Tavacska

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Phobos on Csüt. Május 08 2014, 22:38


- Nem hiszem úgy, ígérem - próbáltam újból megnyugtatni. Kicsit még mindig idegesnek tűnt, elvégre nem a legkellemesebb témába vágtam bele. Át tudtam érezni azt a fájdalmat, amit a múlt sötét emlékei téphettek fel. Minden idegennek megvolt a maga démona, amivel meg kellett küzdenie - vagy így, vagy úgy. Lehet, hogy ő nehezebb terhet cipelt, mint bárki más, annak ellenére, hogy még milyen fiatal. Nem voltam abban biztos, hogy Timidus tudhatott erről a teherről, és azt sem, hogyha tudna róla, képes lenne-e megosztani Shu fájdalmát. Nem értettem, miért a helyes útra törekvőknek kell többet szenvedniük - még ennek a világnak, Aincradnak a természetét sem voltam képes megérteni, és így akartam nekivágni az odakintnek. Átkoztam a saját könnyelműségemet, ami az ostobaság útjára térített - és az idegenek többsége ostoba. Nem akartam úgy végezni, hogy semmit, de semmit sem tudok a két világról. Egyrészt ha ténylegesen nem ismerem Aincrad valódi arcát, nem leszek képes túlélni, és kijutni az odakintbe. Másfelől pedig ha nem tanulok eleget az odakintről, - és nem azt várom, hogy az emlékek csak úgy az ölembe pottyanjanak - nem tudok kellő következtetéseket levonni arról, vajon érdemes-e ezekért a célokért küzdeni. Csak tudni szerettem volna, hogy mégis miért kell harcolnom. Nem kellettek az újabb üres, céltalan csaták: határozott, el-nem mosott körvonalú célra volt szükségem.
Kérdése, illetve újabb ajánlata megint csak mosolyra fakadtam, s bólintással erősítettem meg a tényt.

- Boldoggá tennél vele - válaszoltam őszintén. - Addig én is utána járok ezeknek a fantomoknak. Ha jutottam valamire, mindenképpen szólok. - Még utoljára körbenéztem a tavas vidéken. Megkedveltem a helyet, de még túlságosan hideg volt ahhoz, hogy tovább maradjak. Ajánlatára azonban nemet kellett mondanom. - Nem szeretnélek feltartani. Örülök, hogy megismerhettelek titeket. - Azzal tettem két-három lépést hátrébb, az idézés érdekében. A ló a bal oldalamon ért földet, és kissé megbokrosodva várta, mikor pattanok föl a hátára.
Szerinted megéri fáradozni? - kérdezte fölényes hangnemben, miközben enyhe galoppozás közepette távolodtunk el Shuéktól, és a tótól.

- Mindenképpen. - kurtán feleltem rá. Még egy jó darabig hátra néztem, megbizonyosodván arról, hogy ők is elindultak. Nem féltettem őt: ott volt neki a sárkánya.

//Köszönöm szépen a játékot! ^^//

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi10/2900Tavacska - Page 6 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 21 2014, 20:55

Raven: Pókháló Pajzs (+3 páncél +1 erő)
Shukaku: Erős Koboldgyűrű (+4 fegyverkezelés)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Danee on Szer. Júl. 09 2014, 14:20

//Miu

A térkép szerint kellett erre lennie egy tónak. Furcsa mód, nem vezetett a partjára semmilyen kijelölt ösvény, így a domborzati vonalakat elnézve egy girbegurba csapást jelöltem ki magam előtt, miután az Urbusból vezető útról letértem.

A pixel-dzsungelben térdig ért az alig pár perce véget ért szemerkéléstől nedves a fű, s ahogy haladtam beljebb a dombok irányába fás-bokros vadon kezdett  magasodni előttem, végül már egész kis összefüggő erdőbe vezetett az utam.

Furcsa volt, hogy nem ösvényen haladtam, néhol az avar alatt megbúvó gyökerekben, máskor meg letört faágakban akadt meg a lába, vagy csak egyszerűen a vártnál mélyebbre süppedt a csizmám, ahogy törtem az utat magam előtt. A fák, tüskés bokrok ágait hajtottam félre, hogy aztán magam mögött nagy slunggal csapódjanak vissza, mintha csak felajzott íjak lettek volna.
Madarak emelkedtek a magasba közeledtemre, toboz reccsent a talpam alatt, a közelben állatok neszezése hallatszott, míg végül kékes csillogást pillantottam meg a fák dereka közt.

