[Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása
+7
Aida Atsumori
Danee
Ryutoshi Kurasai
Zakuro
Snowcat
Askr
Darkness
11 posters
3 / 4 oldal
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása
The member 'Nagoyaka Kiyoshi' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
- OSTOBA SENKIHÁZI! - üvölt Kiyoshira a maffia. - Az a gyenge, aki hagyja, hogy a sárba tiporják! Én viszont nem olyan vagyok, aki hagyja! Azokat a hülyéket is azért öltem meg, mert nem voltak arra se méltók, hogy élőlénynek lehessen nevezni őket, annyira szánalmasak voltak! Amint megölöm azt a hülye Kayaba-t is, akkor kimosatom a játékosok agyát a géppel, miután azt kicsit átalakíttatom, amíg kómába maradnak, hogy egy egész agy mosott hadsereggel átvegyem a Japán feletti hatalmat apámról! - itt fejberúgja Kiyoshi-t, 5 PP-t levéve róla. - Az a kis szőke is majd az én kis trófeám lesz, aki majd kielégíti a vágyaimat... - Itt akármire lehet gondolni, ha értitek a célzást. De az biztos, hogy elgurult a Maffia gyógyszere.
Maffia: full HP; -35 Páncél
Kiyoshi: 25/25 HP; 6/16 PP
Snowcat: 20/20 HP(PET: 5/10 HP); 2/2 PP
Danee: 20/20 HP; 4/9 PP
Kurasai: 30/30 HP; 18/3 PP
Snowcat jön.
Snowcat: 20/20 HP(PET: 5/10 HP); 2/2 PP
Snowcat jön.
A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11 2014, 14:12-kor.
Darkness- Íjász
- Hozzászólások száma : 88
Karakterlap
Szint: 10
Indikátor: Zöld
Céh: Crazy Cemetery
Nyos, mintha rám hallgatott volna a társaság... bár így is látszik, hogy elveszítjük az irányítást a helyzet felett. Ide csapatmunka kell! Főleg, miután a csávóka Enhi-chanra tette a célozgatást, hogy majd jó lesz neki ágyasnak, majd trófeának. Soha! Az én szeretett céhvezérkiasszonyomat senki, de senki nem abajgathatja, főleg, amíg én itt vagyok.
- Na idefigyeljetek! - szóltam a társaimra. - Ideje végre csapatmunkában dolgozni, nyo! Nem engedhetjük, hogy megerőszakolja és megölje Enherielt, miután végzett velünk! Még egyszer elvonom a figyelmét, de külön-külön helyről támadjatok rá, mint mondtam az előbb! Azután majd a Danee-gyerek átveheti a tankolást, vagy Kurosai, és akkor már a többiek üthetik hátulról. A lényeg, csak nyugi! Ne dühöngjetek vagy ilyesmi, mert amiatt járunk rosszabbul. Na megyek neki még egyszer! Ha meg is halok, ezt Enhi-chanért teszem!
Távolabb megyek a többiektől. Ezúttal hátraküldöm Reginát, mert nem akarom, hogy még egy csapással végezzen a petemmel. Magam szállok szembe a mafifával.
- Hé haver, nya, te tényleg megerőszakolnád a vezérnőnket? - kérdezem a beteg fickótól. - Vagy te inkább az egyik kanfajtársamra itt, Danee-ra gondoltál a szőke alatt? Mekkora egy buzeráns vagy, te! Ezzel a ruházattal te tényleg azok közé tartozhatsz, akiket a Yaoi-fángörlök úgy imádnak... bár mondjuk Danee-val összeillenétek, mert mindketten agresszívak vagytok és kötözködtök a másikkal.
