Ren vs Rita

Go down

default Ren vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30 2013, 11:20

A Rannal eltöltött párbajom kiváló alapanyagnak bizonyult a tapasztalat gyűjtéshez és ez mindenképp folytatni akartam a végső cél eléréséhez. Idő közben halottam pletykákat egy új viadalról, ami ezúttal nem egy konkrét kasztnak indul, majd hanem mindenkinek ezek a párviadalok pedig nagyszerűek a gyakorlásra még az „éles” helyzet előtt. Ezúttal egy olyan személyt választottam ki akivel eddig még a bosson kívül sosem találkoztam és túl sokat nem is tudtam róla. Amit sikerült összeszednem róla azt is Ai-channak köszönhettem, de még ő sem árult el sok mindent. A második ellenfelem Ryuninji Ren volt. Végig néztem az aréna lelátóján és mintha valamivel jóval többen lennének most mint legutóbb zömével lányok, bár kötve hiszem, hogy miattam. Amit magamtól tudtam az, hogy ő is benne van a top öt játékosok között és, hogy állatidomár na meg persze, hogy az Artes tagja, annak a feltörekvő céhnek ami már a bossharcokban bebizonyította, hogy ők is komoly erőt képviselnek. Amit pedig Ai-tól hallottam? Arrogáns, nagyképű, szoknyabolond, de emellett igencsak tápos. Az elmúlt napokban gyakran kinéztem az arénába és figyeltem a harcokat és az egyik ilyen alkalommal láthattam őt Thunder ellen küzdeni. Az akkori harcát alapul véve igyekeztem megalkotni a saját stratégiámat is hiszen az alap felállás ugyan az mint ott. Kardforgató vs állatidomár. Egy mondás szerint ami működik miért rontanánk el? Bízom benne, hogy ő is halotta már ezt és hasonló taktikát vet be ellenem mint Thunder ellen ezzel pedig az én malmomra hajtja a vizet. Ran elleni küzdelmemmel ellentétben viszont már volt dolgom a kasztjával és bár az még a sao kezdetén volt nem igazán tudtak meggyőzni az erejükről. Persze ez a srác már megmutatta, hogy oda tud csapni ha kell ezért nem szabad alábecsülnöm. Hmm… ez mondjuk szinte minden harcomra igaz lesz.
-Lassan már itt kellene lennie! Remélem megkapta az üzenetem ahol kihívom. – motyogtam magamban miközben ellenfelemet vártam.


_________________
Ren vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi10/1300Ren vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Ápr. 30 2013, 13:08

Ez a mai nap igen uncsinak indul, megint egyedül a Limenben és ami a leggázabb, hogy újfent nincs reggeli. Mi az, hogy nincs reggeli? Komolyan mondom.. itt van egy rakat nő és egyik se főz rám? Azért ez mekkora egy tréééééééé dolog már? Mindig magamnak kell reggelit csinálnom Sad ez nem ér, az a nők dolga, nem a férfiaké. Bezzeg az igazi világban mindig kiszolgáltak, villásreggeli meg miegyebek, ágyba is hozták néha *-* most meg majdnem száraz kenyéren és vízen élek. Pedig elméletben Vio-chan remek szakács, Sai legalábbis ezt mondja róla. Igazán megvillogtathatná a főzés tudományát, mondjuk úgy minden nap reggel 7-től 8-ig, majd 11-től 12-ig és még este 5-től- hatig. Nekem ez nagyon bejövős lenne, hát még a peteknek…. nem enném el előlük az édességet, hanem rendes kaján élnék, nyami :F A két pet még szunyókál, nem baj, legalább nyugodt délelőttöm lesz, aztán meg lepasszolom az egyiket és…
- He?! Egy üzi?- egy üzenetem érkezett, azonnal megnyitom, hátha valami fontos, vagy még annál is fontosabb dologról van szó
- Rita Hanami? Az ki?- kérdezem magamtól meglátva a feladó nevét.
- Nocsak!- egy párbaj kihívás. Haha, tudtam, hogy ismerté válik a nevem a menő boss csaták után . Igazi híresség lehetek már. Felrohanok az emeletre, kiragadom Regit a pihenő helyéről és go a küzdőtér, ám előtte kel egy kis fagyi. Anélkül nem indulhat el csak úgy a nap, ez az egész lényem mozgatórugója. Főnixem, még kicsit kába, váltottunk, mostanában ő a nehezen ébredő fajta. Biztos a boss terhelte le ennyire. Elismerem, ez az uccsó nem volt piskóta. Párszor már biztos voltam abban, hogy meghalok, de nem így lett, mert skilles vagyok….. ennyi.
- Nah, ébredj pajti, repülj egyet- noszogatom, de nem hajlandó megmozdulni, még picit várni kell, na mindegy. Kicsit megkésve, de odaérek a megbeszélt helyre. De hogy is néz ki ez a Rita Hanami? Nem emlékszem, hogy találkoztunk volna már.
- Hooooooooi!!!! Rita-chaaaaaaan! Merre vaaaaaagy?- eresztem ki a milliókat érő hangom, hogy megtaláljam kihívómat. Remélem valami bombázó :F


