Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Go down

default Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Hétf. Dec. 31 2012, 10:27

A nap fénye világította meg az arcom, mit tehettem volna mást jól magamra húztam a takarót és folytattam tovább az alvást. Legalábbis tervben ez volt. Hirtelen pattantam ki az ágyamból mikor eszembe jutott, hogy fontos feladatom van. Újra be kell szereznem némi fontos dolgot. Finoman szólva a kedvenc édességeimet, és tudom jól, mivel ebben a városban csupán egy cukrászda van ami ehető ínyencségeket tud kínálni, ha nem kelek korán és érek oda nyitásra, már be sem fogok tudni jutni oda. Legalábbis pár óra sorban állás nélkül nem, arról nem is beszélve, hogy a kedvenceim már rég kifogynának a választék listáról. Tehát felpattantam gyorsan összeszedtem magam majd, kijelentkeztem. Nyitás előtt értem oda, de már kisebb tömeg várakozott, így nem tudtam elkerülni az elkerülhetetlent, sorba kellett állnom. Megpróbáltam kissé előre furakodni, de páran (nem is értem miért) rám mordultak, hogy várjam ki a sorom. Amire egy röpke válasszal illettem Őket miszerint, nem akarom itt tölteni az egész napot. Nem sokra rá, ki is nyitottak és végre felpakolhattam kedvenceimből, amiből jó párat még a vendéglőben megettem, s közben azon gondolkoztam mit is kéne kezdenem a mai nap. Kellemes idő volt hét ágra sütött a nap, és a szellő is kellemesen fújdogált, a madarak csicseregtek. Így úgy döntöttem teszek egy sétát. Nem jutottam messzire ugyanis, az egyik njk leszólított mikor elhaladtam mellette. Felajánlott egy egyszerűnek tűnő küldetést.

”Teljesítsd a feladatom és jutalomban részesülsz!
Szerezd meg apám gyűrűjét helyettem, mint látod egy virág üzletet vezetek így nem igazán jut időm galambokat hajkurászni. Arra kérnélek, hogy kapd el a hófehér galambot melynek a lábára van erősítve apám pecsétgyűrűje és hozd el nekem. Az ikertestvéremmel Shionnal kaptuk ezt a feladatot, melynek nagy tétje van számunkra, ugyanis ez a verseny dönti el melyikkőnk, örökli majd apánk egész birtokát.
Mion – a virágárus. ”


Végigolvasva a küldetést kedvet kaptam hogy becserkésszem azt a galambot, arról nem is beszélve hogy szerettem volna Shionnak segíteni, furcsa bele gondolni hogy egy fiú njk-t tettek be virágárusnak, de nem foglalkoztam vele különösebben. Neki is láttam a kutatásnak, rá kellet, ébredjek nem is olyan egyszerű ez mint ahogy elsőnek gondoltam, számtalan galamb repked errefelé, arról nem is beszélve hogy nem egy fehér, vagy épphogy tarka, és persze egyiknek sincs a lábára kötve semmi. Fáradtan leültem kültéri padra és elővettem az ebédnek szánt adagomat. Nagyot haraptam volna a szendvicsembe, mikor megzavart, az hogy valami lepottyant a pad másik végébe. Pár pillanatig még a szám is úgy maradt, nyitva és a kezem is amivel az kaját tartottam, épp csak a szemem kezdet el oldalazni balra.
- Na menny a… - itt elhalhattam, nem erényem a csúnya beszéd.
- Épp ennék! – Kiabálom
Mikor fentebb emelem a tekintetem és épp megpillantom azt a galambot épp ami mellém trottyantott, felálltam és arrébb akartam ülni, nem kellett sok hogy feltűnjön még egy nem épp apróság. A galamb jobb lábán valami aranyszínűen csillogott. Amint ezt észre vettem abban a szempillantásban megálltam és szó szerint mozdulatlanná dermedtem a szendvicsemmel együtt. Majd isteni ötletem támadt. Csíptem neki belőle egy darabot de amint földet ért elpixeleződött, utána hogy rájöttem így nem működik leguggoltam és a kezemben tartva pár fincsi morzsa darabot nyújtottam oda, tudom ostobaság de valahol reménykedtem hogy majd oda száll és elkezdi csipegetni, én meg elkaphatom. De miután a galamb csak lükén bámult és hurrogott párat úgy döntöttem én is megpróbálkozok vele, hátha szimpatikusabb leszek neki kicsit.
- Gruuuu, gruuu…. - Mondtam, majd kezdtem úgy érezni, hogy körülbelül olyan parányi agyam lehet, mint neki. Ugyanis ez a tervem se vált be, csak lenézően pillantott párat és tovább repült, én meg szaladhattam utána. A járókelők sem láttak többet mintsem egy buggyant lány szalad egy galamb után, már aki látta a galambot. Majd lepihent egy háztetőn. Örömmel nyugtáztam, ugyanis így én is levegőhöz juthattam végre. Térdemre támaszkodva lihegtem, miközben gonosz galambelfogós terveket szövögettem parányi agyamban vagy mimben.

>>> Harci, poén zene <<<


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 21 2013, 22:09-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Dec. 31 2012, 11:57

-Még jó, hogy nincs tériszonyom. – Jegyeztem meg magamban ahogy lenéztem a kavargó mélységbe. Két kezemet oldalra kinyújtva igyekeztem megtartani az egyensúlyom annak a vékony háztetőnek csúcsán, amin épp próbálok fenn maradni és nem kitörni a nyakam. De a cél nemes volt, legalábbis állítólag ugyanis egy ritka albínó galambot kellet volna becserkésznem, amit nemrég még örömmel vállaltam hisz úgy voltam vele, hogy biztosan pofon egyszerű lesz csupán arról az apró ornitológiai tényről feledkeztem meg, hogy a galambok tudnak repülni. Lassan közelítettem a madár felé ráadásul a kis mocsok a másik ház tetejének kéményén vert fészket így még át is kellene ugranom oda. Megállta a tető szélén és egy mély levegő vétel után elrugaszkodtam és közben elmormoltam magamban egy gyors imát. A földet érés többé- kevésbé sikeres volt bár majdnem sikerült elvesztenem az egyensúlyom és mintha ezt a galamb is észrevette volna mert szinte rögtön felszállt és az arcomnak repült, mintha szándékosan tette volna. Megpróbáltam kihasználni az alkalmat és megragadni az állatot de túlságosan lekötőt az, hogy a lábam csúszik lefele és így csak a tollából tudtam kitépni egy darabot ráadásul a kis rohadék lökött rajtam annyit, hogy hátrahökköljek és így elhibázzam a lépést.
- Wááááá… - Kiáltottam torkom szakadtából és erre még rátettem egy lapáttal mikor elfogyott alólam a tető és immár úsztam a levegőben. – Kyaaaa… - Sikoltottam fel és végül egy szekérnyi paradicsomban landoltam ami bár tompított valamit az esésen de csupa paradicsomlé lettem. Percekig nem mozdultam csak bámultam az eget, igyekeztem feldolgozni mi is történt velem az imént majd előhívtam a menüt és a meglévő küldetéseim között kezdtem el kutakodni majd megnyitottam az épp aktuálisat. Nagy volt a kísértés, hogy rábökjek a „küldetés feladása” gombra de ekkor újra elolvastam a feladat leírását.

„ Vállalkozó kedvű játékost keresek aki segít nekem befogni egy Fehér galambot. A madár nem rejt magában nagy különlegességet viszont a lábára van erősítve egy arany gyűrű. Ha megkapom, a gyűrűt édesapám minden vagyonát én öröklöm majd és ennél fogva hatalmas jutalomban is részesül az aki megfogja a galambot és ma éjfélre leszállítja nekem.”

Shion – Az asztalos
Ui: A Testvérem szintén pályázik erre a gyűrűre ezért akadhatnak vetélytársak is„


Többször is végig olvastam az üzenetet ami mellé egy kis térkép is volt csatolva ahol be volt jelölve hogy majd a gyűrűt hol kell leadni. A szemem legtöbbször a hatalmas jutalom megemlítésén akadt meg.
-Ezt még nagyon meg fogom bánni úgy, érzem. – Sóhajtottam egy nagyot majd bezártam a menüt. Kikecmeregtem a mostanra már pürévé váló paradicsomból és rögtön elkezdtem törölgetni magam mire a szósz egyszerűen pixeljeire hullott, ami elég fura látványt nyújtott, de haszna is van hisz nem kell fürödni. Elkezdtem sétálgatni a városban és a háztetőket vizsgáltam és némi kutakodás után végül megint megpillantottam a kis madarat a lábán a már sokszor említettem gyűrűvel. Rögtön elkezdtem nézegetni, hogyan tudnák felmászni oda és kis kutakodás után találtam pár ládát amiről sikerült is felmászni és megközelíteni a „fenevadat”. Mikor már csak egy karnyújtásnyira volt tőlem kinyújtottam a karom elrugaszkodtam ekkor viszont a madár felrepült és egy másik lány arca jelent meg előttem akit szépen meg is fejeltem és végül mindketten lecsúsztunk a tetőről és egy bokorban landoltunk…

_________________
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/1300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Hétf. Dec. 31 2012, 13:55

