Tavacska

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Tavacska

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 27 2012, 19:52

Egy elhagyatott helyen egy közepes mélységű és méretű tavacska, ahol fürdőzhettek, úszhattok, stb.

Sajnos csak volt.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 26 2015, 22:49-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Adachi Kaede on Pént. Jan. 04 2013, 22:49

>> Kimiko <<


A sok küldetés meghozta jutalmát, és végre átléphetett az elf lány a második szintre, azonban egy kisebb bug miatt nem a városba teleportálta le a kapu, hanem egy kis eldugott helyre, ahol egy tiszta vizű tavacska állt. A szőkeség értetlenül állt a tó tükörképét nézve, és a benne úszó halakat kezdte el bámulni. Néha-néha egy kicsit feltámadt a szél, és az meglendítette hosszú lenszőke haját, és vele együtt a tó vizét is, ami miatt megtört a tükörkép. Ezután persze megszakadt a látvány illúziója, és Kaede felnézhetett a tó tiszta képéről máshova is. Kellemes hely volt ez a második szint is, bár nem sokat különbözött az elsőtől. Enyhe tériszony azért elkezdte gyötörni a gyomrát, amikor belegondolt, hogy jóval magasabbra került, mint eddig volt, de amikor eszébe jutott, hogy az egész világ egy lebegő kastély..a gyenge émelygés megszűnt létezni, és helyét egy jóval nagyobb váltotta fel. Érdekes, hogy már lassan több, mint fél éve él ebben a világban de még bele sem gondolt, hogy egyre magasabbra fog törni, és ezzel az eleve is magas tériszonya is nőni fog. Egy-két perc el kellett neki, hogy rájöjjön..stabil a lába alatt a talaj, és lezuhanni sehova nem tud. Aztán eszébe jutott a bug, ami iderepítette a város helyett, és ezt az elméletet összekötötte a félelmével, ami után arra jutott, hogy a legközelebbi teleportálás már egyenesen ki is repíti egész Aincardból. Áhh...túl keveset aludt. Inkább most a haszontalan gondolatok helyett azzal kellet volna törődnie, hogy megtalálja a várost. Használhatta volna a kristályát is, de az új hely izgalmas érzete ezt nem hagyta neki. Maga akarta megkeresni a város, a saját lábaival. Lassan útnak is indult abba az irányba, amerre a legtisztábbnak látta az utat, alias mob mentesnek.Tett egy jó nagy kört, de az a jó nagy kör felért a semmivel. Az idő túl hűvös volt ahhoz, hogy most ezt optimistán fogná fel, mert más helyzetben biztosan már a tóban úszkálna, de így a fagypont határán elég kellemetlen lehet. Így hát leül újra a tó partjára, és várja a felmentő sereget. Közben az inventoryjában nézegeti a felszerelését, a kristályait, és a potionokat is átszámolja, hogy meg van-e a minimum, amit ő megadott magának. Talán erre jár majd valaki, aki jobban ismeri a szintet. Kaede azért reménykedik, hogy az a valaki nem egy mob lesz, de annak is lenne jó oldala, hiszen biztosan kapna érte nem kevés exp-t ha levadászná. >:3
Adachi Kaede
Adachi Kaede

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Tavacska Vo36oi128/150Tavacska 2yjvlht  (128/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kimiko on Szomb. Jan. 05 2013, 20:35

