Fórum találkozó
+52
Nanise
Ronye Arabel
Kiwi
Taka
Tatsuki Ranmaru
Yoichi
Malcolm
Cardinal
Atoru
Szophie
Mayumi
Miu
Michiko
Silica
Ayse
Suzume
Kuradeel
Ryuu
Maci
Jun
Kincaid
Tachibana Makoto
Bacchus
Aoi Shizuka
Phobos
Peter Worker
Snowcat
Shukaku
Noxy
Argo
Kazuma
Rokurou Amateratsu
Diabel
Anatole Saito
Mirika
Danee
Kurokoto
Jay
Rita Hanami
Asuka
Koshitsu Esutel
Hayashi Yuichi
Hinari
RenAi
Askr
Clark Corben
Chancery
Kyuushiro
Halász Alex
Kayaba Akihiko
Nomad
Rosalia
56 posters
2 / 19 oldal
2 / 19 oldal • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Fórum találkozó
A buszt én is néztem, hogy nekünk majd Jay-el jóval egyszerűbb lesz felszállni rá és átpöfögni a szigeten, mint lemenni a Margithídra és onnan be. Viszont teljesen el is feledkeztem, hogy még mindig nem takarítottak fel teljesen az árvíz után... Nyaaa T_T Pedig már egész régen visszahúzódott.
Pedig ma már kötelező jelleggel kéne tudnom (vagy kitalálnom) valami épkézláb megoldást, különben bajban leszek, hogy mégis mit képzelek magamról, hogy "minden az utolsó pillanatban van eldöntve, a dolgok nem így mennek satöbbi satöbbi XD"
Pedig ma már kötelező jelleggel kéne tudnom (vagy kitalálnom) valami épkézláb megoldást, különben bajban leszek, hogy mégis mit képzelek magamról, hogy "minden az utolsó pillanatban van eldöntve, a dolgok nem így mennek satöbbi satöbbi XD"
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Chan, mész pestre kész Pest nagy hely, ha kérdezik hová, középre parlament látogatásra.
Hayashi Yuichi- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1500
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Justice League
mondom, én még nézegetni fogom azért 1 darabig, mert még 2 hétig melózok, szóval, még 2 napot leszámítva minden nap járni fogok ki a szigetre...
Nomad- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 160
Karakterlap
Szint: 8
Céh: -
Nem hazudok, neked már meséltem, anya hatodik érzéke milyen kifinomult Egyébként is menni fogok, de jobb jó szájízzel, mint haraggal.
Most nézegettem kicsit a netet, elméletileg már nyolc nappal ezelőtt is kinézett annyira a sziget, hogy vendégképes állapotban legyen, szerintem azóta csak jobb lett, ha a kúthoz nem is megyünk, de majd letelepszünk valahol. Vagy akár a Hősök Terére is mehetünk, ott is még pár éve jó piknikezőhelyek voltak XD *emlékszik vissza a PeCsá-s conokra*
Most nézegettem kicsit a netet, elméletileg már nyolc nappal ezelőtt is kinézett annyira a sziget, hogy vendégképes állapotban legyen, szerintem azóta csak jobb lett, ha a kúthoz nem is megyünk, de majd letelepszünk valahol. Vagy akár a Hősök Terére is mehetünk, ott is még pár éve jó piknikezőhelyek voltak XD *emlékszik vissza a PeCsá-s conokra*
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Köszi az infókat Nomad, nekem telejesen kiment a fejemből, hogy ott még lehetnek problémák. Ebben az esetben alternatív megoldásként jó idő esetén szóba jöhetne a Városliget a Vajdahunyadvár környékén.
