Mezőség

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Cearso on Pént. Nov. 28 2014, 12:04

Má megint kezdik, miét nem lehet úy érteni a dolgokat, ahogy én mondom?
-Én is szeretem a békét, de a béke egy relatív fogalom, mert ha nem ismernénk a viszálykodást, akkor a békét se hívnánk békének. Egyszerűen nem lenne mihez viszonyítanunk, hogy is van a közmondás? Háború nélkül nem létezik béke.
Persze beszélek én sok hülyeséget, csak azért mert én ilyeneken is szoktam néha gondolkozni. Hiszen időm, mint a tenger, nem rohanok sehová, úgysem tehetek sok mindent azon kívül, amit már most is teszek. Ha mindent jól csinálok hamarosan úgyis beindul majd a gépezet, amire szükségem van.
-Nem szükséges. Ha türelmesen megvárod, hogy a vad jöjjön oda hozzád, és nem te üldözöd őket, azzal rengeteg energiát és időt megtakaríthatsz.
Majd a zsebemből előveszek egy maréknyi állat eledelt.
-Cserkészni egyébként is a vadászok szoktak, és én nem mondhatom el magamról, hogy az lennék.
Ez a módszer eddig nagyon jól bevált. És legalább egy fegyvert se kell elővennem ahhoz, hogy vadászhassak. Tényleg rengeteg energiát megspórolok vele, hiszen nem én megyek a vadhoz, hanem a vad jön ide hozzám.
-Ahogy jól esik, ha bunkó akarsz lenni, azt a nevem ismeretében is megteheted, és ugyanez igaz fordítva is. Ha nem tudod a nevem, akkor is meg tudsz szólítani anélkül, hogy bunkó lennél. Egyébként Cearso vagyok, ha a nevemet kérdezted.
Konkrétan nem kérdezett rá a nevemre, de azért elmondtam neki. Biztos, ami biztos. Soha nem tudhatja az ember, hogy miért tesznek fel mások hülyébbnél hülyébb kérdéseket. Talán csak azért, hogy feleslegesen beszéljenek. De sok beszédnek akkor is sok az alja.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi10/5900Mezőség - Page 3 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Benedict Arata on Pént. Dec. 12 2014, 14:01

Visszadőltem a dombra, miközben gondolkodtam. Kicsit fura számomra ez a fickó, de értelmesnek tűnik, annak ellenére, hogy kissé befásulhatott, vagy nem tudom mire ez a nagy energiaspórolás, egyesen hagyta az állóképességét, vagymi?
-Elég mély húrokat pengetsz hallod-e...
Kommentálom le a kis eszmefuttatását jó nagy késéssel. Végül is van logika valahol abban amit mond, mármint mindegyikben ott lapul, csak számomra nem éppen kézenfekvő a dolog. Megnyitom a menümet, aztán abban barangolva gondolkodok, hogy akkor mihez is kéne kezdeni. Ez sem tűnik rossznak, csak meglehetősen unalmas számomra, legalábbis most valami kalandosabbra vágyom. Lehet meg kellene zsarolni valakit, az mindig elszórakoztat. Bár előtte... Valami szaftosabb infót kellene találni.. Mennyi probléma...
-Igaz-igaz. Valóban a nevedre voltam kíváncsi, csak lehet furcsán tettem fel a dolgot. Egész kellemes itt, de elég hamar bele lehet unni nem?
Nagyot sóhajtok, mert semmi érdekeset nem találtam, ideje volt üzeneteket küldeni. Ilyenkor szoktam felhasználni apróbb dolgokat, mint "olyan jó fej voltam veled legutóbb, segíts már ki..". Tehát ha annyira unatkozom, hogy már erőm sincs magamnak valami jó szórakozást keríteni, fogom magam ráírok valakire, hogy találjon nekem valamit. Mondjuk egy jó csajt, valami vicces pletykát, vagy épp egy kis kihívást jelentő dolgot.
Próbáltam közben hallgatózni, de nem nagyon volt semmi sem a közelben. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy hol lehet valami vicces a közelben, de valahogy semmi sem jutott az eszembe, főleg, hogy mostanság többször is kóboroltam az alsóbb szinteken, talán kicsit feljebb kellene mennem.
-Ah, izé. Szóval örvendtem Cearso, azt hiszem nekem nem való ez a ledőlök és várok dolog. Sok szerencsét a mobokhoz.
Szólaltam meg, amikor jött egy üzenet. Majd lassan feltápászkodtam, és integettem kettőt, miközben elindultam a városkapu felé. Azt hiszem ideje meglátogatni a 11. szintet.
Kösz a játékot! Részemről itt zárót raknék, hirtelen nem jut eszembe ok, amiért a Kari tovább maradna Smile .
Benedict Arata
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi1413/1500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kemila on Pént. Ápr. 17 2015, 18:04

Második Shukaku találkozás

Mivel nem egyes szintű vagyok, hála a kiképzőtisztnek; így elhatározom, hogy elindulok felfedezni más szinteket. Egészen csak a második szintig jutok, ahol végül belefutok egy nagy mezőségbe. Kellemes hely, így döntök úgy, hogy kellő időt szentelek a megismeréséhez. Biztosan kell lennie küldetésnek, vagy különlegességnek. Ha pedig nincs, akkor úgy jártam. A mezőség szívébe sétálok, ahol minden további nélkül lefekszek pihenni. Elmélkedek azon, hogy miként menjenek tovább a dolgaim. Annyira belemerülök, hogy sikeresen elnyom engem az álom. Kezem közelében a két fegyverem, bár egy meglepetés támadás ellen nem sokat tudnék tenni.  Egy óra múlva ébredek meg, szerencsére az életcsíkom egy tapodtat sem mozdult el a jelenlegi helyéről. Az indikátorom szintén a régi, mármint a szép zöld. Megengedek magamnak egy mosolygást, miközben hatalmasat nyújtózkodok. Első dolgom szétnézni, hogy nem e támad valamelyik oldal felől valami rémség. Mivel ez sem valószínű, így unalmam elkergetése érdekében elkezdek különböző színű virágokat összeszedni. Találok egy kéket, fehéret és egy aranyos sárgát, amit rögtön csokorba rakok. Ehhez később találok egy zöldet és hosszú idő után egy pirosat. Egész gyönyörű látványt mutat ennyi szín, amiben perceken át gyönyörködöm. Egyedül vagyok, és nagyon valószínűtlennek tartom, hogy bárki megzavarna ezekben a percekben. Ezután látok neki az edzésnek, ami elég látványos. Természetesen légi ellenfeleket kaszabolok, akiket valójában csak odaképzelek. Teljesen belefeledkezem a különböző mozdulatok rögzítésébe.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
Kemila
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi50/500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Pént. Ápr. 17 2015, 18:25

Még szerencse, hogy ők is arra jártak. Igazából azért keresték fel a mezőt, hogy megtalálják a legjobb időpontot, amikor leginkább látszik az égen az a kis hold, amiről csak páran tudják, hogy igazából Draconia, és még kevesebben reménykednek abban, hogy majd egyszer folytatódik a küldi, és visszatérhetnek a sárkányok ősi városába. persze ez sem biztos, hiszen ha nem térnek vissza, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy azért nem, mert nincs hova visszatérniük. Az is lehet, hogy a két fióka sikeresen legyőzte a gonoszt, és többé már nincs szükség az emberek hathatós segítségére… amit talán csak a sárkányok gondoltak úgy, mert Shu nem érezte azt, hogy ő sokat tett volna az ügy előremozdításának érdekében. Timidus persze tett, de ő annak a fajnak a képviselője. Úgy látszik az idomár kis barátja még a sajátjai között is különleges. Az egész hercehurca persze csak Yuuki miatt kezdődött újra. Persze Shu tudta jól, hogy a hold éjszaka látszik a legjobban, de nem volt biztos abban, hogy éjszaka akar itt sétálgatni a lánnyal, szóval először nappal kellett valami alkalmas időpontot találni. Alkalmas időpontot ugyan nem találtak, de a fűben heverésző Kemilat igen. Emlékeztek rá, ő volt a pökhendi felnőtt, aki annyira okos ezek szerint, hogy várja a sleep killt. Persze a lány nem akarta az orrára kötni, hiszen tuti megint besértődne, így hát mindössze távolról figyelték, majd a virágszedést is, végül pedig a mozdulatokat. Nem rejtőzködtek, de ha a lány nem kereste őket, a magas fűben nem voltak könnyen kiszúrhatóak. Mindenesetre amikor egy szép mutatványhoz ért, Shu hangosan tapsolni kezdett, hogy végre észrevegye őket.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kemila on Pént. Ápr. 17 2015, 18:55

