Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Okt. 25 2013, 15:00

A napom ugyan úgy indult mint a többi. Reggeli, teázgatás majd a skilljeim és a jártasságaim használatának tökéletesítése. Persze az ember előbb vagy utóbb bele un a napi rutinjába így ez alól én sem vagyok kivétel. Általában egy-egy találkozó Yuichival vagy Ai-chan esetleg egy-egy küzdőtérrel szakítom meg a monotonitás láncát vagy, ahogy most is tettem, egy küldetéssel. A kezdetek városának fő tábláján mindig volt valami izgalmas kaland vagy feladat amit elvállalhatott az egyszeri játékos és ez most sem volt másképp. Sok felkérés mellet volt egy ami igen csak felkeltette az érdeklődésem.Aincrad első számú szörnyvadász versenye!
Drága kalandozó! Izgalomra vágysz? Kihívásra? Kalandra? Akkor ne habozz jelentkezz Aincrad LEGÓRIÁSIBB szörnyvadász versenyére ahol mindezt megkaphatod. HATALMAS izgalom, NAGY kihívás és GIGÁSZI kaland az amit én most nyújtok neked  KOLOSSZÁLIS jutalmak mellet! Ne habozz hát, gyere és légy részese a kalandnak!

Az üzenet csöppet furcsa volt kiemelve a verseny hatalmas jelzőit, de mindenkép érdekesnek hatott. Amint elfogadtam a küldetést megjelentek a koordináták ami a városon túlra egy kis kunyhóhoz vezetett az ajtajára egy apró szakad és gyűrött fecnivel „dekorálva” rajta következővel.


Szörnyvadász versen adminisztrációs iroda!


Különös módon senki nem volt még itt rajtam kívül. Bekopogtattam de bentről semmi válasz nem jött. Némi várakozás után végül végre valami mozgást is észlelhettem ami ugyan nem a kunyhóból hanem a hátam mögül ért. Meg fordulva egy újabb jelentkezővel találhattam szembe magam méghozzá nem is akárkivel.
- Hinari-chan? – Csúszott ki hangosan is a számon a lány a neve csodálkozásomra. Bár nem is értem miért lepődtem meg ezen annyira. – Gondolom te is a verseny miatt jöttél? – Kérdeztem mosolyogva de alig pár perc múlva a lány megérkezésétől kivágódik az ajtó és egy alacsony, idős ember köszönt minket széttárt karokkal.

Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 5457-1273422804

- Áááá végre, végre! Végre valahára el is kezdhetjük ezt a NAAAAGYszerű versenyt. Gyertek csak be gyertek, gyertek! – Fordit nekünk hátat az idős ember majd besétál a házba. Rápillantok Hinarira, amolyan ez meg mi volt nézéssel majd megvonom a vállam és követem az öreget. Bent egy egyszerű vadászkunyhó látványa fogad nem valami tágas, pár trófeával díszítve a falat, középen egy asztallal egy tányérkával és valamiféle sült hús maradványával. Amint Hinari is belép az öregember becsukja maga mögött az ajtót.
- Na akkor mivel most már elegen vagytok ismertetem is a szabályokat. Én fogom megadni nektek mikor melyik szörnyet kell megölnötök. Minden egyes szörny levadászása egy körnek számít, aki beviszi a végső csapást az nyeri a kört és kap egy pontot…. hihi HATALMAS móka lesz. – Kezdett el kuncogni az öreg majd odasétált a szekrényhez és kivett egy-egy csáklyát a végén egy körülbelül 3 méter hosszú kötéllel. – A felszerelésetek! – nyomta a kezünkbe.
- Ez meg minek?- Tettem fel a kérdést mire az idős „úr” csak felnevetett.
- Hát a vadászathoz csillagom! – Feleli mint ha az annyira egyértelmű lenne. Majd a kezünkbe nyom egy-egy teleport kristályt, Checkpoint 1 felirattal. – Ezek visznek majd az egyes vadász mezőkre. – Magyarázza. – Na akkor sok sikert éééééés kezdődjön a veeeerseeeeeny! – Harsogja majd int egyet, hogy használjuk a kristályokat.  – Ja és ha esetleg valamelyikőtöknek elfogy az élete nem hal meg csupán kiesik az adott körből. – Teszi még hozzá. Amint használom a teleport kristályt, egy hatalmas meglehetősen kopár, sziklás területre tévedünk. Túl sok idő nem volt a bambulásra. A hátunk mögött egy hatalmas robbanás hallatszik majd iszonyatos nagy porfelhő kerekedik. Amint a por eloszlik egy Gigantikus méretű szörny látképe fogad bennünket.

Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Colossus03_f

- Ez most komoly? – Marad tátva a szám, majd kisvártatva egy üzenet kapunk mindketten.


Ime az első préda! Pusztítsátok el a gyenge pontját és a szörny meghal.


A rövid üzenet alatt pedig egy szintén rövid ismertető található.


Gratión a kő gólem!

Testét hatalmas oszlopok és kockák építik össze, rengeteg kiszögeléssel és tágas terekkel mintha csak egy hatalmas templom lenne. Könnyű megmászni, lassú nem nagyon foglakozik az emberekkel viszont van egy kis meglepetése… hihihi…. A gyenge pontját a feje tetején lévő kiálló szikla személyében találjátok.
Sok sikert csillagaim!

Az leírást valószínű maga az öreg írhatta. Ismételten Hinarira nézek.
- Most mi legyen? – Teszem fel a kérdést majd a kolosszusra pillantok.


A hozzászólást Rita Hanami összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 04 2013, 21:02-kor.

_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Pént. Okt. 25 2013, 17:45


Már jópár percet eltöltöttem a felhívás olvasásával, tenyeremet a táblának támasztva, ránehezedve, majd mégis ellökve magam. Tetszett, a nagybetűk és a furcsa leírás ellenére, így egy mosollyal böktem rá, majd mentettem is le a koordinátákat. Úgyis régen voltam már kiírt küldetésen, az utóbbiakba rendszerint csak „belecsöppentem”, ideje volt tehát rendesen folytatni a fejlődést, és a mobvadászat is jól hangzott. Legalább lesz valami változatosság, rám is rámfért már, meg persze a Katanára is, habár aligha hittem, hogy a fegyver képes lehet beleunni a monoton harcokba. Ott szerettem volna lenni időben, így a legegyszerűbb módszerhez folyamodtam, majd a teleportáció után jókedvűen lépdeltem a kunyhó felé, egy ismerős alakot látva meg közvetlen a bejárat előtt.
- Szia – mosolyogtam rá – Igen, érdekesnek tűnt, és gondoltam megpróbálom. De együtt biztosan könnyebb lesz – folytattam, időközben tekintetemet a lányról az ajtóra fordítva, ahol az öreg felbukkant. Nemcsak Rita furcsállotta a hirtelenséget, de egyelőre kíváncsian álltam hozzá, így kettejük után, utolsónak léptem át a küszöböt, és elgondolkozva hallgattam végig az ismertetőt.
- El…fogy az élete? – kérdeztem vissza, de későn, hiszen a kristályok aktiválódtak, és a testemet körbevevő, kékes fény elnyomta a hangomat.

Csak megfordulni volt időm, meg a fejemet felemelni, ám az is hosszú másodpercekbe tellett, annyira magas volt a szörny, amivel szembekerültünk. Rita kérdésére csak a szájamat tátva bámultam a kőmonstrumot, majd becsukva azt, lemondóan sóhajtottam:
- Úgy tűnik – feleltem egy kicsit megkésve – De legalább tudjuk a gyengéit – tettem hozzá, miután átfutottam a szöveget. Becsuktam a panelt, majd megnyitottam a menümet, és magamra vettem a felszereléseim, végezetül pedig a Katanát is előhívtam: valahogy jobban bíztam benne, mint a csáklyában, viszont a kötél még hasznomra lehet, így egy rövid hümmögés után azt végül a vállamon hagytam. Ki tudja, mi vár ránk, a hegymászásban pedig nem sok tapasztalatom volt.
- Szerintem induljunk el, aztán majd kiderül – válaszoltam, igyekeztem határozott lenni, bár nem tudom mennyire sikerült. Mindenesetre én előrementem, pár méter után visszanézve céhtársamra és bevárva őt, amennyiben nem jött utánam azonnal – Melyik lábat másszuk meg? Vagy próbálkozzunk a kezében tartott kőtömbbel inkább?
A csapatmunkára alapoztam, habár az öreg nem tudatta velünk pontosan, mit jelentenek a körök és a pontok, meg maga a verseny fogalma, de úgy gondoltam, hogy úgyis a küldetés feladatának teljesítése a célunk, a hogyanok várhatnak.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Okt. 25 2013, 18:31

Na jó legalább nem csak az én szám maradt tátva hanem Hinarié is.
- Nem vagyok benne biztos, hogy ez olyan nagy előny a számunkra. – Tettem csípőre a kezem és közben két ujjammal a homlokom masszíroztam sűrű hümmögés közepette. Mégis mibe kevertem magam… magunk. Hinari hamar összeszedte magát én pedig még mindig ugyan abban a pózban követtem őt.
- Szerintem inkább a lábával próbálkozzunk. Ha el kezd hadonászni azzal az izével az szerintem nem lenne túl előnyös. Bár a mozgásából ítélve elég lassú. – Próbálok én is valamiféle taktikát kieszelni.
- Bogárkáim ezt el felejtettem oda adni! – Szólal meg hirtelen a kisöreg a hátunk mögött megérintve Hinari és az én derekam.
- kyaa! – Ugrottam pár lépést előre. Kicsit belemerültem a „szörnyike” látványába. Amint hátra fordulok egy-egy újabb kristályt nyújt elénk. Egy vöröset és egy kéket.
- A csapat színetek. – Teszi hozzá gyorsan ami engem sűrű homlokráncolásra késztetett.
- De hisz csak ketten vagyunk! – Hívom fel az öreg figyelmét mire ő csak elmosolyodik.
- Pont elegen, hogy mindkét csapatban egyforma létszám legyen. – Ehhez inkább már nem fűztem semmit. – Ezek nélkül, hiába ölitek meg őket, nem jár pont. – Teszi hozzá is közelebb nyújtja a kezeit így kénytelen voltam elfogadni, elvettem hát a pirosat. Amint megérintem a kristály vörös színben elpixeleződik de a darabok nem tűnnek el mint ahogy szoktak hanem körül ölelnek majd bele ívódnak a páncélomba és a ruhámba vörössé változtatva azokat sőt, még az indikátorom színe is vörös lesz. Ha Hinari megérinti a kék kristályt ő ugyan így jár csak értelem szerűen vörös helyett kék szint vesz fel a cuccai és az indikátora majd magasan az égen hatalmas betűkkel a következők jelennek meg.

Blue Team 0 : 0 Red Team
Majd az öreg egyszerűen ki teleportál újfent magunkra hagyva bennünket.
- Úgy tűnik ellenfelek leszünk. - Nézek Hinarira majd elmosolyodok. – Nekem megfelel! Úgyis revansot akartam venni a pengék tánca után. – Tekintetem kihívóan végig mérte a lányt majd a kapott kötél végét a derekamra kötöttem majd feltekerve keresztbe raktam a vállamon, végül én is elővettem a kardokat. Ezúttal már kezdéskor mindkettőt. – Győzzön a jobbik! – Adtam meg a szokásos kívánságot majd elindultam az óriás felé de hamar megtorpantam. Hogyan is kellene hozzá kezdenem…..

