtolva egy jó darabig még ácsingózott és gondolkodott. *
~ Kumo teljesen más, mint én. Ő szeret harcolni. De végülis nekem semmit nem kell tennem... Ő majd küzd helyettem. ~
* Sóhajtott egy nagyot. Végülis a pók mindig vigyáz rá, attól nem kell félnie, hogy baja esik. Így elfogadta a felkérést. Máris megkapta egy kis üzenetben a helyet és az időpontot. *
~ Csak holnap lesz. ~
- Gyere, menjünk haza, Kumo.
* A pók befejezte a futkározást erre a szóra és csendesen, nyugodtan rendes tempóban kísérte a gyermekotthonba gazdáját. Ritka pillanatok egyike, amikor a kisfiúnak nem kell egyedül sétálgatnia, mert vagy előrerohan, vagy lemarad a pókja. Az este csak elvolt a szobácskájában csendesen. Egyik hobbija, hogy kitárja az ablakot, leül elé, s a csillagos eget nézi órákon át. Most is ezt tette, s Kumo is mellé telepedett, s szó nélkül élvezték egymás társaságát. Másnap reggel a kisfiú nagyokat nyújtózkodva, szeméből az álmot kidörzsölgetve ébredt. Megvakarta feje búbját, úgy kászálódott ki az ágyból. Szó nélkül szépen lassan felöltözött, megigazította kócos kis hajacskáját, majd lement a többiekhez reggelizni. Senki nem szólt hozzá. Mikor megjelent, kínos csend telepedett az étkezőre, de mivel már egy éve ismerik a fiút, nem tartott ez sokáig, hanem erősen ignorálva őt továbbfolytatódott a csivitelés. Kodoku nem vette a szívére, megszokta már ezt. Mikor végzett, Kumoval együtt sétálva mentek el a kijelölt helyre. A kisfiú felkészült, s hozott magával kabátot, sapkát és sálat. Így egyáltalán nem fázott a hegyen. Voltak már a helyszínen páran.*
~ Nem egyedül leszünk, akkor jó. ~
* Kicsit megnyugodott a kisfiú, hogy rajtuk kívül mások is jöttek harcolni. Rájuk nézett, de nem köszönt, kicsit távolabbra is állt meg tőlük. Nem akart senkit sem megzavarni a jelenlétével. *


Statok:
Élet 13 +2
Fegyverkezelés 9 +3
Erő/Irányítás 0/10 -/+8
Kitartás 5 +2
Gyorsaság 9 +2
Speciális képesség 5
Páncél +12

_________________
Infó:
Kodoku: jelentése magány - piros indikátoros
Kumo: jelentése pók - ugye milyen kreatív névválasztás? Rolling Eyes
Kodoku
Kodoku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2014. Jan. 01.
Age : 13

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi10/500[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 03 2014, 20:25


Amint beléptek a barlangba, a levegő hidegebb lesz, még az eddiginél is. Egy magasabb, számotokra nem elérhető sziklaperemen egy kékes-fehéres madár figyel benneteket, majd szárnyra kap, felfedve az alatta lapuló fészket, melyben két tojás pihen.

[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Pkacppbms8l81zu25jgp

Egyelőre még nem támad, de hangos rikkantással igyekszik jelezni, hogy ha továbbmentek, akkor bizony rosszul jártok. Feje felett megjelenik a piros indikátor és a felirat: Carla, a Jég Úrnője


Sorrend:

Aoi Shizuka (Sebzés: 14, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Mameko (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Danee (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Kodoku (Sebzés: 18, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője
Cú Chulainn (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője


Életek:

Carla: zöld életsáv

Shizu: 60+24
Mameko: 50+14
Danee: 60+16
Kodoku: 75+12
Cú Chulainn: 50+2

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi0/0[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Aoi Shizuka on Hétf. Márc. 03 2014, 21:39

Ekkora felelősséget! Már kezdem érteni, miért olyan nehéz Hinari-sannak! ˘˘

Shizuka egy ideig reménykedve fürkészte a tájat, abban a hitben, hogy még jönnek majd többen, és lehetőleg Artesből vagy a YJ-ből. Bárki, akinek van tapasztalata a boss harcokban.
Még ketten érkeztek utána, két kislány, akikkel biztosra vette hogy jól kitudnának jönni, de abban feleannyira sem volt biztos, hogy a harcban mennyire tudnak majd mind együttműködni. Mindenki más solo játékos volt, és ráadásul egyiküket se láttam még soha. Letelt a meghirdetett kezdés idő, nem volt mit tenni, ha ez a játék beállítás, akkor most kell elkezdeniük!