Az első szinten császkáltam a dungeonban. A map már fel volt derítve végig, valami jó lélek járhatott erre. Néhány mobba azért beleütköztem, de próbáltam futni tőlük, ahogy csak tudtam. Sajnos, xpvel nem nagyon szolgáltak a mobok, mondhatni nullát kaptam, mivel egyet sem öltem meg, jóformán csak futottam. Nem tudtam, mihez kezdjek a fegyvereimmel. Még mindig nem tudom használni őket. Addig-addig szaladgáltam a dungeonban, hogy eljutottam a második szintre. A második szint, számomra még felderítetlen vidék. Még itt sem jártam, pedig a menő frontharcosok már följebb vannak. Egyszer, majd én is frontharcos akarok lenni. Az az idő is elég volt, amit ebben a világban töltöttünk. De mindennek van egy jobb oldala… Ez a világ is nagyon érdekes, realisztikus, az érzelmek, az emberek. De egy dolog hiányzik belőle, ami néha jó, néha rossz, az a fájdalom. A fájdalom akkor válik hasznodra, ha valakin bosszút akarsz állni, vagy meg akarsz kínozni. De elég kínzás az, ha elkezded az ellenfeled ütni, majd ha marad egy kis hpja, akkor megállsz, a halál közeli élmény is egyfajta fájdalomként könyvelhető el. Mindezek a gondolatok jártak a fejemben, miközben mentem a második szint útjain. Néhány emberkével találkoztam, akiket megfigyeltem, és kissé jóval erősebbek voltak nálam. Már a felszerelésük is erősebbnek nézett ki az enyémtől. Nekem mim volt? Egy szakadt köpenyem meg egy bőrrucim. A bőrruci az nagyon hasznos volt, mert megvédett 4 pontnyi sebződéstől, a köpeny is jó volt… Valamire… Miközben mentem, egy vad farkas támadott meg. Érdekesnek nézett ki a mob. Az orra, kockás volt, úgy nézett ki mint aki az orrát kigyúrta, és kockás izmok nőttek volna ki rajta. Futottam is, nem kellett kétszer mondani! Ha tudtam volna a fegyverem használni, akkor talán visszafordultam volna, és megöltem volna a mobot. De így nehezen. Puszta kézzel, nem sokra mennék. A mob gyors volt, de én gyorsabban futottam. Beértem egy erdőbe, majd tovább futottam, észre sem vettem, hogy addig-addig szaladok, hogy már a mob rég lekopott… Amikor feleszméltem, már késő volt, és egy óriási csobbanás hangja hallatszott mindenütt… Bele estem a vízbe. Nagyon nagy szerencsémnek köszönhetően, egy vízi mob sem támadott meg. Már ha van itt ilyen, mert én aztán nem tudtam, hogy léteznek itt vízi mobok. De biztos… Miért ne?! A félelem még bennem volt, nem akartam, hogy egy mob ebédje legyek, ezért egyből kimásztam a vízből. És a partra feküdtem. Gyorsan intettem magam elé, lecseréltem a ruháimat. De csak azokat a ruhákat, amik a páncél alatt voltak, magát a páncélzatot nem, annak nem kell amúgy se sokat száradnia. De a hajam attól még vizes volt. Ha erre járt volna egy elvetemült férfiú… Akkor aztán nagy bajban lennék, mert milyen jó látvány lehetett egy rózsaszín hajú vizes nő a parton. Körül sem néztem, csak ledőltem száradni… Addig-addig, hogy elaludtam.

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Tavacska Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Tavacska Vo36oi125/150Tavacska 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Adachi Kaede on Vas. Jan. 06 2013, 15:20

Elf létére elég könnyedén el képes tévedni az erdőben, pedig az ember azt hinné, hogy a bájital hatására egy kis ész is ragadt rá, de ez sajnos nem így van. Az ital csak a képességeit, és a külsejét változtatta meg, ezeken kívül semmi mást. A tó partját kezdte a szemével végigmérni, ugyanis nem nagyon kedvelte a vizet, és így a víz elemű mobokat is legszívesebben elkerülné, persze csak ha lehetséges. Ahogyan égszínkék szemével a tó környékét böngészte, hirtelen megakadt a szeme egy rózsaszín folton. Legelőször hátra lépett egy-kettőt, hiszen az első tippje az volt, hogy meg is találta élete első vízi mobját, de szerencsére tévedett, és az idegen létforma csak egy játékos volt. Egyből közeledni is kezdett felé, majd mikor már egyre tisztábban kezdte látni, arra lett figyelmes, hogy a rózsaszín pamacs egy lány, és méghozzá egy alvó lány. Ez nem jó jel, szerencse, hogy Kaede találta meg előbb, és nem egy piros játékos, mert akkor ő biztosan már addigra halott lenne. Hallott arról a kis bugról (vagy minek lehet nevezni), hogy ha valaki elalszik a városon kívül akkor nagy esélye van arra, hogy mire felébred, már egy párbaj közepén lesz, már ha felébred. Ezért is a szőkeség hamar odaszaladt az idegenhez, és elkezdte ébresztgetni. Amikor a lány testét kezdte lökdösni a kezével, hogy végre ébredjen fel, akkor látta, hogy az élete maximumon van, tehát nincs semmi baja. Ez azért megnyugtatta Kaede-t, de mégsem annyira, hogy csak úgy itt hagyja.
- Ébresztő, ne itt aludj el. Menjünk vissza a városba, és keressünk neked egy fogadót. Ott majd elaludhatsz. Biztonságban, és nyugalomban. - hozta fel hamar számára a város szócskát, hiszen ha szerencséje van, akkor az idegen lány ismeri a város pontos helyét, és akkor talán még sötétedés előtt a városban találja magát. Ha így lenne, akkor mindenképpen figyelni fogja az utat, hogy többször ne történjen meg vele ez a kellemetlen helyzet, amit ő csak egyszerűen "eltévedésnek" nevezett el.
- Nem kell félned tőlem, nem akarok tőled semmit. Adachi Kaede vagyok, és elf kasztú, mint látod. - nyugtatta meg a lányt, majd bemutatkozott és a hosszú, hegyes fülére mutatva elnevette magát. Szimpatikus volt neki a kis rózsaszín. Talán talált magának végre egy barátot, és nem kell tovább egyedül rónia a szinteket, mert ez így eléggé unalmas, legalábbis számára, aki a társaságot, és a nagy közösséget szokta meg a való életben.
Adachi Kaede
Adachi Kaede