_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Pént. Okt. 25 2013, 18:58


A lehetőségeinken töprengtem, el kellett ismernem, Ritának igaza volt, a láb könnyebb célpontnak tűnt, habár az is volt vagy pár méter magas, a kötél nélkül valószínűleg nem sok esélyünk lett volna. Meg magasugrás-kristályom sem volt, szidtam is magam miatta, de ezen már nem lehetett segíteni, így egy sóhaj után bólintottam, és folytattam az utat.
- Hm? – néztem vissza a vállam fölött, igaz én sem számítottam az öregre, plána nem ekkor, de még mindig jobban jártam, mint a lány, aki közelebb volt a hirtelen felbukkanó küldetésadóhoz – Bogárka – konstatáltam a már nem előszörre kimondott jelzőt, hátha jobban hangzik úgy, ha én ejtem ki, ám mivel ugyanolyan idegesítő volt így is, a szemöldökömet ráncolva ismételtem meg, immáron gondolatban. Bogárka. Nem, határozottan nem.
- Szóval egyszemélyes csapatok – fordultam feléjük, és léptem közelebb a felém tartott tárgyhoz, elvéve a kéket, és forgatva azt egy darabig, amígnem el nem tűnt, megváltoztatva a teljes felszerelésünket, és az indikátort is – De ugye nem marad így? – böktem az említett jelző felé, egyértelműen jelezve, hogy nem tetszik, hogy pirosra lett színezve, ám magamban hálát adva a szerencsémnek, hogy Rita a vöröset vette el, és nem a kéket. Per pillanat ez volt a legnagyobb problémám, maga a szituáció csak akkor kezdett el foglalkoztatni, amikor az öreg újra magunkra hagyott. Újfent elmosolyodtam, ezúttal viszonozva a lány kihívó tekintetét, majd egy kicsivel feljebb emeltem a Katanát, hogy tudja, komolyan gondolom.
- Győzzön a jobbik – ismételtem utána, majd már rohantam is a szörny felé, útközben azon agyalva, vajon miképpen lehetne a lehető leggyorsabban feljutni a tetejére. Nem volt kérdés, hogy az ismertetőben említett gyengepontot kell ütni, ám azt senki egy szóval nem mondta, hogy egyetlen csapás elég lesz. Mi lesz, ha mindketten fölérünk, és mondjuk csak másodikra pixeleződik el a monstrum? Nem engedhettem, hogy feljusson, mégis, lelökni a céhtársamat… ekkor viszont eszembe jutottak az öreg szavai, és értelmet is nyertek az elhangzottak. Meg lehet halni, de csak az adott körben érvényes, ideiglenesen. Vajon igaz ez? Vajon kockáztathatok?
Mélyen beszívtam a levegőt, és elindultam. Szaladtam, beelőzve Ritát, aki megtorpant, egyenesen a szörny jobb lába alá érkezve, majd meglendítve a kötél összehurkolt végét, remélve, hogy sikerül valahová beakasztani.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Okt. 25 2013, 21:33

- Ne aggódj bogárkám ez a rendszer többek közt az indikátorok védelmére is szolgál. – Mosolyodik, el az öreg majd eltűnik. Örültem annak, hogy Hinari ténylegesen komolyan veszi a kihívást bár annak már kevésbé, hogy céltudatosan tőrt előre megcsáklyázva a szörny jobb lábát. Nem fogok ellened veszíteni. Ezzel az elhatározással indultam neki a bal lábát célba véve. Többször is megpörgetem a csáklyát mire feldobom a monstrum lábának egy kiszögelésére azonban az nem akad be. Újból megpróbálom de megint nem sikerül.
-Chö… - Mérgelődök magamban majd harmadjára is nekifogok megrántom a kötelet de az ezúttal nem hullik vissza.
- Végre! – Még jó, hogy nem lógtam el a testnevelés órákat. A falon… vagyis a szörnyen tényleg könnyű volt felmászni így viszonylag gyorsan is haladtam felfelé eljutva a gólem térdéig.
- Ez a valami nagyobb mint hittem. – Nézek fel a magasba bár sokat nem láthattam mivel a szörny ágyéka eltakarja a kilátást. A leírás nem hazudott valóban sok a kiszögelés és a viszonylag nagyobb tér. Amit kijelöltem magamnak pihenő helynek kellően széles volt, hogy akár piknikezzek is egyet. Persze ez nem opció. Egy futó pillantást vetettem Hinarira, hogy ő merre tart azonban túl sokáig nem nézelődhettem. Mély robajló hang csapta meg a fülemet és a talaj remegni kezdett a talpam alatt, hogy aztán az egész elkezdjen lejteni én pedig a fizika törvényeinek megfelelően csúszni kezdtem lefelé. Kétségbe esetten próbáltam megkapaszkodni a kiálló kövekben de mind hiába csak csúsztam lefele és a helyzeten az se segített, hogy a szikla egyre inkább átcsapott függőlegesbe még végül teljes meredekségnél meg nem áll. Megijedtem, hogy lezuhanok. Nem is kicsit. Csupán egy ösztönös mozdulatnak köszönhettem, hogy előrántottam a kardom és beleszúrtam az egyik hasadékba, szerencsére kellően mélyen ahhoz, hogy megtartson és ne tűnjek el a mélységben. Kissé elsápadva néztem le, hamar rájöttem, hogy mi is történt. A dög mozgásba lendült és pechemre pont a bal lábával kezdte el. Amint, hogy a felismerés rám tört már jött is a következő megpróbáltatás. A szörny lába lefelé mozgott, hogy újból két lábon állhasson a talajon. Éreztem ahogy a felfelé törő légáramlat alám kap és szinte súlytalanul suhanok a levegőben. Majd egy robbanás, ahogy a gigász talpa összeütközik a talajjal és a lefelé ható erő kibillent a biztosnak hitt támaszomból. Zuhantam. Már megint. Ezúttal már túl messze volt a fal, hogy ismét eljátszom az előbbit. A pánik megint kezd feltörni bennem… nem! Ezúttal nem! Még mindig itt van a kötél és a csáklya. Még tudom használni. Levettem a vállamról a kötelet és eldobtam. Nem is néztem hova, csak akadjon meg valamiben. És így is lett. Mint ha egy ló rúgott volna derékon, olyan érzés volt mikor a kötél visszarántott majd arccal neki csapódtam a falnak. A látásom elhomályosult, pár pillanatra még az eszméletem is elvesztettem. Tehetetlenül lógtam a kötélen. Még jó, hogy magamra kötöttem. Mikor végre magamhoz tértem és tudatosult bennem mekkora veszélyben vagyok minden erőmmel szorítottam magamhoz a kötelet és másztam fölfelé a legelső szélesebb pontig ahol végre biztos talaj lehetett a talpam alatt. Csak kérdés meddig. Négykézláb térdéltem magam előtt, alig kaptam levegőt a rémülettől. Már értem miért csak ketten vagyunk itt. Nem volt több olyan bolond aki ezt bevállalná.
- De akkor is végig csinálom! – Szorítottam ökölbe a kezem majd felálltam. Ezúttal eljutok a derekáig onnan pedig fel a fejéhez.


_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by RenAi on Vas. Okt. 27 2013, 20:57

Nem tudom mi ütött az emberekbe, de ma valamiért mindenki be volt zsongva. A kedvenc fogadóm is meg volt tömve vendégekkel, pedig ahogy fejlődnek az emberek az alacsonyabb szintek úgy kezdenek egyre inkább elnéptelenedni. Nem, nem azt mondom hogy kihaltak, hanem inkább csak az npc-k a bent ragadt gyerekek és néhány kóbor lélek jár erre, vagy épp aki csak kikapcsolódni akar.

Feltűnt valami és ennek akartam utána járni. Méghozzá az hogy a szintek nem csak külön mapok hanem egyfajta külön kis világok, egyéni npc-kel és a hirdető táblák is mindegyik helyen mást és mást kínálnak. Könnyű küldetést szeretnék, amit akár le is tudok szólózni. Kíváncsi vagyok, hogy egyedül el bírnék-e egy már ilyen igaz kis szabású küldetéssel, és amire még kíváncsibb vagyok, hogy vajon mennyi expet és aranyat fogok kapni a végén. Ha jól jönnek a jutalmak, talán jobban megéri így farmolni mintsem szenvedni a nagyobb küldikkel. A fogadóból kiérve gyorsan fel is keresem a hirdető táblát, amin meg is akad a szemem egy aranyosnak tűnő küldetésen.

Izgalom? Kaland? Kihívás? – Dicséretesnek hangzik, bár kissé érdekes ezeket olvasni mikor már lassan túl lépem a huszonegyet. Kicsi szint kis kihívás, próbálom logikát keresni a játék felépítésében, persze nem indulhatok ki a bossból, mivel szinte bárki mehet akinek van elég bátorsága hozzá. A bossok felépítése arányosan nő a tagok számától, legalábbis valahogy így tűnt nekem, de talán a küldetés rendszer más alapokra van fektetve. Vagyis remélem. A küldetést végig olvastam majd felvettem, megjelentek a szükséges koordináták és már szedtem is a lábam arra felé. Nem kellett neki sok idő, hamar oda is találtam ami nálam meglepő de néha előfordul. Ócska kis kiírás jelezte hogy hol is vagyok. Szörnyvadász verseny adminisztrációs iroda. Hmm… ha verseny akkor nincs szólózás… szomorodtam el, de nem törtem le, úgy voltam vele hogy majd segítek a „kicsiknek”. Belépve egy kopaszodó öreg bácsi fogadott.
- Gyere csak be édesem. Gondolom téged is a versenyláz izgalma hozott ide. Ülj le sietnünk kell, mivel már így is késésben vagy. Persze attól még utolérheted a többieket. Ülj csak le és töltsd ki ezt. -
Utasítgatott és nyomott a kezembe egy jelentkező lapot. Míg én töltögettem addig Ő elmagyarázta a részleteket és adott fontosabb információt.
- Hihiiii íme a NAGYszerű felszerelésed, egy kötél egy csákány és egy teleport kristály csillagom. – De ezzel még nem fejezte be.
-Whaa… valahol itt kell lennie… - Kezdett el kotorászni az asztala fiókjában.
- Vagy talán még sem… áhh dehogy nem itt van az! – Lelkendezett az öreg. Én csak csendben kissé megilletődve néztem végig az eseményeket, szóhoz sem jutottam. Majd az idős bácsi egy zöld kristályt nyom a kezembe.
- Ne nézz ilyen értetlenül aranyoskám. Nem számoltam vele hogy lesz még egy tag, de mindenképp kellemes meglepetést jelentett a betoppanásod. – Még mindig nem vágtam a dolgokat de nem akartam rákérdezni a dolgokra, inkább megköszöntem elmosolyodtam és használtam a teleport kristályt.

