Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Go down

default Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Ápr. 03 2013, 00:25

Napok óta rágódom. Rágódom, mégpedig azon, hogy helyes döntés volt-e ennyire rámenni az erő tápolására. Merthogy annak növelésével kénytelen voltam lemondani a sebességem fejlesztéséről. Ha nem lenne gyorstalpalóm, olyan csiga lassú lennék mint egy trabant. Tényleg tankot neveltem magamból? Talán a buldózer helyesebb megnevezés lenne ilyen komplett páncélzattal és sebzéssel. Vitatkozhatnánk arról, hogy kompenzálok-e valamit ezzel, s ha igen, mégis mit, de ezen most nem óhajtok vívódni. Inkább a megoldást próbálom keresni a frusztrációmra.
Aldo éppen keresztülsprintel a nappalin majd végigsétál a dívány háttámlájának tetején. Pihe-puha tappancsait kecsesen teszi egymás elé, s egy pillanatra se inog meg. Ha nem lenne akrobatikám én még a vízszintes terepen is képes lennék pofára esni, nem hogy ilyen magabiztossággal egyensúlyozzak ezen a bútoron. Rettentően irigy vagy az ügyességére ennek a macskának. Csalafinta kis jószág, megvan a magához való esze, de az alkatára, izomzatára sem panaszkodhat. Nem hizlalom agyon, pedig szereti ám a bendőjét, de mozgunk is eleget együtt a szabadban. A harci petek is megirigyelhetnék a ruganyosságát és mozgékonyságát. Macska akarok lenni! T.T Főleg a selymes bundikáját irigylem, meg hogy nap mint nap el van kényeztetve. Persze megvagyok az egész testet befedő szőrmennyiség nélkül és a tíz centis bajusz nélkül is, bár egy macskafüles sapkát elfogadnék itthonra. Aldo elér hozzám és körbejárkálja a nyakam tövét a vállaimon. Csöppet sem zavartatja magát, pedig milliméterek választják el attól, hogy leessen. Dorombolva fúrja a hajam közé a fejét, aztán irányt változtat. Macskás mozdulatokkal én is visszafúrom a fejemet miközben duruzsolok neki, majd összeérintjük az orrunkat. Megvolt a napi szeánsz.
Cicám ügyessége és gyorsasága láttán bevillan a tökéletes megoldás a problémámra. Hogy máshogy győződhetnék meg a fejlesztésem eredményességében, ha nem tesztelem az erre leginkább alkalmas személlyel? Tartok tőle, hogy vonakodna kiállni ellenem, meg egyébként sem füllik a fogam a párbajozáshoz, de a fejlődés érdekében kénytelen vagyok összemérni a tudásomat Ranmaruval! Írok neki egy üzenetet gyorsan, hogy szeretnék vele találkozni a déli negyed menő küzdőterén, ahol a múltkorában Zhellel vívtam. Elküldöm a koordinátákat is neki. Nem írom le a részleteket, csak elhúzom előtte a mézesmadzagot, hogy a segítségére lenne szükségem. Bízom benne, hogy elfogadja a meghívást, én mindenesetre délután 3-ra odasietek, ahogy neki is megírtam, illetve a megadott időpont előtt negyed órával.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi10/5000Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Ápr. 03 2013, 00:47

Fél szemmel pillantottam csak a felugró ikonra. Éppenséggel nem volt időm ilyesmikkel foglalkozni. Kicsit vehemensebb, drabális mobokat sikerült kifognom magamnak. Nem azzal volt baj, hogy nagyot sebeztek volna, ettől fogva életem elfogyásának esete állt volna fenn, egyszerűen csak sokan voltak és sok élettel rendelkeztek. Valahányszor közel értek hozzám, a rendszer letiltotta a legközelebbi célpontokra az íjászatomat, így kénytelen voltam állandóan hátrálni. Nem fűlött a fogam egy ilyen harchoz, főleg, hogy számításaim szerint aránytalanul kevés exp-et kaptam utánuk. Még én is. Nem érte meg vesződni velük. Mivel azonban munkát nem hagyok félbe, motorikusan pusztítottam őket. Igyekeztem volna próbálgatni még mindig újdonság-számba menő ruganyosságomat és mozgékonyságomat, avagy az akrobatika jártasságom, de a mobok mennyisége nem tette ezt lehetővé. Bosszankodtam, és a régi, jól bevált módszerrel csökkentettem a velem egy térben tartózkodókat. Így sajnos csak munkám végeztével tudtam eleget tenni a jelenlétéről rendszeres időközönként adott pityegéssel és fel-felugró ikonnal hírt adó üzenetet. A kitartásom éppen közel nullára csökkent és nem tartózkodott a közelben mob, adtam magamnak egy szusszanásnyi szünetet. A SAOmailt átolvasva pedig még nagyjából négy órát. Ennyi idő volt hátra háromig még.
Direkt nem írtam vissza Anatole-nak semmit. A felkérésére fel kellett készülnöm, és ehhez egy perc időt se tudtam már üzenetek megírására költeni. Gyorsan befejeztem a korábban elkezdett gyakást – hogy ne maradjon mögöttem félbehagyott munka, ugye –, majd sietve felkerestem boltomat és otthonomat, a Fegyvermestert. Kapkodva készültem el. Nem voltam megelégedve magammal, ehhez sokkal több idő kellett volna. Nem azért, mert szerettem volna több időt eltölteni a ruházatom összeállításával, hiszen igen egyszerűen jelentem meg: Bőr Páncél nélkül, Tünemény és Élet Gyűrűben, Futó Íjammal, Hősi Köpenyemben. A többit túl alacsony szintűnek éreztem ahhoz, hogy ebben a kiképzésben hordjam őket. Így jelentem meg a megadott időpontban, a megadott helyben, homlokomat ráncolva: még mindig jártak a kerekek, hogyan is legyen ez majd pontosan.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi115/1700Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Ápr. 03 2013, 03:23

