Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Go down

default Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Jindai on Hétf. Aug. 13 2012, 17:09

Hogy jó napnak indult ahhoz kétség sem fért. Jindai békésen aludt a kezdő város egyik fogadójában majd miután kipihenve felébredt széles mosollyal tárta ki az ablakszárnyakat. A Nap már magasan járt, lent pedig, vidám és kevésbé vidám játékosok intézték ügyes bajos dolgaikat, hogy boldogulni tudjanak. Történt egy s más mióta itt ragadtak de tapasztalatot még mindig nem gyűjtött. Barangolt, nézelődött, menekült a dühös mobok elől, de ez minden. A harcot még nem próbálta és hát mi lehetne ennél jobb program egy ilyen szép verőfényes napsütéses reggelen. Mivel ez egy játék volt nem kellett szót szórt ruházatot és egyebet maga után összeszedni így csak könnyedén fogta magát és lerohant a lépcsőn. A recepciónál lévő NPC-től kijelentkezett és elhagyta a fogadót. Az ember első ránézésre azt hitte, hogy terv nélkül indult el csépelőst játszani, de nem így állt a helyzet. Célba vette a főteret, ahol szinte minden nap nagyobb embercsoport tömörült. Most ugyan nem voltak sokan de üsse kő. Tele szívta tüdejét a virtuális világ levegőjével és elkiáltotta magát.
- Kinek van kedve egy kis párbajhoz? Reggeli testmozgás teljesen ingyen.
Nem foglalkozott azzal mit gondolnak mások elvégre végre önmaga lehetett. A körülötte lévő emberek többnyire egy megrökönyödött pillantás erejéig törődtek vele. Voltak, akik egy jót nevettek, majd folytatták a félbeszakított beszélgetést, mások, pedig rá se hederítettek. Nagyon úgy tűnt itt nem lesz szerencséje, de ő akkor is kitartóan ott állt a főtér közepén és egy-két percenként elismételte párbajra invitáló szövegét. Öt perc után az emberek kezdték megunni a jelenetet, azonban még így se volt senki hajlandó arra, hogy kiálljon ellenne, csak azért, hogy csendben maradjon. Így teltek a percek majd még egyszer utoljára elkiáltotta magát. Sokan tovább álltak a bolond fiú kiabálása miatt és ettől kezdte úgy érezni, mégse ez a legjobb módja a párbaj partner megtalálásának.

_________________
Spoiler:
Élet: 3 (+2)
Fegyverkezelés: 2 (+2)
Erő: 3 (+1)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 5 (+3)
Speciális képesség: 0
Páncél: 2
Jindai
Jindai
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2012. Aug. 12.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Jindai vs Tatsuki Ranmaru Vo36oi15/50Jindai vs Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Aug. 13 2012, 18:08

Az ilyesmire védett területen belül legfeljebb az aréna alkalmas, ott kiabálj! – A fiútól alig néhány centire haladtam csak el. Kicsit csalódás volt nekem, mert a hangja alapján többet vártam volna. Ránézésre közelharcos volt, legalábbis a kard a kezében erről mesélt nekem. Nézzük csak, milyen kasztok ragadhatnak kardot: vagy lovag, vagy kardforgató. Nem túl nagy választék, egy kicsit unalmas is már. Bár még mindig nem ütöttem meg a kettes szintet, de az ilyenekhez már volt szerencsém.
Kihívhatsz embert a védett övezeteken kívül is, de vigyázz, mert akkor könnyen besárgul a zöld jelzés a fejed felett – emeltem fel a pillantásom a játékosi jelzésére. Élveztem, hogy a yagan miatt nyugodtan tettethettem az érdeklődés hiányát, még rá se kellett néznem ahhoz, hogy lássam, miközben… Ha azt vesszük, milyen lassan értem ide, és akkor már mennyi ideje kiabálhatott… Igen kitartónak kell lennie. Már nem a pontjai alapján, hanem mint user. Kezdett egyre érdekesebb lenni a szememben.
Tudod, erre azért van szükség – álltam meg végül. – Hogy nyugodtan pihenhesd ki magad. Talán még nem hallottál róla, de aki a szabadban éjszakázik, az könnyen az áldozata lehet egy küzdőteres harcnak. Ellenfele az ujjával elfogadtatja a felkérést, majd álmában lekaszabolja. Még csak fel sem ébred, hiszen nem érez fájdalmat. – Feljebb tolom az orromon szemüvegemet. Szembefordulok vele.
Az Arénát arra találod, ott több eséllyel fogsz kihívódra akadni. Persze ha gondolod, nyugodtan próbálkozhatsz tovább itt is. Hiszen például engem is megállítottál. – Miközben ezt mondom, az irányt mutatom meg neki, majd az íjammal kezdek babrálni, miközben még mindig őt nézem.
Továbbindulnék. Időközben elhagyott az ihlet, nincs sok kedvem küzdeni. Reggel van még, és inkább vállalok néhány küldetést, vagy ismerkedek kevésbé agresszív játékosokkal, minthogy vele küzdjek. Talán mégse olyan érdekes, mint ahogy annak tűnt.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Jindai vs Tatsuki Ranmaru Vo36oi115/1700Jindai vs Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Jindai on Kedd Aug. 14 2012, 20:14