Mikor úgy éreztem újra harcra kész vagyok, felegyenesedtem és ismét a kiszemelt célpontom kezdtem el stírolni. Nem egyszerű, neki rittig egy ház tetején kellet meglelnie a biztonságot. Több sem kellett, bele vágtam a közepébe, nem mertem körbejárni az épületet, hogy mégis hogy tudnék feljutni de észre vettem egy eresz csatornát amin talán fel tudnék mászni. Neki is vágtam, bele kapaszkodtam a két végéről és a rögzítő rácsokba akasztottam a lábam. Úgy nézett ki egy ideig, hogy ez megoldható út lesz felfele, de a közepe tájt elkezdtem csúszni lefele, akárhogy kapaszkodtam, a földön találtam magam ismét. Majd neki futottam még egyszer, még egyszer és még egyszer, de az utolsó körben egy pattanás és nyikorgás közepette szépen elkezdett a cső hajlani lefele. Szerencsére el nem tőrt, de elhajítva épp a földet érte a lábam. – Ez szórakozik velem! – Gondoltam magamban. Majd megkerestem az állatkát, hogy még mindig ott vár-e rám türelmesen, szerencsémre nem mozdult el maximum csak pár centit. Így új tervet kellett kieszelnem. Körbe néztem és megpillantottam egy konténert, ami épp a ház oldalához volt támasztva, és volt ott még két darab láda mellette. Lecsuktam a konténer ajtaját csendesen, majd ugyanígy óvatosan rátettem a két ládát egymásra. Felmásztam rájuk majd oldalra pillantottam.
– Egy létra? – Néztem elkerekedett szemekkel.
- Hogy nem vettem észre? – Csaptam a homlokomra, melynek eredményeképp majdnem hátra is estem, de meg tudtam kapaszkodni, majd azzal a lendülettel fel is húztam magam a tetőre. Még egy oldalsó gonosz pillantást vetettem a létrára, legalábbis ami kilátszott belőle. Lassan halk léptekkel igyekeztem megközelíteni „ellenfelem” a gonosz galambot, majd mikor elég közel értem hozzá ismét támadásba lendültem. Úgy egy méterről nekiveselkedtem magam, és egy nagy ugrással igyekeztem lecsapni a csöppke madárra. „Repülésem” közepette egy másik lány kobakjával találkoztam a levegőben, testközelből.
- Aucs…- Fogtam a fejem, de hamar rájöttem hogy inkább kapaszkodni kellett volna. Esélytelenül csúsztam lefe, miközben a másik lány fekete haját sikerült szemügyre vennem, de az arcát nem láttam. Sikeres landolásként egy bokron landoltunk mindketten, így most a „támadóm” arcát is közelebbről megnézhettem.
- Ritaaa?? – Kérdeztem ledöbbent tekintettel.
- Te meg mégis mit keresel egy ház tetején, és minek fejeltél le engem, aucs? – Mikor megemlítettem az ütközést, rájöttem, hogy elvileg fáj a fejem, így rögtön oda is kaptam. De hamar rá kellett jönnöm, hogy nem érzem, hogy különösebb bajom lenne.
- A galamb! - Kiáltottam fel. Ugyanis rájöttem, hogy teljesen megfeledkeztem róla, és fogalmam sincs merre repült. Majd azzal a lendülettel, kikecmeregtem a bokorból és elkezdtem szaladni előre majd jobbra utána irányt váltottam és elkezdem szaladni vissza fele, utána ismét előre és már-már úgy öt méteres körzetben bejártam minden négyzetcentimétert mikor kérdőn néztem Ritára.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Dec. 31 2012, 14:52

-Ezt fájt… vagyis nem, mégse. – Kezdtem el dörzsölni a fenekem, amire épp az imént pottyantam rá. Egy pillanatra megfájdult a testem egyik legkényesebb pontja egészen addig míg le nem esett, hogy ez itt lehetetlen és mikor erre ráeszméltem már el is múlt a fájdalom. Az agyam gyakran megviccel ilyen téren.
- Ren? – Eszméltem fel mikor a lány a nevemet kiáltotta majd gyorsan kérdezősködni kezdett és hirtelen neki is eszébe jutott, hogy fájnia kellene a fejének, aminek hangot is adott. Legalább nem csak én vagyok ilyen buta, hogy azt hiszem fájnia kellene a sebeimnek. – Ugyan ezt kérdezhetném én is, és nem is fáj. – Pöcköltem meg Ren homlokát.
- Galamb? – Kérdeztem vissza mire Ren hirtelen felpattant megtaposva a lábam. – Hé vigyázz… - Szóltam rá aztán hirtelen bevillant nekem is a galamb akit üldöztem és a figyelmeztetés is amit Shion írt a felkérésben. – Na ne… Itt maradsz! – Ragadtam meg Ren bokáját és húztam vissza őt a földre aki épp elrohanni készült, majd ugyan azzal a lendülettel négykézláb keresztül másztam rajta (már ha ezt hagyta) és felpattanva a madár vélt irányába kezdtem el rohanni.
- Ne haragudj majd később elmagyarázom ! – Kiáltottam hátra és rohantam tovább. Nem telt bele sok idő, hogy újra megpillantsam a madarat aki felettem repült néhány méterrel én pedig rohantam utána végig az utcán. Tekintetem végig a galambra szegeztem nehogy szem elől tévesszem, csak néha pillantottam magam elé, hogy lássam merre is haladok. Az egyik ilyen pillanatban pillantottam meg néhány egymás elé stócolt ládát ahonnan egy bolti cégérre ugorhattam volna ami elég vastagnak és erősnek tűnt, hogy elbírja a súlyom onnan pedig már csak egy másik ugrás egy teraszra ami végig futott a ház oldalán és ahonnan már könnyedén feljuthattam a szembe lévő ház tetejére és ezzel egy magasságba kerülhettem volna az állattal. Fejben tökéletesen elképzeltem a mozdulatsort, ahogy lendületvesztés nélkül hajtom végre a mutatványt az új akrobatika jártaságommal, de ez már akkor megbukott mikor felfutottam a ládákra és a cégérre próbáltam ugrani. Az ugrás nagyra sikerült így előre döltem mikor a talpam leérkezett a platformra. Ugyan megpróbáltam még elrugaszkodni de annak az eredménye az lett, hogy lefejeltem a terasz szélét és háttal a földre zuhantam. Rögtön az orromhoz kaptam és megnéztem vérzik-e.
- Hülye! – Szidtam magam mikor ismét csak rájöttem, hogy ez lehetetlen és hála ennek a bakinak a galambot is elvesztettem. Szegény Rent jól ott hagytam. Remélem nem haragszik meg rám, de azért ironikus, hogy pont ő a konkurencia amiről Shion is beszélt...

_________________
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/1300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Hétf. Dec. 31 2012, 16:18

Úgy látom nem csak én feledkezek meg arról hogy nem a való világban élünk, ugyanis itt nem vagyunk más csak nullák és egyesek kódjának sora. Belegondolni is durva, hova jutott az emberiség. Nem igazán tudtam bele merülni gondolataimba ugyanis Rita rám ripakodott hogy ebben a világban nem fáj semmi. És eközben még a homlokomat is megpöckölte. A mondatán kuncogtam kicsit,meg úgy az egészen, ugyanis Ő meg a fenekéhez kapott.
– De hisz te meg a fenekedet dörzsikélted. – Mondtam, miközben igyekeztem magam visszafogni a kuncogást illetően. Majd eszembe jutott a galamb, mármint a küldetésem. Azonnal feltápászkodtam, és elkezdtem ügyes-bajosan kikászálódni a bokorból, megtaposva közbe valami egész puhát.
– Hé vigyázz… - Förmedt rám a lány, majd se szó se beszéd megragadta a bokám és keresztülmászott rajtam. Igen rajtam, ráadásul négykézláb. Meglepett a csajszi ezen reakciója, valahogy valami elegánsabb húzást néztem ki belőle, de úgy néz ki Ő is igencsak pályázik a madárkára.
- Ne haragudj majd késöb elmagyarázom! – Pillantott vissza válla mögött. Addigra feltápászkodtam de már rég beelőzött, egy szerencsém van hogy Rita figyelt és látta hogy a madár merre veszi útját, így nekem elég csak a lányt követnem és ha kifárad beelőznöm. Állítottam össze magamban ördögi tervem. Nyomban a senpai nyomába eredtem, és igyekeztem szemmel tartani, nem sokra rá a galambot is megpillantottam. Már-már csak tíz méter lehetett köztünk, mikor Rita ráugrott pár ládára onnan meg egy boltos cégé tetejét célozta meg, de túl nagy lendületet vehetett ugyanis sikeresen fejjel neki esett a terasznak majd hátra esett. Mikor közelebbről megpillantottam a lány az orrát fogta.
- Ugye nem esett bajod? – Kérdem de a választ nem megvárva szaladok tovább, a galamb nyomába. Ami ugyanis rárepült egy emeletes ház nyitott ablakának peremére, féltem hogy berepül, így lelassítottam, és pár másodpercig tanácstalanul néztem hogy mégis mit tehetnék. Egy lépést tettem előre, mire a galamb mintha kacagott volna, hurrogott egyet és berepült a házba. Nem volt mit tenni bekopogtam, majd feltűnt hogy van csengő is, így azt is megnyomtam párszor. Vártam picit és ezt az időt a nyitott ablak bámulásával töltöttem nem-e szándékozik mégiscsak kirepülni onnan a madárka, majd mikor lentebb vettem a tekintetem a magasból, megláttam egy kiírást miszerint nem tartózkodnak otthon. Nem tudtam mégis mihez kezdjek, majd szemügyre vettem a házat jobban. Egy tűzlétrát pillantottam meg, amit gyorsan célba is vettem. Felvitt teljesen az emeletig, épp csak egy gond volt a nyitott ablakig nem vezetett, így egy párkányon egyensúlyozva kellett továbbjutnom. Félve, de bele vágtam magam elvégre más nyitott ablakot, nem láttam. Igyekeztem bejutni, Rita előtt.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Jan. 08 2013, 09:24