/Regina pihen, én támadok/
- Na idefigyeljetek! - szóltam a társaimra. - Ideje végre csapatmunkában dolgozni, nyo! Nem engedhetjük, hogy megerőszakolja és megölje Enherielt, miután végzett velünk! Még egyszer elvonom a figyelmét, de külön-külön helyről támadjatok rá, mint mondtam az előbb! Azután majd a Danee-gyerek átveheti a tankolást, vagy Kurosai, és akkor már a többiek üthetik hátulról. A lényeg, csak nyugi! Ne dühöngjetek vagy ilyesmi, mert amiatt járunk rosszabbul. Na megyek neki még egyszer! Ha meg is halok, ezt Enhi-chanért teszem!
Távolabb megyek a többiektől. Ezúttal hátraküldöm Reginát, mert nem akarom, hogy még egy csapással végezzen a petemmel. Magam szállok szembe a mafifával.
- Hé haver, nya, te tényleg megerőszakolnád a vezérnőnket? - kérdezem a beteg fickótól. - Vagy te inkább az egyik kanfajtársamra itt, Danee-ra gondoltál a szőke alatt? Mekkora egy buzeráns vagy, te! Ezzel a ruházattal te tényleg azok közé tartozhatsz, akiket a Yaoi-fángörlök úgy imádnak... bár mondjuk Danee-val összeillenétek, mert mindketten agresszívak vagytok és kötözködtök a másikkal.
/Regina pihen, én támadok/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 230
Karakterlap
Szint: 11
Céh: White Rose
The member 'Snowcat' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Ez bizony mellé. A maffia a homokos mondataid miatt úgy feldühödött, hogy nyakonrúgott, megfosztva páncélodtól és 3 HP-tól.
Snowcat: 17/20 HP(PET: 5/10 HP); 0/2 PP
Danee jön.
Snowcat: 17/20 HP(PET: 5/10 HP); 0/2 PP
Danee jön.
A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11 2014, 14:12-kor.
Darkness- Íjász
Karakterlap
Szerencsére a nem létező energiapajzsom, vagy páncélzatom levédte az öklöst, legalábbis egy gramm életpontot sem vesztettem, csak én láthattam, hogy a páncélom értéke lecsökkent öt egész ponttal
- Mooo, ez nem is fájt - néztem unott arccal miszter maffiára
Persze az idő nem állt meg csak miattam, előbb hőn szeretett hadnagyunk tartott hegyi-beszédet a maffiának , ami kétlem hogy bármennyire is megérintette volna, majd az új fiú vesztette el az agyát , és beszélt hülyeségeket, végül cicafiú tartott rövid taktikai megbeszélést , amire már végkép nem bírtam tovább. Halottak ide vagy oda, valahogy egy cseppet sem éreztem az események súlyát. Nem ismertem őket, bár némi szánalmat éreztem miattuk. Mégis, ami most körülöttem zajlott és elhangzott, mint egy zsé kategóriás szappanoperában
Vagy csak én voltam úgy vele, hogy ez egy játék, bármennyire is életveszélyes?
A bal kezem csattant az arcomon minthogy nem bírtam tovább türtőztetni magam, olyan szinten kiakasztottak.
Csak álltam ott miszter maffia mellett, aztán mikor a rendszer végre engedte, hogy a karom újra mozduljon, egész egyszerűen felemeltem és beledöftem a pengét.
- Meg fogsz halni - közöltem vele rezignált arccal
Majd megfordultam és odaballagtam :arrow: Snowcathez
- Te figyelj, dlága balátom! Szerintem ha fiúra vágyik, hamarabb megkívánja a te szűzies kisfiú hátsódat! - s azzal a kardom lapjával finoman rácsapva a hátsójára, meg is mutattam mire gondolok
- És igen, erőszakos barbár vagyok, jobb ha félsz tőlem - mozdultam az arca felé, karmos ijesztgetést mímelve a bal kezemmel - Rawr!
- Ehh! - sóhajtottam, majd ismételten eluralkodott rajtam az életuntság
Megnéztem a karórámat, ami nem is volt a csuklómon:
- Fejezzük be hamar, már kezdek éhes lenni, be kéne dobni valami kajoszt! És egyébként is vár rám egy randi, amit még el kell baltáznom!
