Kimiko
3 posters
1 / 1 oldal
Kimiko
Két indokból váltanám a karakterem kasztját:
1. Rájöttem, hogy nem tetszik a kardforgató. Nem az én írási stílusomhoz való.
2. A kard nem eléggé kecses a karakteremmel együtt
3. Narancssárga betűkkel írott néééév!
4. A karim haja rózsaszín, hát akkor legyen már a fegyvere is különleges.
A cserélés kardforgatóról harcművészre történne.
Újraosztanám a karakterem összes pontját a harcművész alapra.
A harcművész fegyverem így nézne ki:
Ez a kézre húzódna fel. A penge körülbelül 15-20 centiméter hosszú lenne. Mind két kézre lenne egy-egy. Mármint, párban mennek. Jobb és bal kéz. Tudom, árnyharcosra hasonlít nagyon (Meg ASIII copy), de ezzel körönként csak egyszer lehet támadni, és párban mennek, csak egyfajta bónuszt adnának. A fegyverkezelés szintjétől függ, hogy mennyire tud kemény dolgokat művelni a használó ezekkel a rejtett pengékkel. A pengék visszahúzott állapotban lennének, amikor pedig szükségem van rá, akkor egy kis kézizom feszítésre előjön. Ez a játékprogram támogatásának köszönhető.
A név valami ilyen lenne:
Kezdő rejtett penge.
Lecserélődik természetesen a kezdő kardomra.
A kijátszást pedig az Élmények közé írnám le, a naplómba. Persze, azt egy történet keretében, ami npckkel történt, ezért az élményekbe írnám.
Ha jól számoltam, akkor 15 pontom van elosztásra. Az alapra ráosztva:
Élet: 4 (+2)
Fegyverkezelés: 5 (+3)
Erő: 4 (+3)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 4 (+4)
Speciális képesség: 1 (+1)
(nem beleszámolva a felszerelést.)
Ennyi lenne tehát a pályázatom Ha el lesz fogadva, akkor megírom a körítést az élményekbe, ha meg nem, hát akkor, nem :3
1. Rájöttem, hogy nem tetszik a kardforgató. Nem az én írási stílusomhoz való.
2. A kard nem eléggé kecses a karakteremmel együtt
3. Narancssárga betűkkel írott néééév!
4. A karim haja rózsaszín, hát akkor legyen már a fegyvere is különleges.
A cserélés kardforgatóról harcművészre történne.
Újraosztanám a karakterem összes pontját a harcművész alapra.
A harcművész fegyverem így nézne ki:
Ez a kézre húzódna fel. A penge körülbelül 15-20 centiméter hosszú lenne. Mind két kézre lenne egy-egy. Mármint, párban mennek. Jobb és bal kéz. Tudom, árnyharcosra hasonlít nagyon (Meg ASIII copy), de ezzel körönként csak egyszer lehet támadni, és párban mennek, csak egyfajta bónuszt adnának. A fegyverkezelés szintjétől függ, hogy mennyire tud kemény dolgokat művelni a használó ezekkel a rejtett pengékkel. A pengék visszahúzott állapotban lennének, amikor pedig szükségem van rá, akkor egy kis kézizom feszítésre előjön. Ez a játékprogram támogatásának köszönhető.
A név valami ilyen lenne:
Kezdő rejtett penge.
Lecserélődik természetesen a kezdő kardomra.
A kijátszást pedig az Élmények közé írnám le, a naplómba. Persze, azt egy történet keretében, ami npckkel történt, ezért az élményekbe írnám.
Ha jól számoltam, akkor 15 pontom van elosztásra. Az alapra ráosztva:
Élet: 4 (+2)
Fegyverkezelés: 5 (+3)
Erő: 4 (+3)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 4 (+4)
Speciális képesség: 1 (+1)
(nem beleszámolva a felszerelést.)
Ennyi lenne tehát a pályázatom Ha el lesz fogadva, akkor megírom a körítést az élményekbe, ha meg nem, hát akkor, nem :3
- Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko- Harcművész
- Hozzászólások száma : 81
Karakterlap
Szint: 3
Indikátor: -
Céh: -
Re: Kimiko
Szia!