A gyakorlatokat becsületesen végigcsinálom, mint a való életben. Mikor kezdek a végére érni, akkor tapsolást hallok a közelben, ami megállásra késztet. A két fegyverem a kezemben tartom, aztán a hang irányába tekintek. A nagy fű miatt nem igazán tudom elsőre megállapítani, hogy ki az vagy mi az. Lehet csak egy eltévedt vaddisznó, vagy valaki keresi az elveszett tárgyát. Sokáig nem mozdulok a helyemről, csak később veszem rá magam, hogy közeledjek. Mikor elég közel kerültem hozzájuk, akkor pillantom meg a furcsa párost, akivel volt szerencsém találkozni az Osenben. Első szint, Torunba falu, már ha az emlékezetem nem csal meg. Sóhajtok egyet, mert tudom jól, hogy nem találtuk meg a közös szót akkor, azóta pedig kissé megváltoztam. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy azóta jó pár dolgot megtudtam erről a játékról, ami segítségemre lehet. A legnagyobb áttörés, hogy a felnőttes viselkedésemből lejjebb vettem, hogy némi gyerekesség, de inkább játékosság kerüljön elő.
- Sziasztok – köszönök rájuk, miközben magamat meglepve lépek közel hozzájuk és egy-egy ölelésben részesítem őket. Több okból választom eme kifejezést. Egyik, hogy elég békés szándékaim vannak, másik oldal pedig mindenki érdemel egy ölelést. Még az is, akit jelenleg nem igazán kedvelek. Mikor eme rituálét letudom, akkor nyugodtan lépek hátra, hogy kellő terük legyen.
- Ti meg miért kerültetek ide? – teszem fel a kérdésem, mert bizony számos oka lehet a megjelenésüknek. Vagy utánam jöttek, vagy keresnek valamit, esetleg valami szép emlék tartozik ehhez a helyszínhez. A legtöbb ember gyakran jár olyan helyekre, mert tudományosan bizonyított tény, hogy fel tudnak töltődni, kikapcsolódni vagy gondolkodni. Erről eszembe jut, hogy nekem szintén ez lehetne az otthonom, ahol jól érezhetem magam, de túlságosan nyílt terep. Én inkább a fás, bokros és nem a legutolsó sorban sziklás környezetet kedvelem. Remélhetőleg egyszer találok egyet, amit majd meg fogok jelölni a térképemen.
- Én csupán felfedezek. Első esemény, hogy idáig kimerészkedtem. De vannak bizonyos céljaim, amit el szeretnék érni. – magyarázom neki, miközben szétnézek a mezőségen. Ezek után Shukakunak adom a virágcsokrot.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
Kemila
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi50/500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Pént. Ápr. 17 2015, 19:51

Nahát! Ez a nő aztán rengeteget változott! Shu eléggé meglepődött az ölelésen, de egyáltalán nem utasította vissza, vagy húzódott el, hanem egy kicsit megkésve ugyan pár másodperccel, de visszaölelt. Timidus csak hagyta, hogy megöleljék. Tudta, hogy nincs veszélyben, hiszen látszott a delikvensen, na meg persze a harci mozdulatain is, hogy kis szintű játékos hozzájuk képest, és ha még mindent is sebzésre húzott ki, akkor sincs esélye. Pár napja volt az onsenes történet. Mi történhetett vele azóta?
-Szia!
Miért kerültetek ide? Elég furán lett feltéve a kérdés. A megszokott mit kerestek itt, vagy hogy kerültetek ide… de miért kerültek ide?
-Hát… csak azért jöttünk.
Mutatott a lány az égen alig látható kis holdacskára. Elég erősen figyelni kellett, meg követni a mutatóujját, hogy felfedezd az égitestet.
-Ugye milyen szép? Rengeteg ilyen repülő sziget van a nagy Aincradi mellett, de nagyon kevesen gondolkodnak azon, hogy kik vagy mik élhetnek ott.
Persze azt nem mondta el, hogy ő már járt is azon a szigeten, és azt sem, hogy tudja, hogy kik élnek ott, meg úgy mindent tud… ezt elég, ha Yuuki tudja.
-Felfedezni? És mi után kutatsz? Mi is rengeteg mindent szoktunk felfedezni, sőt, direkt keressük a felfedezni valót. És szeretnél mesélni a céljaidról? Meg…
Itt egy kis időre elhallgatott, és látszott rajta, hogy zavarban van. Még Timidusra is vetett egy pillantást, ám a sárkány csak figyelte a messzeséget, nem jelzett semmit.
-Ha esetleg megsértettelek vagy megsértettünk volna az onsenben, akkor bocsi. Csak tudod sok olyan felnőtt van, akik még nem tanulták meg kezelni ennek a világnak a rendszerét, és besértődnek mindenen…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kemila on Szomb. Ápr. 18 2015, 00:08

Bizony, megváltoztam. Rá kellett jönnöm, hogy most nem kell komoly küldetésekre mennem, ahol a legrosszabb esetben megölnek. Minden egyes alkalommal el kell tennem valaki láb alól, aztán eltüntetni a nyomait. Hosszú távon megerőltető, főleg ha az ember egyik után megy a másikba. Dolgozni fontos, de pihenni szintén tudni kell. Jó tudom, most itt szintén meghalhatok, de legalább kikapcsolódás közben. Néha mutatnak egy-egy geek srácot, hogy alig eszik és iszik, aludni meg csak egy keveset és éjjel nappal tolja a hőn vágyott játékát. Valami ilyet tudok elképzelni jelen esetben. Érzem én, hogy nagy nehezen visszaölel, ám cseppet sem vagyok tapintatlan, hogy rákérdezzek eme tétovázásra. Szerencsére a sárkány szintén hagyja magát megölelni. Első kérdésem tán furán rakom fel, de így utólag nem fogom kijavítani saját magam. Mikor Shu rámutat a holdacskára, akkor ügyesen követem annak kezének útmutatását. Kicsit hunyorgok, sőt mint az indiánok úgy teszek, hogy végül felfedezzem a messzeségben az égitestet.
- Valóban szép. Szóval rengeteg ilyen van? Nos mindegyik egy másik világ gondolom én. – mondom el saját meglátásomat, ami talán helyes megállapítás, de lehet nagyot tévedek. Fogalmam sem volt eddig, hogy léteznek ilyen repülő szigetek. Az ég felé nem igazán figyelek, de a jelenlegi eset felhívja a figyelmet arra, hogy tán kifizetődő a dolog.
- Igen, felfedezni. Tudod úgy vélem, hogy találhatok olyan dolgokat, amit ezelőtt senki sem, mert elkerülte a figyelmüket. Mi után kutatok? Ritkaságokért, élményért és információért. – adom meg neki a választ, de egyelőre nem mesélem el neki a kezdeményezésem, hogy miszerint egy közösséget szeretnék alkotni ebből. Nem hivatalosat, csak amolyan titkos félét. Egyáltalán nem tudnék céhvezérként viselkedni, mert alapból egyenlőnek tartom az embereket. Mikor Shu-n látom a zavartságot, akkor felkúszik rendesen a szemöldököm, mert nem tudom mire vélni. Ám a szavai után világossá válik számomra, hogy mi a célja. Ki akar békülni velem, ami nemes dolog a részéről, amit csak elismerni lehet.
- Nos én szintén elnézést kérek tőletek, mert felnőttként nem úgy láttam a dolgokat. Azóta már javult a dolog, úgy vélem. – mosolyodok el, ami egészen természetesen módon jön létre. Nem kényszerből jön, vagy pedig azért, hogy megtévesszem a beszélgető partnerem. Közben magamban tanakodok, hogy nekik felhozzam a csatlakozással kapcsolatban. A múltkori esetet nem tudom figyelmen kívül hagyni, ahol nem sikerült beszélnie Timidussal.
- Shukaku! Timidus! Szeretnék nektek elmesélni valamit, aztán ti döntötök. – vágok bele végül. Szent meggyőződésem, hogy nem sülhet el balul a dolog, de hamarosan úgyis megtudom. Leülök a fűbe, miközben jelzek mindkettejüknek, hogy üljenek le mellém.
- Szóval egy közösséget akarok alapítani, de egyáltalán nem lenne bejegyezve.  E csoportosulás célja a felfedezés, kalandozás és az információk szerzése, sőt annak eladása. A tagok folyamatosan jegyeznék fel a fontos eseményeket és történéseket, amit megoszt a többi társával. Például te a 7-es szinten bóklászol, de egy társad az ötösön van és folyamatosan értesít téged. Teljesen olyan érzés, mint ha ott lennél te is.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
Kemila
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi50/500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Ápr. 18 2015, 04:48