Ren fölém hajolt és a hogylétem felöl érdeklődött, vagyis csak úgy tett mintha érdekelné mert szinte rögtön ott is hagyott engem a földön heverészni még pár percig és ő pedig tovább indult. Milyen kedves tőle, bár igaz én meg kibuktattam és átmásztam rajta. most mit mondhatnék? Kell a nagy jutalom. Felpattantam a földről és elkezdtem Ren után kutakodni. Szerencse, hogy felvettem őt barátnak így könnyedén megtalálhattam őt a térkép segítségével. Mikor végre megpillantottam a „konkurenciát” ő épp az egyik emeletes házikó ablakát vizsgálta az utcáról így én is odanéztem. A galamb ott ücsörgött az ablak párkányon majd berepült a házba. Ren erre rögtön kopogtatni és csengetni kezdett az ajtón nyilván nem vette észre a kiírást de ez úgy tűnt nem tántorította el a kedvét és a tűzlétra felé indult. Részemről én egy egyszerűbb megoldást választottam. Oda álltam az ajtó elé, elő vettem a kardom és három vágást mértem rá különböző irányból mire az szépen szét is esett majd a szokásos animáció kíséretében eltűnt a játékból.
-Remek! – Nyugtáztam a sikert egy kis mosollyal, majd rögtön berohantam a házba. Mivel az ablak ahol a madár ücsörgött a második emeleten volt így rögtön felszaladtam a lépcsőn ahol az egyik szekrényen ott ücsörgött a galamb. Lassú léptekkel indultam meg az állat felé, közben elraktam a fegyverem és a karjaimat kinyújtottam a célpont felé. Szinte minden lelassult körülöttem, visszafogtam a lélegzetem és zaj nélkül haladtam előre. A galamb jobbra balra forgatta a fejét, nyilván sejtette mit akarok de még nem repült el, kivárt az utolsó pillanatig. Már csak alig egy méter hiányzott, hogy elérjem az állatot aki még mindig nem mozdult, már csupán egyetlen ugrás és megvan….


_________________
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/1300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Kedd Jan. 08 2013, 19:56

A tűzlétrán felmászni még úgy ahogy ment, de de amikor jött az a rész hogy az ablakpárkányról jussak el a bentebb lévő ablak párkányra bizony az keményebb feladatnak bizonyult. Még a lábam is megcsúszott kissé és ugye még a szél is hajamba kapva szándékozott lentebb segíteni, épp hogy meg tudtam kapaszkodni, és emiatt le is pillantottam a földre, amit eddig sikerült el kerülnöm. Ugyanakkor még jól is jött ki, ugyanis láttam hogy Rita már beért sőt mi több, már az ajtóban áll és kardjával szétzúzza azt. Hát erre most mit mondjak, ez az Ő stílusa, míg az enyém hát az hogy a második emelet párkányán egyensúlyozva, miközben a lábam csúszik le, és a kapaszkodásnak is alig van helye. Tulajdonképp szinte semmi, oldalazva próbálok ha centiméterekkel is de arrébb jutni, még Rita előtt. Majd egy hangot hallok:
- Ne ugorj! Gyere le és megbeszéljük! Még van remény, ne add fel! – A mondatok hallatára kicsit meglepődtem, egy fiatal fiú gondolhatta azt hogy öngyilkos akarok lenni, épp csak kicsit elnézte a dolgot, elvégre nem ugrani akarok, épp az ellenkezője próbálok fent maradni.
- Eszemben sincs leugrani! – Kiáltom vissza a gyereknek.
- Jaa, akkor jó. – És azzal tovább is állt és hagyta hogy végre Rita elé vághassak.
Valahogy sikerült átérnem a másik párkánra ahol kissé lentebb hajolva megpillantom a galambot majd a fekete hajú lánykát is aki épp egy becserkésző macskát játszik. Gyorsan előhívtam a kardom, beugrottam az ablakon és kiáltok:
- Neeee! – Mire a galamb arrébb repül a szoba másik végébe és már emelem a kardom hogy támadhassak vele, mikor észre veszem hogy furcsa a markolata, oda nézek és ismét a lefagyás veszélye kezd el fenyegetni.
- Egy ugráló kötél? – Kérdezem félhangosan, értelmetlen arckifejezéssel. De nem kellett sok, máris rájöttem hogy még hasznát is vehetem. A másik végére egy laza csomót kötök, és egy lasszót készítek belőle, majd ezt vetem rá a galambra, de még meg kell tanulnom célozni, a galamb meg sem moccant, miközben pár centivel arrébb esett le a lasszó másik vége, majd ismét kacagás szerű hurrogásba kezd.
- Ez kinevet engem! – Kiáltom miközben a galambra mutogatok. Majd mérges tekintettel újra célba veszem a madarat a lasszóval, de most láttam hogy elrugaszkodik és repülni akar. Így úgy döntöttem a levegőben fogom elkapni. …Galamb bemérve….repülési szög és sebesség kiszámítva…lasszó lendít… és eldob. A galamb egy cseles jobbrafordulásos oldalhurokkal kikerülte a lasszóm ismét és így a kötél Ritát találta el és a lány köré tekeredett karjait lefogva. Egy pillanatra lesápadva állok az események előtt, hogy ez vajon mit fog kihozni a lányból, de utána arra jutottam jobb ha nem várom meg, így a kötelet meghúztam és körbe tekertem párszor a lányon. Majd jól megrántottam, így elkezdett kipörögni. A galamb meg úgy döntött hogy megunta a társaságunk, így kirepült a folyosóra. Miközben Rita kipörgött, én a galamb nyomába eredtem de még egyszer vissza néztem hogy mi van a lánnyal, majd mikor nyugtáztam hogy talán kisebb szédülésen kívül semmi megszólaltam:
- Nyin, nyin. - Mondtam miközben kezeim össze tettem mutató ujjam kinyújtottam, a másik kezem tenyerével lefogtam és annak a mutató úját is kinyújtottam. Ezzel egy nindzsa pózt felvettem, és eltűntem a lány szeme elől. És folytattam a galamb hajszát.


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 12 2013, 16:26-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Rita Hanami on Szomb. Jan. 12 2013, 15:21

Már csak pár centi hiányzott hogy elérjem a galambot mikor Ren Kiabálva beugrott és a madár ettől megijedt majd odébb repült. Utána kaptam de csak annyit értem el vele, hogy levertem a szekrény tetején lévő kis díszlámpát ami így pixeljeire bomlott szét, ahogy a földön landolt. Ren ekkor már húzta is elő a kardját és én is hasonlóképp tettem. Tényleg rám akar támadni? Ha így állunk nem fogom vissza magam még ha barátok is vagyunk. Felkészültem a támadásra de ekkor döbbentem néztem, hogy Ren kardja egy ugráló kötéllé változott és láthatóan ez nem csak engem lepett meg de őt is. Néhány másodpercnyi döbbent csönd állt be amit aztán a galamb nevető hurrogása tört meg. Ren leleményesen megpróbálta a legjobbat kihozni a helyzetből és az ugráló kötelet lasszóként akarta használni de a galamb cselesebbnek bizonyult mint Ren és könnyedén kitért a kötél elől, ellentétben velem akire így most rátekeredett a kötél és, hogy a drága céhtársam megmutassa mennyire gonosz húzott a kötélen egyet és ezt megfejelte azzal, hogy kipörgetett vele. Szerencse, hogy az egyensúly érzékem a helyén volt így gyorsan magamra találtam, igaz eléggé szédelegve és ráadásul ez pont elég volt ahhoz, hogy elveszítsem a lányt és vele együtt a galambot is. Gyorsan az ablakhoz rohantam, hogy szétnézzek de hála annak, hogy még szédültem majdnem ki is estem onnan. Megpillantottam, ahogy a lány egy sikátor felé rohan. A tűz létrát használva lemásztam a lány után és követtem őt a sikátorba. Elég baljóslatú helynek bizonyult. Ahhoz képest, hogy fényes nappal van szokatlanul sötét volt itt és a mi még furcsább, nem láttam sehol sem Rent. Kissé félve indultam meg a sikátor felfedezésére. Illetve pontosítok, nem kissé, hanem nagyon. Rossz elő érzetem volt ezzel kapcsolatban. Lassú léptekkel mentem végig, furcsa de annyira sötét volt, hogy nem láttam a végét. Ekkor Valami megmozdult nem messze tőlem ami nem kicsit a frászt hozta rám és ez meg is látszott. Egész testemben összerezzentem és vékony nyüszítő hangot adtam ki. Megtorpantam majd minden erőmet összeszedve tovább indultam és a sikátor végén pedig… nem volt semmi. Zsákutca. Nagyot sóhajtottam és már fordultam is volna meg mikor hirtelen egy kezet éreztem a vállamon.
-Búúúú! – Szólalt meg mögöttem valaki. Teljesen lefehéredtem és jó néhány másodpercig nem is mozdultam. Elkezdtem lassan, nagyon lassan hátra fordítani a fejem és ekkor pillantottam meg Rent a hátam mögött. már épp nyitottam volna a szám, hogy jól lekiabáljam a fejét mikor a galamb a leszállt a sikátor végébe az egyik dobozra. Az izmaim megfeszültek mikor megpillantottam a madarat, főleg, hogy Ren is biztosan észre vette. Ekkor a madár hurrogva felemelte a szárnyait mintha ránk mutatna mire a dobozok és kukák mögül négy, igencsak méretes kandúr vánszorgott elő lassú, fenyegető léptekkel. Amint megpillantottam a négy új jövevényt ismét levert a víz. Utálom a macskákat! Bolyhosnak és édesnek mutassák magukat, odadörgölőznek hozzád aztán az a másik pillanatban beléd karmol és bele ugrik a hajadba és hála az undorító kis karmaiknak bele akadnak és nem tudod kiszedni őket én csak sikítozok a többiek pedig csak nevetnek rajtam… Kicsit elkalandoztam… Eleve miért van egy galambnak macskákból álló verő legényei? A nyakamat hátra húzva elkezdtem hátrálni ahogy a macskák közeledtek felénk és megint csak azt a furcsa, nyöszörgő hangot adtam ki majd egy gyors ugrással Ren háta mögött teremtem, és összegörnyedve próbáltam minél jobban elbújni de rájöttem, hogy itt úgy is megtalálnak így löktem egyet Renen a macskák irányába.
- Őket rád bízom! – Szólaltam meg cincogó hangon.