- Mooo, ez nem is fájt - néztem unott arccal miszter maffiára
Persze az idő nem állt meg csak miattam, előbb hőn szeretett hadnagyunk tartott hegyi-beszédet a maffiának , ami kétlem hogy bármennyire is megérintette volna, majd az új fiú vesztette el az agyát , és beszélt hülyeségeket, végül cicafiú tartott rövid taktikai megbeszélést , amire már végkép nem bírtam tovább. Halottak ide vagy oda, valahogy egy cseppet sem éreztem az események súlyát. Nem ismertem őket, bár némi szánalmat éreztem miattuk. Mégis, ami most körülöttem zajlott és elhangzott, mint egy zsé kategóriás szappanoperában
Vagy csak én voltam úgy vele, hogy ez egy játék, bármennyire is életveszélyes?
A bal kezem csattant az arcomon minthogy nem bírtam tovább türtőztetni magam, olyan szinten kiakasztottak.
Csak álltam ott miszter maffia mellett, aztán mikor a rendszer végre engedte, hogy a karom újra mozduljon, egész egyszerűen felemeltem és beledöftem a pengét.
- Meg fogsz halni - közöltem vele rezignált arccal
Majd megfordultam és odaballagtam :arrow: Snowcathez
- Te figyelj, dlága balátom! Szerintem ha fiúra vágyik, hamarabb megkívánja a te szűzies kisfiú hátsódat! - s azzal a kardom lapjával finoman rácsapva a hátsójára, meg is mutattam mire gondolok
- És igen, erőszakos barbár vagyok, jobb ha félsz tőlem - mozdultam az arca felé, karmos ijesztgetést mímelve a bal kezemmel - Rawr!
- Ehh! - sóhajtottam, majd ismételten eluralkodott rajtam az életuntság
Megnéztem a karórámat, ami nem is volt a csuklómon:
- Fejezzük be hamar, már kezdek éhes lenni, be kéne dobni valami kajoszt! És egyébként is vár rám egy randi, amit még el kell baltáznom!
A hozzászólást Danee összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 10 2014, 23:16-kor.
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Talált, és 7 páncél megsemmisítve. A maffia úgy látszik, tud karatézni is, mert egy rúgással a falhoz küldi Danee-t, és a páncélt totálisan megsemmisíti, és 1 HP-t veszít Danee keményen.
Maffia: full HP; -42 Páncél
Snowcat: 17/20 HP(PET: 5/10 HP)
Danee: 19/20 HP; 0/9 PP
Kurasai jön
//Danne és Snowcat a következő körben pihenjen, mert kihagyták (Snowcat esetében nem tudom, hogy a pet pihenés is számít-e)!//
Maffia: full HP; -42 Páncél
Danee: 19/20 HP; 0/9 PP
Kurasai jön
//Danne és Snowcat a következő körben pihenjen, mert kihagyták (Snowcat esetében nem tudom, hogy a pet pihenés is számít-e)!//
A hozzászólást Darkness összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11 2014, 14:12-kor.
Darkness- Íjász
Karakterlap
Mély levegőt veszek, és kifújom, miközben szomorúan nézem milyenek a céhem tagjaik. Jó igaz én maga vagyok a komorság, de akkor is... Snowcat és Danee "játékán" csak csóválni tudom fejemet, majd én jövök. A maffia vezér felé fordulok, és még mivel aktív képim nekiszaladok, hogy aztán hatalmasat csapjak rá... ha találok... ha nem megint védekezek. Az előbbi tüskés manővere erős volt, de nem hagyhatom magamat.
// Darkness mondta, hogy már nem kell 250 szó, és talált a támadás //
// Darkness mondta, hogy már nem kell 250 szó, és talált a támadás //
A hozzászólást Ryutoshi Kurasai összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11 2014, 10:14-kor.