_________________
Ren vs Rita 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi6382/6500Ren vs Rita 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30 2013, 16:24

Ott álltam az aréna közepén ölbe tett kézzel és vártam… vártam… vártam… Lassan kezdtem azt hinni, hogy ellenfelem nem jön el ekkor azonban valaki negédes hangon kezdte el kiabálni a nevem. Hamarosan meg is pillantottam a szőke srácot sóhajtottam egy nagyot majd elindultam felé.
-Akkor kezdjünk is neki! – Motyogtam az orrom alatt majd széttártam a karjaim és elkezdtem ugrándozva futni a szőke idomár felé. – Reeeen-samaaaaaa! – Kiáltottam kislányos hangon majd mikor odaértem megragadtam a kezét és föl le pattogva kezdtem el sipítozni. – Ren-samaaaaaa! Annyira örülök, hogy eljöttél, ha tudnád, milyen boldog vagyok. Imádtam az összes dalodat tudom nem szép dolog ilyet mondani de örülök, hogy te is a saoban rekedtél el se hiszem, hogy élőben találkozhatok veled valaha is főleg nem egy ilyen helyen szinte ki se tudom fejezni milyen boldog vagyok jajj istenem annyira izgulok be sem áll a szám! – Kezdtem el hadarni össze visszabeszélni majd mikor már nem bírtam szusszal vettem egy mély levegőt, mint aki percekig a víz alatt volt. Szinte már hányingerem volt saját magamtól de legalább megtudhatom milyen színész is vagyok és, hogy valójában mennyire szőke ez a fiú. De a helyzet megkívánja ezt. A jó harcos megismeri ellenfele gyengepontját és kíméletlenül kihasználja azt. Jelen helyzetben a lányok és az ellenfél egója az ami a gyengeségét okozza. Ai-chan a tippekért pedig majd kapsz tőlem valamit. – Ren-sama… izé… lehetne egy kérésem? – Kezdtem neki kissé elpirulva a lábammal pedig a földet simogattam miközben jobbra balra illegettem magam. – Elénekelnél nekem egy dalt? Vagy ha ez túl nagy kérés legalább egy amolyan igazi „Renes beállást” mutatnál nekem… kérleeeeeeek! – Néztem rá nagy boci szemekkel és ha teljesíti a kérésem a homlokhoz teszem a kezem és elerjedve hátradőlök teljesen „elolvadva” a fiútól majd némi kamu ájulás után feltápászkodom és hátraszökellve felveszem a kezdő pózt és előhúzom a szabdalót.
- First Strike jó lesz? – Kérdem de már el is küldtem a felkérést. – Izé… Kérlek légy gyengéd, csak nemrég kezdtem el másokkal harcolgatni ezért elég tapasztalatlan vagyok. Néztem rá ismét lángvörös szemeimmel.


/megjegyzés: Az ibolya szín jelzi mikor Rita elmásitott, vékonyka hangján beszél/

_________________
Ren vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi10/1300Ren vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Ápr. 30 2013, 17:10

