Mezőség

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Utahime on Pént. 11 Júl. - 21:43

Ahogy köszöntöttem be is mutatkozott. Egy pillanatra elgondolkodtam, majd épp nyitottam volna a szám, hogy hasonlóképp tegyek, mikor közelebb jött a nyíláshoz. Az Atoruként bemutatkozó játékos egész közel ért, eltakarva a kilátásom oldalra.
-Woáh!- Kiáltottam el magam, majd lekuporodva a földre a legárnyékosabb részbe húzódtam. Félve pilantgattam kifelé és a fölém magasodó alakot vettem szemügyre. Mivel csak kintről jött fény, nem láttam sokat, csupán egy sötét árnyat,
-Öh, izé...bocsi. Én Utahime vagyok, örvendek...- Pislogtam a fényt elálló árnyékra. Úgy hangzott a válaszom nem feltétlen tetszett neki. Igaz is, az ilyesmire nem szoktak igazán válaszolni... Ennek ellenére ő is válaszolt, mire egyre kerekebb szemekkel meredtem az árnyékra. Ahogy hallgattam, szinte el is felejtettem, milyen helyzetbe pottyantam épp, és mosolyogva bólogattam. Aki szereti a virágokat, az rossz ember nem lehet -tartja a mondás. Mindenesetre amikor a szakmájához ért, már nem tudtam csöndben maradni, meglepetésemtől. "Heee...?" Ámultam hangosan, amivel talán kizökkentettem a mesélésből. Nekem adta a szót, mire elmosolyodva megráztam a fejem, -bár úgysem láthatta.
-Ah, nem... Csak tudod én is potion főző vagyok.- Válaszoltam vidáman, bár még egy potiont sem főztem még ki igazából, csak a receptolvasásnál tartottam még, a szakma legelején.
-És nekem is nagyon tetszik ez a vidék. Arra gondoltam, megpróbálok vadászni errefelé, de sajnos nem igazán megy...- Eddig minden vadat elkergettem magam mellől, de most meg hiába bújtam el. Mintha azt hallottam volna, hogy lesből kell támadni, de hiába is várnék itt csendben, ha nem tudok kimenni, mire ideérne valami? Talán egy jobb búvóhelyet kéne választanom... Már nem mintha szándékosan estem volna ide, de lehet, hogy maga a szikla sem megfelelő, mint búvóhely. Legalábbis valami kevésbé szilárd búvóhelyből, mint például egy bokorból azért csak ki tudnék menekülni, ha mégis a vad támadna meg engem. Itt pedig, még ha ki is férnék oldalt, csak csapdába ejteném magam, ha bemerészkedik valami kígyó.
-Mond csak, te szoktál vadászni?- Kaptam fel a fejem hirtelen, hátha valami új tippet is kapok. Végül is, ha a városon kívül bóklészik valaki, akkor bizonyára ismerős az ilyesmikben is._________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi515/600Mezőség - Page 2 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Atoru on Pént. 11 Júl. - 23:19

Amint közelebb értem a réshez, a szikla felkiáltott. De nem olyan hangon, amilyenen hittem, hanem magasabban. Ezek szerint... Egy lány lenne a szikla? Már látom is kirajzolödni magam előtt a történetet.  Egy gonosz boszi elátkozott egy gyönyörű szép hercegkisasszonyt, és csak akkor változik vissza, hogyha elmúlik a varázs. A varázs... ami a SAO-ban nincs. Ilyen alapon pedig el is vetettem ezt az ötletemet. De akkor vajon ki lehet ő valójában?
Bekukucskáltam a résen át is, de így eltakartam a fényt is, és nem láttam semmit a sötéttől. Ezért távolabb léptem, de így meg a távolságtól nem láttam semmit... Talán többet kéne költenem Látásra? Talán. De ezt majd később fogom kitaktikázni.
A bemutatkozásom hatására ő is elárulta a nevét, amiből kettő következtetést vontam le. Először is, tényleg egy nővel, esetlegesen egy lánnyal állok szemben. Másodszor pedig, a neve maga. Persze, az első következtetésre is ebből jutottam, de ezt most máshogy értem. Egy NPC-nél sem hallottam, még ehhez hasonló nevet sem. Nekik általában nem viszik túlzásba és nem is próbálják túlcifrázni. Utahime pedig eléggé összetettnek hangzik ahhoz, hogy NPC legyen. Szóval... játékos?
Ezt a feltevésem igazolja az is, hogy ő is potionfőző. Kicsi a világ. Very Happy De... Vajon miért van odabent? Szóval neki is tetszett ez a táj... És vadászni szeretett volna? o.o Most egy kicsit furán éreztem magam. Én eddig csak a vadászatra kijelölt Szafarin vadásztam. Arra nem is gondoltam, hogy alacsonyabb szinteken is lehet ilyet csinálni.  Mondjuk logikus, hiszen a kisebb szintűeknek is szükségük van a fejlődésre.
A mondandója második része viszont érdekesebb volt. Szóval beesett oda?
- És mondd csak, jól vagy? Ki tudsz jönni? - kérdeztem, bár éreztem, hogy feleslegesen. Hogyha ki tudott volna jönni,  már régen megtette volna. És gondolom a madárka is az övé.  Vagy pedig csak el akarta érni, hogy megtámadja, csak nem sikerült. Bár ezt nem hinném. Lángoló madarakat mob-ként még nem láttam. Akkor pet lenne, mint Aisu és Timidus? Lehet. Utahime biztosan tudna bővebb választ adni. De előtte én válaszolok neki.
- Néha. Eddig két alkalommal voltam, egyszer egy patak partján,  egyszer pedig egy erdőben. - mondtam. Azt már nem említettem meg, hogy mindkét alkalommal egy-egy lányba futottam bele. Ez pedig a harmadik alkalom volt, és a helyzet semmit sem változott. Leszámítva,  hogy szegénykém most be van ragadva két szikla mögé.
- És hogyan jutottál be? Talán tudok segíteni, hogy kijuss. Közben pedig elkezdtem keresgelni az Inventory-ban, valami használható eszköz után.  Bárhogyan is, de segítenem kell neki.

_________________
Mezőség - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi2303/2500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Utahime on Kedd 15 Júl. - 19:13

Az árny bekukucskált, majd hátrébb állt, s újra közelebb. Bizonyára igyekezett megtalálni a legjobb helyet, hogy beláthasson a résbe. Beszélgetésünk közben pedig ki is merészkedtem az árnyékból, és felálltam, így a fentről jövő fényben már láthatta a "madárfészket" a fejem tetején, talán a körvonalaimat is.
Öhm, igen... jól vagyok. Válaszoltam most már tömörebben a megismételt kérdésére. Tekintve, hogy fájdalom nincs is a játékban, a sérülések nem fájhatnak, sőt az avatár azonnal be is gyógyul egy kis pixeles csillogás után, még ha a kezem is vágná le valaki. Tehát rosszul akkor lehetnék csak, ha a kinti valódi testemmel történne valami. Sokakkal fordult már elő, hogy összeestek, mert megbetegedett a testük, de ez hamar el is múlik, hiszen mégiscsak egy kórházban fekszünk... Persze ahogy belegondoltam, rájöttem, hogy apróbb kellemetlenségek itt is érhetnek, és ebben a világban valószínű, hogy csak ilyesmire értette a kérdést.
-De kijönni sajnos nem tudnék... magamtól.- Pillantottam fel, a fény felé fordítva arcom. Nem magas, és az akrobatikám is elég kell legyen hozzá. De nincs elég erőm, hogy felhúzzam magam. Más kasztoknak biztos nem sok gondot jelentene, de idomárként nem az erő az elsődleges, amire teszem a pontjaim. Ráadásul az irányításom is a pet tűzerejét jelenti, nem a fizikai erejét, így Falco sem tud segíteni... Bár meg kell hagyni, madárfiókához mérten, a lábai is elég erősek, így talán mégis hat rá valamennyit.
-Felmásztam a tetejére, hogy búvóhelyet keressek, de beestem... és nem tudom felhúzni magam.- Vallottam be. Majd az árny felé néztem reménykedve.
-Esetleg... ki tudnál húzni valahogy?- Pislogtam felé reménykedve. Ami azt illeti, már megölhetett, vagy csak kábíthatott volna, ha akar, így bizonyára nem akar sárgulni sem. A legrosszabb ami történhet, hogy kirabol, de már ezt sem tartottam valószínűnek. Még ha ijesztő is a jelenlétük, de a legtöbb játékos nem él ilyenekkel. És felajánlotta a segítségét, tehát nem utasíthatom vissza, miután közöltem hogy magamtól reménytelen a helyzetem...
A vadászatra adott válaszán mosolyogva bólintottam. Tehát ő sem nagy vadász... ahogy még én sem. De lassan csak megtanuljuk a fortélyait, és ha már próbálta, talán ötlete is van hozzá.
-Esetleg mezőn is lenne kedved?- kérdeztem elpirulva, és hálát adtam, a gyér fénynek, ami körbevett idebent.Több ember bizonyára többre jüt, akármiről is legyen szó, még ha csak gyakoroló fázisban is vagyunk mindketten.

