Beauties and the Knight
4 posters
1 / 1 oldal
Beauties and the Knight
Csapatnév: Beauties and the Knight
Tagok: Chakna (20.szint), Tachibana Makoto (39.szint), Seishin (16.szint)
- Chakna Statok:
Pontok :Pontok Pontozás Felszerelés Élet 11 Fegyverkezelés 21 Erő/Irányítás 10/21 +6 Kitartás 10 Gyorsaság 12 -1 Speciális képesség 6 +1 Páncél +10
- Tachi statok:
Pontok :Pontok Pontozás Felszerelés Élet 31 +12 Fegyverkezelés 40 +24 Erő/Irányítás 40 +24 Kitartás 21 +14 Gyorsaság 21 +9 Speciális képesség 40 Páncél +280
- Sei statok:
Pontok :Pontok Pontozás Felszerelés Élet 20 +6 Fegyverkezelés 11 Erő/Irányítás 34 +3 Kitartás 10 Gyorsaság 8 +4 Speciális képesség 7 Páncél +32
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörnyharcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hányszor jössz, hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez. Ezentúl minden hsz-etek végén jelezzétek, hogy összesen mennyit sebeztetek, ha támadtatok.
Első ellenfeletek:
1. Illfang, a Kobold Fejedelem
Tipp: Nyugodtan levezethetitek a harcot a boss legyőzéséig (nyilván több, egymás utáni reaggal és fehér résszel), nem kell mindig megvárni a mesét. Most amúgysem leszek egy ideig
Strea- Admin
- Hozzászólások száma : 2459
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: -
Céh: -
Re: Beauties and the Knight
//Bevezetőkör //
Nos… Régóta érett a gondolat bennem, hogy a frontra szeretnék jutni. Már körülbelül sikerült bejárnom a kiképző segítségével számomra megnyílt szinteket… Most eljött az ideje annak is, hogy felmérjem, pontosan mennyire is vagyok lemaradva. Már, azon túl hogy nagyon-nagyon messze vagyok még a célomtól… És hogy egy fronthoz hasonló harcban kitapasztaljam, miben kell még fejlődnöm, illetve miben tudok a leghasznosabb lenni.
Nem, magamtól ez sosem jutott volna eszembe. Sei ültette a bogarat a fülembe… Mert említette, hogy ő is szeretné magát próbára tenni…
Napokig gondolkodtam a dolgon… Valahogy értelmetlennek tűnt ha csak ketten vagyunk… Nem éreztem magam elég felkészültnek. Aztán eszembe jutott Tachi… Tapasztalt játékos, aki a fronton is megfordul… Tehát, el tudna látni mindkettőnket tanácsokkal, esetleg olyanokkal is, amire magunktól nem is gondolnánk… De vajon akarna segíteni?
Természetesen a legegyszerűbb módja, ha megkérem/ megkérdezem tőle… Tehát egy üzenetet küldök neki…
- Az üzenet:
- Szia.
A segítségedet szeretném kérni.
Seishinnel szeretnénk meglátogatni a Túlélőcsarnokot. A cél, hogy tanuljunk, ezért szeretnélek megkérni, hogy velünk gyere, hogy minél többet láthassunk. Kérlek.
Chakna
…Vegyes érzelmekkel… Mert nem vagyok biztos benne, hogy mit fog gondolni az egészről… Talán már az üzenetből is érződik, hogy fogalmam sem volt hogy kezdjek neki, és milyen szavakat használjak… Tömören, és lényegre törően igyekeztem fogalmazni éppen ezért… és le is maradt az üzenetről a búcsúformula… Egyszerűen aláírtam… És bízom benne, hogy nem érti félre...
Seijel már beszéltem a dologról, és úgy tűnt, hogy ha kicsit fogcsikorgatva is, de belement, hogy hárman menjünk.
Ha, mint ahogy remélem, belemegy a dolgoba, akkor rövid úton megbeszéljük az időpontot, és ott találkozunk.
Karakterlap
Szint: 48
Indikátor: Zöld
Céh: Artes
//Bevezetőkör //
Régen tudtam, mik a határaim. Olyan rég vettem részt komolyabb küzdelemben, az egész elmosdott. Persze azóta azért fejlődtem is egy keveset. Itt volt az ideje újra valami komolyabb dologba kezdjek. Ezt persze egy emberel akartam meg osztani, de Chakna rágta a fülem. Tachit is elakarta hívni, akiben én nem tudok meg bízni, hiszen vörös játékos. Még semmi olyat nem csinált vagy mondott, ami okot adna nekem arra bízzak benne. Nővérem szeretné és elfogadja, fogcsikorgatva is nekem is elkell fogadnom. Teljes felszerelése magamra vettem, mintha csak háborúba indulnék, valósában oda is megyek, egy csatába ki tudja mi ellen. Lépteim zaját fel erősítették fém bakancs mibe lábam bújtattam. Testem pedig eltakarta nagy és fekete vastag köpeny. Hátamon keresztbe fegyverem, igaz kezdő darab még is olyan jól boldogultam eddig vele. A szívemhez nőtt a drágaság.