- Üdv Ranmaru! - köszöntöm kurtán az éppen megérkező íjászt. Bármennyire is csodálom őt, mint játékost, a samázás távol áll tőlem. Meg amúgy sem szeretem ezeket a név csatolmányokat használni, mi odahaza nem chanozunk meg sanozunk, mert anyám számára ez idegen dolog volt, így számomra sem olyan természetes, mint az iskolatársaimnak.
- Gondolom sejted, hogy miért hívtalak éppen ide... Nyilván nem piknikezni. - villantok rá egy szertelen vigyort, de komolyságom szinte azonnal visszatér. - Jelenleg te vagy a legmenőbb és a leghírhedtebb harcos egész Aincradban. Nekem pedig szükségem van rád, mint trénerre. Még sosem harcoltam íjász ellen, s nem tudom úgy irányítani a csapatomat a harctéren, ha nem ismerem minden előnyét és hátrányát a kasztnak. Felmérném a helyzetet a gyakorlatban, ha benne vagy egy kis exp-szerzésben. - Igaz, hogy nem kamuztam, de mégsem mondhattam el a teljes igazságot, miszerint lomha traktor vagyok hozzá képest és éppen ez ellen akarok kikísérletezni egy ellenszert, mondjuk úgy harci taktikát. Más kérdés, hogy nem kevés bizonyítási vágy lapul még mindig a lelkemben, ha Ranmaruról van szó, s ha esetleg sikerülne győznöm Mr. Kocka ellen, az mérhetetlen dicsőséggel járna az amúgy sem kicsi egómnak. Viszont valamivel ösztönöznöm kellett a kelletlen harcra a pápaszemest, s ehhez a kulcsszó az "exp-szerzés". A fejlődésmániás pasas reményeim szerint így már nem tud ellent mondani a felkérésemnek.
- Egy egy ellen, teljes harci felszerelésben, utolsó életpontig tartó küzdelemben. Tudom, hogy jelenleg elégedetlen vagy még a felszereléseddel, viszont magasabb szintű vagy, mint én. Talán így kiegyenlített a küzdelem. Nos, elfogadod a kihívást? - Ha sikerült meggyőznöm, akkor érkezik a megadott feltételekkel a párbajra hívás, persze előtte hagyok neki időt, hogy felszerelkezzen. Én magam már eleve vértben vártam, övemre már felhelyeztem minden harchoz szükséges eszközt, egyedül az idétlen sisakom pihen a lábamnál, de külleme ellenére az is egy igencsak hasznos darab. Mondhatni státusszimbólum a kovácsok között. Óh, s majd elfeledtem, a fegyveremet nekem is le kell még hívnom az inventorymból.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi10/5000Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Ápr. 08 2013, 23:27

Kis meglepetéssel készültem – mondom neki sokat sejtetően, éppenséggel felpislantva valódi tekintetemmel, hogy érezze a hecc súlyosságát. Izgalmamban tobzódva észre sem veszem, hogy némi fogalomzavarba kerültem, hiszen ami hecc, az egyáltalán nem komoly, tehát sokkal jobban illik a mostani helyzetre talán inkább az… ugratás? Igen, az ugratás megteszi.
Te leszel az első, aki láthatja. – Annyira dobog a szívem, egészen a torkomig jutott, hogy ott aztán elzárja a levegő útját, így egy pillanatra lányosan felível a hangom, majd köhögésbe fullad. Kínos. Mindegy, még az sem tudja elvenni a kedvemet, hiába égnek rózsák az arcomon, és már most kövér izzadságcseppek futnak a halántékomról. Ahogy vége a küzdőterezésünknek rögtön le kell zuhanyoznom – állapítom meg magamban, majd pontosítok: mármint természetesen nem azonnal. Nem itt, az utcán. Előbb hazamegyek a boltomba. Igen – bólogattam magamban, a gondolataimba merülve. Észre se vettem, hogy mikor csúsztam át ebbe a tudatállapotba. Zavartan lestem fel – oh, hol is vagyok? – néztem körbe, majd leesett. Gyorsan lehívtam a menümet, dekoncentráltságom ékes bizonyítékaként egy idő után zavartan kattintgattam már csak.
Mit is kerestem? – pislantok fel segítségkérően Anatra. Természetesen csak egy fókuszomat használtam hozzá. Ez nekem tökéletesen megfelel, neki meg ha nem tetszik, hát csak mondja majd!
Előbb eszembe jut, mint ő mondaná. Főleg, hogy ő elvileg nem is tudhatja, mit akarok. Hát honnan is tudná? Ha még én sem tudom, pedig van közöttünk különbség, akkor ő honnan akár csak sejtené? Baromság!
Te mondtad, hogy… teljes felszerelésben! – nyögöm bizonytalanul két izgalmiállapotos berekedés közepette, majd levettem az új íjamat, és egy még újabbat szereltem fel a helyében. A teljes felszerelés alatt természetesen nem a Bőrruhára, Bőr Sisakra és a Bőr Cipőre gondoltam. Azok nélkül is eléggé ég az arcom, hogy milyen gyér a felszerelésem. Nem akartam égni velük. Na de majd ez! – tartottam magasba, győzelemittas arccal új, legeslegújabb íjamat. Ha képes lettem volna még bármit mondani, hát itt lett volna a sátáni kacaj ideje. – Majd megbánod ezt a döntésedet még, hihi! – Ezen a ponton már kezdtem még én is elhatárolódni magamtól. Hogy hihi? Ez mégis mi a fenét akar jelenteni, hogy hihi?!