- Whaa… - Pislogtam sűrűn, a portól nem láttam túl sokat és mintha előttem felrobbant volna valami. Majd mikor kissé kitisztult a légkör megdörzsöltem a szemem. Nem hittem el azt amit látok.
- Wehh? Egy boss? Az első szinten?... És hol vannak a többiek? – Értetlenkedek majd hamarosan kapok egy kis üzenetet a szörny leírásáról.
- Szóval nem boss.. -*Sóhajtottam fel majd nyugodtam meg.*
- De akkor is hol vagyok… És hol vannak a többiek. Whaaa! Lehet hogy az a nagy monstrum már megölte őket?! – Futott át a fejemen ez a rémisztő gondolat. Utána beugrottak az öreg szavai hogy nem hallhatunk meg, csak ki teleportálunk.
- Sietnem kell! Talán még tudok segíteni. Vagy épp győzni. -*Jelent meg két kis ördög szarvacska a fejemen.* Nem kellett sok utol is értem a monstumot. Szerencsémre lassú volt. Kardomat elő rántottam és elkezdtem püfölni a sarkát.
- Vehh?... Semmi élet mínusz? Semmi reakció? Semmi, semmi? – Jah, körülbelül ennyi történt. Átfutottam ugye a leírást, de úgy voltam vele hogy majd püfölök párat és minden megoldódik. Hát nagyon nem… Kicsit bosszúsan előveszem a csákányom és a kötelem.
- Hát ez nem túl hosszú… - Jegyeztem meg, csalódva. A kötélből csináltam egy lasszót majd meglendítettem párszor és el is találtam egy kiálló… izét… Túlzottan nem tudtam beazonosítani. A kötél megszorult rajta így esélyem támadt felmászni. Utána a csákányt használtam és valahogy el tudtam lavírozni a térdéig. Majd megremegett a „talaj alattam”
- Weeeh?... – Ez nehéz. QQ - Állapítottam meg. Kapaszkodtam, ahogy csak tudtam. Azt hiszem lépni készül, legalábbis kezdett egyre inkább összemenni a tér a combja és a vádli része között. Nem maradhattam ott, mert félő hogy netán beszorulok. Óvatosan megpróbáltam kilavírozgatni az első felére. Még mindig nem láttam senkit. Kicsit értetlen voltam, mikor a színem még meg van. Vagyis vannak játékban emberek. Hmm… mivel későn érkeztem lehet hogy ők már mind feljutottak volna?... Néztem felfele, de sokmindent nem láttam. Még a tetejét sem. A csákány a kézbe és is vágtam a combja felső részébe. Szépen lassan jutok egyre fentebb. Majd ismét megremegett a gólem. A csáklyát nem vágtam bele eléggé így a meglazult repedés elengedte és zuhanni kezdtem. Mivel közel voltam a testéhez így megpróbáltam megkapaszkodni, sikertelenül. Majd egy kiálló gerendára estem rá olyan erővel, hogy majdnem ketté törtem mint egy darab fa… Nem fájt, de a szemeim kigúvadtak és kellett idő hogy bármit is tudjak reagálni. Már csúsztam volna le, mire valamennyire észhez tértem és sikeresen megragadtam azt a jobb kezemmel. A lábammal igyekeztem bele kapaszkodni valami kiálló törmelékbe. Sikerült is. Már épp kezdett volna leporladni, mire másik támaszra sikerült áthelyeznem a lábam. Majd nem maradt más minthogy felmásszak. A kötelet használtam most főként, a csáklya gyakran csak hátráltat, vontam le a következtetést. Lépésről lépésre szinte, de sikerült meghódítanom a comb területét, majd kénytelen voltam jobbra kitérni. Belekapaszkodtam mindenbe amibe csak tudtam, a kötelet a derekamra a másik végét pedig az éppen segítségemre szolgáló törmelékre akasztottam. Majd valahogy sikeresen feljutottam az óriás gólem hasa részébe ami meglepetésemre üres volt, mármint úgy festet mintha bele vájtak volna egy nagy termet, kiálló oszlopokkal és furcsa tömelékekkel. Úgy nézem nem volt már mai gyerek ez az óriás sem… de kicsit pihennem kellett így a közepében törökülésbe leültem és megterítettem magamnak hogy falatozgassak valami miközben pontjaim újratöltődnek. Már épp emeltem volna egy szendvicset a számhoz mikor megpillantottam egy kósza árnyékot.
- Áhh, meglep hogy pont veled találkozom itt. - Mosolyodtam el.
- Kérsz te is? – Nyújtottam felé a szendvicsem másik felét.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi6908/7300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Kedd Okt. 29 2013, 23:11


Azért valahol megnyugtató volt az öreg mondókája az indikátorszínekről, és ezért, de csak ezért, nem fűztem hozzászólást a jelzőjére, ami minden kimondásnál egyre jobban kezdett idegesíteni. Mondjuk, az igazat megvallva, alkalmam se nagyon lett volna kifejezni heves nemtetszésemet (persze a magam módján), ugyanis az emberke eltűnt. Én pedig csak a fejemet ingattam, majd ránéztem a lányra, s végül a kőszörnyre. Verseny indul!

Mondanám, hogy fél szemmel figyeltem céhtársamat, mit csinál és hogyan csinálja, mert ez alapkövetelmény ugye, egy ilyen küldetésen, és amúgyis így szoktam meg, így szokták meg. De sajnos nem ez volt a helyzet, hiszen a fölénk magasodó mob jobban lekötötte a figyelmemet, így semmi esélyem nem volt oldalra pillantgatni, meg hátrafelé sem: csak előre, meg fölfelé, jelen pillanatban ez jelenthette a különbséget a pontszerzés és a zuhanás között. Hurkoltam a kötelet, céloztam, majd… rájöttem, hogy nem vagyok íjász. Az első próbálkozásaim még a legalsó, kiálló kockaélig sem repültek el, így hamar rájöttem, hogy nehezék kell neki. De ez pont az a művelet volt, amire a világért se használtam volna a Katanát, így egy sóhajtás után inkább kerestem a sziklás terepen egy követ, és azzal folytattam. Amint feszült a kötél a rángatásomra, elkezdtem fölfelé mászni rajta, a fegyveremet kéznél tartva, az övemen a tokjában. Így minden nagyobb nehézség nélkül eljutottam a térde közeléig, ám ekkor amaz megmozdult, szerencsémre először a másik lábát emelte, így volt időm felkészülni az esetleges változásokra. Hamarosan lejteni fog, ráadásul hátrafelé, de mindezt a térde alatt csak, felette inkább egyenesedni fog, így nekem oda kell mennem. Rohannom. Mostmár a kezembe vettem a Katanát, úgy szeltem a métereket, s bár még éppen időben feljutottam, avval nem számoltam, hogy az egyensúlyomat nehéz lesz megtartani még a majdnem vízszintesen is. Így, annak rendje és módja szerint csúsztam vissza pár métert, és estem volna le a fegyverem nélkül, ehelyett azonban hagytam magam lógni, amíg a monstrum befejezte a lépést, majd visszamásztam az egyik – viszonylag – védett helyre, és pihentem egy kicsit. Az égen immáron három csapat fénylett, úgy tűnt, hogy egy zöld játékos is beszállt a játékba, mire én csak elmosolyodtam: amíg ketten egymással küzdenek, a harmadik könnyedén feljuthat. És ismerve Rita harci szellemét, nem kételkedtem benne, hogy én leszek az a bizonyos harmadik.
Felpattantam, és már ki is néztem magamnak a következő állomást, a derekánál volt egy szélesebb sáv, ha feljebb jutok, onnan már nehezebb lesz visszazuhanni is. Egy bólintás után már el is indultam, ezúttal használva a csáklyát is, méterről méterre haladva, inkább lassan, minthogy kezdhessem az elejéről. Ez pár perc alatt megvolt, kilátást bámulni azonban nem volt idő, szememmel Ritát vagy az idegen játékost kerestem, s majdnem ugrottam egyet hátra, amikor ismerős hangra lettem figyelmes:
- Ai? Hát te? Te vagy a harmadik versenyző? – csodálkoztam, igaz, látva a zöld páncélját, a kérdés feleslegessé vált, de azért biztos ami biztos… - Öhm, köszi nem, sietek – mosolyogtam rá, amint megkínált, majd csak a fejemet ingattam: továbbra sem tudtam kiigazodni rajta. Eközben persze nézelődtem, hátha felbukkan Rita is, majd hamar észbe kaptam (hiszen ha meglátom, az máris időveszteség), és már indultam is volna tovább…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Nov. 08 2013, 13:09

Az, hogy ez a hatalmas dög mozog, igencsak lelassított, már nem is láttam Hinarit de nem is szabad ezzel foglalkoznom. Lassan-lassan kezdtem belejönni a dologba és egyre rutinosabban kezdtem el mászni a monstrum lábain jól időzítve a pihenőket és a pozíció váltást mikor a szörny ismét egy hatalmasat lép a lábával és ugyan bele telt egy kis időbe de végül fel is értem a szörny derkáig. Szétnéztem de Hinarit nem láttam sehol majd egyszer csak egy pont jelző tábla megváltozott.

Blue Team: 0
Red Team: 0
Green Team: 0

Valaki újfent belépett a játékba. Hmm… egy újabb vetélytárs. Különös volt a szörny a belseje üreges volt, mint ha folyósokon sétálgattam volna a „falakon” különféle képek vagy képíráshoz hasonló rajzok voltak de ezeket nagyon nem lehetett kivenni. Vagy túlságosan le volta kopva vagy egyes helyekre olyannyira nem jutott be a fény, hogy örültem ha nem buktam orra. Bár időveszteséget kockáztattam vele, mégis egy picit alaposabban szét néztem hátha találok valami kis járatot ami felfelé visz. Nem így lett viszont találtam belül egy nagyobb csarnokot aminek a közepén egy hatalmas szakadék volt, lenézve láthattam a talajt felfelé pedig… a szörny gyengepontját! Megörültem de a cél nagyon, nagyon magasan volt ráadásul a fal ezen a ponton teljesen meredek volt, egy kiszögelés vagy padka sem akadt ahol felkapaszkodhattam volna. Érdekes, talán az lett volna a szörnyeteg gyomra? Tovább haladtam majd hangokat halottam. Az egyik biztosan Hinarié volt a másik pedig… Ai? Közelebb értem így bekapcsoltam a lopakodást, pár szinttel feljebb voltam mint ők talán nem is vettek észre. Ez viszont jó lehetőség arra, hogy kicsit rajtuk üssek. A zöld csapat valóban Ai-chan volt. Mit csinál ő itt? Hmmm… vicceljük meg őket picit. Még mindig lopakodva végig osonta az egyik kiálló gerendán ami nagyjából pont Hinari felett volt. Leszedtem a derekamról a kötelet és a csáklyás végét Hinari felé dobtam lehetőleg úgy, hogy az rátekeredjen a lábára. Ha sikerül, leugrom a gerendáról úgy, hogy minél közelebb érjek földet Ai-hoz lehetőleg mögé, közben szorosan fogva a kötelet Hinarit fejjel lefelé fellógatva őt ezzel. Amint földet érek Belerúgok egyet Ai-chan térdhajlatába a földre kényszerítve őt és a kezeit (de legalábbis az egyiket) hátra csapva hozzá kötöm a kötél másik végét majd elengedem a kötelet. Ha közel azonos súlyban vannak akkor Ai-chan és Hinari mind a ketten fellógatva függnek majd a gerendáról én pedig egy diadal ittas nevetést követően elveszem Ai-tól a saját kötelét és intve egyet elindulok felfelé. Ha Hinari nehezebb, mint Ai akkor ő a fizika törvényei szerint lezuhan Ai-t pedig a súlya fellógatja őt. Ez esetben megpróbálom felkapni a földön fekvő lány Kötelét és gyorsan elrohanni.  Végül pedig ha Ai a nehezebb, akkor Hinari lóg tovább és Aitól veszem el gyorsan a kötelet a meglepetés erejét kihasználva és úgy rohanok tovább.