-Hát… rengeteg azért nincs, nem hiszem, hogy minden csillagra eljuthatnánk például, vagy azt, hogy mindegyik körül lenne egy másik bolygó, vagy ilyesmi. Szerintem ez itt nem így működik. Viszont azt már észrevettem, hogy a csillagok állása az hasonló, és hasonlóan változik, mint a kinti világban, tehát lehet belőlük tájékozódni, ha esetleg elromlana a kistérképünk, vagy valami.
Kotorászni kezdett a menüjében, majd elővett négy hatalmas térképet, és kiterítette őket a fűre.
-Csináltam egyet-egyet minden évszakban. Nem tudom, hogy itt számít-e, de huszonegyedikén csináltam mindet. Tudod, akkor ünnep is van, meg az olyan misztikus. Ez itt március, június, szeptember és december.
Mutogatta végig a nagy csillagtérképeket, amiken feltüntette a pontokat, és már néhány csillagképet is berajzolt, természetesen a SAO állatvilágából és a mobok, minibossok és bossok közül találva nekik neveket.
-És itt egy másik, erre a látható másik lebegő szigeteket rajzoltam fel.  
Vett elő az ötödiket, amin az ő kis holdja már el is volt nevezve, Draconiának.Sokáig csak a szint széléről bámészkodott, de amióta kiderült, hogy Maxweld professzornak zeppelinje van, igencsak könnyebbé vállt az élet. Bár Shu továbbra sem szeretett repülni.
-Ritkaságok, élmények, információk. Hmm… akkor hasonló dolgokat csinálhatsz, mint mi. Örülök, hogy rajtam és a professzoron kívül másokat is érdekel a világ.
A ti döntötök dolog nagyon komolyan hangzott, így hát figyelmesen végighallgatta a mondandót, miközben egyre szélesebb mosollyal bólogatott.
-Mint egy… egy Aincradi Tudományos Társaság. Mint a Willy Fog-os mesében. Mondjuk ez annyira nem új dolog, én már régóta ezt csinálom. Jártál már a Dojoban? Egy csomó minden ki van ragasztgatva plakátokon, ami hasznos lehet a kicsiknek. De amúgy ez tényleg jó ötlet, hogy erre építs valamit… de… miért kellene az információt eladni?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kemila on Szomb. Ápr. 18 2015, 08:34

Elgondolkozok egy picit a szavain, amit elsőre közöl velem, mire felmerül bennem egy alapvető kérdés ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy megint furán fog hangzani, de fel vagyok készülve már erre az eshetőségre.
-Próbáltad már őket megszámolni, hogy pontosan hány darabról van szó? – hallatom a hangom, miközben a többin kezdek el rágódni. Határozottan lehet ebből előnyt kovácsolni bizonyos esetekben. Nagyon jó példát mond Shu a kis térképpel kapcsolatban, de mi van akkor, ha köd van? Vagy esetleg esőfelhők gyülekeznek? Akkor a csillagokat nem lehet látni, így a tájékozódás ugyanúgy lehetetlen.
- Minden évben készítettél egyet? Lassan kezdem azt hinni rólad, hogy valami vajákos vagy, aki csillagjóslással foglalkozik. – viccesen vetem oda a szavakat, majd később újfent komolyabbá válok. Mikor a lebegő szigeteket tartalmazó térképet veszi elő, akkor én finoman elkérem tőle. Becsben tartom a munkáját, s nem fogom kitépni a kezéből. Alaposan átnézem, hogy semmi se kerülje el a figyelmem.
- Érdekel ez a világ, hiszen a való életben más dolgokat művelek. Kiélvezem, hogy itt lehetek és más lehetek. – mondom neki őszintén, ami biztosan nem lehet neki újdonság. Közben visszanyújtom neki a térképeket, hogy biztosan meglegyen neki. Ekkor villan be nekem, hogy akár papír alapú térképeket gyárthatnánk, ha esetleg tényleg elromlana a kistérkép.
- Mit gondolsz, papír alapú térképeket készíthetünk az egyes szintekről? Vagy esetleg van lehetőség arra, hogy valami tájékozódó szerkezetet összehozni? – teszem fel neki a kérdést, miközben a lány olyannak képzeli el a közösséget, mint egy tudományos társaság. Nos, erre nem tudok mit tenni, mint széles vigyorral az arcomon őt nézni. Nem egészen tudományosra gondoltam, inkább hírhálózatra. Hamarosan érkezik a Shu-s kérdés, amire természetesen válaszolok.
- Nem minden információt adunk el. Az értékesek, vagy a veszélyesek megmaradnak nálunk. Én olyan esetre gondolok, hogy üldöznek valahol egy vörös indikátorost, s az egyik tagunk elárulja, hogy hol található. Vagy esetleg olyan, hogy kezdő a játékos és keres egy nem igazán ritka növényt, ámbár nem tudja hol találja. Természetesen el lehet árulni, de mindenképpen sok pénzért vagy anyagi javakért cserébe. Nem feltett szándékom, hogy minden apróságot felfedjek mások előtt. Annyira van eszem, hogy nem csinálok forgalmat az amúgy ritkán járt helyeken. – magyarázom el neki, miközben abban reménykedek, hogy kellően tetszik neki az, amit az imént felvázoltam.
- Különben a közösség elnevezése szintén megvan. Éjkötetek Őrzői. Sok érdekes információt gyűjtünk, hogy azáltal erőssé váljunk.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
Kemila
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi50/500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Ápr. 18 2015, 09:05

