Kezdetek Erdeje

1 / 31 oldal 1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

Go down

default Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 31 2012, 22:11

Egy kicsi, veszély nélküli erdő. Nem valószínű, hogy ezen az erdőn kívül akármilyen másik erdőben ennyire biztonságban lennél. Néhol megfordulhatnak szörnyek is. Az egyik szélén egy patak található.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 25 2015, 18:48-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Taidana on Kedd Aug. 28 2012, 01:37

Fogalmam sem volt, hogy mennyire bízhatok meg a Besúgó információjában, és ezen a kicsit bizalmatlan légkörön Susaya sem segített. Ott volt még a seggén a tojáshéj, és bár korábban úgy gondolkoztam, hogy ha már beszélő állat lesz, én annak is örülni fogok, de az alapján, amit művelt, lassan jobban tudtam volna értékelni egy nem sokat, de legalább érthetően beszélő petet, mint őt. Már most tele volt a padlás a szólásaival, közmondásaival és homályos értelmű mondataival, pedig nem nagyon beszélt hozzám túl sokat, csak ahogy kikelt, és meglátott engem, akkor hagyta el a száját néhány majdnem szitokértékű mondat. Bár az, hogy ez szitkozódás volt-e vagy sem, máig rejtély borítja, de mivel egy szót se értettem belőle, hogy mit is akar velem közölni, ezért én előbbinek vettem. És jót nevettem rajta.
Megszívta!
Akkor is ő az én petem!

Az indákkal bajlódtam. Előbb akartam megcsinálni a munka könnyű részét, és ha az sikerült, majd akkor nekiesek a nehezének. A szemem előtt a kidobott száz aranyam lebegett: ha nem így tettem volna, akkor már rég feladtam volna. Susaya a fejem tetején ücsörgött, random időközönként pedig fülhasogató visításban tört ki, ahogy bénáztam a növényekkel. Basszus, veled is ki vagyok ám segítve! – mormoltam félhangosan, de valószínűleg meghalhatta, mert nagyot koppantott a fejem búbjára. A fene egyen meg téged… – akartam volna cifrázni, de egy újabb koppanás elhallgattatott. Nem értettem mondjuk, hogy mégis miért, hiszen nem éreztem fájdalmat. Hé, nem éreztem fájdalmat! Ez új felfedezés volt, eddig nem tapasztaltam. Üss meg, Öcsisajt! – próbáltam hergelni, de nem voltam sikeres. A fülembe kapaszkodott, és elém hajolt a fejem tetejéről. Olyan ügyesen mozgott! Szinte láttam a megrovó tekintetét.
A fülemről a nyakamba ült, majd onnan kimért mozgással lebucskázott a lábamhoz. Nem maradt ott, egy közeli fára futott fel, majd elült a hangja. Vajon egy pet mennyire tud eltávolodni a gazdájától?
Ezzel a kérdéssel játszottam, miközben lassan csak felépítettem a csapdát. Nehéz munka volt, főleg az ásás, őszintén reméltem hát, hogy nem volt hülyeség, amit a besúgó mondott. Az utolsó betűig követtem az utasításait. Nem volt más hátra: el kellett rejtőznöm.

Nem gondoltam volna, hogy olyan gyors sikerem lesz, mint amennyire az gyors volt. Nem telt el néhány perc, és hallottam a zörejeket. Elfelejtettem minden elővigyázatosságom, és kiléptem a fa takarásából, hogy lássam, mit fogtam el.

KA: Egy sima lényt, egy majmot fedeztél fel. Jutalmad: 20 arany.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi115/900Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by RenAi on Szer. Aug. 29 2012, 20:10

Már egy ideje úton vagyok, elindultam a főtéről keresve a második szinthez vezető utat. Arra számítottam hogy az a nagy embertömeg ha oszlásnak indul még akkor is ellep minden mapot, de csalódnom kellett aminek egyrészt örültem, mert így nyugodtan átgondolhatom hogy mégis mit és hogy csináljak a mihamarabbi fejlődés érdekében, és csalódtam is mert ahány ember annyi információ, tapasztalat és az elmesélt történetekből én is megérthetem hogy mégis mi a játék igazi célja.
Mert az hogy fejlődjünk, szerezzünk be új cuccokat amiket majd szintén fejlesszünk és hogy mást sem csinálunk egész nap csak szörnyeket gyilkolásunk ..hát hogy is fogalmazzak elég unalmasnak vagyis inkább robotikusnak tűnt.
Még nem játszottam ilyennel, sőt még sosem játszottam semmilyen játékkal.
- Mégis hogy juthattam ekkora slamasztikába…mondtam ki hangosan, miközben nagyot sóhajtottam.

A fák lombjai vetettek kellemes árnyékot a felmelegedett földre. A gondolataimból a gyomrom korgása zökkentett ki.
- Éhes vagyok. Jelentettem ki, csak úgy magamnak.
Kerestem egy nagyobb fát aminek közelébe letelepedtem és a táskámban kotorásztam valami ehető után.
- Lássuk csak…. Mi ez? Néztem nagyra nyitott szemekkel. Olyan, mint egy nagy zsemle de mégis valahogy más. Remélem ehető, ha nem akkor makszimum sikeresen megmérgezem magam. És erre gondolva kinevettem magam.
Hát… lesz, ami lesz, beleharaptam. Fuuuuj hirtelen azt sem tudtam mit csináljak.
- Ezh vfalami vorzalmasz! Mondtam ki hangosan teli szájjal, ugyanis alig bírtam lenyelni.
Miután sikerült gyorsan visszatettem a táskámba, becsuktam és még a táskám is jó messzire eltettem magamtól. Erre meg kordult megint a gyomrom. Jajjjj, sopánkodtam majd a táskám után nyúltam, magam elé tettem és szemeztem vele.
- Mégis hogy ehetném meg?! Még az is elképzelhető hogy nem is ennivaló.
És megkordult megint most jóval hangosabban. Azzal kiborítottam a táskám tartalmát hátha találok valami más ehetőt is benne. Nem volt benne túl sok minden de a legaljáról előpottyant egy kis kerek tubus az itemneve az volt hogy cream.
- Krém?! Csillant meg a szemem, hátha valami finom édesség!
Azzal tettem kicsit a kezemre és tanulva az előző hibámból, óvatosan megszagoltam.
- Mennyei az illata! Jelentek meg csillagok a szemem helyén.
Hmm. De ennyivel nem fogok jól lakni. Néztem magam elé, majd bevillant egy ötlet.
Mi lenne, ha arra a zsemleszerűségre kenném? De most mégis a jót rosszal elrontani?! Isten ellen való vétek. Persze azért tettem egy próbát… és az egészben az volt a meghökkentőbb hogy nem is volt olyan rossz. Miután végeztem jóllakottan dőltem el a fűben nézve a fák lombjának ide-oda limbálózását. Már épp majdnem elbóbiskoltam, mikor hirtelen a egy kusza gondolat a fejembe hasított. Mi van ha én tévedtem el és azért nincs itt senki mert én tévedtem el és rossz irányba tartok?!

- Ne már, eltévedtem!

Kiáltottam olyan hangosan hogy az összes fán lévő madár megijedt és elrepült, sőt a mondatom visszhangját is hallottam.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi6908/7300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Szer. Aug. 29 2012, 23:16

/Yume RenAi/

Tsubaki nővérével való első ízbeli találkozása utáni nap reggelén kilopakodott a fogadóból és a városból. Persze hagyott egy üzenetet, miszerint nemsokára visszatér mert csak venni ment valamit. Valójában azonban egy kicsi gondolkodásra vágyott, Ritat pedig a világért sem akarta felébreszteni a járkálásával. Első útja az erdőbe vezetett, s mivel errefelé a kevés szörny miatt most nem látogattak el játékosok, viszonylag egyedül lehetett. Végül azért belefutott egy vaddisznóba, vagyis éppenséggel a vaddisznó futott őbelé... vagyis hogy a lándzsájába, ami el is intézte az alapszörnyecskét. Merengve indult tovább, a tegnapi események visszhangzottak a fejében és így utólag nehezen volt képes felfogni őket. Szerető családban nőtt fel, holott közülük csupán egyiküket ismerte igazán, de őt nagyon nagyon szerette. Mindent tőle tanult meg és az ő kedvéért igyekezett olyan kishúg lenni akire büszke lehetett és számíthatott. Elvesztése tragédiája hihetetlenül mély sebet hagyott benne, melyet tágított végül az a tény hogy ő mostohatestvére volt neki. Nem tudta hogy kötődnie kell továbbra is az emlékéhez vagy túllépnie rajta, de hiába az új felfedezés ő mégiscsak képtelen volt nem bátyjaként tekinteni a fiúra. Becstelenség volna megjátszani hogy nem jelentett számára semmit, hiszen szülei nélkül ő volt számára a nagyvilág. És most, hetekkel azután hogy azzal szembesült hogy egyedül volt a világban, belekerült ebbe a másikba és felfedezte hogy mégsem volt egyedül. Amint magához tért azután a szörnyűséges álom után, Rita jelenléte volt az egyik legnagyobb ajándék amit a sorstól valaha is kapott. Mégis maradt neki családja és nem is akármilyen, annyira sok mindenben hasonlítottak és vélekedtek ugyanúgy, még a makacsságuk és a szemük meg minden... nehéz volt most elhinni, de ő bizony el akarta hinni. Talán nem gyűrte egészen idáig feleslegesen magát, talán amivé bátyja kedvéért nevelkedett az most nővére számára is nagy segítséget nyújthat. Nem fogja cserbenhagyni, soha!