Ott volt előttem, fűbe és sásba öltözve a tó, s nem messze üres stég nyúlt be a partról. Pár perc múlva már a stég széléről lóbáltam a lábam, miközben a termosz-szerű edényből kortyolgattam a jól eső forró gyümölcsteát. Idefele került bele vadmálna, szeder a bokrokról, s már szépen megpuhulva görögtek az ajkamhoz egy-egy kortynál.

A tó környéke csendes volt, csak a madarak csivitelése és néha egy-egy béka kurutty hangzott fel. A túloldalon őzikék oltották szomjukat. Ahogy a tó fölé hajoltam a stégről sok-sok apró halat vettem észre a cölöpök közt úszkálni, s ahogy lassan elvesztem az áramlatot formáló mozgásukban feltűnt hogy van alattuk pár méretesebb példány is. Akkor jutott eszembe, hogy felavatom a "majd csak jó lesz egyszer" felkiáltással megvett pecabotomat meg a mellécsapott horgászfelszerelést. Én magam talán egyszer ha horgásztam odakint, de videón számtalanszor láttam már, hogyan is csinálják a profik.

Nem kellett dobnom, olyan sokan és olyan közel voltak, elég volt csak belelógatnom a csalival feldíszített horgot a damil-szerűség végén.
Rá kellett jönnöm, hogy bár a környezet rendkívül pihentető volt, mégis, a halak lustasága kezdett türelmetlenné tenni, és kezdtem el is unni magam.

Kellett volna a társaság, beszélgetni, meg versenyezni, hogy ki a mázlistább, vagy épp ügyesebb. Gondolkoztam egy darabig, sorra vettem kit miért hívnék, voltak érvek jó néhány ismerős mellett, de mindvégig ott motoszkált bennem, hogy a Miu nevű lányt, akit az egyik küldetésen ismertem meg futólag, milyen jó lenne viszont látni, meg kicsit babusgatni. El is mosolyodtam az ötletre, s már ment is a levél neki címezve, koordinátákkal megtoldva:

Danee írta:Szia Miu! Én vagyok, az a srác a 9.szintről, a küldetésről, aki elkapott és... na mindegy. Lenne kedved talizni, beszélgetni, esetleg horgászni egyet? Tudok egy nyugis kis tavat, ha van kedved gyere el!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi7010/7300Tavacska - Page 6 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Miu on Hétf. Júl. 21 2014, 13:21

//Danee//


Káosz. Ez a legjobb kifejezés a szobám állapotára. Szanaszét heverő füzetek és bűvész kellékek. Nem arról vagyok híres, hogy pedáns rendet tartanék a dolgaim között. Mindennek lenne helye csak nem teszem vissza, miután használtam. Sokkal egyszerűbb otthagyni mint elrakni csak így egy idő után olyanná válik a terep, mint ha egy bombát robbantottak volna a szobában. De ma erőt veszek magamon és rendet teszek. Épp belekezdtem a takarításba, mikor valami pityogást hallottam. Mi ez? Meglepetten nézem a megjelenő üzenet jelzést. De a ki a csuda küldene nekem üzenetet? Az üzenet első mondata után, már rájöttem kitől jött az üzenet. A másik felét meg csak furcsállva olvastam. Miért is akar velem találkozni?...Nem értem. De most rendet rakni készültem. De, ha hívnak csak menni kéne, főleg hogy engem a kutya se szokott elhívni sehova. Egy ideig nyüglődtem magamnak, majd ejtve a takarítást, elindultam a megadott koordinátákra. Válaszolni a levére meg elfelejtettem, annyira elmenekültem a rendrakás előle…A 2. szintre eljutni nem volt nehéz, meg sok idő. De a tóhoz már kicsit érdekesebb volt az út. Pláne úgy, hogy amúgy is nehezen állok meg két lábbal a földön, hát ha még ilyen kesze-kusza az út. Bár itt még út sincs…Minden létező kiálló gallyba beleakadtam és minden létező kőbe és gyökérbe felbuktam. Már-már kezdtem vissza sírni a nyűgös rendrakást. Mikor végre a célhoz értem, egy szép hasra esést produkálva estem ki a rengetegből. A fejem fogva tápászkodtam fel és miután teljesen stabilnak éreztem a talajt, körbe néztem a tájon. Végre megérkeztem itt a tó előttem.  Óvatosan oda tipegtem Daneehoz – szép lassan, mert mára nem kell több esés - és ráköszöntem.
-Szia!
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi10/2100Tavacska - Page 6 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Danee on Szer. Júl. 23 2014, 17:33

