RenAi vs Rita

Go down

default RenAi vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Szept. 02 2012, 18:24

Már korábban is halottam pár játékostól, hogy van lehetőség a játékos, játékos elleni küzdelemre és valami rémlett is a kézikönyvből, de eddig még nem volt rá lehetőségem, hogy kipróbálhassam de most, úgy döntöttem teszek egy próbát és legalább letesztelem a képességeimet. Tsubakinak persze nem mondtam meg mire készülök, nem akartam, hogy aggódjon így csak annyit mondtam neki, hogy a kezdetek városába megyek szétnézni egy picit hátha, találok valami új fegyvert vagy páncélt. Szerencsére ő sem akadékoskodott így viszonylag könnyen elszabadultam. Mikor megérkeztem, a küzdőtérre épp egy szőke lány harcolt, de az is lehet, hogy fiú volt. Innen ahol én álltam ezt elég nehéznek bizonyult megállapítani. A szőke… nevezzük harcosnak végül kikapott és az aréna is megüresedett. Egy darabig vártam, hogy valaki elfoglalja de ez nem történt meg így én voltam az aki megtette ezt a lépést. Nem kellet egy perc se és már érkezett is az ellenfelem méghozzá egy nagyon is ismerős leányzó.
-RenAi? – Kérdeztem hangosan amint picit közelebb ért, de válaszra már nem volt szükség, mert anélkül is felismertem azt a gyermekien bájos arcocskát, ami őt jellemezte. – Micsoda kellemes meglepetés és kimondottan örülök, hogy itt futottunk össze. – Köszöntöttem egy örömteli mosollyal. – Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar összemérhetjük a tudásunkat, azt pedig végképp nem, hogy te leszel majd rögtön az első ellenfelem. – Mire ezt végig mondtam a visszaszámláló el is indult. Még egy perc a kezdésig. Pont elég idő arra, hogy átgondoljam a stratégiámat. Annyit tudok róla, hogy kardforgató akárcsak én de a pontjairól és a képességeiről már semmit nem tudtam de ez a kevéske információ is támaszként szolgálhat. Mivel én is kardforgató vagyok tisztában voltam a kezdő pontokkal és mivel én javarész gyorsaságra adtam ezért nem valószínű, hogy gyorsabb nálam, vagy ha mégis akkor is csak kicsivel de ebben az esetben a többi értéke kisebb az enyémnél. Azzal is tisztában voltam, hogy a kitartásom nagyon alacsony ezért nem tehetek fölösleges mozdulatokat. Még harminc másodperc maradt. Elővettem a fegyverem és a kardot magam előtt tartva két kézzel fogva egy alap állást vettem fel amiből támadni és védekezni is könnyedén tudok majd és így a kard hegye pontosan Aira mutatott. Nem tehetek fölösleges mozdulatokat és nem húzhatom, sokáig a harcot különben kifulladok és mindenképp veszitek. A gyorsaságomra kell hagyatkoznom így apró elhajlásokkal és gyors ellencsapásokkal kell operálnom. Igen azzal kevésbé fáradok, el mintha össze visszaszaladgálnék, vagy minden támadását próbálnám a kardommal kivédeni, főleg ha erősebb is nálam. Persze azt nem hinném, hogy akkora különbség lenne köztünk így biztosan nem tudok minden csapás elől kitérni, de ez tűnik egyelőre a leghatásosabbnak. Már csak öt másodperc maradt.
- Sok sikert és adj bele mindent! – Mondtam még mindig mosolyogva, de amint megjelent a start felirat az arcom komollyá vált. Egyelőre nem mozdultam, hanem vártam, hogy Ai tegye meg az első lépéseket ezzel is legalább némi információra tehetek szert.
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi10/1300RenAi vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by RenAi on Vas. Szept. 02 2012, 19:50

Nos hallottam hogy a küzdőtéren is lehet exp pontokat kapni, és ha fejlődni akarok akkor minden kis pontocska jól jön, ezenkívül azon a helyen playerek harcolnak playerekkel, így még tapasztalatot is gyűjthetek a különböző kasztokról, harci stílusokról sőt így még a saját képességeimet is felmérhetem. Amikor oda értem épp vége lett egy küzdelemnek, és most a hogy üres lett a mező a következő páré a terep. Nem láttam hogy nagy tolongás lett volna de messziről feltűnt egy lila hajú lány. Amint közelebb mentünk egymáshoz felismertem és láttam hogy Ő úgyszínt engem. Nem is olyan rég találkoztam vele egy erdőben Tsubakival lány testvérével együtt.
– Szia, Rita! Köszöntem neki egy kisebb meghajlás kíséretében.
– Micsoda kellemes meglepetés és kimondottan örülök, hogy itt futottunk össze. Köszöntött nagy mosollyal.
– Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar összemérhetjük a tudásunkat, azt pedig végképp nem, hogy te leszel majd rögtön az első ellenfelem.

- Én sem. Mondtam, miközben elfogadtam a párbajra kihívást.
- Elgondolkodtató hogy pár napja találkoztunk és akkor említetted, meg hogy egyszer tapasztalatot cserélhetnénk párbaj terén, és hogy most így futunk össze, mint ha a sors iróniája lenne, de örülök hogy veled s nem pedig egy idegennel kell szembenéznem. Azzal visszamosolyogtam a lányra, aki biztatóan mosolygott rám.
Már csak 5 másodperc marad a visszaszámlálásból.
- Sok sikert és adj bele mindent! Mondta.
- Köszönöm te is! Válaszoltam. Mire épp letelt az idő.
Rita arca ekkor elkomorult és látszott rajta hogy egész idő alatt a stratégián törte a fejt.
A tekintetétől kicsit megijedtem. Lejárt a visszaszámlálás és még nem támadt.
- Akkor ezek szerint enyém az első lépés. Mondtam ki hangosan. Egy aprócska zavart mosoly keretében.
- Tudod, izgulok kicsit, de most már nincs mit tenni, támadok! Jelentettem ki.
Rita erre elmosolyodott, sőt majdnem el is nevette magát. Egy párbajban kijelenteni hogy támad az ellenfél… eléggé mulatságos, még jó hogy azt nem mondja meg hogy mivel fog elsőnek támadni, gondolta magában.
Azzal nekifutottam és szemből támadtam a legerősebb támadásommal.
- Raitoningukatto! Kiáltottam. Ez nem volt más mint a villám vágás, a speciális képességem.
Három gyors vágás az ellenfelemre, aminek fele-fele arányban van esélye kritikus találatra.
Ne térj ki, ne térj ki, ne térj ki. Rimánkodtam magamban. Ha ez most betalál akkor elsőre komolyan meg tudom sebezni, ha nem akkor Ő jön és a támadásából én vonhatok le információkat.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi6908/7300RenAi vs Rita 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Szept. 02 2012, 21:20