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2
Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4
Szint: 3
15 hp 18 p
Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai- Lovag
- Hozzászólások száma : 244
Karakterlap
Szint: 12
The member 'Ryutoshi Kurasai' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Talált! És ráadásul megsemmisítetted a páncélját! 14 HP-t vesztett a maffia, aki egy öklössel válaszol Kurasai-nak.
Maffia: -14 HP (zöld)
Danee: 19/20 HP
Kurasai: 28/30 HP; 0/18 PP
Kiyoshi jön. 3. Kör elkezdődik.
Kurasai: 28/30 HP; 0/18 PP
Kiyoshi jön. 3. Kör elkezdődik.
A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11 2014, 14:13-kor.
Darkness- Íjász
Karakterlap
Bár nem sikerült el találnom, mégis sikerült részben a tervem...a maffiavezér dühtől vörös arccal ordított rám, hogy az, hogy arcon is rúgott, nem zavart...Ha szenved, az már nekem pont elég. Nincs nagyobb fájdalom, mint amikor belülről tép szét a kín, ha itt megvágom, neki nem fáj, viszont az, ha szembesítem vele, hogy mi is ő, az viszont igen...Szemeim vérvörösre váltottak, végtagjaim remegtem, elmém megváltozott, de ebből én semmit nem vettem észre, sőt még jól is éreztem magam..kellemes érzés volt...
- Düh...dühös vagy... - vigyorodtam el. - a düh a félelem egyik kimutatása...Félsz attól hogy meghalsz, viszont nem akarod kimutatni...pedig rettegsz...ilyen egy gyenge ember. - lépkedtem felé és közbe eltűnt a vigyor az arcomról, tekintetem és hangom üres lett. - a gyengéknek pedig nincs joguk élni...A sikoly, az a hang, amely a végső útjára kíséri az embert...A könny, a lélek utolsó harmata...SIKOLTS! ÜVÖLTS! ORDÍTS A FÁLJDALOMTÓL, AHOGY A TESTED DARABOKRA SZAKAD! - ordítottam ördögien röhögve, közbe rohantam felé és ismét támadásba lendültem.
- Dögölj meg... - súgtam neki halkan.
- Düh...dühös vagy... - vigyorodtam el. - a düh a félelem egyik kimutatása...Félsz attól hogy meghalsz, viszont nem akarod kimutatni...pedig rettegsz...ilyen egy gyenge ember. - lépkedtem felé és közbe eltűnt a vigyor az arcomról, tekintetem és hangom üres lett. - a gyengéknek pedig nincs joguk élni...A sikoly, az a hang, amely a végső útjára kíséri az embert...A könny, a lélek utolsó harmata...SIKOLTS! ÜVÖLTS! ORDÍTS A FÁLJDALOMTÓL, AHOGY A TESTED DARABOKRA SZAKAD! - ordítottam ördögien röhögve, közbe rohantam felé és ismét támadásba lendültem.
- Dögölj meg... - súgtam neki halkan.
Aida Atsumori- Lovag
- Hozzászólások száma : 272
Karakterlap
Szint: 13
Céh: -
The member 'Nagoyaka Kiyoshi' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
nagy az esély, és megint luft? 20x :facepalm:A maffia már röhögve sóz be neki egyet.
Kiyoshi: 25/25 HP; 1/16 PP
Kurasai: 28/30 HP
Snowcat jön
Snowcat jön
A hozzászólást Darkness összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11 2014, 14:13-kor.
Darkness- Íjász
Karakterlap
- Le se tagadhatod, hogy meleg vagy, de az én szívem már foglalt - öltöttem ki a nyelvem cinkelődve Daneegyerekkel. - Úgyhogy ejteném azt a randit, és vidd el helyette egy táncra az idegszanatóriumi esetet.