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Tavacska Vo36oi128/150Tavacska 2yjvlht  (128/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kimiko on Szer. Jan. 09 2013, 14:30

Aludtam csak szimplán a parton, nagyon kényelmes volt a kis füvecske amiben feküdtem. Főleg, hogy itt nem annyira koszolódok be tőlük. Egy lány ébresztett fel. Első pillantásra furán nézett ki... Szőke, és a füle hegyes. Pont úgy nézett ki mint egy elf. Hát itt vannak elfek?! Ha tudtam volna, én is az lettem volna. De elég meglepetést okoz nekem ez a játék azzal, hogy már így is megváltozott egyszer a kasztom... Ez pont elég meglepetés számomra, főleg, hogy a harchoz nem konyítok így se semmit, most aztán végképp... A lány felébresztett, és be is mutatkozott nekem. Én még félig kómásan válaszoltam neki:

- Sz-szia. Kimiko vagyok.

Megtöröltem a szemeimet, majd egy kicsit ásítottam, ásításom persze eltakartam a kezemmel, mert azért egy úri hölgy vagyok. Feltápászkodtam, majd mondtam a leányzónak egy pár mondatot:

- Köszönöm, hogy felébresztettél. Ha nem ébresztesz fel, aludtam volna estig, addig meg kitudja mennyi mob fog erre járni... Tudod merre van itt a város Kaede-chan? Annyira nem vagyok jó a térkép használatában, de gondolom te azért csak jobb vagy nálam...

Mondtam neki, enyhén utalva arra, hogy jó lenne ha megmutatná az utat a városba, mert sötétedés előtt jó lenne odaérni. Este elszabadulnak idekint az esti mobok, és nem lesz egy kellemes időtöltés este eljutni a városba. Azért minden esetere, lecsekkoltam a fegyvereimet. Nálam voltak még... Mondjuk, ha elvesztem őket nem nagy baj, így sem tudom őket használni. Nem tudom, hogy válaszolt-e a lány, ha válaszolt, ha nem, én ezt mondom neki:

- Kaede-chan, mit szólnál, ha felvennélek a friendlistemre? Majd meghívlak egy virtuális sütire, hálából.

Mosolyogtam a kis elfkisasszonyra. Reméltem, hogy ő jobban ért az vmmorpgkhez mint én, mert nekem ez az első játékom. És hát, az nagy előnyt élvez itt, aki már játszott életében valamikor mmorpgkkel, vagy eleve valamilyen virtuális játékkal. Szerintem, jelenleg én vagyok a leggyengébb mindenki közt ebben a játékban. Még a fegyverem sem tudom használni.


//Bocs ha szétszórt vagy érthetetlen a post >.< Tabletről nem a legkényelmesebb írni :/ //

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Tavacska Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Tavacska Vo36oi125/150Tavacska 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Feb. 13 2013, 19:59

Egy kicsit kemény ébredés után.. vagyis az ébredés nem volt éppen kemény, csk az utána lévő időszak.. végre megnyugodtak a kedélyek és még egy hosszú csókot is kaptam, majd csak ölelkeztünk.. Közben meg azon gondolkodtunk, hogy hova is kellene menni.. mit kellene csinálni egész nap.. Végül eldöntöttük, vagy is inkább én, hogy elmegyünk a második szinten lévő tavacskához, ami jó kis kikapcsolódás lesz majd. Ekkor elengedtük egymást és elkezdtünk készülődni.. Én pedig megosztottam pár elképzelésem Juu-val, mire tarkón meglegyintett.. .. persze ez nem zavart.. főleg mert előtte aranyosan elpirult a lányka.. vicces volt..
- Akkor megtanítalak jobban úszni…- javítottam ki magam.. Valóban tudott egy kicsikét úszni, de csak éppen annyira, hogy ne vesszen a vízbe.
- Rendben.. akkor menjünk- feleltem mosolyogva… majd Juu szavait hallgatva kicsit elszontyolodtam..
- Nincs csók??- kérdeztem, majd odaléptem hozzá és adtam az ajkaira egy apró puszit..
- Úgyse bírod maaaaajd kiiiiii…- kuncogtam … a naptejes ötletemet elfogadta.. szerencsémre.. így máris sokkal jobban szeretnék már indulni. A fenyegetésén pedig én is elnevettem magam..
- Hát.. szerintem nem lennél képes megtenni.. de lehet, hogy ez majd kiderül- öltöttem ki a nyelvem most én, majd megfogtuk egymás kezét és elindultunk..
- Igen.. én tudom…- végig a városon egészen a teleport kapuig. Így szinte azonnal ott is voltunk a második szinten.. Nekem is ez az első utam ide.. de szerencsére alaposan elmagyarázták még korábban. Tehát az út nagyjából a fejemben volt. Na meg persze Regi is segítene a magasból, ha esetleg eltévednénk. Nem is húztam az időt.. már menten is és vezettem Juu-t.. az úton alig pár mobot kellett csak lecsapkodni.. amiről a petem gondoskodott is… nekünk az ujjunkat sem kellett mozdítanunk Reginald meg kimozoghatta magát. Kettőt egy csapásra. Egy laza fél óra séta után meg is érkeztünk… Voltak egy páran, de nem volt annyira zsúfolt.
- Hahaaa.. meg is jöttünk.. ugye milyen menő hely??- kérdeztem mosolyogva és ki is választottam egy szép kis helyet ahol jó puha a homok és lepakoltam… Illetve elővettem inventorymból azt amit kellett, majd Már egy szál fürdőnaciban feszengtem..
- Ácsi.. sehova sem.. fűrdő rucira.. és naptej.. ez az első…- viccelődtem egy kicsit Juu-val, és reménykedtem, hogy nem csapkod meg érte..

