[Nova 4. kör] Hinari vs Koshitsu Esutel
4 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: [Nova 4. kör] Hinari vs Koshitsu Esutel
The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Utolsó kör a képimmel, most vagy soha! Jó lenne legalább a fele arány felé tornászni a találati statisztikát, hamár elérni úgysincs sok esély, hogy elérem, de a lehető leginkább meg kell közelíteni, ez most a célom. Támad, talál is, majd pihen, én pedig igyekszem kihasználni az alkalmat, és megsebezni őt.
Élet: 25_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
//Hp 4//
*Sikerült eltalálnom, de mikor visszatámadt, még mindig olyan hatalmas sebzéssel tette. Ch... vörös zónába került az életcsíkom. Persze újra figyelmeztetnem kellett magamat, hogy ne idegeskedjek. De érzem, ennek hamarosan vége. Tudtam, hogy ez a lány jó ideje nem nyert kört. Így talán vigasztalhat a tudat, hogy adhatok neki egy kis örömöt a vesztésemmel. De akkor sem adom fel, ismét támadtam. *
*Sikerült eltalálnom, de mikor visszatámadt, még mindig olyan hatalmas sebzéssel tette. Ch... vörös zónába került az életcsíkom. Persze újra figyelmeztetnem kellett magamat, hogy ne idegeskedjek. De érzem, ennek hamarosan vége. Tudtam, hogy ez a lány jó ideje nem nyert kört. Így talán vigasztalhat a tudat, hogy adhatok neki egy kis örömöt a vesztésemmel. De akkor sem adom fel, ismét támadtam. *
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Céh: Artes Liberales
The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Már alig maradt élete, egyetlen ütés kellett volna már csak, ám lejárt a képességem is, így nem tudtam életre se váltani, és amúgyis fáradt voltam, pihennem kellett volna ígyis-úgyis, és annak tudatában, hogy eleve minden körben kétszer támadott... nem, esélyem sem volt, ő is biztosan tudta ezt, a magas sebzésem sem ért semmit ellene. Biztosan full magabiztosan játszotta le ezt a párbajt, mégcsak az kellett volna nekem, hogy gondolatban azt higgye én fogok nyerni, nyugtatgatva magát, hogy nembaj, a szegény szerencsétlennek legalább egy győzelme lesz. Nem, még gondolni sem akartam a lehetőségre, ígyis elég rosszul alakultak a fordulók, kár volt egyáltalán benevezni... a sajnálatára, és úgy egyáltalán, a többiek sajnálatára semmi szükségem sem volt. Sajnálják magukat, nekem ígyis elég megalázó volt ez az egész, s már másodjára múlott csupán egyetlen találaton az eredmény. Higgadj le.
- Gratulálok - mosolyogva nyújtottam kezet, majd meghajoltam, és távoztam. Legalább ezen is túl vagyunk, gondolni sem akarok rá innentől. Nem szerettem a szabdalót, mostmár nem...
- Gratulálok - mosolyogva nyújtottam kezet, majd meghajoltam, és távoztam. Legalább ezen is túl vagyunk, gondolni sem akarok rá innentől. Nem szerettem a szabdalót, mostmár nem...
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
*Nem akartam hinni a szememnek! Betalált mindkét nyílvesszőm, amit már kétségbeesetten lőttem ki ellenfelemre. Olyan nagy kő esett le a szívemről, hogy nyertem, de ugyanakkor lelkiismeret furdalásom is lett, s megsajnáltam a lányt. De nem akartam ezt nagyon kifejezni neki. Elfogadtam a kezét, s én is meghajoltam.*
- Kemény ellenfél voltál, megijesztettél. Gratulálok!
* Mondtam neki mosolyogva, majd távoztunk a helyszínről. Azt hiszem, a novában ez volt az utolsó küzdelmem. Örülök, hogy győzelemmel zárhattam le. *
- Kemény ellenfél voltál, megijesztettél. Gratulálok!
* Mondtam neki mosolyogva, majd távoztunk a helyszínről. Azt hiszem, a novában ez volt az utolsó küzdelmem. Örülök, hogy győzelemmel zárhattam le. *
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Céh: Artes Liberales
Az utolsó kör talán legizgalmasabb párbajának bizonyult a kardforgató és az íjász küzdelme. Hinari azonban nem tudta megtörni rossz sorozatát.
Győztes: Koshitsu Esutel
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Céh: -
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» [Nova 3. kör] Koshitsu Esutel vs Hermit
» [Nova G3] Koshitsu Esutel vs Tetsuko Jin
» [Nova 2. kör] Yurihime vs Koshitsu Esutel
» [Nova G1] Koshitsu Esutel vs Anatole Saito
» [Nova 1. kör] Saiba Kunochi vs Koshitsu Esutel
» [Nova G3] Koshitsu Esutel vs Tetsuko Jin
» [Nova 2. kör] Yurihime vs Koshitsu Esutel
» [Nova G1] Koshitsu Esutel vs Anatole Saito
» [Nova 1. kör] Saiba Kunochi vs Koshitsu Esutel
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.