Szuper, Kurosai-kanfajtárs tudja a dolgát, de úgy látom, hogy Kiyo-gyereket aztán alaposan meggyakolhatta (páncél ellenére) a buzeránsunk, mert most olyan agresszíven viselkedik, hogy hozzá képest a Daneegyerek és piás cimborája együtt ártalmatlan kisangyalok. Reakció:
Na, mivel úgyis sikerült elvonni a figyelmét, most sikerülhet talán még egyszer aktiválnom a képességemet.
- Ha befagy, csapjátok ezerrel, mert a jég nem tart ki sokáig... te meg ezt Enherielért kapod, buzikám!
//Regina továbbra sem támad, én viszont a képi aktiválására dobok \o/ //
Szuper, Kurosai-kanfajtárs tudja a dolgát, de úgy látom, hogy Kiyo-gyereket aztán alaposan meggyakolhatta (páncél ellenére) a buzeránsunk, mert most olyan agresszíven viselkedik, hogy hozzá képest a Daneegyerek és piás cimborája együtt ártalmatlan kisangyalok. Reakció:
Na, mivel úgyis sikerült elvonni a figyelmét, most sikerülhet talán még egyszer aktiválnom a képességemet.
- Ha befagy, csapjátok ezerrel, mert a jég nem tart ki sokáig... te meg ezt Enherielért kapod, buzikám!
//Regina továbbra sem támad, én viszont a képi aktiválására dobok \o/ //
Snowcat- Állatidomár
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Ezaz, megfagyott a maffia! Amíg nem Snow jön, addig nem tud mozdulni!\o/
Danee jön. Amíg Snowcat nem jön újból, addig nem kell kockával dobni, mert minden ütés talál.
Danee jön. Amíg Snowcat nem jön újból, addig nem kell kockával dobni, mert minden ütés talál.
Darkness- Íjász
Karakterlap
Miszter maffia megküldött egy izé karate rúgással, amitől ugyan a falig repültem, de össz-vissz egy életpontot sikerült csak eltüntetnie az életcsíkomból. Szinte meg se modult a zöld sáv a fejem fölött.
Teljesen nyugodt arccal, mintha mi se történt volna, poroltam le magam és sétáltam oda Snowhoz "beszélgetni", de elég gyengus riposzot kaptam tőle bár számoltam vele, hogy valami hasonlóval próbál majd visszavágni. Csak egy valamit nem tud: szájkaratéban nincs senki aki le tudna verni:
- Jaj, ne kéresd már magad, látom, rajtad mennyire szeretnéd, Reginával is biztos mindenféle huncutságokat műveltek otthon! Sejtettem ám, hogy csak alibiből csajoztál be, előttünk igazán nem kell megjátszanod magad! - na ezt kapd ki! s mellé még mindentudóan somolyogtam is
- Hát kedves balátaim, lómaiak!, ezt ennél kicsit jobban kéne csinálni! Adjak kölcsön valakinek egy kicsit a szerencsémből? Én úgyis szinte mindig gond nélkül eltalálok bárkit!
Azzal a falat megtámasztva az invetorimból előhalásztam egy üdítős üveget, felpöccintettem a kupakját és jóízűen meghúztam.
- Szép volt Snow, annyira kár, hogy most nem segíthetek mert pihenni is kell néha napján! De jó nézni ahogy dolgoztok, erőlködtök!
/pihenőkör
Teljesen nyugodt arccal, mintha mi se történt volna, poroltam le magam és sétáltam oda Snowhoz "beszélgetni", de elég gyengus riposzot kaptam tőle bár számoltam vele, hogy valami hasonlóval próbál majd visszavágni. Csak egy valamit nem tud: szájkaratéban nincs senki aki le tudna verni:
- Jaj, ne kéresd már magad, látom, rajtad mennyire szeretnéd, Reginával is biztos mindenféle huncutságokat műveltek otthon! Sejtettem ám, hogy csak alibiből csajoztál be, előttünk igazán nem kell megjátszanod magad! - na ezt kapd ki! s mellé még mindentudóan somolyogtam is
- Hát kedves balátaim, lómaiak!, ezt ennél kicsit jobban kéne csinálni! Adjak kölcsön valakinek egy kicsit a szerencsémből? Én úgyis szinte mindig gond nélkül eltalálok bárkit!