// Részleges irányítás előzetes egyeztetés alapján. //

Teltek múltak a percek és semmi. Nincs ez így jól. Egy utolsó próbát még megkísérelt egy kihívásra, és ha nem jön össze, akkor elmegy ebédelni. Holott volt még pár óra addig. Végszóra azonban egy fazon megállt mellette és elkezdett hadarni. Igazából összeszedett volt de túl sok információt közlött egyszerre. Ha lett volna nála notesz Jindai biztosan, jegyzetel. Ehelyett annyit fogott fel, hogy arénában kell harcolni, ami észak felé van. Azonban mindez nem számított. Az ismeretlen információ forrás megkezdett kommunikációja irányába egy szimpla felhívásnak vette. Persze nem keringőre. Nagyot mosolyogva karon ragadta az illetőt és elkezdte húzni maga után. Messze sajnos nem jutottak, mert úgy tűnt nem szívesen lenne utánfutó vagy éppen más tervei voltak íjászunknak. Jindai egy pillanatra kérdőn nézett hátra aztán a fejét csóválva a földre terelődött tekintete.

- Elnézést kérek, kissé túlságosan üdítő az újdonság varázsa. Elfelejtettem a hivatalos papírformát. Ha nem bánod, mert miért is bánnád, most kihívlak egy párbajra. Mit szólsz benne lennél? Mert én igen és már alig várom, hogy kipróbáljam milyen más ellen küzdeni. Na? Na?
Pörgött rendesen, mint a fagyi gép és egy hurrikán se tudta volna megállítani. Mivel sikerült olyan területre tévednie, ami számára ismeretlen volt plusz ez neki a komoly küzdelem kategória helyett a kutató területen kötött ki. Ez annyit jelentett főleg, hogy hihetetlenül idegesítő lesz. Nem riad vissza attól, hogy kövesse a másikat, és egyfolytában a nyakán lógjon. Elvégre itt csak a játék törvényei érvényesek, és most nem kell maszkot húznia, nem úgy, mint a való életben. Bár jelen esetben relatív, mint nevezünk valósnak. Mondjuk úgy, élvezi, hogy végre kíváncsi önmaga lehet.


_________________
Spoiler:
Élet: 3 (+2)
Fegyverkezelés: 2 (+2)
Erő: 3 (+1)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 5 (+3)
Speciális képesség: 0
Páncél: 2
Jindai
Jindai
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2012. Aug. 12.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Jindai vs Tatsuki Ranmaru Vo36oi15/50Jindai vs Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Aug. 14 2012, 23:23