Egy különös üzenet miatt jöttem ide a küzdőtérre. Egy lányka, a neve Rita Hanami akar itt megküzdeni velem. a hírnevem itt is növekszik. Mondjuk az érdekes, hogy nem énekléssel érem el mindezt, hanem csúnya nagy bossok lecsapásával. A cél szentesíti az eszközt, ahogy mondani szokták. Hírnevem van, ez a lényeg. A top ötben benne vagyok ráadásul a legerősebb idomárként is emlegetnek. Persze igazuk van, de némi szerénység azért elvárható tőlem, ezért nem terjesztem magamról ezt a nyilvánvaló igazságot. igen, ez vagyok én, pár hónap alatt a csúcs felé török és nem alíthat meg senki.
- He??!!- hallom, hogy valaki a nevem kiabálja. Ezek szerint nem hiába ordibáltam én is a nevét. A hang irányába fordulok és mi tagadás, meglep amit látok. Egy újabb albínót látok, csak ezúttal lányt. Mondjuk ismerős az arca, csak nem tudom honnan…. hmmmm… ő a második albínó, akivel itt találkozom. Ez a kockák között valami népbetegség? Amit nemi betegségekhez hasonlóan adnak át egymásnak egy-egy offline találkozón? Mondjuk, beleisznak egymás poharába, vagy ami rosszabb, meg is érintik egymást? Áhh, egy kockában nincs ennyi vér, a poharas még elmegy, de a többi az gázos. Mielőtt bármit is mondhatnék, a lány egyszerűen letámad, mint az eredeti világban a fangirl-ök szoktak, csak azok csordában járnak.
- o.O Szia!- köszönök neki, amint hagy egy féllélegzetnyi szünetet a hadarása közepette. Regi elkerekedett szemekkel bámulja a lányt. Ő simán elkönyvelte bolondnak, ez látszik is a picike tekintetén. Neki ez új dolog, nekem meg hiánycikk ebben a világban.
- O.o hát persze, csak nyugodtan- Egész aranyos Rita-chan és még a szavait is értem mikor nem hadar. Regi továbbra is úgy bámul rá, mintha valami elmeháborodott lenne, aki összefüggéstelenül hadovál csak. Nyehehehe, egész jó parti elé nézek :F A kérésen meglepődök, majdnem hullajtok egy-két örömkönnyet is, csak nem szeretném égetni magam, még egy kicsit sem.
- Tudod az éneklés most nem fog menni, nem készültem rá, esetleg, ha mondjuk, este eljössz hozzám, pótolhatjuk. Melyik dalomat szeretnéd akkor hallani? – hehe, ez van, nem szabad elszalasztani főleg itt Aincrad-ban. Itt sok mindenből hiány van, még abból is amiből nem kellene. Egy fangirl nedvesítő pózba azért bevágom magam, biztos ami biztos. Nagy sikerem is lesz, majdnem elájul a csaj, hehe, mit sem vesztettem a varázsomból. De mintha láttam volna már ezt a csajt. Vagy csak nagyom emlékeztet arra a gyenge Thunder nevű albínóra? Hmmmmm, az is lehet. Az ájulása után egyből hátraszökken és küldi is a kihívást
- o.O- és az autógramm, meg az enyelgés? Tényleg harcolni hívott ide? Hát elég kezdő rajongó lehet akkor..
- Fél életig? Persze megfelel szivi és ne aggódj, én mindig gyengéd vagyok a lányokkal- nyomok egy menő mosolyt, még nem full Ren-es, ahhoz korán van még, majd a párbaj közepén. Regi előtt legyeznem kell a kezemmel, hogy észhez térjen és ne bámulja a számára furcsa és érthetetlen jelenséget.
- Kezdesz, vagy kezdjek? – kérdem mosolyogva.

_________________
Ren vs Rita 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi6382/6500Ren vs Rita 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30 2013, 18:34