A fák alatt baktatva váratlanul egy kiáltás verte fel a csendet. Valaki azt kiáltotta hogy eltévedt, ami már önmagában is arra sarkallta Tsubakit hogy a felrepülő madarak irányába rohanjon. Kezébe vette lándzsáját és készen állva arra hogy megvédje az illetőt, átverekedte magát egy bozótosan, felnyársalva egy útjába kerülő vaddisznót is. Alig fél perccel a kiáltás elhangzását követően Tsubaki kiugrott a dús növényzet közül és egy tisztáson találta magát. A fűben egy nála jóval magasabb és idősebb lány feküdt, vagyis mostanra lehet hogy már ült vagy éppen állt
- Minden rendben, Senpai?! - szólította meg hadarva, s pásztázni kezdte a környezetet szörnyek után - Nem sérült meg? Nem támadta hátba senki? Ha igen, feltűzöm azt a szemétre valót a lándzsám hegyére!
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi135/400Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by RenAi on Csüt. Aug. 30 2012, 00:46

Kiáltásomat követve síri csend lett, a madárcsicsergés elszállt a madarakkal együtt.
Csak egy, egy vonalból érkező suhogás hallatszódott méghozzá egyre hangosabban, azaz valaki vagy valami közeledett.
- Óóó te jó ég ennyire idióta nem lehetsz! Kiáltsd hangosabban a szörnyeknek, hogy Yume RenAi itt van és csak hajrá falatozgassatok belőle!
Szidtam le magam saját hülyeségem miatt. Már nyúltam volna a kardom után, mire egy lány ugrott ki elém a nagy bokrok mögül. Először meglepődtem, majd két kezem összetettem és csillagok jelentek meg a szememben.
Nem csak én tévedtem el! Vontam le a nem túl okos következtetést.
A lány, aki jóval alacsonyabb volt, mint én és még fiatalabb is érdeklődőn nézte hogy megsérültem-e vagy hogy történt-e valami komolyabb gond, de minden egyes neszre, rezzenésre felkapta a fejét és fegyverét erősen marokra fogta.
Ő biztos nem egy kezdő. Gondoltam magamban.
Majd megkérdezte hogy minden rendben van-e. Szokatlanul udvarias volt, ami meg is lepett főleg, hogy egy „kislány” állt előttem.
És amikor az újdonsült ismerős így szolt: „- Nem sérült meg? Nem támadta hátba senki? Ha igen, feltűzöm azt a szemétre valót a lándzsám hegyére!”
Nem bírtam tovább, kitört belőlem a nevetés. Nem mintha rajta nevetnék csak egyszerűen lenyűgözött, hogy valaki egyszerre lehet ennyire édes, illemtudó, és vad. És persze azért is nevethettem, mert így jött ki rajtam az előző napok feszültsége, és igy egy kicsi megkönnyebbülést éreztem.
Mikor megmosolyogtam eléggé furcsán nézett rám (de ez persze érthető). Még az is megfordult a fejemben hogy én leszek az aki megtapasztalja a lándzsája élét méghozzá testközelből.
Ránéztem a zavart lányra, és elkezdtem szavatkozni.
- Ne haragudj kérlek. Nem szándékos és nem is rajtad nevettem. Azt hiszem még ha furcsán is hangzik kicsit megkönnyebbülésből tőrt elő belőlem.
El sem tudom hinni hogy más is tévedhetett el úgy mint én. Jó ideje nem láttam senkit sem játékost sem mpc sőt még az állatok is viszonylag kevesek errefelé.
Jajj istenem még be sem mutatkoztam a nevem Yume RenAi, de hivj csak Ai-nak , örülök hogy megismerhetlek.
Azzal nagy mosolyal a kezem nyújtottam felé.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi6908/7300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Csüt. Aug. 30 2012, 01:29

A lány összecsapta tenyerét és csillogó szemekkel nézett vissza rá, majd amikor Tsubaki elhallgatott egyszerűen nevetésben tört ki. Ez eléggé furcsa reakció volt, de mivel nem volt szörny a közelben így eltette fegyverét és fejét vakarva nézte a jót mulató seniort. Az végül persze elhallgatott, sőt máris mentegetőzni kezdett a helyzetet illetően... ami azt illeti beszéde Tsubaki figyelmét annyira lekötötte, hogy mire észbe kapott a lány meg is előzte a bemutatkozásban. Azonban először türelmesen végighallgatta és csak azután kapta össze magát a válaszolásra
- Én kérek bocsánatot, Senpai! - hajlongott apologetikusan - Tiszteletlen voltam hiszen illett volna már ön előtt bemutatkoznom, azonban figyelmetlenségből ezt elmulasztottam!
Zavartan igazított a haján sőt még el is vörösödött, talán kicsit túlságosan feloldották a nővérével való találkozás élményei
- Tomomiya Tsubaki vagyok - hajolt meg mélyen, alázatosan - de a Hanami Tsubaki név is nagyon nagy megtiszteltetés számomra, így ha nem nagy kérés, azt se felejtse el. Kérem mint feljebbvalóm, szólítson mint ahogy mindenki más is Kōhainak. Igazán nagy örömmel tölt el hogy nem esett bántódása, tudja nekem az a kötelességem hogy segítsem önöket a játék teljesítésében és a hazajutásban. Amikor meghallottam a kiáltását azt hittem hogy megtámadták, tudja vannak olyan játékosok akik szeretik hátba támadni és bántalmazni a többieket. Soha nem bocsátottam meg volna magamnak ha bajba kerül és nem érek időben ide segíteni, ide jövet is találkoztam két vaddisznóval, az egyik a mögöttem levő bozótosban lapult! Tudom hogy biztonságos erdőnek tűnik, de legyen óvatos az itt pihenésben mert szörnyek néha előfordulhatnak. Most azonban nem kell aggódnia, én itt vagyok és állok rendelkezésére! Nem engedem hogy bármi bántódása essék, ha kívánja önnel maradok amíg itt tartózkodik és akkor nyugodtan pihenhet míg én őrt állok!
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi135/400Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by RenAi on Csüt. Aug. 30 2012, 15:19

- Értem szóval Hanami Tsubaky Köhai. Azzal én is mélyen meghajoltam viszonozva azt az illemnek megfelelően. A lány nagyon kedvesnek és szimpatikusnak tűnt.
- Azt mondtad, hogy kötelességednek érzed, hogy megvédd az arra rászorulókat.
Te egy szervezet vagy céh tagja vagy?

Indultunk el lassan kifele az erdőből.
- Úgy látom még te is egyes szintű, vagy mint én, de jóval tapasztaltabb nálam.
- Tényleg örülök hogy találkoztam valakivel, kezdtem kicsit félni hogy rossz irányba tartok, olyan helyet keresek ami elvezet a második szintű faluhoz és persze útközben igyekszem minél több tapasztalatot összegyűjteni.