/Igyekeztem mindent feltételes módba írni majd ti döntsétek el mi, hogyan sikerül és szerintem most Hinari írjon előbb, hogy egyáltalán sikerül e őt fellógatnom Very Happy/

_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Vas. Nov. 10 2013, 22:32


Furcsa volt csakígy egymással beszélgetni, egy versenyre menő küldetés kellős közepén, ám ha valakiről, akkor Airól el tudtam ezt képzelni. Ritáról már kevésbé, így alaposan körülnéztem, többször is, vajon hol tart, mikor fog felénk jönni, mert abban biztos voltam, hogy tudja, hol vagyunk. Persze fölfelé nem néztem, csak amikor egy kötelet szúrtam ki a szemem sarkából, ahogy felénk közeledik. Hát ez…? Nem tudom, hogyan sikerült végülis pont úgy dobnia, hogy az körbetekeredjen a lábamon, de már időm sem volt ezen gondolkodni, ugyanis ahogy ő ugrott lefelé, úgy emelkedtem én is fel. Hm, nem hittem volna, hogy nem csúszik ki a lábam, de úgy tűnik, szerencsés ötlet volt ez a lány részéről, én pedig reflexből lendítettem meg a kezemben lévő fegyvert. Nem hihette, hogy tétlenül fogom nézni, ahogyan egy ilyen csel után csakúgy otthagy minket, így egy elegáns vágással szabadítottam ki magam, az Akrobatikámat aktiválva, hogy életpont-veszteség nélkül érjek földet. Vagyis követ. Fogalmam sem volt, addigra sikerült-e Ai-t is meglepnie, vagy sem, s miközben a ruhámat igazítottam meg, azon agyaltam, vajon miért is nem kapcsoltam be én az Észlelésemet? Pedig biztosan megtettem, vagy nem? Egy sóhajtás kíséretében végül – így utólagosan – élesítettem ezt is, hogy mégegyszer ne tudjon észrevétlen maradni előttem, majd rámosolyogtam a lányra:
- Szép volt, de ne hidd, hogy ennyivel megúszod! – mosolyogtam rá kihívóan, majd a Katana felfénylett újra, jelezve, hogy támadásra összpontosítottam: elrugaszkodtam a talajtól, és egy féloldalas, oldalról indított vágással igyekeztem megvágni őt, ha nem volt a kezében RenAi kötele, ha meg már a kezében volt (tehát sikerült elvennie), akkor csak imitáltam, hogy a kaszttársamat célzom, ám az igazi célpontom a kötél volt. Ha összejött, ha nem, próbáltam kihasználni, hogy párbajszituációra számítanak, és az ellenlépésüket meg sem várva, ugrottam fel egy közeleső, kiálló sziklára, onnan pedig följebb.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by RenAi on Hétf. Nov. 25 2013, 21:58


~ Őrület…. >< Amikor jelentkeztem erre a küldetésre meg sem fordult a fejemben hogy majd egy ilyen egyedi kihívással találom szembe magam. Tudtam hogy rajtam kívül még vannak ketten de arról sejtésem sem volt hogy kikkel hoz szembe a sors, ami persze fura egy játék és mi alkotjuk benne a színesebbnél színesebb felhasználható bábukat. ~
Mint valami teraszról bámultam az elém táruló kopár tájat miközben eszegettem, mikor pár furcsa árnyékra és mozgásra lettem figyelmes, kíváncsian kémleltem, hogy mikor és ki jelenik meg mint tulajdonosa. Hamarosan meg is pillanthattam és lelkendezve ismertem fel jelenlegi céhvezéremet. Köszöntem és megkínáltam egy kis ennivalóval, elvégre ő is elfáradhatott míg ide ért. Plusz idő közben pihengőztem is kicsit, így már volt elég energiám a folytatáshoz. De minek is sínetti?... Nem hajt a tatár. Sőt még csak nem is ölre megy a mérkőzés. Sok dolog átfutott a fejemen, hogy mi lenne ha össze fognék vele és ketten érnénk el a gyenge pontját, de a győzelem csakis egy valakié lehet és bizony az emberek nem szeretnek osztozni, nálam is csak attól függ mit kapnék.

Hiába nyújtottam neki oda a nasim felét nem kérte. De kérdéseket szórt felém.
- Igen és igen. – Bólintottam még mindig a pokrócomon törökülésben. Elmosolyodtam mikor kijelentette hogy síet. Pedig mint mondtam nem hajt a tatár. Már el, is pakoltam felálltam, de lehajoltam hogy leporoljam a ruhám. Hiába… én valahogy mindig össze tudom magam koszolni. Amire figyelmes lettem hogy Hinari egy furcsa hangot adhat ki és nem sokra rá már fejjel lefele lóg felém, sok időm nem volt felfogni az eseményeket, máris érezem hogy valaki a hátam mögött van és támadásra készül. Éreztem is miként lába hozzá simul az enyémhez és egy erős nyomást fejt ki rá, nem tudtam mit tenni… kibicsaklott a lábam, és egy szerencsétlen mozdulattal ahejett hogy előre dőltem volna pont hátra dőltem és lefejeltem a támadómat. Akrobatikámat kihasználva vissza szereztem az egyensúlyom és hátra nyúlva megfogva a támadóm ruháját ahol csak értem súlyemelésem segítségével magam elé rántottam a fejem felett. Neki vágtam a földhöz és rá nehezedtem úgy hogy a térdeimmel lefogtam a válla tövénél a kezeit hogy ne tudjon védekezni. Majd ekkor megpillantottam az acát a lánynak.
- Riii-nyaaaan! – Kiáltottam fel és a lefogásom teljes elengedtem, így maradt csak a jól megérdemelt ölelés. Hozzá simultam, hozzá bújtam éreztem a lány ruhájának kellemes illatát. Időközben Hinari is levágta magát és némi mondandója is volt a vörös hajú lánykához.
- Nyaaaan, miért nem játszuk ki a játékot? Izé... úgy értem hogy... hogyan is értem?... - Emeltem a kezem a számhoz és úgy csináltam mint aki nagyon gondolkodik.
- Izé... nos mivel elég komoly szituációba kerültünk, és ugye mindannyiunknak fáj a foga a jutalomra.. mi lenne ha összefognánk mind a hárman és csak a célban esnénk egymásnak mint igazi ellenségek. Ki tudnánk használni egymás képességeit, ezzel erősíteni és továbbjuttatni magunkat hogy hamarabb végezzünk. Sőt biztos is vagyok benne hogy van itt még némi turpisság. ><Mivel nem hiszem hogy ekkora jutalmat egy ilyen egyszerűen túlnagyított küldetésért kapunk.Túl gyanús >< Szerintem jobb lenne ha összefognánk! - És vártam a véleményeket. Szinte már láttam magam előtt hogy mindketten elvetik az ötletem és én leszek a nagy bakaaa hercegnő, aki naivitásával senki sem szállhat szembe. De mit tehetnék?... Én ilyen vagyok, nem szeretek más emberekkel harcolni, inkább velük együtt küzdök egy célért mintsem ellenük. Nem igazán tudom hogy a többieknek mi a véleményük erről, de egy próbát azért megér.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi6908/7300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Dec. 03 2013, 13:19

Oké, a tervem nagyon nem úgy vált be ahogy én azt szerettem volna. Az még talán oké, hogy Hinari kivágta magát szinte pillanatok alatt. Reménykedtem benne, hogy legalább a meglepetés ereje lesokkolja a lányt. Tévedtem. Ha a valóságban lettünk volna akkor valószínű így lett volna de a játék megedzett minket. Ilyen dolgokon már meg se lepődünk. De ez még csak az első bukta volt. Mikor Ait földre akartam kényszeríteni ő nemes egyszerűséggel lefejelt. Véletlen? Valószínű hisz róla beszélünk. Automatikusan odakaptam az orromhoz, most komolyan! Mikor szokom már meg végre, hogy itt nincs se vér se fájdalom se, semmi. Minden esetre ez az idő bőven elég volt ahhoz, hogy a lány megragadjon a ruhámnál fogva és átdobva magán földhöz csapjon.
- Uph… - Csak ennyit tudtam kinyögni. - Eeeeh? – Az arcom hirtelen lángvörös lett ahogy a lány a térdeivel lefogja a vállam teljes belátás nyújtva a szoknyája alá. – M-m-mégis miféle alsó neműt hordasz te? – Kérdeztem hebegve majd inkább lelöktem magamról a lányt és gyorsan felálltam. Erre valahogy még nem voltam felkészülve. Tudtam, hogy Ai perverz, de ennyire? Még fel sem ocsúdtam a lány a nyakamba ugrott majd kinyomja belőlem a szuszt. Időközben valahogy Hinari is zavaró közelségbe került, méghozzá kivont kardal. Annyira el voltam foglalva Ai-chan… izéjével, hogy észre se vettem mikor ránk támadt. Elvétette volna? Ai-chan ajánlatán csak elmosolyodtam, nem is ő lenne ha nem állna elő egy ilyen ötlettel.
- A lényeg a versengésen van. Mi értelme részt venni ha… - Elharaptam a mondatot és rémülten meredtem a távolba Ai és Hinari mögé. – Az meg meg… - Dadogtam kitágult pupillákkal és remegő ajkakkal, majd ha még figyelmük nem irányült abba az irányba amerre és is néztem az ujjammal mutatok felé. Amint a két lány oda figyel az arcomra egy zsiván vigyor ül ki és Ai-t, neki lököm Hinarinak. Amennyire esetlen Szinte biztos voltam, hogy Ai fellöki majd hinarit is én pedig már szaladtam is abba az irányba ahol a céhvezérünk levágta magát. A kötél még nem pixeleződött el csupán valamivel rövidebb lett. Futás közben felkaptam a földőr és rá szökkentem egy kiszögelésre onnan tovább egy másikra majd egy újabbra végül pedig egy felsőbb szintre keveredtem. Ócska trükk volt de általában pont ezek jönnek be.