- Jó reggelt mindenkinek, akinek még nem köszöntem volna! - hajolt meg picit Mameko és Kodoku felé - Aoi Shizuka vagyok a Justice Leagueből, és örömmel látom, hogy ilyen sokan összegyűltünk! - mosolygott a többiek elé állva, hogy mindenki jól láthassa, hallhassa

Vajon ilyen kis létszámmal, profik nélkül is menni fog?  :S 

- A hirdetés nem részletezi, de az eddig megismert információim szerint minden bizonnyal egy minibossal lesz dolgunk odabent! - kezdett neki nagy levegőt véve a szövegnek, amit már párszor átgondolt, azóta hogy céhes játékosokra várva leste az ide vezető ösvényeket

Na persze könnyen lehet, hogy tévedek, és csak egy nagy csapat elit szörny lesz odabent, és akkor megint besülők majd, mint...

- Ezért arra kérek mindenkit, hogy figyeljünk egymás életcsíkjára, majdnem biztos, hogy szükséges lesz Switch láncra. Aki nem tudná mi az, szóljon nyugodtan, nem harapok! - mosolygott ismét csak, körbehordozva a tekintetét
- Továbbá, ha valóban egy bosst találunk odabent, akkor majdnem biztos, hogy lesz olyan képessége, amit még máshol nem láthattunk. Ezért, ha valaki rájön a nyitjára, kérem, ne tartsa meg magának az infót, mert a sikerünk múlhat rajta!... Induljunk! Ha kérdés merülne föl, közben is nyugodtan...

Shizut váratlanul érte a mellbe csapó hideg, de nem telt bele sok, hogy ő is melegebb ruhát öltsön pár kattintással.
Ami odabent fogadta attól leesett az álla. Már csak azért sem volt jó vezető... Egy jó vezér megőrizte volna a lélekjelenlétét, és nem hökkent volna meg a játék által eléjük varázsolt nagyságon és szépségen
- Carla... - olvasta fel áhítattal a mob nevét - a Jég Úrnője!

Tényleg miniboss kell hogy legyen, ilyen nevet nem kapnak közönséges szörnyek! Nincsenek segítői se... csak... a tojások... nincs nevük... hümmm

Nagyot nyelt és felhúzta az íját
- Akkor... kezdjük! - lőtte el a nyílvesszőt

//Shizu támadja Carlát (obviously) 14 sebzéssel, ha talál


A hozzászólást Aoi Shizuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 03 2014, 21:41-kor.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha

[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Potion_Case_item_artwork_BG2_www.kepfeltoltes.hu_

Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi10/1400[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03 2014, 21:39

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 03 2014, 22:52


Támadás sikeres, 14 sebzés.

Carla 10-et sebez Shizuba. Ahogy a madár repül, szárnyai felkavarják a jeges levegőt, érezhetően hidegebb lesz.

sorrend:
Aoi Shizuka (Sebzés: 14, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Mameko (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Danee (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Kodoku (Sebzés: 18, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője
Cú Chulainn (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője

életek:
Carla: zöld életsáv (-14)

Shizu: 60+14
Mameko: 50+14
Danee: 60+16
Kodoku: 75+12
Cú Chulainn: 50+2

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi0/0[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Mameko on Kedd Márc. 04 2014, 18:55