-Azokból a szigetekből, amiket látni lehet szabad szemmel, vagy távcsővel, nyolc darab van. Persze messze még biztos, hogy van több is, de ezek tűnnek elérhetőnek. Viszont hallottam már arról is, hogy itt is lehetnek elzárt világok, amiket csak kevesen ismernek. Volt egy küldetés Atlantisban, amiről hallottam. Ott van ugye a börtön, amit szintén nem tudni, hogy hol van pontosan. Meg, majd ha találok egy megfelelő csapatot, akkor le szeretnék menni a kezdetek városának kútjába. Fogalmam sincs, hogy mit találok ott, de azt mondják, hogy katakombák vannak, amik elvezetnek fura helyekre.
A kérdésre ő is nevetett, majd megrázta a fejét.
-Nem, csak minden évszakban, és a következő évben megnéztem, hogy ugyanúgy állnak-e. És nem nagyon értek a csillagászathoz. Csak kerestem egy nyílt teret, fogtam egy távcsövet, meg egy állványt, beállítottam merőlegesen, majd belefényképeztem a távcsőbe egy kristállyal. Utána pedig benégyzetrácsoztam a képet, és kirajzoltam egy nagyobb papírra. Ennyi. Ezt még természetismeret órán tanultam, szóval nem nagydolog. A jóslásban meg nem hiszek.
A kiélvezés kérdésére olyan megértéssel bólogatott, hogy Kemi biztosan tudhatta, teljesen megérti. Sőt, talán még annál is jobban.
-Hogy készíthetünk-e? Minek kellene készíteni? Lehet kapni a boltban iránytűt, sőt még szextánst is a negyedik szinthez. Senki nem használja őket, mert ugye van térkép… és a szextánsról még én sem tudom, hogy hogyan működik, de majd ha megint találkozom hajósokkal, akkor megkérdem tőlük. De azért vettem olyat, mert szerintem nagyon szép, és dísztárgynak is tökéletes. Papír alapú térkép… hát… én bejelölgettem meg lementegettem egy csomó mindent a kistérképről… de ezeket kirajzolgatni rengeteg munka lenne. Azt mondják, hogy szépen rajzolok, de ez akkor is pepecs munka, és még csak párszor romlott el a térképünk… de olyankor ki sem tudtunk onnan jutni, ahol voltunk, szóval nem is kellett. Szerintem, ha a Játékmesterek nem akarják, hogy megtudjuk, hogy hol vagyunk, akkor az iránytűinket is összezavarják, ha azt akarjuk használni.
A magyarázatra csak vakargatta a tarkóját, és csóválta a fejét.
-Nem tudom… besúgó már van egy, Gregant. Nem hiszem, hogy konkurenciát akarna magának, és én nem szívesen húznék ujjat a Sayonaraval. Szerintem, ha valami értékes infó, akkor azt semmi pénzért nem szabad kiadni. Például én ismerem pár ritka mob spawnpontját, de nem mondom el senkinek, mert mindenki odamenne gyilkolni őket. De ha mondjuk olyan fontos infó, hogy egy gyilkos búvóhelye, azt meg kötelességünk lenne elmondani, hogy megvédjünk másokat. Persze tudom, hogy mindennek megvan az ára, de ilyen végletes dolgokat én nem árulnék… az nem lenne szép dolog.
A névre rábólintott, tetszett neki… csak éppen a módszereket nem értette még.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kemila on Szomb. Ápr. 18 2015, 10:07

Egyre inkább kezd érdekessé válni a beszélgetés Shu-val, mert teljesen érdekes dolgokat mond el nekem. Természetesen nem szólok rá, hanem figyelmesen végighallgatom minden egyes alkalommal, mikor beszélni kezd. Megtudom, hogy 8 sziget van, amit szabad szemmel vagy távcsővel lehet látni. Jól megjegyzem ezt az információt, mert ebből későbbiek folyamán lehet építkezni. Azután hallok atlantisról és Kezdetek városának kútjáról.  Ezek mind olyan dolgok, amik alapos kivizsgálást igényelnek és a kockázatcsökkentés szempontjából egy jól képzett csapat szükséges.
- Nos én jelenleg csak csodálkozom, hogy mennyi mindenről tudsz, vagyis tudtok ketten – mondom Shu-nak, miközben ránézek Timidusra, aki ránk se néz. Úgy tűnik számomra, mint ha szándékosan maradna ki ebből a beszélgetésből, de nem sokáig maradhat így. Leginkább azt szeretné, hogy ne maradjon ki ebből a csevegésből. Jobb híján megpróbálkozik az az első adandó alkalommal, mikor megnyúlik kissé a csend.
- Timidus, neked mi a véleményed ezekről? – ejtem ki a szavakat felé, mert egyelőre ennyi telik tőlem. Valójában fogalmam sincs, hogy milyen lehet a személyisége. Így utólag belegondolok, hogy jelenleg min agyalok és önkénytelenül elmosolyodok. Már maga a tény, hogy sárkánnyal próbálok meg beszélni vicces eset. A többi csak hab a tortán. Természetesen ha hallgatni akar, akkor nem erőltetem.
- Nagyon ügyes vagy Shu. – dicsérem meg, mikor elmeséli nekem, hogy miként készítette el a csillagtérképet, mi alapján. Felmerül bennem a kérdés, hogy mennyire lehet okos a lány? Ezután elkezdünk elmélkedni a papír alapú térképeken, amik valóban sok időt igényelnének a készítőtől. Azután meg felvet egy érdekes esetet, ami nem olyan hülyeség első hallásra. Valóban, a játék készítője bármire képes lehet. Belenyúlni a kódba és minden másképp mükődik.
- Valóban, akiknek meg van a joguk hozzá, hogy belenyúljanak a kódba, akkor az íránytűk nem fognak működni. A papír alapú dolog meg könnyen elázik. – elhallgatok egy időre, mert egyre inkább kezd foglalkoztatni ez a téma. A tájékozódás igen csak fontos dolog, ráadásul itt eltévedni, akár végzetes lehet. Belefutni egy erős bossba, vagy esetleg más veszedelem leselkedik a játékosra.
- Hmm, szóval már vannak ilyen informátorok. Nos lehet ketten vannak, de nem elegen. Nem lehetnek ott mindenhol. Az értékes információval kapcsolatban pedig rendben, nem áruljuk el senkinek. De szerintem erre még visszatérünk rá, mikor többen leszünk. – mondom neki, miközben látom rajta, hogy a módszereket nem igazán értette meg. Így első nekifutásra szerintem nem rossz dolog tőlem, hogy próbáltam elmagyarázni neki a céljaim. Idővel kikristályosodik. Hosszú hallgatás után végül rákérdezek.
- Felvehetlek a baráti listámra? S van kedved csatlakozni hozzám? – teszem fel a kérdésem, de nem csak Shunak szól, hanem Timidusnak is. Én elküldöm a saját részemről a felkérést, aztán marad a másik kezében a döntés.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
Kemila
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi50/500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Ápr. 18 2015, 10:39

Shu egy kicsit elpirul, majd egy kis büszkeség jelenik meg az arcán. Ezt ők érték el, erre már igazán lehetnek büszkék.
-Hát… mi ugye nem foglalkozunk olyan butaságokkal, mint a bossozás meg a szintek hajhászása, nem mobolunk meg tisztítunk ki katakombákat, szóval van időnk felfedezni és szórakozni. Így nem olyan nagydolog, és még most is biztos vagyok benne, hogy a felét sem tudom annak, amit tudni lehet.
A sárkány, ahogy hozzá szóltak, a beszélőre emelte a tekintetét, és gondolkodás nélkül válaszolt.
-Ha valaki tudja, miként működik a világ, akkor bizonyos értelemben uralja az egész mindenséget, és képes meghozni a helyes döntéseket. A tudás hatalmat jelent, a hatalom felelősséget, és nekünk peteknek elsődleges feladatunk felelősséggel viseltetni a védenceinkkel szemben, és megóvni őket. Nem én vagyok az egyetlen pet, és nem te vagy az egyetlen ember, aki erre rájött, ahogyan ezt Shu is mondta. Amennyiben valóban megfelelő csapatot tudsz összeállítani, és tényleg minden erőddel ezen dolgozol, úgy elérheted a céljaidat, és erőssé válhatsz. Az állításaid azonban jelenleg csak szavak. Puszta feltételezések. Nem látom mögötte a tervet, amely az ütőképes csapat összeállítására vonatkozna. Egyedül semmiképpen, de még velünk sem kezdhetsz el egy ilyen akciót. Van már elképzelésed a többi tag személyét illetően?  
Shu továbbra is mosolygott. Nem is várt mást Timitől. Majd Kemi is megszokja, ha úgy adódik. A barátfelkérést azonban kapásból elutasította.
-Shukaku. Csak ennyit kell tudnod, és bármikor küldhetsz nekem levelet. Vagy eljöhetsz a Dojoba, és ott is megtalálsz. Nem szeretem a barátfelkéréseket, és nem ettől leszünk barátok. A csoporthoz pedig örömmel csatlakozunk, ugye Timidus?
A sárkány bólintott, ám még volt hozzáfűznivalója.
-Rengeteg információt szedtünk már össze a kalandjaink során. Ezekről ez idáig rajtunk kívül senki nem tudott. Olyan is van, amiről Shu sem tud, csak én. Fel kell mutatnod valamit azért, hogy elnyerd a bizalmamat. Enélkül az információk kiadásával bajba sodorhatnám az idomárt, amely a törvények ellen való cselekedet.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kemila on Szomb. Ápr. 18 2015, 11:20