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi515/600Mezőség - Page 2 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Atoru on Szer. 16 Júl. - 21:11

A lány válaszának hallatán megnyugodtam. Szóval nincs baja. Legalább ezt tudom biztosan. Akkor már csak azt kell megtudni, hogy vajon ki tud-e mászni. Hogyha nem, akkor kénytelen leszek valamilyen módszert találni.De a kisördög csak nem hagyott nyugton. Ugyan miért segítenék neki? Mit tett, amivel kiérdemelte azt, hogy segítsek neki? De ezeket a gondolatokat hamar elhessegettem. Nekem mindig azt tanították, hogy segítsek a bajbajutottakon.  Akkor miért pont most szegülnék ellen ennek? Nem, ezen nem fogok változtatni. Haeegyszer megfogadtam, akkor meg is teszem.
Amikor meghallottam, hogy nem tud kijutni, nem lepődtem meg. Hiszen már rég megtehette volna, hogy kimászik. Annak pedig esélyét sem látom, hogy tőrbe akarna csalni. Hogy miért? A zöld indikátora miatt, amit leskelődés közben vettem észre az árnnyal együtt,  aki valószínűleg a bajba jutott Utahime lesz.
Amikor pedig elmesélte, hogy hogyan került ebbe a -szó szerint- szorult helyzetbe, már körvonalazódott is a terv a fejemben. Ha fent jutott be, akkor fent is fog kijönni.  De vajon hogyan?  Ahhoz nem hinném,  hogy eléggé megnyúlt lennék, hogy ki tudjam húzni. Akkor maradt az inventory.
- Ne félj, segítek kijutni. - mondom neki, és lehúzva a menüt már keresem is a megfelelő tárgyat. Nem kell sokat keresgélnem, hogy megtaláljam azt, amit keresek.
- Fogd meg! - mondtam, miközben a kötél egyik végét fogva a másik végét bedobtam a felső lyukon. Elméletileg ott ki kell majd férnie.
- A vadászatban benne leszek, csak előbb juss ki onnan. - válaszoltam a kérdésére. - Most elkezdelek húzni, készen állsz? - kérdeztem meg, és helyeslő válasz esetén lassan, de erőteljesen elkezdtem húzni a kötelet. Reméltem, hogy segíteni fog valahogy bentről,  hiszen Súlyemelés híján sajnos csak a saját erőmben reménykedhettem. De talán majd ez is elég lesz.
A kihúzás közben viszont eszembe jutott valami. Eddig kétszer voltam vadlesen, és mindkét alkalommal lánnyal voltam, ahogyan most is. A sors akarata? Esetleg csak én vagyok szerencsés? Egyáltalán lehet ezt szerencsének nevezni? Ez mindegy is, ha úgy vesszük.  Ha új emberekkel találkozhatok, akkor ez csak jó lehet az én számomra.

_________________
Mezőség - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi2303/2500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Utahime on Szer. 16 Júl. - 22:06

-Köszönöm!-Mondtam reménykedve, ahogy az Atoru nevű árny lenyitotta az inventoryját. Keresett egy kötelet, mit feldobva sikerült a lyukba irányítania. Megörülve a kapaszkodónak azonnal meg is fogtam.
-Kész vagyok.-Bólintottam, majd hamar fel is másztam a sziklára. A fénytől hunyorogva egy kicsit elengedtem a kötelet, majd újra megcsúszva a sziklán leestem, ezúttal a fiú elé. Az akrobatika jártasságomnak köszönhetően egy szaltó után sikerült talpra érkeznem, majd felegyenesedve léptem egy lépést hátra. Nem tudtam eldönteni, ez szerencse-e, vagy sem, hisz nélküle fel se tudtam volna mászni, hogy beessek...
-Köszönöm a segítséged! Utahime vagyok a Young Justice-ből... szólíts csak Utának.- Hajoltam meg hálálkodva, s ezúttal rendesen bemutatkozva.
-Ő pedig Falco, a főnix fióka.- Mondtam, mikor felegyenesedtem, és a fán ücsörgő madár azonnal elfoglalta helyét a fejem búbján. Ő is hálásan csipogott néhányat, majd nekilátott az elromlott fészek helyreállításának. A csibém nyugodt maradt, vagyis egyenlőre nem kell tartanom az illetőtől. Ráadásul épp az előbb mentett meg, így nem is igazán kételkedettem már benne. Illene valahogy meghálálnom, hogy kihúzott, de semmi ötletem sincs, mivel... S eztán szaván fogva sak még több segítséget kérek tőle, akaratlan is.
-Öhm... Szóval... Segítenél a vadászatban?- Akadtam el a beszélgetésben. Végül is már mondta, hogy segítene, de ilyesmire kérni valakit, ki épp csak megmentett...
-Igazság szerint, még sosem próbáltam egyedül, az egyik céhtársam próbált tanítani rá...- Pontosabban a petje, és igazából csak Falcot... De miután feladatul kaptuk, hogy gyakorolnunk kell a csapatmunkát, úgy Falconak is velem kell gyakorolnia ezúttal. Arról pedig nem volt szó, hogy egyéb csapattagot nem gyűjthetünk... Vagyis a plusz egy személy befogása még nem lehet csalás.
-De ahogy láthatod, nem sok sikerrel jártam. Volna talán ötleted, hogyan válasszunk búvóhelyet?- Kérdeztem közbenézve a mezőn. Vagy tán nem is búvóhely kell, csak ügyesen közelítsük meg a vadat? De hogy lehet, hogy az ne fusson el? A piros mobok persze nem futnak el, de azoknak valamiért még nem akaródzott a közelükbe menni. Még így sem, hogy egy bőven alacsonyabb szinten vagyok.

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi515/600Mezőség - Page 2 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Atoru on Szer. 16 Júl. - 23:20

- Ugyan-ugyan, semmiség. Te is megtetted volna fordított esetben. - szabadkoztam. Hiszen így is volt. Ha valaki bajba kerül, csak bele kell magunkat gondolni a helyzetébe, és az biztosan jobb belátára bír minket. Meg amúgy is, segíteni jólesik. Jó annak is, akinek segítenek, és jó annak is, aki segít.
Amikor Utahime szólt, lassan elkezdtem húzni a kötelet. Szerencsénre nem volt súlyos, így könnyedén ki tudott jönni. Még meglestem az akrobatka mutatványát, majd én is illedelmesen bemutatkoztam.
- Üdv, én pedig Atoru vagyok az Angelic Voice-ból. De a barátaimnak csak Ato. - mosolyodtam el. Mindenesetre, ahogy látom, Uta eléggé magas, talán a legmagasabb lány, akit eddig a játékban láttam. De azért így is volt köztünk egy fél fej különbség az én javamra. Viszont a céh nevéről eszembe jutott valami.
- Akkor biztosan Chancery-t, a Desdemona-Aisu párost és Shukaku-éket is, nem igaz? - kérdeztem meg tőle. Na igen, eddig a Young Justice-ból van a legtöbb ismerősöm, ha a saját céhemet nem számolom. És mindegyikük lány. Pedig úgy hallottam, hogy a vezérük egy fiú. Egyszer majd vele is szívesen találkoznék, így legalább megnyugodhatnék, hogy igazak az állítások. Persze nem mintha probléma lenne az, hogyha csak lányok lennének a céhükben. Csak a nem koedukált céh nekem furcsának tűnik. De embere válogatja.
Ezután pedig észrevettem a madárkát.
- Szia Falco. Köszönöm,  hogy ide vezettél engem. - hajoltam meg a madár felé. Ha Uta furcsállná a dolgot, akkor elmagyarázom neki. - Éppen sétálgattam, amikor megláttam egy tűzcsóvát az égen, és ide jutottam. - mondtam. Arra azért kíváncsi lennék,  hogy mi történt volna, hogyha nem járok erre. Vajon más is megtette volna ugyanezt? Talán.
Uta kérésére felkapom a fejem.  
- Persze, segítek, nyugodtan kérdezz. - válaszolom a lánynak. Hiszen nem tudom, hogy mennyit tudhat a vadászatról, de gondolom majd megkérdezi. Amikor pedig arról beszél, hogy az egyik céhtársa segített neki, egyből egy kérdés merül fel bennem.
- Shukaku és Timidus? - kérdezem meg hangosan is. Gondolom ez is lesz a helyes válasz, hiszen nekem is sokat segítettek és segítenek is. Főleg Timidus...
Aztán jött is egy remek kérdés.  
- Nos, az biztos, hogy a szikla nem jó búvóhely. - mondom kicsit viccelődve. - Viszont, mivel mezőn vagyunk... Vagy ásunk egy gödröt,  vagy meglapulunk a magasabb fű között,  vagy pedig keresünk egy bokrot, és abban elrejtőzve várjuk, hogy vagy a bogyó miatt, vagy pedig csak egyszerűen arra járjanak a vadak. Szerintem az utolsó lenne a legjobb megoldás. - mondom. Persze ő nyugodtan ellenezheti ezt az egészet, és választhatjuk akár a gödröt is, vagy a füvet. Nekem végtére is mindegy, hiszen most én vagyok a tanár, és a diák döntésétők függően fognak alakulni a tananyagok. Szerintem egy kicsit túlságosan is bele éltem magamat...

_________________
Mezőség - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi2303/2500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Utahime on Szomb. 19 Júl. - 15:28