pontjaim a kt idejére:

Élet: 7 (+5) -> 60 HP
Fegyverkezelés: 36 (+2) -> 38
Kitartás: 9 (+2) -> 11
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 2 (+5) -> 7
Páncél: 0

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi115/1700Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Ápr. 09 2013, 19:01

Ran ma nagyon laza! Mármint önmagához képest. Először is azt állítja, hogy meglepetéssel készült, és olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint amikor a kisgyerek valami huncut csínyt talál ki és dörzsöli a praclijait. No de mi lehet az a valami, amit én láthatok elsőként? Én láthatok elsőként? Én! Elsőként! Úúú, eldobom az agyam! Ran komolyan nekem mutatja meg a kis titkát, ELSŐKÉNT! Anatole, fegyelmezd magad, nem szabad látnia mennyire izgatott vagy! Hogy mennyire felcsigázott... közönyösség, igen ez az, ez kell. Mondjuk nem szabad a ló túloldalára sem esni, mert akkor még a végén Mr. Kocka elveszti az érdeklődését irányomba. Jesszusom, már úgy gondolkozom, mint a csajok, akik tetszeni akarnak egy partyban a pasiknak, de nem akarnak könnyen kapható cafkáknak tűnni. Szóval elnyomok egy sejtelmes mosolyt. Mert hát készültem ám én is. Egy ilyen nagy hírű ellenfél ellen vakítani kell. És már csak akkor is azt mondanám, hogy készültem meglepetéssel, ha nem úgy tettem volna. Már csak az ego kedvéért is. - Ezt örömmel hallom, én sem készületlenül érkeztem.
Én tudjam mit keresett? Áhám, valószínűleg azt az íjat. Új szerzemény, ahogy látom, legalább is nagyon büszke rá. Az éjjeli futós küldiben még nem ez volt nála, hanem a koboldos, amit nekem adott át. Igaz azóta nem láttam Rannál fegyvert, lehetséges, hogy a közös küldinkben jutott hozzá egy jobbhoz ő is, hozzám hasonlóan. Tehát ez volna az. Most akkor én meg villantsam az arcába a T2-es fémgyűrűmet válaszképpen? xD Ranmaru-Ranmaru, imádom, mikor kérkedsz!
Na meg... öhm... Hihi? Hm, nagyon szórakozottnak tűnik. Az csak nem egy mosoly ott az arcán? Vagy csak gonosz felnevetés? Te jó ég, Ran tud ilyet!? Úgy rendesen, nem erőlködve, vért izzadva? Valamire tényleg nagyon készült. Kezdek félni. Nem tőle, hanem... áh, hagyjuk! Viszont látszik rajta is, hogy izgul. Ennyit nőttem volna a szemében? Már tényleg nem néz le, hanem kihívást nyújtó ellenfél vagyok számára, aki ellen izgulni kell?
Még ha nincs is így, ezekkel a költői kérdésekkel nyugtatom magam - az egomnak nem árt Ran ellen - s én is felkészítem magam a küzdelemre. Amíg Ran ideért, megtettem a megfelelő lépéseket. Vért fel, minotaurusz sisakom a lábamnál pihent eddig, köpeny, gyorstalpaló, gyűrűkészlet pipa, kristályok, potik a helyükön az övemen függő míves bőrtartóban. Nem zavar, hogy a pápaszemes nem öltözik be úgy, mint én. Na jó, talán kicsit becsmérlően hat, hogy nem vesz fel semmit, de be lehet ezt tudni a magabiztosságának és az állandó arroganciájának is. Már kezdem megszokni, szóval kár miatta egy percre is besértődni.
- Majd meglátjuk Tatsuki! - azzal fejemre helyezem a bikaszarvas sisakot és lehívom az inventorymból az új kicsikémet, a dupla pengés Mirhrodinomat. Mondtam, hogy készültem ám! Rannak pedig megy a párbajra hívás, már csak annyi dolga, hogy elfogadja és megjelölje, hogy milyen fajta párbajt kíván vívni. Nekem nincs ellenemre a teljes életes küzdelem sem, a Voice béklyói már jó ideje nem kötik meg a kezemet e tekintetben.


statok:
Élet: 13+2
Fegyverkezelés: 15
Erő: 19+14
Kitartás: 7+4
Gyorsaság: 10+11
Speciális képesség: 10
+17 páncél

Akrobatika, súlyemelés, hallgatózás
Dual Bladed Mithrodin
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi10/5000Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Ápr. 11 2013, 01:05