A színészi játékom megnyerő volt… talán holywoodban lenne a helyem. Minden esetre a fiú tényleg elhitte, hogy igazi fangirl lennék vagy legalábbis nekem nagyon úgy tűnt. Amikor az éneklésre kértem azt egy másik időpontra tette és még egy kérdést is feltett, hogy melyik dalt szeretném tőle. Szuper mert egyetlen egyszer sem halottam semelyiket sőt fogalmam sem volt milyen dalokat énekelt de nem rettentem meg hanem rögtönöztem.
-Melyiket? – néztem fel az égre miközben a z ujjaimat az ajkaimra helyeztem mint aki épp gondolkodik. – Hmmm… taláááááán… vagy esetleg… de nem, inkább aaaaa…. wááááá nem tudok választani… Mi lenne ha meglepetés lenne? Vaaaaaaagy van egy jobb ötletem! Írhatnál nekem egy dalt… nem lennék hálátlan! – Néztem rá kissé kacérkodva. Valamilyen szinten még élveztem is a helyzetet hisz egy tőlem teljesen idegen jellemet játszottam el ráadásul pazarul. A póztól ájulást színleltem, ami láthatóan bejött neki ez persze a madárról nem mondható el. Az idő peregni kezdett ő pedig egy fura kérdést tett fel.
- Hmm… kezdek én.. Lássuk csak… - Elkezdtem a lábamat méregetni és helyezgetni felvéve egy a kardforgatókra legjellemzőbb alap beállást persze meglehetősen amatőr formában mint aki most először ragad kardot.
- Izé… szerinted így jó lesz? – Néztem rá a srácra.Bocsika csak teljes zavarban vagyok. A hatalmas Ren-sama élőben előttem… még mindig nehezen hiszem el. Pedig a legutóbb már egész ügyi voltam. – Pirultam el megint. – Okidoki… Itt jövöööök! – Kiáltottam és rohanni kezdtem a fiú felé de csupán a teljes sebességem egynegyedét használtam fel majd mikor elég közel érek egy meglehetősen egyszerű függőleges „támadást” intézek a szőke „sztár” felé.


_________________
Ren vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi10/1300Ren vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Ápr. 30 2013, 20:27

Egy újabb fangirl, ez a Rita Hanami talán a negydik, vagy ötödik, akivel itt találkozok. albinó kocka létére egész aranyos, még ezekkel a fangirl rohamokkal is, bár, azért az mégis csak jobb lenne, ha esetleg érteném is, hogy mit hadar. Na mindegy, ez van, nem szólok bele, inkább tűrök és majd jól megfűzöm, így lehet egy kellemes éjszakám :F Fura módon nem tud választani a dalaim közül, pedig van egy pár, elég sok felkerült a toplisták élére. Igen… nagyon kelendő énekes vagyok.
- Írni egy dalt? – kérdezek vissza. Ajaj.. az nem megy egyről a kettőre, nem holmi utcai rapper vagyok ócska zenével kérem szépen. Rendkívül hosszadalmas és bonyolult egy menő dal elkészítése.
- Jó rendben, de hogyan hálálnád azt meg?- kérdezem mosolyogva. Tuti nem fogok dalt írni, de van még pár kiadatlan számom, amik nem kerültek még nyilvánosságra. Talán már nem is fognak, mindegy, a lényeg, hogy ő nem tudja, hogy az a dal már létezik és ráadásul még csak nem is én írtam… mindegyiket. Végül megbeszéljük a párbaj részleteit. Na, nem mintha párbajozni akarnék, el tudok képzelni ennél tízszer, vagy akár hússzor jobb időtöltést. Mindegy, ez van, akkor majd utána.
- Okés Very Happy ő kezd, felvesz egy érdekes kardforgató beállást o.O most veszem csak észre, hogy mennyi ritka cucca van, és egyre ismerősebb a lányka… hmmm..
- Az a kezedben ott egy szabdaló? – érdeklődök. Láttam már nem egy ilyet, ez egy menő fegyó a kardforgatóknak.. vajon hogyan került hozzá egy ilyen? Na mindegy.
- Perfect – hehe, dicsérő szavai jól esnek természetesen, de én már hozzászoktam az efféle hízelgésekhez. Jó meg minden, de már nincs rám akkora hatással, mint karrierem kezdetén.
- Most is tuti ügyi vagy- mosolyogok és figyelem, ahogy támad. Hát nálam lassabb az biztos, ezt simán leszűröm. Regi éledezik, már muszáj, ép azon vagyok már, hogy földhöz vágom, ha tovább bámulja a lánykát. Észreveszi magát hamar és felröppen én meg várom a támadást. Nem tűnik veszélyesnek, ezért nem védekezek, találjon el csak nyugodtan. Ez meg is történik és szemeim elkerekednek a sebzéstől. Ez nem egy kezdő sebzése. Regi rakoncátlankodik. Amint észreveszi, h életcsíkom csökkeni kezd, rátámad Rita-chanra, a parancsomra fittyet hányva, igaz, nem is parancsolok neki, mert éppen az állam kaparom fel a padlóról. Nagy nehezen sikerül is.