Válaszára elmosolyodtam a szikla rejtekében. Való igaz, az MMO-kban gyakrabban találni segítő szándékú embert... Ahogy tolvajokat és hasonszőrűeket is. A kinti világgal ellentétben itt kevésbé hagyják figyelmen kívül a könnyű prédát jelentő segítségre szorulókat. S mégis, igaza lehet, az emberek többsége inkább segít. Én is ezt tenném, ha már szóba elegyedtünk, de magam sem igen tudom miért... Megingattam a fejem, és felkapaszkodtam a kötélen. A bemutatkozás után pedig heves bólogatásba kezdtem.
-Igen, igen. Bár még új vagyok... Velük lakom az Igazság Hegyén.- Bár már nem vagyok olyan friss tag, de egyikükről sem mondhatom, hogy valóban ismerném. S bár kellemetlen, nem is voltam túl aktív a céhbelépés előtt sem, így nincs is sok ismeretem a játékról, és más céhekről csupán hírből hallottam, főleg Shutól. Az övéről pedig csak egészen keveset. Falco elfoglalta a helyét, majd miután bemutattam őt is, kérdő pillantásom után megtudhattam, hogyan is talált a sziklára.
-Oh, tehát ezért...- Mosolyogtam rá, s felnyúltam Falcohoz, ki a fejem tetejéről kedvesen megcsipkedte az ujjamat. Tehát Falco vezette hozzám, ő pedig bizonyára felismeri, ha valaki megbízható. Vagy legalábbis biztosan megbújik, ha más lenne az indikátora... Ha pedig itt vagyunk már, még egy kérdésből nem lehet baj. Gondoltam, újra a segítségét kérve. Biztatására bólintottam és cseppet bátrabban vágtam fogtam bele kérdésbe... Ahová még el sem értem, de már is újabb felfedezést tett.
-Ühm, valóban. Shukaku hívott a céhbe, és azóta rengeteget tanított.- Bólintottam újra, majd csak kiböktem, miben is kéne a segítség. Persze, az egész vadászathoz nem értek, de legalább sikerülne közel férkőznöm valamelyik vadhoz...
-Hm, úgy látszik, nem.- Biccentettem megint, kissé keserűen. Bár inkább kilátónak szántam, mikor rámásztam, de még annak sem bizonyult megfelelőnek. Majd tovább sorolta a lehetőségeket, amiket érdeklődve hallgattam, végül ezekből a legjobb tippje...
-Egy bokor?- Néztem szét elgondolkodva. Magam is gondoltam már rá, de a bokrokkal mindig balszerencsés voltam. Főleg a tüskés gonoszságokkal, amik akár életpontokat is lophatnak...
-Hm, rendben. Ott van egy nagyobb bozótos...- mutattam egy közeli bokorcsoportra -...Tehetnénk egy próbát a környékén.- Tettem pár lépést felé, és féloldalasan Ato felé fordulva folytattam a beszédet.
-Nagyon hálás vagyok, amiért segítesz nekem. Ha én bármiben tudnék majd segíteni, kérlek ne habozz megkérni rá.- Evvel elszökdeltem a bokrok felé. Tétován megállva előttük kissé a medálomat kezdtem piszkálni.
-Melyik oldalán bújjunk el?- Valószínű, hogy mellé gugyulunk, míg valami erre nem téved. Belemászni bizonyára nem akarunk, hiszen az lassíthat, és a sziklánál is megtanultam, hogy az nem jó búvóhely, ami gátol a mozgásban...


_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi515/600Mezőség - Page 2 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Atoru on Szer. 23 Júl. - 23:23

Nagyon úgy tűnt, hogy bizony van bennünk néhány közös dolog. Ő is potionfőző, és no lám, ugyanúgy újonc, akárcsak én.
- Én is még csak nem rég érkeztem az Angelic Voice-ba, viszont a céhházba még nem költöztem be. Helyette találtam egy nyugisabb helyet. - mosolyogtam rá. Sosem voltam olyan alak, aki szerette volna a nagy sürgés-forgást, esetleg a tömeget. Ezek nélkül is nyugodtan tudtam élni az életemet eddig, és szerintem továbbra is megleszek nélkülük.
A reakciója arra, hogy hogyan jutottam ide, nem mondanám, hogy várható volt, sem azt, hogy meglepő.  Inkább a kettő között valahol. Hiszen ki ne köszönné meg az állatkájának, ha ilyet tesz? De ez felvet bennem egy kérdést is. Engem vajon ki venne észre, ha ilyen helyzetbe kerülnék? Kint a mezőn, kiszolgáltatva az ártó játékosoknak, bent rekedve egy sziklában... Elég rosszul állnék. De ilyenkor is reménykedni kell abban, hogy aki segíteni próbál, nem ártó szándékkal teszi ezt. Uta is bízott bennem, ami jólesik. Remélem,  hogy kiérdemeltem a bizalmát.
És úgy tűnt, a következő tippem is igaznak bizonyult.
- Úgy látszik, Shu már csak ilyen segítőkész. - mondom kicsit elkalandozva. Shu és Timidus ezek szerint már legalább kettő embernek segített,  de lehet,  hogy többnek. Jó lenne a nyomdokaiba lépni, és ugyanúgy segíteni másokon, mint ahogyan ő teszi. De nem hinném,  hogy nagyon képes lennék rá. Egy idő után úrrá lenne rajtam a gőg, és büszkeség,  ami semmi jóra nem vezetne. Ezért csak szépen lassan, kis adagokban kell segítenem, egyszerre csak egy embert. Így semmi gond nem lehet.
Nagyon úgy tűnt, hogy Utának a bokor ötlete tetszett a legjobban, és kis időn belül talált is egy bozótost.
- Igazán semmiség, de tényleg. Bárki megtette volna a helyemben. Viszont akkor szavadon foglak. - mosolyogtam a lányra. Egy kérés, amit teljesíthetne? Hm-hm... Majd kiderül, hogy mi lesz az.
Igazából már a bozót felé elkezdtem volna Uta okítását, de látva, elszökken, letettem róla. Majd a bokornál.
Amikor odaértünk, Utának egyből volt is egy frappáns kérdésé.
- Hm-hm... - mondtam elgondolkozva, miközben felmértem a két oldalt. - Szerintem... legyen ez. - mondtam, és a hozzánk közelebbi oldalon álltam meg. Igazából egyáltalán nem voltam biztos a dolgomban, de mit tehettem? Választ várt, én pedig azt választottam, amelyiket helyesnek véltem.
Ha nem volt semmi ellenvetése, akkor le is térdeltem arra az oldalra, amit kiválasztottunk, és valami rés után nézelődtem, ahol láthatom a másik oldalt. Miután ezzel megvoltam, belekezdtem a fejtágításba.
- Szóval, a vadászat. - kezdtem bele, suttogva. - A vadászatnak az a lényege, hogy elkapod az állatot. Az, hogy mit csinálsz vele utána, már lényegtelen. El is engedheted, esetleg végezhetsz vele, hogy hozzá juss a húsához, de ez inkább a ritka állatoknál javasolt, azoknak jobb az íze, bár a gyakori állatok se rosszak, úgy hallottam.  - Igen, még nem főztem meg egy elejtett vadat sem. Nem vitt rá a lélek... - Szóval csak az a lényeg, hogy fizikai érintkezés történjen, legyen az akár csak az egyik ujjad. - mutattam fel a mutatóujjamat. Most egyelőre csak ennyi lenne, még ezt is be kellene mutatnum, hogy hogyan is megy... Akkor hát füleljünk, hátha jön valami.

_________________
Mezőség - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi2303/2500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Utahime on Pént. 1 Aug. - 22:21

Meglepetten pislogtam a fiúra, mikor hallottam, hogy egy céh tagja... és mégsem költözött be. Én elsősorban egy ingyenes szállásért csatlakoztam a céhhez, ami biztonságot nyújt mind a mobok, mind a hidegebb éjszakák elől, de főképp a vörös játékosok elől. A város ugyan biztonságot nyújt a veszedelmes lényekkel szemben, de kint aludni nem kellemes, már a játékosok miatt se, akik hozzáférnének az adataimhoz a tulajdon kezemmel, hogy kifosszanak, vagy megöljenek. A fogadók védelmet adnak a játékosokkal szemben is, de maximum tíz napra bérelhető, vagyis aki egy helyben maradna, folyamatosan meg kell újítsa. Persze lehet házat is venni, de még csak a játék első felében vagyunk, a frontharcosok még a huszadik szintnél sem járnak... Mégis kinek lenne annyi fölös aranya, hogy saját házat vegyen?
-Miért lép valaki céhbe, ha nem kért védelmet...?- Elsőre alig tudtam becsukni a szám, hisz számomra a céh a biztonságot jelentette. De lassan rá kellett jönnöm, hogy minden bizonnyal más bónuszokkal is járhat az ilyesmi, mint csak a lakhellyel. Dézi sem költőzött be hozzánk, miután tag lett... Zavaromban végül mindenhova néztem, csak rá nem, míg a tagokra nem terelődött a téma. Ekkor szélesedő mosollyal bólogattam felé.
-Igen, az. Ahogy a többiek is... És te is...- Bólogattam tovább, újra elpirulva a végére. Mégis hova lennék én egyedül? Most is úgy mentették meg az életem, mint már annyiszor idegen játékosok. Mosolyom keserűen féloldalasra húzódott, ahogy a közeli fa kéregmintázatából igyekeztem olvasni. Annyiszor kísértettem a szerencsém, és mindig segítő kezek nyúltak felém, hogy hamarosan valami igazán rossz dologra kéne számítanom... De lassan kezdtem kételkedni a "vörös játékosokról" és tolvajoktól szóló "mesékben". Igaz, a rendszer engedélyezné, ahogy a legtöbb RPG játékban lehet rossz fiút játszani, de ebben a játékban mind csapdába estünk. Hát nem természetesebb, hogy mindenki segít a társain? Ezen gondolatmeneten felbátorodva kértem további segítséget a vadászatban, illetve felajánlottam a segítségem -már ha lenne valami, amiben képes lennék segíteni...
A bokor mellett várakoztam, míg Atoru terepszemlét tartott, végül bólintottam, és összehúztam magam a bokor mellett. Figyelmesen hallgattam a tanítómat és bólintottam, majd a tenyeremre néztem. Igaz még sosem eltettem vadat ténylegesen, de a rendszer akkor is megadta a zsákmányt, ha kicsúszott a kezemből. Nehéz eldönteni, hogy ezt a javára írjam-e, vagy se. Természetesen sokan elengedik a vadakat, mert csak a pontért vadásznak -így pedig nem ürül ki a terület olyan gyorsan és nem egymás elől vesszük el a lassan visszatermő lényeket. Mégis, nehéz zsákmánynak hívni a szarvascsordát, ami megtaposott egy alkalommal, még ha a kapálózás közben hozzá is értem valamelyikhez. Egy megadó sóhajjal újra bólintottam.
-Azt mondod, elég egy újjal hozzáérni... De mi van akkor, ha megdobom egy kővel?- Ilyesmit még nem próbáltam, de az íjászok is messziről terítik le a vadat, és a halhoz se kell hozzáérnem... Lehet, hogy ez kasztfüggő? Bizonyára az is érne, ha a pálcámmal bököm meg...
-És ha a nem akarnak a bokor mellé jönni, hogyan kerüljünk közel?- Pillantottam fel homlokomat ráncolgatva. Persze mondják, hogy a türelem csodákra képes, de vajon elénk varázsol-e valamit, ha eleget várunk?