Örülök, hogy Ai még nem felejtett el bár az elég meglepő lett volna elvégre nem olyan régen találkoztunk. Az viszont tényleg érdekes volt, hogy pár napja épp azt mondtam, hogy meg kellene küzdenünk erre most itt áll előttem harcra készen. A sors tényleg nagyon furcsa dolgokat produkál, annak ellenére, hogy nem hiszek abban, hogy az életben minden előre meg van írva. Én vagyok az aki a sorsomat írja és nem holmi természet feletti erő, de ez a dolog picit tényleg elgondolkodtató. Az idő lejárt én pedig arra számítottam, hogy Ai majd rögtön támad, de nyilván ő is így gondolta és végül rá is szánta magát a támadásra, amit nem volt rest közölni is velem erre én majdnem el is nevettem magam.
-Így nem igazán fogsz meglepetést okozni. – Mondtam, habár nagyon nem számított, a távolság viszonylag nagy volt köztünk így mikor megindult bőven volt időm rákészülni. A futása alapján nem lehetett gyorsabb nálam feltéve, ha most teljes sebességgel fut felém. Egyre közeledett és már csak alig pár méter volt köztünk mikor a kardja izzani kezdett és valamit kiabálni kezdett. A lábammal megtámasztottam magam, nehogy hátralökjön és úgy vártam a támadást.
- Ezt kivédem! – Kiáltottam mikor láttam, hogy a kardja megindul felém azonban nem csupán egy vágással támadt, hanem rögtön hárommal is méghozzá észveszejtően gyorsan megejtve a támadás sorozatot. Az elsőre számítottam így azt könnyedén ki tudtam védeni a második viszont már meglepett és éppen csak az arcom elé tudtam emelni a kardom, nehogy pont a nyakamnál vágjon meg a harmadik viszont már túl gyorsan jött és nem tudtam idejében reagálni rá. Ugyan a két kard még így is összekoccant, de a pengéje egyenesen belehatolt a virtuális húsomba és átszelte a mellkasom. Halkan felsikoltottam és hátra ugrottam két lépést. Elméletben nem érzünk fájdalmat nekem mégis nyilallt a mellkasom. Olyasmi lehetett ez, mint mikor álmunkban megsérülünk és néha még akkor is érezzük a fájdalmat, ha már felébredtünk. Az agyam tudta milyen az ha megvágnak és ez az érzés rögtön meg is mutatkozott mikor láttam, hogy a jéghideg vas belemar a húsomba holott valójában semmilyen fizikai sérülés nem ért. Azzal is tisztában voltam, hogy milyen sérülés okozhat egy olyan kard mint ami Ainál volt. Ha ez most a valóságban történt volna akkor a kard vagy egyszerűen ketté vágott volna vagy csak szimplán szilánkosra töri a bordáim egy részét a tüdőmet pedig mint egy lufit úgy pukkasztott volna ki. Ha rögtön nem is haltam volna, meg borzalmas fájdalmat kellet volna elviselnem és képtelen lettem volna folytatni a küzdelmet. Abban a pillanatban mikor láttam, hogy a támadás el fog találni csak arra tudtam gondolni, hogy most meghalok és ez a gondolat megbénított. Teljesen leblokkoltam a félelemtől még arra sem voltam képes, hogy visszatámadjak. Ren megállt én pedig ott álltam vele szemben, teljesen lesápadva, verejtékezve, zihálva... kétségbeesve . A szemem sarkából láttam, hogy az életerő csíkom vészesen fogyni kezdett. A fájdalom lassan elillant és lassan kezdtem felfogni, hogy ez nem a valóság. Itt más szabályok vannak, mint az életben. Kezdtem magamhoz térni. Eddig csak üveges szemekkel tekintettem a kardomra, de most szorosan megmarkoltam azt és felkapva a fejem határozottan, már-már fenyegetően néztem az ellenfelemre. A fájdalmat ugyan nem leszek képes kitörölni az agyamból, de nem fogok újra leblokkolni, mint most. Itt nincs csonkolás és nincsenek nyílt sebek. Csupán pontok vannak, pontok amelyekből nem fogok többet veszíteni. Szerencsém volt, hogy Ai volt az ellenfelem, ha más lett volna akkor az biztosan nem áll meg és most veszítenék sőt, talán meg is ölt volna. Többször nem fogok ilyen hibába esni pedig hasonlót már követtem el a játék kezdetekor.
- MOST ÉN JÖVÖK! – Kiáltottam és rá rontottam Aira. Először föntről lefelé, átlósan vágok a kardal és akár sikerül kivédenie rögtön csinálok egy ugyan ilyen vágást csak épp most az ellenkező irányból ezzel lényegében egy x-et rajzolok a kard pengéjével, zárás képen pedig Jobról egy vízszintes csapással ellököm magamtól, hogy szusszanjak keveset.