Páncél: 0/16
Hp: 72/90

Regi
Hp: 45/45


_________________
Ren vs Rita 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi6382/6500Ren vs Rita 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Ápr. 30 2013, 22:59

-Hogyan hálálnám meg? – Ismét gondolkodóba estem majd gyorsan rávágtam a választ. – Azt Ren-samára bíznám, biztosan találnál rá megfelelő módot, hogy viszonozzam az erőfeszítéseidet. - Kacsintottam rá. Hű… kezdek már megijedni saját magamtól. A fiú hamar kiszúrta a kezemben lévő kardot, jó szeme van, vagy csak szimplán látott már másnál is. Mostanra már szinte minden kardforgató azzal szaladgál pedig mikor még én szereztem elég ritka cuccnak számított sőt, csak kettő volt belőle csupán.
- Igen, igen! Tök cuki nem? Egy barátom kovácsolta és adta nekem cserébe pedig csak annyit akart, hogy töltsek vele egy éjszakát! Hát nem tök buta, egy ott alvós buliért cserébe odaadta… Jut eszembe lassan fel is kellene keresnem őt ez miatt… - Ajajjaj kezdem elvetni a sulykot. – Tényleg ügyinek tartasz? De jó akkor tényleg nagyon szupi leszek majd ha te is így gondolod! – Kezdtem el tapsikolni leengedve a kardot majd gyors újra felvettem az előző pózt. – Akkor támadááááás – Megindultam felé ő pedig nem is mozdult hagyta, hogy a kard áthatoljon rajta ami lassan elkezdte leszívni a páncélját majd lecsípett az életéből is egy jókora darabot ő meg csak hüledezett. A színjáték jó volt, a fiú túlzottan alábecsült vagy épp túl becsülte a védelmét és ezzel nagy előnyre tettem szert, pont ahogy én azt szerettem volna. A madár gazdájával ellentétben nem került sokkos állapotba és már repült is felém, hogy támadjon viszont én is résen voltam.
- Kapd el csőri! – Kiáltottam ezúttal már az igazi hangomon és nekidobtam a halvány füst kristályt ami így egy pukkanással jókora füstfelhőt engedett ki magából és remélhetőleg megzavarja és megakasztja a támadásban. Én ekkor már nagyokat szökkenve lépdeltem hátra kikerülve a Thunder ellen is használt széllökésből vagy mi a csudából amit úgy gondoltam, most is bevet, hogy eloszlassa a füstöt de igyekeztem azért még annak rejtekében maradni közben pedig már a kezembe is vettem a farkas agyar kristályt. Nem engedem, hogy ellencsapást mérjen rám…

_________________
Ren vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi10/1300Ren vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Május 01 2013, 03:11

Egész kedvezően alakulnak az események, még azt is én mondhatom meg, hogy hogyan hálálja meg :F Igen, már van is egy-két szaftos ötletem erre. Tuti, hogy benne lesz, ha már akkora rajongóm, nem visszakozhat. A szabdalója azonban kicsit böki a szemem, vagyis nem kicsit. Kezdőnél ilyet nem látni, igaz, gyengéknél igen, elvégre ilyen van a Voice-s borznak is, ő pedig nem arról híred, hogy hú, de mennyire erős. Item vadász Voice.. biztosan bökheti a csőrüket, hogy ezúttal az Artes-hez került az item, ráadásul mi védtük őket, szinte egész végig. Már ami Miri-chant és Bayani-t ileti.
Nem csak a szabdaló sántít, vagyis fura, hanem hozzá a sztori is, háááát…. elég érdekes egy történet mit ne mondjak. Regi észhez tér és felrepül, én meg engedem támadni a lányt. Lassúnak tűnik, jóval lassabbnak, gondolom szabdaló ide vagy oda, nem sebezhet olyan túl nagyot. Ahha, 27 sebzést kapok be egyetlen egy picike csapástól, ez gázos. Meglepődök, nem is tudok mit lépni hírtelen, de Regi cselekedik helyettem és támad, csak jönnek megint ezek az ócska kardforgató trükkök. Valami kristályféleséggel füstöt csinál és abban rejtőzik, tök tréééééé. Ennek köszönhetően viszont ráeszmélek, hogy miért volt olyan ismerős kezdetektől fogva a neve és a kinézete is. Már két boss ellen is harcoltunk úgy mond együtt, tehát tuti nem kezdő, csak egy igen gonosz tréfa áldozata lettem.
- Tényleg az összes kardforgató szinten aluli. Ilyen mocskos trükkökkel is csak ti élhettek, de ezt vedd ajándéknak, ezt az „ingyen” találatot. – felelem mosolyogva, bár ezt valószínűleg nem látja, mert a füstben van, sajnos ezért nem látom én se Sad Regi célt téveszt, van ilyen, ez előfordul. A sebzése hatalmas, remélhetőleg bőven elég egyetlen egy találatot bevinni a győzelemhez, maximum kettőt. Regi elém repül, ezzel védve engem az esetleges támadásoktól, és közben én lépkedek is, el onnan, ahol eddig voltam, hogy nehezebben találjon meg. Nem támadok, jöjjön csak ő megint, készültem neki egy kis meglepetéssel :F