Azzal a falat megtámasztva az invetorimból előhalásztam egy üdítős üveget, felpöccintettem a kupakját és jóízűen meghúztam.
- Szép volt Snow, annyira kár, hogy most nem segíthetek mert pihenni is kell néha napján! De jó nézni ahogy dolgoztok, erőlködtök!
/pihenőkör
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
Danee pihen, nem történik semmi
Kurasai jön
Kurasai jön
Darkness- Íjász
Karakterlap
Snowcat sikeresen lebénította a férfit, így szabadon támadhattunk. Nem is tétovázok túl sokat. Szaladok, és 22-et sebzek rá.
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2
Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4
Szint: 3
15 hp 18 p
Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai- Lovag
- Hozzászólások száma : 244
Karakterlap
Szint: 12
talált és 22 sebzés!
Maffia: -36 HP (sárga)
Kiyoshi jön. 4. Kör elkezdődik.
Kiyoshi jön. 4. Kör elkezdődik.
Darkness- Íjász
Karakterlap
//Pihenőkör//
A Maffiavezér, minél több szót hallott tőlem, annál dühösebb volt és ez valahogy boldogsággal töltött el. Valahogy élveztem, ahogy próbál menekülni a végzete elől, a pokol elől, a gyengesége elől, amikor betalált a támadásával, akkor is csak mosolyogtam.
- Gyenge... - súgtam neki vigyorogva.
Már egyáltalán nem Enherielért, a céhért, az általa megölt emberekért, vagy az igazságért harcoltam, sokkal inkább azért mert fűtött a vágy, hogy végezzek azzal a patkánnyal, a kis senkiházi hazug döggel. Észre se vettem, hogy valami eluralkodott rajtam és már nem vagyok teljesen önmagam, inkább úgy éreztem, mintha mindig is ilyen lettem volna és mintha ezek a dolgok teljesen természetesek lennének. "Akarom látni..." - mosolyodtam el, őrülettel égő szemekkel. "Akarom látni ahogy könyörög...akarom! Most akarom! Azonnal! Rögtön!" - ordított a fejemben egy, számomra a sajátomnak tűnő hang.
Fejembe szörnyű fájdalom hasított, mivel Aincradban nincs fizikai fájdalom, olyan szellemi volt, egyszerűen leírhatatlan érzés, a lényeg, hogy borzalmas. Térdre estem, fejemhez kaptam, lüktetett az agyam, szemeim kicsit kidülettek, majd hirtelen mindegyik elmúlt. Már nem akartam látni, hogy könyörög, csak hogy vége van ennek az egésznek, és Enheriel neve újra tiszta. De volt egy dolog ami zavart... "Te mégis mit keresel itt?! Nem úgy volt hogy minden rendben van?! Eltűntél, távoztál a fejemből! Emlékszem!"
"Nem...Te száműztél ide, te idióta! TE! Pokollá teszem az életedet...Már megint itt vagyok...elméd legmélyebb bugyraiban...nem hagyod hogy a felszínre törjön az igazi valód! Emlékezz mi volt ami végigsegített téged az utadon..."
"Hát nem te, az biztos!"
"Egyszer még kijutok innen...és te leszel itt, tehetetlenül...ezúttal végig fogod nézni, ahogy egyessével megölöm a barátaidat...Hidd el, miután a fájdalom széttépi a lelked, te is élvezni fogod!"
"Csak szeretnéd..."
A Maffiavezér, minél több szót hallott tőlem, annál dühösebb volt és ez valahogy boldogsággal töltött el. Valahogy élveztem, ahogy próbál menekülni a végzete elől, a pokol elől, a gyengesége elől, amikor betalált a támadásával, akkor is csak mosolyogtam.
- Gyenge... - súgtam neki vigyorogva.