Tekintetemmel figyelem, ahogy a lány kissé elpirul a dicséretemre. Egy darabig nem szólalok meg, inkább végighallgatom Shu beszédét, hogy ők nem csinálnak butaságokat. A felsorolást illetően csak felvonom a szemöldököm, hogy akkor mégis hogyan gondolja a fejlődést vagy szintezést? Emellett miből van pénze vásárolni? Természetesen nem adok hangot ezen szavaimnak, inkább a végre megszólaló Timidusra sandítok. Kissé csodálkozom a szavain, hogy honnan veszi ezen gondolatokat. Jobban belegondolva teljesen úgy hangzik, mint egy előadást tartó oktató, aki a nebulók agyába próbálja beletuszkolni a tudást. Több érzés kerül felszinre bennem. Egyik az, hogy kissé ellenszenves ezáltal, másik részről rokonszenves. Harmadik oldalról pedig megint másképp tekintek rá. Végül nem állok le vitatkozni vele, hanem egyelőre tűröm a már-már nagyon kemény fogalmazását. Mikor végighallgattam az egészet, akkor felsóhajtok, mert nagyon jól tudom, hogy nem kicsi a kihívással jár az egész.
- Nos a tervekből születnek a tettek, s mivel egyelőre nincs elég számú tag, így nem gondoltam nagyobb dolgokba belevágni a fejszém. Elsősorban megbízható tagokra lenne szükség úgy vélem, akik ugyanolyan felfogásúak mint mi, vagy látnak elég fantáziát a közösségben. – mondom el az első lépést, ami a hosszú út megtételéhez szükséges. Mikor a barátlistára való felkérést elutasítja, akkor nem erősködök, viszont a nevét megjegyzem. Azt egy kedves mosollyal veszem tudomásul, hogy szívesen csatlakoznak hozzám. Ez szintén csak egy apró része az egésznek, de remélhetőleg nemsokára többen mellénk fognak állni. Amikor Timidus újfent megszólal, és arról kezd el beszélni, hogy a bizalmát el kell nyejem, akkor nem sikerül visszafognom magam. Egy apró mosoly válik láthatóvá, amolyan elfogadásképpen.  De ha már itt tartunk, akkor ők szintén ugyanabban a cipőben járnak nálam.  Beáll egy kisebb csend, amit végül én szakítok meg.
- Esetleg van valaki, akit ismersz és szívesen csatlakozna hozzánk? – próbálkozok náluk, hátha felmerül egy pár név, akiket érdemes meglátogatnom és elbeszélgetni velük.
- Jut eszembe egy nevet tudok, akit talán ismersz. Asuka, ő már a csoporthoz tartozik. Ezen kívül egyelőre senki.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
Kemila
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi50/500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Ápr. 18 2015, 12:00

Shu észreveszi ám a szemöldökráncolást, ám ha nincs kérdés, akkor válaszolni sem tud, és Kemi nem tett fel neki egyetlen kérdést sem ez ügyben. Abban azért valamennyire biztos, hogy nem neheztel rá azért, mert nem segít a kijutásban. Ha ő is meg akarja ismerni a világot, ráadásul össze is hasonlította a kintivel, és pozitívan hozta ki, akkor neki sem lehetett olyan szupi élete odakint. Persze odáig nem merészkedik el, még gondolatban sem, hogy az ő oldalára állítsa, ám így viszont elképzelni sem tudja, hogy mit furcsállhat ennyire. Mindenesetre marad a néma gyerek az anyjánál, szóval kis hőseink ezt sem tudják meg. Pedig ha megkérdezné, igencsak elcsodálkozna azon, hogy e nélkül is az élvonalban vannak, sőt, jelenleg a JK-k közül a legerősebbek, bár ezt nehéz lenne bármelyiküknek is elmagyarázni. Sajna még mindig sokan élnek abban a téveszmében, hogy a szegény kicsi mobocskák bántásával lehet fejlődni… talán egyszer majd megtanulják ők is, amit Shu már régen tud. Timidus meg… hát Timidus ilyen. Tudásának jó részét konkrétan betű szerint sorolja fel, ahogyan a könyvben olvasta, így nem meglepő, hogy előadásosnak tűnik. Mindenesetre a sárkány nem mond többet. Úgy látja, hogy a nő maga is tudja, hogy mennyire gyerekcipőben jár a tervezgetése, szóval nem kell rá külön felhívni a figyelmét. Viszont a kérdés már Shunak szól, szóval ideje válaszolni.
-Szerintem… a céhünkből az aktívabb tagok mind jönnének egy ilyenre. Sőt… igazából most már az Artes is hasonlít ehhez a valamihez, amit te elmondtál, szóval egyszerűbb lenne talán, ha te jönnél oda.
És ekkor Shu még nem is tudta, hogy Anat halálával a céh még jobban meg fog változni…
-De tényleg, szívesen látunk, és ott helyed is lenne tanulni, meg minden. Építhetnénk egy egész kutatóbázist. Szóval gondolkodj el ezen. Asuka pedig… hát jó… úgy tudom őt is érdeklik az ilyesmik… mutatta is nekem az alkímialaborját.
Nem kellett összenézniük Timidussal, de mindannyian egyre gondoltak.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kemila on Szomb. Ápr. 18 2015, 13:12

Hosszú hallgatás következik a másik kettőnél, amiért én egyáltalán nem neheztelek rájuk. Úgy vélem, hogy jelenleg éppen emésztik mind a ketten, hogy miről van szó. Ebben nincs semmilyen megvetendő, sőt meg kell becsülni. Jó az, ha nem egyből vágják rá, hogy igen. Míg e nyugalom van, addig alkalmam van körülnézni a Mezőségen. Először a közelebb fekvő virágokat és növényeket nézem, aztán egyre távolabb kerülök. A végén a horizontnál állok meg, ahol feltűnik nekem, hogy a Nap igyekszik a horizont alatt eltünni. Csak ekkor jövök rá, hogy mennyire elrepült az idő, vagy csak ezen a helyen jár furán. Mindenesetre összeségében van mit tanulnom még erről a világról és miként müködnek az egyes tevékenységek. Azt biztosan ki merem magamban mondani, hogy unatkozni sosem fogok. Hármunk közül végül Shu töri meg a hallgatást, így a tekintetem rögtön ráfokuszál a lányra, aki valami okosságot szeretne mondani. Figyelmesen hallgatom végig, mire rögtön kérdőn nézek rá.
- Egy egész céh csatlakozna hozzám? Biztosan jól gondolod, hogy megbízható emberek? – rögtön támadom le egy kérdéssel, mert számomra elég hihetetlennek hangzik. Ráadásul ez esetben nekem kellene csatlakozni hozzájuk. Nem vágom rá egyből, hogy nem, vagy nincs szándékomban a csatlakozás. Át kell gondolnom, hogy tényleg hasznos lehet e avagy teljesen felejtős a téma.
- Különöm a lehetőséget, észben fogom tartani. Fogalmam sincs, hogy milyen lehet egy hivatalos cég, milyen előnyökkel jár és milyen élményt ad. Ezzel szemben, ha már belefogtam ebbe, akkor szeretném megnézni, hogy meddig jutok el. Mellesleg nem érzem enyémnek azt a dolgot, hogy egy szép logó alatt táborozzak. Én maradnék titkos, rejtett és csupán egy tárgy lenne az, ami kimondottan minket azonosítana. S ne feledd el, hogy egy hírhálozat lennénk inkább, ami valamennyi odafigyeléssel jár. Lebukás veszélye mindig fennáll. – mondom el neki, hogy nem csak a felfedezés lenne, meg a kutatás lenne hangsúlyban. Végezetül egy hangos sóhajtással hagyok fel mára eme témával kapcsolatban.
- Nos én indulok, mert igen csak lenn jár a nap. Nem szívesen töltenék itt egy éjszakát,mert ki tudja mik támadnának rám. Jól volt veletek beszélgetni, s annak örülök végre, hogy megértettük végül egymást.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
Kemila
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi50/500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Ápr. 18 2015, 13:56