Páncél: 0/16
Hp: 72/90

Regi
Hp: 45/45

_________________
Ren vs Rita 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi6382/6500Ren vs Rita 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Május 01 2013, 08:37

A várva várt szélvihar elmaradt. Ren ezek szerint nem veti be a képességét. A füst szépen betakart minket és hála a látás jártasságnak pontosan tudtam, hogy a dalos pacsirta mit csinál és , hogy a madárral védeti meg magát. Tényleg őt használná pajzsnak? Neki is elég egyetlen, egy ütés, hogy véget vessek a párbajnak sőt ha Nirgalt elő hívom el is pusztíthatnám a csibét. Vajon miért nem tesz semmit?
-Mocskos trükk? Ilyenekkel csak a gyengék és az ostobák dobálóznak akik azon kívül, hogy nekirontanak mindennek és hadonásznak a fegyvereikkel össze-vissza nem képesek semmire. – jegyeztem meg Ren beszólására. – Ismerd meg az ellenfeled, találd meg a gyenge pontját és sújts le rá! Alapvető tanítás és én ezt csupán alkalmaztam a gyakorlatban is. Ajándék az első ütés? Elég drága ajándék persze „Ren-samától” ez nem annyira furcsa. – Húztam picit az időt közben pedig folyamatos mozgásban voltam a füst leple alatt. – Az egód okozza a vereséged. – Ész nélkül nem támadhatok, hisz könnyedén elfúj a képességével, akkor viszont mást kell kitalálni. Visszacsatolom az övemre a farkas kristályt és helyébe a magas ugrás kristályt veszem aktiválom és felugrok a levegőbe a füst felhő fölé közben pedig előhúzom a másik kardot és mint egy Lándzsát úgy tartom a kezemben végül pedig Ren felé hajítom igaz így vesztek némi erőt még vissza nem szerzem de ezzel picit majd megzavarom őt. Van még jó pár trükk a tarsolyomban és az ütő kártyáimat még kis se játszottam. Uralnom kell a küzdőteret, egyetlen hiba és a meccsnek vége. Nem én leszek az aki majd hibázik, nyerni jöttem és nyerni is fogok!

_________________
Ren vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi10/1300Ren vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Május 03 2013, 18:08