Mondtam mosolyogva a lánynak, aki a fegyverét kéznél tartva sétált mellettem.
Nem is rossz ötlet őt kétszer támadták meg amikor a segítésemre sietett.
Nem maradhatok le sokkal tőle és legkevésbé sem okozhatok neki gondot azzal hogy az én hátsómat védje ki az arra kóborló állatok ellen.
Jobban belegondolva tényleg óvatlanság volt a részemről hogy itt az erdő kellős közepén pihentem meg, és hogy nem siettem túlzottan a kijutással.
- Az mondtad hogy játékosok is támadnak meg játékosokat? De csak akkor tudnak olyat ha én is beleegyezem, szóval nem árthatnak ha nem fogadom el a kihívásukat nem? Vagyis hallottam a Beater-ekről, nem elég hogy a játék béta tesztelői voltak, de sokuk még hacker is. De itt hackat is tudnak használni? Ha tudnak olyatt akkor még az is elképzelhető, hogy hackal kijuttathatnak innen playereket a valóságba.
Árasztottam el őt a kérdésáradatommal. És a gondolattól egyre izgatottabb lettem, ha tényleg tudnak ilyet akkor nem kell végigjátszani a játékot és elérni a százas szintet.
Kezdtem egyre inkább beleélni magam a gondolatba.
Mikor a lány arcára néztem láttam hogy kissé hirtelen érte ez a sok kérdés, és ismét bocsánatot kértem tőle hogy még nem is ismerjük egymást de máris ilyenekkel traktálom.
És a sűrű bocsánatkérés közepette ismét mocorgást hallottunk az egyik bokor mögül.
Hanami már a lándzsáját fogta és támadásba is lendült, amikor én épphogy csak elő tudtam venni a kardom. Lenyűgözve néztem a lány gyorsaságát és tapasztaltságát.


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 30 2012, 19:15-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi6908/7300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Csüt. Aug. 30 2012, 17:32

- Ó kérem, egyszerűen csak Kōhai - gesztikulált zavartan mert látta hogy a lány nem heccből hívta össze-vissza, ezért és mivel jó hangulata volt, Tsubaki nem csinált az erdőből osztálytermet - azonban nem csatlakoztam semmilyen céhhez, nem akarom olyanok életét veszélybe sodorni akik ki akarnak innen jutni. Nekem mindig gyorsan kell cselekednem és jobb ha veszélyben csakis a bajbajutottra kell figyelnem
A lány elindult valamerre, de mivel az imént azt mondta hogy eltévedt, Tsubaki odament hozzá és óvatosan a helyes irányba terelte
- A legközelebbi település erre van - magyarázta meg tettét készségesen, majd gyorsan visszatért az aktuális témára - A Senpai pedig jól látja, valóban egyes szintű vagyok és mindössze kevés küldetést teljesítettem, ellenben egyet sem buktam el. Ettől függetlenül számíthat a támogatásomra
Tsubaki ezután elhallgatott és egy ideig csendben nézelődve ment a lány mellett, néha rápillantva és észrevéve hogy ő is gondolkodik valamin. De ami őt magát illette, kivételesen a mellette sétáló lányon tűnődött, vidámnak látszott és talán még játékosnak is, vagy mindössze ő látta rosszul. Érdekes újdonság volt a sok görcsös vagy magát jéghidegnek tettető illetők után, akik jelenleg a játékosok túlnyomó részét tették ki. Hozzájuk képest Yume RenAi pihentetőbb és változatosabb figurának tűnt, míg például Rita abban különbözött másoktól mint amiben Tsubaki is. Rita... azt szerette volna ha ő is kijutna, aztán pedig megígérte hogy nem fogja magát öngyilkos mentőakciókra szánni... legalábbis nélküle, de azt még nem tudta hogy mennyire lesz képes megtartani ígéretét. Ha most két tucat szörny vettette volna rá valakire magát néhány lépésnyire tőlük, Tsubaki tudta hogy gondolkodás nélkül elé vetette volna magát. De nem történt ilyesmi és remélte hogy nem is fog, hisz képtelen volt eldönteni hogy magára vett kötelessége vagy Ritának tett ígérete volt fontosabb... tennie kell róla hogy a kettő sose kerüljön konfliktusba egymással. Ai végül ismét megszólalt, Tsubaki pedig felé fordította a fejét
- Beaterek... - ismételte el a szót, ízlelgetve - nem igazán tudom, hogy ők mifélék... Mindössze annyit hallottam, hogy vannak olyan játékosok akik álmukban hívtak ki másokat hogy megöljék őket vagy fényes nappal gyilkoltak. Hogy hackerek e vagy sem, azt én sem tudom megmondani vagy hogy a párbajok igazából hogy is működnek, én még egyet sem csináltam vagy láttam. Az Adminisztrátor nem tudom mennyire figyeli a hasonló dolgokat, de abban valahogy kételkedem hogy csak úgy hagyná hogy bárki kijusson a világából
A dolgon igencsak elgondolkodott, ha bárki mégis képes lett volna hasonlóra akkor módja is lehetett mindenki kijuttatására. Eléggé bamba képet vágott, sőt mi több Ai még félre is értette Tsubaki tekintetét és bocsánatot kért intruzív viselkedéséért. Ami azt illeti ez Tsubakinak elég volt jó képet alkosson a lányról
- Nem volt illetlen, Senpai - biztosította határozottan - nincs ellenemre hogy fontos dolgokról beszélgessek...
Egy bokor azonban mocorogni kezdett, így nem tudván folytatni Tsubaki felkiáltott
- Egy másodperc! Ember vagy szörny! - kiáltotta, s ha nem kapott választ előreszegezett lándzsával vetette magát bele a bozótba
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi135/400Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rita Hanami on Szomb. Szept. 01 2012, 12:36

Le se tagadhattam volna, hogy Tsubaki a húgom. Ugyan olyan makacs és hajthatatlan volt mint így nem pont azt ígérte meg nekem mint amit én szerettem volna de végül egy köztes megoldással rukkolt elő. Igaz ez nekem nem igazán tetszett de hát mit lehet tenni. Bele mentem, nekem pedig annyi, a dolgom, hogy nem szabad olyan helyzetekbe keverednem ahol Tsubaki veszélybe kerülhet. Sokáig figyeltem őt álmában aztán én is elaludtam, de éreztem, ahogyan apró testével közelebb bújik és átölel. Reggel, ugyan csak félálomban, de feltűnt, hogy az ágyra nehezedő súly csökken éppen ezért résnyire kinyitottam a szemem és láttam ahogy Tsubaki, halk, óvatos léptekkel kimegy a szobából. Kellet egy jó öt perc mire az agyamnak sikerült felfognia mi is történt és még akkor is csak nagyon lassan kezdett el újra funkcionálni. Felültem az ágyon és egy kis üzenetet pillantottam, meg ahol Tsubaki annyit mond, hogy elment vásárolni. Lehet utána kellene mennem. Bevallom kicsit féltem attól, hogy mégsem lesz képes nővéreként tekinteni rám, még ha az eddigi események nem is ezt mutatták. Lehet, hogy önző dolog ilyet gondolni de sokkal kevésbé tudtam volna elviselni ha elutasít mint azt hogy… hogy meghaljon. Már csak a gondolat is rettegéssel és keserűséggel töltött el. Nem! Jobban kell bíznom benne! Talán csak szeretné kiszelőztetni a fejét a faluban és tényleg csak vásárolni szeretne. Én is így tettem és miután összeszedtem magam fel is kerekedtem, hogy szétnézzek picit azonban sikerült valahogy a faluból egyenest a mellette lévő erdőbe kikötnöm és ami azt illeti nem is bántam. Ez a csendes, nyugodt hely egy gyerekkori emléket idézett fel bennem mikor a szüleimmel egy hasonló kis erdőben kirándultunk még azelőtt, hogy az öcsém megszületett volna sőt, mivel akkor csak négy éves voltam ezért még Tsubaki sem élt akkor. Nem sok maradt meg akkorról evégre elég rég történt de tudom, hogy nagyon jó éreztem magam és akkor láttam először nyulat. Meg akartam fogni, de az persze elszaladt én pedig sírva fakadtam, hogy biztosan utál engem és ezért rohant el. Milyen buta egy gondolat is volt. Még én ezeket az emlékeket idéztem fel magamban sikerült belerohannom két vaddisznóba. Az egyik kapásból nekem is rontott de mivel ezek csak alapszörnyek nem okozott gondot a lecsapása a másik viszont menekülőre fogta.
-Nem hagylak megszökni! – Kiáltottam fel és a szörny után rohantam, ami beszaladt egy igencsak sűrű bozótosba. Egy darabig még halottam, ahogy zörgeti az avart de hamar elvesztette őt és a tájékozódási képességem is így megkíséreltem kijutni a sűrűből de ekkor egy ismerős hang csapta meg a fülem. Kicsit meglepett. hogy bárkibe is belefuthatok itt és arra még kevésbé számítottam, hogy, az a valaki pont Tsubaki lesz. Időm sem volt reagálni és kicsit le is blokkoltam, valaki pedig már rám is rontott, vagyis nem valaki, hanem az kicsi húgom volt az. Még szerencse, hogy a kardom a kezemben volt és, hogy anno gyorsaságra tettem a pontjaim így félre tudtam ütni a lándzsát és oldalra kitérhettem, nehogy a piciny test lendülete elsodorjon minket mert különben most felnyársalt volna a fegyvere hegyére.
- Csak én vagyok! –Szóltam rá Tsubakira. – Te nem vásárolni mentél? – Vontam őt kérdőre és kissé mérgesen néztem rá és ekkor pillantottam meg, hogy nincs egyedül. – Oh… szia, Rita vagyok! Mit csináltok itt? – Mutatkoztam be gyorsan egy fél meghajlás kíséretében majd ismételten Tsubakira néztem. – Ugye nem esett bajod?