Annyira lefoglaltak a saját gondolataim, hogy a fókuszaimra igen kevés figyelmet fordítottam. Meggondolatlanságomnak természetesen azonnal meg is fizettem az árát, hiszen olyan ruhák termettek Anatole-on, amiket irigykedve figyeltem fókuszaimon keresztül. Valaha nekem voltak a legjobb felszereléseim Aincradban. Néhány rossz döntés miatt azonban most egyetlen dolog van csak rajtam, ami biztosan nincs másnak – viszont kérdéses még, hogy a legjobbat fogom-e tudni kihozni belőle. Én reménykedtem. Azt hiszem, hogy ez volt a legtöbb, amit tehettem.
Kezdjük akkor – mondtam erélyesen. Nem mondom, meg kellett kicsit erőszakolnom magamat és a hangomat is, hogy nyugalmat erőltessek magamra. Nem volt egyszerű, de Anatole szavai és felszerelésének látványa biztosított arról, hogy nagyon komolyan kell vennem ezt a küzdelmet. Fejemben próbáltam összeszedni egyrészt a saját gondolataimat, hogy végre a harcra koncentráljak, másrészt az eszközeimet, amiket felhasználhatok a harcművésszel szemben. Mert… harcművész, igaz? Igen, az. Bár nem voltam biztos benne. Legalábbis egészen addig nem, amíg a fura fegyvere elő nem került. Igen, ezek után kétségem sem maradt. Egyedül tőlük láttam, ahogy ilyen lehetetlen cuccokat forgattak.
Csini – jegyeztem meg csendesen. Nem nyúltam a tegezemhez. Fel sem volt szerelve. Ellenben a kezemben volt már Artemis. Nem akartam megfeszíteni. Annyit már tudtam, hogy akkor egyből nyilat generálna. Meglepetésnek szántam ezt a képességét, amit abban a pillanatban fogok ellőni, hogy Anatole megindult felém. Már ha így tesz. Nagy esélyt láttam rá mondjuk, mivel csak az én malmomra hajtaná a vizet, ha ő is próbálná tartani a távolságot.
Teljes életes harcot állítottam be. Ki akartam hozni magamból a maximumot. És amint letelt a 60 másodperc, már léptem is hátra, feszítettem Artemist, és tüzeltem. Sokkal gyorsabb volt így, hogy nem nekem kellett újratöltenem, hanem cselekedett saját magától is…

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi115/1700Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Ápr. 11 2013, 03:37

Csöppet sem éreztem magam kellemetlenül azért, mert én full szerkóban feszítettem, míg Ran mellőzte vértezetet és egyebeket. Talán egy gyűrű maradt, meg ugyebár az íja. Még tegez sincs rajta, ez mondjuk fura. Azonban nem hiszem, hogy egy percig is bűntudatot kellene éreznem amiatt, mert élek azzal a lehetőséggel, hogy a nehezen összegürcölt holmijaimat magamra öltöm. Ran hibája, hogy megvált a cuccaitól, emiatt én miért bűnhődjek. Ráadásul magasabb szintű, mint én, szóval kvittek vagyunk, sőt. Távolsági harcos ellen fogalmam sincs, hogy mi lehet az ellenszer. A terep alkalmatlan arra, hogy bármi mögé elbújjak és különben sem tudnék odalopakodni Ranhoz, mikor neki észlelése van - "észlelés-éjjel látás kombó" ugyebár - nekem meg nemhogy második, de még első szintű lopakodásom sincs. Viszont azt is tudom, hogy Rannak nincs súlyemelése és akrobatikája, szóval ezt még a javamra fordíthatom.
Elkezdődik a visszaszámlálás, én pedig bal kezembe veszem a fegyverem és próbaképpen leírok vele egy-két nyolcast. A súlya ugyanakkora, mint a lándzsámnak volt, a hossza is közel akkora, illetve inkább rövidebb, a súlyozása is kiváló, szóval nem jelenthet gondot a forgatása. Az más kérdés, hogy még nem tudom hogyan fogok technikázni vele. Majd a helyzet adja, kár előre megtervezett mozdulatokkal élni. Lássuk csak, mit tudok még Mr. Kockáról. Jah igen, gyors és a legügyesebb, tehát kb. lehetetlenség eltalálni. Csak mire a közelébe kerülhetnék, belém repít egy pár nyilat. Kockáztatnom kell, legfeljebb leveszi a páncélomat. Annyira nem vagyok csiga lassú a gyorstalpalómmal, hogy ne tudnék addig közel érni hozzá, amíg a páncélom kitart. Teljes életes küzdelmet választott, szóval van lehetőségem kísérletezni kellő mennyiségű életpont birtokában. A sebzésemben pedig maximálisan bízok.
Letelik a 60 másodperc és a gongszóval együtt a szívem is hatalmasat dobban. Összeszorított fogakkal, egyetlen hang nélkül megiramodok Ran felé és akrobatikámat használva, cikk-cakk mozgással közeledek. Nem flancolom túl az első támadást, de azért beleadok mindent. Rohamozás közben azonban Ran meglep! Az íját elég, ha csak megfeszíti, s a vessző felhelyezése nélkül célozhat. Elképesztő! Olyannyira ámuldozom a spéci fegyver láttán, hogy az első lövést már be is kapom! Bakker! Anatole, koncentrálj! Tovább kell vinni a tervet, nincs mese, nem szabad megtorpanni, még akkor se, ha búcsút mondhatok a páncélértékemnek. Kitépem a combomból a nyilat, ami pixeljeire hullik és már csak méterek választanak el attól, hogy a vesztembe rohanjak vagy el tudjam érni Rant, hogy lesújthassak rá fegyveremmel. Az alsó penge életlenebb felét bal alkaromhoz tartom, így olyan, mintha a másik, elülső pengével szúrásra készülnék, egyenesen Ranmaru törzsébe. Ám tervem az, hogy egy ívet írjak le karommal és végül az alkaromnál lévő pengével hasítsam végig vízszintesen, vagy enyhén átlósan ellenfelemet derék tájban. Persze mindezt csak akkor, ha nem tér ki előlem villámgyorsan, amire megvan az esély, sőt arra is, hogy mire odaérek, már egy újabb nyílvessző áll ki a testemből.