- Cöh!!!- nem elég, hogy az ellenfelem, mellékesen egy újabb kardforgató, mocskos módszereket vet be, mg neki is áll feljebb, mikor ezt a szemébe mondom. Várható reakció attól, aki ilyen szemét húzásokat nyomat, persze, hogy megpróbálja megvédeni magát a vádak ellen, még akkor is, ha azok tökéletesen igazak, mint a jelen esetben is. Felőlem tagadhatja gőzerővel, attól még így van, nem tehet ellene semmit, ezt megmondhatják azok is, akik a nézőtéren vannak. Nem szeretem, ha átvernek, ez egy igen kényes pont a számomra. Korábbi mosolyom el is tűnik, szinte azonnal. Innentől kezdve nem álszándékomban visszafogni magam, még csak egy kicsit sem.
- Érdekes szavakkal próbálod védeni magad Rita-chaaan. Pont egy idomárról mondasz ilyeneket, aki a petjét irányítva harcol? Alapból nem hadonászhatok a fegyveremmel össze vissza. Ráadásul az idomárok nagy része közismerten jó stratéga és remek csapatjátékos - dicsekedek neki, bizony, még ha nem is mindegyik én azok közé tartozom. Nem véletlen kerültem be a top öt közé, ráadásul nem is az utolsó helyre. Az utolsó mondatán nagyot nevetek, borzasztóan vicces, vagy nevetséges? Mert a kettő között hatalmas a szakadék.
- Mivel te így játszol, nekem sem kerül semmibe előkapni egy potit és meginni, amivel ez a kis sebzés már el is tűnne. – mondom kuncogva, ez így is van. A helyében nem lennék büszke arra, hogy ilyen, olyan segédeszközöket használ el párbaj közben, ami esetleg jól jönne pár boss ellen is. Ő nyerni akar, ezt simán leszűröm magam is, ez a nyerni akarás becsülendő lenne, ha tiszta párbajjal próbálkozna, vagy érné el, de így…. ez tök tréééééé . A beszédet felfüggesztem vele, ez van, nincs már nagyon mit mondanom egyelőre. Nem látok ebben a füstben, ami gázos, ellenben süket nem vagyok, így próbálok a hallásra összpontosítani . Egy hallgatózás jártasság igazán jól jönne most, lehet beszerzek majd egyet a győzelmem után. Tehát fülelek.. hírtelen hallom, hogy egy kard hagyja el a hüvelyét, hallom azt a fémes csengést, de nem jobbról, balról, vagy előröl, hanem fentről. Nem lepődök meg, sokféle képesség létezik, talán ő tud repülni, vagy ilyesmi, nem érdekel, de ideje használni az enyémet is.
- BAAAH- kiáltom, nem így terveztem, de egy kard fúródott a gyomromba. Micsoda szerencse, hogy nekem elég csupán némi zajt keltenem a képességem aktiválásához. A hanghullámot próbálom a hangforrás felé kilőni. Ha talál, akkor a szemtelen lányka megtanulja most, hogy milyen a 18 méteres magasugrás. Ha nem, akkor is eloszlatja a füstőt ezzel és amint megpillantja Rita-chant Regi, támadásnak ered, legyen az a levegőben a képesség hatására, vagy a földön, annak elkerülése esetén. A kardot pedig kihúzom magamból és eldobom a hátam mögé, akkora távolságra, amekkorára csak bírtam.


Páncél: 0/16
Hp: 70/90

Regi
Hp: 45/45


_________________
Ren vs Rita 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi6382/6500Ren vs Rita 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Május 05 2013, 20:22

A fiú arcáról sikerült lelohasztanom a mosolyt ami bizonyos szinten jó, hisz ha ideges nehezebben tud koncentrálni.
-Ezek szerint még sosem hallottál a képletes fogalmazásról? Akkor mondom máshogy, te csak rám küldöd a peted ész nélkül mert nagyot tud csapni és ennyi, remélem így már világosabb mire gondoltam! Ami pedig a jó stratégiázás és csapatjátékos kijelentésed illeti. Előbbi kiderül utóbbi pedig… Ha ez alatt azt érted, hogy jól tudsz parancsokat osztani egy élettelen adatkupacnak akkor valóban kiemelkedő képességekről beszélünk. – Szerettem volna kicsit még cukkolni de inkább a tetteim beszéltek helyettem. Hallottam mikor a fiút egy elég érdekes hang kíséretében telibe találja a kardom ebben a pillanatban pedig a füst hirtelen kezdett szerte ágazni amiből már sejtettem, hogy aktiválta a képességét, nem véletlen ugrottam fel a füstfelhő fölé de lökés ereje még így is meglepetésként ért. Olyan érzés fogott el mintha valaki egy kötelet kötött volna körém és hirtelen hátrarántott volna, szinte már azt hittem kiugrik a szemem a helyéről. A szó szoros értelmében úsztam a levegőben pár métert viszont az akrobatika képzetséggel még a levegőben hátralendültem és végül talpal érkeztem meg a földre. A madár ekkor már felém repült, hogy megtámadjon mire én csak egy magabiztos mosolyt eresztettem meg. Még mielőtt eltalálhatott volna aktiváltam az első képességem ami ha sikerül a pet elveszíti minden érzékelő képességét. Picivel gyorsabbnak tűntem nála ráadásul a madár védekezni se nagyon tudna hisz nem fog már fel semmit a történésekből. Ha akarnám most egy erőteljes csapással leteríthetném a madarat de ehelyett inkább kissé odébb ugrottam, hogy ne találjon telibe ám megragadtam az egyik szárnyát és a lendületet kihasználva megpördültem párszor majd egyenes Ren felé irányítottam a jószágot.
- Vissza a feladónak! – Kiáltottam és vártam miként fog cselekedni ellenfelem. Hiába mond neki bármit a főnix nem tud magáról így az utolsó parancsot teljesíti. Támad! Csak épp nem tudja mit. Őszintén szólva nem tudtam mi történik ha eltalálja de ha kitér a madár útjából akkor nagy eséllyel egy szépet fog csattani az aréna falán.
- Na te nagy stratéga mit fogsz erre nem számítottál igaz? – Idegesítettem még tovább.