-Hát… vagy te csatlakoznál a céhhez. És igen, akiket beavatnánk, azok teljesen megbízhatóak. Fogadjunk, hogy egyáltalán nem tudsz a kis titkaimról, pedig van olyan bizalmasom, akinek elmondtam. Vagy például nem tudsz Alex titkáról, pedig én tudok. Vagy nem tudsz Saya titkáról, pedig arról is tudok. Szóval igen, mindenki nagyon megbízható, főleg Timidus. Ő veszi a legkomolyabban az ígéreteket meg a fogadalmakat. Meg… ez amúgy sem az egész céhház, csak azok, akik szeretnének. De Jun például biztos benne van egy ilyenben, mert nagyon bulisan hangzik. De persze te döntöd el, ahogyan azt is, hogy szeretnél-e csatlakozni, vagy sem. Egyébként meg nem cég, hanem céh. Sokan összekeverik, pedig nem is sok közük van egymáshoz. Meg az Artes Limen is sokkal szebb, mondjuk, mint egy kevésbé szép irodaház. Persze irodaházból is lehet szépet építeni, de azért Aincradban sokkal több a lehetőséged az építészetben is, meg úgy nagyjából mindenben, úgyhogy nem is irodaházat akartunk, amikor átköltöztünk a tízes szintre. Mondjuk te akkor kiképzős vagy, úgyhogy fel is tudnál jönni hozzánk, megnézni a céhházat, beszélgetni a többiekkel, hogy te is láthasd, hogy tényleg mennyire nagyon megbízhatóak.
Igen, Shu nem nézte az időt, és kivételesen nagyon beszédes kedvében volt, ha már sikerült kibékülni, és még egy ilyen jó terv is kezdett kibontakozni.
-Hát… ha titkos akarsz lenni, akkor maradhatsz titkos. Azt pedig nem tudom, hogy hogyan működnek a hírhálózatok. Nem vagyok én kém, de még ninja sem. Az Chizu. Én felfedezni szeretek.
Ezután már csak az elköszönés jött, na meg persze egy kis figyelmeztetés.
-Én tudom. Minden szinten megvan, hogy milyen lények fordulnak elő. De a legveszélyesebbek az emberek. Ezért nem szabad szundítani védett területen kívül.
Többet nem mondott, nem akarta részletezni, elég volt ez a célzás. Meghajoltak, majd elváltak útjaik.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kemila on Vas. Ápr. 19 2015, 08:50

Elkezdem hallgatni Shu-t, aki nagyon sokat beszél. Kíváncsi vagyok rá, hogy mi mindent fog és próbál nekem elmagyarázni, hogy jobban megértsem ezt a világot. Kissé furcsán nézek rá, mikor titkokról beszél, mert egyáltalán nem látom értelmét, hogy ezzel hová szeretne kilyukadni. A sárkányát nagyon védi, ami nem csoda ilyen esetben. Mikor sikeresen céget mondok céh helyett, akkor nem foglalkozom vele, hogy emiatt leszól. Biztosan még van pár pont bennem, ami görcsösen ragaszkodik az igazi világhoz, amiben biztosan cégek vannak és nem céhek. A végénél megszólalok, hogy ne csak a lány fárassza magát.
- Szóval azt mondod, hogy jó helyem lenne ott és egy csodás épületben lakhatnék veletek. Ami azt illeti, igen, kiképzős vagyok. Rátaláltam és kíváncsi voltam, hogy mit csinál. Végül ide jutottam. Szóval a tízes szinten van a céhházatok. Észben tartom és pár napon belül választ adok a csatlakozással kapcsolatban. – adom meg a választ a magam részéről. Nem tudom, hogy mi járhat Shu fejében, azonban eléggé elgondolkoztatott ezzel a csatlakozással kapcsolatban. Nem feltett szándékom csatlakozni egy logó alá, amit nem ismerek. Természetesen az ő érzéseiket sem szeretném megbántani, hogy minden további nélkül elutasítom.
- A hírhálózat nem kémkedés, csak olyan dolog, hogy folyamatosan friss információkkal vagy ellátva. Így sosem maradsz le az újdonságokról, s állandóan tájékozott vagy és nem tudnak átvágni a későbbiekben. – hallatom a hangom ez ügyben, aztán még meghallgatom Shu figyelmeztetését. Gondolom, hogy itt leginkább az emberektől kell félni, de mi van ha a mezőség közepén egy ritka agresszív boss spawnolodik miközben pihen az ember. Mire feleszmélne addigra már halott.
- Nem áll szándékomban védtelen helyeken pihenni. Mindenképpen szeretnél élni, így csakis városon belül alszok el. – Közben a páros meghajolt előttem, amit viszonozok. Így köszönünk el egy időre egymástól, de merem azt gondolni, hogy találkozunk még. Nemsokára én szintén elindulok, hogy a legközelebbi védett helyre kerüljek.

_________________
" Én egy fekete rózsa vagyok. Szép, de sötétségem veszélyes. "
Kemila
Kemila
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2015. Apr. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi50/500Mezőség - Page 3 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Vas. Május 03 2015, 15:44

Shu bólintott, és követte a lányt a teleportkapu felé. Ebből úgy sejtette, hogy Yuuki nem használja a Hazatérés Kristályát… de vajon miért nem? Kicsit terelni akarta a témát, bár nem elfelejteni… csak könnyíteni picit a feszültségen.
-Ha sietni szeretnénk, akkor használhatnánk a Hazatérés kristályt. Sokkal gyorsabban elérhetnénk a második szintet, sőt, a többivel is hamarabb végeznénk.
Az remélhetőleg biztos volt, hogy ő is hazatérés kristálynak hívja az itemet… bár Yuukinál nem lehet tudni. De ennél többet már nem várhatott, a válasz után visszatért az eredeti témához, akármi is volt a válasz. Az majd ráér később.
-Persze, a megbocsájtás kevés, de te magad mondtad, hogy nem ítélkezhetünk senki felett. Az, hogy gyűlölöd és megveted őket nem ítélkezés? Te nem tudsz ártani azzal, hogy megbocsájtasz nekik. Maximum ők ártanak, ha ezután újra ölnek, hiszen akkor valószínűleg örökre elveszítik a hitelességüket előtted. Ezért keresem már régóta annak a módját, hogy hogyan lehet kiűzni a démonokat az emberekből, és visszaadni a zöld indikátort. Egyszer már láttam ilyet képességet. Talán újra találkozom majd olyannal, aki megkapja ezt. A megbocsájtással esélyt adunk, és nem veszünk el semmit. Ha azonban valakit azét ölünk meg, mert vörös az indikátora, azt talán soha nem kapjuk vissza, és elvesszük az esélyt tőle, hogy jóvátegye a bűneit. Gondolj csak bele. Egy gyenge kislány vagy. Valaki, aki sokkal erősebb nálad, kést szorít a kezeid közé, és meggyilkol vele valakit. Hogyan védekeznél? Most, hogy már erős vagy, hogyan bizonyítanád, hogy nem te voltál? Láttam már ilyet is, és ha nem sikerül megakadályoznom, akkor bevörösül annak a kislánynak az indikátora. Vagy talán akkor ezután öngyilkosnak kellett volna lennie a lánynak? Meghalni azért, ami nem az ő hibája volt, és ami ellen nem tehetett semmit?
Picit elgondolkodott, majd egy keserű mosoly jelent meg az arcán.
-A helyes út annak lehetséges, akinek van egy pici hatalma ahhoz, hogy rálépjen. Hinari pedig… nem tudom… de egy próbát megér. Viszont?
Kérdezett vissza jelezve, hogy tudja, hogy nem úgy fejeződött be a mondat, ahogy az elindult.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Május 03 2015, 19:56

