[Aincrad kvíz Kuradeelel]
1 / 1 oldal
[Aincrad kvíz Kuradeelel]
Röviden: Ez egy hely, ahova beléphettek és az épp aktuális Találós kérdéseimre válaszolhattok!
Persze nem ingyen. xP
Kaptok minden válaszért egy pontot. Nem is. Legyenek kuponok. x) *nyomtat*
Szóval minden válasz egy kupon, és itt be is lehet őket váltani.
*
*A változtatás jogát a későbbiekben is fenntartom. A hírközlés helye ez a topic lesz.
Persze nem ingyen. xP
Kaptok minden válaszért egy pontot. Nem is. Legyenek kuponok. x) *nyomtat*
Szóval minden válasz egy kupon, és itt be is lehet őket váltani.
*
- Beváltóhely:
1 kupon - 1db sorsolt T1 item vagy 50 arany
2 kupon - 1db választott T1 item vagy 1 db sorsolt T2 item
3 kupon - 5 db sorsolt érc/növény vagy 150 arany
4 kupon - 1db választott T2 item vagy 5db választott érc/növény
*A változtatás jogát a későbbiekben is fenntartom. A hírközlés helye ez a topic lesz.
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: Knights of Blood
Re: [Aincrad kvíz Kuradeelel]
És itten van!
Első Találós kérdés!
//előzmény//
Strea chan alternatív SE ovája arról szól, hogy a sok újonc (meg a köztük bujkáló idősebbek) épp a tanév első napján, a Beiratkozó teremben ütik el az időt.
És a kérdés tehát:
A teremben ketten is azt állítják, hogy "Halálistenmester fia", csakhogy egyikük 30 év körül jár, a másikuk pedig 14 éves! Hogy lehet mégis, hogy mindkettő igazat mond?
A választ nekem küldjétek PRIVÁT ÜZENETBEN.
Akik nem válaszolhatnak a kérdésre, mert tudják, azok privátban kapnak egy szomorú smile levelet, viszont az event résztvevői is válaszolhatnak.
A határidő egyelőre titkos, jó böngészést!
Első Találós kérdés!
//előzmény//
Strea chan alternatív SE ovája arról szól, hogy a sok újonc (meg a köztük bujkáló idősebbek) épp a tanév első napján, a Beiratkozó teremben ütik el az időt.
És a kérdés tehát:
A teremben ketten is azt állítják, hogy "Halálistenmester fia", csakhogy egyikük 30 év körül jár, a másikuk pedig 14 éves! Hogy lehet mégis, hogy mindkettő igazat mond?
A választ nekem küldjétek PRIVÁT ÜZENETBEN.
Akik nem válaszolhatnak a kérdésre, mert tudják, azok privátban kapnak egy szomorú smile levelet, viszont az event résztvevői is válaszolhatnak.
A határidő egyelőre titkos, jó böngészést!
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: Knights of Blood
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.