Mindenesetre én ma foglaltam asztalt 15 főre 2 órától a Bohémia cseh sörözőbe (Déri Miksa út 1. Rákóczi téri villamosmegállótól 2 perc séta). Megegyeztünk a csapossal, hogy legkésőbb szombat estig visszajelzek neki, hogy fenntartjuk-e a foglalást. Viszont ezzel a hellyel (meg minden más beülős hellyel) az a probléma, hogy a szerencsejáték törvény miatt nem lehet játszani. Ma hívták rá fel a figyelmem, eszembe se jutott, hogy ez már tiltva van, a szórakozóhelyek pedig nem kockáztatnak egy esetleges ellenőrzés miatt. Viszont állítom, hogy itt vannak Pest legfinomabb sörei és nem is drága. Kicsi, csöndes hely, ideálisnak éreztem fórumtalira. Van két nagy körbeülhető asztal, ami körül akár 15-en is elférünk majd rendesen (képen csak az egyik nagy asztal látszik hátul)
Mindenesetre én ma foglaltam asztalt 15 főre 2 órától a Bohémia cseh sörözőbe (Déri Miksa út 1. Rákóczi téri villamosmegállótól 2 perc séta). Megegyeztünk a csapossal, hogy legkésőbb szombat estig visszajelzek neki, hogy fenntartjuk-e a foglalást. Viszont ezzel a hellyel (meg minden más beülős hellyel) az a probléma, hogy a szerencsejáték törvény miatt nem lehet játszani. Ma hívták rá fel a figyelmem, eszembe se jutott, hogy ez már tiltva van, a szórakozóhelyek pedig nem kockáztatnak egy esetleges ellenőrzés miatt. Viszont állítom, hogy itt vannak Pest legfinomabb sörei és nem is drága. Kicsi, csöndes hely, ideálisnak éreztem fórumtalira. Van két nagy körbeülhető asztal, ami körül akár 15-en is elférünk majd rendesen (képen csak az egyik nagy asztal látszik hátul)
Menetrend tehát a következő:
Fél 10-re kimegyek a Keletibe összeszedem Eizot, aztán mi ketten átvonulunk a Nyugatiba, ott összeszedjük fél 11-kor Yuichit. Aki tud és szeretne, az már becsatlakozhat itt hozzánk, 11-ig várunk a forgóóránál. Aztán mi elütjük az időt majd valamivel és akik csak később tudnak jönni, azokkal 2 órakkor találkozunk szintén a forgóóra alatt! Onnan megyünk tovább jó idő esetén vagy a Szigetre, vagy a Ligetbe, rossz idő esetén a sörözőbe.
Remélem ez így mindenkinek megfelel és a táblázatba légyszi tüntessétek fel azt, hogy hány órakkor csatlakoztok hozzánk a Nyugatinál!
Fél 10-re kimegyek a Keletibe összeszedem Eizot, aztán mi ketten átvonulunk a Nyugatiba, ott összeszedjük fél 11-kor Yuichit. Aki tud és szeretne, az már becsatlakozhat itt hozzánk, 11-ig várunk a forgóóránál. Aztán mi elütjük az időt majd valamivel és akik csak később tudnak jönni, azokkal 2 órakkor találkozunk szintén a forgóóra alatt! Onnan megyünk tovább jó idő esetén vagy a Szigetre, vagy a Ligetbe, rossz idő esetén a sörözőbe.
Remélem ez így mindenkinek megfelel és a táblázatba légyszi tüntessétek fel azt, hogy hány órakkor csatlakoztok hozzánk a Nyugatinál!
A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 24 2013, 23:25-kor.
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
Szerencsejáték-törvény nem csak a gépekre vonatkozott? Baráti, pénz nélküli kártyázás meg egy Gazdálkodj Okosan sem lehet már? O.o
Na, akkor most bánom, hogy nincs nálunk vonat De így is könnyen eljutunk oda, és majd megbeszélem Jay-el, hogy menjünk.
/Oh, jah, le lett fixálva, kaptam egy "Menjé'"-t /
Na, akkor most bánom, hogy nincs nálunk vonat De így is könnyen eljutunk oda, és majd megbeszélem Jay-el, hogy menjünk.
/Oh, jah, le lett fixálva, kaptam egy "Menjé'"-t /
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Ühm, én is megyek Alex-el, még megbeszélem vele, mikor is csatlakozunk hozzátok.
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Céh: Artes Liberales
Lehet, hogy lenéznék én is, ezt a kocsmát szeretem amúgy is, tényleg jó kis hely, meg jók a sörök, bár szerintem annyira nem olcsó, de hát Pest... Pénzem meg nem lesz (lehet, cigim sem), így ehet, a szigetezés jobban adná. De kinti helynek a Kilátó kő se rossz amúgy.