_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Kedd Dec. 03 2013, 14:05


Miután végre újra két lábbal álltam a talajon, tekintetemmel gyorsan Ritát és Ai-t kerestem, hátha még lesz időm meglepni őket, amíg egymással vannak elfoglalva. Persze, most sem azt láttam, amire számítottam, s egy halvány mosoly is kiült az arcomra, amint Ai sikeresen lefejelte a másik lányt. Kuncogtam is volna, ha a célom csupán a megfigyelése lett volna az eseményeknek, de mivel én is a részese voltam, így a pillanatnyi megtorpanás után újra megindultam… majd ugrottam hátra, ugyanis RenAi olyan erővel lendítette előre – felém – a céhtársát, hogy ha a közelükben lettem volna, bizony én is megjárom.
- Ííí – takartam el a szemeim kissé, amint a koppanást hallottam, nem volt kis teljesítmény azért így földre kényszeríteni valakit, s hiába nem volt fájdalomérzet, szinte fájt márcsak a nézése is. Ritának az volt a szerencséje, hogy Rita volt, így nem lett folytatás, vagyis csak egymást ölelgették, amin cseppet sem csodálkoztam – RenAi nem épp a kiszámíthatóságáról volt híres. Persze ostoba lettem volna, ha nem használom ki a helyzetet, így odafutottam, és egy elegáns vágással próbáltam megrövidíteni a lány kötelét, s ha sikerült, ha nem, már léptem is hátrébb, érdeklődve figyelve, mihez kezdenek most. A Katanát nem engedtem le, de – bár az eszemben volt, hogy most megléphetnék – nem is támadtam meg őket, nem lett volna illendő gyakorlatilag harcképtelen állapotukban rájuk rontani. Ai, szokásához híven, megpróbálkozott a békésebb megoldás ötletével, s én már éppen nyitottam is volna a számat, hogy válaszoljak neki, amikor Rita megelőzött, ijedten nézve mögénk. Szinte reflexszerűen kaptam oda a fejem, bevallom, nem volt bennem, hogy a lány esetleg át akarna vágni minket, s a kőgólem előző, láblendítéses akciója után a legrosszabbra számítottam. Például hogy éppen emeli az óriási kőkezét, és megpróbálja megvakarni a hasát, ahol vagyunk, mert viszket neki a ténykedéseink miatt. Ez és ehhez hasonló lehetőségek villantak át az agyamon, ám mielőtt tudatosulhatott volna bennem, hogy semmi ilyesmi nem fog történni, legalábbis most még nem, úgy (ha Ritának sikerült ellöknie Ai-t) a lovaglány váratlanul nekem lökődött, s mivel súlyemelésem nem volt, így megtartani nem tudtam őt, viszont az akrobatikám elég volt, hogy ne bucskázzunk le a lényről. Már ami engem illet. Fejcsóválva tápászkodtam fel, s pillantásommal még éppen elkaptam, ahogyan Rita meglóg az általam megrövidített kötéllel – azaz, próbál meglógni.
- Na látod, pont ezért nem fog ez működni – feleltem Ai korábbi felvetésére, hangomban nem érződött semmiféle neheztelés, inkább amolyan „kihívás elfogadva”- szerűen szóltam hozzá, majd hagytam ott, kaszttársam után vetve magamat.

Igyekeztem minél hamarabb utolérni őt, és a lábánál fogva rántani magam mögé, hogy legalább egy-két sziklával lejjebb zuhanjon, de azért ne essen le. Nem tudtam, mennyi életpont-veszteséggel járna, így nem kockáztattam, ám azért az előző mutatványát se hagytam válasz nélkül, amint elérhető közelségbe ért, úgy fél kézzel és két lábbal tartva magam a monstrumon, a jobb kezemben lévő Katanát már lendítettem is felé, hogy lehetőleg sikerüljön úgy megsebezni, hogy képtelen a védekezésre (mondjuk mert éppen zuhan lefelé , vagy hasonló). Ai mögöttem volt, ebben biztos voltam, hiszen a bossokon is később került sorra, így volt némi sejtésem a gyorsaságáról. Vele egyelőre nem foglalkoztam, Rita lerántására koncentráltam elsősorban, aztán ha ez összejött, persze próbáltam úgy intézni, hogy Ai felé essen, de mindent nem lehetett egyszerre, így nem is gondoltam, hogy száz százalékig sikerülni fog.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by RenAi on Szer. Dec. 04 2013, 20:59

~ Furcsán kuszálódnak a dolgok. Először összefutok Hinarival, majd Ritával is. Yeeeh, egy JL party – gondolom magamban, de rá kell ébredjek hogy ez nem egy hétköznapi buli lesz. ~

Hinari csak lóg a levegőben, én pedig jobbra balra billegetem a fejem miképp követem a tekintetemmel, de a lány sem tétlenkedik szinte rögtön előveszi a kardját és használatra fogja. Míg engem megtámadnak hátulról… kissé meglepődtem. >< Nem számítottam rá hogy a harmadik fél is ilyen hamar felbukkan, bár tudnom kellet volna Hinari légi akrobatikájából hogy ez csakis valaki más műve lehet, de mért is gondolnék rosszra, elsőre meg sem fordult a fejembe. Éreztem hogy egy láb megpróbál a hajlatnál nekem nehezedni és igyekszik kitaszítani az egyensúlyomból, ami sikerül is, de egy aprócska botlásnak köszönhetően le fejelem az illetőt. De amint észbe kapok megfogom a ruháját és egy egyszerű mozzanattal áthajítom a fejem felett. Imádom a súlyemelésem. ;3 Majd gyorsan olyan helyzetbe is terpeszkedek rajta hogy ne nagyon tudjon mozogni. Pár pillanat múlva felismertem a vörös hajú lányt. És örömömben fel is kiáltottam. De egy nem várt kérdés fogad.
- Ehh, hogy ez? – Húztam kicsit fentebb a szoknyám hogy én is lássam.
- Imádom ezt a bugyim, olyan cukiii. – Mondom ki hangosan.
- Uhh, meg tudom mutatni azt az üzletet ahol vettem. Biztos találunk neked valót is. Mondjuk nyuszisat pici bojttal hátul, esetleg olyan cuki cicásat aminek nyitva van a szája. – Közelebb hajolok a lányhoz.
- Te? Gondoltad volna hogy tényleg nincs ott semmi? Mármint nyitva van a szája és nah tudod… Ez olyan kawaiii és még praktikus is. – Ezt a mondatom kissé halkabban mondtam, bár ha Hinari fülelni akart akkor hallhatta. Tudtam hogy Rita kiborítható az ilyen dolgokkal, így még inkább szerettem vele játszadozni. Hinari aktivizálta magát és ketté vágta a kötelem. Én gyorsan oda kaptam értük és elvettem még mielőtt a lány felkaphatná vagy valami, már ha tudtam, és megszólaltam.
- Jééé, most már kettő van belőle! *-* - Jelentettem ki, miközben az egyik a bal a másik kötéldarab a jobb kezemben volt. Riii-nyan nem sokkal letaszított magáról, így már szemben álltunk egymásnak, Hina-chan volt kissé távolabb tőlünk. A beszélgetésünk folytatódott, én próbáltam a lányokat békésebb megoldás felé terelni, de nem sok sikerrel, bár sejtettem hogy ez lesz. Rita ijedt arckifejezése megrémített, nem tudtam elképzelni mit láthat ha már Ő is megijed. Lassú szakadozott mozgással néztem fel.

De nem láttam semmit. >< Nem kapcsoltam, még bámészkodtam egy ideig, míg egy lökést nem éreztem magamon. És én csak dőltem illedelmesen.
- Waaaaaaah~ - Hallatszódott a hangom vontatott lasítottfelvételes efektusban, míg éreztem hogy már Hinari felé dőlök. Nem tudtam mit tenni. Rá estem a lányra…. még hozzá nem is akármilyen pózban. A kezeimet gyorsan elkaptam a gömbölyded párnácskákról, és vöröslő arccal néztem a lányra.
- Nem szándékos volt… izé én nem vagyok olyan. >.> - Az első részét a mondatnak elhadartam a másodikat viszont már pökhendibben mondtam, viszont valamivel halkabban.

Majd Hina-chan, inkább igyekszik megakadályozni kötele elnyisszantását, és Rita után ered. Mókás volt nézni őket, és valahol büszke is voltam Rita chan sunyi húzására.
- Izé… csajok… én .. már mint … nah… én is itt vagyok ááám! – Jelentettem ki, integettem, kalimpáltam, de nem nagyon figyeltek rám.
- Nah jó, ti csak foglalkozzatok egymással én addig jobbra el! – Mondtam szinte magam előtt motyogva, sunyi hangon és két kis ördög szarvacska jelent meg a fejem felett. És a köteleket összecsomóztam, már ha megvoltak még. És a szörnyike jobb oldalára somfordáltam és igyekeztem felmászni. Ha nem volt kötelem, akkor kénytelen voltam a belső járatokat felderíteni, és reméltem hogy ott kötök ki ahol szeretnék… legalábbis előbb utóbb.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi6908/7300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Dec. 06 2013, 14:22

A lány feljebb húzta a szoknyáját mire még inkább láthatóvá vált a… khmm… fehérneműje.
- Határozottan nem nevezném ezt bugyinak! – Feleltem Ai kijelentésére és még mindig fülig elvörösödve néztem majd Ai hirtelen a lány közelebb hajolt.
- Kizárt, hogy én ilyet felvegyek! – Jelentettem ki teljes elhatározottsággal de Ai azért tovább folytatta. – Mégis miben lenne az praktikus? – Kérdeztem vissza ártatlanul majd hirtelen leesett mire is gondolt. – Óóóóó.. - ettől szinte már gőzfelhőket eregetett a fejem de ha úgy vesszük igaza volt. – Bár fáj kimondani de lehet, hogy igazad van, tényleg praktikus ha „abból” a szemszögből nézzük. – Kaptam félre a tekintetem. A tervem újfent megint nem sikerült, úgy ahogy én azt akartam. Oké az elterelés sikerült aminek örültem, én már csak ilyen aljas vagyok, de mikor már épp az utolsó ugrást végeztem volna éreztem ahogy valami visszafele húz és elkezdek zuhanni, nem sok kellet, hogy rájöjjek, Hinari a hirtelen irányváltásom fő oka, na meg a gravitáció.
- Mit csinálsz? – Méltatlankodtam zuhanás közben és próbáltam bele kapaszkodni Hinari ruhájába vagy kötelébe de ez a váratlan helyzet miatt nem úgy sikerült mint akartam és a ruhája helyett a haját ragadtam meg. Sajnos nem született egy aranyhajnak így ettől még én zuhantam de gazdagabb lettem egy nagy marék Hinari hajjal, a klónozni akarom akkor talán még jól is jön. Lezuhantam a földre, kiterülve kezemben a DNS mintákkal és csak meredtem Hinari megritkult frizuráját.
- Hopsz! – Tartottam az arcom elé a maréknyi hajcsomót. Remélem itt a saoban gyorsan visszanő. Idő közben Ai is lelépett így egymagam maradtam. Ki kell találnom valamit, hogy beelőzzem őket.


_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Pént. Dec. 06 2013, 15:58


Nem tudtam Ai pontosan miket is mondott Ritának, de a lány vörös arcából és a reakcióiból azért sejtettem egyet s mást. Nem is Ai lett volna, hehe, meg is mosolyogtam a szituációt, habár nem lettem volna kaszttársam helyében. Aztán így vagy úgy, de ők is rendezték, amit kellett, közben ketté is vágtam a hozzám közelebbi kötelet, ám valószínű ezek spéci tárgyak lehettek, ugyanis nem pixeleződtek el. Nem is lett volna érdekes, ha nem így történt volna, így valamiféle elégedettséggel szemléltem az eseményeket, majd konstatáltam, hogy egyikünk se hagyja magát.
- Heh? - léptem hátrébb az esésemmel egyszerre, céhtársamhoz hasonlóan fülig vörösödve Ai mozdulata után - O...oké - nyeltem, még mindig ledöbbenve egy kicsit, és próbáltam magamhoz térni, fejemet is rázva kicsit, hátha jobb lesz. Azt meg kell hagyni, Rita ügyesen taktikázott, ezzel előnyhöz jutva, s amíg én őrá figyeltem újfent, Ai meglógott, hogy merre és hol van, arról fogalmam sem volt, ám annyit tudtam, hogy közvetlen alattam biztosan nem. Viszont ez egy dologban megkönnyítette a feladatomat: jelen pillanatban elég volt a kardforgató lányra koncentrálnom, persze miután végleg elhessegettem a zavarodott gondolatokat.