_________________
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/1300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jan. 12 2013, 17:06

Ott hagytam a lányt szédelegni magára, és inkább a galambbal törődtem. Követtem ameddig csak tudtam, volt hogy eltűnt pár pillanatra a szemem elől, sőt olyan is volt hogy majdnem rossz galambot kezdtem el követni. Majd mikor rájöttem hogy a másik galamb lábán van az aranyló gyűrű, követtem azt egy sikátorba. Fényes nappal volt, de mikor beértem láttam hogy nem látok szinte semmit, éjszakai sötétség honolt. A galamb néha-néha fel szürküllöt, vagy épp a hangját hallottam meg, és úgy tudtam követni csak. Nah most mit meg nem adnék az éjszakai látás képességért…mondtam magamba. Bentebb érve egyre inkább vált illesztővé a hely, de mit tehettem mást, el akartam kapni a galambot így a sikátor egyik oldalán a falat a kezemmel tapogatva követtem a hurrogást, mígnem felbuktam valamiben. Pár percig mozdulni sem tudtam mert valami rám esett, meg el is kábultam az ott terjengő szagoktól. Mikor magamhoz tértem, léptek hangjára lettem figyelmes. Úgy döntöttem legyen az bárki segítséget kell kérjek mert akárhogy evickélek nem tudok kikecmeregni onnan.
- Héé, Rita-chaan, te vagy az? Beszorultam valami alá, segíts kérlek! – Kiabáltam, de nem hiszem hogy sok mindent értett belőle, a rám nehezedő tárgyaktól alig kaptam levegőt, arról nem is beszélve hogy körbe voltam véve a rám zuhant ládákkal, zsákokkal és nem tudom mikkel. Elvégre nem láttam semmit, csupán tapogatózni tudtam. A lépések egyre szaporábbak lettek, de nem felém, az a valaki csak úgy lazán tovább állt. Ha Rita volt az nem bocsájtom meg neki! Mérgelődtem. Majd rájöttem ha hátra felé tolatok a fenekemmel, küszködések árán, de ki tudtam kászálódni. Felálltam és igyekeztem a pár perce elhaladott léptek visszhangjának nyomába. Majd ahogy haladtam egyre bentebb, kezdett kirajzolódni egy alak, messziről nem voltam benne biztos hogy mégis ki lehet, de közelebb érve láttam hogy Rita az. Nagyon el volt foglalva a zsákutca falának nézegetésével, ugyanis meg sem hallotta ahogy közeledek felé. Rátettem a vállára a kezem, majd megszólaltam.
- Buuuu – Hosszú másodpercig csak állta lány még mindig előre meredten nézett, majd szép lassan hátra fordította a fejét. Úgy nézett ki mint aki szellemet lát, le volt sápadva, sőt még talán reszketett is kicsit. Majd szárnysuhogást hallottunk és a galamb a közelünkben egy dobozra szállt le, Rita már készült is volna hogy elkapja, de nem mozdult, én kicsit erősebben fogtam a vállát, ugyanis még mindig nem engedtem el. Majd a madárka felemelte jobb oldali szárnyát és lám csak egy macska jelent meg, kicsit furcsa látvány volt, a cicus vészjósló léptekkel közeledett felénk, majd megjelentek a társai is. Lehettek vagy négyen, öten. A cicusok csak közeledtek, közeledtek és közeledtek. Majd Rita furcsa nyöszörgő hangot hallatott és egy pillanat alatt mögöttem termett, el akart bújni a hátam mögött, ami már csak azért is vicces volt, ugyanis én jóval alacsonyabb vagyok nála, ő meg ugye bárhogy is próbálkozik nem fog összezsugorodni. A cicusok még mindig közeledtek felénk villogó tekintetükkel.
- Őket rád bízom! – Mondta vékonyka hangon Rita.
- Rendben. – Feleltem könnyedén. Nem is kellett sok, bele is vetettem magam a dolgok sűrűjébe. Nem olyan nehéz pár cicussal elbánni. Előhívtam az invertorym menüjét és ott rákattintottam pár dologra ami a kezembe is termett. Mivel a lány mögöttem volt nem biztos hogy tudta mégis mit hívok elő. Közelítettem a cicákhoz pár lépést majd leguggoltam hozzájuk. Pár fincsi falatot nyújtottam feléjük, és ők lekenyerezve édes hangon kezdték el nyammogni a kezemből. Aranyosak voltak, ahogy egy helyre gyűltek, majd miután végeztek, mindet egyesével a kezembe vettem, és a súlyemelést kihasználva könnyedén hajítottam őket át a zsákutca túloldalára. A galamb fejénél, megjelent egy izzadságcsepp majd gonosz pillantást vetve, felénk repült és a magasból megpróbált lepottyantani minket, még jó hogy hátrébb álltam különben rám esett volna.
- Én utálom ezt a galambot! Galamblevest fogok belőle csinálni…! – Mérgelődtem, majd a lányra néztem.
- Most már elő jöhetsz. Haaaa, új dolgot tudtam meg rólad! – Mondom lelkendezve.
- Félsz a cicáktól, félsz a cicáktóóól! – Mutogattam a lányra miközben megpróbáltam abbahagyni a belőlem feltörő nevetést, na jó nem próbáltam abba hagyni, élveztem a helyzetet. Majd a galamb után indultunk ismét…

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Jan. 13 2013, 14:38

Rennek természetesen nem voltak olyan gondjai, hogy fél a macskáktól, nemes egyszerűséggel odasétált megetette őket majd ölbe vette a négy kis dögöt és odébb hajította őket. Nem is értem, hogy képes egyáltalán megfogni őket annyira ijesztőek, főleg mikor az érdes nyelvükkel meg nyalnak és olyan érzésed van mintha egy smirgli papírral simogatnának… brrr… még a gondolattól is kiráz a hideg. De hála a lány akciójának most már szabad az út a madárhoz aki most felrepült és majdnem rápottyantott Renre aki mérgelődni kezdett. Persze a galamb sem pont arra számított, hogy Ren ilyen könnyedén elintézi a verőkandúrjai és biztos így akarta megtorolni. Én ezt az időt kihasználva az egyik kukához siettem és kiöntöttem belőle a szemetet majd még Ren azon újingott, hogy félek a „cicáktól” ahogy ő hívjak a kis szemeteket és ráhúztam a fejére a kukát, ami csaknem teljesen ellepte a lányt majd egy gyors mozdulattal kigáncsolom őt és a jobb lábammal rálépek a kukába bujtatott Renre, hogy ne mocorogjon el.
-Ezt a köteles kipörgetésed miatt kapod! – Mondtam egy ördögi vigyorral az arcomon, amit így a lány sajnos nem láthatott majd a lábammal egy jó nagyot taszítottam a kukán begurítva a lányt a sikátor másik végébe én pedig kirohantam onnan és követtem a galambot. Sajnos a kis szárnyas fenevad túl gyors volt így elvesztettem a nyomát, de ami furcsább, hogy ez pont egy olyan kirakat előtt történt meg ahol épp egy masnis galambjelmez volt épp kirakva. Sokáig csak pislogtam magam előtt, mintha a kis mocsok direkt ide irányított volna. Némi tanakodás után végül úgy döntöttem, hogy eleget teszek a madár kérésének így betértem a boltba és mikor kijöttem már egy aranyos galamblányként jöttem ki onnan… Vagyis egy jó nagy galamblányként mer simán a húszszorosa voltam, mint egy normál galamb.
- Úgy érzem magam mint egy idióta rajzfilm szereplő! – Sóhajtottam egy nagyot majd elindultam arra a helyre ahol általában a legtöbb galamb megtalálható, a parkba. Eléggé hülyén éreztem magam még eljutottam, odáig amit nem igen könnyített meg a többi játékos rám irányuló bámulása sem. Lehet inkább a parkban kellet volna átöltöznöm? Némi séta és hatalmas mennyiségű megszégyenülés után sikerült eljutnom úti célomhoz ahol bebizonyosodott a sejtésem és a galamb már ott várt rám. Mikor megpillantott szinte le lehetett olvasni az arckifejezéséről, hogy meglepődött majd hirtelen illegetni kezdte magát és bár nem mernék rá megesküdni de mintha kacsintott is volna, majd felszáll az egyik padra és ott illegette magát. Mivel elég nehéz volt járni ebben a vacakban úgy döntöttem, hogy inkább a galambot csalogatom hozzám és elkezdtem hasonló mozdulatokat produkálni mint az előbb a Casanova madár.
- Truuuhu… ez így nem jó! truhuhutruuu... – Igyekeztem utánozni a madár hangját de mivel nem tudok galambul ez elég hülyén sikerült de ez különösebben nem szegte a kedvem és kitartóan folytattam sőt, megpróbáltam egyre inkább erotikusabban „hurrogni” elvégre a madár elcsábítása a cél… fura ezt így kimondani. A tervem részben sikeres volt mert a csábítás sikeres volt csak épp nem a célpontom hanem egy másik galamb repült a vállamra és elkezdett dörgölőzni az arcomhoz. A kezemmel elhessegettem mire az elrepült erre a padon lévő galamb mintha kuncogott volna és a szárnyát a csőréhez emelve füttyentett egyet. Füttyentett? Hogy a fenébe tud egy madár fütyülni? Nincs is szája csak csőre! Ez a galamb egyre furcsább. Sajnos a füttyszóra azonban egy egész seregnyi galamb jelent meg és rám vetették magukat én pedig ijedtemben elkezdtem rúgkapálni de hála a bugyuta jelmeznek elestem a galamb pedig a már védjegyévé vált nevetésével elrepült. Én pedig ott feküdtem mozdulatlanul, bele törődve a sorsomba, hogy egy rakás galamb, akik közül néhány az arcomat csipkedte a csőrével mintha puszilgatnának rám mászott és próbálja elnyerni a szívem. Ilyen hódító tábora biztos nincs egy lánynak se, na de most mihez kezdjek…