_________________
Tavacska 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Tavacska Vo36oi6382/6500Tavacska 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kyrena Juurei on Pént. Feb. 15 2013, 18:12

- Nem kell, hogy megtaníts, gyakorlás kérdése az egész! - mordulok durcásan Renre.
Nem értem miért akarja, hogy nyilvánosan égessem magam a kapálódzásommal. Elvégre az egy strand. Még ha egy eldugott hely lenne, mint a tegnapi tisztás, akkor hagyján... Talán bele is mennék. De ott, ahova most készülünk? Nem, soha! Engem nem járat le, abból nem eszik! Jelzésére, hogy induljunk, csak bólintok. Semmi mást nem teszek. Az ajkaimra kapott aprócska puszi hirtelen ért. Egy pillanatra megállok, elpirulva nézek magam elé, majd enyhén megrázom fejem és meglepettségem minden jelét eltüntetem, ahogyan zavaromét is.

- Nemrég kaptál, oszd be a napra! - mosolygom kijelentésére válaszul.
Nyelvöltését látva egy pillanatra ökölbe szorulnak kezeim, jelzésértékűen. Öklöm felemelem és meglengetem előtte kedvesen.

- Kipróbáljuk? Ha szeretnéd, ok sem kell hozzá és megteszem! - mondom, továbbra is mosolyogva.
Ezek után elindultunk. Engedtem, hogy megfogja kezem, miután ujjaim kiegyenesedtek. Hagytam, hogy vezessen. Ha tudja az utat, hát mutassa. Egyenesen egy teleportkapuhoz mentünk. Az út során, mely a második szinthez vezetett, semmit nem kellett tennem. Ren mindent elintéztetett szegény Regivel.

- Remélem ezek után meg is jutalmazod, ha már vele végeztetted el a piszkos munkát! - figyelmeztetem az idomárt.
Ezek után még több séta várt ránk. Igazából engem nem zavart. Kellemes időtöltés volt, még akkor is, ha kicsit monoton. Közben figyeltem a vidáman repkedő főnixet. Vagy néha a mellettem sétálóra sandítottam. Túl sokat nem szóltam hozzá az út közben, és azt sem túl kedvesen, bevallom. De most... Valamiért ilyen hangulatom lett. Valószínűleg azért, mert nem szeretem, ha az úszótudásom firtatják, főleg nem úgy, hogy nem is olyan régen még én húztam ki az idióta kritikust a vízből. A tópart gyönyörű. Alaposan körbenézek, mielőtt lepakolnám holmijaim. Vagyis... Eltüntetném az inventoryban.

- Igen, tényleg szép hely... Nem is értem miért nem jártam itt eddig - sóhajtom.
Pedig lehet, hogy jót tett volna az alvási zavaromnak. Elvégre tegnap is egész sokat tudtam aludni azon a békés tisztáson. Biztos vagyok benne, hogy estefelé már itt sincsenek sokan. Ren kijelentéseit hallva elengedem kezét és ismét ökölbe szorítom ujjaim. A késztetést gyorsan elnyomom. Inkább eleresztek még egy sóhajt, ezzel elpárologtatva hirtelen jött agresszív késztetésem és átöltözök. Nem tart tovább néhány másodpercnél. Kezeim ezek után csípőre vágom és egy gyönyörűséges fintorral állok meg a srác előtt.

- Megfelel, kéjenccsászár?