Hiába üldögéltem a bot mellett, nem jött a kapás, pedig sok hal volt a vízben, de mintha kiszagolták volna a csapdát, egyiknek sem akaródzott ráharapni a horogra
- Szia! - vágtam rá, még mielőtt megfordulhattam volna. A kedves női hangot hallva, biztos voltam benne, hogy nem kell tartanom tőle, és majdnem olyan biztos voltam benne, hogy Miu az, akit vártam.
Félretettem a pecabotom és óvatosan tápászkodtam fel a stég széléről
Nem kellett csalódnom, tényleg az a lány állt velem szemben, akit még az előző küldiről ismertem meg, már ha azt a pár percnyi időt annak lehet nevezni.
Érkezése boldogsággal töltött el és mosolyt csalt az arcomra:
- Köszi, hogy eljöttél! Nem voltam benne biztos, hogy lesz-e kedved, vagy hogy zavarhatlak-e ma ilyesmivel - léptem hozzá közelebb, s egy-egy puszit nyomtam az arca mindkét felére
- Remélem nem volt túl rázós az utad! Idefelé nincs egyetlen jól bejáratott ösvény se. Azért, látom, téged is megtréfált az erdő - töröltem le mosolyogva a saras mázgát az orra hegyéről, a homlokáról
Ezek szerint őt hallottam egy nagyot csattanni pár perce, de hát gondolhattam volna, hogy nem valami állat az
- Foglalj helyet! - intettem a bot melletti üres részre a stég széle felé. Bár nem volt túl széles a stég vége, azért el tudtunk volna kényelmesen férni egymás mellett
- Megkínálhatlak gyümölcs-teával? Még meleg! Most nyitottam ki a termoszt, nem rég! - gondoltam hacsak nem tea-ellenes, biztos jól esne neki egy kis meleg frissítő folyadék ezután a hosszú barangolás után a vadonban
- Van pecabotod? Tudok adni, ha esetleg nem hoztál magaddal! - kerestem elő gyorsan a második darabot az inventorymből

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi7010/7300Tavacska - Page 6 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Miu on Vas. Aug. 03 2014, 20:06

Kicsit meglepett a túlzottan is barátságos fogadtatás.  Nem értettem mire fel ez a nagy kedvesség, mikor egyszer láttuk egymást egy küldetésen és ott se valami jó belépővel fogadtatott. Bár most legalább nem hajította mellém a kardját és nem ugrott a nyakamba, ez piros pontot érdemel…Megszeppenve figyeltem és hallgattam Daneet. Nem igazán tudtam erre mit reagálni. Most tényleg ilyen barátságos vagy ez csak valami rossz vicc felvezetése akarna lenni, aminek a végén én fogom megjárni. De nem gondolkozunk a rossz dolgokon, most foglalkozzunk a tényleges történésekkel…Danee intett a stég széle felé, én meg még mindig megszeppenve és bizonytalan léptekkel oda mentem és leültem. Mikor már teával kínált kicsit feleszméltem és kezdtem magamhoz térni a meglepett állapotomból.
-I-igen, köszi.
Veszem el a poharat megszeppenve. Valahogy ez az egész túl idilli. Az ilyen dolgok pedig nem igazán voltak részesei az életemnek vagy ha netán még is, akkor nagyon gyorsan vége lett, ami ahhoz vezetett, hogy én koppantam egy nagyot és lettem a nevetség és a gúny tárgya…Nehéz nem úgy tennem, mintha nem lenne számomra furcsa ez az egész jelenet. Valahol félek, hogy ha hagyom magam elragadni ezzel a jó pillanattal, akkor a végén megfogom bánni…A magam lelki kavargásából a pecabot szó rántott vissza. Peca? Igen valami horgászat is volt említve az üzenetben. Bár éltembe nem horgásztam és gondolom ez is másképp működik itt mint kint működne. A vadászatot is csak nem rég kezdtem le megérteni, most meg itt van a horgászat…
-Nincs. Még éltemben nem horgásztam, azt se tudom az mi fán terem…
Pillogok értetlenül és nézegettem azt a pecabotot ami már elő van véve.
-De, szívesen horgászok veled csak magyarázd el, hogy kell.

