Advent 2019
+10
Simeon
Szophie
Seishin
Sakuzo
Rikomono
Hinari
Mirika
Strea
Chancery
Ronye Arabel
14 posters
1 / 1 oldal
Advent 2019
Ronye Arabel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 505
Re: Advent 2019
12.05.2019 23:09:40 - Örömmel jelentem, hogy sikeresen megnyitottátok a Karácsonyi Kazamatát, amire Gleam jóvoltából nemsokára jelentkezhettek is! Gratulálok mindenkinek!
12.06.2019 22:31:13 - A mikulás úgy döntött, hogy az idei adventben is meglep titeket. Méghozzá azzal, hogy előre tekeri a számlálót 6-tal. Mindenkinek boldog ünneplést
Frissítve:12.09.2019 19:27:23
12.06.2019 22:31:13 - A mikulás úgy döntött, hogy az idei adventben is meglep titeket. Méghozzá azzal, hogy előre tekeri a számlálót 6-tal. Mindenkinek boldog ünneplést
Frissítve:12.09.2019 19:27:23
Ronye Arabel- Mesélő
Ronye Arabel- Mesélő
Ronye Arabel- Mesélő
Az Adventi event végén a SAO Jézuskája 24-el előretekerte a számlálót, ami végül a következő állásban állt meg:
Chancery, Mirika, Simeon, Silence, Afton, Chakna és Ozirisz: Szenteste előestéjén talán izgatottan, talán közönyösen, talán boldogan… ki-ki milyen érzésekkel hajtja álomra a fejét.
Mikor végre elérkezik az ünnep, már korai meglepetés vár: az ágyatoknál (vagy ha állítottatok magatoknak karácsonyfát, az alatt) vár egy kis zöld doboz; egyelőre azzal az üzenettel, ha megpróbáljátok kinyitni, hogy még éjfélig várnotok kell.
Seishin, Joey Chrome, Quentin, Eru, Szophie és Rikomono ugyanezt tapasztalhatja, azzal a különbséggel, hogy a ti dobozotok sárga színű.
Karácsonyig tehát a rendszer zöld ajándékdobozt juttatott Chancerynek, Hinarinak, Mirikának, Simeonnak, Silencenek, Chaknának, Aftonnak, Ozirisznak és Sakuzónak és sárgát Seishinnek, Joey Chromenak, Quentinnek, Erunak, Szophienak és Rikomononak. 24.-e éjfélkor ti kinyithatjátok végre a csomagot.
A zöld csomagból felugrik egy ablak:
A sárga csomagból pedig a következő:
Ha a nemre kattintotok, a ti számlálótokhoz adódik hozzá az exp.
Ha az igenre, akkor pedig felugrik egy lista, rengeteg szürke névvel. Azoknak a neve választható csupán, akiknek a neve a fenti listában is szerepel. Ne aggódjatok, ha inkább mégis megtartanátok az exp-t, van az ablakon visszagomb (ellentétben a kilépés gombbal a menütökben).
Mindenkinek köszönöm az aktivitást a hónapban. Összesen 166 játéktéri reag született Advent folyamán, amiből 32-t a mesélők írtak, akiknek szeretnénk külön köszönetet mondani. Nem marad el az ő jutalmuk sem:
Strea és Gleam egy nagy exp doboz, Cardinal és én magam pedig egy kis exp doboz tartalmát az adventet érintő (tehát Adventben kezdődő, vagy azon átnyúló) küldetés/kazamata/boss jutalmazásakor a bónuszokon felül szabadon szétoszthatjuk. Na? Melyik játékos(ok) tud(tak) minket annyira lenyűgözni, hogy nekik ítéljük a jutalom egy részét? (Megjegyzés: bármennyi - Adventet érintő játék során veletek játszó nem multi - játékos között és bárhogyan szétosztható az exp.)
Fun facts:
• A számlálót játéktéri reagokkal tudtátok növelni.
• A nagydobozból annyi exp-t kaptatok, ahány játéktéri reag született összesen Advent alatt, a kisdobozból feleannyit. (Megérte volna még az a pár reag, ugye?)
• A legaktívabb JK: Hinari volt, aki 18 reagot írt az event alatt
• A legaktívabb user pedig szintén Hinari usere, összesen 29 reaggal, amivel jócskán hozzájárult a jutalmakhoz.