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Tavacska Vo36oi397/400Tavacska 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Feb. 16 2013, 19:47

Jót kuncogtam Juu-n.. vagyis azon, hogy nem akarja, hogy megtanítsam rendesen úszni.. pedig az mindkettőnknek a javára válna.. főleg neki, hiszen úszni jó dolog.. és bizonyos helyzetekben életmentő is. Ő mégis makacsul visszautasította az erre utaló ajánlataimat.. pedig szerintem full korrekt voltam vele.
- Akkor csak segítek a gyakorlásban… úgy rendben van??- kérdeztem megint kuncogva.. reméltem, hogy ebbe azért belemegy. Biztos vicces lesz majd, vagy legalábbis mókás, ahogy gyakorolgatunk a vízben.. mint annak idején én. Igaz az több mint 12 éve volt. Mindenesetre élénken él bennem az élmény, hogy apu bedobott a mélyvízbe és kiáltotta, hogy gyere ki fiam… Akkor és ott jajveszékelve kezdtem kapálózni mire kievickéltem a partra.. nagyon megijedtem és mérges is volt az öregre, de azzal nyugtatott, hogy már meg is tanultam úszni.. és valóban.. onnantól sokkal könnyebb volt… mivel egyszer már a saját erőmből is kitudtam evickélni, így a víztől való félelmem majdnem teljesen eltűnt. Bezzeg a húgaimat normális módon tanították meg..
- Naaaaa.. ne legyél ennyire agresszííííív… - kérleltem egy kicsikét kutyakölyök képpel, majd elindultunk a megbeszélt hely felé… Egy teleport kapu , majd egy kis üdítő séta, pár mob gyilkolászás .. amit persze Regire bíztam…. és már ott is voltunk a tavacskánál.
- Ez csak természetes…. kap majd egy kis édességet.. úgy is az a kedvence…- válaszoltam határozottan, majd körülnéztünk egy kicsit.. elég szép hely volt.. nekem nagyon tetszett és strandolni is szerettem.. Tehát szép hely plusz nagyobb tavacska az egyenlő a jó szórakozással.
- Ugye??- kérdeztem vidáman, majd jött a felszólítás.. inkább kérés, mert az első verziónak kegyetlenül megfizettem volna az árát…. Szerencsémre nem így lett majd átöltözött fürdőruhára is… Eddig egyszer láttam már ilyen szerelésben … tagadni sem tudtam volna, hogy mennyire tetszett a látvány.. kedvemre való volt.. azon a kis fintoron meg jót kacagtam…
- Micsoda lágy és előkelő arckifejezés… igazán megnyerő, de sokkal szebb vagy amikor mosolyogsz…. Kár, hogy csak olyan ritkán látom…- feleltem majd előkészítettem egy törölközőt.. jó nagyot..
- Nah… Akkor jöhet a naptej?? Cserébe utána te is bekenhetsz engem..


_________________
Tavacska 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Tavacska Vo36oi6382/6500Tavacska 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Jún. 18 2013, 19:41

Kagura

Sokadig gondolat, de tényleg sokadik, vajon ki lehet ő akkor és ott nem mutatkozott be, bár a nevét tudom hisz kiírta a győzelmét, Kagura. Néztem újra a nevek listáját, és megint a nevénél állítottam meg a kijelölő sort. Találkoznom kell vele, és gratulálnom még egyszer győzelméért, de utána úgy eltűnt a tornáról, pedig csak miatta járogattam be nézni a meccseket, minden nap ott ültem a lelátón 14:00-kor, amikor kivolt hirdetve a meccse, de semmi. Kagura vajon, hogy hívhatnálak egy találkozóra, hogy legalább pár szót váltsunk? Annyira mozgékony volt és olyan jól harcolt. Emlékeztetett akkori break dance csoport egy tagjára. Ő is ilyen hajlékony volt, ó igen a csíny kora, mennyi mindent megjártam mosolyodtam el az emlékbe kapaszkodva. Második szint irány körbenézek, hátha ott van valami. Szállásomról kisétáltam a főtérre és használtam a teleport kaput, és kimondtam először a szót. 2. szint. Fényár vett körül és hamarosan egy kicsiny falu központi virágágyása mellett jelentem meg egy hasonló teleport placcon. Körbenéztem, ez inkább falunak tűnik, mint városnak. És valahogy a domborzat is más volt. Négy irányba mutató tábla segített megnézni hol lehetek, lássuk mik is vannak itt. - Marome falu, zárójelesen itt állsz - khömmrömm, pffff.. oké - Arbus, - az meg mi lehet na mindegy - Tavacska és Mezőség. Tavacska egyértelmű végre csobbanhatok egyet juhéé. Felszerelésem-megnyitottam, nézzük, mim van, fürdőnadrág van-e, nincs. Valami, ami hasonlít rá.. ezzazzzzz.. egy rövidnadrág. De ezt honnan mikor szereztem nem emlékszem rá. Napszemüveg, áhá Kyuushiro felnevettem. akad itt egypár kellék, ami valószínűleg bug. De nem baj pont jól jön. Ha most esni mer az eső én kiakadok és leölök mindent a szinten. Minden mobot. De mielőtt még elindulnék, torpanok meg. Kagura, talán ez a sanszom, hogy megtudjam ki is vagy te. Ki az a speckó fegyverzetű lány, aki oly könnyedén elbánt velem és szabdalómmal azóta sem éreztem azt a fegyvert a kezemben. Már épp görbült le a szám.. hülye súgta kedvesen bensőm, na azért szóval újra lenyitottam menü, funkciók, majd aztán az enter, ja ez más, nevettem fel hangosan. Játékos lista.. Kagura.. PM üzenet küldése.. valóban akarod.. igen.. tényleg?.. Igen. Szerencsére többet nem kérdezett vissza a menü. Kayaba ezt elszúrtad gondolatvezérlést a menünek. Kevesebb gyilkost faragnál ha így lenne. Rövid üzenetem így szólt.