/Mivel Ai egyik csapása betalált és közös megegyezés alapján az dupla sebzést okozott (hála Ren képességének) Így összesen 2 páncél 4 életpontot veszítettem tehát marad még 11 életem/
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi10/1300RenAi vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by RenAi on Hétf. Szept. 03 2012, 17:10

- El sem hiszem! Sikerült! Kiáltottam hangosan.
De mivel nem állat, hanem ember vagyok és ráadásul a kitartás pontjaim is végesek így a támadásom után kicsit hátráltam és szusszantam egyet. Neki is kellett egy kis idő mire felocsúdott a betalált vágásomból és amint magához tért rögtön egy ellentámadásba kezdett.
Csak védjem ki, csak védjem ki, csak védjem ki! Mormoltam magamban.
Egy nagyon is erős x alakú vágás, amit egy harmadik átlós vágás követett. Nagyban hasonlít az én támadásomra csak az enyém picivel gyorsabb. Gondoltam magamban.
Nagyon gyorsan történt az egész, olyannyira hogy védekezni sem volt időm.
Annyit tehettem, hogy kardom magam elé emeltem és pajzsként erősen tartva félig nyitott szemmel kíséreltem meg kivédeni a gyors támadását, de sikertelenül a háromból két vágás betalált. Ami elég súlyos sebet ejtett rajtam. Jártam már így de az egy szörny általi támadás volt, valahogy kicsit más érzésre számítottam, mármint belül, mert már tudom, hogy itt nem érzünk fájdalmat. De attól hogy egy playerel állok szemben nem változott semmi, azon kívül, hogy erősebben kell taktikáznom, és hogy talán kicsivel jobban félek, elvégre nem akarom, hogy túlzottan megsebezzem, és ha esetleg Ő sincs tisztában saját erejével, akkor viszont én haraphatok fűbe.
Ki kell találnom, mi lehet a gyengéje, ugyanis biztosra vettem hogy gyorsabb nálam és akkor már ő is tudja hogy én lassabb azaz ő a gyorsaságra tette főként a pontjait. Én viszont megpróbáltam egy kiegyensúlyozott elosztást csinálni, így egy közepesen erős vagy épp egy közepesen gyenge ellenfél vagyok, kinek hogy tetszik. Ugyanis úgy terveztem, hogy a második szint állttal kapott pontokat osztom el úgy hogy a tapasztalataim állttal begyűjtött kasztomnak megfelelően legyen majd szétosztva, ami miatt majd szépen fokozatosan fogok fejlődni. Így most minden képességem ki van fejlesztve legalább egy kicsit, de utána már csak erősíteni kell a karakterem.
Mire ezt végiggondoltam láttam hogy már Rita várja az ellentámadásom.
De várjunk csak! Vár…! Azaz húzza az időt. Ami annyit jelent hogy azért nem támadt eddig mert arra várt hogy készen legyek a folytatásra vagy azért is mert mint én is ügyeltem arra hogy első körben ne fáradjak ki annyira.
- Kezdem sejteni a gyengéd! Kiáltottam mosolyogva.
Azzal a kardom a támadóállásba emeltem, és amilyen gyorsan csak tudtam megint a speciális képességemet felhasználva, támadtam. De most nem mondtam ki a nevét, elvégre gyors és remélhetőleg csak egy sima célzott vágásnak veszi és nem számit a másik kettőre.
- Csak sikerüljön megint, csak sikerüljön megint, csak sikerüljön megint. Mormoltam hangosan. Azzal már Ritával testközelben álltam, tekintetünk találkozott és amilyen gyorsan csak tudtam támadtam.


/Mivel Rita támadása megsebesített három vágásból kétszer így 2 páncél és 6 életpontot veszítettem így maradt 22 életpontom. /


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi6908/7300RenAi vs Rita 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Szept. 03 2012, 17:12

Ai hirtelen öröme a sikeres támadása láttán gyorsan lelohadt mikor ellentámadásba lendültem és az első két vágás el is találta a harmadiknál viszont éppen, hogy de sikerült maga elé tartania a fegyverét és azok egy hangos csattanás kíséretében egymásnak ütköztek viszont a két kard nem akaszkodott össze egymással, hanem egyszerűen hátralöktem a lányt így sikerült pár másodpercnyi pihenőre szert tennem. Ebből azt megtudhattam, hogy erősebb vagyok Ainál sőt mi több. Az előző csapásaim is teljesen meglepték és csak alig tudott reagálni. Lehetséges, hogy lassabb nálam? De viszont az a három vágás eszméletlen gyors volt, vagy talán a képessége gyorsítja fel de alapjáraton már lassú vagy legalábbis lassabb mint én. Igen, ez ésszerű magyarázat lenne de viszont ezt még nem vehetem száz százalékra. Az óvatlanság könnyen az ember életébe kerülhet ezt már megtanultam, de az is igaz, hogy ez nem egy vérre menő küzdelem. Ai közben elmosolyodott, magabiztosnak tűnt mintha rájött volna valamire és ennek hangot is adott.
-Az még nem jelenti azt, hogy le is tudsz majd győzni! – Feleltem kissé ridegen. Próbáltam viszonozni a mosolyát, de nem ment. Harc közben csupán arra tudok, gondolni, hogy legyőzzem az ellenfelem, még ha csak egy edző meccsről vagy csak egy szimpla barátságos mérkőzésről is volt szó. Ezt a tulajdonságomat pedig már a kendo klubban is gyakran szóvá tették, miszerint túl komolyan veszem az edzést és így majd senki nem akar velem gyakorolni. Nem mintha különösebben érdekelt volna a véleményük egyrészt mert a klub elnökeként én szabtam meg, hogy edzéseken ki kivel is harcol másrészről pedig mindig úgy véltem, hogy ha nem vesszük komolyan mi értelme van az egésznek, és különben is azért jöttem ide, hogy harcoljak és nyerjek nem pedig, hogy új barátságokat kössek vagy a már meglévőket ápoljam. Győzni jöttem! Ai ismét támadó pozíciót vett fel és ismét nekem támadt. Valamit motyogott de nem értettem mit mond és nem is arra figyeltem. többször nem engedhetem, hogy megsebezzem. A kardja ismét izzani kezdett, ugyan az a képességet használja majd? A kardja már épp lendült, volna, hogy lecsapjon mikor én elrugaszkodtam és még azelőtt megaszottam a támadást, hogy lesújthatott volna. A lendületnek és az erőmnek köszönhetően sikerült kicsit hátrébb tolnom de ellökni már nem tudtam, úgy mint az előbb. A két penge szikrázva akaszkodtak össze és én pedig olyan közel kerültem Aihoz, hogy ha most kicsit előrébb nyújtottam volna a nyakam akár meg is csókolhattam volna.
- Ugye nem az gondoltad, hogy kétszer is be fog válni ugyan az a támadás? Tény, hogy valóban nagyon veszélyes rám nézve, de ha nem hagyom, hogy elsüsd, akkor nem okozhat nekem gondot. – Nem tudtam őt ellökni magamtól így inkább hátraugrottam, hogy eltávolodjak tőle egy picit. Ezzel egy problémát már ki is lőttem csupán figyelnem kell, nehogy megint be tudja vetni a képességét. Gyorsan véget kell vetnem a harcnak még azelőtt, hogy teljesen kimerülnék. Nekem is van egy különleges támadásom, de félő, hogy ha bevetem, az leszívja a maradék kitartásom.
- Védd magad! – Szóltam rá és újfent megint neki rohantam. Több kisebb csapással próbáltam hátrálásra kényszeríteni és ezzel folyamatosan védekezésre sarkalni őt.