_________________
Kezdetek Erdeje RitahanamiwwwkepfeltoltKezdetek Erdeje RitahanamiwwwkepfeltoltKezdetek Erdeje Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi10/1300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by RenAi on Vas. Szept. 02 2012, 14:08


A történtek hirtelen fordulatot vettek, a kardom én is elővettem, marokra fogtam és támadni kezdtem hogy válthassam, mire nem szörny hanem egy másik player bukkant elő a bokrok sűrűjéből. Szerencsére gyorsan reagált és a kardjával el tudta terelni a Tsubakitól gyorsan érkező támadást, így nem lett komolyabb baja. A két lány beszédéből gyorsan leesett hogy ők már régebb óta játszhatnak együtt. Az idősebb lila hajú lány gyorsan bemutatkozott. Mire én is.
- Szia Yume RenAi vagyok. De szólits csak Ai-nak. Hajoltam meg. De mire felegyenesedtem, már láttam, hogy a Rita már Tsubakival foglalkozik.
Elmosolyodtam. Biztos nagyon fontosak egymásnak.
Öröm volt látni hogy ebben a gyilkos játékban ilyen is előfordulhat, ugyanakkor kissé bizonytalansággal töltött el hogy mindkettőjükről lesütött hogy jóval tapasztaltabbak nálam. Rita olyan magas, erős, magabiztos és látszik, rajta hogy ha egyszer ő valamit a fejébe vesz akkor az úgy is lesz. Nagyban hasonlít Tsubakira így első rápillantásra. Az-az egy kivétellel, hogy Tsubaki az a tipikus zsebtigris kategória.
Próbáltam elemezgetni újdonsült ismerőseimet.
De mindez alatt kicsit összeszorult a szívem, hogy én mégis mennyire le vagyok maradva itt mindenkitől. Ezektől a gondolatoktól már éreztem hogy pirosodik az arcom és tudtam hogy ezután a sírás következik.
De nem hagyom magam! Azzal felemeltem a fejem és széles mosollyal vetettem bele magam a társalgásba én is.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi6908/7300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Vas. Szept. 02 2012, 15:32

Válasz nem érkezett a megadott időn belül, így hát nagy lendülettel berontott a bozótba és kis híján felnyársalta az ott hallgatózó lányt, akit majdnem túl későn ismert fel
- Nēchan!!! - kiáltott rémülten ahogy lándzsája gyors reflexből félrepattant, illetve megsegíttetve nővérkéje kardja által is
A szíve hevesen vert a baleset gondolatától ami rosszul is elsülhetett volna. Habár halálos sebzést aligha okozhatott, a gondolat hogy tulajdon testvérére rontott rá eléggé lehangolta. Azonban gyorsan letámadta újból ezúttal egy öleléssel, aztán elengedte és nagy levegőt fújt ki, s egyenesen állt
- Út közben meggondoltam magam és sétálni indultam! - válaszolta neki félénk fegyelmezettséggel
Rita kicsit sietve bemutatkozott Ainak és aztán már fordult is vissza Tsubakihoz hogy még egy kérdést toldjon az előző mellé
- Nem, jól vagyok - válaszolta tárgyilagosan, majd engedett a keménységből - csak mert te is jól vagy, aki pedig kiálthatta volna, hogy "Ember". Azonban... - fordult félig a másik lány felé - Ő Yume RenAi és majdnem eltévedt az erdőben, az ő teljes neve pedig Hanami Rita, aki az én egyetlen nővérem és családom. Ő is a Senpai rendelkezésére áll ha szüksége volna bárminemű segítségre, végtelenül megbízható és tiszteletre méltó. Amennyiben elfogadják a javaslatomat akkor ne mulasszák el megosztani egymással közös kasztjukkal kapcsolatos tapasztalataikat és véleményüket a megfelelő pontköltéseket illetően. Úgy vélem hogy mindkettejüknek van valami tanulnivalója a másiktól még ha az elsőre számomra nem is látszik. De ez már csak a mindennapos tény, valaki másban remekel a többiekhez viszonyítva és ez fordítva is igaz, azonban megismerve mások irányelveit a sajátokat is korrigálni lehet úgy, hogy a nehezebben helyrehozható problémákat is át lehessen hidalni
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi135/400Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Szept. 02 2012, 16:11

Tsubaki hirtelen ölelése kicsit meglepett és egyszerre töltött el melegséggel és bűntudattal. Bűntudattal, azért mert azt feltételeztem róla, hogy itt hagy. tényleg ennyire félnék attól, hogy egyedül maradok? Nem szeretnék az a fajta őrült nővér lenni aki egy percre sem képes elszakadni testvérétől és minden apró mozzanatát árgus szemmel figyeli de ha meg pont olyankor esik baja akkor azt nem tudnám magamnak megbocsájtani. Ez egy nehéz ügy és talán nincs is jó megoldás rá, vagy csak én nem látom.
-Értem, ennek örülök. – Néztem végig Tsubakin, hogy magam is meggyőződjek arról, hogy jól van. – Bocsánat, csak épp egy szörnyet üldöztem és túlságosan belemerültem, mire pedig leesett, hogy valaki választ vár már előttem voltál támadásra készen. – Kértem elnézést amiért nem szóltam, hogy én vagyok. – Tudom elég nagy felelőtlenség volt tőlem hiszen bármelyikünk komolyan meg is sérülhetett volna. – Egy pár pillanatra bűnbánóan néztem magam elé aztán a hajamat a fülem mögé igazítottam és most Aira néztem aki időközben illedelmesen bemutatkozott.
- Örülök, hogy megismerhettelek. – Mosolyogtam rá de aztán meg is ijedtem mikor az arca kipirosodott és mintha az ajkai is remegni kezdtek volna. – Jól vagy? Csak nem megsérültél? – kérdeztem tőle aggódva. Tsubaki pedig részletezte a szituációt és így megtudhattam, hogy a lány kis híján eltévedt az erdőben valamint rólam is megosztott némi információt.
- Szóval te is kardforgató vagy? Akkor talán később tényleg megoszthatnánk egymás tapasztalatait sőt, akár egy barátságos párbajt is vívhatnánk valamikor gyakorlás és tanulás gyanánt. – Vetettem fel az ötletet. Tényleg kíváncsi voltam, vajon mások hogyan is küzdenek és ha már itt tarunk arra is kíváncsi voltam, hogy Tsubaki mire képes de őt azért nem szerettem volna kihívni. Rá nem tudtam volna kezet emelni még gyakorlás céljából sem.
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi10/1300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by RenAi on Vas. Szept. 02 2012, 17:18