Bérletem van Pestre, meg BKV-ra is, a vonatpótló buszom Árpád hídra tesz ki, így aki Árpádra jön ki, azt el tudom kalauzolni bármerre, ismerem Pestet azért. >.< Hitto *.* Téged meg benyomizlak, mert régen láttalak. ^^
Bérletem van Pestre, meg BKV-ra is, a vonatpótló buszom Árpád hídra tesz ki, így aki Árpádra jön ki, azt el tudom kalauzolni bármerre, ismerem Pestet azért. >.< Hitto *.* Téged meg benyomizlak, mert régen láttalak. ^^
Karakterlap
Szint: 34
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
Úgy néz ki nem fogunk tudni menni sem én sem Ági, nem kapott szabit, és azt is ma közölték vele :/.... De viszont a kövire mindenképp megyünk ^^ Amúgy nekem és Áginak is a szigetes ötlet mint hely ötlete tetszett leginkább, ha úgy adódik akár mehetnénk oda következőnek :3
Rita Hanami- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 811
Karakterlap
Szint: 18
azért van félig meddig jó hírem :Da kutat már nem nagyon figyeltem, hogy milyen állapotban is van xD és igen vendégeket már rég fogadja (sajnos ezért van nyári gyakorlatom xD még mindig a grand ban dolgozok xD) viszont ott mellette a mezőnél a fém mobil kerítés még megvan, a fehér piros szalagok is, viszont már leszedték az azt átszelő járdánál, és ma már ott fetrengtek, és napoztak/tollasoztak páran Lényeg: ahogy lesem a mező mégis használható. és szerintem addigra már teljes mértékben biztos lesz viszont, a kút, és környéke nincs lezárva (értsd pl a kis halastóra, az ott elterülő fásabb területekre ahol "piknikezni" szintén könnyedén lehet. A kicsit jobban unatkozók számára a kis játszótér) Szóval a szigetnél max a hotelok melletti nagyobb mező amit én biztosan tudok, hogy kérdéses. a hotelok után a margit híd felé passz arra már nem megyek el az árpád felé viszont szabad a pálya.
Óh, és mint most vissza néztem kicsit elvoltam tájolva holnap tudok lenni, de 2kor végzek leghamarabb (általában + kb 30 perc) és hétfőn is 6 kor kezdek, szóval nem hiszem, hogy túl sokat leszek majd :/
Óh, és mint most vissza néztem kicsit elvoltam tájolva holnap tudok lenni, de 2kor végzek leghamarabb (általában + kb 30 perc) és hétfőn is 6 kor kezdek, szóval nem hiszem, hogy túl sokat leszek majd :/
Nomad- Árnyharcos
Karakterlap
Köszi az újabb friss infókat!
Bátor voltam, bízok az időjárásban és lemondtam az asztalfoglalást >.< Ugye ma estig kellett visszajelznem, és mivel ma is jó idő volt már, és felmelegedést mutat az Időkép, ezért szerintem bevállalhatjuk már a szabadteret, egy zuhé esetén legfeljebb spontának leszünk, mint a múltkor
Jelen esetben viszont marad a piknikes szabadtéri változat, így szerelkezzetek fel minél több játékkal, csak nem kaszliznak be xD
Találkozó akkor 2-kor a Nyugati pályaudvarral szemben lévő forgóóra alatt, aki tud hamarabb jönni, az vagy jelezte már eddig nekem, vagy elér telefonon (előző postomban megadtam a számom).
U.i.: Rita, nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni, tudom Ai mennyire be volt sózva. Már most vegyétek ki a szabit július 28-ra!
Bátor voltam, bízok az időjárásban és lemondtam az asztalfoglalást >.< Ugye ma estig kellett visszajelznem, és mivel ma is jó idő volt már, és felmelegedést mutat az Időkép, ezért szerintem bevállalhatjuk már a szabadteret, egy zuhé esetén legfeljebb spontának leszünk, mint a múltkor
Jelen esetben viszont marad a piknikes szabadtéri változat, így szerelkezzetek fel minél több játékkal, csak nem kaszliznak be xD
Találkozó akkor 2-kor a Nyugati pályaudvarral szemben lévő forgóóra alatt, aki tud hamarabb jönni, az vagy jelezte már eddig nekem, vagy elér telefonon (előző postomban megadtam a számom).
U.i.: Rita, nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni, tudom Ai mennyire be volt sózva. Már most vegyétek ki a szabit július 28-ra!
Rosalia- Admin
Ha jól tudom, a szabadságának kétharmadával a munkavállaló rendelkezhet és a munkaadó nem mondhat nemet, ha ki szeretne venni egy-egy napot. O.o Igaz, ez csak valami törvényféle, azt tudom, hogy a valóság nem így működik (Jay sem rendelkezhet gyakorlatilag egy szabadnapjával sem önállóan).
Szabadteret tessék mondani majd, hogy hol (max felhívlak, ha holnap délig nem jön válaszXD), mert ha margitsziget, akkor nem utazunk le a nyugatiig, mert az nekünk költségesebb lenne. :*ninja*:
Szabadteret tessék mondani majd, hogy hol (max felhívlak, ha holnap délig nem jön válaszXD), mert ha margitsziget, akkor nem utazunk le a nyugatiig, mert az nekünk költségesebb lenne. :*ninja*:
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Margitsziget a legsanszosabb, és akkor nem várunk rátok a Nyugatinál, hanem megyünk egyenesen a szigetre és ott találkozunk majd. Csörögj ránk, ha már a szigeten vagytok (telszámot azért dobj át PM-ben)Chancery írta:Max felhívlak, ha holnap délig nem jön válasz
Rosalia- Admin
Úristen csak úgy röpködnek itt az időpontok...most akkor mi is a végleges, mert már elvesztem ebben a kavalkádban bocsi ^^
Clark Corben- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 50
Karakterlap
Szint: 3
Holnap délután 2 Nyugati pályaudvarral szembeni forgóóra
Rosalia- Admin
Ha kell, tudok hozni activity-t, meg ha minden igaz, pókerpaklit zsetonokkal, még megnézem, milyen egyéb társas maradt a koleszban, csak éjszakás vagyok
esetleg tudok vinni kosárlabdát, ha igényeli a társaság, focim az nincs, de vehetek, ha kell.