_________________
RenAi vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRenAi vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRenAi vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi10/1300RenAi vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by RenAi on Kedd Szept. 04 2012, 20:16

Úgy látom hogy Rita ha harcról van szó nem ismer könyörületet. Tekintete komoly és az arca is fagyosan komor lett amint komolyabbra fordult a párbaj. Megjegyeztem, hogy kezdem sejteni a gyengéjét. Mire igencsak rideg választ kaptam, egy igencsak félresikeredett mosoly keretében.
Tényleg komolyan veszi…én csak kipróbálni, tesztelni jöttem az erőm. Alapjáraton nem szeretem a véres harcokat.
De ha így állsz hozzá, akkor nem hagyhatom magam!… gondoltam magamban. Mire a végére értem a gondolatmenetemnek már támadt is. Nagyon gyors sorozást mért rám nem tudtam mást csak hátrálni és védekezni. Vajon ettől is fárad? Kérdeztem magamban.
Nincs más feladatom csak védekezni és kitartani. Reménykedtem. Ha minden jól megy mikor kifárad gyorsan ellentámadásba kezdek és ameddig csak tudom támadom a speciális képességemmel. Persze ezzel én is kifáradok de ha három támadásból kettő betalál és abból legalább egy krittel, akkor igenis súlyosan meg tudnám sebezni, sőt talán nyerhetnék is.
Így is lett támadásai elkezdtek lassulni és tompulni, de még így is sokkal gyorsabb volt nálam.
Csak tarts ki még egy picit! Biztattam magam. Még egy picit... ismétlődtek a gondolataim.
De annak sincs túl sok értelme, hogy gyorsan megpróbáljak véget vetni a harcnak. Akkor nem tudnék meg túl sokat a kasztomról, sem a playerek közti harcról, de még önmagam harci stílusáról sem. Persze mivel még nem harcoltam játékossal így szerintem még nincs is olyanom. Rendben folytatom a kitartást,ügyelek hogy ne találjon be egyetlen egy támadása sem és hagyom hogy ő fárassza ki saját magát. Ha viszont esetleg pihenni támadna kedve, nem fogom hagyni! Igyekszem kifárasztani aprócska támadásokkal és még meg látom mi lesz.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi6908/7300RenAi vs Rita 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Szept. 07 2012, 16:41

A folyamatosan hátrálásra kényszerítettem Rent aki ügyesen hárította a csapásaim én viszont egyre inkább fáradtam és ez meg is látszott. Sikerült pont szembe mennem azzal, amit eredetileg terveztem, hogy csak ellencsapásokból fogom megsebezni az ellenfelemhez képest teljesen lerohantam őt. Igazából azt szerettem volna tudni, mennyire is képzett a kardforgatásban de megint rá kellet jönnöm, hogy ez nem a valóság és nem a tudásunk számit hanem az elosztott pontok. Ez nagyon idegesítő de sajnos nincs mit tenni ellene. Leálltam a támadásokkal és hátrébb léptem pihentetve egy kicsit mire Ai rögtön vissza is támadt. A csapás pont a fejemet találta volna el és csak egy hajszálon múlott, hogy nem szaladt keresztül rajta és még időben tudtam védekezni. A csapástól keletkezett szikrák pont a bal szemembe pattantak volna így azt reflexszerűen becsuktam. A támadás kicsit hirtelen ért és Ai nem is állt meg ennyinél és most ő volt az aki átvette a támadó szerepét és folyamatosan mérte rám a vágásokat és szúrásokat. Hirtelen fordult a kocka és így most én voltam az, aki védekezésre és hátrálásra szorult.
-Szóval így szeretnéd folytatni? – Kérdeztem tőle először komolyan majd egy halovány mosolyt ült ki az arcomra. – Akkor nézzük melyikünk az ügyesebb kardforgató! Vagy ki fárad ki előbb. – Tettem hozzá utóbbit már csak magamban. Ren ismét támadásra lendítette a kardját én viszont aki eddig folyamatosan hátrafelé araszolt most megtorpantam, kitámasztottam a lábam és visszatámadtam. A két fegyver, nem először ezen a küzdelmen, ismét egymásnak ütközött egy hangos csattanás kíséretében de rögtön ezután már támadtam is újból. Ai kivédte a csapást én pedig újból rohamozni akartam őt, de megelőzött picivel. Ezt még jó néhányszor eljátszottuk és hamar azt vettem észre, hogy igazi adok-kapokká vált a küzdelem és ezzel egy kisebb szikra esőt csiholva magunk körül ahogyan a nyers acél össze találkozik a másikkal. Egyre kevésbé ügyeltem a védekezésre és ennek a következménye az lett, hogy Ai egyik vágását a kardommal már nem tudtam volna hárítani de még eltudtam hajolni ez pedig éppen elég idő volt egy másik támadásra. Védekezésre emeltem a fegyverem de elszámoltam magam is így a kard helyett a csuklómat találta el. Azt hittem ennél azért jobb vagyok. Ez már a második olyan sérülés volt ami a valóságban az életembe került volna. Itt azonban a csuklóm a helyén maradt és hátrálni kezdtem minél távolabb kerülve Rentől. Kezdtem a végkimerülés határait feszegetni és ha ez így megy tovább ki fogok kapni.