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi515/600Mezőség - Page 2 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Atoru on Szomb. 2 Aug. - 16:13

Uta kérdésére egy kicsit megdöbbentem. Hogy védelem miatt céhbe lépni? Persze,  ezt is ad egy céh, főleg, ha eléggé erős,  de erre eddig nem gondoltam.
- Hm... Hogy miért? A társaság miatt.A céhem tagjai elég kedves emberek, és segítenek is, hogy fejlődjek. Tudod... Az Angelic Voice egy kereskedőcéh, és a céhvezérem segít abban, hogy fejlesszem a potifőzésem. - és ekkor eszembe jutott valami. - Tényleg, te is mondtad, hogy potifőző vagy, igaz? Esetleg árulsz is? - kérdezem kíváncsian. Nekem egyelőre még nincs boltom, és nem is árultam nagyon a potikat. de talán így majd be tudok segíteni neki a boltban. Hiszen ő is említette, hogy tenne nekem szívességet, amiért megmentettem. Így pedig ő sem lenne egyedül a boltjában. Bár így se lenne egyedül, mert ott van neki Falco. Inkább én nem szeretnék egyedül maradni. Ezért is léptem céhbe - részben. Sosem voltam az a tipikus szólójátékos. Szerettem csapatban játszani, és általában támogató szerepet töltöttem be. A testvérem támadott a többiekkel, én pedig segítettem őket. Pap, druida, szerzetes, és ilyesmi kasztok, akik buffolták és healelték a többieket a mágiájukkal. Igen, mágia. Itt nincs mágia. Csak kardok. A kardok pedig nem tudják feltölteni az életet,  ha nem olyan típusú, vagy nem olyan a képességed. Ezért lettem potifőző, és ezért lettem árnyharcos is. Hiszen azzal is segítjük a társainkat, ha az ellenfelet gyengítjük. Az árnyharcos pedig képes arra, hogy akár kettő ellenfelet is legyengítsen egyszerre.
Amikor arról beszélt, hogy én is segítőkész vagyok,  egy kicsit vörösebb árnyalatot vett fel az arcom.
- Nos... Izé... Köszönöm.  - mondtam. Erre nem tudtam mit szólni. Nem sokszor éreztem magam olyan segítőkésznek... Inkább éreztem magam nyűgnek az emberek hátán. De lehet,  hogy csak képzelődtem és nem voltam nyűg. Erről igazából a többieket kellett volna megkérdeznem, de nem tudom,  hogy mit szóltak volna erre.
A bokornál tartott kiselőadás után úgy tűnt, hogy utának még maradtak kérdései.
- Hogy kővel? Nem tudom. Azt szerintem nem érzékelné érintésnek... De biztosat csak akkor mondhatok, ha kipróbálom. - mondtam fejvakarva a lánynak. A következő kérdésre viszont egyből tudtam a választ.
- Hogy olyankor? Kettő lehetőség: vagy maradsz, vagy pedig mész felderíteni a terepet. Várjunk... hallgasd csak! - mondom, miközben én magam is hallgatózok. nem sokára meglátok egy kacsát is.
- Most majd kiderül. - mondtam, és felkaptam egy követ, amit a kacsához vágtam. el is találtam, mire a kacsa elterült a földön és elpixeleződött. ._. ezt azért nem akartam. viszont megkaptam a húst, szóval betaláltam.
- Úgy tűnik, hogy elfogadta. Viszont sajnálom,  hogy meghalt. - húztam el a számat. Nem akartam levadászni, csak elkapni. Talán legközelebb gyengébben kéne neki dobni a követ...


/kacsa/

_________________
Mezőség - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi2303/2500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Utahime on Szomb. 2 Aug. - 22:03

Továbbra is meglepetten de bólogattam a fiú felé. Természetesen a céhem nekem is rengeteget segített -amit talán egy kívülállónak nem tenne- a megfelelő felszerelés beszerzésében, és tanácsokkal is elláttak. De rengetegen vannak, akik segítik a kezdő játékosokat úgy is, ha nem lépnek céhbe -jutott eszembe az Artes Fogd&Vidd akciója, ami a cégen kívülieket is támogatta. A barátkozáshoz pedig nem kell céhbe lépni... A kedves emberek bizonyára akkor is kedvesek, ha nem a céh falai közt vannak.
-Öhm... Sok kedves ember van, sok külön céhben is... És te is segítesz nekem, pedig más céh tagjai vagyunk...- Próbáltam megfogalmazni szám további kerekedésének okát. Igaz, az enyém nem kereskedő céh, és végül elmosolyodva bólintottam is egy nagyot jelezve, sikerült megértenem. A szakmafejlesztésben bizonyára elkél egy céh a hátunk mögött, hiszen ez nem kis munka, nem is közvetlenül fontos a túléléshez, tehát ilyen céllal hasznosabb egy kereskedő céh segítségét kérni. Ahogy a mi közösségi céhünknél a védelmet... Lassan kezdem felfedezni a játékot, és talán sikerül megértenem a különböző céhek közti különbséget is. Ahogy viszont rám és a szakmámra terelődött a szó, vörös képpel felcsuklottam és elkaptam a fejem... Hiszen és még egy italt sem készítettem. Bólintottam egyet talán a kérdésre, de inkább csak magamnak. Nyugtáztam, hogy bizonyára ez a különbség.
-Izé... Terveztem, hogy fogok.- Válaszoltam beleegyezőn, de egyértelműen még nem árultam semmit. De a terv már elég határozottan kezd körvonalazódni.
-Shu meghívott a céhes boltjába... eddig csak beszállító voltam, de talán én is árulok majd, ha lesz receptem...- Alighanem most árultam el magam -fogalmam sincs, hogy működnek a szakmák -persze  csak ugyanannyira, ahogy semmi másról sem tudok. Viszont ahogy Shukaku mondta, szeretne minél több embert bevonni, így talán elég nyüzsgő helyé válhat -még ha nem is a vásárlóktól nyüzsög. Mi pedig közösségi céh volnánk, erre készülődni, és boltost játszani pedig remek közösségi mulatság lehet... Kíváncsi vagyok, a többiek is hasonlóan gondolnák-e, de a becsületkasszából ítélve senki nem számít gazdagodásra. Végül is nem mi vagyunk a kereskedők -szerencsémre.
A bokor mellé telepedve meg is kezdtük a vadászatról folytatott fejtágítást. Atoru be is mutatta, hogyan lehet egy kővel elejteni a zsákmányt, így tágra nyílt szemekkel figyeltem az akciót.
-Voáh! Szóval így...- Amennyire csak tudtam, visszafojtott hangon lelkendeztem. Majd a bólintottam felé, hogy megnyugtassam. Helytelen értelmetlenül ölni az állatokat, és ilyen alacsony szinten már tapasztalati pontokat sem kap tőle az ember. Viszont amikor visszakaptam a fejem, láttam az előtte felvillanó ablakot, amit bár üresnek láttam, sejtettem mit kapott.
-Talán megsüthetnénk, hogy ne vesszen kárba...- Mondtam, majd kissé összehúzott szemekkel vigyorogtam rá.
-...Vagy eladhatnád, ha nem szereted a kacsát.- Ami azt illeti, ebben a világban nem létszükséglet az evés. A valódi testünk úgysem jut táplálékhoz, ha evést szimulálunk. Ennek ellenére viszont van éhségérzet -amit igazán sokalltam az elején- valóságosabbá téve az ittlétet. Evvel együtt pedig mondhatjuk, hogy csak élelemért vadászunk, hiszen ha mardos az éhség, nehéz másra koncentrálni.
-Én is megpróbálkozom vele...- Kaptam kézhez egy követ, ahogy megrezzent a szomszéd bokor, és egy nyuszi pattogott ki belőle. Az állat hamarosan elpixeleződött, és mikor felvillant előttem is az ablakocska hümmögve visszafordultam.
-Talán túl erős az ilyen kistestű állatokkal szemben? Vagy csak magas szintűek vagyunk ide?- Ami azt illeti, biztos voltam benne, hogy Atou magasabb szintű nálam, de én valószínűleg akkor sem közelíteném meg az erejét, ha magasabb lennék.
-Vagy csak ilyen a szafari, hogy elpixelezi, ha nem kézzel fogod meg, hanem eszközzel? Így akárki szerezhet magának táplálékot...- Hiszen enni kell, még a kicsiknek is... A szafarival pedig könnyebben szerez az ember húst, mint ahogy pénzt farmol...