Örültem, hogy a senpai végre ejti a témát de ehelyett felhoz egy másikat amit szintén nem szerettem volna közhírré tenné így meglehetősen félve magyaráztam el a séta okát.
- Valóban gyorsabb lenne hazatérés kristállyal de az a helyzet, hogy nekem nincs olyanom. – Vakarom meg a tarkóm. – Egy kaland során elhagytam. – Itt még hevesebben vakargattam a buksim. Volt egy olyan sejtésem, hogy a senpai ezt biztosan szóvá teszi de ami még rosszabb, hogy megint visszahozta a démonokról szóló beszélgetésünket.
- De nem veszem el mások életét! – Förmedtem rá a senpaira. – Ítélkezés alatt pedig arra gondoltam, hogy nem dönthetjük el ki élhet és ki nem! Senki sem! Annak a lánynak pedig ha gyenge nem szabadna olyan körökben mozognia ahol ilyesmi megtörténhet! – Egyre inkább bosszantott ez a téma. Miért akarja mindenki ennyire megbonyolítani? – Aláírom, hogy vannak olyan esetek amikor az illető tényleg nem tehet semmiről és valóban nem volt más megoldás de ez csak nagyon kevés esetben van így! Tízből egy vörösnek talán, de inkább húszból. Miért akarsz meggyőzni arról, hogy ez általában így van? A te példádban sem így lett mert volt más megoldás nem? Nem történt így mert ott voltál tehát volt megoldás! Csak éppen, sokan nem képesek meglátni ezeket és inkább a könnyebb utat választják! Annak a nőnek is lett volna más megoldása. Egész biztos vagyok benne! - A végére már azt vettem észre, hogy kiabálok! Pedig nem akartam… - Sajnálom... – Hajtottam le a fejem. - Én csak… - Nem tudom egyáltalán mit akarok. – Szerinted ha meglehetne tisztítani azokat akik a démonokkal szerződtek az tényleg megoldás lehetne? – tettem fel a kérdést végül.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi7230/7300Mezőség - Page 3 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 04 2015, 02:24

Nyo, akkor most már azt megtudjuk, hogy tudja, hogy mi az a Hazatérés kristály. Shu ugyan nyelt egyet, amikor Yuuki bejelentette, hogy neki nincs olyanja, de még várt, hiszen bármi kiderülhetett. Lehet, hogy a lány kitalálta, hogy ő valami sokkal menőbb dolog birtokában van, és rajzolt pár firkát a saját kristályára, majd kijelentette, hogy az a szaszkvacsok ősi rúnája… vagy akármi… és onnantól neki már valóban nincs Hazatérés kristálya… ám sajna nem ez derült ki. Először Marluna, most pedig Yuuki. Annyi tartalék kristálya nem lesz Shunak, hogy mindenkinek odaadogasson egyet… vagy Timidusnak kicsit gyakrabban kell kijárnia bűnüldözni. Mindenesetre Shu elővette az egyik tartalékot, és átnyújtotta Yuukinak.
-Tessék. De szeretném, ha erre már jobban vigyáznál mint az előzőre, mert nincs belőle végtelen sok nekem se.
Egy kis mosoly, majd egy pici ideig távolba révedő tekintet.
-Látod? Elég hamar meg lehet halni Hazatérés kristály nélkül. Mondjuk ha a tudtodon kívül olyan körökbe tévedsz, ahol nem szabadna mozognod. Neked még soha nem volt olyan küldid, ahol elraboltak? Csak gondolj bele, hogy mekkora hatalmas terület a szafari, ahova már nagyon gyenge harcosok is felmehetnek. Akár civilek is. Mennyi idő őket onnan elrabolni, és rákényszeríteni őket ilyen cselekedetekre? Mit tudnak tenni, ha mondjuk tőlük is elveszik a kristályt?
Halkan sóhajtott, majd kicsit körbefuttatta a szemét a tájon.
-Tehát azt mondod, hogy minden huszadik vörös, akit kikiáltasz démonnak, és akit elítélsz, valójában ártatlan. Nincs általában így, de van-e jogunk arra, hogy akár egy embert is ártatlanul elítéljünk?
Az utolsó kérdéssel kicsit közelebb jutottak egymáshoz, ám Shu nem akart neki hazudni.
-Nem. Nem lenne megoldás, de közelebb kerülnénk a megoldáshoz. Az egyik nagy harcos rendelkezett a gondolatolvasás képességével. Ő meg tudta volna mondani, hogy ki valójában gonosz. Valószínűleg ezért is ölték meg. Ha viszont valakit megtisztítunk, és újra vörös lesz… ő már nagyobb eséllyel valóban gonosz…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Május 04 2015, 09:15

Nem voltam, biztos abban, hogy elfogadhatom a kristályt de maga tény, hogy eléggé fárasztó mindenhova gyalog mennem így is most kivételesen a személyes igényeim kicsit előrébb voltak mint az illem.
- Köszönöm senpai. Egyértelmű, hogy erre vigyázni fogok hisz ez már nem csak egy sima hazatérés kristály. – Kapom elő a filctollat és ráfirkálom a szövetségünk jelképét. – Ez a sárkányok hercegnőjének különleges mágikus kristálya! Felbecsülhetetlen értékkel bír! – Mosolyodom el. Legalább egy kis időre félre lehetett tenni a rossz témát, de tényleg csak egy picurka időre.
- Nem még soha nem raboltak el. – Oké ez nem volt teljesen igaz de akkor is én voltam a hibás mert nem voltam elég óvatos és rossz közegbe kerültem. – Amíg nem voltam elég erős csak is olyan feladatokat vállaltam amik egyértelműen nem haladják meg a tudásom. – Ez volt a szörnyvadászat. – Szafarira pedig nem szabad egyedül menni. – Mindenre volt válaszom és most már valamivel nyugodtabb hangnemben is beszéltem.
- A vérpecsét tulajdonosai nem ártatlanok! Még ha nem is saját akaratukból de akkor is bűnt követtek el és a démonnal kötöttek szerződést. Bekerültek ők is ebbe az ördögi körbe de ha tényleg nem tehetnek róla akkor ez idővel ki fog derülni hisz az igazság csak azokra fog lesújtani akik meg is érdemlik. De addig is nem feltételezhetjük mindegyikről, hogy nem tehetett a bűnéről azzal csak a valódi bűnösöket segítjük. Látniuk kell, hogy igenis ellenszenvesek vagyunk velük szemben és ki fog derülni mi az igazság. Nem hagyunk nekik helyet a bujdosásra! – És erre valaki képes is volt de megölték.
- Egész biztosan tudom, hogy hamarosan lesz lehetőség erre! – Ragadtam meg mindkét kezét. – Csak várnunk kell egy keveset. – Mosolyogtam rá. Ám ekkor valami megzörrent az egyik bokorban és szinte azonnal elengedtem a senpai kezét és szinte már a levegőben úszva vetődtem a növényzetbe. Látni sokat nem láttam de éreztem ahogy valami a kezeim közé akad és felpattanva emeltem ki a bokorból szerencsétlen fácánt aki hevesen csapkodott a szárnyaival és sikerül is kiszabadulnia majd elrohannia.
- izé… ez is számít igaz?