Együtt használva az akrobatikámat, a kötelet és a Katanát, sikerült utolérnem őt, majd a lábánál fogva, minden erőmet beleadva visszarántani. Közben már olyan magasságban voltunk, hogy inkább felfelé néztem, s amint tekintetemmel követni akartam Ritát, ahogy alább zuhan, megszédültem kissé, így már kaptam is vissza a fejem a sziklához, erősen hozzásimulva, zihálva egy csöppet az ijedtségtől. Túlságosan is messze volt a biztonságos talaj. Az érzés váratlanul ért, a megszokott bizsergető érzés, fájni ugye nem fájt semmi, ám én nem mertem az életcsíkomra nézni, összeszorított szemmel álltam egyhelyben, majd vesztettem el az egyensúlyom, ahogy a hajamnál fogva dőltem hátra – nem éppen magamtól.
- Wááá – nyitottam ki a szemeim, és kaptam a szikla után, jobb kézzel meglendítve a fegyverem, hogy lehetőleg beleálljon az egyik résbe, támadásra mégcsak nem is gondolva. Sikerült, a húzóerő megszűnt, s csak pár, a levegőben szálló szőke hajszál tudatosította bennem az előző percekben történteket. Ám a világért nem engedtem volna most el a sziklát, hogy megtapinthassam a megritkult felületet, nem, ahhoz túl sok méter volt alattam. Mélyen beszívtam a levegőt, majd lassan engedtem ki, és kezdtem el tovább mászni, óvatosan, mindig csupán egy kicsivel jutva feljebb. S bár egy kicsit azért aggódtam Ritáért, nem néztem magam mögé, csakis arra összpontosítottam, hogy elérjem a fölöttem lévő mélyedést, talán a szörny válla alatt lehetett, de szélárnyékot nyújtott, és biztonságosnak tűnt. Legalábbis, a majdnem függőleges terepnél biztonságosabbnak.
Leültem, hátamat egy kiálló kőtömbnek támasztva, s pihentem egy sort. Most, hogy a lábam alatt viszonylag vízszintes volt a talapzat, már nyugodtabban szemléltem a tájat, elsuhanó alakokat keresve, az Észlelésemet is bekapcsolva tartva. Kisvártatva fölálltam, és indultam tovább, a monstrum jobb vállán voltam, s néztem, merre lehetne továbbhaladni. Nem rohantam, hiszen elég lett volna egy aprócska botlás vagy megcsúszás, és bizonyosan párszáz lábbal lentebb végeztem volna. Néhány résznél még a lélegzetemet is visszatartottam, ám minden négy-öt méter után megálltam, céhtársaimat keresve. Ügyesek voltak, egy másodpercre sem gondoltam, hogy az előző akciózással már nyertem is. S ha Rita talán még nem ért fel ennyi idő alatt, Ai valószínűleg. Habár, ki tudja…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by RenAi on Kedd Dec. 10 2013, 20:18

~ Riii és Hina-chan eljátszadozgattak egymással, bár én az események végét már nem láttam. A kötelet összecsomóztam, a nehezék a végén és jöhet a folytatás. ~

Néhány méterrel arrébb már a hangjukat sem hallottam, bár lehet hogy jobb is így, mivel ez segít hogy cél felé koncentráljak ha már a többiek elvetették az ötletem. De semmi baj, ha én győzök még megbánják hogy nem értettek velem egyett és próbáltak békésen egy csapatként játszani.é Persze értem én hogy a versengésen van a hangsúj de ahogy nézem nem mi mindinkább az idő a legfőbb ellenségünk. Nem tudom hogy a többieknek fel tűnt-e már de a nap igen csak kezd vörösödni és lenyugvó állapotába kerülni. Észre sem vettem hogy így telt az idő. Úgy kettő-három órának tűnt amit itt töltöttünk erre tessék… A kötelet lendítettem és rá-ráakaszgattam a kiálló szikla darabkákra. Egy idő után elég monoton és fárasztó dolog mindig ugyanez a mozdulat miközben úgy érzem hogy nem nagyon jutottam fentebb. Meglepődtem mikor egy óráási árny vetült rám és a környezetemre. Egy pillanatig meg sem tudtam mozdulni, majd mikor hátra pillantottam megállt a lélegzetem. Egy óriási kéz emelkedett fel a levegőbe. Hezitáltam hogy mégis mi lenne a legjobb megoldás, ösztönösen menekülni kezdtem majd mikor a kéz két három méter távolságban volt tőlem elhatároztam magam. Ugrok. Úgy is tettem az egyik kezemmel kapaszkodtam a sziklába a másikkal már lendítettem is a kötelet. Az első próbálkozás sikertelen volt, majd mikor újra próbálkoztam bele kapott a kampó az egyik szikladarabba ami kiállt a kezéből. Nagyot nyeltem, majd elrugaszkodtam. A súlyom és a monstrum kezének lendülete végett alig bírtam tartani magam. De az szörnyike megoldotta pár gondom, mivel a kezét az orrához emelte, és ennyi idő alatt valahogy fel tudtam mászni rajta. Bár ilyen esetekre köthettem volna több csomót a kötélre. De ez már késő bánat. Felmásztam a kezére, ami egyre csak közeledett az orrához, majd nagyot lendítettem a nehezékes végén és bele akasztottam az orra hegyébe, így ismét elrugaszkodhattam. A lendület erejével majdnem bele repültem egyenest a szájába. De ott limbálózva próbáltam megtalálni az egyensúlyom és kitartani hogy le ne zuhanjak. A kezem csúszni kezdett és egy szerencsém volt csak. A csomó. Hinari szét vágta a kötelet de én még össze tudtam csomózni, így ez volt az ami megakadályozta a zuhanásomat. Ami megmentette az életemet. Ironikus nem?... De még felmászni sem volt időm, mivel a monstrum furcsa mozdulatot tett, majd a száját is kinyitotta és egy óriási hapcit küldött felém.
- Pfuuuuj… óriás takony! >< - Jegyeztem meg a tömérdek porra, kavicsra és omló kő darabkákra. Nem volt kellemes és a csomó sem bírta már sokáig. Szépen lassan elkezdett kibomlani, én pedig ilyedten néztem hogy mit is tehetnék. A kijövő óriás hapci lendülete zászlóként lobogtatott, sőt egy pillanatra még Hinari alakját is felismetem. Szívesen integettem volna neki… de azt hiszem az totál fail lett volna. Így maradt a két marokkal kapaszkodás és próbáltam egyre fentebb és fentebb mászni a légáramlatt ellenére. A csomót elhagyva a kezem ugyan már az izzadtságtól is csúszott de valami csoda folytán mégis csak sikerült felmásznom az orr hegyéig. Bele kapaszkodtam, felmásztam majd felültem.
- Egészségedre Óriás! – Tettem a kezem az orrára… mármint a testem mellé, de úgy hogy lehessen látni hogy az-az érintés neki szól. Nagyot sóhajtva dőltem el. Elfáradtam és a szívem még mindig a torkomban dobogott. Azt hiszem itt pihenek egy kicsit.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi6908/7300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Dec. 11 2013, 21:39

Milyen szép is az ég! Kár, hogy a monstrum feje teljesen belerondít a képbe. Egy kis időre elfelejtkeztem a versenyről és csak feküdtem a hideg kövön, vagy inkább az óriás hideg testén? Nem is tudom hirtelen, de ez eszembe jutatott egy másik kérdést. Vajon kőből van a szíve? Ki tudja? Hinari és Ai már jócskán előrébb lehetnek, nekem se ártana valamit produkálnom. Lassan felültem, majd feltápászkodva elindultam afelé a hatalmas üregszerűség felé amit korábban láttam a szörny hasa táján. Odérve a peremet és a falakat néztem. Különös. Ezen a részen a fal teljesen sima. Lenéztem az üreg mélyébe. Sötét, volt így nem láthattam milyen mély is, viszont fentről áradt be némi fény de nem ez volt ami a legkülönösebb volt. Ahogy kihajoltam éreztem némi felfelé mozgó légáramlatot ami néha megváltozott és a levegő lefelé áramlott majd ismét fel. Különös. Szabályos ritmusokban váltakozott, mint az emberi légzés. Lehetséges lenne, hogy ez a szörny légcsatornája? Elméletben jóval lentebb vagyok mint a mellkasának kellene lenni. Nem telt bele sok idő a lég áramlat egyre erősödött felfelé még a végén már egy szuper erős ventilátorral ért fel. Ekkor ugrott be az ötlet. Használjuk liftnek! Persze kockázatos volt hisz előfordulhat, hogy szimplán leesem és akkor kampec. Sok választásom nem volt így becsuktam a szemem és leugrottam. Éreztem, hogy a hajam az égnek mered és én pedig nem zuhantam, sőt egyenesen felfelé tartottam. a tervem bevált! Végre valami sikerül is ebben a rémes napban. Hirtelen jött örömöm hamar elillant mikor hirtelen irányt váltottam és a fal felé kezdtem sodródni majd egy szűk járat beszippantott. Teljes volt a sötétség és nem láttam semmit de tisztán éreztem, hogy neki-neki csapódok a falnak. Végül megláttam a fényt az alagút végén és kikerültem a szabad levegőbe, hogy onnan neki csapódjak a falnak. Egy halk puffanással landoltam a földön közben pedig Ai hangját halottam. Utolértem őket? Szétnéztem és láttam, hogy az orr résznél vagyok az óriás tenyerében.
- Remek, még nyerhetek! – Tért vissza belém az önbizalom ami hamar mélyrepülésbe kezdett akárcsak az óriás keze. Sikerült meghúzódnom egy résben így elkerültem a zuhanást. Mikor végre megállt szétnéztem.
- Ez a térde lenne?- Csapott arcon a felismerés, hogy az óriás leengedte a kezét. – WÁÁÁÁÁÁÁ… Most még lejjeb kerültem mint voltam! – Ordítottam torkom szakadtából kifakadva a történteken.


_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Vas. Dec. 15 2013, 18:10


Határozottan fújt a szél. Nem is kicsit. Mondjuk ezen nem volt mit csodálkozni, hiszen a monstrum vállán voltam, nagyokat lélegezve, méterről méterre jutva közelebb a nyakához, minden erősebb széllökésnél négykézlábra ereszkedve. Egyáltalán nem volt egyszerű, amíg nem jutott eszembe, hogy megcsáklyázzam az egyik sziklát, minél messzebbre dobva a kötél fémes végét, a másikat pedig a derekamra kötözve. Így egy csöppet biztonságosabbnak éreztem magam alatt a talajt, tudva, hogy ha el is veszíteném az egyensúlyomat, sem fogok lezuhanni – elméletileg. Aztán ez a felfogásom is borulni látszott, amint a kőgólem teste megremegett, mintha tüsszenteni akarna, úgy fujkodta a levegőt, én pedig minden erőmmel próbáltam a legközelebbi, kiálló darabba kapaszkodni. Eleinte ment is, ám csakhamar azon vettem észre magamat, hogy a Katana hegye végigszántja a váll lejjebbi részét, a csáklya pedig kiugrik a helyéről, egyenesen felém száguldva.
Az volt a mázlim, hogy a mozgás csupán pár másodpercig tartott, így még idejében hozzá tudtam simulni a mellkasához, ám sajnos az öreg által adott szerszám úgy fejen vágott, hogy nemcsak minimális páncélom ment le, de egy ideig azt sem tudtam, pontosan merre vagyok. Ai hangja térített magamhoz, jóval felettem volt, a szörny orrán üldögélt. Sietnem kell, ha nem akarom, hogy előbb felérjen. Eközben Ritát is megláttam, habár csak fél szemmel, elsősorban a mászásra koncentráltam, de megkönnyebbülten konstatáltam, hogy a lovaglány is szünetet tart.  Az eddig magam mögött húzott kötelet megpörgettem, beakasztva a fülébe – nos, egy pár próbálkozás kellett hozzá, hogy összejöjjön – és így húzva fel magam, beleülve a fülkagylójába, és pihegve egy kicsit.