_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi515/600Mezőség - Page 2 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Miu on Vas. 3 Aug. - 21:10

//Ragnar//


Második szint…Már jártam ezen a szinten egyszer, mikor a horgászáshoz volt szerencsém. Aztán utána nem is nagyon néztem el errefelé. Nem néztem meg se az egyéb helyeket, de még a városokba sem jártam ezen a szinten. De most itt vagyok megint és a mezőn bóklászom. Elterültem a fűbe sütetem a hasam a napon kicsit, közben hallgattam a környéken mozgolódó állatok halk motoszkálásait. Múltkor egész jó móka volt a vadászat. Lehet most is szórakozhatnék vele. Elfogócskázhatnék az itteni állatkákkal, hátha szerencsém is lesz és elkapok egyet. De előbb még heverészem kicsit itt a fűben. Sütkéreztem a napon és élveztem a kellemesen lágy napsugarak simogatását. Kicsit el is szundítottam. Arra keltem, hogy valami birizgálja az arcom egy nyuszi volt az aki kíváncsian szimatolva próbálta kitalálni, hogy miféle szerzet fekszik a fűben. Amint kicsit is mozdultam a nyúl már szaladt is és el is tűnt a nagy fűben. Felültem nyújtóztam egy nagyot egy kisebb ásítozással közben. ~Elaludtam volna? Na mindegy akkor kövessük az nem tervbe vett alvás előtti tervet…~ Kicsit mintha hűvösödött volna az idő. Ki matatás után az invertorymból elő is halásztam a pulcsim, aminek a kapucniján macska fülek díszelegtek. Lehet, hogy ez gyerekes dolog, de nekem teszik ez a pulcsi és szeretem. Felvettem a pulcsit a fejembe húztam kapucnit és neki is indultam a mezőn való vadászatnak. Nem volt valami sok szerencsém, a csendben osonás nem az erősségem és ahogy a fűben bóklásztam vagy épp kúsztam, nem volt szerencsés az állatok mindig messziről kiszúrtak és már futottak is. Én meg volt mikor, hogy egy szerencsétlen jószágot kergettem órákig, majd vagy felbuktam valami vagy feladtam az üldözést és mentebb tovább. Akárhogy próbálkoztam sose volt szerencsém és vagy rögtön el is tűnt az adott vad a szemem elől vagy reménytelen kergetőzésbe torkollott a dolog. Végül teljesen kifáradva terültem le a fűbe.
-Ilyen nincs akármit csinálok, akárhogy nem sikerül a mutatvány.
Nyöszörgök ott magamba az orrom alatt. Jó ideig lihegve feküdtem a fűben, majd ismét talpra álltam és zombi módban kóvályogtam tovább a mezőn. Míg nem egy hiúz láttam, amint egy bokorból elő ugorva kapja el az aznapi ebédjét…Ez nem is hülyeség, ha elbújok és várok, lehet több sikerem lesz, minthogy feltűnően csörtetek itt a réten fel és alá…Kezdjünk is neki a bokor harcnak! Ez a mutatvány sem akar összejönni, mindig zajoltam valamit a bokor mögött és ugyanúgy kiszúrtak és otthagytak az állatok, mint eddig. Vándoroltam bokorról,bokorra és reménykedtem, hogy egyszer majd csak sikerül elkapnom valaki és végre sikeres lesz a mai napi tevékenységem. Kitartóan szenvedtem tovább. Volt olyan is mikor engem lepett meg egy már a bokorban megbújó állatka és jól egymásra ijesztettünk. Aztán azokból lettek a reménytelen hajszák ami szintén azzal végződött, hogy ismét elterülve lihegek a fűben, kezdek egyre fáradtabb lenni, de nem adom fel addig amíg legalább egy kisebb méretű vadat nem fogok elkapni. Bár tudnák az álaltok, hogy nem akarom őket bántani csak megfogni, esetleg megsimogatni és ide jönnének maguktól hozzám vagy nem futnának el. Tényleg nem akarom bántani őket csak kicsit megszeretgetni őket, ha hagyják és engedni is őket útjukra, had folytassák tovább azt amit eddig is csináltak. Sokkal egyszerűbb lenne, mint ez a kúszás-mászás és hajkurászás. Ez a mostani pihenő ismét egy rövidebb elszundításhoz vezetett. Mikor felkeltem már késő délután volt és erős korgással jelezte a gyomrom, hogy nem ártana harapni valamit végre. Elkezdtem kutakodni az invertorymba, hogy van e valami nasi nálam és siker volt nálam egy kis csokis süti. Nem volt olyan sok és nem valami nagy étek volt, de annyira elég volt, hogy a pocakom agresszív követelőzésén enyhítsen és még kis ideig nyugton legyen. Akkor folytassuk tovább a azt a vadászatot, nem kéne megvárni míg rám sötétedik a sötétben már nem lenne valami szerencsés botorkálnom. Amúgy se látnék semmit és mindentől szívbajt kapnék a sötétben. Meg persze vissza sem lelnék már este és a végén a szabad ég alatt éjszakáznék…Kicsit felhagytam a bokorban bujkálással és ismét a nyílt terepen kezdtem el hajkurászni az állatokat. Jó ideig kergetőztem velük, míg ismét kidőltem és kezdtem érezni, hogy majd megveszem a szomjúságtól. Újabb invertoryban matatás és már a kezemben is volt egy falakon víz, amit egy húzásra meg is ittam. Akkor folytassuk a szórakozást, míg fent van a nap, aztán irány haza vagy egy fogadóba…Visszatértem a bokorban bujkálós játékhoz. Még mindig semmi siker.
-Talán, ha tennék ki valami nasit és megvárnám, hogy valamelyik állatka elkezdje enni, lehet hamarabb elkapnám…
Gondolkoztam hangosan, majd megnéztem maradt e még sütim. Két darab volt még, akkor csak két esélyem van, kivéve ha a vad nem ejti el a sütit mikor rárontok…Lettem a sütit a bokor tövébe majd én is meglapultam bokorban kicsit odébb és vártam, hogy milyen állatka fog falatozni a sütiből. Egy kis cickány kívánta meg a nasit és kezdte el körbe szimatolni a sütit. Én már mozdultam is a kis cimbora már meneklibe is kezdett, én pedig rávetve magam a bokorból el kaptam, majd bukfenceztem egyet és jó erősen magamhoz szorítottam riadt cickánykát.  Elővettem a másik sütit és a riad kis fickónak oda tartva vártam, hogy megnyugodjon kicsit és egyen egy kis sütit inkább…


/Cickány/
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi10/2100Mezőség - Page 2 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Ragnar on Hétf. 4 Aug. - 19:32

*A épp aktuális nap délelőttjén sikerrel megleckéztetett egy csapat suhancot, akik épp egy kislányt akartak megölni... Ámbár őt nem nagyon érdekelte a lány sorsa, arra viszont kíváncsi volt, hogy mi rejlik az óriási pofák mögött, s gyors küzdelemben elhajtotta őket, majd időt sem hagyva hálálkodásra, vagy akármi hasonlóra fogta magát, s tovább állt.
Nem kellett sem gratuláció, sem elismerés, csak a saját újonnan megismert képességeit tesztelte, hiszen nem hogy VRMMORPG-vel, de még egy sima MMO-val sem volt dolga soha korábban.
Lehet persze, hogy könnyebb úgy beleszokni a játékmenetbe, hogy valaki a saját karakterét ízig vérig irányítja. Viszont ez a mostani helyzet a beszorulással ebbe a játékba, már-már fárasztóan hatott hősünkre, aki azt vette észre magán, hogy ahelyett hogy a karakterét fejlesztené, inkább bevonult egy védett területre és fekvőtámaszokkal, és felülésekkel kötötte le magát, mintha csak ezzel valamerre is előre jutna a fejlődésben.
Időnként pedig csak sétálgatott az alacsonyabb szinteken figyelve az alacsonyabb szintűek fejlődését. Jól elvolt, s néha segédkezett is, ezzel fejlesztette a saját harci stílusát, s tapasztalata is nőtt harc szempontjából egy kicsit.
Pont egy ilyen alkalommal tévedt egy mezőre valahol a második szint környékén, ahol sosem járt korábban, és most sem oda indult, csak ott kötött ki...
Unottan nézett végig a kopár, kisállatoktól hemzsegő réten, ami nem tartalmazott számára semmi érdekeset... Legalábbis ezt hitte addig a pontig, amikor is történetesen egy kislányt, aki fel alá rohangált egy macskás pulcsiban..
Sajnos, mivel kezdett sötétedni, RR nem látta pontosan, hogy mi az, és egy nagy macska mob-nak nézte...*
~ Egy macskaaaa....~
* Odasettenkedett az apró lény mögé, majd egy hirtelen ugrással megragadta, és hangosan elkiáltotta magát...*
- Megvagy macsek... - *Pár másodperc múlva realizálta, hogy mi is az amit megragadott, és letette...* - … Kölyök... -
*Ingatta meg a fejét... *
Ragnar
Ragnar
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2014. Jul. 29.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi10/500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Miu on Hétf. 4 Aug. - 19:58

Teljesen lekötött a kis cickány akit elkaptam. Már-már kezdett megnyugodni és egy kis kíváncsi szimatolás után már a sütit el kezdte enni. Már erőst kezdett sötétedni, de még egész világos volt. Még egy kicsit elszórakozom a cickánykával és indulok is a legközelebbi védett területre, ott meg majd keres egy fogadót. Fel se tűnt, hogy más is van a környéken. Bár az eszembe se jutott, hogy már megint elfog kapni valaki csak úgy hirtelen a semmiből és ez is kiabálva add hangot annak, hogy elkapott. Csak most nem lolinak lettem kiabálva, hanem macskának.  Mikor elkapott a hirtelen jött személy egy hangos vinnyogós, nyüszítés szerű hangot adtam ki. A vér is belém fagyott és szegény cickáykát is jól megszorongattam ijedtembe. Mikor vissza letettek a földre az eddig  általam szorongatott ki állatka kétségbe esetten fúrta ki magát az ölemből és menekül el. Ennyit arról, hogy elbabusgatom az állatkát, elfutott. Mikor megfordultam és egy hegyomlás állt mögöttem. Ha talpon lennék is óriás lenne, de így a földről nézve még inkább. Megint kiütött rajtam pánik, hátrébb küszködtem magam a földön, majd remegve kardot rántottam és remegő kézzel tartottam a kardot a férfi felé. Majd remegő hangon, mint aki mindjárt sírva fakad kezdtem el nyöszörögve beszélni.
-Ne bánts! Én eskü nem csináltam semmit! És egyébként se ártanék senkinek se, az indikátorom színe becsapós!
Éreztem, hogy gyűlnek a könnyek a szeme sarkába és egyre jobban remegtem, így a kard is egyre nagyobb kilengéssel volt a kezembe. Így képtelenség támadni és védekezni is, de akkor se engedtem le fegyverem. Megijedtem nagyon is azt se tudom eldönteni, hogy hány felé szaladjak most hirtelen és, hogy miképp lógjak meg, ha tényleg megtámad az előttem álló óriás. 
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi10/2100Mezőség - Page 2 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Ragnar on Szer. 6 Aug. - 21:12