A szemüvegemet igazítgatom, miközben nem kevesebb izzadságcsepp szaladgál az arcomon, mint amikor akkut hasmenésben szenvedek. – Rendben van, rendben! Csak hagyd már abba a nógatást! – kárálom, és közben igyekszem nem kitérni a béketűrésemből, ami igencsak nehéz, ha a reggeli megszokott kávé és kockulás adagom nélkül próbálnak felingerelni az utcán, hogy ugyan már, harcoljunk egyet. Ismerem én az ilyen sztorikat, mindig az a vége, hogy engem agyalnak!
Aztán később kapcsolok, hogy ezúttal a kockulás adagom nagyon is megvan, ebben a világban pedig nincs is szükségem a kávéra. Ráadásul vége azoknak az időknek, amikor az utcai bunyók első kiesője én voltam… – Hogy lehűtsem kicsit a forró fejedet, kiállok ellened egy párbajra – húzom meg az íjam a hátamon, az meg zörgeti a tegezem.
És megindulunk. Alapvetően nincs problémám a járással, se itt, sem pedig a való életben, de a srác minden lehetséges módon megszegte az intimszféráját, szinte szó szerint a nyakán lógott, pörgött, mint a halhatatlan búgócsiga, amivel csak egy lefejezés végezhet. Lefejezést nem esküdhettem magamban, de abban biztos voltam, hogy egy pár nyilat beleaggatok.
Hogy hívnak egyébként? Lovag vagy, aki elhagyta pajzsát? – mértem végig a fegyverzetét. – Engem Tatsuki Ranmarunak hívnak. Csak hogy tudd, ki volt az első, aki legyőzött téged. Mert neked ez lesz az első küzdőtered, igaz? – Elfelejtettem használni a tekintetem, hogy közben esetleg ránézzek, így teremtve a hétköznapi emberek által annyira kedvelt szemkontaktust, kommunikációs hidat magunk között. A yagan miatt így is láttam őt. A tekintetem meg közben… fogalmam sincs, merre kóválygott. Pislogtam párat, és összeszedtem a szemem bal sarkából. Épp az utcaköveket bámulta az ellentétes oldalon. Basszus, ennyire nem szokhatok el a rendes nézéstől!

Az Arénában kihívást intéztem hozzá, majd amíg a visszaszámolás lejárt közöttünk én a küzdőtér általam birtokolt felének legtávolabbi végébe mentem. Megfeszítettem az íjam, bekészítettem a nyílvesszőt. És amint a harc megkezdődött közöttünk, rögvest ki is lőttem az első nyilaimat rá.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Jindai vs Tatsuki Ranmaru Vo36oi115/1700Jindai vs Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Jindai on Csüt. Aug. 16 2012, 19:43

Hosszas nógatás vagy inkább nyaggatás után némi ugrabugrával karöltve csak beadta derekát a nagy mesterlövész. Együttes beleegyezéssel végre megindulnak az aréna felé. Jindai a nagy kutató, filozófus, de nem feltaláló csak felfedező, most éppen arra készül, hogy a harc fortélyait ismerje meg. Míg ők szépen bandukoltak céljuk felé az elején kissé pszihopata viselkedésű íjász, kérdés özönt zúdít kihívójára. Ő persze szépen válaszol rá, elvégre nála senki jobban nem tudja mennyire jó, ha megválaszolnak egy kérdést. Legalábbis szerinte.
Mint őrült nyilat lövöldöző barátunkról kiderül az ő neve nem más, mint Tatsuki Ranmaru aki nem kisebb személy, mint ahogy azt a neve állítja. Érdemes megjegyezni hisz nem is ezzel nyitott, hanem rögtön puhatolózni kezdett Jin kasztja után, ami lássuk be igazán bölcs döntés főként, ha ostoba és végtelenül álmodozó főhősünket nézzük, aki csak a saját történetének a hőse.
- Elárulhatnám a nevemet, de mivel ágyhoz vagyunk szögezve nincs értelme. Elégedj meg ennek a testnek a nevével, akit lényegében én vagyok. Szóval a tárgyra térve a nevem Jindai. Kasztom se titok hisz a legalapvetőbbet választottam, ami számomra annak tűnt, így mezei kardforgató vagyok. Bár nem tudom, én magam mennyire forgatom jól a kardot. Sok a megválaszolatlan kérdés ebben a színpompás világban. Remek hely ez azt hiszem.
Így teltek a percek, míg el nem érték az arénát. Menet közben ugyan kardforgató barátunk elsiklott egy kérdés felett de burkoltan azt is megválaszolta. A gyönyörű római kolosszeum falai között a gladiátorok készen álltak a véres csatára. De az is lehet, hogy az egy másik kor története. Jin és Ran szemtől szemben álltak egymással a jelenleg kihalt területen. A párbaj kérvény felbukkant az egyik oldalon, míg a másikon annak elfogadása. Utóbbi a nagy kalandornál jelenik meg, aki nem rest elfogadni a kihívást. A másodpercek visszafelé múlnak, mert ugye minden párbajt egy visszaszámlálás előz meg. A szám alighogy eléri a nullát, Ranmaru rögtön kilő egy nyilat, ami bele áll Jin vállába. Az ember azt hinné a fiú annyira amatőr, hogy képtelen volt még csak megmozdulni is, netán csak váratlanul érte az esemény. Az ő esetében azonban egyik se volt igaz. Kíváncsi volt a sebességre, az erőre és arra vajon tényleg nem éreznek e fájdalmat. Nos mindenre választ kapott.
- Nem semmi tényleg nem érzünk fájdalmat. Felteszem egy szorult élet halál helyzetben, felléphet fantom fájdalom, de jelen esetünkben ez nem áll fent. Lássuk a további lehetőségeket.
További lehetőségek alatt egy egyszerű rohamot értett, ami pusztán a nyilak kerülgetéséből állt illetve megfelelő közelségbe érve némi körbe, körbe való rohangálásból. Egyedül a kardját felejtette kivonni, de a terv amúgy is az volt, ha elég közel jut, megfejeli, és nem megvágja ellenfelét. A fegyver tesztelése ráér később is.