Élet: 75/73
Páncél: 17/0
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi10/5000Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Ápr. 17 2013, 00:23

Nyilván ő teljes erőbedobással tudott rohamozni, míg nekem koncentrálnom kellett arra is, hogy közben célozzak és lőjek. Artemis jelentősen megnövelte a reakcióidőmet, és felszabadított néhány fókuszt is, hiszen nem kellett arra koncentrálnom, hogy kezemmel megtaláljam a tegezem, ujjam közé nyíl kerüljön, és azt helyesen illesszem az idegre. Ha lett volna időm elmerengésre, minden bizonnyal mosolyogva szántam volna régi, első szintű önmagamat, aki rengetegszer elhibázta ezt a mozdulatot, és utána vacakolt, mire újra lőhetett. Tizenhármas szintű voltam, és máris úgy éreztem, fényévekre vagyok önmagamtól. És mi várhat még rám, kezemben ezzel a legendás íjjal!

Lepkeszárnyi boldogságérzés töltött el, ahogy első nyilam betalált. Fényből volt, így nem igényelte volna, hogy eltávolítsák a testből, de nekem csak jó volt, ha Anatole ezzel nem volt tisztában. Legalább annyival is lassabb volt.

Bajban voltam az új fegyverével kapcsolatban. Tudtam, mire számítsak, ha karddal támadnak rám, ismertem mások nyilait, még a petekkel kapcsolatban is voltak alapvető ismereteim, de az új fegyvere teljesen összezavart. Egyáltalán nem láttam át, hogy mit is kéne csinálnom, vagy ő egyáltalán mit csinálhat vele. Vagy velem.

Sután lépdeltem még néhányat hátrafelé, majd szilárdan kitámasztottam, ahogy alig egy-két lépésre volt már csak. Így sokkal pontosabban tudtam célozni. Bár az akrobatika jelentősen növelte a mozgás során a célzási képességeimet, de megvetett lábbal mégiscsak könnyebb volt a célzás.

És amint a srác közel ért hozzám, és a rendszer letiltotta a nyilazásom – nem is termelődtek tovább a lövedékeim –, én szembeiramodtam vele. Kicsit botladoztam még, idegen volt nekem, hogy ilyen mozgékony harcot próbálok kivitelezni, majd célom szerint, bár valószínűnek tartottam, hogy Anatole-tól el kell szenvednem a taktikáért cserébe néhány csapást, igyekeztem volna elszaladni mellette, hogy aztán újra macska-egér játékba kezdhessünk.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi115/1700Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Ápr. 17 2013, 00:49

Mi a csudából van ez a nyílvessző? Mintha maga lenne egy fénynyaláb! Anélkül szertefoszlik, hogy ki kellene tépnem magamból, viszont sebez. Ez a pillanatnyi hezitálás azonban elég arra, hogy elvétsem a támadásom, jobban mondva Ran el tudjon mozogni a vágásom elől. Affene, tudtam hogy gyors, de mostanra még gyorsabb és kecsesebb is lett. Talán már lenne akrobatikája is? Csúnya vége lesz ennek az egésznek, ha nem találok ki valamit sürgősen. Nem szeretem a fogócskát, főleg, ha az ellenfél jóval fürgébb nálam. Kiábrándító szélmalomharc, a pontok úgyis döntenek és csak frusztrálna a folyamatos kudarc, hogy nem csíphetem el. Ide más kell!
Az újabb rohamozás közben ismét alkalmazom ezt a cikk-cakk mozgást, ami roppant mód fárasztó és alig haladok vele, de legalább nem hagyok tiszta célzási felületet, pluszban Ran dolgát azzal is próbálom megnehezíteni, hogy a fegyveremet magam előtt tartva, folyamatosan nyolcasokat írok le azzal. Szabad jobb kezemmel pedig az övemen lévő kristályok után nyúlok. Első tervem szerint a füst kristályt vetettem volna be, hogy kiegyenlítsem az erőviszonyokat azáltal, hogy Ranmarunak vaktában kellett volna lövöldöznie. Aztán eszembe jut megint az az átkozott éjjel látás-észlelés kombó, aminek első tagja révén képes lenne még a füstön is átlátni. Affene. Az egész koncepció mehet a kukába.
Akkor B terv, s ujjaim tovább vándorolnak a kettes számú kristályhoz, majd tüstént aktiválom is az egyik Magasugrás kristályt. Ennek hatására kétszer olyan magasra tudok ugrani, de kipróbáljuk a gyakorlatban, hogy ezzel a lépéseim/ugrásaim távolságát is tudom-e növelni. Úgy próbálok szökkenni a felturbózó skill hatására, mint egy gazella, s ily módon igyekszem beérni Rant, hogy lecsaphassak rá. Valószínűleg legalább egy újabb nyilat bekapom a szöszmötölés miatt, azok a nyolcasok nem nyújtanak áthatolhatatlan pajzsot. Ideje lenne talán életet is visszatölteni...
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi10/5000Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Ápr. 17 2013, 00:52

A nyilaim hatásosabbak, mint gondoltam volna. A nyolcas zavar, legalább három fókuszom áldozom rá, hogy átlássak a mozgásán, és fel tudjak állítani egy célzási és lövési rendszert, amely használatával a nyilaim eltalálják Anatole fedetlenül hagyott részeit. Mindezt persze állandó mozgásban véghezvinni… lehetetlen!

Nem tudom, hogy a szerencse szegődött-e az oldalamra, vagy logikám lépett új szintre, nagy egészében átlátva már a világban zajló eseményeket, egyelőre harcunkra korlátozva ezt, de úgy éreztem, hogy a kezemben tartom ezt a párbajt, és én irányítom. Meglepetéseim áradásában Anatole csak fulladozott, és sodródott az árral. Teljes mértékben elégedett voltam.