Kényelmesen ücsörögtem a rejtekemként szolgáló szikla mögött, amikor is egy újabb alak indult meg a hegyoldalon nem számítottam rá, hogy még valaki érkezik, ezért nem is foglalkoztam túl sokat az elbújással, viszont már nincs értelme tovább lapulnom amikor úgyis tudom, hogy ö is észrevett, sőt mi több esélyem sincs arra, hogy odébb vetődjek, magamra húzzak egy levelet, vagy egy bokor rejtekében találjak menedékre, főleg úgy, hogy ha keresném se találnék itt. Hatalmasat sóhajtottam, majd fentebb húztam a cipzárt a kabátomon, illetve kicsit szorosabbra húztam a nyakam köré tekert sálat, amibe időnként egy-egy erősebb széllökés kap bele. Majd kicsit várva, hogy elhaladjon a jövevény, lassan cseppet sem magabiztos léptekkel indultam utána, tisztes távolságot tartva tőle. Nem mintha bizalmatlansággal fordulnék felé, csupán nem érzem úgy, hogy jó ötlet lenne hagyni, hogy mögém kerüljön. Innen távolról még bármit csinálhatok, ha jónak látom lelövöm, ha úgy érzem lelökhetem, vagy akár ki is foszthatnám, viszont az cseppet sem illene hozzám, és még a többiek is levadásznának érte. Egyedüli mentségem, amiért feltehetőleg nem néznek ellenségnek, az az, hogy egy mini-boss ellen készülünk, ezért minden segítő kézre szükség lehet. Amint felértem, rögtön egy lány köszönése ütötte meg a fülem, kicsit megrezzentem a hangjának hallatán, de észben tartottam, hogy ha gyengének mutatom magam a hiénák előtt akkor felfalnak.
- Ah... - fújtam ki a levegőt, a sálon keresztül - Azért jöttünk, hogy mi is felajánljuk a segítségünket. - emeltem fel az orrom, várva egy kicsit, miközben összeszedem a gondolataimat mit is kellene még mondanom. -Izé... - húztam le a fejem, ha teknősbéka lehetnék biztos, hogy a páncélomba húztam volna a fejem.
- Szólítsd csak Mameko-nak, én meg Kagamin vagyok! Csak semmi becézgetés, a csendes fickó kicsit arrébb meg Shimogu... - emelte előre a kezét, hogy jól látható legyen ahogyan a baba "beszél"
- Én...Én is ezt akartam mondani! - kaptam fel a fejem, majd inkább csendben hátráltam, és hagytam, hogy a többiek érvényesüljenek. A barlangba lépést utolsónak kívántam megtenni, hagytam, hogy a többiek előttem bemenjenek, addig a bejárat mellett pihentettem lábaim egy sziklán. Majd mielőtt beléptem volna már kezembe vettem az íjam felkészülve a legrosszabbra. A lány aki üdvözölte rögtön meg is támadta a szárnyas lényt, követve a példáját én is eleresztettem egy nyílvesszőt a jégmadár irányába.

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi315/500[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 04 2014, 18:55

The member 'Mameko' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Strea on Szer. Márc. 05 2014, 19:22


Támadás sikertelen.

Carla 10-et sebez Shizuba. Ahogy a madár repül, szárnyai felkavarják a jeges levegőt, érezhetően hidegebb lesz. Mindenki 2-őt sebződik a jeges széltől.

Danee jön.

sorrend:
Aoi Shizuka (Sebzés: 14, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Mameko (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Danee (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Kodoku (Sebzés: 18, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője
Cú Chulainn (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője

életek:
Carla: zöld életsáv (-14)

Shizu: 60+2
Mameko: 50+12
Danee: 60+14
Kodoku: 75+10
Cú Chulainn: 50

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi0/0[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Danee on Szer. Márc. 05 2014, 20:09

Lancerre és rám három helyes kislány jut! Shocked Ha nem is leszünk tutira ütőképesek, azért meg kell hagyni, elég kellemes látványt nyújtanak ők így hárman. Vörös indikátor ide vagy oda. Lassan már minden harmadik ember vörös... kezd divatba jönni... az okok pedig a legkevésbé sem érdekelnek, amíg nem látok valami erőszakot