/nyolc életem maradt így ha jól számoltam/
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi10/1300RenAi vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by RenAi on Pént. Szept. 07 2012, 21:36

A harc egyre hevesebb és gyorsabb, sőt mi több durvább lett, nem úgy, mint terveztem. Reménykedtem benne, hogy tanulhatunk egymástól, de arra kellett rájönnöm, hogy itt egymás helyett inkább saját határainkat ismerhetjük meg. Rita egyre agresszívabb lett, a támadási hevesedtek és én is csak ösztönszerűen védekezni tudtam. Arra a pillanatra vártam amikor végre kifárad és hátrálni kezd, pár perc egyhuzamú ostromlás után ez be is következett. Amint megállt picit pihenni, tudtam, hogy most én jövök. Nem hagyhatom, mert akkor biztos hogy veszitek. A győzelem nem volt nálam annyira eget rengetően fontos, de nem akartam veszíteni sem. Furcsa magamra sem ismerek. Nem félek, sőt a harc izgalma annyi adrenalinnal tölt el hogy kifejezetten jól érzem magam. Nem is tudtam magamról, hogy egy ilyen harcos jellem vagyok. Mosolyodtam el a gondolattól.
- Szóval így szeretnéd folytatni? Kérdezte egy rejtett mosoly keretében. Jelleme még mindig elszántnak és szigorúnak tűnt, amitől kicsit meg is ijedtem.
Ha most esetleg nyernék is akkor is jóban maradnánk, vagy esetleg megutálna? Vagy ha Ő győzne akkor lenézne? Nem ér annyit ez a meccs hogy elveszítsek vagy haragba legyek bárki olyannal aki egy picit is fontos nekem. Nem rég ismerkedtünk meg és Ő és testvére Tsubaki társaságában, igencsak jól éreztem magam. Mondhatom hogy a játékban Ők az első igazi ismerőseim. A kérdésre csak a tekintettemmel válaszoltam, ami elmondott mindent. Így a harc folytatódott. Most én ostromoltam teljes erőmből és energiámból, melynek eredménye az lett hogy talán fáradtságból vagy mert elgondolkodott, besikerült az egyik vágásom. Így sikeresen megsebeztem újból. Gondoltam rá hogy gyorsan még egy utolsó támadásban bevetem a speciális képességem megint, és talán pontot teszek a harc végére de, akkor tényleg nem én lettem volna… A hátra hőkölt Ritára néztem miközben megigazítottam a hajam és letöröltem arcomról a verejtéket. Verejtéket… most eszméltem hogy ebben a virtuális világban is tudunk izzadni, meglepődtem ezt eddig még észre sem vettem. Azzal a kardom eltartottam magamtól, amin Rita kissé meglepődött, de ez persze érthető is volt. Majd megszólaltam:
- Legyen bármi is a vég kifejlett szeretném ha megbeszélnénk hogy nem neheztelünk a másikra! Ha mégis akkor inkább fejezd be most, nem fogok védekezni.
Mondtam komoly arckifejezéssel, miközben a szellő lágyan simogatott mindkettőnket, és mintha elhallgatott volna a világ olyan csend lett hirtelen.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi6908/7300RenAi vs Rita 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Szomb. Szept. 08 2012, 10:52

Arra számítottam, hogy Ren majd rögtön újra támad, amint ismét próbálom magam kipihenni, de ez nem így lett. A homlokát kezdte el törölgetni és a haját igazgatta. Nyilván ő is egyre inkább fárad különösen, úgy hogy már kétszer is használta a képességét. Ez még rendben is lett volna de mikor leengedte a fegyverét akkor teljesen értetlenül álltam az eset előtt. Csak nem akarja feladni? Ki nem állhatóm ha így nyerek egy mérkőzést főleg úgy, hogy jelenleg még igencsak kétoldalú ez a küzdelem. Ai arca hirtelen nagyon komoly lett és érdekes dolgot kezdett el mondani. Pár másodpercre elképesztő csend állt be, mintha megfagyott volna az idő.
-Sosem bocsátanám meg ha most csak úgy hagynál nyerni! – Törtem meg a csendet Aihoz hasonló komolysággal és közben én is lejjebb engedtem a kardot. – Nem érdekel, hogy vesztek vagy nyerek neheztelni nem fogok emiatt. Akkor fogok haragudni ha nem, harcolsz teljes erődből. Ha most nyersz akkor tudni fogom, hogy mennyire gyenge vagyok és tudok tenni ellene, de ha csak azért nyerek mert te nem tisztelsz meg azzal, hogy komolyan vedd akkor nincs is értelme folytatni. Részemről becsülöm annyira az ellenfelemet, hogy bele adok mindent és nem alázom meg azzal, hogy csak szórakozok vele. – Ismét támadó állást vettem fel a kardot pedig magam mögé engedtem. – Ha nem vagy képes teljes bedobással küzdeni, akkor most hagyjuk abba! – Kivártam Ai miként fog reagálni és ha folytatni szeretné akkor csupán bólintok egyet és ha úgy látom, hogy felkészült támadásba lendülök. Nem engedem, hogy övé legyen az első lépés. A kardom pengéje izzani kezdett én pedig abban a pillanatban rohanni kezdtem Ai felé. A kard hegye Súrolta a földet én pedig kiáltani kezdtem. A képességemnek nem kimondottan az a célja, hogy megsebezze az ellenfelet hanem, hogy védtelenné tegye ez ellenfelet így ha Ren ki is védi ezt a csapást, akkor is a legrosszabb esetben is félre ütöm a kardját ezzel pedig kiváló alkalmam adódik egy újabb csapás beviteléhez.