_________________
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/1300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 14 2013, 13:41

Rita-chan nem egy egyszerű jellem, először megmentem a macskáktól, majd utána igaz gúnyolódok vele kicsit, de azért tudom hol a határ. A lány meg köhöm kukát húz a fejemre… Igen, ráadásul sem védekezni nem tudok, de még a kuka is akkora hogy a épphogy a lábam látszik ki alóla.
- Rita-chaaan, ez büdööös! – Kiáltom, kétségbe esetten, de a lány kigáncsol, így kobakomat beütve a földön landolok, egy sötét és büdös, nedves kukában.
- Rita-chaaaan, nem vagyok egyedül, valami még mocorog. – Próbálok kiszabadulni valahogy, mocorgok, tolatok, kezeimmel kapálózok és igyekszem kitolni magam, de a lány ezt nem hagyja. Lábával lefogja a kukát, majd sátáni hangon megszólal.
- Ezt a köteles kipörgetésed miatt kapod! – Majd egy nagy lendület és elkezdtem gurulni a kukával együtt.
- Guru, guru, guru, guru… - Mondtam miközben, még mindig a kukában szédelegtem, majd a hátsó felemmel kifele tolatva, ügyetlenül még mindig szédelegve, bújtam ki és álltam talpra.
A lánynak már nyoma veszett, és a galambot sem tudom mégis merre lehet, az előző kandúr cicus tekintett csak rám a zsákutca elzárt falának tetejéről.
- Maaawww – Mondta és már támadt is, rám akart ugrani és össze vissza akart karmolni, de még a levegőben megfogtam két kézzel, így a cicus csak kapálózott a levegőben, majd megharapott…
- Kyaaaaaaaa! Ritának igaza volt a macskák tényleg gonoszak és félelmetesek! – Majd a súlyemelésem kihasználva visszahajítottam oda ahonnan jött. Majd elindultam visszafele, ki a sikátorból… és csak mentem az ösztöneim után, fogalmam sem volt róla merre lehet a lány és/vagy a galamb. Mígnem megpillantottam, Ritát kifele jövet egy üzletből, méghozzá egy galamb jelmezben. Elbújtam az üzlet mögött, és ott próbáltam nem megfulladni a nevetéstől, majd megindultam a lány után. De nem jutottam sokáig, a galamb a gyűrűvel a lábán ott billegett annak a jelmezkölcsönzőnek az ajtaja előtt ahonnan Rita pár perce sétált ki. ~ Itt a megfelelő alkalom hogy elkapjam! ~ Azzal ugrottam is, hogy a galamb a karmaim között csücsüljön, de a végeredménye az lett hogy fejjel beestem az ajtón, ami kinyílt és az npc-k kitörő örömmel fogadtak, és aggattak rám egy jelmezt.
- Meooow – Fújtatva léptem ki az üzletből, és eredtem a galamb nyomába, amit hamarosan szem elől is vesztettem. Majd egy közeli parkban találtam magam, és Rita is ott „táncolt” a galamboknak, majd egyszerre körbe vették és leterítették a lányt a lábáról. Míg én egy fa mögül néztem végig, miközben a fülem hegyeztem, ami most hegyesebb volt az átlagosnál arról nem is beszélve hogy még lila szőr is borította, és farkam csak úgy fityegett mögöttem. Majd Rita-chanra vetettem magam, előzve ezzel a gonosz galambokat akik, lefogva tartották az én kis Rita-chaaaanam. Így a földön fekvő Rita kapott egy nagy-nagy ölelést, a kiduzzadó melleink játszadoztak egymással, a fenekemen fityegő cica farkacskám meg felfele járt hullámzó táncot.
- Ritaaaa-chaaan megvédelek! – Mondtam vékonyka hangon, olyan közel voltam hozzá hogy akár meg is csókolhattam volna. Majd remélve hogy a lány sokkot kapott vagy nem tud mozdulni a döbbenettől, a galamb után iramodok, amit még épp szemmel tudok tartani.

/ A guru, guru, szó jelentése: körbe, körbe...elvileg ^^"/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Jan. 18 2013, 11:44

Amíg azon agyaltam, hogy miként törhetnék ki hódítóim karmai közül egyszer csak egy óriási macska ugrott elő a semmiből ami hirtelen át is ölelt elüldözve az összes szerelmes galambot. Először megijedtem és sipákoló hangon próbáltam kibújni a szokatlan méretű bundás karmai közül de mikor megszólalt felismertem a szokásosnál vékonyabb hangocskát aminek a tulajdonosa nem más volt min Ren macska jelmezbe bújva.
-Ai-chan te meg mit mü… - Aaaaah! – Nyögtem fel talán túlzottan is sok erotikával fűtve mikor a lány puha mellei összetalálkoztak egymással és kecses táncba kezdtek ahogy a lány mocorgott rajtam. Ren duzzadó ajkai egyre inkább közeledtek hozzám. Egyre jobban kezdtem elvörösödni, a testem pedig kezdett felforrósodni. Oldalra kaptam a fejem, hogy elkerüljem az elkerülhetetlen de legnagyobb meglepetésemre azt láttam, hogy egy galamb méretű macska és egy macska méretű galamb frakkban és cilinderben teát szürcsölgetve sétálnak egymás mellet és rosszállóan megcsóválják a fejüket.
- Ezek a mai fiatalok már tényleg nem tisztelnek semmit, sem a nemüket sem a fajukat. Szégyen, hogy hová jut a társadalmunk, nem így van barátom!
- Tökéletesen egyetértek a feltevéseddel – Panaszkodik az egyik a másiknak. Ez a kis incidens pár pillanatra elvonta a figyelmem Renről de mikor újra ránéztem az arca még mindig ott volt közvetlen az enyém előtt sőt, az orrunk most még össze is ért.
- Ai-chan.. kérlek csak finoman! Tudod.. én.. én még.. sosem volt előtte senkivel… - Nyögtem halkan miközben behunytam a szemem. Elég fura érzés volt. Mikor behunytam a szemem szinte kívülről láttam magunkat ahogy ren gyengéd ujjai lassan végigcsúsznak a hasamon. Körülöttünk minden rózsaszínbe burkolódzik a hangom pedig víz hangzik ebbe rózsaszín álomban. – Légy velem gyöngéd… - Ajkaim csókra készen álltak is kissé feljebb emeltem a fejem, majd kinyitottam a szemem. – Eeeh? – Azonban nem az a látvány fogadott amire számítottam, vagyis inkább semmilyen nem fogadott. Ren egyszerűen eltünt én pedig a földön hemperegve ölelgettem a levegőt. Ettől csak még inkább elvörösödtem és kínosabban éreztem magam mint eddig valaha is egész életemben ezt azonban hamar felváltotta a düh. Gyorsan felpattantam és amennyire csak a jelmez engedte rohanni kezdtem vissza a ruhaboltba ahol a galamb jelmezt kaptam. Nem sokra r kiléptem az ajtón új ruhámba öltözve.
- Kutya farok… - Billentettem oldalra a fenekem és megcsóváltam piciny farkincám. – Kutya karok... – Pitiztem a mancsaimmal. – Ai-chan cicúst ebédre akarok... vaúú- Vágtam magam pózba újonnan szerzett ruhácskámbaVágtam magam pózba újonnan szerzett ruhácskámba[/url] majd előhívtam a menüt és megkerestem Ai-chan pozícióját és dühödt léptekkel indultam el felé. Mikor odaértem láttam, hogy Ren épp egy becserkésző macskát játszik a galambbal ráadásul pont háttal állt nekem.
- Gihihihi…- Egy sátáni vigyor ült ki az arcomra majd hátulról rávetődtem. – Most te vagy meg Aiiii-nyaaan! Vau, vau, vauuu… - Kiáltottam el magam és beleharaptam a fülébe. – Ef uffal én vafok ehlönyben… grrr… - Mondtam a fülével a számban majd elkezdtem rágcsálni és cibálni miközben morogtam rá. Egy darabig szórakoztam a lány fülével majd kiköptem azt és megragadtam a farkát és a fenekével együtt a levegőbe emelte épp csak annyira hogy ne tudjon elszaladni.
- Szeretsz perverzkedni… vuff.. akkor tessék… - Mondtam neki majd elő vettem a kardom és egy gyors vágással levágtam Ai-chan cicafarkát. A ruha így automatikusan elpusztított tárgynak minősült és pixeljeire hullott megmutatva minden Ai-chanból.
- Viszlát és sok sikert… vuff! – Köszöntem el a lánytól vigyorogva majd a galamb után szaladtam.