_________________
Ren vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita RitahanamiwwwkepfeltoltRen vs Rita Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi10/1300Ren vs Rita 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Május 11 2013, 20:45

Egy hangyányit idegesített a lányka, vagyis a tény, hogy él a kardforgató módszerekkel és ezt még le is tagadja. Érdekes, azonban már mindegy, ellene kevésbé fogom vissza magam, mint a többi lányka ellen. Igaz, pár pillanattal ezelőtt még minden erőmmel nekimentem volna, de elég ez a kis idő is, hogy változzon a véleményem. Még ha albínó is a csaj, akkor is nő, ezért picikét finoman kell bánnom vele, nincs mit tenni. Reginald már más tészta. Nem tudom, hogy képes vagyok-e visszafogni. Most még annyira nem is mérges, mégis a saját feje után megy, ha majd bepöccen rendesen, nah akkor legyek okos. Még a végén bedarálja itt nekem a csajt. Szavain megint csak nevetnem kell, csupa süket duma, nem több.
- Látom nem értjük meg egymást, ezen nem segíthetünk.. legalábbis egyenlőre, de annyit elmondok, hogy nem osztok parancsokat Reginek, vagy hallottál valami effélét?- kérdezem, már megint mosolyogva. Igazából néha adok neki parancsot, most nem, mivel pöppet pipa, talán meg sem fogadná, de tudja ő jól, hogy mit kell tennie. Válaszom után egy kard szúrja át a mellkasom és pedig soundwave-t használok a támadás irányába. Sikeresen eloszlatom a füstöt, és megreptetem a nagyszájú leányzót. Figyelemmel kísérem a röppályát és mikor földet ér a petem támad is. Elég rendesen elgondolkodom azon, hogy leállítsam, mert előfordulhat, hogy elég egy találat is szegény, picike kardforgatónak, azonban még sem teszem. Lehet, a bébi főnix figyelmen kívül hagyná parancsomat, azzal meg csak égetném magam, azt nem akarom, nagyon nem. A kardot kihúzom a mellkasomból és eldobom jó messzire, az ellenkező irányba.
- o.O – Reginalddal érdekes dolog történik… Mi a….. ezt nem hiszem el. Rita-chan csak úgy, nyugodtan elkapja a szárnyánál fogva és elhajítja felém. Ez meg most mi a franc? A madárkám pár méterrel a lánytól a földre zuhan. Tovább csapkod a szárnyaival, mégsem repül, csak a földön lovaglik.
- Hééé… mit csinálsz?- kérdezek rá, fullra nem értem a viselkedését és ez tök trééé. Semmi reakció, tovább vonaglik a földön. Nagyokat pislogva nézek ellenfelemre és a petemre is egyaránt, teljes a képzavar nálam.
- Be kell valljam, hogy tényleg nem, de ebből is kivágom magam, nem kell aggódnod – mosolygok persze, de ötletem nincs hogy mit csináljak, azt sem tudom, hogy mi baja van neki. Annyi tuti, hogy valamit az albínó kiscsaj csinált vele, de mit? A földön hempereg és csapkod a szárnyaival, ez…. vááááh, ebből baj lesz, gyorsan ki kell találnom valamit.


Páncél: 0/16
Hp: 70/90

Regi
Hp: 45/45

_________________
Ren vs Rita 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi6382/6500Ren vs Rita 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Cardinal on Szer. Május 22 2013, 11:26

Ossu!

Kérésre lezárom a párbajt. Kicsit rövid lett így, de megérdemel 50 xp-t és 110 aranyat (11+ szint) Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ren vs Rita Vo36oi0/0Ren vs Rita 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Rita

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.