A hely bejáratától nem mesze várakoztam az árnyékban. Egy arra járóval sem volt kedvem beszélgetni. Nem izgattak különösebben még a szép és erősnek tűnő kasztom fegyvereit hordó idegenek sem. Csak nővérkémet vártam és a harmadik tagot Tachit. Már kezdeni akartam, már tudni akartam, már az izgalom is egyre erősebb volt bennem.
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
- Kinézet:
Seishin- Harcos
- Hozzászólások száma : 447
Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Túlélő csarnok...? A szókapcsolat nem volt ismeretlen, noha eleddig egyáltalán nem törődtem vele. A pajzsom nem profitált belőle, így nem volt indíttatásom újra megharcolni a szintfőnökökkel. Hovatovább, a pontozásom se volt ideális hozzá. Csak arra voltam alkalmas, hogy felfogjam a pofonokat. Át kellett gondolnom Chakna kérését. Sok boss feltörli a padlót nem csak velük, de velem is. Ha nincs szerencsénk, akkor semmit sem fognak tanulni, csak végig nézik, ahogy elfogy az életem.
- Miért pont itt akartok tanulni? - kérdeztem Chaknától immár a helyszínen, mert persze az nem lehetett kérdés, hogy odamegyek-e. A lány azon nagyon kevés személy egyike volt, akiért hajlandó voltam megmozdítani a kisujjam. Még akkor is, ha ebből az egész túrából vajmi kevés hasznom lesz.
- Szerencsétek van :] - böktem az első boss felé, ugyanis nem húztam az időt, és beléptem. Nem az a típus voltam, aki különösen sok tanáccsal tudna szolgálni nekik, különösen nem úgy, hogy bármi várhatott ránk. A kobold fejedelem számomra néhány könnyed suhintás, nekik viszont tökéletes táptalaj arra, hogy kipróbálják, mit tudnak. Egyben én is láthatom őket harcolni, nagyjából felmérhetem a képességeiket. A rám támadó őrszemek gyorsan a pengém martalékává váltak, azonban a bosst rájuk hagytam.
- Az életem a kezetekbe helyezem, próbáljátok nem elpazarolni :] - vigyorodtam el, és a pajzsom védelmét kiterjesztettem mindannyiunkra.
- Miért pont itt akartok tanulni? - kérdeztem Chaknától immár a helyszínen, mert persze az nem lehetett kérdés, hogy odamegyek-e. A lány azon nagyon kevés személy egyike volt, akiért hajlandó voltam megmozdítani a kisujjam. Még akkor is, ha ebből az egész túrából vajmi kevés hasznom lesz.
- Szerencsétek van :] - böktem az első boss felé, ugyanis nem húztam az időt, és beléptem. Nem az a típus voltam, aki különösen sok tanáccsal tudna szolgálni nekik, különösen nem úgy, hogy bármi várhatott ránk. A kobold fejedelem számomra néhány könnyed suhintás, nekik viszont tökéletes táptalaj arra, hogy kipróbálják, mit tudnak. Egyben én is láthatom őket harcolni, nagyjából felmérhetem a képességeiket. A rám támadó őrszemek gyorsan a pengém martalékává váltak, azonban a bosst rájuk hagytam.
- Az életem a kezetekbe helyezem, próbáljátok nem elpazarolni :] - vigyorodtam el, és a pajzsom védelmét kiterjesztettem mindannyiunkra.
Millió támadás, biztos találat. Lecsapom a három őrszemet, képességet aktiválok, majd pihenek.
Ha a páncélom felénél nagyobb támadás ér, visszakapom a sebzésérték harmadát, ha a felénél kisebb, akkor a negyedét páncélban.
Három személyt védek a pajzsommal, így 15%-kal kevesebb sebzést szenvedek el.
CSP: 88/175
A boss nem támad, sebzés nem ér.
Seishin jön.
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
A sorrend tehát a következő, ha jól értem: Tachi, Seishin, Chakna.
Ahogy Tachi írta, a boss még nem támad, tehát nincs sebződés.
Seishin jön
Strea- Admin
Karakterlap
Vártok Seishinre?
Ha nem, Chaknának 19.éig van ideje írni.
Strea- Admin
Karakterlap
A játékot inaktivitás miatt lezárom. Mivel egy bosst sem győztetek le, jutalom nincs.
Strea- Admin
Karakterlap
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.