A gondolatok olyan mélyen érintettek hogy csak arra lettem figyelmes, hogy azt Rita kérdezi tőlem hogy:
- Csak nem megsérültél? A fejem felemeltem és láttam hogy igencsak aggódóan tekint rám.
- Nem, jól vagyok. Semmi bajom. Mondtam kicsit zavartan, majd a kezemmel szintúgy vakargatni kezdtem a fejem. Miközben széles mosollyal válaszoltam.
- Igen kardforgató vagyok, de nem igazán vagyok jártas a kasztomban, eddig csak szörnyek ellen használtam a fegyverem és a képességem. De szívesen elfogadom a kihívást, ugyanis ez tényleg jó tapasztalatcsere lenne mindkettőknek. Bár kicsit tartok is tőle, elvégre ti már ahogy látom igencsak értetek a játékhoz. Én megmondom őszintén életemben először játszok mmo-n és a játékba is egy véletlen folytán, kerültem bele. Az öcsémé lett volna eredetileg, de kíváncsiságból kipróbáltam, és így én ragadtam ebben a virtuális pokolban. Őszintén bevallva kicsit örülök, hogy én próbáltam ki elsőnek és nem ő. El sem tudom képzelni, mit tennék, ha ott lennék kinn és csak nézhetném ahogy az ágyon fekszik tehetetlenül és itt a játékban küzdene az életéért. Persze biztos vagyok benne, hogy jóval ügyesebb lenne mint én. Mosolyodtam el kissé lehajtva a fejem.
- De ne csak én beszéljek magamról. Kaptam észbe, és kezeimmel zavartan hadonásztam magam előtt.
Látva a többieket hogy figyelnek, és hogy nem szólnak semmit folytattam.
Tök jó hogy ti testvérek mindketten itt vagytok és támogathatjátok egymást, így biztos sokkal könnyebb.
- Persze most azt gondoljátok hogy hülyeségeket beszélek. Zavartan kaptam a fejemhez megint.
- De ha jobban bele gondoltok tudtok egymásra vigyázni és egyikőtök sincs kint és nem tehetetlenül bámulja a másikat az ágya szélén.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi6908/7300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Hétf. Szept. 03 2012, 19:43

- Értem - bólintott zordan, s már próbálta is menteni Rita tekintélyét - azonban én is adhattam volna egy másodpercnél több időt, felelőtlenül viselkedtem!
Pislantott, majd még egyet, aztán közelebb lépett nővéréhez és kiigazította hajtincsét a füle mögül. Aztán már lépett is hátra óvatosan, magyarázkodva tettéről
- Bocsánat Nēchan - húzta ki magát, de nem katonásan - csak úgy véltem hogy a hajad sokkal jobb így
Nővérkéje és Ai máris beszélgetésbe elegyedtek, meglepetésére részben saját maga javaslatából kiindulva. Nem vitás jól esett neki hogy komolyan vették amit ő mondott, nem is beszélve arról hogy tapasztaltnak titulálták. Kis híján illemből szabadkozni is kezdett, de nem lett volna szintúgy illemből félbeszakítani mások szavait és szóváltásait. Ide-oda pillantott a két lányra vagy éppen a környező erdőre és bozótosra ellenséges szörnyeket kutatva. Ren azonban hosszasan kifejtette álláspontját és a mobok sem akaróztak újból feltűnni a színen. A lány aztán elhallgatott, de már kicsit zavartnak tűnve folytatta is vele és nővérkéjével kapcsolatban. Tsubaki örült hogy nem csak ő érezte közel magát Ritahoz, azonban nem tudta nem felfedezni a szavak másik oldalát is
- Senpai! - lépett oda hozzá és a vállára tette a kezét - tartom magam ahhoz amit mondtam. Én itt vagyok önnek és nem csak bámulni fogom ha ön bajba jut! Számíthat rám és a fegyveremre, nem is beszélve Nēchanról! Vigyázok önre és nem hagyom hogy bántódása essék! Meglátja, kijut innen és viszontláthatja a családját, ebben senkinek nincsen joga megállítani! Nem hagyhatom hogy veszendőbe vesszenek a nagy álmai és tervei, az ilyen dolgokat teljesíteni kell és én kezeskedem arról hogy a lehetőségeit visszakaphassa!
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi135/400Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Szept. 03 2012, 21:09

Váratlanul ért mikor Tsubaki megigazította a hajam, még kicsit el is pirultam amikor közelebb hajolt.
-Igazad van! Anya is mindig ezt mondja. Köszönöm! – Mosolyogtam rá. Valóban így volt, anyu is mindig rám szólt ha a fülem mögé simítottam a hajam. Ez a szokásom már egészen kicsi korom óta rám ragadt és azóta se tudtam leszokni erről. Kicsit megnyugodtam mikor Ren közölte, hogy nem esett bántódása, viszont ha nem sérül meg akkor mi baja volt az előbb? Talán lelki probléma? Ezek szerint kiváló érzékem van arra, hogy másoknál fájdalmas emlékeket idézzek elő. Ai-al közben könnyed csevegésbe kezdtünk és így megtudhattam róla egy s mást és közbe egyre nagyobb mosolyra húzódott a szám széle. Kicsit ismerős volt a szituáció amit Ren mesélt.
-Értem! – szólaltam meg kuncogva és aztán fel is tűnt milyen modortalan vagyok és elpirosodott arccal kezdtem neki a mentegetőzésnek. – Bocsi, ne haragudj… nem rajtad nevetek… vagyis nem azon, amit mondtál… illetve azon de nem olyan értelemben… úgy értem… - Oldalra kaptam a fejem és a földet kezdtem el bámulni miközben idegesen megint a fülem mögé tűrtem a hajam.
- Tudod én is pontosan ugyan így kerültem a játékba. Eredetileg az öcsém kapta a nerve geart és ő az aki rajong a játékokért. - Kezdtem neki a magyarázkodásnak, úgy, hogy közben még mindig a földet bámultam próbálva eltakarni azt, hogy szégyenemben mennyire elvörösödtem. – A részemről viszont még soha nem játszottam semmilyen számítógépes játékkal és csak is azért próbáltam ezt ki mert kíváncsivá tett mások mit esznek annyira az ilyen butaságokon és kicsit mulatságos volt, hogy mindketten ugyan azon hibát követtük el… vagyis nem volt hiba mert így nem az testvéreink keveredtek bajba és… - Itt lopva Tsubakira néztem majd folytattam. – És itt rátaláltam olyasvalakire, akivel odakint soha nem találkozhattam volna… valakire aki mindennél fontosabb számomra. – Éreztem, ahogy az arcom színe végre visszaáll normálra így újra Aira tudtam nézni. Ő folytatta a mondandóját mire Tsubaki oda lépett hozzá és igyekezett lelket önteni belé.
- Tsubakinak igaza van! Lehet, hogy nem vagy a testvérünk de ettől te még nem vagy egyedül! Ja szükséged van segítségre hozzám bármikor fordulhatsz, meg különben is… Ha Tsubaki a fejébe veszi, hogy megvéd téged akkor nekem is ott kel lennem elvégre az én kötelességem pedig az, hogy megvédjem a húgom… Lássuk csak… ha jól emlékszem valahogy így kell… - Hoztam elő a játék menüjét közben az agyamban pedig az ott pörögtek a kézikönyvben leírtak. – Meg is van! – Böktem rá aztán a barátnak jelölés gombra. – Így bármikor hívhatsz, ha szükséged van rám! Viszont szerintem visszamehetnénk a faluba éhes vagyok és nem ártana egy jó fürdő sem! – Vetettem fel az ötletet.

_________________
Kezdetek Erdeje RitahanamiwwwkepfeltoltKezdetek Erdeje RitahanamiwwwkepfeltoltKezdetek Erdeje Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi10/1300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by RenAi on Kedd Szept. 04 2012, 16:56