• Összesen (mesélőkkel együtt) 25 karakter vett részt az eventen
• Userként 12-en vettünk részt
• Az átlag reagszáma a karaktereknek 6,64 (ami azt jelenti, hogy átlagban mindenkinek jutott volna egy nagy doboz… Sad story)
• A nagy dobozért 6 reagot kellett megírni a játéktéren egy karakterrel, ami Advent alatt heti 2 reagot jelentett átlagosan.
• A kis dobozhoz 3 reagot kellett a karaktrerrel írni advent alatt, ami heti 1 reagot jelentett átlagban.
• Userként 13,8333 reag volt az átlag, ami azt jelenti, hogy 1: mindenkire 2 nagy doboz is jutott volna 2: átlag heti 4-nél több reagot írtak a userek advent alatt. Szép munka.
Kérem, hogy akik kaptak dobozt, ebben a topicban jelezzék 2020. január 1-ig, hogy hogyan használják fel, illetve ha elajándékozzák, kinek. Köszönöm (IC kijátszani ér az ajándékozást!)
Chancery, Mirika, Simeon, Silence, Afton, Chakna és Ozirisz: Szenteste előestéjén talán izgatottan, talán közönyösen, talán boldogan… ki-ki milyen érzésekkel hajtja álomra a fejét.
Mikor végre elérkezik az ünnep, már korai meglepetés vár: az ágyatoknál (vagy ha állítottatok magatoknak karácsonyfát, az alatt) vár egy kis zöld doboz; egyelőre azzal az üzenettel, ha megpróbáljátok kinyitni, hogy még éjfélig várnotok kell.
Seishin, Joey Chrome, Quentin, Eru, Szophie és Rikomono ugyanezt tapasztalhatja, azzal a különbséggel, hogy a ti dobozotok sárga színű.
Karácsonyig tehát a rendszer zöld ajándékdobozt juttatott Chancerynek, Hinarinak, Mirikának, Simeonnak, Silencenek, Chaknának, Aftonnak, Ozirisznak és Sakuzónak és sárgát Seishinnek, Joey Chromenak, Quentinnek, Erunak, Szophienak és Rikomononak. 24.-e éjfélkor ti kinyithatjátok végre a csomagot.
A zöld csomagból felugrik egy ablak:
Nagy exp csomag (196 exp). Kívánja ajándékba adni?
A sárga csomagból pedig a következő:
Kis exp csomag (98 exp). Kívánja ajándékba adni?
Ha a nemre kattintotok, a ti számlálótokhoz adódik hozzá az exp.
Ha az igenre, akkor pedig felugrik egy lista, rengeteg szürke névvel. Azoknak a neve választható csupán, akiknek a neve a fenti listában is szerepel. Ne aggódjatok, ha inkább mégis megtartanátok az exp-t, van az ablakon visszagomb (ellentétben a kilépés gombbal a menütökben).
Mindenkinek köszönöm az aktivitást a hónapban. Összesen 166 játéktéri reag született Advent folyamán, amiből 32-t a mesélők írtak, akiknek szeretnénk külön köszönetet mondani. Nem marad el az ő jutalmuk sem:
Strea és Gleam egy nagy exp doboz, Cardinal és én magam pedig egy kis exp doboz tartalmát az adventet érintő (tehát Adventben kezdődő, vagy azon átnyúló) küldetés/kazamata/boss jutalmazásakor a bónuszokon felül szabadon szétoszthatjuk. Na? Melyik játékos(ok) tud(tak) minket annyira lenyűgözni, hogy nekik ítéljük a jutalom egy részét? (Megjegyzés: bármennyi - Adventet érintő játék során veletek játszó nem multi - játékos között és bárhogyan szétosztható az exp.)
Fun facts:
• A számlálót játéktéri reagokkal tudtátok növelni.
• A nagydobozból annyi exp-t kaptatok, ahány játéktéri reag született összesen Advent alatt, a kisdobozból feleannyit. (Megérte volna még az a pár reag, ugye?)
• A legaktívabb JK: Hinari volt, aki 18 reagot írt az event alatt
• A legaktívabb user pedig szintén Hinari usere, összesen 29 reaggal, amivel jócskán hozzájárult a jutalmakhoz.
• Összesen (mesélőkkel együtt) 25 karakter vett részt az eventen
• Userként 12-en vettünk részt
• Az átlag reagszáma a karaktereknek 6,64 (ami azt jelenti, hogy átlagban mindenkinek jutott volna egy nagy doboz… Sad story)
• A nagy dobozért 6 reagot kellett megírni a játéktéren egy karakterrel, ami Advent alatt heti 2 reagot jelentett átlagosan.
