Gólem Szurdok
+4
Enheriel
Drake Haru
Sakamoto Rin
Danee
8 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 11-15. szintű kazamaták
2 / 4 oldal
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Gólem Szurdok
Újraindult, de a támadást már nem tudja kikerülni. Viszont folytatja Enheriel nyilazását.
Enheriel 8 sebzést szenved el.
Életek
Sötét Elf #1: halott
Sötét Elf #2: halott
Sötét Elf #3: 80 HP, 1 páncél
(2) Ozirisz: 73 HP
(2) Enheriel: 84 HP
(2) Drake Haru: 100 HP, 25 páncél
(1) Danee: 100 HP, 17 páncél
(1) Snowcat: 65 HP, 21 páncél
(1) Kaibutsu: 80 HP, 8 páncél
Ozirisz jön kétszer.
Életek
Sötét Elf #3: 80 HP, 1 páncél
(2) Ozirisz: 73 HP
(2) Enheriel: 84 HP
Ozirisz jön kétszer.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: -
Snowcat kérdésére, miszerint jól vagyok-e, csak bólintottam. A nyavalyás elf az egyik támadásomat kikerülte sajnos, de legalább tüzet fogott. Majd Danee leváltott, és nekiállt fényképezkedni az elffel. Nofene... Fura egy fazon, az tény és való, de ez akkor is poénos volt. Ilyen nem sokaknak jut eszébe, főleg nem harc közben, node néhanapján előfordul. A három elfből kettő már az örök bitmezőkön sütteti a hasát. Vajon számukra a túlvilág Darnassus vagy Silvermoon City? Kezdtem el gondolkodni, de végül ismét rám került a sor, így a megmaradt elfecskét elkezdtem támadni. Képességet egyelőre még nem aktiváltam, később nagyobb szükség lesz rá, valószínűleg a következő mobkupac már nehézkesebb lesz. Így egyszerűen csak suhintottam kettőt a karddal, egyszer jobbról balra, majd visszafele. Remélhetőleg ez a koma is lángrakap...
// az alsó két kocka a nodachi tűzsebzése, ha 6os, akkor sült elf lesz a menü
// az alsó két kocka a nodachi tűzsebzése, ha 6os, akkor sült elf lesz a menü
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
#2 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Már az íjász elf is lángra kapott, az álmoskönyvek nem sok jót ígérnek számára.
Életek
Sötét Elf #3: 37 HP
(4) Ozirisz: 73 HP
(2) Enheriel: 76 HP
Enheriel és Villámlás jön, szintén kétszer. Jelezd, melyik kocka kihez tartozik
Életek
Sötét Elf #3: 37 HP
(4) Ozirisz: 73 HP
(2) Enheriel: 76 HP
Enheriel és Villámlás jön, szintén kétszer. Jelezd, melyik kocka kihez tartozik
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Az én édes szerelmem megint hozta a formáját a csata előtt, mert a mennyasszonyának mutatott be.^^ Aaaw, annyira édes ilyenkor!^^ Lehet, hogy feleségül akar itt venni!*.* Jaj nekem, hova gondolok, hiszen még olyan fiatalok vagyunk!^//^ Ám ez, mint írtam, a csata előtt volt, már akkor, amikor megérkeztünk. Jelenleg mióta megütöttem azt az Elfet, engemet támad folyamatosan, de szerencsére csak kicsiket üt. Danee nem tudom, hol járt szellemileg, mert lefotózta magát az egyik Elf-el, amire egy döbbent fejet vágtam. Most komolyan egy csata kellős közepén jutott neki eszébe? Mindegy, kettő ki van iktatva, és csak egy harcol velünk. Fütyültem egyet, mire Villámlás jött segíteni leütni, bár sajnáltam az Elfet, mert ezt a fajt kedveltem.
//első két kocka enyém, második két kocka Villámlásé//
//első két kocka enyém, második két kocka Villámlásé//
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
#2 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
#2 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Enheriel és Villámlás támadásai széttépik az íjászt. Immár csak Danee fotókristályán él tovább az emlékük... Ám ahogy tovább haladtok a szűk járatokban, hamarosan morgásra lesztek figyelmesek. Számos farkas vesz titeket körbe néhány pillanat múlva.
