[Miniboss] Dodekatheon
1 / 1 oldal
[Miniboss] Dodekatheon
Hamarosan indul egy miniboss sorozat, de nem kell jelentkezni A minibossok véletlenszerű helyszíneken, szinteken fognak majd megjelenni. Az első 10 ember aki észreveszi és ír oda fog részt venni a harcon.... hajrá \o/
Lizbet- Mesélő
- Hozzászólások száma : 740
Re: [Miniboss] Dodekatheon
Egy fekete ruhába öltözött csuklyás njk jelenik meg időről időre, mindig más szinten és csupán csak pár pillanatra, hogy valamiféle közelgő veszélyre hívja fel a figyelmet.
" A tizenkettek egyik tagja megérkezett. Az első lépést már megtette, s ha nem siettek jutalmatok örökké tartó sötétség lesz" ~ próféta szavai
A Dodekatheon első tagja máris megérkezett. Keressétek meg \o/ *arcátlan módon nem új postot írtam, hanem valaki postjába belejavítottam(amit persze visszacsinálok majd) hogy nehezebb dolgotok legyen a kereséssel
" A tizenkettek egyik tagja megérkezett. Az első lépést már megtette, s ha nem siettek jutalmatok örökké tartó sötétség lesz" ~ próféta szavai
A Dodekatheon első tagja máris megérkezett. Keressétek meg \o/ *arcátlan módon nem új postot írtam, hanem valaki postjába belejavítottam(amit persze visszacsinálok majd) hogy nehezebb dolgotok legyen a kereséssel
Lizbet- Mesélő
még 3 szabad hely van az első harcban \o/
Lizbet- Mesélő
Hétfőn kezdjük, akár megvan a a létszám, akár nincs \o/
Lizbet- Mesélő
itt kezdődik
Lizbet- Mesélő
A Dodekatheon egy újabb tagja jelent meg: Hermes
Az előzőhöz hasonlóan valakinek a reagjába "rejtettem" el. Aki először megtalálja és ír oda 10 exp jutalmat kap
Az előzőhöz hasonlóan valakinek a reagjába "rejtettem" el. Aki először megtalálja és ír oda 10 exp jutalmat kap
Lizbet- Mesélő
Similar topics
» [Miniboss] Dodekatheon 12.
» [Miniboss] Csak egy cuki miniboss
» [Miniboss] T'urk
» [Miniboss] T'urk
» [Miniboss] T'urk
» [Miniboss] T'urk
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.