• A kis dobozhoz 3 reagot kellett a karaktrerrel írni advent alatt, ami heti 1 reagot jelentett átlagban.
• Userként 13,8333 reag volt az átlag, ami azt jelenti, hogy 1: mindenkire 2 nagy doboz is jutott volna 2: átlag heti 4-nél több reagot írtak a userek advent alatt. Szép munka.
Kérem, hogy akik kaptak dobozt, ebben a topicban jelezzék 2020. január 1-ig, hogy hogyan használják fel, illetve ha elajándékozzák, kinek. Köszönöm (IC kijátszani ér az ajándékozást!)
Ronye Arabel- Mesélő
Chan az ajándékát Sakuzo-nak ajándékozza.
Afton kinyitja magának, és köszöni szépen <3
Afton kinyitja magának, és köszöni szépen <3
A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 25 2019, 18:15-kor.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
A Strea dobozában lévő 196 expet a következőképpen osztom szét :3
Chancery: 43
Sakuzo: 43
Simeon: 30
Joey Chrome: 25
Seishin: 25
Eru: 10
Elaila Heldfrisk: 10
Strea- Admin
- Hozzászólások száma : 2459
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: -
Céh: -
Cardinal doboza (98 exp) Simeonhoz kerül, mivel neki van egyedül szüksége expre a játékosaim közül.
Mirika doboza (196 exp) marad a gazdájánál.
Quentin doboza (98 exp) Chakna fája alá kerül, úgy hallottam a főnök el akarja érni a frontharcosok szintjét.
Mirika doboza (196 exp) marad a gazdájánál.
Quentin doboza (98 exp) Chakna fája alá kerül, úgy hallottam a főnök el akarja érni a frontharcosok szintjét.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Elgondolkoztam a lehetőségeimen: összesen három olyan céh- és családtagom volt, akiknek szívesen adtam volna a doboz tartalmát alacsony szintjük miatt, azonban közülük csak egynek múlt az élete is az itteni életbenmaradáson - és így a karakterének erősségén.
Végül bólintottam és kiválasztottam Silencet. Ez a leghelyesebb, amit tenni tudtam. Mosollyal zártam be az ablakot és kívántam mindenkinek boldog karácsonyt.
Hinari Silencenek adja a dobozát ^^
Végül bólintottam és kiválasztottam Silencet. Ez a leghelyesebb, amit tenni tudtam. Mosollyal zártam be az ablakot és kívántam mindenkinek boldog karácsonyt.
Hinari Silencenek adja a dobozát ^^
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Nekem nem kell exp, úgyhogy várom az ajánlatokat a dobozomért Arannyal és felszereléssel ne is próbálkozz. Hinari és Simeon kizárva
Rikomono- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 604
Karakterlap
Köszönöm szépen Channak az ajándékomat, illetve köszönet illeti a staffot a fáradhatatlan munkájukért! Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy hálásak vagyunk nektek!
Sakuzo, amikor kinyitja a ládát, akkor az expet Afton-nak adományozza
Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Sakuzo, amikor kinyitja a ládát, akkor az expet Afton-nak adományozza
Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Sakuzo- Harcművész
- Hozzászólások száma : 198
Karakterlap
Szint: 21
Dobozt bont Sei és Eru is az öröm nagy, bonusz xp állt házhoz.
Köszönöm az ingyen xp-t
Köszönöm az ingyen xp-t
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
- Kinézet:
Seishin- Harcos
- Hozzászólások száma : 447
Karakterlap
Szint: 30
Idáig befrissítve
Nyilatkozott: Chancery, Afton, Strea, Cardinal, Mirika, Quentin, Hinari, Seishin, Eru
Függőben: Sakuzo (196 exp), Rikomono (98 exp)
Nem nyilatkozott:
Gleam, Simeon, Silence, Chakna, Ozirisz (196 exp)
Arabel, Joey Chrome, Szophie (98 exp)
Strea- Admin
Karakterlap
Szophie- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 2853
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Kiegészítés kérésre:
Közeledett a szenteste várva várt pillanata. Mindenki sürgött-forgott a házban és ahogyan a fa is helyére került, szépen lassan elkezdtek alatta az ajándékok is gyülekezni.
Már napokkal ezelőtt kinéztem az ajándékokat a csajoknak, mindenkinek egy nagyon szép ruhát vettem, meg egy kis fürdősót, hogy megköszönjem mindazt amit eddig tettek értem. Igazán megható az évnek ez a része, annak ellenére, hogy folyamatosan rugdostak.-gondolkodtam, amikor az utolsó ajándékot is elhelyeztem. Ekkor mögülem egy vidám loli csajszi rohant a kezében egy zöld dobozzal.