_________________
RenAi vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRenAi vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRenAi vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi10/1300RenAi vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by RenAi on Szomb. Szept. 08 2012, 13:11

Rita hozzáállása a párbajoz igencsak megtetszett, ugyanakkor kicsit szégyelltem is magam. Meg sem fordult a fejemben hogy egy ilyen tettel, mondattal bárkit is megsérthetek. Rita támadásba emelte a kardját, ugyanakkor mégis várt a válaszomra.
Nem bírtam magammal, a hozzáállása annyira megtetszett hogy nagy mosoly, majdhogynem vigyor ült ki az arcomra. És mélységesen tisztelni kezdtem, majdhogynem példaképpé nőt a szememben. Én is olyan szeretnék lenni, mint Ő, kifejlett és kifinomult személyiséggel rendelkező nő. Ritára néztem, tekintetünk találkozott, és felemeltem a fegyverem.
- Köszönöm Rita. Mondtam, és mire kimondtam volna már előttem is termett. Egy gyors kard suhintással támadt, ami a földtől felfele ívelt. A támadás nem igazán engem célzott így nem is tudtam hirtelen védekezni ellene, meglepett, eddig az összes vágás, szúrás célpontja én voltam. És én csak álltam és néztem, hogy most mégis mi történik…? Nem volt időm semmire sem, ellen támadni sem védekezni de még csak hátrálni sem. Így a támadása ellökött és még a fegyvert is kiütötte a kezemből. Tudtam, hogy ebből baj lesz… így amint földet értem már nyúltam is a kardom után, de talán hátrálnom kellett volna. A támadása után rögtön támadt egy újabb erős vágással. Ami az életpontjaimba került. Tehetetlenül néztem magam elé, miközben sikerült elérnem a kardom, és felpattantam hogy védekezhessek. A dolog annyira hirtelen ért hogy amint a kardom a ismét kezem tulajdonába került, elkezdtem hátrálni de nem keveset jó pár métert hátra hőköltem, és ijedt tekintettel néztem ellenfelemre. Ha valaki más lett volna azonnal végzett volna velem, nem csak egy vágást hanem egy szabályos ostromlást kaptam volna. A fejemben le is játszódott az eset, ahogy egy arctalan alak egy ilyen helyzetben gonosz, önelégült, szinte már őrült vigyorral az arcán szabályosan szétszabdal és én csak tehetetlenül, tűröm miközben kétségbeesetten, próbálok nyúlni a tőlem néhány centire heverő fegyverem után. Megpróbáltam összeszedni magam, de kellett egy kis idő. Nem azért mert fájt vagy mert elfáradtam, hanem hogy el tudjam felejteni azt az ijedtséget amit az előbb átéltem. Mikor ez megtörtént ismét támadóállásba álltam és nekifutottam az ellenfelemnek, tudtam hogy gyorsabbnak kell lennem nála és ha meglátom izzani a kardját akkor védekeznem kell, kivétel ha valahogy sikerül gyorsabbnak lennem nála. Most eszméltem rá hogy amikor két ember harcol nem a kardjával sőt nem is az eszével teszi azt, hanem minden esetben a két személyiség csap össze igazán.

/ Egy vágás ért ezért mivel az életpontom 22 volt igy maradt 17/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi6908/7300RenAi vs Rita 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Szomb. Szept. 08 2012, 14:04

A támadásommal nagyobb sikert értem el mint ahogy azt vártam. Ren kiejtette a kezéből a fegyver és hátra esett így a következő csapásom is telibe találta. A fegyveréért nyúlt és már talpra is állt én viszont ostoba lettem volna nem kihasználni egy ilyen lehetőséget, mire feleszmélhetett volna már a ott is voltam és rendületlenül támadtam. Az első csapást kivédte… a másodikat is… A harmadik elől hátra ugrott és folyamatosan hátrafelé araszolt. Ezúttal nem követtem őt. Ai végül megtorpant, mintha elkalandozott volna a figyelme. Ez egy újabb lehetőség lett volna a támadásra, de nem mozdultam.
-Kicsit mintha rémültnek tűnnél. Remélem, nem akarod feladni! – Cukkoltam egy picit mire ő ismét támadó állást vett fel és nekem rohant. Ezek szerint nem fogja feladni. Túlságosan kimerültem ahhoz, hogy vissza tudjak támadni ezért most a védekezésre koncentráltam. A két ujjammal fordítottam egyet a kardon így az most az alkarommal párhuzamosan futott vég. Egykezes kardról lévén szó így egy picit könnyebb vele védekezni. Legalábbis a vágásokat így könnyebb hárítani. Folyamatosan záporoztak rám Ai támadásai én pedig igyekeztem ezeket hárítani vagy épp elhajolni előlük kihasználva, hogy gyorsabb vagyok Rennél. Egyre elszántabban harcolt és én ennek kimondottan örültem, de hála annak, hogy az előbb bevetettem a képességemet nem tudtam volna egy épkézláb támadást sem összehozni. Miközben arra koncentráltam, hogy sikerrel kivédjem Ren szűnni nem akaró támadásait kicsit próbáltam fejben összegezni a helyzetet és kitalálni Ren gyengeségeit valamint erősségeit. Annyit már tudok, hogy gyorsabb és erősebb vagyok nála ez eddig tiszta sor. Viszont eddig háromszor tudtam megsebesíteni, ami tizenöt életet jelent, ha az én sebzésemet vesszük alapul. Akkor annyi már biztos, hogy több élete van mint nekem a kérdés, hogy mennyivel. nekem három pont van az életemen ami annyit jelent, hogy ha annyi életem lenne mint nekem akkor már rég vége lenne a harcnak viszont már rá kellet volna jönnie mekkorát is sebzek és ha csak egy ponttal lenne több az enyémnél nem támadna ennyire merészen. Tehát még legalább kétszer kell eltalálnom a győzelemhez. Annyi is biztos, hogy kitartóbb nálam legalábbis, amit eddig láttam erre következtetek. Tehát akkor egy viszony gyengébb, de sokkal kitartóbb és szívósabb ellenféllel állok szemben. Fejben igyekeztem összerakni a stratégiámat de ez nem volt olyan egyszerű folyamatos ostrom alatt de ez legalább nem fárasztott annyira mintha én támadnám őt egyfolytában. Addig védekezek még Ren csak sima, egyszerű támadásokkal operál vagy még ki nem fárad és ellentámadásba lendülhetek.