Artemis kezelése még nekem is új volt, de bíztam abban, hogy minden egyes húrpendülés és kilőtt fénynyaláb húz egy strigulát a fejemben. Hamarosan ezek a strigulák gyönyörűen behálózzák a fejemet, velük gondolok, ott lesznek mélyen a világlátásomba ágyazva, és képtelen leszek nem számolni velük. Vele. Artemissel.

A kristályhasználat őszintén meglep. És akkor még finoman fogalmaztam. Bármennyire is benne vagyunk a harcban, képtelen vagyok nem leblokkolni abban a pillanatban, hogy látom, mit csinál. A magasba lendül… felém tart. A lábam gyökeret vet, elmozdulni sajnos képtelen vagyok. Pedig addig lenne ám csak szép célpont. Egy előre meghatározott röppályán közeledik, amiről képtelen letérni. Erősségem az ilyesmik számolgatása, egy íjász elég gyakran kell, hogy kalkulálni tudjon velük. Vagy ha más nem – gondolok itt az Íjászok Szégyene Kisasszonyra –, rá kell érezni. Akinek intelligenciaszintje nem teszi lehetővé a gyors fejszámolást, legalább a megszerzett tapasztalatok alapján le fogja tudni vonni egy idő után a következtetést, hogy hova fog érkezni a nyílvessző. Avagy esetünkben Anatole. Én mégiscsak állok, jó pár pillanatra leblokkolva, azon őrlődve, hogy a srác tényleg képes volt ellenem egy kristály használatát nem veszteségnek tekinteni!

Nyilván betalál egy-két sebzése, mire eszmélek, és végre mozdulnék, hogy el tudjak távolodni tőle… Ha annyira még nem is, hogy hosszú fegyverével el ne érjen, de legalább annyira, hogy Artemis újra nyilakat generáljon.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi115/1700Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Ápr. 17 2013, 00:53

Ahogy az várható volt, Ran két újabb nyílvesszője fúródik a testembe, súlyos életpontoktól megfosztva. Még mindig van bőven, de nem hiszem, hogy 2-3 nyílnál többet bekaphatok. Nincs most időm fejszámolásokra, legfeljebb az életsávom arányos beosztásából tudok tájékozódni, hiszen minden idegszálammal arra kell koncentrálnom, hogy a magasugrás kristály adta ruganyos lépteim után a talajra érkezés zökkenőmentes legyen és izmaim megfeszülésével újabb lendületet tudjak venni. Olyan ez, mint a hármasugrás az atlétikában, csak légiesebbnek érzem magam.
Áhá, hát megleptem! Egyértelműen fel lehet fedezni Ranmarun a meglepettség és a tanácstalanság jeleit. Ez igazán hízelgő, képzeletben vállon veregetem magam az ötletért, bár találatot még mindig nem vittem be. Ő lecövekel, én nem habozok támadni, még akkor sem, ha belerohanok egy csapdájába. Még ha veszítek is, legalább egyszer tudjam megsebezni a legnagyobb íjászt, s akkor megőrzöm a becsületem.
Az utolsó hosszú léptű szökkenésemmel már támadok is a lecövekelt férfira. Fegyverem markolatát ezúttal mindkét kezemmel fogom, majd először alulról fölfelé húzok egy vágást az alsó/hátsó pengével, majd a másik bengét ugyanabban a nyomvonalban húzom vissza. Mivel a fegyverem élei ellentétes irányba állnak, így nem kell olyasmivel vacakolnom, hogy fordítsak a fegyveren, vagy újabb lendületet kelljen venni, így időt spórolok meg. Leginkább a gyerekbölcsők félköríves talapzata által leírt mozgáshoz tudnám hasonlítani azt, amit teszek. Oda, s vissza. A két támadás közül ha egyik sem talál be, akkor megeszem a kalapom. Mondjuk kinézem Ranból, hogy az első csapás elől Mátrixosan elhajol, de akkor a visszacsapással már könnyebb támadási felületet adna. Ehh, ő ennél fifikásabb, én meg túl színpadiasan gondolkozom.
De hogyan tovább? Mi van, ha mégis el tud időben hajolni? Na meg ha betalálok? Egyértelmű. Nem szabad hagynom, hogy elmeneküljön. Meg kell akadályoznom, hogy újra futkorásznom kelljen utána! Annyira nem tudok hozzá közel kerülni a fegyvereink miatt, hogy valami judos mozdulatsorral ki tudjam gáncsolni. De akkor mégis mit tegyek? Mire a köpenyem lecsatolnám, hogy azzal machináljak, már árkon-bokron túl járna. Hmm, akkor nem marad más esélyem, el kell vennem tőle a fegyverét! Elég erős vagyok és a súlyemelés is rásegít, hogy egy csenevész íjásznak a kezéből kitépjem a fegyverét, de elég szemfüles is vagyok, hogy végre tudjam hajtani ezt a manővert? Elválik... lássuk hogy alakul a támadás, amit fejben megterveztem!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi10/5000Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Ápr. 17 2013, 00:54