Villogó boríték írta:Hali,

Nován győztél ellenem, de szavad nem volt, ha változtatnál ezen, egy hihetetlen kalandra invitállak, a második szintre. Találkozzunk pontban délkor a teleport placcnál a második szinten.

Egy rajongód,
ps: hozz fürdőruhát, talán szükséged lehet rá Wink


Oké és mehet is. Még van egy órám, addig felfedezem mi is van itt igazán. Nem túl barátságos ez a hely, de legalább az npc-k azok nézek egy kis portékát addig és hátha üzen vagy jön. Ha üzent a szerint cselekedtem, ha jött pontban délre, akkor kicsivel előtte beültem a virágágyásba, és onnan néztem a teleport kaput.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Tavacska Vo36oi4298/4400Tavacska 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kagura on Csüt. Jún. 20 2013, 20:18

Yuichi

Egy fordulat jobbra, és rúgás. A pengék felsikoltanak, s az üvegszilánkokká hasadó pixeltömeg életcsíkja nullára zuhant. Fújtattam egy kissé, hiszen hosszú küzdelmen voltam túl, bár nem izzasztott meg a farkasok legyőzése. Mostanában, a Pengék Tánca óta, valahogy bátrabban ki mertem jönni. A céhalapítási terveim, is egész szépen íveltek felfele, így mosolyogva fogadtam a felugró szövegbuborékot. Ezt a csatát megnyertem, s jutalmam nem maradt el. Ugyan xp-t szinte nem is kaptam már ezért a szörnyért, azért a minimális mennyiségű pénzért, és a gyakorlásért megérte még vadászni. A kis ablakot elolvasva, gyorsan körbepillantottam, hogy nincs-e erre valaki. Nem szerettem egyedül kijárkálni, ám néha muszáj voltam, mert nem akartam minden napomat a fogadókban tölteni. Habár megtehetném, hogy magam mellé csábítok pár pasit, de most egyáltalán nem volt kedvem az ilyesfélék társaságához. Meg aztán, lassacskán céhvezér leszek. Hogy venné az ki magát, ha mindig az erősebbeknek kellene megvédeni a vezért. Mindenképpen én akarok lenni a legmenőbb a csapatban, bár anélkül is menne, hogy fejlődnék, de azért jobban érzem így magam.
Már elindultam, vissza a városba, mikor a szemem előtt, balra felül – még a hp csíkom alatt – megjelent egy kis sárga karika, benne egy fehér borítékkal. Kíváncsian nyúltam felé, ám félúton megtorpantam. Mielőtt ezt megteszem, egy dolgot el kell intéznem.
- Dere~change! Kuudere! - Kiáltom el, a képesség parancsszavát, majd a szokásos pózolás közben, érzem, ahogy működésbe lép. Miután véget ér, körbelesek, hogy nem érkezett-e ide valaki, majd rákattintok az üzenetre, s az arcom semmilyen érzelmet sem mutat. Leszámítva azt a pillanatot, mikor elolvasom, az utolsó sort. Elpirulva kattintok a bezárásra, és magam elé intem az inventory-t, hogy válogathassak a ruháim között. Felkapkodok magamra, valami kényelmeset, majd kikeresek egy fürdőruhát is, s bezárom a menüsort. Még pont van annyi időm, hogy betérjek a fogadóba, és lepakoljam a fölösleges tárgyaimat, mielőtt elindulok.