Közben az Észlelésemmel igyekeztem figyelni, Ai továbbment-e, illetve hogy Rita hol is van. Ha jól saccolom, a monstrum füléből el lehet jutni az orrához, csupán pár barlangjáraton kell keresztülmenni, egy kis ugrás lefelé, majd séta, és már ott is vagyok. Hiszen, mint kiderült, egész jól járható utak vannak a testén belül is, így egy próbát mindenképpen megért. Aktiváltam tehát a Lopakodásomat, és végigfutottam az említett helyeken, az orra végénél lelassítva.
- Búúú – ugrottam Ai elé egy kis Akrobatikával, remélve, hogy rá tudok ijeszteni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by RenAi on Szomb. Dec. 21 2013, 13:17

Furcsa ötletem, furcsa fordulatokat biztosított. Mint például a vörös hajú lányka szó szerint elrepült mellettem, épp csak szárnyakat nem láttam a hátán. Mikor az orra részéből lógtam kifelé, egyszer csak elrepült mellettem.
- Jéé, egy Ritaaa! – Örültem meg a lánynak, és megpróbáltam elkapni a kezemmel, de ő csak repült tovább egyenest a monstrum kezébe. Majd kicsit értetlenkedve, de inkább csak magamra koncentrálva siettem tovább felfelé, de a szörny orrán úgy éreztem kissé pihennem kell. A kitartáspontjaim fogyatkoznak és fáradtan nem is érdemes továbbvesződni ezen az úton. A célhoz igaz közel járok, de nincs értelme kifáradtan bevenni az utolsó akadályokat, főleg hogy a nyakszirt igencsak védetlen és számunkra fedezéket nem épp biztosító pont a szörnyen, így csakis kipihenve vagyok hajlandó neki állni.
Fázok… QQ Ismertem fel az érzést és panaszkodva magamnak vettem tudomásul hogy nem is olyan kellemes idefent, főleg mikor a napot eltakarta pár kósza felhő esetleg a szörnyike fordított hátat az egyetlen meleget biztosító forrásnak. ~Maooo… tovább kéne menni.~ Próbáltam meggyőzni magam, majd fordultam egyet, így a jobb oldalamra és pár erőltetett pislogás után el is bóbiskoltam és nem kellet sok mély álomba is merültem.

Egy hosszú folyosón találtam magam, furcsa volt esett a hó pedig egy épület belsejében voltam. Visszanéztem magam mögé, hogy némi információt gyűlytsek, de a fali képek és a padlóra lehullt hóban hagyott lábnyomokon kívül nem jutottam semmire. A talpam alatt ropogott a hideg fehérség így hangot adva merre tartásomnak. Majd arra lettem figyelmes hogy velem ellentétesen is ropog valaki talpa alatt a hó. Hátra figyeltem de nem láttam senkit. Kapkodtam a fejem de sehol senki, lenéztem a földre és a saját nyomaimon kívül még volt ott valaki másé is. Kisebb volt mint az enyém, és még a lábujjai nyomai is látszódtak. Mezítláb volna? Végig követtem és közvetlen mellettem volt az utolsó pár lábnyom, tulajdonos nélkül. Felnyöszörögtem amint tudatosult bennem, de tovább nem is jutottam mert a nyomok ismét megszaporotak, körbe kerültek engem majd egyenesen előre eltűntek. Egy halk kislány kacajt hallottam majd az is eltűnt.
- Jiin~ Ritaa~ - Préseltem ki egérke hangon a fogaim között, miközben meg sem mertem moccanni. Majd mivel az szellemecske vagy mi előre vette azt útját, hát én biztosan nem fogom követni, irány arra amerről jöttem. Méghozzá gyors léptekbe. Ahogy síettem elált a hóesés, sőt a talajon és a képekre hult hó maradványok is egyre kevesebbek lettek, sőt mintha minden kezdene kizöldülni. Nem értettem pontosan hogy mi is történik, de gondolkodni nem is volt időm. Virágok és pillangók jelentek meg, kicsit lasítottam, majd megláttam gyönyörködni a látványban, vagyis lassú léptekkel haladva tovább figyeltem a legszebb évszak teremtményeit. Majd lehajoltam hogy leszakítsak egy gyönyörű szét mályva színű virágot. Ha megmutatom Jinnek, biztos örülne neki. *-*
- Lopjáák a virágainkaat! – Halottam egy nagyon vékony vinnyogós hangot. Majd hátra pillantottam. Egy méhecskét, aki felém mutogat a kezéve, vagyis a csápjával… Lemerevedve nézem hogy most mégis mi folyik itt. Pislogok párat, de addigra még vagy száz szárnyaska jelenik meg mellette.
- Teee! Nem szégyenled magad? Ellopod a virágainkat, ezzel megfosztasz minket az élelmünktől, és még munka súlyos munkanélküliséget is okozol. >< El kell valamiből tartani a kis dolgozóinkat és a királynőt! – A királynő szóra mindenki meghajolt a levegőben.
- Etoo, ez csak egy szál. – Válaszoltam megszeppenve.
- Csak egy szááál?! Csak egy szál most! És csak egy szál te! De szerinted hányszor egy szál hiányzik innen? Nézz csak körbe! – A kis méhecske felháborodva mutogatott a csápjával, és körbenézve tényleg megváltozott a táj, minden zöldellt ugyan, de a virágoknak a csak a szárai látszott, egynek sem volt fejecskéje.
- De azok nem én…– Nem tudtam befejezni a mondatot, a felháborodott méz gyűjtögetők  egyszer csak nekem rontottak, fullánkos felükkel és én csak futni tudtam. Azt hiszem még sosem futottam ennyire gyorsan. Ijesztőek voltak, és mindegyik kis méhecske csúnyán szidott amiért elloptam a virágokat. Már szinte könnyes volt a szemem mert tudtam hogy sokáig nem húzom majd hangos morajlást követően beszakadt talpam alatt a padló, és egy furcsa teremben találtam magam. Egy szörny fején voltam, de a teste nem látszódót, nem tűnt mélynek mert az alsó részeket nem láttam, csupán a szörny tetejét nyaktól felfelé a többi mind sötétség. Az esés következtében elestem így kicsit tántorogva felálltam.
- Wehh? – Eddig jutottam, ,mikor megpillantottam egy furcsa lényt. Ami elém ugrott és csak annyit mondott:[color:f521= #a8a8a8] - Búúú. -
- Bouu? – Kérdeztem vissza, de nem válaszolt, ellentétben mögülem jött a válasz.
- Vigyázz Ő egy boss! – Néztem magam mögé és egy zöld hajú srácra lettem figyelmes.
- Egy boss? De Ő túl cuki bossnak! – Jelentettem ki. Majd meg akartam ölelni, bebizonyítva hogy Ő bizony nem egy gonosz boss, csupán egy erre tévedt elveszett lányka. Kicsit tántorogva bizonytalan léptekkel közeledtem a lányhoz és öleltem meg ha meg tudtam. A két kezem átnyújtva a lány vállai fölött, ismételten elnehezedtem és álomba merültem.

/Szóval, a postom végén Ai alvajárt, inkább leírom hogy egyértelmű legyen ^^" És íme egy kép a "bossról" /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi6908/7300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Dec. 31 2013, 11:03

Francba, Francba, francba, francba! Ez a nap egyre rosszabb és rosszabb lesz. Ma valahogy annyira nem akar sikerülni semmi, hogy már az kezd fájdalmassá válni. Hinari és Ai hol tartanak már? Biztosan már a szörnyeteg gyengepontja előtt harcolnak, hogy ki vigye be a végső csapást. Felnéztem, abban reménykedve, hogy meglátom őket de innen ez gyakorlatilag lehetetlen. Jó lenne, ha még egyet tüsszentene ez a dög vagy valami mert ismét felmászni túl sok időt venne igénybe, addigra a lányok már rég megölik és egy cukrászdába nevetgélnek az egészen. Wáááááá! Mégis mit csináljak? Fel alá járkáltam, hátha ezzel majd feltámad valami isteni sugallat de csak annyit értem el vele, hogy kifárasztottam magam. Az ötlet nem jött így megálltam egy helybe és ölbe tett kézzel
„hümmögtem” majd egyszer csak a szörnyeteg teste elkezdett remegni és lassú, komótos tempóval előre haladt. Gyorsan megkapaszkodtam a hozzám legközelebb eső felületben és figyeltem az eseményeket. A szörnyeteg másik keze, amiben a „botot” tartotta egyre inkább közeledett felém és kellet egy kis idő, hogy leessen mit is akar. Az üres kezével, amiben én is helyet foglaltam, meg akarta markolni a botot. Ezt felismerve kétségbe esetten igyekeztem felfelé mászni mivel azért az elég kellemetlen lett volna ha egyszerűen agyon nyom. Az óriás fegyvere vészesen közeledett de még épp időbe sikerült annyira felmásznom, hogy onnan ráugorjak elkerülve a palacsintává válást. Sok időm nem volt a pihengetésre. Ezúttal felfele irányba kezdett el mozogni, nyilván azért, hogy a feje felé emelje azt a hatalmas akármit. Még a végén lesz egy kis szerencsém, talán így könnyedén feljuthatok a feje tetejére. Ahogy Óriás úr egyre magasabbra emelte a fegyvert a felület is úgy csapot át vízszintesbe. Szerencsére az ujjai kellő támaszt nyújtottak így nem zuhantam le, sőt végig futva rajta pozícionáltam magam, hogy minél könnyebben megtámadhassam a gyenge pontját. Nem kellet sok idő, hogy megpillantsam azt a kék kocka darabot ami a gyengepontját jelzi. Még nem voltam olyan magason, hogy a nyakamat törjem, ha leugrom így egy mély levegővétel után elrugaszkodtam és egy tigrisbukfencet beiktatva földet éréskor landoltam az óriás fején.