*Miután elkapott egy kislányt nem tudta, mit mondjon neki, s hogy mivel indokolja a hirtelen előugrást minden figyelmeztetés nélkül... A kislány egy cikányt szorongatott a kezében.
Az állatka riadtan ficánkolt a kezében, s sikeresen kiugrott, majd megszökött a fűben...*
- Ne aggódj, nem bántalak, csak macskafélének néztelek... -
*Folytatta a lányra nézve, aki riadtan nézett rá, s egy kenyérkenő késre, emlékeztető tárggyal tartott rá... Tudta, hogy nem gondolja komolyan, s hogy csak riadt és ezért cselekszik hirtelen...
A félelem bizony, olyas fajta motiváló erő, amely egy átlag emberből is harcost, vagy ostobát faraghat, ez csak attól függ, hogy milyen a szituáció.
Abban a pillanatban egyikre sem volt szükség, mert RR akármennyire rossz volt, és akármennyire szeretett harcolni, sosem süllyedt volna oda, hogy gyerekekre vagy nőkre emeljen fegyvert...
Gyerekekre semmilyen esetben, nőkre pedig csak legvégsőben...
Unottan elfeküdt a fűben, a két kezét a feje alatt összekulcsolva, hiszen tudta, hogy a lány nemsokára megnyugszik, és talán még egy csöppet beszédesebbé is válik.*
- Tedd le a vajazódat és feküdj el te is... -
*Amint meglátta a könnyező lányt felült, majd megsimogatta a lány fejét, ha az hagyja... Majd törökülésben folytatta a diskurálást.*
- A nevem Ragnar, vagy RR, ahogy tetszik... Mi a te neved? -
* Kérdezett rá, s összefonva a karjait maga előtt várta a lány válaszát.*
Ragnar
Ragnar
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2014. Jul. 29.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi10/500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Atoru on Csüt. 7 Aug. - 0:48

Után egy kicsit elcsodálkoztam.
- Hm? Miért ne segítenék? Surprised - kérdezem kíváncsian. Engem arra tanítottak, hogy amikor valaki azt kéri, hogy segíts neki, akkor segíts is. De úgy tűnik,  hogy vannak olyanok, akiknek ez nem ilyen egyértelmű.  Neutral Pedig nagyon egyszerű dolg. Kérdeznek tőled, és válaszolsz a legjobb tudásod szerint. Persze hiába kérdeznének téged a magfúzióról, hogyha nem értesz hozzá,  és ezt meg is értem. A végén még a téves magyarázatot jegyezné meg a segélykérő, ami pedig csak rontana a helyzeten.
Vagy azért gondolta ezt Uta, mivel más céhben vagyunk? Tényleg,  mintha ki is emelte volna a külön céheket. De ez is badarság. Az, hogy nem segítünk a másik céheknek, felér azzal, mintha riválisok lennék, és nem akarjuk, hogy fejlődjön a konkurencia. Pedig elméletileg össze kéne tartanunk...
Amikor megemlítette, hogy tervezi a kereskedést, és Shu meg is hívta a boltjukba, egy kicsit gondolkodtam ugyan,de végül megkérdeztem.
- Akkor gondolom még az első Tieren tartasz. Nekem a céhvezérem nem sokára segít, hogy a második tierre léphessek. Ha gondolod, akkor átadhatom majd a receptjeimet. Igaz, nincs sok, de több, mint a semmi. Mit szólsz hozzá? - kérdeztem a lánytól. Nem tudom, hogy mit fog rá szólni, de talán elfogadja. Amúgy sem tudnám mire használni őket, miután tiert léptem. Így pedig nincs arra sem szükség,  hogy beváltsam őket, hanem más is tudja majd használni. Ez pedig csak jó.
A bokorban megbújva, még mindig búslakodtam, miközben hallgattam Uta fojtott lelkesédését. Ennek hatására egy kicsit nyugodtabb lettem. Hiszen végtére is csak egy mob, nem igaz? A rendszer akár kettőt is lespawnol ehelyett az egy helyett. Így úgymond csak feleslegesen itatom az egereket. De sírni azért nem sírtam. >.>
Amikor Uta elmondta a gondolatát, megvakartam a tarkómat.
- Tudod... A Főzés jártasságom nem a legjobb... Mondhatni szörnyű.  ._. - mondom a lánynak. Persze,  fejleszthetném, de akkor nem tükrözné a valós énemet. Mondjuk így a rántottám sem olyan finom, mint odakint... Pedig az a specialitásom. :/
- Egyébként szeretem a kacsát, főleg sütve, viszont ha én készítem el, akkor abból jobb, ha nem eszik más. - űztem viccet a saját... hátrányomból? Nem tudom,  hogy hogyan nevezhetném ezt.
Eztán Uta is próbálkozott a köves trükkel, de ugyanúgy járt, mint én.
- Nem, nem hinném, hogy a rendszer miatt. Emlékszem, hogy a játék elején a testvéremmel a vaddisznókat ezzel hergeltük. - mondtam elgondolkodva, és nem is vettem észre, hogy a bátyámról is szót ejtettem. - Mondjuk az is igaz,  hogy a vaddisznókat a tapasztalat pont miatt vadásszák, nem pedig a húsuk miatt, és velükharcolnunk is kell. - fejezem be a gondolatmenetemet. Ez a rendszer még elég homályos számomra, de annyi legalább kiderült,  hogy kellő erő ellenében könnyen lehet vadakat elejteni.
- No és, most mit tegyünk?  Még vadászunk egy kicsit, aztán sütögessünk? - vetem fel az ötletet. Eddig még nem sütögettem egyszer sem idebent. Talán éppen ez a legjobb alkalom arra, hogy elkezdjem.

_________________
Mezőség - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi2303/2500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Miu on Csüt. 7 Aug. - 19:38

Csak néztem magam elé, figyeltem a kardom hegyét melyet remegve tartottam kezemben. Végül azt előttem álló óriás megszólal. Macskafélének nézett? A félelem hirtelen döbbenetbe váltott át, majd le is eresztettem a kardom és a földön pihentettem kicsit. Még nem teszem el, valahogy túl fura ez a helyzet.  Nem tudtam hova tenni az előbb történteket. Tekintetem a fejembe húzott kapucnimra irányult, majd egy mozdulattal le is löktem a fejemről. Azért nem hittem volna, hogy emiatt bárki is levadászna mert valami macskának néz. Megszeppenve figyeltem, ahogy hegyomlásnyi férfi elterül a fűben. Mikor megint megszólalt kicsit összerezzentem.
-Va-vajazó?
A tekintetem átvándorol a kardomra, ami nekem elég nagynak tűnt és amit eleinte két kézzel is nehezen tartottam meg csak mostanság kezdek hozzá szokni. Na, igen nekem nagy, de egy óriásnak meg kicsi. Az ő szemszögéből simán lehetek akkora mint egy macska. Pedig azért annyira kicsi még se lennék. A riadalomban előkerült könnyeim még a szemem sarkában bujkáltak. Még nem jutottam el odáig, hogy letöröljem őket. Még mindig megszeppenve figyelem az előttem elterülő alakot. Aki mozogni kezdet majd felült. Felém nyúlt, akkor kicsit visszatért belém az előbbi félelem. De csak egy buksi simogatást kaptam. Innentől tényleg nem értem mi akar lenni ez a komédia amibe csöppentem. Ez az alak még így is óriási, hogy a földön ül. Most még kisebbnek érzem magam, mint általában…Ismét megszólal, ezúttal bemutatkozik…Sóhajtottam egyet, majd visszacsúsztattam kardom a tokjába. Felesleges szorongatnom. Nem úgy néz ki a helyzet, hogy megakarna támadni, de ha még is akkor csak reménykedhettek abban, hogy gyorsabb vagyok nála és időben megtudok lépni…
-Miu
Mutatkoztam be, ezzel felelve a kérdésére is.
-Izé…Te is vadászni jöttél ki ide? Vagy valami más miatt?
Ha vadászni jött ide, akkor érthető miért kapott el. Ha más miatt akkor meg nem tudom, hogy lyukadtunk ki a nemrégiben lezajlott jelenethez.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi10/2100Mezőség - Page 2 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Utahime on Pént. 8 Aug. - 21:21