- A nevem... Danee. Nem James és nem Bond. Csak Danee. Szimplán. - rántottam elő a kardom a hüvelyéből, s a markolatgombnál fogva megpörgettem magam mellett, majd hanyagul ledöftem a földbe, aztán lazán rátámaszkodtam
- Üdv, kislányok! - szalutáltam nekik, de ezt se vittem túlzásba, csak úgy mint a régi amcsi háborús filmekben a macsó közlegények
- Megvagytok hívva egy fagylaltra ezután a kis bemelegítés után - a hideg megint csak átfújt rajtam - ... vagy inkább forrócsokira... ki hogy szeretné! - vigyorogtam hozzá magabiztosan

Ha ettől nem fognak elküldeni magukban melegebb éghajlatra, akkor semmiért! Tisztára élvezem a trollkodást, annyira jó látni a dühös kis arcokat, a szikrákat szóró szemeket, hallani a hátam mögött suttogott átkokat Cool

Másfelől... itt ez a Shizuka... ez a kééék lány... ő már az ötödik csaj a JLből, akivel összefutok!!!  cheers 
Basszus, de jó dolga lehet Yuichinek, lefogadom, egész nap semmit se csinál, és a csajok körülzsongják, mint valami hárem animében. Együtt fürdős jelenetek meg, szexi fehérneműs kiszolgálás, dark loli maid kosztümök \o/
Meg kell hívatnom magam egyszer Yuichivel! Órákon át tartó kényeztetés az isteni JL-es csajok részéről  <3

Aztán csak azt vettem észre, hogy elindultak a többiek befelé. Nofene... akkor semmi extra bájcsevej... rögtön gyakunk? Hümmm... végül is mindegy... az se rossz móka!

- Amúgy..., Lancer! - fordultam a srác felé - Te hogyhogy nem vagy még céhtag sehol? Persze ezt pont én kérdezem, aki szintén solozik, de én már voltam tag egyszer... valahol Rolling Eyes Hívtak már valahová? Csak mert... alapító társakat keresek! Cool 

Beértünk... mondanom sem kell, hogy még hidegebb lett, ahogy a miniboss termébe léptünk.
- Azta mekkora csirke! Surprised De várjunk csak... ez repülő mob...  mattaku  Az a halálom...  wtf  
Na jó, azért próbáljuk meg... Vártam amíg alkalmam nyílik, és elég alacsonyra merészkedik ahhoz, hogy megnyeshessem kicsit a pávatollait. Közben az íjászka lánykáink meginvitálták egy-egy szárnyas-rablóhúsra, legalábbis a JL-es csaj nyársra tűzte...
Éééés... eljött az én pillanatom:
- Switch Aoi Shizuka! - s egy szép stílusos nekifutással a jól bevált elrugaszkodok - teljeserőből a fejem felöl lesújtok - majd valahogy földet érek "fogást" vetettem be

//Támadom Carlát, 20 sebzés, ha talál, és switchelem Shizut

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi7010/7300[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 05 2014, 20:09

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Strea on Vas. Márc. 09 2014, 14:31


Támadás sikeres.

Switch sikeres. Carla 10-et sebez Daneeba. Ahogy a madár repül, szárnyai felkavarják a levegőt, érezhetően hidegebb lesz. Mindenki 4-et sebződik a jeges széltől.

Kodoku jön.

sorrend:
Aoi Shizuka (Sebzés: 14, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Mameko (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Danee (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Kodoku (Sebzés: 18, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője
Cú Chulainn (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője

életek:
Carla: zöld életsáv (-34)

Shizu: 58
Mameko: 50+8
Danee: 60
Kodoku: 75+2
Cú Chulainn: 46

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi0/0[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Kodoku on Hétf. Márc. 10 2014, 22:39