_________________
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/1300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 20 2013, 18:11

Miután Rita-chaaant megszabadítottam gonosz fogva tartóitól és visszaélve a lány szemérmességével kellően kínos helyzetbe hoztam, hogy időt nyerhessek magamnak. Aprócska nem túl sokat takaró ruhácskámba vetettem magam a galamb nyomába, mit hát hagyjuk meg nem egyszerű nyomon követni…de sikeresen állom a sarat, szeretnék minél közelebb kerülni hozzá méghozzá úgy hogy ne ijesszem el, így kénytelen vagyok a park által kínált fák adta takarást kihasználni. Egyik fa, tíz méter távolság…másik fa gurulással való megközelítése, nyolc méter távolság…a galamb erre nézett félő hogy lebuktam, vissza húztam a fejem épp csak a farkincám csóválása lóghatott ki, de amint észre vettem megfogtam a kezembe, de még mindig hullámzott. Kikukkantottam a galamb még mindig fenékkel nekem billeget, tehát nem láthatott. Következő fa, öt méter…lábujjhegyen osonok oda...Maradék távolság k.b. öt méter…a pad mögötti fát célzom meg, szintén óvatos cica lépésekkel közelítem meg…így maradt két méter távolság…~ Ez az, egy ugrással megvan! ~ Majd lendületet is vettem…ééés…támadtam.
- Meoooow – Vetettem a galamb után magam, de az pont a két kezem között menekült el, miközben én ügyesen le is fejeltem a pad felső kiálló részét. Homlokom fogva próbáltam észhez térni, mire egy nagy szőrös kutya letarolt és a földhöz szegezett.
– Most te vagy meg Aiiii-nyaaan! Vau, vau, vauuu… - Mondta a kutya…~ Mondta a kutyaaa!? ~ Tudatosul bennem mire észre veszem hogy a kutya hangja hasonlít Rita-chanéra hátra nézni nem tudok mivel hassal fekszem a földön, a nagy Rita kutyus meg rajtam, mozdulni nem tudok ráadásul bele harap a cuki kis cicafüleimbe.
- Whaaaa! A füleeem! – Kiáltom mintha fájna vagy mintha a sajátjaim lennének. A lány megmozdul, és próbálok kapni az alkalmon hogy megszabaduljak a mancsai alól, így felborzolt jelmezszőrzettel igyekszem négykézláb elcammogni, de a farkamnál fogva vissza ránt.
- Na de Rita-chaaaan! – Kiáltom persze még sejtésem sincs mit is tervez ellenem pedig gonosz hangon kérdezi tőlem hogy szeretek-e szervezkedni, majd megpillantom kardja megvillanását, és a következő pillanatban a ruhám pixelekre hullott zöld maradványát.
- Kyaaaaaaaaaaa! Na deeeee Ritaaaaa-chaaaan! – Kiáltok a lány után aki már rég a galambok után vetette magát. Összekucorodok, hogy ha valaki erre jár azért mégse lásson mindent, majd körbe néztem és egy árva lelket nem láttam, így megnyugodtam és gyors kattintgatásokkal hívtam elő a rakim és öltöztem fel ismét a rendes ruhámba. Felálltam és megkönnyebbülten sóhajtottam, majd észbe kaptam hogy a lány bizony már be is előzött, így szaladtam utána, vagy legalábbis szaladtam volna utána…de egy vékonyka hang megállított.
- Yiiiiiiih, nézz a lábad elé te lány, cin! Ezek a mai fiatalok csak rohangásznak össze vissza, cin! És nem figyelnek oda semmire sem, cin-cin. – Majd a farkincáját a kezébe vette és rosszalló pillantásokat vetett rám, mivel ügyesen rá léptem.
- Bo..bocsánat egér úr! – Pillantottam meg a kis rágcsálót…és most tudatosult bennem hogy találkoztam egy beszélő egérrel. Pár pillanatig csak némán elkerekedett szemekkel figyeltem, majd éreztem hogy dőlök hátra. Kezem a homlokom elé tettem, de az egérke hangját még mindig hallottam, félek valami baj van vele. ~ Lehet az előbb túlzottan is beütöttem a fejem.~ Majd éreztem hogy a kis rágcsáló felmászik rám és folytatja monológját, de már másképp, hangja ijedtséget és törődést sugallott, így oda figyeltem a mondataira.
- Jól vagy lányka, ciiin? Majd egy sajtot darabot nyújtott oda nekem.
- Köszönöm de nem vagyok éhes, egér úr. – De az csak még inkább erőlködött hogy fogadjam el, így egye-fene elfogadtam, és már emeltem is a számhoz.
- Az nem a tiééd ciiin! Az ellenfeleddel etesd meg és garantáltan tiéd lesz a győzelem cin. Kedves kis lánykának tűnsz ezért segítek neked, és az egész állatvilág szemmel kíséri most a ti kis versenyetek, szóval csak ügyesen cin! – Azzal mintha itt sem lett volna, egyszerűen eltűnt, felszívódott, mire én tovább kerestem szemeimmel, de sehol sem láttam.
- Köszönöm egér úr! – Kiáltottam elvégre valahol a közelben kell hogy legyen ennyire gyors nem lehet, így egy picinyke sajtdarabbal a kezemben indultam a lány után. Útközben kíváncsiságból megszagoltam, de valami borzasztó szaga volt, gondoltam rá hogy letörök egy picinyke darabot és megkóstolom, elvégre nem akarok rosszat Rita-channak, de ha előbbre juthatok vele akkor bizony használni fogom. Nem is kellet túl sok meg is pillantottam Ritát aki még mindig a kutya jelmezben van. Oda siettem hozzá, de úgy hogy ne vegyen észre, csendben lopakodtam macska léptekkel, lassú és csendes mozdulatokat tettem, és ha csak meg nem érezte a büdös sajt szagát nem valószínű hogy észre vett. Ha tudom hátulról nyomom szájába a sajtot, de ha mégis szembe fordul velem, akkor előről tömöm bele úgy hogy ne nagyon legyen ideje ellenkezni.
- Nyaaaaaam! - Kiáltom és várom a fejleményeket. Először nem történik semmi és már kezdtem is volna kétségbe esni mikor arra lettem figyelmesebb hogy Rita idomai egyre csak domborodnak és domborodnak. Persze nem voltak neki kicsit de most..ráadásul nem csak előröl de a popsija is egyre kerekedett, és utána meg minden testrésze követte, a hasa és az arca is. Olyan lett mint egy kövér kutya jelmezbe bújtatott nagyméretű egérke. Utána egy pukkanás és Rita eltűnt. Az egész eseményt eleinte elkerekedett szemekkel és ledöbbent arckifejezéssel néztem végig, majd kitört belőlem a nevetés. Újjal mutogattam a lányra miközben meg sem próbáltam elfojtani a nevetésem. Majd mikor eltűnt megijedtem. Toporogtam egy helyben és szememmel körbekutattam merre pillanthatom meg a lányt, de nem találtam. Tettem pár lépést előre mikor egy cincogó hangra lettem figyelmes. Lenéztem a földre és ott volt Rita alig tíz centis kövér egérke alakban. Pár pillanatig csak bambán néztem rá, majd ismét kitört belőlem a nevetés, olyannyira hogy talpon sem bírtam maradni, ott fetrengtem hasamat fogva a nevetéstől pár centire Rita-cin-cintől.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Feb. 15 2013, 09:15

