Mezőség

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Május 11 2015, 18:22


Shu

- Valójában ez még jócskán a szövetségünk megalakulása előtt történt, még szőke voltam… - Eeeeeh, ez így nem jól jön ki. – Mármint akkor még a hajszínem nem vörös volt. – Na így már nem lehet belekötni. – Meg nem is nagyon volt eszembe, mert nem volt túl nagy szükségem rá. Amúgy is szeretek sétálni. – Igyekszem azért valamennyire kivágni magam de valamilyen szinten jogos volt amit a senpai mondott. A szövetségben nincsenek helye a tikoknak.
- Talán… - Motyogtam a senpai szavaira. De, az igazság ennyire egyszerűen működik. Aki rossz az vállalja a büntetést még ha nem is kimondottan szándékos volt. Persze enyhítő körülmények akadhatnak de… akkor is valamiképp meg kell mutatni, hogy az ölés rossz és sosem megoldás. De ezt a véleményt inkább megtartottam magamnak és bár a dicséretre felragyogott a szemem azért némi keserű szájízt hagyott az amit onee-chanról gondol.
- Nem hiszem, hogy ilyesmiről lenne szó. Hinari-senpainak egész biztos, hogy jó oka van annak, hogy egyesek még nem kapott el. Talán csak a megfelelő pillanatra vár, vagy esetleg nem szeretne úgy járni mint szegény Anatole-senpai. Az se lenne jó ha valami baja esne. – Sőt az lenne a legrosszabb. – De addig semmilyen következtetést nem szabad levonni még nem tudunk semmit biztosra. – Tudom, hogy onee-channak nagyon jó indoka van, erre akár meg is esküszöm. Viszont jó hír, hogy rögtön két jelvényt is teljesítettem.
- Ez nagyszerű. – Kaptam elő megint a kis listácskám. – Akkor már csak kettő vagy hat jelvényre van szükségem. Akarok még egy gyémánt mellvértet és egy igazság rúnát. Utóbbiban nem vagyok egész biztos. Talán megvárhatnám még feltalálnak egy erősebb rúnát. Szerinted? – Nézek Shukaku-senpaira mitán újabb kihívást húztam ki a listáról. – Hmmm… lássuk csak… hatodik szinti jelvényt is könnyű megszerezni…

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Mezőség - Page 4 Vo36oi7230/7300Mezőség - Page 4 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 11 2015, 18:57

-Oké, de egy ideje meg van alakulva a szövetségünk, és egész idő alatt nem szóltál róla. A hajszíned meg nem kifogás.
Öltötte rá a nyelvét Shu Yuukira, hogy egy kicsit élét vegye a kioktatónak induló, feszültségkeltő hangnemnek, és picit elviccelje, hiszen végtére is most már nem volt semmi baj. Yuukinak volt kristálya, így már egyel kevesebb esély volt arra, hogy bajba kerül, és nem tudja magát kivágni onnan.
-A kristálynak pedig csak egy nagyon pici része az, hogy gyorsabban utazhatunk vele. Az csak megkönnyíti az életünket. Igazából azért van, mint amiért a Burok. Ha bajba kerülsz, akkor anélkül tudsz kimenekülni, hogy bárkit is bántani kelljen, vagy kockáztasd, hogy te megsérülnél. De… akkor csak örülni tudok annak, hogy mostanában nem volt rá szükséged.
Ejj… ebből a fekete-fehér látásmódból még lesznek nagy problémák, ha kiéleződik a helyzet. Shu is tudta, hogy vannak gonoszok, akiket el kell ítélni, és meg kell akadályozni őket abban, hogy újabb gonoszságokat kövessenek el… de abban is bízott, hogy az emberek megjavulhatnak. Végül is hite szerint az egész világ erre épült, ezt akarta megmutatni nekik. Hinari-senpaira pedig csak szomorúan csóválta a fejét.
-Ha jó okai is vannak, akkor nekem nem mondta el őket, amikor rákérdeztem, csak folyamatosan kifogásokat keresett. De… ezért mondtam, hogy majd beszélj vele te.
Viszont magában sorra cáfolta a lány szavait. Sőt, Hinari maga cáfolta a lány szavait. Nem vár az alkalomra, hiszen azt hazudta Shu szemébe, hogy nem tudja kihallgatni Kazut. Azt a Kazut, akinek Shu csak füttyent, és mellette terem. Hinari vagy ennyire béna, vagy ennyire nincs tekintélye, hogy Kazuma egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Persze a vezérnek már a céhben sincs tekintélye, hiszen Szophien keresztül mind Kazut, mind Tachit lefülelhetné… de Szophie is más úton jár, és ezt személyesen mondta el az idomárnak. Yuichin kívül talán már senki nincs, aki kitartana a vezér mellett. Ha pedig gyávaságból nem konfrontálódik… akkor, ahogy Szophie is mondta, nem méltó a pozíciójára.
-Gyémánt mellvért… mintha nekünk lenne egy belőle a bankban. Talán beszélned kellene Mitoval. Ismered? Ő vezeti a boltot. Persze nem garantálom, hogy eladja neked, mert ugye elég drága item… az Igazság Rúna pedig szerintem nagyon is illik hozzád. A hatodik szint pedig... hát már van kristályod, szóval indulhatunk. Smile

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Mezőség - Page 4 Vo36oi12695/10100Mezőség - Page 4 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 28 2015, 17:00

A kobold megszállás után.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.