Ttusbaki és Rita is nagyon kedves emberek, nagyon örülök, hogy a véletlen folytán így összetalálkoztunk. A pici Tsubaki ígéretet tett hogy segít ha bajba kerülök, ez igazán jól esett, elvégre eléggé elesettnek érzem magam a játék terén. Hiába öcsém önkényes oktatása, amikor órákat mesélt egy-egy játékbeli élményéről, nem figyeltem rá eléggé és ezt nem azért mondom, mert most jól jönne pár jó tanács, hanem azért is mert így ráébredhettem tényleg nem voltam jó nővére. Azt hittem elég, ha eljátszom a gondoskodó, mindig odafigyelő mosolyogva válaszoló, szerető nagytesót és ezáltal valóban azzá is válhatok, de ez nem ilyen egyszerű. Látva a két nővért igencsak sok dologra ébresztettek rá. Az első és legfontosabb hogy tényleg ki kell jutnom innen hogy olyanná vallhassak mint ők.
A monológom arról hogy-hogy s miként jutottam be a játékba Ritának külön tetszett, jót mulatott rajta, persze amikor látta rajtam, hogy értetlen arccal nézem hogy most mégis mi olyan vicceset mondhattam. Zavarba jött majd mentegetőzni kezdett.
A helyzet hasonlított ahhoz, amikor én kezdtem el nevetni a hirtelen elém torpanó kis Tsubakin, illetve nem rajta hanem a helyzeten.
- Igen, ismerős. Mosolyodtam el, kissé elpirulva és Tsubakira néztem. A tekintetemet követve Rita szintén az aprócska lányra nézett eléggé értetlen arckifejezéssel.
Majd visszafordult és Ő is felajánlotta a segitségét::
- Tsubakinak igaza van! Lehet, hogy nem vagy a testvérünk de ettől te még nem vagy egyedül! Ja szükséged van segítségre hozzám bármikor fordulhatsz, meg különben is… Ha Tsubaki a fejébe veszi, hogy megvéd téged akkor nekem is ott kel lennem elvégre az én kötelességem pedig az, hogy megvédjem a húgom… Lássuk csak… ha jól emlékszem valahogy így kell…
Azzal bejelölt barátnak.
- Így bármikor hívhatsz, ha szükséged van rám! Viszont szerintem visszamehetnénk a faluba éhes vagyok és nem ártana egy jó fürdő sem! Mondta.
Éhes,…. a szó mint parancsot küldte el a gyomromnak, ami azonnal válaszolt is egy hangos korgás kíséretében.
- De égő! Pirultam el a két lány társaságában.
- Pedig most ettem pár perce. És arcom már rákvörösre izzott.
Rita ezen is jót mosolygott, Tsubaki meg mint mindig most is a bokrokat pásztázva mobok után sietett előre, hogy megtisztítsa a terepet ha szükség lenne rá. Igy elindultunk a legközelebbi faluba.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi6908/7300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Szer. Szept. 05 2012, 11:43

Részben megilletődve részben pedig zavarban forgolódott, próbálva elterelni figyelmét a felvirágzó családdal kapcsolatos témáról. Amikor Rita megint füle mögé tűrte haját, Tsubaki odalépett és határozott mozdulattal ez esetben is visszaigazította. Nem akart gyengének mutatkozni ekkora gyakorisággal és tegnap óta mégis egyre gyakrabban lazított fegyelmén. Egy pillanatra éppen a két lány felé fordult és tekintetek kereszttüzében találta magát, rá kellett jönnie hogy mindkettejük részéről róla volt szó. Elvörösödve fordult el, a váratlan és egyszerre időzített figyelem vegyes érzelmekkel töltötte el: képtelen volt megállapítani hogy örülnie vagy szégyenkeznie kellett volna, így mivel igencsak fiatal lány volt színjátéka ellenére, megmaradt a zavartságnál mint arany középút. Inkább másra gondolt, mégpedig arra amit Rita az imént mondott: van egy öccse! Vajon fiatalabb lehetett Tsubakinál vagy idősebb? Az előbbi sokat bonyolítana a helyzetén, elvégre megszokta hogy ő volt a fiatalabb és kezdetben az új helyzet kialakulásával is úgy tűnt nem lesz változás, most azonban... Nem tudta jobban átgondolni, mert körülötte a beszélgetés is továbbhaladt és ő bizony azért figyelt annak menetére, így az magával ragadta őt is mint ahogy az aktív résztvevőket. Egy kicsit megint elvörösödött ezúttal szégyenében, amiért nővére azt mondta hogy megvédi Tsubakit is de arról hogy ő is kölcsönösen megvédi őt nem tett említést. Az a tény hogy ő ugyanígy viselkedett volna egy hasonló szituációban, nem enyhített zavarán. Amint Rita és RenAi bejelölték egymást barátnak, felkapta ő is a fejét és szótlanul pötyögtetve menüjén csatlakozott az ötlethez, főleg mert ő maga elfelejtette. Figyelmét most Ren gyomra és Rita javaslata terelte el, a reggeli és a forró víz említése belülről kényszeríteni kezdte hogy menjen vissza velük
- Nēchan? - fordult nővérkéjéhez - Nem láttam a fürdőt a faluban, megmutatod majd hogy merre van?
Egy kicsit szégyellte magát megint, amiért a fontos hely elkerülte eddig a figyelmét, pedig jól esett volna egy termálvizes tóban megmártózni
- Irány a reggeli és az onsen! Ha az nincs, akkor keresek egy fürdőházat és elkészítek nekünk egy nagy gőzölgő fürdővizet! Vajon itt saket is szabad inni... elvégre ez egy játék, biztosan!
Így hát belekarolt a paradicsommá vált arcú Renbe, majd pedig Ritába is és kicsit tempósan elindult velük visszafelé. Ennivaló... forró víz...
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi135/400Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Szept. 07 2012, 20:38

Ren hasa hangosan morogni kezdett az étel említésére és ettől el is vörösödött és szerintem ezen az sem segített, hogy kinevettem szegényt.
-Pedig a gyomrod mást mond! – Mondtam amint sikerült végre abbahagynom a nevetést. Ekkor Tsubaki felém fordult és megkért, hogy mutassam majd meg neki hova van fürdő, mert ő nem látott sehol. Ácsi… ő úgy értette, hogy közösen fürödjünk? Én úgy értettem, hogy egymagam veszek egy forró fürdőt.
- Nem tudom, hogy van-e a faluban fürdő, de majd szétnézünk. – Mondtam, de már éreztem, ahogy a vér az arcomba szökik és kezdek vörösödni. Mire észbe kaphattam volna Tsubaki már belénk karolt és elindultunk vissza a városba. Mégis mi miatt jöttem zavarba? Mindhárman lányok vagyunk és Tsubaki ráadásul még a testvérem is. Semmi nincs abban, ha három lány együtt fürdik, de picit akkor is fura… Talán csak én túlzom el a dolgot sőt, biztos, hogy én túlzom el. Mire újra feleszméltem már a fogadóban voltunk és javában a reggelit fogyasztottuk.
- Uuuhm… Ami a fürdőzést illeti… - Szólaltam meg hosszú beszédsztrájk után még mindig teljesen elpirulva. – Szerintem ideje szétnéznünk egy fürdőhely után. – Álltam fel az asztaltól és elindultam a csaposhoz. Igen tudom, hogy csak egy njk de akkor is. Hátha tud segíteni. Pedig annyira nem rajongtam az ötletért, de ha a többiek is akarják, miért mondanák ellent, ráadásul én voltam az ötlet gazda igaz nem pont úgy értettem, mint ahogy Tsubaki gondolta. A csapos mintha előre fel lett volna készítve a kérdésre mert még végig se mondtam máris felvilágosított, hogy merre találom a fürdőt és miután ezt megosztottam Rennel és Tsubakival már indultunk is.
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi10/1300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by RenAi on Pént. Szept. 07 2012, 22:21

A szégyentől, amit gyomrom korgása okozott olyan piros lett az arcom az orrom hegyétől egyenesen a füleimig, mint a pipacs, persze ezen az is segített, hogy Rita jót nevetett az egészen. A reggeli nap sugarai csillantak meg a fák lombjain, mikor Rita felhozta azt az ötletet hogy bemehetnénk a faluba reggelizhetnénk és meglátogathatnánk egy jó kis termál fürdőt. Az ötlet, úgy ahogy volt tetszett, egyrészt mert kijutnék az erdőből, másrészt mert már éhes voltam és harmadrészt igencsak jól esett volna egy kis forró fürdő. Valahogy ez sem, ment teljesen zökkenőmentesen elvégre senki sem tudta hogy merre is lehet a fürdő, de nem vagyunk szívbajosak így elindultunk. Nagy meglepetésemre Tsubaki volt az aki elsőnek megindult méghozzá úgy hogy derekunknál átkarolt mindkettőnket és mosolyogva útnak is indultunk.
Nem gondoltam volna hogy tud ilyen közvetlen is lenni, kicsit féltem hogy végig távolság tartó, kissé túlzottan is illemtudó és merev marad, de úgy látom ahogy egyre jobban megismerkedünk fog egyre inkább feloldódni. Nagyon édesnek találtam. Mindeközben Rita arca is furcsán piroskás lett, fogalmam sem volt mi baja lehet de, jobbnak éreztem nem megkérdezni. Végig néztem a két lányon a végre önfeledten mosolygó Tsubakin és a nagy nővér Ritán. Boldog voltam. Talán végre olyan emberekre leltem, itt a játékon belül, akikkel tényleg együtt játszhatok majd, és akikkel tényleg támogattatjuk egymást. Amint kiértünk az erdőből már látszottak a falu fényei, és hiába kora hajnal volt már lehetett hallani az ébredező aprócska város hangját. Beültünk egy fogadóba ahol bőségesen megreggeliztünk. Már feltűnt hogy Rita szokatlanul szótlan és még mindig piros az arca, sőt mintha ideges is lenne picit.
Remélem nem miattam, de ő ajánlotta fel mind a reggeli és mind a fürdő lehetőségét is. Azzal felállt az asztaltól és odament az egyik npc-hez. Majd mosolyogva de még mindig picit zavartan közölte velünk hogy merre van a fürdő, és Tsubaki után rögtön szedelőzködtem én is, hogy végre a játékban először meglátogassak egy igazi fürdőt.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi6908/7300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Vas. Szept. 09 2012, 09:45