Habár kutya jelmezbe bújtam ettől független még nem tudtam, úgy szimatolni mint egy igazi blöki. Pedig még a földhöz simulva szaglásztam hátha nyomra bukkanok még a fenekem is feltartottam az ég felé ahogy azt a kutyák szokták csinálni de hiába. Csalódottan keltem fel a földről és a buksimat vakarva gondolkoztam tovább. Viszont a kobak vakarás elvette a figyelmem ugyanis valamiért tök jó érzés volt, aztán a kezem szépen átcsusszant a kutyafüleimhez és annak tövét kezdtem el vakargatni. Már értem miért szeretik annyira a kutyák. Mire észbe kaptam már azt vettem észre, hogy a földön ülök és a lábammal vakargatom a fülem tövét. Nem is tudtam, hogy ilyen hajlékony vagyok. Ekkor valami elkésztően büdös szag csapott meg ami leginkább a lábszaghoz hasonlított… Na nem az én lábam volt az! A szag sokkal inkább mögülem jött. Mikor megfordultam láttam, hogy Ai-chan egy olyan igazi büdös francia sajttal közelit felém de mire bármit is tehettem volna már belém is tömte a kellemetlen ételt. Az íze pocsék volt de ezt még túl is éltem volna viszont a mellékhatása már igencsak komolynak hatott. Elsőnek a melleim duzzadtak meg majd hirtelen a fenekem is. Úgy tűnt mintha kezdenék bele dagadni a jelmezbe majd egy hangos pukkanás és hirtelen Ai-chan a hatalmasra nőtt. Aztán körbe és rájöttem, hogy nem ő nőtt meg hanem én mentem össze. Némi tapogatózás után pedig még az is leesett, hogy egérré változtam.
-Te kis… - Sziszegtem vékonyka hangomon és dühös léptekkel elindultam a nevetéstől fetrengő lány felé. Azt terveztem, hogy majd beleharapok a fülébe és nem engedem el mikor megpillantottam a levegőben a galambot a lábán a csillogó kis ékszerrel. Gyorsan a galamb után eredtem de mivel ilyen aprócska lettem nem igazán tudhattam volna utolérni így gondoltam inkább levágom az utat egy sikátorban. Vissza- vissza nézegettem, hogy Ai követ-e engem de szerencsémre nem jött utánam… vagy inkább balszerencsémre. Amint, hogy elértem a sikátor felét hirtelen egy macska toppant elém. Ledermedtem és aprócska térdeim remegni kezdtek. Ekkor még három macsek tűnt elő a semmiből és vettek körbe. Ugyan azok voltak akik korábban is meg akartak támadni.
- Cin… - Nyögtem ki magamból és lekuporodtam a földre az egér füleimet pedig lehúztam eltakarva vele a szemeimet. Éreztem ahogy az egyik macska a szájába vesz de nem mertem kinyitni a szemem. Hát itt lenne a vég? Egy cica gyomrában? Ekkor a talpam alatt valami kellemesen puhát éreztem majd egy hang szólalt meg.
- Ne félj! Segíteni akarunk! – Kinyitottam a szemem és akkor döbbentem rá, hogy az egyik cica hátán csücsülök.
- Miért? – Kérdeztem meglepetten.
- Az a rohadt galamb kényszerített minket, hogy segítsünk neki ráadásul az a lány még jól el is intézett bennünket. Mindkettejüknek fizetniük kell. Nyomás! – Kiáltott fel mire mindannyian megiramodtak. Kis utazás után megpillantottam Ai aki ismét épp becserkészni készült a galambot.
- Ott vannak! Nem engedhetjük, hogy elkapja a madarat. – Mutattam rá a lányra és adtam ki az utasítást mire a macska bólintott. A négy fős csapat hirtelen ketté vált és az utca egy- egy felén a háztetőkön és dobozokon ugrálva kezdtük el becserkészni a célpontot.
- Tietek a lány miénk a madár! – Kiáltotta macska. Láttam ahogy az egyik cica Ai-chan arcára ugrik és rácsimpaszkodik még a másik belegabalyodott a hajába de sokáig nem gyönyörködhettem a látványba.
- Most te jösz! – Szólt rám a kandúr. A galamb épp mellettünk repült szerencsére pont egy magasságban. Szavak nélkül is megértettem mi lenne a terv. Át kell ugranom a galambra. Gyorsan felálltam és ugrásra készen vártam. A kandúr ekkor elrugaszkodott a madár irányába és mikor a távolság a legkisebb volt átvetetem magam a madárra. Az ugrás sikeres volt de éppen, hogy csak megragadtam a lábát. Ez mondjuk pont így volt jó mivel a gyűrű pont ezen a lábán volt. A galamb dühösen hurrogott és rúgkapálni kezdett de sikerült lehúzni a lábáról a gyűrűt. Ekkor a szárnyas megpördült a tengelye körül aminek köszönhetően már nem tudtam magam tovább tartani és lezuhantam a mélybe kezembe a gyűrűvel de még mielőtt koppanhattam volna a földön valami puhán landoltam. Mikor feleszméltem láttam, hogy az egyik macska hátán csücsülök, még a levegőben sikerült elkapnia így nem haltam bele az esésbe.
- Köszönöm. – Simogattam meg a cica kobakját piciny kezeimmel. Hmm… talán még sem olyan rossz állatok ezek a kandúrok. – Végre! Megvan a gyűrű! – Kurjantottam örömömben és a magasba emeltem a nálam is nagyobb ékszert aminek az lett az eredménye, hogy a súly hátra húzott és elterültem a cica hátán.
- Már csak vissza kell vinni a megbízónak. – Mondtam mire a macsek bólintott és elindult velem a megbeszélt találkozó pontig…


_________________
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/1300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Szomb. Feb. 16 2013, 03:46

- Haaam. – Tömtem bele a lánykába az egér úrtól kapott sajtot. Az ezután történtekre a legkevésbé nem számítottam. Rita melle és hátsó fele a kétszeresére duzzadt, majd egy pukkanás keretében eltűnt. Pár pillanatig, csak néztem jobbra meg balra, majd egy kis vinnyogó hangott hallva lefele is. A kis vinnyogó hang tulajdonosa Ritaaa-chaan volt, aki …köhöm… egérré válltozott. Én pár pillanatig csak pislogni tudtam, majd először csak visszafojtva, utána teljes torkomszakadtából nevetés tört ki. Egy idő után még megállni sem tudtam a lábaimon, így elestem, de még ott is fetrengve folytattam a nevetést. Fogalmam sincs mikor veszíthettem Rita-cint szem elől, de még a madarat sem láttam. Kezdtem megíjedni hogy netán agyon nyomtam a fetrengésemnek köszönhetően, így rögtön felpattantam és elkezdtem keresni.
- Ritaaa-ciiin… - Kerestem a járdán.
- Ritaaa- ciiiin… - Kerestem a fűben.
- Ritaaa-ciiiiiiin… - Kerestem a közeli szemetesekben, fán, padon, mókus oduban… De sehol nem találtam. Már kezdtem kétségbe esni…sőt kétség be is estem…
- Ritaaaa-ciiiiiiiin..ciiinn…ciiiin… - Visszhangzott a kiálltásom ami olyan hangos volt amennyire, a park madarai felreppentek, a mókusok és egyébb állatok elbújtak. Én meg kétségbe esetten a földre rogytam. A kétségbe eséstől és az önsajnálatból egy elég nagy popón harapás ébresztett ki.
- Whaa! Mivolt ez?! – Pattantam és kiálltottam fel! Mígnem a senekemről az egér urat tudtam levakarni. Már hajítottam is volna el, mire megszólalt.
- Várj, várj… miért bántanál, miközben te ültél rám? – Kérdezte remegő hangon ami nem egész a félemtől mintsem inkább a korából adódott. Az arcomon látszódhatott a kétségbeesés és az is hogy mindjárt elpityeredek.
- Nem tudom hol van… - Mondtam neki elhaló hangon, de még a könnyeim nem potyogtak.
- Haaa? Azt ne mond hogy szem elől tévesztetted? De segond. Megoldjuk. Tudod az egereknek is jó a szaglásuk nem csak a kutyáknak.. – Mondta.
- Én bizakodva néztem rá, majd a zsebembe tettem, úgy hogy a feje és a melső végtagjai ki látszódhattak ha akarta.
- Akkor induláaas! – Léptem párat előre.
- A másik irány! – Szólt rám egér úr, de én követtem a szavát, egész míg meg nem pillantottam pár macskát, és a galambot.
- Jajj ne, el akarják kapni a galambot! – Kiálltottam fel majd eredtem volna macskák nyomába, de két kis cicus megakadájozott. Először az egyik az arcomba kapaszkodott előről majd éreztem hogy még egy elkezdi húzni a hajam hátulról, én meg csak ordobáltam. Majd egyik pillanatról a másikra megnyugodtam, és elkezdtem cirógatni, simogatni a cicusokat. Amint engedtek a szorításból, sőt az egyik még egy dorombolást is megengedett, azzal az erővel letéptem őket magamról és hajítottam. Csupán a nyávogásukat hallottam egyre távolodni.
- Ahh, azt hittem észrevesznek…. – Panaszolta nekem a zsebembe rejtőzködő egérke, aki a fejét csak akkor dugta ki mikor már elég messze kerültek tőlünk a macskák. Nem foglalkoztam az egérrel, a macskákat és a galambot kezdtem el pásztázni, nem kellett sok idő rájuk is leltem, és a nyomukba is eredtem. Tudtam hogy a macskák gyorsak de nem sejtettem hogy ennyire, az egyik macskán felfedezni véltem egy kis egérkét aki valami fényeset tartotta a kezébe. ~ De várjunk csak, Rita fél a macskáktól, és egy macska és egér mióta dolgozna össze?! ~ Hasított belém a felismerés. Majd rá jöttem mégis hova tartanak, vissza az npchez. Már láttam az npc-t és Ritáékat is kezdtem egyre közelebb érni. Majd feltűnt valami, lában egyszer csak felemelkedett a földtől, és valamivel gyorsabban kezdtem el repülni ellenfelem felé.
- Tudok repülni! Tudok repülni! – Kiállottam fel örömömben, amit egy hang szinte rögtön meg is tört.
- Tudsz te az eszed tokját, grrr! – Mikor körbe néztem vettem észre hogy három galamb fog közre és úgy repülök Rita felé. Majd mikor feléjük érek, egyszer csak elengednek és rápottyanok, a macskákra és Ritára is. Egy puffanás és a lány ismét önmagama, a szerencsétlen macska egy hangos nyávogást és egy arcon karmolást intézett felém némi fújtatotással vegyítve. A gyűrő csilingelve gurult arrébb és még épphogy fel tudtam kapni és elszaladni vele. Hátra-hátra pillantgattam a vállam fölött hogy minden rendben van-e vele és hogy követ-e. Egyik ilyen eset következtében egy puha húsos "toronynak" ütköztem neki. Egy magas dagadt, de mégis kigyúrt szakállas pasas volt, aki mérgelődve nézte esetlenségemet. Már majdnem szaladtam tovább mikor egy hirtelen ötlettől vezérelve felkiáltottam és kérőn tekintettem rá.
- Bocsánat, de az a lány üldöz engem! És el akarja venni a gyűrűm. - Mutattam neki, és majdhogynem mesteri alakításomnak köszönhetően, még pár könnycseppet is megejtettem hogy hitelesebb és kétségbe esettebbnek tűnjek. Több sem kellett, morogva meg is indult a lány elé, öklét ropogtatva. A mesteri ötletem sikeresnek tűnik, jelent meg egy kis ördög farok és két kicsi szarvacska a fejemen, miközben nem tudtam megállni hogy ne vigyorogjak. De nem tudtam végig nézni az eseményeket, minél hamarabb el kellett juttatnom a gyűrőt a "saját" npc-m hez.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Márc. 05 2013, 08:40