//Atoru//

A kérdésre elmosolyodtam, és megráztam a fejem.
-M-mm. Hálás vagyok a segítségedért...- Nevettem rá. De lám, céh nélkül is lehet segíteni. Így még mindig nem értem, mi értelme úgy belépni egy céhbe, hogy be sem költözik. Biztos őt is meghívta valaki és csak úgy elfogadta, mint Dézi -töprengtem el egy pillanatra. De hiszen alig beszéltem vele miután meghívtam, és be se költözött ő sem... Akkor ő vajon miért fogadta el? Ahogy lelohadt a vigyor az arcomról, megráztam a fejem, hogy újra a fiúra tudjak figyelni.
Bólintottam a tieres meglátására, hiszen mi más lehetnék, ha csak most kezdtem? A következő ajánlatára pedig elkerekedett a szemem, és valószínűleg a szám is tátva maradt pár pillanatra. Majd ahogy felfogtam a mondandóját, újra visszajátszva a fejemben, sűrűn pislogva és krákogva igyekeztem szavakat találni.
-Öh...mmm. Köszönöm... Nagyon örülnék neki...- Hápogtam végül. A következő tierre úgysem tarthatja meg a receptjeit, így célszerű átadni valakinek. Bár be is égethetné tapasztalati pontokért, de ha elég növénye van gyakorlásra, és a céhe támogatja, bizonyára nem szorul rá ilyen pontokra, és a receptek megmaradnak... A kérdés csak, hogy miért nekem adná? Talán a céhében nincs másik méregkeverő... De akkor is, egy jöttmentre bízni, akivel most találkozott?
-És... mit kérsz érte cserébe?- Kérdeztem óvatosan, hiszen már számolni is nehezen tudom, hányszorosan tartozok a rejtélyes fiúnak. Egy varázslatos szellem módjára felbukkant a semmiből mikor szükségem volt rá, és sorra megoldja a problémáimat... Vajon hányadik kívánság után is szokott bekövetkezni a katasztrófa?
Mindennek ellenére mégis tovább növeltem a listát, és Atoru készségesen el is kezdett vadászni tanítani. El is ejtett egy szárnyast, miután egy kissé elpirulva hümmögtem és kimértem bólintottam. Odakint szerettem főzőcskézni és különféle dolgok kotyvasztásával kísérletezni -nem véletlenül lettem méregkeverő- de most emlékeztetett rá, hogy itt csak a pontjainkon múlik az eredmény. Ez pedig mindkét jártasság esetében alacsony az én esetemben is.
-Azt hiszem velem is hasonló a helyzet.- Egy fanyar félmosollyal fogadtam a megjegyzését, majd én is megpróbálkoztam a gyakorlattal, utánozva a mestert. Sikerült is elejtenem egy tapsifülest, de hasonlóan is jártam, nem tudva mit kezdjek a zsákmánnyal.
-Oh, a testvéreddel jöttél?- Pislogtam rá meglepetten. Pedig semmi különös nem volt a dologban, a legtöbben a barátaikkal vagy egyéb játszótársakkal jelentkeztek be ebbe a börtönbe. Akárcsak én...
-Igazad lehet, amivel harcolni kell, azt a mobot nem adja meg szafari zsákmánynak... Mármint szafariba számító állatokat nem találhatunk kazamatákba vagy hasonló helyen, és akár a városban is lehet halászni. Viszont nem minden állatra vonatkozik itt kint sem... Hiszen rengeteg csirke mászkál a farmokon és azok nem számítanak fogásnak, ahogy egy támadó szándékú vérnyúl is csak tapasztalati pontot adna. Talán szafari állatok azok, amik a legvalóságosabban viselkednek.- SAO világának nagy kérdéseiről filozofálva bólogattam az új felfedezést emésztgetve. Amikor pedig felmerült, hogy mit is tegyünk eztán, felálltam a bokor mellől és lesöprögettem magamról a nemlétező leveleket.
-Nos igaz, hogy nemsokára újraéled a helyükön egy másik, de sajnálnám megölni őket, főleg hogy tapasztalatot sem adnak...- Igaz, ennek a játéknak a lényege, hogy mindenfélét öldököljünk magunk körül, így fejlődve, de ilyen alacsony szinten nem sok értelme van ilyen kis prédát ejteni. Hacsak nem a húsáért, így az ötletet egy mosollyal fogadtam.
-A főzőcske nem rossz ötlet, csak gyakorlással lehet növelni a szintjét... Persze valakit meg is kérhetünk, hogy segítsen. Shunek és Channak azt hiszem már maximumon van a jártassága...- Erre Falco is csapkodott párat.
-Szívesen megpörkölné Falco is, a saját ételét is ő szokta grillezni.- Tüzünk tehát van, a kérdés, hogy hogyan készítjük elő a húst idekint...

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi515/600Mezőség - Page 2 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Atoru on Hétf. 11 Aug. - 17:45

- Ugyan-ugyan, felesleges ennyit hálálkodnod, a végén még elpirulok. - nevettem együtt Utával. Ennyire azért csak nem volt olyan nagy dolog, amit tettem. Én legalábbis nem látom annak. Bárki megtette volna.
Amit pedig a receptekre reagált... Az az arckifejezés megfizethetetlen volt. Egy kicsit nevettem is a megdöbbenésén.
- Ugyan, nem tesz semmit, komolyan. Amúgy sincs sok receptem, szóval ne örvendezz annyira. - mondom, mentve magamat a hálálkodás elől.  Nem mintha nem esne jól,  sőt, boldog vagyok,  ha megköszönik a segítségemet. De ez nekem néha magától értetődő, és ilyenkor csak csodálkozni tudok. x3
- Hm? Hogy én? - néztem kicsit értetlenül Utára. - Lássuk... - töprengtem el, az államat fogva. - Barátságot! ^^ - mondtam mosolyogva. Most talán egy kicsit furcsa alaknak gondolhat, de nem baj. x3 Különben is, a barátság a legnagyobb kincs. v.v Így talán egy kicsit sokat is kérek tőle. Neutral
- Akkor van egy ötletem! - csillant fel a szemem, amikor kiderült,  hogy ő se a legjobb szakács. - Mindketten főzzünk, és kóstoljuk meg a saját, aztán a másik főztjét is. Így kvittek leszünk.  Nos? ^^ - válaszoltam mosolyogva. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondol erről az ötletről. És a főztjére is kíváncsi vagyok. Surprised
Úgy tűnik, hogy Utának is feltűnt az, hogy a testvérem is megemlítettem.
- Oh, igen. - mondtam szórakozva, miközben rugdaltam egy követ. Nem tudom, hogy Uta mit szólna a történetemhez, így egyelőre "eltusolom" előle. Jobban mondva, amíg nem kérdezi, addig nem válaszolok. Ha megkérdezné, akkor persze, hogy elmondom, de addig meghagyom magamnak.
- És te? Te egyedül jöttél? - kérdeztem meg a lánytól is. Vajon neki is jött ismerőse? És ha igen, akkor hol van? Még él? Esetleg végig kellett néznie a... halálát? Váh, teljesen felesleges dolgokon agyalok! ><
- Nani? o.o Városban is lehet halászni? O.o - kérdeztem teljesen meglepődve. Ez engem teljesen meglepett. És vajon hol? Talán egy városkán végig folyik egy patak, és ott? Hm... Ez érdekes...
- A felesleges halált én sem helyeslem. Annak a híve vagyok, hogy csak annyit vegyünk el, amennyi szükséges. Ha pedig főzőcskézni szeretnénk, akkor szerintem még legalább egy-egy vadat el kéne ejtenünk. - mondom el a véleményem. Négy vadból már tökéletes lakomát tudunk csapni.
- Ugyan-ugyan, ilyennel ne zavarjuk őket, biztosan rengeteg dolguk van. Smile - mondom, mert tényleg így gondolom. És amúgy se szeretek zavarni másokat sem levélben, sem máshogy. :S Ha összetalálkozunk, akkor összetalálkozunk, ha nem, hát nem. - Ha pedig Falco megpörköli, akkor a tűzgyújtással sem kell vesződnünk. - válaszoltam.
Ha Uta beleegyezik abba, hogy foglyunk még legalább egy vadat, akkor elindulok, és elkezdek keresgélni egy kisebb vad után.  
Ha azonban azt mondja, hogy ennyi is elég, akkor én megértem, és elkezdek keresni némi tüzelőt, ha egyáltalán kelleni fog majd. Ha nem, akkor remélem,  hogy Uta még azelőtt szól, hogy hiába vesződnék.

_________________
Mezőség - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi2303/2500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Cearso on Szer. 19 Nov. - 18:23

/Benedict Arata/

Ez a nap se más, mint a többi. A nap ugyan úgy felkelt, mint ahogy szokott. Én pedig ugyanúgy eljöttem egyet sétálni, mint ahogy szoktam. Nem árt néha a környezet változás, ezért most a második mezőségével próbálkozok meg egy kisebb vadászatra. Mondjuk a vadak minden szinten ugyanolyanok, nem igazán sok közöttük a különbség. És igazából a mobokkal ellentétben még csak nem is veszélyesek. Ezért nem is kell őket elijeszteni. Ha türelmesen vár az ember, előbb vagy utóbb úgy is sikerül az embernek elkapnia valamilyen vadat, hogy alig próbálkozik.
Tehát zsebre tett kézzel várok valamilyen kisállatra, hogy erre tévedjen és meg ravasz módon megcsíphessem. Persze egyáltalán nem akarom bántani őket, arra nem lennék képes.
Így hát egy darabig csak álltam a mező közepén arra várva, hogy felbukkanjon valami érdekes. Miután meguntam az állást, egy idő után arra jutottam, hogy így elég kényelmetlen várakozni. Tehát kerestem egy kényelmesnek tűnő kupacot, majd leültem a földre. Egy darabig tovább figyeltem a környéket, és még mindig nem történt semmi. Pedig igyekszem a lehető legóvatosabban mozogni, hogy véletlenül se ijeszthessem el a vadakat, de úgy tűnik valamit elrontattam, mert nem látok a környéken egyetlen vadat se.
Miután megunom ezt a poziciót is, úgy döntök, hogy nem árthat egy kis pihenés, tehát hátradölök és becsukom a szemem, majd élvezem ahogy süt rám a virtuális nap melege. Nem tudok elképzelni ennél jobb időtöltést a szabadidőmben.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi10/5900Mezőség - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Benedict Arata on Csüt. 20 Nov. - 12:32