Szó mi szó, Tsubaki hajlamos volt szünetet tartani mint osztályképviselő ha a bátyja közelben volt, most pedig éppen így volt Ritaval is. Igaz hogy nem vigyorgott mint a vadalma de azért jókedve volt, minden gyereknek volt valahol ha elzárva is egy ilyen oldala. Persze persze, nem ugrándozott meg szökdécselt vagy fecsegett, inkább csak nem félt közelebb menni másokhoz és a szemükbe nézni illetlenségtől tartva, annyira. Ami pedig RenAit illette, jól esett neki hogy nem hadakozott a véleményével és hasonló megszokott dolgok, egyébként is látszott hogy nem az a fajta volt mint Tsubaki, tehát "lazább módban" nem viszolygott a hozzáéréstől. Így vezette hát őket mondhatni egészen a vissza a faluig, ahol a reggelije úgy festett, hogy a tányér jobb oldalán az volt amit Rita kért, a másikon pedig amit RenAi. Egyszóval most is mások menüjét ette, mert egyszerűen nem volt képes mást enni mint azok akikkel evett, ez volt az egyik legegyedibb bogara az összes közül. Amint az utolsó is befejezte a reggelijét Rita még mindig vörösen felkelt és kijelentette, hogy folytatják a keresést. Tsubaki odaszökkent hozzá és aggódva Rita arcára tette egyik tenyerét
- Nem érzed magad betegnek, Nēchan? - kérdezte meg és az arca másik felét is ellenőrizte

Miután Rita elrendezte a fogadóssal a fürdő hollétét, természetes volt hogy el is induljanak az épület vagy épületek megkeresésére. Noha nagynak nem tűnt, a fürdőháznak volt egy épülete ahol úgy tűnt gőzfürdő és törülközőkkel teli szoba voltak, míg a kettéválasztott tó hátul volt mögötte. Elég leegyszerűsített volt a dolog, de azért lehetett ez mert a játékot később külföldi piacokra is fel akarták dobni vagy micsoda, Tsubaki ehhez azért nem igazán értett. A bejárat előtt elengedte a két lányt és tett előre néhány lépést majd hátra fordult feléjük. Hirtelen villám csapott belé és egy pillanatra az arca is bambára nyúlt, tudniillik nem gondolt valamire ami lejárathatja Rita és RenAi előtt. De nem léphetett vissza, hiszen ő volt a másodindítványozó vagy nem?

Tehát inkább törülközőszobának lehetett nevezni az öltözőt, mert tudniillik ha a páncélt és az alatta levő ruhát aztán az alsóneműt egyszerűen csak az itemek közé kellett levenni. Tsubaki eddigre már kékes-vörös volt az idegességtől ahogy törülközőbe csavarva a haját egy semmiben állt ott. A probléma nem abban volt hogy nem volt rajta ruha, elvégre iskolai utazásokon és a többi nem volt olyan hogy mindenki egyedül fürdött. A baj abban volt amit összefont karjaival eltakart és amit nem volt kényelmetlen eltakarni, mert hogy olyan semmilyen volt. Ezt utálta az egészben, ennyire azért már végképp utált kilógni a sorból mert ha nem ő volt a legalacsonyabb is az iskolában, szerinte ebből a másik szemszögből ő lehetett a legkisebb. Feszülten nézett maga elé ahogy telt az ominózus néhány pillanat amikor kiderült. Utálta hogy ilyesmi miatt képes volt ennyire aggódni, hisz valahogy triviálisnak is tűnt. De ritka volt a lány akit nem aggasztott ez a kérdés...
- Üm - próbált valamit mondani, de nem jutott eszébe semmi
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi135/400Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Szept. 09 2012, 16:36

Nem kellet túlzottan sok idő, hogy megtaláljuk a fürdőt én pedig ahogy közeledtünk úgy kezdtem el egyre feszültebb lenni, olyannyira, hogy még a lábam is remegni kezdett. REMEGNI! Gyerünk már szedd össze magad! Ez csak egy ártalmatlan fürdőzés… fürdőzés két… másik… meztelen emberrel. Mi van ha akkor ha a hátamon van valami bőrelváltozás amit nem vettem észre? Jézusom mi van ha észreveszik, hogy az egyik mellem egy picivel kisebb mint a másik? Ki fognak nevetni! Megáltunk a fürdő előtt, pontosabban Tsubaki ment előre és torpant meg aztán én pedig emiatt álltam meg. Miért fordult meg ilyen hirtelen? Jaj ne, az arcom ég! biztosan olyan vörös vagyok mint a rák és ezt akarja szóvá tenni. Gondolj valami másra, valami kevésbé zavarba ejtőre… Nyúlak, virágok, egy nodachi… Igen, egy nodachi ami piszkos és én megtisztítom… pucéran… és rám nyitnak majd kinevetnek… basszus!
-A…akkor me… men… menjünk! – Szólaltam meg bizonytalanul elterelve a saját gondolataim és remegő térdekkel elindultam a bejárat felé. Annyira zavarban voltam, hogy nagyon fel sem fogtam mi történik magam körül így ha Ren vagy Tsubaki hozzám szól vagy kérdez valamit rendre mindig csak ugyan azt a választ kapják. „Jól vagyok! Semmi bajom!” Jelen állapotomban ez volt az egyetlen amit ki tudtam nyögni azt is csak remegő hangon. Az öltözőben megvártam még a többiek elkezdenek vetkőzni hátha az old egy keveset a gátlásaimon de ez inkább csak rontott a helyzeten. Nagy nehezen előhívtam a menüt és szép lassan egyenként kezdtem el levenni a ruhákat, míg végül csak a fehérnemű maradt. Pár percig haboztam levenni őket de végül rászántam magam és amint lekerült rólam az utolsó ruha darab rögtön magam kőré is csavartam a törölközőt.
- Nos…. fi…fia… fiatalabbaké az elsőbbség…. m…m..m..menjetek csak előre. – Kezdtem el terelgedni a két lány magam elött.

_________________
Kezdetek Erdeje RitahanamiwwwkepfeltoltKezdetek Erdeje RitahanamiwwwkepfeltoltKezdetek Erdeje Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi10/1300Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Saru Tiadana

Témanyitás by Taiga Kagami on Vas. Szept. 09 2012, 21:14

Egy játéknak tudtommal szórakoztatónak kell lennie, azonban ez számomra egyáltalán nem volt szórakoztató. A testem olyan gyenge volt akár egy ötévesé. Ráadásul még egy gekkot is a nyakamba sóztak aminek semmi haszna nem volt. Tudtam, hogy az én hibám volt az egész mert nem figyeltem oda a karakter választásra azonban annyira szerettem volna újra mozogni. Kevesen tudják milyen szörnyű mikor az ember a saját testébe van bezárva. Nem panaszkodtam hangosan mert ahogy a mondás is tartotta a koldus ne válogasson annak kellet örülnöm amim volt. Kivéve a kevés költőpénzemnek ami tényleg kevés volt. Úgy döntöttem minden fillért jól átgondoltan fogok elkölteni és spóroló üzemmódba megyek át. Elmentem az erdőbe remélve, hogy senki és semmi nem fog rám támadni és keresni kezdtem. Rengeteg bokor fa mögé belestem figyeltem a békés állatokat mire megtaláltam keresésem célját. Egy picinyke kis tavacska volt ami éppen megtette egy gyors fürdéshez. Körülnéztem és nem láttam senkit ezért villámgyorsan lekaptam a ruháimat és berobogtam a tóba. A víz csak bokáig ért de én nem panaszkodtam érte csak egy dolog nem tetszett. Az a nyavalyás gyík mindig bemászott a vízbe mellé és bekiált vigyorogva körbe úszni. Én mérgesen megragadtam a grabancánál fogva és kiraktam a tóból. Nem telet el fél perc mire újra ott tempózott mellettem a kis dög. Ezt eljátszotta velem háromszor mire elegem lett az egészből megfogtam az alsógatyámat akár egy zsákot és beleraktam. Mintha egy ág roppanását halottam volna gyorsan meztelenül körülnéztem de nem láttam semmit. Megnyugodva visszamentem a tóba, hogy befejezzem a mosdást mikor láttam a rohangáló alsóneműmet. Az a kis gyík elkezdett föl alá rohangál azt remélve majd követem. Ebben az egyben igaza volt gyorsan kipattantam a vízből, hogy minél előbb kínyirhassam azt az állatot. Éppen a nadrág fölvételével bajlódtam mikor a szalamandra valaminek nekiment egy fa mögött. Először azt hittem egy farönknek ment neki de egy farönknek nem szokott lába lenni. Elkezdtem gyorsabban cihelődni és félvárról odaszóltam annak az illetőnek aki ott volt hátha hajlandó segíteni.
-Hé pajtás nem gyakran szoktam ilyet kérni de nem akarnád kiszabadítani azt a fenevadat?- közben buzgón imádkoztam, hogy egy fickó rejtőzzön a fa mögött.
Taiga Kagami
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi215/250Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Taidana on Hétf. Szept. 10 2012, 10:12