Ozirisz visszanyer 2 HP-t.
Enheriel visszanyer 9 HP-t.
Drake Haru (Sebzés: Z:33 / S:36 / P:39, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Drake Haru
Ezüst Farkasok
Danee (Sebzés: 23, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Danee
Ezüst Farkasok
Snowcat (Sebzés: 0, Pet sebzés 20, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Snowcat
Ezüst Farkasok
Kaibutsu (Sebzés: Z:18 / S:20 / P:22, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Ezüst Farkasok
Ozirisz (Sebzés: 38, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Ozirisz
Ozirisz
Ezüst Farkasok
Enheriel (Sebzés: 15, Pet sebzés 25, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Enheriel
Ezüst Farkasok
Életek
Ezüst Farkas #1: 120 HP
Ezüst Farkas #2: 120 HP
Ezüst Farkas #3: 120 HP
Ezüst Farkas #4: 120 HP
Ezüst Farkas #5: 120 HP
Ezüst Farkas #6: 120 HP
(4) Ozirisz: 75 HP
(3) Enheriel: 85 HP
Haru kezdi a kört, kétszer támadhat.
Ozirisz visszanyer 2 HP-t.
Enheriel visszanyer 9 HP-t.
Drake Haru (Sebzés: Z:33 / S:36 / P:39, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Drake Haru
Ezüst Farkasok
Danee (Sebzés: 23, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Danee
Ezüst Farkasok
Snowcat (Sebzés: 0, Pet sebzés 20, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Snowcat
Ezüst Farkasok
Kaibutsu (Sebzés: Z:18 / S:20 / P:22, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Ezüst Farkasok
Ozirisz (Sebzés: 38, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Ozirisz
Ozirisz
Ezüst Farkasok
Enheriel (Sebzés: 15, Pet sebzés 25, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Enheriel
Ezüst Farkasok
Életek
Ezüst Farkas #1: 120 HP
Haru kezdi a kört, kétszer támadhat.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Unott arccal figyeltem az elfekkel való szórakozást, míg végre az utolsó is el nem pusztult. Itt volt már az ideje. És habár nem volt ugyanolyan, mint a játékosok gyilkolása, az elfek vére is csodásan festett szétszóródva a zsenge zöld füvön. Meg az egyéb darabjaik. *-* Szóval.. mobok voltak ugyan, de egészen emberszerűek a kezeik, a lábaik darabja... Kár, hogy a társaim nem látják ezt a csodát. A rendszer akadályozza szegénykéket. Engem viszont nem. Szerencsére. Ez a szellemek ajándéka. Biztos odakint imádkoztak értem a papok, és ezért kaptam ezt..
Ezüstös penge csillant meg a fényben, miközben lecsapott az ugyanolyan ezüstösen csillogó bunda tulajdonosára. Hümm, ez már majdnem költői.. Na jó, nem.>.> Vártam, hogy nyüszítsen fel a farkas, hogy rám morogjon, hogy kivillantsa csodálatos hófehér fogait, és büntessen meg, amiért őt bántottam. És újra bántottam. A vérét akartam, a halálát. Az érte járó jutalmat..
/Két támadás Ezüst Farkas #1-re./
Ezüstös penge csillant meg a fényben, miközben lecsapott az ugyanolyan ezüstösen csillogó bunda tulajdonosára. Hümm, ez már majdnem költői.. Na jó, nem.>.> Vártam, hogy nyüszítsen fel a farkas, hogy rám morogjon, hogy kivillantsa csodálatos hófehér fogait, és büntessen meg, amiért őt bántottam. És újra bántottam. A vérét akartam, a halálát. Az érte járó jutalmat..
/Két támadás Ezüst Farkas #1-re./
Karakterlap
Szint: 21
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
Három farkas szeme villan, és együtt vetik rá magukat Harura, hogy téphessék, marcangolhassák, karmolhassák őt. A többi állat még csak morog.