A második szintre teleportálok, s érdeklődve nézek körül, bár ez az arcomon alig látszik. Egy rajongóm hívott meg, aki ellen nyertem Nova játékokon. Márpedig ilyenből nem sok van, hiszen csak Miyako, és Yuichi ellen nyertem, de Micchan biztosan nem így hívna el. Akkor ez a fiú lesz. Belegondolva, nem is rossz, hogy aktiváltam a képességem, mielőtt idejöttem, hiszen a meccs közben is kuudereként ismert meg. Ahogy oldalra pillantok a virágokra, megpillantom a meghívóm, s rezzenéstelen arccal megközelítem.
Kagura
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Tavacska Vo36oi220/250Tavacska 2yjvlht  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Jún. 24 2013, 19:57

Kagura

Mégis csak eljött, örültem. Igaz vereséget szenvedtem ellene, ezért le kellene néznie, talán így is van hisz újfent komor arccal érkezik és egy szó nélkül közelít. Lenge öltözete, amolyan valóssá teszi azt ahogy közelít. Látszatra kicsit sem törődik azzal, hogy épp Aincradba vagyunk. Untam már az erdőt, untam már a gyümölcsöt, és a napi vaddisznó és farkas vadászatot. Valamint meccsünk óta hiába jártam be az arénába, semerre sem láttam Kagurát ez idáig. Újfent lenyűgözött. Hideg vonásait, szinte már-már napsütéshez hasonlatosan olvasztanám. Saját megjelenésem, igyekeztem megfelelővé tenni, ha hatást nem is ér el legalább megpróbáltam, egyetlen zöld zakóm és fehér hosszú nadrágom, egy fekete félcipővel. Számban épp egy növény szára pixeleződött el. Magamban felkuncogtam, hogy pont ekkor kellett elém lépnie. Azzal felkeltem a fűből és ügyetlen üdvözöltem vendében. - Hali! - hangzott szavam vidáman és élettől duzzadva, mosolyom mellé a szokásos őszinte és bugyuta. Majd felső testem kicsit előre döntve, meghajoltam előtte. - Bizonyára emlékszel rám - kezdtem bele rövid és lényegre törő mondatomba - szerettem volna gratulálni a győzelmedhez, és a további meccseidhez sok sikert kívánni. Időközben viszont változott minden és nem lettek megtartva. - túrtam bele hajamba zavarodottságomban, hisz az arca meg sem rezzent, ha jól láttam. Tekintetével kokettáltam, egyedül ebbe tudtam kapaszkodni, a jeges pillantás közel sem tántorított el annyira, mint hangtalan szája. - Ano.. volna kedved sétálni? Úti célnak meg gondoltam, a Tavacskát, ha megfelel. Hogyan szólíthatlak? - kérdeztem ódzkodva a választól, hogy nem szólhatsz hozzám alsóbbrendű teremtmény. De erre is találtam ki valamit, ami tarisznyámban lapul már egy ideje. Eddig tetszik a kettes szint, hisz itt minden olyan más. Alig várom, hogy magasabbra is feljussak. Ha bármiféle csoda folytán Yui máris megkapja a választ és útjukra indulhatnak, felajánlja nemes lelkének kisugárzását, és karját nyújtja Kagura felé. Magabiztosságot sugározva. Ha elutasítja biztos odakint nem közeledett a pórnéphez. Csak tudnám, miért tartom magam annak..

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Tavacska Vo36oi4298/4400Tavacska 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kagura on Kedd Jún. 25 2013, 19:59

Yuichi

Ahogy megközelítettem érdeklődve pillantottam Yuichi-re, bár ez az arcomon nem látszott, csak a tekintetem legmélyén lehetett felfedezni a szikráját, azt is haloványan. A vidám üdvözlésre én is meghajoltam, ahogy azt illik, majd a mondókájára csak bólintottam. Emlékeztem rá, hiszen ő volt az egyetlen igazi győzelmem a Nova mezején, és az a csata kellemes színfoltként villogott az emlékeim között. De vajon mit akarhat, hogy idehívott? Biztosan nem csak gratulálni, és bájologni szeretne, vagy talán mégis? Amikor megemlítette, hogy a meccseim nem lettek megtartva, csupán félre fordítottam a fejem, mintha másfele néznék, de belül kissé szomorúan vettem a tényt, hogy azért nem lettek megtartva a küzdelmek, mert a harmadik alkalom után elbuktam egy szörnyidomár ellen. Így aztán nem jutottam tovább, és a harcokat törölték, persze erről Yuichi aligha tudhatott valamit. Mikor vidám arccal megkérdezte, hogy volna-e kedvem sétálni, a gondolataim kissé más irányba kalandoztak. Azon gondolkodtam, hogy vajon mit kéne tennem? Mi lesz, ha vele megyek, és kiderül, hogy bosszút akar állni, amiért legyőztem. Bár túl vidám volt ilyesmihez, amitől megkönnyebbültem, elvégre nem tudtam volna ebből a fiúból ilyesmit kinézni. Túl kedves volt és túl őszinte, hogy ilyen szándék lapuljon a háttérben. Végül bólintottam, és elindultam mellette, s közben elgondolkodtam, hogyan is szólítson. Rövid szünet után aztán odafordultam, még mindig rezzenéstelen arccal, hűvös pillantással, s nyugodt, kimért hangnemben válaszoltam.
- Szólíts Kagura~sannak, Hayashi~kun. - Én magam nem szerettem volna, ha ennél közvetlenebbül szólít meg, viszont részemről nyugodtan hívtam így. Kissé távolságtartóan, hiszen a vezetéknevén szólítottam, de közvetlenebbül a kun okán. Főként azért gondoltam, hogy így nevezem, mert kedves alaknak tűnt, valamint azért is, mert egyszer már megküzdöttünk, és legyőztem. Ennek okán pedig nyugodt szívvel mertem közvetlenebbnek lenni vele. Viszont nem akartam, hogy úgy gondolja jópofizunk egymással, ezért szerettem volna, ha san jelzővel illet. Az arcomra ebből a gondolatmenetből persze semmi sem ült ki, csupán magamban morfondíroztam el rajta. Ahogy a karját tartja, egy pillanatig leblokkolok, majd óvatosan, finom mozdulattal, mégis kissé távolságtartóan belekarolok, úgy, hogy éppen csak a csuklóm ér az ő alkarjához. Nem akartam tolakodónak tűnni, de azt sem szerettem volna, ha bunkónak tart, így ezt a középutat választottam.
- Mi a meghívásod oka Hayashi~kun? - Érdeklődöm érzelemmentes hangszínben, s kerülöm a tekintetét is. Az előttünk elterülő tájat fürkészem, s belegondolok, hogy most járok először a második szinten. A szememben a mosoly szikrája csillan, ám semmi másból nem látszik hogy élvezem a látványt.
Kagura
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Tavacska Vo36oi220/250Tavacska 2yjvlht  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Jún. 26 2013, 10:57