_________________
RenAi vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRenAi vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRenAi vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi10/1300RenAi vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by RenAi on Vas. Szept. 09 2012, 00:09

- Kicsit mintha rémültnek tűnnél. Remélem, nem akarod feladni! Mondta Rita kissé gúnyosan.
Nem válaszoltam, mert nem volt rá szükség. A kardom felemeltem és gondoltam magamban, ha feladnám, azzal tudnálak leginkább bosszantani, de eszem ágában sem volt lemondani erről a küzdelemről. Összeszedtem magam, és ahogy csak tudtam minden erőmet és minden tudásomat összeszedve, támadtam, szabályosan ostrom alatt tartottam. A legfontosabb hogy ne váljak ismét védtelenné, gondoltam magamban. Szóval nem szabad időt hagynom, arra hogy a speciális támadását bevethesse, vagy hogy bármilyen támadást is bevethessen. Úgy látom, tényleg nem kell félteni Ritát, ugyanis minden egyes támadásom könnyedén kivédte, sőt ez idő alatt még a stratégiáját is építgeti, legalább is ezt olvasom le az arcáról.
Ha ő stratégiázik, akkor nekem sem ártana, de az ilyesmikben sosem voltam jó, így csak folytattam a támadás sorozatomat, hátha legalább kifárad kicsit. Én nyugodt vagyok ilyen téren ugyanis a pontjaimmal fejlesztettem a kitartásom, amit már észrevettem hogy Rita viszont könnyen fárad, azaz ő nem tett rá vagy csak keveset. Szóval fárasztanom kell ahogy csak tudom, és a sok egyszerű támadás után nem hiszem vagy legalább is remélem hogy nem számít arra hogy megpróbálom megint a speciális képességemmel megfosztani pár életpontjától. Én még kettő-három támadásig biztonságba vagyok elvégre mindkét eddig ért támadása ötöt sebzett rám. A támadásaim sorozatában a kardom színe vörösre változott, már emeltem volna a megfelelő pozícióba a vágáshoz, mikor valamiben megcsúsztam, és csaknem ráestem Ritára. Pár pillanatig csak lükén bámultam magam elé, majd kérdőn néztem Ritára, aki ekkor azt sem tudta, hogy most sírjon, vagy nevessen. Ez egy tökéletes alkalom lett volna, arra hogy hátba szúrjon, de kezét a szája elé tartva tőrt ki belőle a nevetés. Ami engem is meglepett, kicsit féltem hogy el kezd majd kiabálni velem de nem ezt történt. Feltápászkodásom közepette még arra is lett időm, hogy észrevegyem azt hogy nem csak mi ketten vagyunk. A pálya külső területén játékosok tartózkodtak, és sokan közülük osztoztak Rita jókedvében, ami nem tartott sokáig amint távolabb álltam picit Ritától beálltam támadóállásba ismét szigor ült ki az arcára.
A szégyentől fülig vörös arccal lendültem ismét támadásba és folytattam az ostromlást, várva a legmegfelelőbb pillanatra mikor bevethetem talán kicsit ügyesebben a különleges képességem.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi6908/7300RenAi vs Rita 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Szept. 09 2012, 21:08

Ren csak folytatta a rohamot és úgy tűnt soha nem fárad el pluszba még annyira belemerültem a gondolataimba, hogy észre se vettem mikor Ren kardja vörösre vált csak mikor már támadásra lendítette a kardját akkor. Az eddigiek láttán a támadása alatt nemcsak az ereje de a sebessége is megnő és így ezt már nem biztos, hogy ki fogom tudni védeni.
-Ez nem jó! - Rémület ült ki az arcomra és kétségbe esetten emeltem védekezésre a kardom amikor… Ren elcsúszott, és ha nem ugrok félre még rám is esik. Pedig ezzel nagy eséllyel meg is nyerhette volna a párbajt. Bambán pislogtam pár másodpercig, hogy most mi van aztán akaratlanul is elkezdtem nevetni. Részben Ren ügyetlensége miatt részben pedig azért, hogy mekkora szerencsém is volt az imént.
- Úgy látom rád fér még egy kis gyakorlás! – Mondtam nevetve ezzel még kínosabbá téve Ren számára a helyzetet aki most olyan vörös lett mint a főtt rák. Rennek sikerült talpra állnia és ismét támadásba kezdett még mindig elpirosodott arccal. Ezúttal viszont nem hátráltam hanem én is neki szaladtam Ainak a derekát célozva a kardal. Az egész csupán egy pillanat alatt történt és immáron egymásnak háttal álltunk. Nem tudtam eltaláltam e vagy sem. Nem hittem volna, hogy részem lesz olyan jelenetben, mint amiket a filmekben és az animékben oly sokszor elsütnek. Az a tipikus rész mikor a két küzdőfél egymásnak rohan és egy-egy szabad szemel nem is követhető vágást ejtenek a következő képkockán pedig már háttal állnak egymásnak. Ilyenkor elhallgat a zene csupán a szél süvítését lehet hallani majd az egyik harcosból, vér spriccel ki és összeesik. Itt még ez jól is jön ki mivel nem érzek fájdalmat így nem tudom, hogy Ai eltalált-e. Ránézek az élet erő csíkomra és…

_________________
RenAi vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRenAi vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRenAi vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi10/1300RenAi vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by RenAi on Vas. Szept. 09 2012, 21:53

A szerencsétlen húzásomnak köszönhetően, már nem a harc heve, hanem egy kis szégyenérzet és harag is hajt előre. Az utóbbi nem Ritára irányul, aki még be is szólt:
- Úgy látom rád fér még egy kis gyakorlás! De hát sajnos meg kell hagyni igaza is, van. Kardot életemben először itt a játékon belül fogtam csak, és eddig csakis mobok ellen használtam és apropó gyakorlás.
- Most is azt csinálom. Feleltem lángvörösen pirosló arccal.
Miközben ezt kimondtam már szaladtam is ellenfelem elé, hogy folytassam az ostromot, de már várt erre a húzásomra és már ő is szaladt felém. Mindez olyan gyorsan történt hogy fel sem tudtam fogni, próbáltam megvágni és ő szintén engem. A következő pillanatban már háttal álltunk egymásnak és nem éreztem de láttam ahogy az életpontjaim szöknek egyre lentebb és lentebb. Megfordultam és megnéztem hogy az én támadásom sikerrel ért e célba, de gyorsaságának köszönhetően valahogy kivédte. Nem tudom talán mert fáradok vagy mert nem figyelek eléggé, sorra követek el igencsak súlyos hibákat.
- Össze kell szednem magam. Mondtam magamban. Azóta hibázok ennyit amióta ostromlom, úgy látszik nem volt jó ötlet, igaz erősítettem a kitartásom de csak egy ponttal, most ez lehet, mégis kevés lesz, ahhoz hogy nyerjek.
- Nem tehetek mást, nekem is taktikáznom kell. Egy átlagosan gyenge játékos nem is tudom hogy-hogy gondolhatja, hogy folyamatos ostromlással győzhet. Zsörtölődtem magamban. Nincs más választásom a legerősebb támadásom, kell bevetnem, úgy hogy közben a nem tehetek felesleges mozdulatokat, hogy ne fáradjak jobban. Szóval ellentámadással kell támadnom akkor, amikor majd Ő támad meg engem, és ha sikerül gyorsan meg is kell ismételnem így talán lesz esélyem a győzelemre.
Azzal kardom felemeltem és vártam Rita támadására. Elvégre mivel Ő is győzni akar így támadni fog. Gondoltam magamban.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi6908/7300RenAi vs Rita 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Szept. 12 2012, 13:26