 
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi10/2100Tavacska - Page 6 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Danee on Kedd Aug. 05 2014, 13:12

Igen! Siker! Nem tudtam mit fog reagálni első találkozásunk miatt, azonban úgy tűnt, hogy ha nem is teljes bizalommal, de mégis csak pozitívan áll a meghívásomhoz, és talán az egész lényemhez. Jó munka Danee! - veregettem magam vállon képzeletben, miközben egy-egy kíváncsi, lopott pillanatra gyönyörködtem a lányban, ahogy a teáját iszogatja. Nem mertem mereven bámulni, még a végén valami rosszat sejt, és elrontok mindent! Pedig hát, olyan szép kis lány! Már a gondolattól is libabőrösnek éreztem magam, hogy itt ülünk egymás társaságában.

Igen, láttam rajta, hogy ha nem is könnyedén, de apránként megnyugszik. Talán tényleg durva volt az az attrakció a küldetésünk elején, de hát vicces volt és kihagyhatatlan. Legalább is én jól szórakoztam, ha más nem is. Azért nem bízott meg bennem elsőre, ahogy láttam rajta, de az igazat megvallva én se tenném magammal szemben. Kitudja mit tettem a teájába? Talán percek múlva elhomályosodik a tudata, és engedelmes babaként hagyja majd, hogy kényem, kedvem szerint azt tegyek vele, amit akarok. Például megfosztom a ruháitól, aztán gyorsan és brutálisan magamévá teszem, megcsonkítom, és felgyújtom, majd elvágom a torkát és újra megerőszakolom. A blúzát.

- Nos hát, én sem vagyok az a nagy horgász - közben elkerítettem az ominózus MÁSIK horgászbotot is. Természetesen rózsaszín volt, apró hello kitty fejecskékkel telematricázva, nem. Sima pecabot volt, ami a Kezdetek Városában egy csomó npc boltban kapható
- Talán kétszer-háromszor pecáztam komoly felszereléssel életemben összesen -
s ha már Miu leült, oda ahová invitáltam, a stég végébe, én meg botostul letérdepeltem rézsút mögé és mellé, hogy azért lásson, ha felém fordult, de ugyanakkor fontos volt hogy úgy és oda telepedjek le, ahová tettem
- Azonban a videojátékok többségében és itt a SAOban is nagyon le van egyszerűsítve, megmutatom, ne ijedj meg! -
hajoltam fölé, s a pecabotot átemeltem a feje fölött az ölébe.
- Szóval, ezen a végén kell két kézzel ráfogni. Mármint a botra. -
karoltam át, a kezeim vállától a karjain végigfutva az ölében hagyott botra terelték a kezecskéit. A mellkasom önkéntelenül hátának préselődött, szám pedig a füle magasságába került, így kénytelen voltam halkabbra venni a hangom, nehogy megsüketüljön tőle, vagy ilyesmi
- Így -
fogtam rá a kezére, s akár egy marionett babát, őt is úgy irányítva emeltük a magasba a botot és mikor már egészen a fejünk felett, magunk mögött volt a túlsó vége, egy erőteljes mozdulattal előresuhintottam vele. Az előkészített horog, csalistul, mindenestül pedig szépen röppent előre a lendülettől no meg a saját súlyától.
- Most már tartsd a kezed az orsón, és ha feszül a damil kezd el tekerni. Ha nagyot megfeszül, és úgy érzed el fog pattanni, akkor engedj kicsit rajta. A valóságban nem egészen így működik, de hát ez csak egy játék. Menni fog -
pislantottam rá biztatásként a válla fölött alig pár centire az arcáról.
Aztán mintha mi se történt volna, magam is helyet foglaltam mellette és kézbe kaptam a másik horgászbotot
Még épp időben, mert lám máris kapásom van:

//egy Bakancs

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi7010/7300Tavacska - Page 6 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Phobos on Szomb. Nov. 22 2014, 08:50