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi7230/7300Mezőség - Page 3 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 04 2015, 09:44

Shu csak mosolyogva bólintott, amikor látta, hogy erre a tárgyra is felkerül a szövetségük jele. Legalább így biztos lesz, hogy Yuuki erre a kristályra tényleg jobban fog vigyázni. Persze azért a feddést nem kerülhette el.
-Igen, de azért örülnék, hogy ha legközelebb ilyen eset van, és szükséged van valamire, akkor szólnál. Az nem szövetség, hogy nekem kell kihúzni belőled, vagy véletlenül kell megtudnom, hogy nincs Hazatérés kristályod. Segítséget kérni nem szégyen, csak azt jelenti, hogy számíthatunk egymásra. Rendben, Yuuki?
És ennek fényében a karforgató a következő pillanatban már füllentett is a senpainak, de hát Shu erről sajnos semmit nem tudhatott, így csak rázta a fejét, méghozzá egyre szomorúbban és csalódottabban.
-Ugyanezt mondtuk Timidussal is Anatolenak, ami előtt meghalt. Mégis egyedül volt, amikor rajtaütöttek. Te is tudod ezeket a szabályokat, én is tudom ezeket a szabályokat, de sajnos sokan nem viselkednek példamutatóan. Azoknak, akik pedig nem a saját hibájukból kerültek a démonnak kapcsolatba, pont azért kell tudnunk megbocsájtani, hogy segítsünk nekik kilépni ebből az ördögi kőrből. Az igazság pedig sajnos nem ilyen egyszerűen működik, amíg az emberek akarnak igazságot szolgáltatni. Ha pedig mi bántunk olyanokat, akik nem érdemlik meg, mert önhibájukon kívül lettek bűnösök, akkor mi sem vagyunk sokkal jobbak. De igen, igazad van, fontos lenne érzékeltetni a gonoszokkal, hogy nem tehetnek azt, amit akarnak. Azt, hogy következménye van a bűnnek, és büntetést von maga után.
Amikor Yuuki megfogta a kezét, mélyen belenézett a lány szemébe, és a kardforgató büszkeséget láthatott benne.
-Talán tényleg be kellene lépned a Ligába. Te sokkal elhivatottabb vagy, mint Hinari. Nem tudom, hogy mi folyik abban a céhben, de egyes vörösökkel direkt nem foglalkoznak. Mintha megfenyegették vagy lefizették volna őket. Nem akarok rosszra gondolni… de olyan harcosok kellenének oda, mint amilyen te vagy.
A fácánozásra is akart válaszolni, ám abban a pillanatban Timidus is bevetette magát a bokorba, és ő adta meg a feleletet, karmai között egy másik szárnyast tartva.
-Igen, számít. Ez pedig szintén, és egy „Nézd, mit fogtunk!” jelvényt is jelent a számodra.

(fácán)

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Május 05 2015, 20:06

// Ayse //

Ismételten csak a már annyira megszokott páncélzörgés volt hallható, mely szüntelenül követte utamat. Őszintén… nem nagyon szoktam leszerelkezni páncélzat ügyileg, még akkor sem, ha éppen csak szusszanok egyet. most, hogy jobban belegondolok, csak akkor szabadulok meg a páncélzatkor, mikor éjszaka aludni térek… meg persze fürdéskor, mert páncélzatban nem olyan mókás fürödni. Egy kis pillanatra végül megállok, és kezemmel ernyőzve a napfényt az ég felé nézek. Nagyjából dél körül lehetett, és elég fülledt idő lehetett, mert bogarak zümmögtek mindenfelé. Bár tekintve, hogy mezőségen vagyunk, ha lett volna sem mentem volna fedettebb területre. A páncélomat finoman körbevevő jégréteg lehűti a fémet, amely engem is lehűt vele együtt. Végül ismét lejjebb veszem a tekintetemet, majd a környéket fürkészem, hátha találok egy-két vadat. Halból sikerült egy-párat fognom múltkor, de nem sokáig lesz ez elég. Ha mondjuk, kifogok egy nagytestű állatot, akkor még talán, de így? Nem sokáig lesz elég. Talán mára vacsorának, de az sem biztos. Viszont így utólag lehet bele kellett volna gondolnom a dolgokba, hisz azt sem tudom van-e a céhben szakács jártasságot húzott személy. Nos, mindegy. Ha a céhben nem is, talán valaki más majd fel tudja használni, és akkor is tudok keresni rajta valamennyit. Az idő viszont nem sürget, és talán látszik is rajtam kívülről, mert nem igazán sietek sehova sem. Ha sietnék a nagy ricsajban a végén még elijeszteném a vadakat, és azért annyira nem érek rá, hogy a semmiért járjam szét a lábamat. A nap nagy részét úgyis hasonló tevékenységekkel szórakoztam el, így most már lassan le kéne állnom valamit harapni. Mondjuk nem létfontosságú.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi665/700Mezőség - Page 3 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Ayse on Kedd Május 05 2015, 22:33

...:Ryu:...

Depresszív állapotom még mindig nem volt épp fényes, viszont legalább jobban voltam mint eddig bármikor. Az arcom ugyan még mindig beesett és sápadt volt, a szemeim körül ott figyeltek a sötét karikák, de legalább visszatért némi életkedv, és tettvágy az életemben amit kifejezetten tudtam értékelni. Úgy döntöttem mindenért hálásabb leszek, hisz az ember mindent… mindent olyan könnyen vesz és úgy gondolja hogy megérdemli… pedig nem így van. Sokszor csupán a szerencse az ami miatt az emberek hálásak lehetnek a soruknak, mégis… még magát a szerencsét sem érdemlik meg igazán… sőt néha napján elvennék tőlük mindent hogy tisztában legyenek a saját sorsuk helyzetével… Azzal hogy milyen jó is nekik, és hogy mennyire hálátlanok az életük alatt…
A vadáaszt volt az ami mint kikapcsolódás, és mint archiment gyűjtés, medál és hús félék beszerzése, megfeleő tevékenységnek véltem a mai napra. Nem azt mondom hogy pár harcot nem tudtam volna elviselni, viszont… most inkább az okosabb fejlődésre hajtok. Tehát új fegyverek beszerzésére… Van pár dolog ami ugyebár jó a jelenlegi állapotomba, de az ha előre tudok készülni csak jót jelenthet, főleg mindarra amiket elterveztem, és csupán remélem hogy a sors nem fog gyúnyos játékot űzni velem. Csupán remélem… Keresek valakit aki hagyatékkal rendelkezhet utánam, de nem bízok az itteni emberekben hogy képesek és hajlandóak lennének erre, így nem maradt más megoldásom… Magam kell végig csináljak mindent. Igazság szerint jobban szeretném magam végig vinni a dolgokat, de fogalmam sincs hogy képes leszek-e rá… Viszont… innen már nincs visszaút. Gondolataimat a fegyverem vörös fénybe való izzása zavarta meg, így megnézem a map-ot és szememmel fürkészni kezdtem a távolt. A mezőn csupán egy embert láttam, és ő is zöld volt… Biztosra veszem hogy követnek hisz ez nem először fordul elő velem… Elsétáltam a srác mellett akire rá volt fagyva a páncélja. Nem köszöntem neki, és nem elegyedtem vele bájcsevejbe… Hisz minek. Ő is csak egy vadász mint én, és ha a közelemben marad… még pórul is járhat…

/Szólítsd le különben nem foglalkozik mással. ^^"/

_________________
Mezőség - Page 3 V74586
Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
Ayse
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Mezőség - Page 3 Vo36oi10/1400Mezőség - Page 3 2yjvlht  (10/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 07 2015, 22:51

Kemila: Nagy Körpajzs
Shukaku: Gyenge Kábító Méreg
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.