*Máris volt egy lány, aki bemutatkozott, s az újak felé is biccentett. Mivel mindenki bemutatkozott, így a kisfiú is elnyammogta a nevét. *
- Kodoku.
* Mikor hidegebb lett, picit jobban magára tekerte a sálat, de különösebben nem okozott neki gondot az időjárás változás. Ahogy bementek, máris megkezdődött a harc. *
~ Swich hullám? Vajon az mit jelent? ~
* Morfondírozott magában addig, amíg csak volt rá ideje. A madárka szép volt, nem igazán értette, miért is kellene megölni. Ő is piros volt, akárcsak Kodoku. Kumo azonban lelkesnek tűnt. Kodoku nagy szemekkel nézte a barlangot, a madarat és a két tojást. *
~ Vajon azokat meg lehetne enni? ~
* Eszébe jutott, amit az egyik fiú mondott. Forrócsoki. Most jól esne neki, s még soha nem hívták meg forró csokira, így nem is csodálkozott azon, hogy a történelem ismétli önmagát, hisz csak a lányok lettek meghívva. De egyszerűen a forrócsoki szóra már érezte is a szájában az ízt. Aztán az a fiú úgymond leswitchelte a vezető lányt. *
~ Ez lenne a switch lánc? ~
* Nem értette miért, de mindig egyre hidegebb volt, s a páncélja is szépen lassan fogyott. De talán mégis azt kellene tennie, amit kértek tőle, különben mérges lesz rá mindenki. És ezt ő nem akarja. Így alig érthetően, de a rendszer számára értelmezhető hangerővel megszólalt. *
- Switch Danee.
* Most jött rá, hogy ha közös harcban van valakivel, akkor annak a nevét látja. Ennek megörült. Így ez azt jelenti, hogy ha nem értették volna a nevét, most láthatják. Ezután Kumo nem is várt a parancsra, máris nekirontott a madárnak. Majd ha az visszatámadna, Kumo aktiválni próbálja képességét, s pókhálót lövell a madárra. *

//Ha talál, 1x18 sebzés, plusz ha képesség aktiválódik, a miniboss nem tud támadni 1 körig.//

_________________
Infó:
Kodoku: jelentése magány - piros indikátoros
Kumo: jelentése pók - ugye milyen kreatív névválasztás? Rolling Eyes
Kodoku
Kodoku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2014. Jan. 01.
Age : 13

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi10/500[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 10 2014, 22:39

The member 'Kodoku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Strea on Szomb. Márc. 15 2014, 16:08


Támadás sikeres. 18 sebzés. Képesség sikeres.

Hála Kodoku képességének, Carla képtelen visszatámadni. A levegő mozgása leáll, az előzőekhez képest egy kicsit melegebb lesz.

Cú jön.

sorrend:
Aoi Shizuka (Sebzés: 14, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Mameko (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Danee (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Kodoku (Sebzés: 18, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője
Cú Chulainn (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője

életek:
Carla: zöld életsáv (-52)

Shizu: 58
Mameko: 50+8
Danee: 60
Kodoku: 75+2
Cú Chulainn: 46

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi0/0[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Cú Chulainn on Hétf. Márc. 17 2014, 14:19

Viszonozza a kézfogásom a Danee nevű alak, ez jó jel.

- Igen, úgy is lehet mondani...de legalább gyorsan eltelt az idő. –kivarázsolt tárgylistájából egy télikabátot és felajánlott nekem is egyet- Dehogy sértesz, örülök neki, így legalább nem fagyok majd meg, köszi. –mondom és el is veszem a felajánlott ruhát, majd magamra öltöm.

Ahogy beszélünk arról, hogy senki nem jön, megérkezik egy lány...formás teremtés, annyi szent. Bemutatkozom neki is.

-Üdv, Lancer vagyok.

Beszélt Danee a céhekről, és hozzám fordult, felkeltette az érdeklődésemet.

-Na és mik lennének az alapelvek abban a céhben, Danee?

Ezután elég sokan érkeztek, már számon sem tudom tartani mindet. Danee is bemutatkozott nekik, és be is akart vágódni, úgy látom...nem maradhatok le én sem mögötte, erre oda kell majd figyelnem. Már meg is hívta őket valahová. Én is potyázom. ^o^/

- Akkor én veled tartom, remélem a többiek is. –mondom neki és biccentek felé, remélem érti majd a célzást. Megkérdezi hogy-hogy nem vagyok sehol tag...- Úgy, hogy nem hívtak. Nincs nagy ismeretségem. Nos, akkor meg egyre jobban érdekel miből állna a céhed, lehet beszállok.