// Kagami //

Nyilván Susaya azt hitte, hogy ez az egész vicces. Pedig marhára nem volt az! Én üldöztem, ő menekült. És az egész egy külső szemlélőnek úgy tűnt, mintha tök egyedül, kiabálva rohannék végig az egész erdőn. Szörnyű volt! Legalábbis az imidzsemnek biztos nem tett jót…
Az egész úgy indult, hogy becézgetni kezdtem a petemet. Jó, nyilván a szurkálódás volt a célom, mert semmi más nem volt az eszköztáramban, amivel esélyét láttam annak, hogy közelebb kerülök egy egyre szorítóbb rejtély megoldásához: hogyan bírjam együttműködésre? Susaya már több napja a nyakamon lógott, és azon kívül, hogy ha úgy határozott, akkor egyes helyzetekben a segítségemre segített, semmi másra nem hallgatott. Se rám, se a saját nevére… és ez nagyon megkeserítette az együtt töltött időt. Gyötört a gondolat: soha nem fogok eljutni így a százas szintre.
Ezért hát egyre kétségbeesettebb voltam, és egyre több mindennel próbálkoztam: és ez a bizonyos „mindennel” nagyjából kimerült csipkelődésekben. Hátha sikerül kieszközölnöm Susayából valami sértést, rikácsolja akár azon az idegesítően magas hangján, egy újabb rejtélyes körmondatos utalásba csomagolva, csak jussunk már egyről a kettőre. Végtelenül zavart az, hogy egy helyben álldogál a kapcsolatunk, sőt szinte csak távolodunk egymástól.

Az erdőben szem elől tévesztettem. Ez nem mintha probléma lett volna, behívtam egy térképet, ott követtem futó sárga pontját. Aranymajom. Piha!
Elfogyott a kitartásom, nem bírtam tovább szusszal. Ráadásul a térkép szerint Susaya is itt volt a közelben, és nem haladt tovább.
Talán a térképet kellett volna skubizni, és akkor észreveszem, amikor belerúgok egy… nadrágos szalamandrába?! Riadtan ugrottam hátra, támadásra számítottam tőle, de semmi ilyesmi nem történt. Nem értettem az egészet: ez valami kandikamera?
Nem az volt, egy srác szólt a fa mögül, hogy ki kéne szabadítanom a bestiát. Kilestem a fa mögül. Ismerős volt az alak. – Idomár vagy te is? – kukucskáltam felé.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi115/900Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Taiga Kagami on Pént. Szept. 21 2012, 21:35

Gyorsan magamra kaptam a nadrágot és megindultam a falé a valaki felé akiben megbotlott az a nyavalyás. Azonban kicsit túl nagy lendülettel indultam meg ugyanis megbotlottam és hasra estem a saját gyíkomban. Elég érdekes látványt nyújthattam ott a földön fetrengve. Eddig csak meg akartam gyilkolni az a nyavalyást most viszont más terveztem. Arra gondoltam nyársra tűzön és addig pirítom saját zsírjában míg szép ropogósra nem sül. Fölálltam leporoltam a nadrágomat majd visszavettem becses alsóneműmet attól a hálátlan jószágtól. Bizonyára bocsánatot akart kérni mert kutya módjára hozzá bujt a lábamhoz. Ezzel azonban csak annyit ért el, hogy újra végig terültem a földön zsinórban ez volt a második esett, hogy padlót fogtam miatta. Gyorsan fölálltam és meglendítettem a jobb lábamat, hogy föld körülire állítsam a szalamandrát, de valamit elfelejtettem. Miszerint nemrég még egy tóban fürdöttem és a talpam elégé nedves volt. Amint hirtelen a levegőbe emeletem a jobb lábamat a bal nedves talpam megcsúszott és ismételten hasra vágottam. Rendkívül dühített a dolog a fejem vöröslött a dühtől ráadásul az a féreg pont az orom elé ült le majd vigyorogni kezdett azokkal az óriás szemeivel ezután pedig megnyalta az orromat. A fejem még mindig tégla vörös volt majdhogynem lángok csaptak ki a fülemen mikor eszembe jutott valami. Az, hogy elestem méghozzá háromszor, de jó értelembe. Nemrég még a saját testemhez voltam láncolva és kis hilyán elfelejtettem milyen érzés elesni. A várható kiabálás helyett hangosan elkezdtem vidáman nevetni, hogy majd bele remegett az erdő. Őrültem, hogy újra járhatok és már nem haragudtam kis gyíkra. Ekkor jutott eszembe, hogy az egész előadás alatt volt egy közönségünk is. Felfeküdtem a hátamra majd kezeimet a tarkómra kulcsoltam párnaként és így néztem az idegenre.
-Bocs, de jobb ha nem kellek fel így nem zakózok többet. Amúgy kösz a segítséget.-
Taiga Kagami
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi215/250Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Taidana on Vas. Szept. 23 2012, 11:29

Törökülésben ültem, és csak figyeltem, amint a srác, Kagami, esve-kelve közeledik felém. Fejemet kicsit oldalra döntöttem, hátha a perspektíva megváltoztatása segít a helyzet megértésén, hogy miért is működhet ott annyira másként a gravitáció, mint errefelé.
Idővel egyre jobb döntésnek tűnt a szememben, hogy én leültem, még a végén kiderül, hogy ez valami Nerve Gear-es számítógépes vírus, elcseszi az ember egyensúlyérzékét, soha többé nem tud rendesen menni. Ha ez igaz, milyen jól csináltam, hogy én kapásból leültem. Ülő embereket meg hátha nem fertőz.
Igazából ismerősnek tűnt az alak, de ahogy folyton elvágódott, újra és újra, nem mertem volna megkockáztatni, hogy tényleg ő az.
Azért nem semmi volt ez a küzdelem. A srác harca a világ ellen. Nagyjából minden összeesküdött ellene, csakhogy felborítsa őt. Sikeresen! Ámulva figyeltem a műsort. Különösebben nem tudtam mit hozzáfűzni, legfeljebb néha berántottam a nyakamat, amikor túl szoros volt már az empátiakötelék közöttünk, és már-már magamon éreztem az újabb zuhanás okozta fájdalmat.
Mondd csak, haver, életpontjaid azért rendben vannak? – kockáztattam meg egy kérdést. Reméltem, hogy épp szünetet tart a szerencsétlenkedésben, és ráér két szusszanás között nekem is válaszolni. A „f@szom ebbe a napba” pokoli nevetésen már túl volt, szóval én gondolatban tettem egy pontot az események végére. Hátha innentől képes lesz normális, emberi, zuhanásmentes kommunikációra is.
Nem ismerjük mi egymást – állítottam a srácot fixírozva… vagy inkább kérdeztem? Igazából magam sem tudtam eldönteni. Susaya most éppen nem volt velem, hogy valami általános közhellyel vagy érthetetlen bölcsességgel traktáljon, ami bizonyára válasz minden kérdésre, amolyan általános 42, de hogy számomra kínai, az is biztos!

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Kezdetek Erdeje Vo36oi115/900Kezdetek Erdeje 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 31 oldal 1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.