esetleg tudok vinni kosárlabdát, ha igényeli a társaság, focim az nincs, de vehetek, ha kell.
Jay- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 280
Karakterlap
Jay írta:Ha kell, tudok hozni activity-t, meg ha minden igaz, pókerpaklit zsetonokkal, még megnézem, milyen egyéb társas maradt a koleszban, csak éjszakás vagyok
Labdát csak ezért igazán ne vegyél Kosárpálya meg emlékeim szerint nincs, de lehet tévedek. A társas viszont jól jöhet mindenképpen.
Rosalia- Admin
Részemről lehet várni egy régi típusú Gazdálkodj Okosant (kivéve, ha mindenki ellenziXD), legalább egy pakli franciakártyát, magyarkártyát meg fekete pétert
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
oh, ugyan, nem csak ezért vennék focit, hanem akkor lenne végre.
ha jól emlékszem, van egy pakli Solo-m is. de reggel nagyobb jelentést tudok tenni, hogy mim van és mim nincs
ha jól emlékszem, van egy pakli Solo-m is. de reggel nagyobb jelentést tudok tenni, hogy mim van és mim nincs
Jay- Kardforgató
Karakterlap
Én meg hozok sütit. Remélem, nem rontottam el, nem vagyok nagyon sütögetős. Palacsintát akartam, de nincs már rá időm.
Karakterlap
hm. most már tudom, hogy miért maradtam le 1-2 részletről ilyenkor már javában eltűntem a gép közeléből xD
Nomad- Árnyharcos
Karakterlap
Hali! Csak jelzem beèrtem szàllàsra innen èjfèlre haza. Szóval nem éjfél lett az, MÁV
Jól éreztem magam! Máskor is megyek Gratulálok mindkét játék kiötlőnek, továbbá az egész napos progiért, csirióóó
Jól éreztem magam! Máskor is megyek Gratulálok mindkét játék kiötlőnek, továbbá az egész napos progiért, csirióóó
A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 01 2013, 07:58-kor.
Hayashi Yuichi- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1500
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Justice League
Jól van A Chan is hazaért egyben, a macska is már letámadta az ölét, minden a régiben
/Rosa, Asu-chan... muffin és süti legközelebb is jöhet <3 Meg a gyilkosos játék is <3 És mindenkit imádok <3/
/Rosa, Asu-chan... muffin és süti legközelebb is jöhet <3 Meg a gyilkosos játék is <3 És mindenkit imádok <3/
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
No, örülök neki, Yuichi. Jó utat. >.<
A talit nagyon élveztem, de tényleg. Szerintem látszott is rajtam, hogy pörögtem, meg minden, legközelebb pedig mindenképp megcsinálom a Sötét Nagyurat SAO verzióban, kártyákkal meg mindennel. Nem bántam meg, hogy elmentem. >.<
Megjegyzés: Azt hiszem, már egy picit mintha kezdeném melegnek érezni a hátam. *vállvonogatás*
A talit nagyon élveztem, de tényleg. Szerintem látszott is rajtam, hogy pörögtem, meg minden, legközelebb pedig mindenképp megcsinálom a Sötét Nagyurat SAO verzióban, kártyákkal meg mindennel. Nem bántam meg, hogy elmentem. >.<
Megjegyzés: Azt hiszem, már egy picit mintha kezdeném melegnek érezni a hátam. *vállvonogatás*
Karakterlap
jòféle volt ez a tali, részben kàr, hogy el kellett jönnem koràn. azért részben, mert a szúnyogokbòl viszont elegem volt XD
legközelebb egy fedett hely jò lenne ìgy estefelélre. viszont jòl éreztem magam, örülök, hogy megismerhettem mindenkit
na, de most melò
legközelebb egy fedett hely jò lenne ìgy estefelélre. viszont jòl éreztem magam, örülök, hogy megismerhettem mindenkit
na, de most melò
Jay- Kardforgató
Karakterlap
2 / 19 oldal • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
2 / 19 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.