Haru 27 sebzést szenved el.
Életek
Ezüst Farkas #1: 54 HP
(4) Drake Haru: 98 HP
Danee jön kétszer.
Haru 27 sebzést szenved el.
Életek
Ezüst Farkas #1: 54 HP
Danee jön kétszer.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Most, hogy az elfek meg lettek örökítve, s az utolsó is eltűnt a szemünk elől, kicsit ugyan szomorkásan, hogy itt a SAOban nincs egyetlen barátságon elf kolónia, kissé hátrébb húzódva hordoztam végig a tekintetem a kis társaságon.
Bár nem voltunk mind egymás ismerősei, mégis úgy tűnt egész jól megy a csapatmunka. Enheriel és Snowcat is bájosak voltak a maguk módján a szememben, most hogy kicsit kivontam magam a köreikből.
És ott volt a JL kardforgatója is, Ozirisz, kíváncsi voltam, hogy egy ilyen nagybecsű céhben, Hinari mellett hogy érvényesülhet valaki ugyanazon kaszt képviselőjeként.
És persze a két kislány: Harut valami sejtelmesen hideg aura lengte körül, mégis a kislányos kinézet, a hosszú haj miatt annyira cuki volt. Titkok csillantak a szemeiben és időnként fagyos távolságtartó pillantások villantak át rajta. Azonban vicces és egyben ámulatba ejtő volt, ahogy Kaibutsuval együtt azokat a batárnagy kardokat forgatva csaptak le az ellenünk felvonuló szörnyekre.
Igen, a kis Butsu, nem is tudom miért, de az becenév jutott eszembe, a szőkésbarna hajával, s azzal a gyönyörű barna szemecskéivel, ámulatba ejtő kis csapat, nem is értem eddig miért nem vettem észre őket, úgy igazán. Talán csak görcsösen aggódtam, hogy fogunk-e majd csapatként működni, hogy Snowcattel nem kezdünk majd újra fölösleges szóváltásba, s hogy a JL-es srác nem-e fog minket puszta lenézés, gőg miatt itt hagyni.
Aranyos kis csapat, mint a mmo játékok kezdő képernyőin, úgy vágtunk neki az ismeretlennek, vállvetve
- Most én jövők, switch Drake Haru! - léptem vissza közéjük mosolyogva, s kezeim Haru és Kaibutsu vállán pihentek meg egy pillanatra, majd futásnak eredtem, egyenest a farkasokra rontva, a levegőbe rúgva magam rántottam elő a kardom, s sújtottam le a sebesült ezüsthátúra, majd újra villant a Fényes
//switchelem Harut és 2x támadom Ezüst Farkas #1et
Bár nem voltunk mind egymás ismerősei, mégis úgy tűnt egész jól megy a csapatmunka. Enheriel és Snowcat is bájosak voltak a maguk módján a szememben, most hogy kicsit kivontam magam a köreikből.
És ott volt a JL kardforgatója is, Ozirisz, kíváncsi voltam, hogy egy ilyen nagybecsű céhben, Hinari mellett hogy érvényesülhet valaki ugyanazon kaszt képviselőjeként.
És persze a két kislány: Harut valami sejtelmesen hideg aura lengte körül, mégis a kislányos kinézet, a hosszú haj miatt annyira cuki volt. Titkok csillantak a szemeiben és időnként fagyos távolságtartó pillantások villantak át rajta. Azonban vicces és egyben ámulatba ejtő volt, ahogy Kaibutsuval együtt azokat a batárnagy kardokat forgatva csaptak le az ellenünk felvonuló szörnyekre.
Igen, a kis Butsu, nem is tudom miért, de az becenév jutott eszembe, a szőkésbarna hajával, s azzal a gyönyörű barna szemecskéivel, ámulatba ejtő kis csapat, nem is értem eddig miért nem vettem észre őket, úgy igazán. Talán csak görcsösen aggódtam, hogy fogunk-e majd csapatként működni, hogy Snowcattel nem kezdünk majd újra fölösleges szóváltásba, s hogy a JL-es srác nem-e fog minket puszta lenézés, gőg miatt itt hagyni.