/Arany nyílvessző, fekete toll - Cearso & Raven/

Az arénában szerzett nyeresége után úgy érezte, bármit megtehet. Bár még mindig felébredt még a legmélyebb álmából is, amint az ismeretlen sugallat - vagy talán ösztön - egyre többet kért tőle. Magának szabott parancs volt, melynek tűzzel-vassal, de eleget kell tenni.
Bosszú, bosszú, bosszú. Nem csak Endén, de azokon a férgeken is, akik ez tették veled! - Hogy miért beszélt önmagáról úgy, mintha egészen más egyén lett volna, nem izgatta. Úgy érezte, megteheti, elvégre senki, de senki sem szabhatott gátat gondolatainak és érzéseinek. Az övéi voltak, senki másé, hogy csak úgy elvegyék és bitorolhassák. Ösztönösen védekezett - még akkor is, amikor nem érezte a külső tényezők általi ostromlást, melyet az új ismeretségek során szokott tapasztalni. Miért akarnak többet tudni róla, ha csak magukkal és senki mással nem foglalatoskodnak? Szerintük az emberi lény csakis a kommunikáció útján képes az új ismeretségek megkötésére? Számos út létezett, melyet csupán a megtapasztalás útján lehet megérteni, de szemlátomást senki nem akart ebből a kegyből részesedni. Az embert a gondolkodás és az érzések komplexebb egyvelege különböztette meg az állattól, mégis, a fiú nem egyszer találkozott majomszabású egyénekkel. Az ostoba bunkókkal, akik a legkisebb aspektusok fölött oly könnyedén elsiklanak, mintha azok nem is léteznének - pedig minden apró dologban annál hatalmasabb válasz rejlik. Az árulás mellett a gyermeki értetlenség volt az, ami még jobban feltüzelte Raven haragját, ráadásul a sugallat is azt diktálta, hogy ne legyen kíméletes velük szemben - még ha Anat el is magyarázta a klikkesedés és miegyéb emberi tényezők nagy jelentőségét.
Mennie kellett. Belső késztetése azt diktálta, hogy mozduljon ki a Limen falai közül, egy ismerős idilli környék menedékét keresve. Fel-alá járkált a szintek között, arcába kapucnit húzva, őszi időjáráshoz alkalmatos, térdet verdeső viharkabátjában. Felhős idő volt. A nap kevésbé tudott átsütni a vastag égi takarón, de néha-néha egy-egy incselkedő pillantást vethetett Aincradra. A fiú az ég felé nézett, miközben tekintetét a tó felé fordította. Régi, de nem rossz emlékeket idézett föl benne: az oroszlán idomítása. El is felejtette már, milyen fontosnak gondolta a genjuk - a fantomok - barátságát. Rá kellett jönnie, hogy az sem több egy szemfényvesztésnél, illúziónál. A jótól meg kellett válni egy fontosabb ügy érdekében - ennek ellenére Ravenben mély szomorúság tört fel, ahogyan visszagondolt a nagy nehezen kialakított kötelékek szépséges momentumaira. ~ Tényleg hamis-barátság lett volna? Nem, ennél jóval több. ~ Elgondolkodva ült le a hidegtől megszikkadt homokba, s a tó vize felől áradó hideg jóleső, csípős szelének halk játékát hallgatta.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi10/2900Tavacska - Page 6 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Cearso on Vas. Nov. 23 2014, 23:31

Újult erővel indultam neki a mai napnak, hiszen az Anat-tal történő tárgyalás nem éppen úgy zajlott le, ahogy előre elterveztem. Talán jobban jöttem ki a dologból, talán rosszabbul, a fene tudja.. Egy a lényeg, most szép sorban fel kell keresnem a céh tagjait. Minek is mentem ebbe bele? Talán tényleg jobb lenne, ha lennének olyan ismeretségeim a játékon belül, amik közelebb vihetnek megérteni a bent ragadt játékosok gondolkodásmódját. És vajon miért verődnek össze egy céhben? Persze azon túl, hogy megunták a szóló részét a játéknak.
De hol kezdjem a keresést? A legegyszerűbb az lenne, ha írnék nekik egy üzenetet. Ehhez ahhoz azonban tudnom kéne a nevüket, ami sajna nem ragadt meg az emlékezetemben az Anat-tal folytatott beszélgetés alatt. A fene, az ő nevüket is le kellett volna írnom.
A bolyongást a Kezdetek Városában kezdtem, ahol nem sikerült összefutnom szinte senkivel, akivel meg összefutottam, az nem olyan volt akivel sokáig mutatkozni akartam volna.
Így jutottam el a második szintre. Persze egyáltalán nem számítottam arra, hogy akár csak egy taggal is összefuthatnék erre fele, lévén a Kezdetek Városa az üzletelés fellegvára, a céhház meg elméletben a tizedik szinten található.
Magam is meglepődtem, amikor az egyik játékos indikátora mellet, ugyanazt a céhjelzés találtam, ami Anat-nak volt. Biztos vagyok benne, hiszen az az aprócska jel teljesen beleivódott az emlékeim közé, ami igazán nagy szó annak, aki ismeri a helyzetemet. Odamegyek a közelébe, persze próbálom nem megzavarni abban, amit csinál. Csak érdeklődve figyelem, vajon mit is csinálhat itt egy Artes-tag ennek a tónak a partján ülve.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi10/5900Tavacska - Page 6 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Phobos on Kedd Nov. 25 2014, 13:02


