Saiba Kunochi
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Adatlapok :: Régi adatlapok :: Halott játékosok adatlapjai
1 / 1 oldal
Saiba Kunochi
Név: Saiba Kunochi
Nem: Férfi
Kaszt: Állatidomár (?)
Kor: 21
Kinézet: Tényleg tudni akarod? Igazán? Nagyon, de nagyon? Van egy rossz hírem számodra, nem fogod. Jó érzés mi? Nekem az. Mindig van rajtam egy köpeny, ami túl jól áll nekem ahhoz, hogy levegyem. Mindig rajtam van. Rajtakapnál, mikor alszom? Benézted, mert köpenyben alszom. Szereznék egy köpenyt, ami erősít? Nem probléma, felveszem ez a köpeny fölé. Amúgy, ha megnézel látszik a zöld hajam, a szám, az orrom, de semmiképpen sem a szemem. Nem akarnád látni a szemem. SAO-nak köszönhetően nem is kell, hiszen ez a köpeny plusz a hajam dupla védelmet ad neki. Ó, igen, ha keresnél, akkor egy átlagos srácot keress... találgass, hogy miben... igen... mindjárt megvan... köpenyben.
Jellem: Schadenfreude. Aki nem tudná az a gyönyörű német szó, aminek az a jelentése, hogy örömteli pillanatokat okoz, ha valaki mással valamivicces dolog balszerencse történik. Semmiképpen sem keverendő a szadizmussal, hiszen nem szeretek másoknak fájdalmat okozni... na jó, talán néha kitépem a kisállatom szívét, de nézzük csak, hogy ki nevet a végén... itt nincsen fájdalom! Ha-ha! Nem vagyok gonosz és nem vagyok oda a szarkazmusért sem. Senkit sem bántanék csak úgy és nem vagyok ellenséges. Mindenkinek imádnia kéne engem.
Képességek
Consume - Kunochi kitépi a petjének a szívét, majd ha lenyeli, akkor a gyorsasága és a kitartása a pet gyorsaság és kitartás pontjaival nő. Hátrány: A pet meghal.
Kisállat
Áldozat - Bébi Szalamandra
Nem: Férfi
Kaszt: Állatidomár (?)
Kor: 21
Kinézet: Tényleg tudni akarod? Igazán? Nagyon, de nagyon? Van egy rossz hírem számodra, nem fogod. Jó érzés mi? Nekem az. Mindig van rajtam egy köpeny, ami túl jól áll nekem ahhoz, hogy levegyem. Mindig rajtam van. Rajtakapnál, mikor alszom? Benézted, mert köpenyben alszom. Szereznék egy köpenyt, ami erősít? Nem probléma, felveszem ez a köpeny fölé. Amúgy, ha megnézel látszik a zöld hajam, a szám, az orrom, de semmiképpen sem a szemem. Nem akarnád látni a szemem. SAO-nak köszönhetően nem is kell, hiszen ez a köpeny plusz a hajam dupla védelmet ad neki. Ó, igen, ha keresnél, akkor egy átlagos srácot keress... találgass, hogy miben... igen... mindjárt megvan... köpenyben.
Jellem: Schadenfreude. Aki nem tudná az a gyönyörű német szó, aminek az a jelentése, hogy örömteli pillanatokat okoz, ha valaki mással valami
Képességek
Consume - Kunochi kitépi a petjének a szívét, majd ha lenyeli, akkor a gyorsasága és a kitartása a pet gyorsaság és kitartás pontjaival nő. Hátrány: A pet meghal.
Kisállat
Áldozat - Bébi Szalamandra
Saiba Kunochi- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 43
Karakterlap
Szint: 3
Indikátor: -
Céh: -
Similar topics
» Saiba Kunochi
» Saiba Kunochi
» [Nova 2. kör] Saiba Kunochi vs Askr
» [Nova 3. kör] Saiba Kunochi vs Ryuninji Ren
» [Nova 4. kör] Saiba Kunochi vs Hermit
» Saiba Kunochi
» [Nova 2. kör] Saiba Kunochi vs Askr
» [Nova 3. kör] Saiba Kunochi vs Ryuninji Ren
» [Nova 4. kör] Saiba Kunochi vs Hermit
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Adatlapok :: Régi adatlapok :: Halott játékosok adatlapjai
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.