Cearso és Arata
Ismerkedés
Jól elszórakoztam az utóbbi időben, de ideje volt visszatérni az aktív játékba, ezt pedig nem lehetett máshol kezdeni, mint az első szinten, és haladni felfelé. Találtam pár érdekességet az első szinten, és a játékosokról is sikerült felületesen vizsgálódnom. Túl nagy sikert nem arattam, és ami érdekesség volt, az még további vizsgálódásra várt, amihez egyelőre nem volt sem energiám sem kedvem. Annál inkább valamihez, amit még nem próbáltam!
Alaposan gondolkodva a részletes terven megindultam a második szinten a mezőség felé azzal a céllal, hogy majd én vadászok. Egyetlen dolog volt, amivel nem számoltam. Ez nem más, mint a semmi. Sem állat, sem különösebb növény, de még csak npc-t sem láttam a közelben. Még egy kevés séta, és meglátok egy fickót a földön henteregni... az SP miatt ez necces dolog ám, ha nem éber. (Sleeping kill, alva ölés, etc)
Odasétálok melléje hangtalanul, hisz vadászok, vagy mi, akkor meg minek kapcsoljam ki a lopakodást. Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy mellette teremjek a földön, és én is éber pihenésre adjam a fejem, közben pedig cukorkát kezdtem le nassolni. Sok íze nem volt, és laktatni sem lakatott. Valahogy ebben a világban egyszerűen nem volt meg az az igazi kajálás feeling, bár már próbálkoztak vele...
-Cukor habzsolása ismét remek immobilizációt okozott...
//Fogadás Kijátszása: Chirio szó betűivel mondatot alkotni.//
Morogtam ahogy kajálás közben psichologiailag magyaráztam be magyamnak a zabálást, és kiütközött egy kis lustaságban. Amennyiben erre felfigyelne a mellettem lévő, úgy bemutatkozom neki, ha nem, akkor megvárom, míg megteszi. Más pihenését tönkretenni elég kemény bűn...
A bemutatkozás így nézne ki: -Üdv! Arata vagyok, örendek. Mi jót csinálsz idekint? - Kérdeztem viszonylagosan barátságosan. Aztán helyzethez igazodva felpattantam, maradtam tovább, vagy ilyesmi.
Benedict Arata
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi1413/1500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Cearso on Pént. 21 Nov. - 1:03

Sokáig fekszem a fűben, és közben azon gondolkozom, vajon a többiek vajon mért nem tudnak legalább egy kicsit lepihenni néha. Én se vagyok az utolsók között az aktivitás terén, de amikor csak lehet, akkor csak pihenek, és nem próbálok arra gondolni, hogy milyen jó is lehetne végre otthon lenni.
De a gondolataim folyamatosan visszahúznak ahhoz a témához. És leginkább ugyanarról a lányról szóltak ezek a gondolatok.
Vajon vár még rám odakint? Vagy már az eszébe sem jutok? Hisz két év alatt rengeteg dolog történhet a való világban. Azt is el tudnám képzelni, hogy időközben talált valaki mást helyettem. És még csak nem is haragudnék mg rá, ha ez így fog történni. Ez is benne van abban a bizonyos pakliban, amit az emberek leginkább csak a sors paklijának neveznek az emberek.
Így fekszek a földön, mikor hirtelen megszólal egy hang mellettem, amire automatikusan reagálok is:
-És a tétlenség csak még több galibát okozott.
Nem nyitom ki a szemeimet, ha majd érdekesnek találom, vagy történni fog valami történés, ami engem is érdekelhet. De azért egyszerűen nem hagyhattam ki, ezt a mondatot, nem igazi rím, de azért ez is lehet valami. Sohasem terveztem igazán hogy egyszer majd híres költő leszek vagy valami.
-Szintén örvendek a találkozásnak.
Még mindig nem nyitom ki a szemem miközben beszélek, inkább csukott szemmel válaszolok a feltett kérdésre.
-Várok.
Nincs messze az igazságtól, vagyis pontosan ez az igazság. Hiszen várok arra, hogy jöjjenek közelebb a kisállatok. Legfeljebb annyira várok rájuk, hogy talán észre se veszem, ha már itt vannak.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi10/5900Mezőség - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Benedict Arata on Hétf. 24 Nov. - 18:21

A megszólalására akaratlanul is egy elfojtott nevetés eleje tör ki, majd azért moderálom magam. A bemutatkozásból sok nem lett, még csak valami nick-nevet sem kaptam. A kérdésre meg roppant egyszerű, semmitmondó, és felettébb rövid választ kaptam. Kicsit feltornászom magam, s a könyökeimre támaszkodom.
-Eléggé ellenmondásos egy fickó vagy hallod-e. "A tétlenség csak még több galibát okoz" meg a "várok" lehet nincs teljesen egy szinten, de meglehetősen passzívnak tűnsz.
Körbe nézek, tényleg semmit nem látni, pontosabban semmi zavarót, vagy semmi érdekfeszítőt. A szimpla tájat azért igen. A második szint mezeje, nos elég nagy egy dolog, de meglehetősen egyszerűre tervezett. Monoton, és egy bizonyos szinten ugyan az ismétlődik.
-Mond csak, mi vett rá, hogy egy ilyen kihalt helyen várakozz? Lazításra van ennél sokkal alkalmasabb hely is, feltéve, ha nem arra vársz, hogy egy piroska kiszemeljen... És nem épp arra gondoltam, hogy jön egy kosaras kislány, aki ""ki-sze-mel".
Ekkor fut végig a hátamon a hideg. Ugyan is felrémlik, hogy volt egy csaj karakter, aki az isten tudja miért, de folyamatosan megjelent minden egyes játékban, amit csak játszottam. Egyszerűen ötletem sincs hogyan csinálta. Nem, mintha annyira zavart volna, de akkor is kicsit bizarr a dolog. Nem tudom, hogy hálát adjak az égnek, vagy ne, de eddig még nem talált meg. Mindig az én pártomat fogta, de fura egy jelleme volt-van az fix. Felnézve az égre látom, ahogy borús felhők gyülekeznek, s az egyik árnyéka pont minket foszt meg fényben fürdőzéstől.
-Nab...meg
Morgok magam elé a levegőbe, ahogy fizikai formát öltenek a gondolataim, ha megkérdezné, hogy mi volt ez, akkor csak annyit válaszolok, hogy ne is törődjön vele, csak eszembe jutott valami.
-Te azért valamit kezdeni is fogunk magunkkal ugye?
Kezdek el aggódni, hogy az egész napomat láblógatással csesszem el, jó ez jó ez, de azért más is kéne, valami produktív, hasznos, vagy ilyesmi.
Benedict Arata
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi1413/1500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Cearso on Hétf. 24 Nov. - 23:53

Hol lenne ez ellentmondás? Az egyik egy általános tény volt, miközben a másik arra utalt, hogy mit csinálok a mostani pillanatban.
-És ha pont a galibára várok?
Kérdezek vissza.
-És egyébként is, ha valaki vár, azt nem feltétlenül tétlenül teszi.
Hiszen várok, tehát csinálok legalább valamit, miközben a tétlenség azt jelenti, amikor az ember nem csinál semmit.
-Egyszerű, nem akarok máshol lazítani. Ha meg kiszemel egy vöri, akkor nem mindegy hogy hol is vagyok? Ha van egy cseppnyi esze akkor az sem okozhat neki túl sok problémát, ha sok ember között fordulnék meg, vagy ha folyamatosan védett övezeten belül tartózkodnék.
Nagyon sok módszer van arra, hogy az embert elcsalják a többi játékostól.
-Ha nem tetszik, akkor mehetsz a dolgodra.
Senki se hívta, és senki se várja, hogy itt legyen.
Ebben a pillanatban meghallok egy halk neszt a közelben, kinyitom a szemem.
-Psszt. Hallottad?
Körbenézek a környéken és meg is látom a zaj forrását, a közelben megrezzent az egyik bokor. Persze csak pármásodpercig tartott, de már nagyon jól tudom, hogy ez mit jelent.
Odamegyek a bokorhoz, és amikor benyúlok az ágak közé egy kisállatot sikerül elkapnom. A kisállat pedig nem volt más, mint egy sikló.
-Na, én arra vártam, hogy ez a kis jószág megmozduljon. Látod? Nem is annyira kihalt ez a hely.
Majd szépen el is engedtem a siklót, és amikor tisztes távolságba kerül szépen visszafekszek a földre, és újra becsukom a szemem. Most várhatok arra, hogy megjelenjen a következő vadon élő állat, és majd akkor aktiválom magam ismét.
/sikló/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi10/5900Mezőség - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Benedict Arata on Szer. 26 Nov. - 16:01

Eléggé szarkazmusnak hangzott ez a pont galibára vár, ha arra várna biztos nem itt lógatná a lábát, vagy már belém kötött volna... mondjuk kicsit egyértelműbben, mert azért abban biztos vagyok, hogy nem éppenséggel barátságos viszonynak néz ki ez ami itt folyik.
-Én inkább békepárti vagyok, noh meg egyetértek, ezért is mondtam, hogy nincs teljesen egy szinten... Ami meg azt illeti nincs túl sok dolgom. Mondjuk a vörös témával lehet egyet kell értenem. A...
Itt megakadok, mert rám pisszen, és nem érzem ellenségesnek. Tehát valami tényleg felkeltette a figyelmét, akkor meg pláne nem akarok belepofátlankodni a dologba, ha pont erre várt. Ellenségből lesz elég anélkül is, hogy szándékosan szereznék. Kicsit figyelt, aztán lecsapott egy bokorra. Én külső szemlélőként néztem az eseményt addig, amíg meg nem láttam valami mást eliszkolni a bokorból. Felkapcsoltam a meghajtókat, majd jól begyújtottam, s elrugaszkodás után még két suhanó lépést tettem, mire elértem a kis menekülőt. Megcsíptem a grabancát, és felemeltem. A kis fickó nem volt más, mint egy Szőrös Manó.
-Ez meg mi?
Szólaltam meg, majd hirtelen fényeffektus keretében el is tűnt. Egy rendszerüzenet jelent meg előttem:
Sikerült elkapnod egy Szőrös Manót.
-Valóban igazad van, nem is annyira élettelen, de meglehetősen furcsa dolgok vannak itt... Amúgy ha csak nem ragadozó vadat vársz, akkor szerintem nagyobb esélyünk lenne, ha elindulnánk becserkészni egyet-kettőt.
Lépek melléje. Aztán mielőtt újra megszólalnék körülkémelek. A nap még jócskán fent volt, így volt időnk bőven, mielőtt esteledett volna, bár engem az sem nagyon zavart volna, hisz van egy viszonylag használható szinten lévő látás jártasságom, a lopakodással pedig jócskán verem az ezen a szinten lévő mobokat.
-Mellesleg hogy hívhatlak? Csak az akaratlan bunkózás elkerülése végett...
Benedict Arata
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Mezőség - Page 2 Vo36oi1413/1500Mezőség - Page 2 2yjvlht  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.