Aranyos kis csapat, mint a mmo játékok kezdő képernyőin, úgy vágtunk neki az ismeretlennek, vállvetve
- Most én jövők, switch Drake Haru! - léptem vissza közéjük mosolyogva, s kezeim Haru és Kaibutsu vállán pihentek meg egy pillanatra, majd futásnak eredtem, egyenest a farkasokra rontva, a levegőbe rúgva magam rántottam elő a kardom, s sújtottam le a sebesült ezüsthátúra, majd újra villant a Fényes
//switchelem Harut és 2x támadom Ezüst Farkas #1et
A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 31 2014, 15:23-kor.
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
Ez nem biztos, hogy bölcs ötlet volt, Haru farkasai mellett felhívtad magadra még kettő figyelmét. Még van egy morgó is, ugrásra készen vicsorít.
Danee 45 sebzést szenved el.
Életek
Ezüst Farkas #1: 8 HP
(3) Danee: 72 HP
Snowcat és Regina kétszer jöhetnek.
Életek
(3) Danee: 72 HP
Snowcat és Regina kétszer jöhetnek.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
- Nya, szép volt, hullanak a hegyesfülek - jegyzem meg vidáman, de a győzelmi örömöt egy újabb harc követte, ahogy szembetaláltuk magunkat a kutyákkal... tudom, farkasok, de szerintem inkább kiskutyák. Kiskutyák, mert mindjárt rájuk lesz hozva a frász!
- Regina, tudod a dolgod, én önkéntest áldozatot hozok Enhi-chanért, ha megtörténik a legrosszabb - adtam utasításba, és a társnőm már ment is megtámadni az egyik farkaskomát. Ha az egyik farkas Enherielre vetné magát, akkor elé ugrom, hogy megvédjem a bitekből épített testemmel.
//Regina támad a 2x20=40 sebzéssel a kettes számú ezüst kutyulira, ha sikerül, Snowcat Enhi és a támadó közé ugrik, ha megtörténik ez//
- Regina, tudod a dolgod, én önkéntest áldozatot hozok Enhi-chanért, ha megtörténik a legrosszabb - adtam utasításba, és a társnőm már ment is megtámadni az egyik farkaskomát. Ha az egyik farkas Enherielre vetné magát, akkor elé ugrom, hogy megvédjem a bitekből épített testemmel.
//Regina támad a 2x20=40 sebzéssel a kettes számú ezüst kutyulira, ha sikerül, Snowcat Enhi és a támadó közé ugrik, ha megtörténik ez//
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 230
Karakterlap
Szint: 11
Céh: White Rose
The member 'Snowcat' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A 100 szavas minimumra tessék odafigyelni, következő alkalommal nem fognak sikerülni a támadások, ha nincs meg.
Enhi felé nem is néznek a farkasok, az eddig tétlen egyed egyenesen Snowcatet szemeli ki, hogy megrángassa a macska bajszát.
Snowcat 9 sebzést szenved el.
Életek
Ezüst Farkas #2: 80 HP
(3) Danee: 27 HP
(3) Snowcat: 65 HP, 12 páncél
Kaibutsu jön, egyszer.
Enhi felé nem is néznek a farkasok, az eddig tétlen egyed egyenesen Snowcatet szemeli ki, hogy megrángassa a macska bajszát.
Életek
(3) Danee: 27 HP
(3) Snowcat: 65 HP, 12 páncél
Kaibutsu jön, egyszer.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Kaibutsu felszívódott, nem várunk rá. Ozirisz jöhet kétszer, közte egy pihenővel.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Az elfek elfogytak, és kis séta után belebotlottunk egy egész farkasfalkába.
- A kutyafáját! - mondtam magam elé, ám mire kimondtam, azok a nem épp békés, nem épp kutyulik már be is indultak. Morgolódás, harapdálás, bár még nem én voltam a célpont, hanem Danee és Snowcat. Jobbára Danee persze, hisz egy kivételével az összes kutyuli őt nézte ki magának.