Már egyáltalán nem Enherielért, a céhért, az általa megölt emberekért, vagy az igazságért harcoltam, sokkal inkább azért mert fűtött a vágy, hogy végezzek azzal a patkánnyal, a kis senkiházi hazug döggel. Észre se vettem, hogy valami eluralkodott rajtam és már nem vagyok teljesen önmagam, inkább úgy éreztem, mintha mindig is ilyen lettem volna és mintha ezek a dolgok teljesen természetesek lennének. "Akarom látni..." - mosolyodtam el, őrülettel égő szemekkel. "Akarom látni ahogy könyörög...akarom! Most akarom! Azonnal! Rögtön!" - ordított a fejemben egy, számomra a sajátomnak tűnő hang.
Fejembe szörnyű fájdalom hasított, mivel Aincradban nincs fizikai fájdalom, olyan szellemi volt, egyszerűen leírhatatlan érzés, a lényeg, hogy borzalmas. Térdre estem, fejemhez kaptam, lüktetett az agyam, szemeim kicsit kidülettek, majd hirtelen mindegyik elmúlt. Már nem akartam látni, hogy könyörög, csak hogy vége van ennek az egésznek, és Enheriel neve újra tiszta. De volt egy dolog ami zavart... "Te mégis mit keresel itt?! Nem úgy volt hogy minden rendben van?! Eltűntél, távoztál a fejemből! Emlékszem!"
"Nem...Te száműztél ide, te idióta! TE! Pokollá teszem az életedet...Már megint itt vagyok...elméd legmélyebb bugyraiban...nem hagyod hogy a felszínre törjön az igazi valód! Emlékezz mi volt ami végigsegített téged az utadon..."
"Hát nem te, az biztos!"
"Egyszer még kijutok innen...és te leszel itt, tehetetlenül...ezúttal végig fogod nézni, ahogy egyessével megölöm a barátaidat...Hidd el, miután a fájdalom széttépi a lelked, te is élvezni fogod!"
"Csak szeretnéd..."
Aida Atsumori- Lovag
- Hozzászólások száma : 272
Karakterlap
Szint: 13
Céh: -
Snowcat jön.
Darkness- Íjász
Karakterlap
~ Idióták ~ Ennyi volt a gondolatbeli véleményem a Daneegyerekre és Kiyoshira, akik nem támadtak.
- Regina, kezd olvadni a csávó, úgyhogy most innen messziről lődd be a csávót, amíg lehet! Ne félj, ilyen távból nem fog tudni leütni, mire kiolvad... de ha gyorsabban tör ki és támad, akkor kerüld ki valahogy! Na jó, tudod mit, én támadok elsőnek, hogy magamra vonjam a figyelmét, így akkor engem fog támadni, és nem téged, ha hátulról lecsapod.
/Első kocka az én támadásom, második kocka Regina speciális képessége/
- Regina, kezd olvadni a csávó, úgyhogy most innen messziről lődd be a csávót, amíg lehet! Ne félj, ilyen távból nem fog tudni leütni, mire kiolvad... de ha gyorsabban tör ki és támad, akkor kerüld ki valahogy! Na jó, tudod mit, én támadok elsőnek, hogy magamra vonjam a figyelmét, így akkor engem fog támadni, és nem téged, ha hátulról lecsapod.
/Első kocka az én támadásom, második kocka Regina speciális képessége/
Snowcat- Állatidomár
Karakterlap
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» A fehér rózsa bemocskolása
» Fehér Rózsa Páncélbolt [T1]
» [T2] Fehér Rózsa Potion és Méreg Bolt
» [Küldetés] Néma királynő és fehér király
» [Játékos Küldetés] Túl a barátságon
» Fehér Rózsa Páncélbolt [T1]
» [T2] Fehér Rózsa Potion és Méreg Bolt
» [Küldetés] Néma királynő és fehér király
» [Játékos Küldetés] Túl a barátságon
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.