Tatsuki Ranmaru vs. Szophie

Go down

default Tatsuki Ranmaru vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Pént. Jún. 07 2013, 15:40

Nagyot nyújtóztam, miközben dologtalanul sétálgattam a kezdetek városában. Vajon mit csináljak ma? Természetesen Vezérnek - mint mindig - most is volt ezer, meg ezer ötlete, de nekem egyik sem tetszett. Mindegyik harccal és fejlődéssel volt kapcsolatos. Most, hogy tízezredik alkalommal is levertem a petet, és éppen a csillagokkal volt elfoglalva, melyek a feje körül keringtek, alkalmam nyílt gondolataimba feledkezve merengeni a kérdésen.
Sütizni? Nem, ott már voltam, majd legközelebb vacsikor érdemes ellátogatni egy cukrászdába. Esetleg tényleg csináljak valami értelmeset, mint ahogyan petem javasolja? Nem, semmi kedvem hozzá.
A Napocska csodálatosan sütött, sugarai vakítóan körbelengtek mindent, és egyszerűen tökéletes volt az idő a kikapcsolódáshoz, meg úgy mindenhez, csak a küldetésekhez nem. Hümhümm.. Talán felfedezhetnék egy szintet, ahol még nem sokszor jártam. De melyik legyen az? A legtöbbön még alig-alig fordultam meg, szinte ki sem dugtam az orrom az első szintről, csak amikor bossozni mentünk, meg egy-két küldetésen.
Nézzük csak.. ha jól emlékszem, valahol volt pár falu, egy tó, meg valahol egy ködös erdő is, meg az egyik szinten valami kastély szerű, fincsi cukrászdával. Meg volt a.. A sziget!
- Ez az! - ütöttem tenyerembe öklömet. Megfogadtam, hogy oda visszamegyek még majd egyszer. Most amúgy is olyan jó az idő, meg pihizni akarok, szóval ez a tökéletes úti cél.
Megragadtam a kis fehér farkaskölyök kezét, és már rángattam is magam után a teleportos fényes hely felé, majd egyenesen ki a napsütéses, homokos óceánpartra.
Nagyot szippantottam a sós levegőből, majd lehívtam a menümet, és kivettem onnan egy pokrócot, meg egy napszemüveget. Gondosan leterítettem a plédet, majd leheveredtem rá, napszemüveg fel, és Hawaiiii! A pet természetesen nem rajongott az ötletért, így teljes csalódottságában inkább elment felfedezni a sziget fákkal ölelt részét. Vagyis igazából csak be-bekukkantgatott a sűrű bozótba, a banánfák birodalmába, mert nem mert eltávolodni tőlem messzebbre. Jobban is teszi! Nem miatta, miattam.

_________________
Tatsuki Ranmaru vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs. Szophie Vo36oi7791/8100Tatsuki Ranmaru vs. Szophie 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs. Szophie

Témanyitás by Cardinal on Szer. Júl. 03 2013, 00:54

Lezárom a küzdőteret. Szophie jutalma 10 arany.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs. Szophie Vo36oi0/0Tatsuki Ranmaru vs. Szophie 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.