Az életcsíkja már a sárga zónában volt, és ez határozottan nem jó. Mondjuk ha kicsit kevesebb farkas lenne, vagy mindenkire egy farkas támadna, akkor jobb lenne a helyzet.
A nodachit megsuhintottam magam előtt a levegőben, majd felvettem a spec. képességem kezdőmozdulatát, majd uccu neki, egy jó erőset suhintottam Ezüst Farkas #2 hátára, aztán kicsit kihátráltam, és fújtam egyet. Aztán pár másodperc múlva a nodachit Danee felé fordítottam, ezzel átadva neki a csapáskor felszívott életpontokat. Miután a kard lángolása visszaállt kékből a megszokott narancsba, ismét megindultam a farkasok felé, de ezúttal támadni már nem tudtam, inkább megmentem Daneet attól, hogy idő előtt kutyakaja legyen - Switch Danee! - kiáltottam el magam, és visszavigyorogtam az egyik rám vigyorgó (vagy épp vicsorgó) kutyaprotkónak.
// 1 támadás Ezüst Farkas #2-re, képesség aktiválás, egy pihikör, majd a képesség hatására Danee gyógyul 38 HP-t, és a végén magamra haragítom Danee farkasait.
A kockát a nodachi tűzsebzésére dobtam.
- A kutyafáját! - mondtam magam elé, ám mire kimondtam, azok a nem épp békés, nem épp kutyulik már be is indultak. Morgolódás, harapdálás, bár még nem én voltam a célpont, hanem Danee és Snowcat. Jobbára Danee persze, hisz egy kivételével az összes kutyuli őt nézte ki magának.
Az életcsíkja már a sárga zónában volt, és ez határozottan nem jó. Mondjuk ha kicsit kevesebb farkas lenne, vagy mindenkire egy farkas támadna, akkor jobb lenne a helyzet.
A nodachit megsuhintottam magam előtt a levegőben, majd felvettem a spec. képességem kezdőmozdulatát, majd uccu neki, egy jó erőset suhintottam Ezüst Farkas #2 hátára, aztán kicsit kihátráltam, és fújtam egyet. Aztán pár másodperc múlva a nodachit Danee felé fordítottam, ezzel átadva neki a csapáskor felszívott életpontokat. Miután a kard lángolása visszaállt kékből a megszokott narancsba, ismét megindultam a farkasok felé, de ezúttal támadni már nem tudtam, inkább megmentem Daneet attól, hogy idő előtt kutyakaja legyen - Switch Danee! - kiáltottam el magam, és visszavigyorogtam az egyik rám vigyorgó (vagy épp vicsorgó) kutyaprotkónak.
// 1 támadás Ezüst Farkas #2-re, képesség aktiválás, egy pihikör, majd a képesség hatására Danee gyógyul 38 HP-t, és a végén magamra haragítom Danee farkasait.
A kockát a nodachi tűzsebzésére dobtam.
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Korántsem meglepő módon luft. Ne igyál annyit, Ozi
Danee gyógyult 38 HP-t.
Ozirisz 45 sebzést szenved el.
Életek
(1) Ozirisz: 30 HP
(3) Danee: 65 HP
(3) Snowcat: 65 HP, 3 páncél
Enhi és Villámlás jönnek kétszer.
Danee gyógyult 38 HP-t.
Ozirisz 45 sebzést szenved el.
Életek
(1) Ozirisz: 30 HP
(3) Danee: 65 HP
(3) Snowcat: 65 HP, 3 páncél
Enhi és Villámlás jönnek kétszer.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Éppen, hogy legyőztük az elfeket, már jött hat darab Ezüst farkas. Először a kislányt támadták, aztán Danee-t, aztán jött a kedvesem, aki elém ugrott, hogy megvédjen, ám a farkasok nem is foglalkoztak velem, így alapból a fiúra rontottak.
- Snowcat! - rémültem meg, végül Oziriszt támadták meg, aki elvétette a támadást. S sajnos igen kevéske volt az ereje.
- Switch, Ozirisz! - Nem szívesen bántottam volna a farkasokat, de sajnos nem volt más választásom Villámlással együtt.
