Gólem Szurdok
+4
Enheriel
Drake Haru
Sakamoto Rin
Danee
8 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 11-15. szintű kazamaták
4 / 4 oldal
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Gólem Szurdok
- Köszönöm, és te is jól harcoltál! - válaszoltam Daneenak. - Hogy mibe botlunk? Hát, azt csak egyféleképp deríthetjük ki...
Aztán kaptam egy nagy potit, ráadásul alkoholtartalmú nagy potit *.* Vajon ki lehet a készítője? Ilyenből be kell táraznom...
- Köszönöm! Majd meghálálom ha kiértünk innen - majd pattintottam is a flaskát - Egészségedre! - intettem a potival Danee felé, majd egyet kortyoltam. Aztán feltűnt az elf is, akivel a srác már leállt traccspartizni -Egészségedre neked is - és kiürítettem a flaskát. Kicsit fújtam, miközben néztem a harcot. Aztán kicsit ismét rápihentem, végülis meg kell várni, amíg leér a pia... izé... a potion. Anélkül nem az igazi. A reggeli kávét is meg kell várni, amíg leér, és csak úgy kezdeni bármibe is, akkor miért pont az alkoholos potionnal lenne másképp?
Aztán elő a nodachi, és hadd szóljon, ideje kicsit szeletelni a hegyesfülűből... Ki tudja, Danee amennyire odavan érte, lehet kijön belőle számára egy adag barátfüle
// 1 nagy poti felhörpintve és 1 támadás a sötét elfre
// alsó kocka a nodachi tűzsebzésére megy
Aztán kaptam egy nagy potit, ráadásul alkoholtartalmú nagy potit *.* Vajon ki lehet a készítője? Ilyenből be kell táraznom...
- Köszönöm! Majd meghálálom ha kiértünk innen - majd pattintottam is a flaskát - Egészségedre! - intettem a potival Danee felé, majd egyet kortyoltam. Aztán feltűnt az elf is, akivel a srác már leállt traccspartizni -Egészségedre neked is - és kiürítettem a flaskát. Kicsit fújtam, miközben néztem a harcot. Aztán kicsit ismét rápihentem, végülis meg kell várni, amíg leér a pia... izé... a potion. Anélkül nem az igazi. A reggeli kávét is meg kell várni, amíg leér, és csak úgy kezdeni bármibe is, akkor miért pont az alkoholos potionnal lenne másképp?
Aztán elő a nodachi, és hadd szóljon, ideje kicsit szeletelni a hegyesfülűből... Ki tudja, Danee amennyire odavan érte, lehet kijön belőle számára egy adag barátfüle
// 1 nagy poti felhörpintve és 1 támadás a sötét elfre
// alsó kocka a nodachi tűzsebzésére megy
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Ozirisz gyógyul 40 HP-t.
Danee 8 sebzést szenved el.
Életek
Sötét Elf: 39/80 HP
(1/6) Ozirisz: 59/75 HP
Enheriel: kiteleportált
Drake Haru: kiteleportált
(2/5) Danee: 62/100 HP
Snowcat: kiesett
Danee jön, egyszer támadhat.
Danee 8 sebzést szenved el.
- Spoiler:
- Danee (Sebzés: 23, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Sötét Elf
Ozirisz (Sebzés: 38, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Ozirisz
Sötét Elf
Életek
Sötét Elf: 39/80 HP
(1/6) Ozirisz: 59/75 HP
Enheriel: kiteleportált
Drake Haru: kiteleportált
(2/5) Danee: 62/100 HP
Snowcat: kiesett
Danee jön, egyszer támadhat.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Céh: -
- Ez most komoly? Egyetlen egy elf? - adtam hangot meglepődésemnek
- És tényleg nem jönnek többen, a segítségére?
- Hát ez pite! - örömködtem, s lám az életcsíkunk is határozottabban jobb állapotnak örvend, bár, az, hogy a páncélunk mit sem ér, és úgy nyakaljuk, toljuk a potikat, mint a drogosok az anyagot, akiket csak ez tart életben.
Ez azért valljuk be férfiasan, elég gáz...
De ebben az is benne, van, hogy amint az éltető nedűből kifogyunk, meg a trükkös kis kristályuknak is megcsappan a számossága, úgy hamar feladásra kényszerülhetünk, hacsak nem akarjuk itt hagyni a fogunkat
Eme gondolatsor végeztélvel megcsapkodtam az elfet újra
//23 sebzés az elfbe és bocsi a késésért, + előző körben a sebzésem el lett számolva
- És tényleg nem jönnek többen, a segítségére?
- Hát ez pite! - örömködtem, s lám az életcsíkunk is határozottabban jobb állapotnak örvend, bár, az, hogy a páncélunk mit sem ér, és úgy nyakaljuk, toljuk a potikat, mint a drogosok az anyagot, akiket csak ez tart életben.
Ez azért valljuk be férfiasan, elég gáz...
De ebben az is benne, van, hogy amint az éltető nedűből kifogyunk, meg a trükkös kis kristályuknak is megcsappan a számossága, úgy hamar feladásra kényszerülhetünk, hacsak nem akarjuk itt hagyni a fogunkat
Eme gondolatsor végeztélvel megcsapkodtam az elfet újra
//23 sebzés az elfbe és bocsi a késésért, + előző körben a sebzésem el lett számolva
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
a szabályváltozás miatt nem folytatnám, Danee kiteleportál
bocsi Ozi, majd egy másik alkalommal, és köszönöm a játékot
bocsi Ozi, majd egy másik alkalommal, és köszönöm a játékot
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
Lezárom a kazamatát. Enhi, Danee és Ozi jutalma 60 exp és 120 arany, valamint 2 Vastag Tövisgyökér, 2 Faeno Ág és 4 Nagy Potion, aminek a sorsáról a bejelentőben rendelkezhettek.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Céh: -
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 11-15. szintű kazamaták
4 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.