[Nova E3] Kagura vs Askr
4 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
1 / 1 oldal
[Nova E3] Kagura vs Askr
Kagura
Élet: 65 HP
Fegyverkezelés: 14
Erő: 12
Kitartás: 11
Gyorsaság: 30
Speciális képesség: 1
Páncél: 21
Askr
Élet: 80 HP (Hati 50 HP)
Fegyverkezelés: 16
Irányítás: 19
Kitartás: 10
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 6
Kagura sikeres találathoz 3-at vagy nagyobbat kell dobjon, minden 5. támadásakor pihen, speciális képességet nem használhat.
Askr sikeres találathoz 4-et kell dobjon, minden 4. támadásakor pihen, speciális képesség használatához nem kell dobnia.
Hati sikeres találathoz 4-et vagy nagyobbat kell dobjon, minden 4. támadásakor pihen, speciális képesség használatához nem kell dobnia.
Támadások sorrendje és száma egy körben:
Kagura
Kagura
Askr
Élet: 65 HP
Fegyverkezelés: 14
Erő: 12
Kitartás: 11
Gyorsaság: 30
Speciális képesség: 1
- Felszerelések:
- {T1} Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
{T2} Fémpáncél (+19 páncél)
{T1} Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
{T1} Futó *Fegyver* (+3 erő +3 gyorsaság)
{T1} Bőr Sisak (+2 páncél)
{T1} Természet Gyűrű (+1 élet)
{T1} Koboldgyűrű (+2 fegyverkezelés)
Askr
Élet: 80 HP (Hati 50 HP)
Fegyverkezelés: 16
Irányítás: 19
Kitartás: 10
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 6
- Felszerelések:
- Fémpáncél (+19 páncél)
Kovács irányítópálcája (+3 irányítás +1 élet +10 állandó pet életpont)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság), Kapcsolat gyűrű (+6 irányítás)
Koboldgyűrű (+2 fegyverkezelés), Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés +1 speciális képesség), Bőr Sisak (+2 páncél)
Kagura sikeres találathoz 3-at vagy nagyobbat kell dobjon, minden 5. támadásakor pihen, speciális képességet nem használhat.
Askr sikeres találathoz 4-et kell dobjon, minden 4. támadásakor pihen, speciális képesség használatához nem kell dobnia.
Hati sikeres találathoz 4-et vagy nagyobbat kell dobjon, minden 4. támadásakor pihen, speciális képesség használatához nem kell dobnia.
Támadások sorrendje és száma egy körben:
Kagura
Kagura
Askr
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: -
Re: [Nova E3] Kagura vs Askr
Szerencsés voltam, hogy a legutóbbi csatámban, Miyako~chan inkább visszalépett. Úgy örültem neki, hogy nem kell küzdenem vele. Viszont ez azt is jelentette, hogy következő ellenfél érkezik, akit mostmár biztosan le fogok győzni. Mostanra olyan magabiztos dandere fölénnyel rendelkezek, hogy nincs ami megállíthat. Besétálok az arénába, és mosolyogva körbenézek, a nézőkön. Még nem is tudják, de mind azért jöttek, hogy engem láthassanak.
- Szió! Kagura vagyok. - Integetek az ellenfelemnek, és vigyorral az arcomon, várom, hogy meginduljon a csata. Amikor végre elindul a csata, megrohamozom az idomárt, és beizzítom a pengéket, a csizmámon.
- Szió! Kagura vagyok. - Integetek az ellenfelemnek, és vigyorral az arcomon, várom, hogy meginduljon a csata. Amikor végre elindul a csata, megrohamozom az idomárt, és beizzítom a pengéket, a csizmámon.
A hozzászólást Kagura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 03 2013, 11:42-kor.
Kagura- Harcművész
- Hozzászólások száma : 75
Karakterlap
Szint: 5
The member 'Kagura' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Újabb ellenfél, újabb kihívás. Eddig egy nyereség, egy kudarc, szóval mondhatni, tiszta lappal indulhattam következő riválisom elleni harcba. Hati is kimondottan lelkes volt, amiért nem csak a pofonokat kaptuk, de oszthattuk is. És a következő ellenfelem ismét egy lány volt, Kagura személyében. Nem hagyhattam lejáratni magamat egy újabb lánnyal szemben. A kis démonfarkasom se akart veszíteni.
- Askr vagyok, ő pedig Hati. Örülünk a szerencsének. - viszonoztam a bemutatkozást, majd amint megindul a csata, teljes figyelemmel vártam Kagura rohamát. Végre valaki, aki nem csak Hati ellen indít támadás, hanem engem néz magának. Azonban a támadás balul sült el: hála Hati figyelmeztető vakkantásának, elvetődtem a lány támadása elől. Hálásan néztem a petemre, aki határozott rohamot indított Kagura ellen. Egy harapással sújtott le a leányzóra, hogy jónéhány életponttól szabadítsa meg őt.
Sikeres dobás esetén 19-es sebzés.
- Askr vagyok, ő pedig Hati. Örülünk a szerencsének. - viszonoztam a bemutatkozást, majd amint megindul a csata, teljes figyelemmel vártam Kagura rohamát. Végre valaki, aki nem csak Hati ellen indít támadás, hanem engem néz magának. Azonban a támadás balul sült el: hála Hati figyelmeztető vakkantásának, elvetődtem a lány támadása elől. Hálásan néztem a petemre, aki határozott rohamot indított Kagura ellen. Egy harapással sújtott le a leányzóra, hogy jónéhány életponttól szabadítsa meg őt.
Sikeres dobás esetén 19-es sebzés.
A hozzászólást Askr összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 04 2013, 17:47-kor.
Askr- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 533
Karakterlap
Szint: 27
The member 'Askr' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Nyolc napig nem történt semmi, úgy gondolom már a maradék kettőben sem fog.
Győztes: Askr
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Similar topics
» [Nova E2] Miyako vs Kagura
» [Nova E1] Kagura vs Hayashi Yuichi
» [Nova 4. kör] Ryuninji Ren vs Askr
» [Nova E1] Askr vs Miyako
» [Nova 1. kör] Yurihime vs Askr
» [Nova E1] Kagura vs Hayashi Yuichi
» [Nova 4. kör] Ryuninji Ren vs Askr
» [Nova E1] Askr vs Miyako
» [Nova 1. kör] Yurihime vs Askr
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.