Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vigadalom

3 posters

Go down

Vigadalom Empty Vigadalom

Témanyitás by Strea Vas. Okt. 14 2018, 19:33

Mód: normál
Résztvevő: Chakna, Cearso
Első ellenfeletek: 15. Gruk'ma a Majomkirály

Statok és felszerelések EZ alapján. A pontarányokat kérlek nézzétek ki a szörnyharcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hányszor jöttök, hány körönként pihentek, mekkorát kell dobnotok találathoz, mekkorát kell dobnotok képességhez. Ezentúl minden hsz-etek végén jelezzétek, hogy összesen mennyit sebeztetek, ha támadtatok és az elhasznált képesség pontosan mit is csinált.

Jó játékot!

Aktív mesélésem: [Kaland] Három csepp

Vigadalom Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 2459

Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: -
Céh: -

Vissza az elejére Go down

Vigadalom Empty Re: Vigadalom

Témanyitás by Cearso Kedd Okt. 16 2018, 16:49

Ami nem öl meg az megerősít. És azt hisszem, most mindkettőnkre ráfér egy kis erősítés.
Némán léptem be a csarnokba másod magammal, se egy biztató szó, se egy örömteljes mosoly.
Általában egyedül vágok neki ennek a kalandnak, de most valami más volt.
Nem, nem az, hogy nem egyedül vágok neki a kihívásnak.
Bár, az is benne volt. Inkább az, hogy teljesen máshogy álltam hozzá a küzdelemhez, mikor valakire támaszjodnom kell, vagy éppen valakinek támaszt nyújtok.

És az egyik legrosszabb álmomba csöppentem. Persze vannak rosszabb lehetőségek, de Grukmával még egyszer sem álltam szemtől szembe, és fogalmam sincs, mennyi eséllyem lehet ellene. Az meg már egy másik kérdés, hogy nem egyedül vagyunk.
Gyorsan végigfutom magamban a lehetőségeinket.
A dzsungelban egyikünk se bírná sokáig egyedül. És igazából abban se vagyok biztos, hogy ő látja-e az ellenfelünket.
-Ha nem látod a majmot, akkor üsd a totemet, és készülj fel rá, hogy nem keveset kell gyógyítanod, ha tudsz.
Ezek után nekilátok a támadásaim előkészületeinek. Megzáporozom a bosst, majd lövöm, ahol érem.

egyikünknek se kell semmire se dobnia.
Cear 5 sp-t kap körönként,
Chakna 1.1 sp-t kap körönként
/nyílzápor (5 nyillal)+4 támadás
3*35+75+76+77+78
sebzés.
411 sebzés a boss arcába
(6 támadásnyi CSP-m van, aminek elég kellene lenni ehhez.)

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2010

Karakterlap
Szint: 38
Indikátor: Zöld
Céh: Artes

Témanyitás by Strea Kedd Okt. 16 2018, 16:56

Gruk'ma 18-at sebez Cearsoba.

Vigadalom Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Szer. Okt. 24 2018, 09:45

Az egyik út, amin a fejlődést keresem, ez. A világ legnehezebb mobjai a szintjükben, A lehető legjobb terep tapasztalatot gyűjteni, és fejlődni. Persze… hatékonyabbnak gondoltam volna, ha komoly téttel kell beszállni a harcba, az komoly motivációt nyújtana küzdeni, megfigyelni, és levonni a következtetéseket. De nem akarhatok túl sokat, így is nagy segítség, hogy adott a lehetőség testközelből megismerni a már legyőzött bossokat, Már csak élni kell vele…
Már jóval hamarabb is szerettem volna kipróbálni magam, akkor elég hamar kénytelenek voltunk feladni, és kiteleportálni… Azóta csak olykor szemeztem a teremmel.
Nem egyedül jöttem. Természetesen nem. Még hogyha éreztem is késztetést, hogy akár egyedül belevágjak, túl egyértelmű volt, hogy értelmetlen energia, és erőforrás pazarlás lenne. Cearsoval jöttem közösen, akitől remélem, hogy nem csak abban fog segíteni, hogy tovább jussak, mint egyedül, hanem a tapasztalata segít belelátni abba is, hogyan működnek a bossok, milyen trükkök lehetnek, és mire érdemes odafigyelni. Többször is részt vett már a bossok elleni küzdelemben, úgy tudom itt is nem egyszer járt már, tehát egészen biztos vagyok benne, hogy megfelelő tapasztalata van ehhez.
Túl sokat így sem remélve léptem be a kapun, várva, hogy kiderüljön ki lesz az első ellenfelünk.
Gruk'ma... Gondolkodom, mit hallottam róla, de az egyetlen szó, ami beugrik: a dzsungel... Hogy micsoda, és hogy működik... Azt hiába is próbálom előkotorni az emlékeim közül...
Bólintok Cear szavaira. Vagy a majom, vagy a totem. Rendben, akkor erre figyelek.
Megfeszítem az íjamat, és egyenesen a totem közepére célozva elengedem. Innentől kezdve készenlétben várom, hogy mi fog történni, hogy idejében reagőálhassak.

/1 támadás, 46 sebzéssel, -20 csp

Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;

"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1337

Karakterlap
Szint: 48
Indikátor: Zöld
Céh: Artes

Témanyitás by Strea Kedd Dec. 18 2018, 19:24

Gruk'ma 18-at sebez Cearsoba.

(Szóltatok hogy nem kell mesélnem, de hétfőn letelik a 2 hónapos határidő, így ha addig nem írtok, lezárom a játékot.)

Vigadalom Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Karakterlap

Témanyitás by Strea Szomb. Jan. 12 2019, 18:11

A játékot inaktivitás miatt lezárom; a csapat nem ért el pontot, így nem került fel a ranglistára sem.
Máskor szóljatok, hogy nem kívánjátok folytatni és ne várjátok meg, amíg letelik a két hónap. Így lenne korrekt. ...

Vigadalom Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.