_________________
Spoiler:
Élet: 3 (+2)
Fegyverkezelés: 2 (+2)
Erő: 3 (+1)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 5 (+3)
Speciális képesség: 0
Páncél: 2
Jindai
Jindai
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2012. Aug. 12.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Jindai vs Tatsuki Ranmaru Vo36oi15/50Jindai vs Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Aug. 16 2012, 20:31

//Egy nyíl biztosan elhasználva.//


- Oh - foglaltam össze röviden és tömören sok-sok mindennel kapcsolatban a végső konklúziómat. Nincs még annyi tapasztalatom küzdőterekben, mint szeretném, de eddig nagyon sokszínű reakciókat láttam, pedig többször úgy éreztem már, hogy megvan, mi az általános, mire kell számítani tőlük, de aztán mindig sikerül az ellenfeleknek valami újat mutatni. Ez így helyes - bólintok magamban. Ezúttal megint valami újdonságot látok, méghozzá azt, ahogy a nyilam minden gond nélkül eltalálja a kardforgatót, de az nem mozdul. Nem indul. Monológba kezd!
Akkora döbbenet ér, hogy az még az arcomra is kiül. Leeresztem az íjamat.
- Nincs fájdalom, azt elfelejtheted. Fejbevághatlak védett területen belül is, az sem fog jól esni, de fájdalom, az nincs - kezdtem unott magyarázkodásba. Már megint egy kezdő... nincs sok kedvem ehhez - gondoltam magamban, de aztán hamar tágra nyitottam a szememet: Jindai rákapcsolt. Gyorsnak képzeltem magam, de hozzá képest nem voltam az. Legalábbis nagyon kellett koncentrálnom, hogy tudjam követni, merre jár, pedig a yagan miatt általában nem kellett ilyesmire plusz energiákat költenem.
Elhatároztam: márpedig nem fogom hagyni, hogy ez a zöldfülű még egyszer meglepetést okozzon nekem.
- Ne lepődj meg, ha a következő találatom még több életerőt vesz le tőled – magyaráztam, miközben nyilaim máris üldözőbe vették a fiút. Legjobb tudásom szerint igyekeztem levadászni őt. – A páncélzatod csak addig működik, amíg le nem ütik. Utána minden az életerődből megy már le. Megmutatom! – Próbáltam kitartani a célzást, és jó ritmusban lőni, hogy pont eltrafáljam a cikázásai közepette is.
Ha eddig közeledett, akkor ez volt az utolsó nyílvessző, amit még a rendszer engedett ellőni. – Ha közel érsz egy távolsági harcoshoz, a rendszer letiltja rá a távolsági fegyver használatát – mondanám, és egyhelyben maradtam. Érdekelt, hogy képes-e lesújtani a zöldfülű a kardjával. Ehhez támadási pozícióba kellett állítania a fegyverét. Ez ahogy láttam, az elején még nehézkes nekik, később viszont már minden különösebb nélkül használják. A kard fényléssel jelzi, hogy sebzésokozásra kész. Csak az első csapást várnám meg. Ha ez esetleg meglenne, akkor egyből hátrálásba kezdek, és a gyorsaságomat használnám a támadásai kikerülésére. Kár, hogy abból ő jobban állt.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Jindai vs Tatsuki Ranmaru Vo36oi115/1700Jindai vs Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Szept. 10 2012, 00:33

Kérésre a küzdőteret lezárom.

Jutalom: 5 exp, 20 arany

Céhbank: + 2 arany
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jindai vs Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.