Bocsánat, de ez nem harcművész, hanem árnyharcos fegyver. Elolvastam, hogy csak egyszer használnád, de még így is ugyanaz lenne szinte.
Bocsánat, de ez nem harcművész, hanem árnyharcos fegyver. Elolvastam, hogy csak egyszer használnád, de még így is ugyanaz lenne szinte.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Okay, ha majd megálld az ichlet egy másik fegyverrel, módosítok ^^
Páncél 4
Kimiko- Harcművész
Karakterlap
Akkor a megbeszéltek alapján.
Az új fegyver: http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2011/301/6/d/irelia_by_urusai_baka-d4e9otq.jpg
A fegyver neve, quadra penge. 4 penge, fél méteres mind. Az irányításuk külön képességgel jön létre. A képességről majd később. a 4 pengével, csak egyszer lehet támadni egy körben, vagy védekezni, nem úgy mint az árnyharcosoknál. A pengék irányításának mestersége a fegyverkezelésen alapul.
A képesség amivel irányítanám:
Harcművész szféra/gömb(passive, ki/be kapcsolható): Egy izzó gömb, amely körül irányítható a quadra penge. A pengék az izzó/fénylő gömbtől maximum 4 méterre távolodhatnak el. Minden második spec. képesség szinten a pengék max. távolsága nőne 1 méterrel. Példa:
1. szint 4 méter
2. szint 4 méter
3. szint 5 méter
4. szint 5 méter
5. szint 6 méter ...
A képesség csak quadra penge irányítására alkalmas.
Természetesen ezt a négypengés dolgot úgy gondolom, hogy a játékban majd lehessen készíteni ilyesmi fegyvert ^^
Ebből az jön ki, hogy a kezdő karomból ez lesz: Kezdő quadra penge (+1 erő).
Szóval már nem csak kaszt, hanem képesség csere is egyben
Remélem elfogadható.
Páncél 4
Kimiko- Harcművész
Karakterlap
Bocsánat, ha hülyeséget írnék. De ez a képből /és szavaidból, miszerint 'irányítod'/ kiindulva akkor egy távolsági fegyver? Mert ha igen, az addig rendben hogy fegyverkezeléstől függ a dolog, viszont mivel erőre is költhetsz így harcművészként, akkor már közel és távolsági harcban is egyszerre alkalmas a karakter, nem?
/KA részére/ Esetleg, ha már nem először jött ilyen probléma, nem lehetne csinálni egy távolsági nem-íjász kasztot?
/KA részére/ Esetleg, ha már nem először jött ilyen probléma, nem lehetne csinálni egy távolsági nem-íjász kasztot?
Karakterlap
Szint: 1
Szia!
Látom, hogy miért aggódsz, amint VP-zés lesz, vagy túl erősnek ítélem, amit művel, azonnali hatállyal változtatásra kényszerítem. Nekem speciel azért nem tűnik erősnek, hiszen küzdőtéren a speciális képesség pontoktól függ, hogy tudja-e egyáltalán használni a másik ellen a képességét, szóval, ha nem elegendő a spec. képesség pontja, akkor nem tudja messzire használni. Ebből kifolyólag, nemcsak, hogy az erőre és a fegyverkezelésre kéne óriási pontokat költenie, hanem a speciális képességre is.
Látom, hogy miért aggódsz, amint VP-zés lesz, vagy túl erősnek ítélem, amit művel, azonnali hatállyal változtatásra kényszerítem. Nekem speciel azért nem tűnik erősnek, hiszen küzdőtéren a speciális képesség pontoktól függ, hogy tudja-e egyáltalán használni a másik ellen a képességét, szóval, ha nem elegendő a spec. képesség pontja, akkor nem tudja messzire használni. Ebből kifolyólag, nemcsak, hogy az erőre és a fegyverkezelésre kéne óriási pontokat költenie, hanem a speciális képességre is.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.