…És nem változott semmi, ugyan ott állt ahol néhány perccel korábban. Ren támadása célt tévesztett. Próbáltam felidézni a fejemben az imént történteket és többnyire sikerült. Láttam a képet magam előtt, hogy közeledek Ai felé. Ő nyak tájékra támad én pedig mellmagaságban akarom megvágni. Észreveszem a sebesen közeledő pengét és a térdemet berogyasztva éppen, hogy de sikerült elcsusszanom a kard alatt én pedig Ren derekát találom el. Vagyis akkor sikerült megsebeznem őt. Érdekesség, hogy mikor visszagondolok egy csatára vagy bármilyen mozdulatsorra amit korábban tettem mindig kívülről látom magam és most még ráadásul lassítva is történtek a fejemben az események. Tényleg mintha valami b kategóriás akció filmet néznék. Reméltem, hogy Ai összeesik vagy feladja a küzdelmet de nem így lett. Persze valahol sejtettem mert arra már rájöttem, hogy sokkal szívósabb nálam. Éppen csak, egy picit hátra fordítottam a fejem és a szemem sarkából néztem őt. Már felemelt kardal, harcra készen várt. Én pedig föl akartam egyenesedni de a lábaim nem mozdultak a kard amit pedig magam elé tartottam mázsás súlyúvá vált. Nem bírtam tovább a levegőben tartani és a kard hegye egy halk puffanással a földre zuhant. Nem engedtem és igyekeztem újra felemelni de csak alig néhány centire tudtam csak megemelni a földről. Ziháltam, alig kaptam levegőt, elértem a határaimat ennél többre már nem voltam képes. A lábaim kezdtek cserben hagyni és térdre zuhantam. Ennyi volt. Ismét a saját korlátaim miatt veszitek el egy harcot. Francba az egésszel! Elegem van ebből. Még annyi erőm sem maradt, hogy megforduljak és Ai szemébe nézzek. Nem is lettem volna rá képes.
-Úgy tűnik te nyertél. Nem birok már moccanni sem, ha támadni akarsz most tedd! Ennél jobb alkalmad úgy sem lesz. – Felé fordítottam a fejem épp csak annyira, hogy látszódjon, ahogyan mosolygok ne higgye azt, hogy neheztelek rá. Pedig legbelül dühös voltam de nem rá. Saját magamra. Tisztában voltam azzal mennyire alacsony a kitartásom én mégis csak ész nélkül támadtam kifárasztva saját magam. Ezt alaposan elszúrtam.
/Köszi a játékot/


A hozzászólást Rita Hanami összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 15 2012, 08:24-kor.
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi10/1300RenAi vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by RenAi on Pént. Szept. 14 2012, 17:37

A történtek után biztos voltam benne hogy Rita újra fog támadni, de mintha valami nem stimmelne vele. Én megfordultam de Rita még ugyanúgy háttal állt nekem, én a kardom védekező állásba tettem de, úgy hogy ha akarok, azonnal tudjak támadni is, míg Ő semmit sem, csinált még csak szembe sem állt velem.
- Valami nagyon nincs jól… Gondoltam.
Meg sem moccant, sőt még a kardja hegyét is leengedte a földre. Legalábbis úgy tűnt. Kezdtem megijedni, hogy ez valami új speciális támadás, vagy hasonló lesz, de akkor villant be, hogy az nem lehet elvégre mindenkinek csak egy egyedi támadása, van és már láttam a Ritáét ami nagyon nem hasonlított erre. Majd Rita megszólalt:
- Úgy tűnik te, nyertél. Nem birok már moccanni sem, ha támadni akarsz, most tedd! Ennél jobb alkalmad úgy sem lesz. Fordította a fejét enyhén felém és elmosolyodott.
Egy pillanatig értetlenül néztem Ritára, mire megértettem. Tulajdonképp elértem a célom, de valahogy nem így képzeltem a győzelmem.
- Keserű lenne így a győzelmem. Mondtam és közben lesütöttem a szemem.
- Tudom, ha nem tenném meg, megsértenélek, és egy életre megharagudnál rám. De akkor is valahogy nem így képzeltem a végét, azt hittem, hogy egy irdatlan nagy kettős támadás dönti el a harc kimenetelét, de így olyan mintha egy lekötözött, védekezni nem tudó embert kéne megtámadnom. Miközben ezeket mondtam, lassú léptekkel sétáltam Ritához, megkerülve őt hogy majd szemből sebezzem, mert nem tudnám hátulról megtámadni, ugyanakkor a szemébe sincs képem nézni. Azzal a kardom felemeltem, szemem összeszorítottam és még a fejemet is elfordítottam, majd a három gyors vágással véget is vetettem a játéknak. Ezután a győzelem jele jelent meg a fejem felett. Lehet, örültem volna neki, ha nem épp egy olyan tiszteletre méltó ellenfelet győzök le szinte igazságtalanul, mint Rita. Jobban belegondolva ezzel a siránkozással is sérthetem őt, így hogy igazán erős lehessek ezt gyorsan abba kell hagynom.
- Sokat tanultam tőled! Mondtam majd egy nagy mosoly keretében egy mély meghajlással tisztelegtem előtte.

Köszönöm a játékot.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
RenAi vs Rita Vo36oi6908/7300RenAi vs Rita 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 18 2012, 13:20

Szép hosszú küzdelmet láttam, gratulálok! A küzdőteret lezárom.

Jutalom: 15 exp 20 arany
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Rita

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.