_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jan. 02 2014, 04:24


Aludt. Csak a fejemet fogtam. Képest volt elaludni egy küldetés, sőt mitöbb, egy versenyre menő küldetés kellős közepén. Azt hittem, hogy már eleget „edzettem magam” Szophieval és az ő kiszámíthatatlanságaival, ám úgy tűnik tévedtem, Ai talán még őt is felülmúlta. Egy pillanatra elgondolkodtam azon, mi lenne, ha a két lány közösen küldetésezne, majd rögtön el is vetettem az ötletet, és egy „inkább nem akarom tudni” fejrázás után újra a feladatra koncentráltam. Mi lenne, ha fel se kelteném? Szépen csöndesen elsétálnék mellette, és megnyerném a küzdelmet, amíg ő szundikál, Rita pedig valahol odalent dühöng. Már készültem is bekapcsolni a Lopakodásom, amikor a lovaglány váratlanul felkelt, és felém kezdett el jönni, valamit motyogott is közben, de hallgatózás híján nem nagyon értettem belőle semmit.
- Ööö… - ennyit tudtam így hirtelenjében hozzászólni az eseményekhez, láthatóan nem támadni készült, mondjuk fegyver nélkül, csukott szemmel senki sem gondolt volna ennek ellenkezőjére, ám talán ez a két dolog volt, ami elbizonytalanított kissé – Ai? – néztem rá kérdőn, és hagytam, hogy átöleljen, valahogy nem hittem róla, hogy ilyen trükkökhöz folyamodik, így nem is feltételeztem semmiféle hátbatámadást a részéről. Nem is történt ilyesmi, szépen álmodott tovább, én pedig, amint magamhoz tértem a csodálkozásból, gyengéden megkocogtattam a hátát.
- Hahó, ébredj – próbálkoztam, majd ismételtem meg egy kissé hangosabban, ám mielőtt más módszereket vetettem volna be, megláttam Ritát, amint a kőgólem egyenesen a feje közelébe emeli. Ezt a mázlistát! Innentől nem volt időm RenAi-ra, óvatosan lefektettem, ha még aludt, ha felébredt, akkor erre nyilván már nem volt szükség. A monstrum orránál voltunk, viszonylag közel a gyengepontjához, így teljes sebességre kapcsoltam, az Akrobatikát élesítve, és pont akkor értem oda a feje tetejére, amikor Rita leugrott.
- Szép ugrás - mosolyodtam el, két kézbe véve a fegyverem. Kihívóan néztem rá, és már meg is indultam, a Katanát féloldalasan felülről lefelé kanyarítva, s a mozdulat után, akár összejött, akár nem, megpróbáltam kigáncsolni céhtársamat, egyelőre nem foglalkozva RenAi esetleges felbukkanásával.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jan. 02 2014, 17:56

A furcsa történések után arra lettem figyelmes hogy a kikiáltott bossnak Hinaris hangja volt. oO
- Hahó, ébredj! – Szólalt meg a cuki szörnyecske,láttam hogy a szája mozog, de azt nem értettem hogy miért épp Hinari-s hangja volt. Várj… lehet hogy valahogy el teleportáltam a jövőbe, és kitudja miféle módon Hinari egy boss-mobbá vagy npc-vé válltozott….QQ Ezt valahogy még én sem tudtam elképzelni, majd gyengéd cirógatást éreztem a hátamon. Nagyon jól esett, és ismét hallottam a lány hangját, pedig még el bírtam volna viselni a cirógatást. A szemem lassan akaratlanul is kinyitódott, és Hinari karjaiban ébredtem rá arra hogy eddig szundikáltam és az egész csak álom volt. Amit a méhhescsés dolog miatt nem is bánok, sőt a szellem is ijesztő volt… bár jobban bele gondolva az a gondolat hogy Hina-chan boss volt, ez is eléggé megborzongatott.

- Hina-nyan, képzeld mit álmodtam! Te is ben… - Szakadt félbe a mondatom a fejünk fölé emelkedő Rii-nyant látva. Pislogtam párat és ennyi idő elég is volt Hinarinak ahhoz hogy lelépjen. És míg Hinarit kerestem a szememmel ismét időt veszítettem.
- Velem már senki sem foglalkozik QQ – Jelentettem ki kétségbe esve. Majd míg Ők egymással foglalkoztak úgy döntöttem hogy nah… ha ti ketten akkor én egyedül.. és igen >< Enyém lesz a győzelem. Míg Hinari és Rita egymással viaskodtak addig én, sunyin bekerülök a célba. Nem abba az iránba indulok el, mint ők… pont ellenkezőleg én a másik irányból próbálom meg elérni a kék kocka követ a feje tetején. Nem csináltam mást csak másztam és másztam, futottam majd ismét másztam, egészen míg el nem jutottam a feje tetejéig. A két lányt teljesen kizártam, csakis az érdekelt hogy a kék kavics az enyém legyen, a győzelemmel együtt. Már másodjára esnek egymásnak magamra hagyva engem. >< Ha észrevettek akkor a kardom és pajzsom ellenük fordítottam, egyszóval beszálltam a harcba, ami nem épp volt ínyemre… ><

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi6908/7300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Rita Hanami on Csüt. Jan. 02 2014, 19:36

Alig pár karnyújtásnyira voltam a céltól, szinte már éreztem a győzelem ízét ám ekkor Hinari dicsér meg! A dicséretnek örültem, a jelenlétének már kevésbé már csak azért is mert szinte rögtön nekem esett. Ahogy felém tartott épp csak arra volt időm, hogy kardot rántsak a lány ekkor már támadt is. A lábamat célozta én pedig védekezés képen egy picit hátrább szökkenek és ugyan abba a pillanatban már egy függőleges csapást mérek rá a feje közepét célozva, Ha elhajol vagy pedig kivédi rögtön felé ugrok és a jobb vállammal ellököm őt miközben rálépek a bal lábára megakadályozva, hogy elessen vagy elugorjon. Ha ez sikerül a kardommal lefele próbálom nyomni az övét rést nyitva a védelmében és egy oldal irányú vágással megsebzem őt. minden más esetben hátra ugrok és védekezésre készülök.
Valamiért a kék kő felé pillantottam ekkora már Ai-chan valahogy mögénk lopódzott és a szörnyeteg gyengepontját akarja megsemmisíteni. Ezt nem hagyhattam, elő rántottam a másik szabdalót is és Ai felé hajítom, megzavarva őt és már rohanok is, hogy megtámadjam. Nem célom, hogy megsebezzem, csupán minél távolabba akarom tudni őt a kőtől. Védekezőleg állok fel a kő mellet, figyelmem közben Hinarira és Ai-ra irányul, megtámadhatnám én is a követ, de nem teszem.
- Döntsük el így ki vigye be a csapást! Aki talpon marad az nyer! – Vetettem fel az ötletet. Ilyen módon még úgy sem harcolta és hát valahol mindent el kell kezdeni. Ha lehetőségem van rá magamhoz veszem eldobott fegyverem, így legalább egy kis előnyre teszek szert. A szél kissé feltámadt és lágyan fújja a hajam, Csönd ütötte fel a fejét egy pár másodpercre. Kíváncsi vagyok a lányok mit fognak mondani.

_________________
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) RitahanamiwwwkepfeltoltÓriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi10/1300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 04 2014, 16:02


Nem is vártam tőle mást, egy könnyed mozdulattal védte a támadásom, és már lendítette is a kardját, az egyenes függőleges mozdulatot azonban viszonylag egyszerűen lehetett hárítani, elléptem bal oldalra, a csuklómmal fordítva egyet a Katanán, ami immáron vízszintes szögben állt. Rita már készült is a következő ellentámadására, vállal próbált ellökni, így nekem nem volt más dolgom, mint elindítani a pengét, ami a felém közeledő lányt metszette, amennyiben folytatta a mozdulatsort. Persze a nyers erő, amivel rám rontott, elég volt, hogy sikerüljön fellöknie, ám reméltem, hogy célba ér a Katana is. Egy csattanás, ahogy a két fém találkozott, a jobb térdemen támaszkodtam, súlyemelés híján viszont nehezen ment a másik lábam kiszabadítása, így- nem törődve a vágásával, ami lassan levette a teljes páncélomat – a lány rám nehezedő bokája felé kanyarítottam a kardom, ha hátraugrott, úgy, kihasználva hogy jócskán alatta vagyok magasságban, vittem tovább az ívet, magam felől céhtársam felé.
Ekkor Rita előkapta a másik kardját, így elegendő időm volt rá, hogy felálljak. Az Észlelésem persze jelezte Ai-t is, aki ügyesen az előnyére fordította kettőnk harcát, és a szörny gyengepontja felé lopódzott. Kaszttársam persze nem hagyta ezt annyiban, egy pillanat alatt átterelődött a figyelme, és már indult is a lovaglány felé. Én meg nem voltam rest elhaladtában megpróbálni a lábammal kigáncsolni őt, és ha sikerült, ha nem, én is a kék kő felé igyekeztem.
- Tehát aki elesik, kiesik. Rendben – feleltem, így legalább nem kell mind a kettejüknek levinni teljesen az életét, vagy lelökni őket a kőgólemről. Ha Ai is beleegyezett, megindultam, megpróbáltam kikerülni a szabdaló hatósugarából, és egy vízsárkányt küldeni Rita felé, természetesen a megfelelő távolságból, hogy minél kevesebb esélye legyen elugrani előle. (Ha sikerül, -10 kitartás Ritának, ami ugye extra fáradékonyság a stat lenullázása miatt.) RenAi se maradhatott ki a mókából, őt oldalról kerültem, megpróbálva a pajzsa mögé kerülni, és onnan akartam csapást mérni a lábára.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi14712/10100Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 06 2014, 19:14

Megpróbáltam sunyin a másik oldalról a kő közelébe slisszanni, míg ők játszadoznak egymással. Nem is lett volna rossz ötlet, ha Rita nem vett volna észre és az egyik kardját már meg is lendítette felém, ami nyíl egyenest elhalad mellettem… oO Megijedtem hogy engem talál el, de az pár méterrel kikerült engem. ~ Yokatta… ~ Megnyugodtam. :3 És tényleg. Majd ügyet sem vetve az egészre folytattam az utam. Egyedül Rita és Hinari hangjára figyeltem, mikor megbeszélték hogy aki talpon marad az nyer. Nem volt ellenemre a dolog, már csak azért sem mert inkább ügyességet vett igénybe mintsem egymás elleni harcot… Legalábbis ez volt az első gondolatom, majd rájöttem hogy ez nem épp így van… sőt ha az ügyességemre kell számítanom akkor még nagyobb hátrányban vagyok mintsem gondoltam… A két lány jó ideig viaskodott egymással, de beértem a követ és már csak egy a kardom szúrása hiányzott a győzelemhez, de a céhvezérünk közbeavatkozik, kicsit szidtam magamban, miközben arra koncentráltam hogy minél „ügyesebben” kezeljem a helyzetet. Sok dolgot megtanultam, de ebből az egyik hogy van kinél játszadozhatok az életpontjaimmal. :3 Hinari jobbról kerülve igyekezett a pajzsom mögé lopózni hogy megtámadhasson. A magasba ugrottam hála a második szintű akrobatikámnak, bár ahhoz már nem voltam elég ügyes hogy talpra érkezzek. Esésem következtében, kicsúszott a bokám… és jujj de fájna most ez ha nem itt lennénk… >< de nincs miért aggódnom, a fájdalomérzet hiányában nem veszítem el a fejem és zökkenek ki a harcból. Ha így hát így…. Határoztam el magam. Felbuffoltam a fegyverekezelésemet  És ebben a pillanatban, már lendítettem is a pajzsom a lány irányába... kezem felemelve magasról próbáltam lecsapni rá, ami igaz nyitott védekezést eredményezett, de ott volt a másik kezemben a kardom, ezzel hárítottam az érkező csapásokat, és indítottam felé ha tudtam egyszerre két csapást is. A pajzsot figyelemelterelésnek szántam, de rájöttem hogy ténylegesen támadhatok is vele és még ott volt a kardom. Majd ha sikerült ha nem, nem időztem tovább figyelmem ismét a kolosszus gyenge pontjára szegeztem hogy támadjam.

/Off: Nehéz helyzetben vagyok mivel kezdési értékeket nem írtunk fel, és most nem vagyok benne biztos hogy hogy is számoljam... nah amire emlékszem hogy időközben cseréltem egy itemet, és hogy a páncélértékeim változtak, így ezeket leszámoltam.

Támadás sikeres! Élet: 42x5=210 Páncél: 52-35=17/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) Vo36oi6908/7300Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi) 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Óriásölők (Rita vs. Hinari vs. RenAi)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.