A nyugalom manifesztálódott maga elé, mégsem tudott másra gondolni, csak a fejében lévő, dühtől és ármánytól visszhangzó hangra. Képtelen volt arcot, személyt társítani a mély, rekedtes gurgulázó, majdhogynem az indulatoktól dallamos neszhez, mely majdhogynem minden gondolatban megfogalmazott problémáját orvoslásának a módját tudhatta. Akárki vagy akármi is lehetett, a rejtélyes sugallat éppúgy ismerte a fiút, mint ő magát - vagy talán jobban is? ~ Mit tudhat egy sugallat annál, ami most van… többet? Nem hinném. Senki sem ismerhet igazán, csak én magamat. Egymagam vagyok. Hogyha tényleg létezne egy ilyen lény, nem titkolná, mi valójában. Én sem titkolom. ~ Tisztában volt vele, hogy a gyűlöletes sötét egy szép napon akár fel is emésztheti őt, a lovagot, aki bosszúért kiáltott. Hiszen mi lehetne jobb megoldás az elégtételszerzésnél? Még a nem-ostoba, tudálékos emberek sem mondhatták meg helyette, mi ez az érzés, ami végső elkeseredettségében a pixelontásért kiált. Még egy, a szívében már Aincradhoz tartozó gyermek, meg a sárkánya sem tudhatott róla. Sem Anatole, aki akkor valóban megelőzte azt a folyamatot, ami ehhez az állapotához vezette a fiút, de még Kayaba Akihiko sem tudhatott egy amnéziás, vérző szívű lovag érzéseiről. Az emóciók másodlagosak voltak, s nem a pillanatnyi, hanem egyhónapos harag vezényelte Ravent - az idő pedig gyorsan telt. Napok, hetek után először döntött úgy, hogy egy napot nem a grindelésre, valamint a tizenhat órás alvásokra, a vegetatív időtöltésre szán, hanem inkább a belső vívódásra. A hang és az Endéhez köthető árny felzaklatta, s természetesnek vélte, ha ezek ügyében válaszokat követel. De nézhet-e a céhvezér vagy azon személyek szemébe, tiszta lelkiismerettel annak érdekében, hogy oly természetességgel nyilatkoztassa ki valódi szándékait? Gyilkost keresett, hogy ő maga is azzá váljon: egy féreg és egy barát vérontójává.
Tedd meg. Tedd meg. - A sugallat megkövetelte ennek a válasznak a pozitív módon való nyugtázását. S mire Raven végül eleget akart tenni a kapzsi, szenvedéllyel-teli érzésnek, megérezte az őt figyelő tekintetet. Fejét a jól sejtett irányba fordítva, a csuklya alatt viszonozta az ismeretlen szándékú egyén pillantását. Fogalma sem lehetett arról, mit akarhat a szóban forgó idegen, de ha bármit is el akar érni, a fiú sietősebbre fogta az ügyet. Lassan felállt, komótosan szembefordult vele, bal kezét csípőjének támasztotta, s ugyanarra a lábra helyezte testsúlyának oroszlánrészét. Fejét kicsit felszegte, hogy az ismeretlen egyén láthassa a kapucni alatt megbúvó fagyos, tompa mosolyt.
- Mit parancsolsz tőlem? - A mosoly ellenére hangja érzéketlen mormogás maradt, de őszinte kíváncsisággal méregette az ismeretlen egyént, annak reményében, hogy előbb-utóbb rátér a konkrétumokra.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi10/2900Tavacska - Page 6 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Cearso on Kedd Nov. 25 2014, 22:53