- Villámlás, támadd kétszer a 2.-est! - én a legkevesebb életűnek adtam meg a kegyelemdöfést, hogy ne szenvedjen már velünk szegény pára, majd a másikat abba adtam, amelyiket Villámlás támadta.
//egyet ütök a #1 Ezüst Farkasba, aki kimúl, majd a #2-ba egyet én, kétszer Villámlás üt, így 65-öt szenved. Kockát nem kell dobnom//
- Snowcat! - rémültem meg, végül Oziriszt támadták meg, aki elvétette a támadást. S sajnos igen kevéske volt az ereje.
- Switch, Ozirisz! - Nem szívesen bántottam volna a farkasokat, de sajnos nem volt más választásom Villámlással együtt.
- Villámlás, támadd kétszer a 2.-est! - én a legkevesebb életűnek adtam meg a kegyelemdöfést, hogy ne szenvedjen már velünk szegény pára, majd a másikat abba adtam, amelyiket Villámlás támadta.
//egyet ütök a #1 Ezüst Farkasba, aki kimúl, majd a #2-ba egyet én, kétszer Villámlás üt, így 65-öt szenved. Kockát nem kell dobnom//
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
Enheriel 36 sebzést szenved el.
Életek
Ezüst Farkas #1: halott
Ezüst Farkas #2: 15 HP
(1) Ozirisz: 30/75 HP
(5) Enheriel: 49/90 HP
(4) Drake Haru: 98/100 HP
(3) Danee: 65/100 HP
(3) Snowcat: 59/65 HP
Haru egyszer támadhat, egyszer pihen.
Életek
Ezüst Farkas #2: 15 HP
(5) Enheriel: 49/90 HP
(4) Drake Haru: 98/100 HP
(3) Snowcat: 59/65 HP
Haru egyszer támadhat, egyszer pihen.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Meglepődtem a Danee srác switchén. Még soha senki nem switchelt rám.*-* Mondjuk még csapatban sem játszottam soha.. De ha játszottam volna, akkor sem hittem volna soha, hogy leveszik rólam az ellenséget. Az indikátorom meg a kisugárzásom miatt már alapból nem kedvel senki. Még esélyt sem adnak arra, hogy megismerjenek.:/
Rám morgott az ezüstösen csillogó dög, én pedig vissza rá. Ez így volt fair. De most nem tudtam mit tenni, elfáradtam. Két térdemre támaszkodva próbáltam kifújni magam, majd újra nekiveselkedtem, és megemeltem méretes bárdomat, hogy lenyisszantsam a farkaskoma fejét... Vér és farkas cafatok mindenütt. *-* És szegény társaim ezt nem látják, csak a pixeleket. Pedig Enheriel-san biztosan kiakadna, ha tudná, épp most spriccent rá a farkas fejéből egy nagy adag vér, egyenes csíkban, és folyik végig éppen haján, szőkeségét még jobban kiemelve. Gyönyörű. OwO
/Támadom ezüst farkas 2-t./
Rám morgott az ezüstösen csillogó dög, én pedig vissza rá. Ez így volt fair. De most nem tudtam mit tenni, elfáradtam. Két térdemre támaszkodva próbáltam kifújni magam, majd újra nekiveselkedtem, és megemeltem méretes bárdomat, hogy lenyisszantsam a farkaskoma fejét... Vér és farkas cafatok mindenütt. *-* És szegény társaim ezt nem látják, csak a pixeleket. Pedig Enheriel-san biztosan kiakadna, ha tudná, épp most spriccent rá a farkas fejéből egy nagy adag vér, egyenes csíkban, és folyik végig éppen haján, szőkeségét még jobban kiemelve. Gyönyörű. OwO
/Támadom ezüst farkas 2-t./
Karakterlap
Szint: 21
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
Újabb farkas nyekken, de még mindig van négy. Kérdés, hogy kitart-e az életetek addig, amíg végeztek velük...
Enheriel 27 sebzést szenved el.