-Sakucchi! Ezt a szobádban hagytad!
Honnan tudta, hogy oda voltak rakva? Mindegy...-Áhh igen, köszönöm!-kaptam a kezembe a kis dobozt, ami korábban került hozzám valahogyan. Igen-igen, ezt még amikor Aftonnal kártyáztunk hagyhatta ott... Tényleg meg kellett volna keresnem hol lakik vagy valami, de hát ez van. Aki kapja marja nem?-tettem be a fa alá a dobozt a többi közé, így picit megvonva a vállamat a dologgal kapcsolatban. Aztán az este amikor az ajándékok bontása következett sor került az említett dobozkára is.
Hmm, ajándékba adni? Oké...-nyomtam rá a megfelelő gombra Valszeg nagyon örülne az egyikük a csajoknak ha megkapnák....-néztem rá ezután a felugró nevekre. Ez fura.... Chancery, Mirika, Simeon, Silence, Afton, Hinari, Chakna és Ozirisz, Seishin, Joey Chrome, Quentin, Eru, Szophie és Rikomono, hát oké szóval nekik lehet csak adni, bár a felét nem ismerem... de mindegy. Egy név viszont megfogta a szememet. Afton azt hiszem nem akarta ezt nekem otthagyni az asztalnál, szóval úgy illene, ha visszaadnám nem?-gondolkoztam el a dolgon egy pillanatra, miközben a lányok már javában tépkedték szét a többi ajándékot a fa alól. A télapó idén sem volt éppen szűkmarkú, úgyhogy azt hiszem így fer, ha visszaadom.-nyomtam rá Afton nevére az ajándék által felkínált lehetőségek közül.
-Boldog Karácsonyt mindenkinek!-estem én is neki a többi csomagnak a fa alatt mohón.
Közeledett a szenteste várva várt pillanata. Mindenki sürgött-forgott a házban és ahogyan a fa is helyére került, szépen lassan elkezdtek alatta az ajándékok is gyülekezni.
Már napokkal ezelőtt kinéztem az ajándékokat a csajoknak, mindenkinek egy nagyon szép ruhát vettem, meg egy kis fürdősót, hogy megköszönjem mindazt amit eddig tettek értem. Igazán megható az évnek ez a része, annak ellenére, hogy folyamatosan rugdostak.-gondolkodtam, amikor az utolsó ajándékot is elhelyeztem. Ekkor mögülem egy vidám loli csajszi rohant a kezében egy zöld dobozzal.
-Sakucchi! Ezt a szobádban hagytad!
Honnan tudta, hogy oda voltak rakva? Mindegy...-Áhh igen, köszönöm!-kaptam a kezembe a kis dobozt, ami korábban került hozzám valahogyan. Igen-igen, ezt még amikor Aftonnal kártyáztunk hagyhatta ott... Tényleg meg kellett volna keresnem hol lakik vagy valami, de hát ez van. Aki kapja marja nem?-tettem be a fa alá a dobozt a többi közé, így picit megvonva a vállamat a dologgal kapcsolatban. Aztán az este amikor az ajándékok bontása következett sor került az említett dobozkára is.
Hmm, ajándékba adni? Oké...-nyomtam rá a megfelelő gombra Valszeg nagyon örülne az egyikük a csajoknak ha megkapnák....-néztem rá ezután a felugró nevekre. Ez fura.... Chancery, Mirika, Simeon, Silence, Afton, Hinari, Chakna és Ozirisz, Seishin, Joey Chrome, Quentin, Eru, Szophie és Rikomono, hát oké szóval nekik lehet csak adni, bár a felét nem ismerem... de mindegy. Egy név viszont megfogta a szememet. Afton azt hiszem nem akarta ezt nekem otthagyni az asztalnál, szóval úgy illene, ha visszaadnám nem?-gondolkoztam el a dolgon egy pillanatra, miközben a lányok már javában tépkedték szét a többi ajándékot a fa alól. A télapó idén sem volt éppen szűkmarkú, úgyhogy azt hiszem így fer, ha visszaadom.-nyomtam rá Afton nevére az ajándék által felkínált lehetőségek közül.
-Boldog Karácsonyt mindenkinek!-estem én is neki a többi csomagnak a fa alatt mohón.
Sakuzo- Harcművész
- Hozzászólások száma : 198
Karakterlap
Szint: 21
Simeon magának bontja ki az ajándékdobozt!