Ez a nap se számított eddig az izgalmasak közé, egészen addig a
pillanatig, amíg egy ilyen helyen találkozok az Artes egyik tagjával.
A kérdés csak az, hogy ismét csak szerencsém volt, vagy Artes tényleg ilyen módon van jelen minden egyes szinten a játékban?
Csendben figyelem a srácot, és közben azon gondolkozok, vajon mire is gondolhat, majd mikor észreveszi, hogy figyelem:
-Nem parancsolok semmit, csak szokatlannak találtam, hogy egy ilyen helyen találkozzak az Artes egyik tagjával.
Én sem értem, hogy miért pont itt kerestem őket, de olyan érzésem volt hogyha itt keressem őket, akkor abból nem lehet semmi probléma. Talán csak egy megérzés volt. Talán valami más. De nézzük a dolog jó oldalát, legalább találkoztam valakivel a céhből.
A nagy gondolkodásban egészen eddig el is felejtettem bemutatkozni.
-Cearso vagyok. Az Artes leendő fegyverkovácsa... Ha minden jól alakul.
És a bemutatkozás után félénken megemelem a kezem, hátha elfogadja azt.
Ennyi információ bőven elegendő, ha tényleg sikerül bekerülnöm a céhbe, akkor valószínűleg a többi dolgot is el fogom mondani, ha úgy akarja.
Még szórhatnám az információkat, arról hogy Anat szerint jó lenne, ha minden céhtaggal megismerkedhetnék, vagy hogy azért nem keresem fel a céhházat, mert még nem vagyok tízes szintű, de a srác hideg viselkedése azt súgta, hogy ezek lényegtelen információk az előzőhöz képest. és nem úgy tűnik, hogy túl sokat akarna most foglalkozni velem, ezért inkább mély csendbe burkolózom amíg nincs fontosabb közölni valóm. Egyébként se szokott sok szerencsém lenni az ilyen véletlen találkozásokkor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi10/5900Tavacska - Page 6 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Phobos on Kedd Dec. 09 2014, 17:24


Nem sietett. Első ránézésre jó adag türelemmel lehetett megáldva, de a lovag annál inkább sürgetőre akarta fogni az ügyet, annak fontosságától függetlenül. Jobb lábát a bal térdére csúsztatva, testsúlyának oroszlánrészét a földnek támasztott kezeire összpontosította. A kérdését jogosnak vélte: a fiú ismeretlen volt, még sosem látta. Említeni sem említették, hogy bármi köze lenne a céhhez vagy valakihez, aki az Artes kötelékébe tartozott. Emellett a megjelenése is enyhén kihívó volt - főleg azok a szemek. Valamire emlékeztették Ravent, de etéren is sötétben tapogatózott.
- Valóban az lenne? - kérdezte, őszinte csodálkozással a hangjában. - Végülis... - Nemtörődöm módon rándította meg vállát. A gondolatmenetet az elméjében felsorakoztatott kérdések zavarták meg. Nemigen próbálta meg az elvesztett fonalat fellelni. Időpocsékolás.
Tekintetét a jóindulatúan nyújtott jobbra emelte. Kezdetnek ennyivel is beért, és a lovag, a hidegre fagyott, száraz homokból fölállva, a gesztust viszonozva megszorította a Cearsonak nevezett egyén kezét, érezze csak, mennyi erő lakozik a fiúban - persze, ebben a világban még az erő is relatív volt. Semmi sem garantálta, hogy ez a hatalom az odakintben is fellelhető. Őszintén szólva Raven igencsak csekély esélyt látott rá.
- Ó, új hús. Érdekes - vallotta be, sejtelmes hümmögés kíséretében. Kezét állának nyomva egy darabon elgondolkodott, mielőtt folytathatta volna. - A nevem Raven. Az Artes potion- és méregfőzője. - Aprót még biccentett, mielőtt elengedhette volna az ismeretlen kezét. - Ha jól alakul - ismételte, enyhén kérdőre vonva a szavakat. - A többiek beleegyezését kéred a csatlakozáshoz vagy más oka van annak, hogy felkerestél? - Nem kertelt, szüksége volt az okra. Anat mostanság nagyon beindíthatta az üzletet, ha már Shukaku után másokat is beszervez a céhébe. Igazán érdekelte, a szóban forgó céhvezér milyen ismeretségen keresztül került kapcsolatba ezzel a fiúval. Talán hamarosan megtudhatja.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Tavacska - Page 6 Vo36oi10/2900Tavacska - Page 6 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.