Életek
Ezüst Farkas #2: halott
(5) Enheriel: 22/90 HP
(0) Drake Haru: 98/100 HP
(3) Snowcat: 50/65 HP
Danee következik, kétszer támadhat.
Enheriel 27 sebzést szenved el.
- Spoiler:
- Drake Haru (Sebzés: Z:33 / S:36 / P:39, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Drake Haru
Ezüst Farkasok
Danee
Ezüst Farkasok
Snowcat
Ezüst Farkasok
Ezüst Farkasok
Ozirisz
Ozirisz
Ezüst Farkasok
Enheriel
Ezüst Farkasok
Életek
(3) Snowcat: 50/65 HP
Danee következik, kétszer támadhat.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Pörögtek rendesen az események, Kaibutsut leszámítva mindenki nagy hévvel és elszántsággal harcolt. Őt azonban nem tudom mi lelte, talán megzavartam azzal, hogy a vállára tettem a kezem egy pillanatra, mielőtt az imént én is nekimentem a farkasok egyikének?
Nagyon nem volt időm most vele foglalkozni, amúgy is sértetlennek tűnt, talán tényleg csak elmélázott.
Viszont nem kicsit megijedtem, amikor Oszirisz felém fordította azt a hatalmas lángoló kardját, amivel még az imént a farkasokat boldogította.
- Hey! - hőköltem hátra a naginata pokoli veszedelme elől - Mi van?
De aztán meglepődve tapasztaltam hogy az életcsíkom hírtelen egész sokkal gyarapodik
- Wow, ezt te csináltad, Ozirisz? Mert akkor kössz! Meg a switchet is - tettem hozzá sietve
- Switch Enheriel!
- És ha már itt tartunk... - emeltem magasba a kardom és...
- Akai... Inazuma! - kiáltottam magamat is megerősítve és ha összejött akkor lényegesen felgyorsulva csaptam le a farkasok egyikére.
//támadom kétszer Ezüst Farkas #3-ast, switchelem Enherielt, képizek, még kettőt támadok ugyanarra a farkasra (így összesen 4x23 = 92 sebzés)
Nagyon nem volt időm most vele foglalkozni, amúgy is sértetlennek tűnt, talán tényleg csak elmélázott.
Viszont nem kicsit megijedtem, amikor Oszirisz felém fordította azt a hatalmas lángoló kardját, amivel még az imént a farkasokat boldogította.
- Hey! - hőköltem hátra a naginata pokoli veszedelme elől - Mi van?
De aztán meglepődve tapasztaltam hogy az életcsíkom hírtelen egész sokkal gyarapodik
- Wow, ezt te csináltad, Ozirisz? Mert akkor kössz! Meg a switchet is - tettem hozzá sietve
- Switch Enheriel!
- És ha már itt tartunk... - emeltem magasba a kardom és...
- Akai... Inazuma! - kiáltottam magamat is megerősítve és ha összejött akkor lényegesen felgyorsulva csaptam le a farkasok egyikére.
//támadom kétszer Ezüst Farkas #3-ast, switchelem Enherielt, képizek, még kettőt támadok ugyanarra a farkasra (így összesen 4x23 = 92 sebzés)
- képi matekja:
- összes eddigi sebesülés: 100-27=73 pontnyi; 73/5=14,6; 18-as gyorsaságom + 14 pont = 32; a 32 4x nagyobb mint a farkasok 8-as gyorsija
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
Eléggé elfáradtál a nagy csapdosásban, az egyik támadásod közben ki is fulladsz, így a csapásod ártalmatlanul suhan el a farkas felett.
Danee 27 sebzést szenved el.
Életek
Ezüst Farkas #3: 51 HP
(1) Danee: 38/100 HP
(3) Snowcat: 41/65 HP
Snowcat és Regina jönnek kétszer.
Danee 27 sebzést szenved el.
Életek
Ezüst Farkas #3: 51 HP
(1) Danee: 38/100 HP
(3) Snowcat: 41/65 HP
Snowcat és Regina jönnek kétszer.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
A Hómacskát és a Szörnyeteget skipeljük, Ozirisz jön.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 11-15. szintű kazamaták
2 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.