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Simeon- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1003
Karakterlap
Szint: 50 (63)
a mesélő exp csomagot Afton, Miri és Sei felé három felé szétosztva. Afton kapja meg az esetlegesen nem kerekített EXP-t mivel ő a legkisebb
The Gleam Eyes- Mesélő
- Hozzászólások száma : 913
Joey kibontja magának jobb ötlet hiányába, köszöni!
A hozzászólást Joey Chrome összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 01 2020, 19:44-kor.
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Szint: 30
Ozirisz- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 2136
Karakterlap
Sil Simeonnak küldi a dobozt
Chak magának nyitja
Ara dobozából pedig Hinari és Ozirisz 24, Quentin és Simeon 25 exp-t kapnak
Chak magának nyitja
Ara dobozából pedig Hinari és Ozirisz 24, Quentin és Simeon 25 exp-t kapnak
Karakterlap
Szint: 50 (59)
A dobozom nem kellett senkinek, úgyhogy megtartom magamnak *vállat von*
Rikomono- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 604
Karakterlap
Minden frissítve! ^^
Köszönjük mégegyszer az adventi aktivitást, reméljük továbbra is ilyen lelkes marad a csapat Azoknak, akik maguknak bontották ki a csomagjukat, a doboz tartalma volt a karácsonyi ajándék - azoknak pedig, akik elajándékozták azt, a rendszer egy kis meglepetéssel szolgál az önzetlenégükért:
Ahogy kiválasztjátok a listából a nevet, akinek szeretnétek továbbítani a dobozt és rányomtok a küldésre, egy újabb ablak ugrik fel:
Ha pedig leokézzátok az üzenetet (csak ezt lehet vele tenni), egy második rendszerüzenet is érkezik, amely - hasonlóan a loot ablakokhoz - egy item megszerzéséről tájékoztat:
Tehát akik megkapták a medált: Chancery, Quentin, Hinari, Sakuzo, Szophie, Ozirisz, Silence
Ahogy a leírásban is van, az item személyhez kötött és sem átadni, sem céhbankba betenni, sem örököltetni nem lehet. Ooc: a játék végén az utolsó hszetekben jelezhetitek, hogy akartok-e élni az item által nyújtott lehetőséggel és ha igen, melyik (az adott játékban szintúgy résztvevő) karakternek adnátok az expeteket, cserébe pedig pontosan mit kértek. Ha nem jelzitek, az automatikusan azt jelenti, hogy nem kívántok élni a lehetőséggel.
Köszönjük mégegyszer az adventi aktivitást, reméljük továbbra is ilyen lelkes marad a csapat Azoknak, akik maguknak bontották ki a csomagjukat, a doboz tartalma volt a karácsonyi ajándék - azoknak pedig, akik elajándékozták azt, a rendszer egy kis meglepetéssel szolgál az önzetlenégükért:
Ahogy kiválasztjátok a listából a nevet, akinek szeretnétek továbbítani a dobozt és rányomtok a küldésre, egy újabb ablak ugrik fel:
Sikeres ajándékozás!
Ha pedig leokézzátok az üzenetet (csak ezt lehet vele tenni), egy második rendszerüzenet is érkezik, amely - hasonlóan a loot ablakokhoz - egy item megszerzéséről tájékoztat:
Az Önzetlenség Medálja (játékok végén a kapott exped 10%át odaadhatod valamelyik csapattársadnak exp*10 aranyért VAGY exp*1 gyakori nyersanyagért cserébe, ha a táskádban van. az item nem átadható)
Tehát akik megkapták a medált: Chancery, Quentin, Hinari, Sakuzo, Szophie, Ozirisz, Silence
Ahogy a leírásban is van, az item személyhez kötött és sem átadni, sem céhbankba betenni, sem örököltetni nem lehet. Ooc: a játék végén az utolsó hszetekben jelezhetitek, hogy akartok-e élni az item által nyújtott lehetőséggel és ha igen, melyik (az adott játékban szintúgy résztvevő) karakternek adnátok az expeteket, cserébe pedig pontosan mit kértek. Ha nem jelzitek, az automatikusan azt jelenti, hogy nem kívántok élni a lehetőséggel.
Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Strea- Admin
Karakterlap
Similar topics
» SAO Advent 2028
» SAO Advent 2020
» SAO Advent 2031
» [Kazamata 2019] 1.-es csapat
» [Kazamata 2019] 2-es csapat
» SAO Advent 2020
» SAO Advent 2031
» [Kazamata 2019] 1.-es csapat
» [Kazamata 2019] 2-es csapat
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.