One hit! - szinte a képembe üvöltött a ténynek hitt feltételezés, ahogy Anatole pengéje virtuális testembe szaladt. Nem értettem, ez hogyan lehetséges. Biztos csak valami géphiba - futott át a gondolat a fejemben, de ez teljesen valószerűtlennek tűnt. Bár jobban belegondolva az is, hogy a srác egyetlen csapásával kinyuvaszt. Ettől függetlenül alig bírtam elszakítani az egyik fókuszomat az életszámlálómtól, amint az több, mint a felénél megállt. Minden idegszálammal a csatára koncentráltam, hogy ne sebezhessek még egyszer. Azonban pillanatnyi megingásom is bőven elég volt arra, hogy Anatole újra cselekedjen. Bár második csapását sikeresen kikerültem hajszálnyival több gyorsaságomnak hála, de nem számítottam rá, hogy elköveti azt a bűntényt... azt a tettet... azt! Azt!
- Hé! - morrantam fel teljesen csökött hangon, én is kívülről hallottam csak a hangomat, ami a végére morgásból majdnem fejhangú sikkantásba csapott át. Gyerekhiszti! El sem hiszem!
Megragadtam tiszafa íjamat, és úgy próbáltam rángatni, mintha törhetetlen lenne. Bevizsgáltatott item-leírása szerint az is volt, de ez az információ szinte helyből eltűnt a fejemből, ahogy átolvastam, hiszen nem számítottam rá, hogy valaha még fontos lehet számomra. Igen hanyag voltam újabban egyes helyzetekben.
- Engedd el Artemist! - szólítottam fel, bugyborékolva és fulladozva a dühtől és sértetségtől, amiknek nem tudtam gátat szabni, így marték a szememet és kaparták a torkomat, kis gombócot képezve benne. - Ez csalás! - buktam ki végül, majd másik kezemmel igyekeztem minél nagyobb jobbhorgokat bevinni. Ez nagyon nem az én asztalom volt, így a következő lépés tőlem az lenne, hogy sípcsonton rugdosom, csak engedje el! Artemis nélkül én nem... nem... Nem!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi115/1700Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Ápr. 17 2013, 00:56

Az a fránya csuklómozdulat... még nem érzem igazán ezt az új fegyvert. Gyakorolnom kellett volna vele Ran előtt mással. A narancssárgába futó életsávját elnézve, ha a második csapást nem hibázom el, akkor már vége is lenne a küzdelemnek. Azt hittem ilyen magas szinten jóval több az életpontja! Döbbenetes! Hogy mer ilyen alacsony HP szinttel a boss terembe menni? Lenyűgöző a bátorsága, vagy csak túlságosan nagyképű távolsági harcosként. Na meg ott a burok is végszükség esetén. Vagy ő van annyira arrogáns, hogy még pánik burok sincs a birtokában?
Nincs más választásom, szabaddá teszem ügyetlenebb jobb kezem, hogy a balomba tartott fegyverrel továbbra is tudjak védekezni, majd említett jobbommal ráfogok Ran íjára. Az a hang, amit hallat... bahh, dicsőséges orgonajátékká válik a fülembe, holott horrorfilmek statisztáinak torkába is tökéletesen beillett volna. Újból sikerült meglepnem! Ennyire bízik csupán a sebességében? Vagy ennyire lenéz még mindig... Nos, azt már ennyi idő alatt is sikerült megállapítanom, hogy Esunak az elkövetkezendőkben javasolni fogom, hogy kemény pontokat áldozzon életre is, ne bízzon abban, hogy távolsági harcosként minden vészt elkerülhet. Másrészt íjásznál a sebesség valóban kritikusan fontos kérdés, hisz menekülni sem szégyen, a tempódiktálásról nem is beszélve. No és a harmadik dolog: az íjász nerf ellenére is bitang nagyokat sebez Ran! Nyilvánvaló, hogy oda mentek el azok a pontok, amiket életre is kellett volna pakolnia. Te jó ég, nagyobbat sebezne még nálam is egyetlen nyomi nyílvesszőjével, ha nincs a felező korlátozásuk! O.O
Artemis? Nevet is adott a fegyverének? Raaan, ez... ez... hát tőled nagyon vicces! - Női név egy Tatsuki Ranmaru által birtokolt íjnak? - Halk kuncogást hallatok, amit egy váratlan jobb horog szakít félbe. - Ejj, te! - S érkezik is a következő! Meg egy sípcsonton rúgás. Őrületes tempót diktál még így is, hogy nem tud elszaladni. Életsávom viszont minden egyes fegyver nélküli sebzése esetén csiga tempóban vándorol a nulla felé. Hát persze, hiszen náluk nem is az erő adja a sebzést! Ettől a felismeréstől felbátorodva elengedem jobbommal a fegyverem, ami a porba hullik. Szép dolog a tisztességes küzdelem, csak éppen győzni leleményességgel lehet. Mindkét kezemmel rámarkolok Artemisre, de nem adok bele apait-anyait, csak játszadozok vele. Ha azt hiszi, hogy ki akarom tépni a kezéből, az csak a malmomra hajtja a vizet. Bevallom, ez volt az eredeti tervem, de mikor leüvölti a hajamat, hogy ez csalás, akkor korrigáltam a tervemet. Újabb sebzéseket visz be, életsávom talán már a sárga zónába is csúszott, de nincs alkalmam rápillantani. ösztönösen cselekszem. Egyetlen jól irányzott rúgás a gyomorszájába még mindig 30 pontnyi sebzést érne. Talán sikerül... talán meg tudom még ezzel lepni. Talán jobban félti az íját, mint saját magát. Egyetlen rúgás, s akár pontot is tehetünk a küzdelem végére. Talán ennyi elegendő lesz. Talán. Talán...
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi10/5000Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Ápr. 17 2013, 00:57