Amíg ezt megbeszéltük, be is értünk a szörny elé. Egy nagy darab szárnyas dög lesz az ellenfelünk úgy látom, és nem a gyengébbik fajtából. Ideje szétcsapni, persze azért a csapattársaimra is figyelek. Shizuka már adja is az utasításokat. Majd kitapasztalom mi az a Switch lánc...Támadnak a többiek is, most pedig eljött az én időm...csapjuk le. \^o^/ Támadok, és eldobom a lándzsám, hátha nyakát átfúrva letudom majd bénítani. Ezek után pedig leváltam Kodoku-t, legalábbis ez a neve a rendszer szerint.

- Switch Kodoku. –meg sem nézem talált, vagy bénít e lándzsám, odaszólok Shizukának- lefogtam neked a kicsikét, megsorozhatod. \^o^/

// Támadom Carlát 11-es sebzéssel, aktíválom a képességem, ami ha sikerül 2-őt sebez és egy körre lebénítja//


Edit: Bocsi, véletlenül kétszer dobtam a sima kockával.


A hozzászólást Cú Chulainn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 17 2014, 14:20-kor.
Cú Chulainn
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi270/500[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 17 2014, 14:19

The member 'Cú Chulainn' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 4766610511_dda12706fc_s [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Strea on Kedd Márc. 18 2014, 17:50


Támadás sikeres. 11 sebzés.

Képesség sikeres, Carla képtelen a támadásra.

Shizu jön.

sorrend:
Aoi Shizuka (Sebzés: 14, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Mameko (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Danee (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Kodoku (Sebzés: 18, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője
Cú Chulainn (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Carla, a Jég Úrnője
Carla, a Jég Úrnője

életek:
Carla: zöld életsáv (-65)

Shizu: 58
Mameko: 50+8
Danee: 60
Kodoku: 75+2
Cú Chulainn: 46

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi0/0[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szer. Márc. 19 2014, 18:17

A sikeres lövés után igyekezett eltávolodni a Bosstól, íjász lévén, nem lett volna bölcs dolog túl sokáig veszélynek kitennie magát, hisz nem volt pajzs, amit maga elé húzhatott volna, de egyben teret szeretet volna adni a többieknek.

A magát csak Mamekonak nevező lánynak, aki a inkább tűnt bábművésznek, mint gyilkos íjásznak, szóval Mameko bemutatkozásán csak mosolygott, s biccentve vette tudomásul

- Yokoso, Mameko-chan, Kodoku-kun, Lancer-san! - köszönt vissza azoknak akinek csak most tudta meg a nevét - Gambare!
Shizuról eltűnt minden mosoly, tekintete körbejárt a kis csapat tagjain, de leginkább a bossnak szentelte az ideje nagy részét. Nem derült ki az első váltásnyi kör után, hogy miben jeleskedik igazán Carla, de a saját támadásaik sikerességét is igyekezett mérlegelni.
Szemét megerőltetve igyekezett kivenni, vajon milyen mértékben mozdították meg a boss életcsíkját

- Arrigato Lancer-san! - biccentett felé is, majd, amint tiszta volt ismét a célpont fél szemét lehunyva megfeszítette íját, vár egy pillanatnyi még, hogy megbizonyosodjon, a boss, Carla a nyílvesszőjébe repül majd bele, ahogy a barlang falai közt kanyarodva rója újabb körét

- Switch Lancer! - kiáltotta hangosan és érthetően
Kifújta a levegőt, majd elengedte a vesszőt, a nyíl pendülve röpítette a hatalmas madár fel azt.


//Shizuka támadja Carlát 14 sebzéssel, ha talál (Gondolom 100 szó elég)

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha

[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Potion_Case_item_artwork_BG2_www.kepfeltoltes.hu_

Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz Vo36oi10/1400[Miniboss] Szélvihar - Első szakasz 2yjvlht  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.