-Gyerünk! Most már nem veszíthetünk! – Kiáltottam fel a macska hátát csücsülve ám ebben a pillanatban fentről egy Ai-chan zuhant rám, mint egy száguldó meteor kilapítva engem és szerencsétlen jószágot egyaránt ráadásul még a gyűrűmet is elejtettem amit a lány nem félt kihasználni és rögtön felkapta a földről majd futásnak eredt. Öröm az ürömben, hogy Ai hatásos belépőjének köszönhetően rögtön visszanyertem a valódi alakom így azonnal üldözőbe is vehettem őt. Nyilván erre ő is számított mert egy „hegyomlás” méretű férfit küldött a nyakamra, hogy megállítson aki az ökleit ropogtatva indult meg felém most azonban a lehető legrosszabbkor talált meg. Eléggé mérges voltam az miatt, hogy Ai egérré változtatott és nem áll szándékomban leállni verekedni.
- Takarodj az utamból! – Kiáltottam rá a férfira aki csak egy önelégült mosollyal válaszolt miközben széttárta a karjait. Mit akar ez most? Át akar ölelni vagy mi? Mikor elég közel értem hirtelen megfordultam és a futás adta lendülettel egy „Chuck Norris féle pörgőrúgással” állon rúgtam a hústornyot olyan erővel, hogy a férfi elszállt a magasba és egy apró fénypont és valami fura hang jelezte a kék égen, hogy nem a közelben ér földet. Ettől a jelenettől pár pillanatra még le is dermedtem, úgy néz ki nem vagyok tisztában a saját testi erőmmel. Amint ezt a kis apróságot nyugtáztam magamban elkezdtem futni tovább a lány után ám ekkor hangokat kezdtem el visszhangzani a fejemben.
- Jól vagytok? Ébresztő! Nem egészséges itt aludni! Hé kelj már fel! – Ekkor egy erőteljes ütést éreztem az arcomon és egy kis időre teljes sötétségbe merült minden körülöttem. Mikor kinyitottam a szemem a földön találtam magam egy épület melletti bokorban ahol épp egy srác nézett velem farkas szemet.
- Ideje volt, hogy felkeljetek, bár nem tudom mit csináltok itt az éjszaka közepén egy bokorban de én is beszállok! – A fiú hirtelen levette a felsőtestéről a ruhát és felém vetette magát mire ijedtemben arcon rúgtam szerencsétlen aki beszállt a sövényesbe.
- Egy fenét fogsz te perverz disznó! – Sziszegtem a fogaim között majd megpróbáltam felállni de közben valami puhát éreztem a fenekem alatt. Mikor oda néztem Ai-chan feküdt alattam látszólag eszméletlenül. Körbenéztem és lassan kezdett összeállni a kép előttem. Mikor leestünk a tetőről mindketten elájultunk és hála ennek egy elég érdekes álomba csöppentem. Chh… Kihitte volna, hogy itt ilyen is lehetséges. Ekkor az égre néztem ahol már a csillagok és a hold díszelgett Aincrad lakosainak és ekkor esett le, hogy lassan kezdek kifutni a határidőből. Gyorsan el is indultam volna a megbízóm állttal kijelölt helyre de ekkor visszanéztem Ai-ra aki még mindig ott feküdt a földön. Csak nem hagyhattam így ott szegényt különösen úgy, hogy ilyen perverzek is bóklásznak a környéken ezért a hátamra vettem a lányt és elindultam. Azonban nem azért indultam el, hogy leadjam a küldetést, értelmetlen lett volna hiszen a határidő már lejárt ráadásul a gyűrű sem volt nálam így haza felé vettem az irányt, hogy ott megvárjam még magához tér és elmeséljem neki ezt az örült álmot…

/Köszöntem a KT-t, vicces volt.Very Happy Ha a lezárás nem jó akkor szólj és átírom ^^/


_________________
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük RitahanamiwwwkepfeltoltRita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/1300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by RenAi on Kedd Márc. 05 2013, 18:07

Nem mondhatnám normálisnak ezt a napot, furcsábbnál furcsább szinte már érthetetlen, filmbe vagyis inkább mesébe illő dolgok történnek sorra, szinte már az abszurdság groteszk határait feszegetve. Mondjuk nem mondhatnám hogy nem élvezem, legalábbis akkor amikor a vezető szerep az enyém. Razz

Az üldözés folytatódott, két barát akit egy cél vezérel, hogy Övé legyen a gyűrű, és hogy Ő szolgáltassa le a küldetést feladó npc-nek, csak éppen egyikőnk sem hajlandó engedni, és bármit megteszünk a győzelem érdekében. Időközben kiderült hogy segítőink is akadtak, nem is akármik… ugyanis nem mások mint beszélő állatok, akik szintén egyfajta harcot, háborút vívnak egymás ellen… Ez pontosan olyan mintha valami elvarázsolt álmomban kötöttem volna ki.

Ezek a gondolatok futottak át a fejemen miközben zuhantam lefelé és igyekeztem úgy esni hogy letarolhassam Rita-cint és a macskáját, megszerezve a gyűrűt… Már a gondolat is groteszk… egy egér és egy macska… együtt… ellenem?! Mégis hogy lehetséges ez? Persze nincs sok időm ezen agyalni, ugyanis mikor földet érek, Rita vissza is változik és csakis arra volt időm hogy felkapjam a gyűrűt és elszaladjak vele, így is lett. Nem figyeltem és neki rohantam egy magas és széles pasasnak, aki nem tűnt épp kedvesnek, de mikor kérlőn néztem rá és tőmondatokban elmondtam hogy az a fekete hajú lány gonosz és el akarja venni a gyűrűmet a segítségemre kelt. Kicsit szégyelltem is magam hogy a átvertem a pasast, de ha úgy nézzük igazam volt, és amiatt is rosszul éreztem magam hogy pont Rita ellen vetettem be egy ilyen aljas cselt. De a győzelemért mindent Razz Szaladtam tovább, keresve az npc-t akinek oda kéne adnom a gyűrűt, méghozzá minél hamarabb, elvégre a lány gyorsabb nálam és könnyedén utól ér… félő hogy nem tartja fel sokáig az a pasas… szegény bácsi… Rita tuti péppé verte.. láttam magam előtt a pasas sebes arcát… legszívesebben bocsánatot kérnék tőle, de már késő… azért még vissza-vissza néztem hogy a lány követ-e, de nem láttam. Befordultam az egyik utcán és furcsa dologra lettem figyelmes… olyan mintha egy futószalagon szaladnék… de nem haladok előre… a talaj kifut a lábam alól…, így még ennél is gyorsabbra veszem a tempót.. és csak szaladok…szaladok…és szaladok … egy helyben.
- Ez hidoiiiiii!! – Kiáltom… majd muffinok hullanák az égből.
- Muffin *-* - Próbálom elkapni őket.

- Gonosz…muffin.. akarok…muffin… gonoosz… - Ejtettem ki félálomban a szavakat.
- Muffi… hahh? – Tértem magamhoz Rita hátán?
- Haa? Most miiii… vaaan? - Néztem értetlenül, miközben megdörzsöltem az egyik szemem.
- Ehhhh? Miért viszel? Tudok járni, tegyél le! Mikor lett este? – Szólítottam fel a lányt és tettem fel egy elég fura kérdést mikor tudatosultak bennem a dolgok, gyorsan megnéztem a küldi listám hogy mégis mi történt… azt hittem álmodtam az egészet, de jelezte a listán ugyanakkor a határidő is lejárt már... Ritával felkerestük a legközelebbi fogadót, gondoltam hogy mesélek neki az álmomról de féltem hogy egy homlok pöckölés lenne a jutalma, már csak azért is el akartam neki mondani mert Ő is benne volt, meg vicces volt az egész.... De csak csendben megvacsoráztunk, láttam mintha kicsit Ő is zavartan viselkedett volna… furcsa volt ez az egész… főleg hogy elmondta hogy elájultam mikor leestem a tetőről, de azt még mindig nem értem hogy telhetett el annyi idő, főleg hogy Rita is ott volt.

/Én is köszönöm a játékot, ritka az hogy ekkora elmebetegséget lehet alkotni valakivel. XD/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi10/7300Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Cardinal on Pént. Márc. 08 2013, 16:37

Nos, ez kellően elmebeteg küzdőtér volt, több ponton sikerült szétröhögnöm magam rajta, hiába nem látszik az arcomon Neutral 45 xp és 110 arany (8. szint) fejében lezárom a párbajt, gratulálok hozzá Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük Vo36oi0/0Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita vs. RenAi - Avagy a SAO-i Süsü Keselyük

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.