Az agyam hátsó szegletében nem hagyott nyugodni egy gobndolat. Racionális énem csak lesújtóan nevetgélt Anatole fegyverelvevős ötletén, hiszen fegyvermester lévén rendelkezésemre állt még minimum egy íj. A Futó Íj. Csak szereld fel - biztatott, és én hittem neki. Még azt is láttam lelki fókuszaim előtt, ahogy elengedem a Fényt, Anatole majdnem hátraesett a súlypontok hirtelen áthelyeződésétől, és pillanatok alatt felszerelve a Futó Íjat és a tegezem, megadom neki a maradék két lövést. Fejben legalábbis úgy számolgattam, hogy már csak annyi lehet neki hátra.
Ez remek ötletnek tűnt, hiszen egyébként egyetlen csapás lettem volna neki. Szégyelltem magam, fenn kellett volna hagyni a páncélokat. Másrészről viszont akkor azok miatt szégyelltem volna magam az elég csata során. Inkább lépek Anatole elé csupaszon, bármilyen pluszt adó felszerelés nélkül, minthogy azokban a szánalmas páncélokban. Nem volt pénzem jobbat venni, nem volt ércem jobbat csináltatni, a Láncingem Páncélnál pihent... Jobb helyen is volt ott. Másrészről így két csapásnál többet nem bírtam. Tartanom kellett volna a távolságot. És mégis!
Hiába szedtem össze érveket és ötleteket, hiába volt a fejemben egy kidolgozott harci taktika, amik gyors számolásaim alapján hozzávetőlegesen nyolcvanhét százalékos eséllyel hoztak ki engem győztesnek, képtelen voltam elengedni Artemist. Csak cibáltam és cibáltam, a szemem már veszettül égett, torkom úgy kapart, hogy szólni akkor se tudtam volna, ha akarok, és akkor egyszer csak BANG!
A fókuszaim jelezték, de az, hogy kezeim az íjra tapadtak, jelentősen csökkentették a rendelkezésemre álló mozgásterületet, és amúgy sem fejlesztettem ki különösebb kultúráját a közelharci eltéréseknek. Anatole rúgását egy az egyben megkaptam. Pixeleződve estem hátra, képtelen voltam így tovább fogni az íjat. Kiengedtem a kezem közül. Seggre ültem. A winner felirat Anatole feje felett jelent meg. A KT lezárult. És vesztettem.
Darabosan jutottak el az információk az agyamig.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi115/1700Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Ápr. 17 2013, 01:00

Megfordult a fejemben az az ötlet is, hogy egyszerűen elengedem az íjat, s akkor majd az ellenerő megszűnésének hatására megtántorodik, esetleg el is esik. De mostanra már biztos vagyok benne, hogy Rannak van akrobatikája, mivel én is birtokolom ezen jártasságot, így könnyebben kiszúrom a különbséget a megléte és a hiánya között. Ez nem gyakorlás és kecsesség kérdése, itt a skillek döntenek és pont. Végül a logikázás helyett az ösztönök győzedelmeskednek és két ütlegelés és sípcsonton rúgás közepette egy pillanatra bepöccenek, s már lendül is a lábam, hogy gyomorszájon rúghassam Rant. Persze tudatosság is volt mozdulatomban, halovány remény ébredt bennem a küzdelem lezárására. Fogytán volt az életpontom és ha újra lövéstávolságba kerül, akkor már végem lesz. Nincs tovább. Újabb magasugrás kristályt pedig nem fogok elpocsékolni, ki tudja mikor lesz szükségem rá egy küldetésben vagy mikor szereznek az írók a legyártásához megfelelő alapanyagot. Nem érzem csalásnak, hogy bevetek Ran ellen bizonyos pluszokat és megtévesztő cseleket, ő is megtehetné ellenem. Képzeletben csak vállat tudok vonni, az üzleti élet másra nevelt, épp ezért sosem tartottam magam a tisztességesség és a hősiesség mintapéldányának. Azt a szerepet meghagyom Lewisnak. Az udvariasság már megint más lapra tartozott, az mindenek felett!
Annak ellenére, hogy mennyire reménykedtem abban, hogy a rúgásom betalál, mikor ténylegesen sikeres a támadásom, Ran életpontjai nullára zuhannak, ő maga pedig fenékre, s a fejem felett megjelenik a "Winner" felirat, hirtelenjében nem tudok mit kezdeni a kialakult helyzettel. Állok ott, mint egy rakás szerencsétlenség a kezemben ragadt íjjal és csak döbbenten lesek Ranmarura. Bármennyire is akartam ezt a győzelmet, nem voltam rá felkészülve, hogy ténylegesen sikerül. Most mégis mit csináljak? Ha kezet nyújtanék Rannak, hogy felsegítsem, valószínűleg büszkeségből elutasítaná. Artemist minél előbb vissza kell adnom neki és bocsánatot kell kérnem, amiért ujjal mertem érinteni. Most, hogy a kezemben van a fegyvere, bizsergető érzés fog el. Az előző íja is az én tulajdonomban van, illetve csak volt, amíg céhtársamra nem bíztam, hogy használja tisztelettel és megbecsüléssel. De ez az Artemis valami lenyűgöző, páratlanul szép fegyver. Különleges aura lengi körül, s bár nem vagyok íjász, haloványan át tudom már érezni, hogy Ran miért ragaszkodik annyira hozzá, hogy még névvel is felruházza. Továbbra is idétlenül állok a nagy harcos előtt és kivárom, míg megszólal vagy feláll. Hang most úgysem jönne ki a torkomon.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi10/5000Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Cardinal on Szer. Ápr. 17 2013, 21:36

Ossu!

Furcsa egy lezáratlan játékot értékelni, hiába fejeződött be maga a harc. Remélem folytatjátok, érdekes párbaj volt, ami megdolgoztatta a rekeszizmokat is itt-ott Very Happy

12. szinten 65 xp és 150 arany üti a markotok. Ran a képességére további 30 xp bónuszt kap. Artemis 7 xp-vel fejlődik, lévén a bónusz xp nem jár a fejlődéséhez. Lezárom a párbajt.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito Vo36oi0/0Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tatsuki Ranmaru vs Anatole Saito

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.