Kagura


Megkönnyebbülten éreztem érintését alkaromon, finoman és nem elutasítón. Belekócolt gondolataimba, hosszú szőke hajával, szinte a napsugarak között tündöklő érzéstelen arcával. Mintha ő valahogy különállóbb lenne ebben a világban, egyfajta láthatatlan burok, mely megvédi arcizmai felesleges mozgását. Egy lélegző csodás, kék szemű, márvány arcú lány. Lépteit szinte nem is hallom, bakancsom súrlódása mellett a darabos száraz földön.  Rá néztem, de tekintete látszólag máshol vész el. Szavai és tettei kíváncsiságról tanúskodik.. mégis csak érdekli, miért rángattam le ide. A fürdőruhát vajon elhozta? Ami a papíron áll az alapján szükség lehet rá. De előtt lássuk érdekli-e.
- Kagura-san.. - kóstoltam bele a szavakba, és ízlett. Nem állt szándékomban sokkal közelebbi jelzővel illetni, hiszen attól, hogy szemem minden pillanatban elalél láttán. Attól még küzdöttünk ahol alulmaradtam és lenézhet. Hayashi-kun, ha látta volna szeme akkor az elképedésen túl valami mást is megpillanthatott volna. Eddig még senki nem szólított se vezetéknevemen, se közeli formában. Aprót rettent a jobb karom, de uralkodtam magamon. Bal kezemmel kérdése hatására és nevének kimondására, elővettem egy cetlit. Már a megtalálásának a körülményei is érdekesek voltak, de amit tartalmaz. Azzal bal kezemmel, bal tenyerébe helyeztem a papírost és megálltam. A kissé kezemtől távolabb tartott kézfeje elsiklott kezem mellől.
- Ez volna a meghívásom oka Kagura-san - mosolyogtam rá. Majd felidéztem a sokszor újra olvasott cetli tartalmát.


3426
... Stég, hínár, kasza, láda...
Tó mélyén tör fel a kedv,
Hol tikkadhatatlan tör fel a nedv,
Ott találod szófám egészében,
Rőt hálóba vésve, elfeledtében.
... 44559 .. Kincs!


Számomra továbbra is értelmetlen, mit takarhat ez, bár két dologra még nekem is sikerült rájönnöm. Ránézek és fürkészem arcvonásait, és tekintetét keresem. Eddigi rezzenéstelen arca vajon változik, esetleg felkeltheti az érdeklődését. Igazán társra vágytam aki nem csak erős, de lehetőleg. Szereti a kalandot. Chanról tudtam ő most kalandozik, Kyuu szerintem nem foglalkozna ilyen apróságokkal, mint rébuszokba beleszőtt kincs. Kagura vajon milyen. Sétáltam kicsit előtte míg még a lappal volt elfoglalva és párszor belegondolva lehet veszélyes, lehet egyáltalán nem. De úgy érzem ezt mindenképp meg kell osszam valakivel. És nekem pont Kagura illett volna társnak. Gyönyörű, és harcunk alatt rendkívül éles eszűnek tűnt. Egyedül amikor arra koncentráltam, hogy nehogy lábközépen rúgjon, az még lehet fájdalom hiányában is fájt volna. Akkor nem kellett volna ilyenre koncentrálnom, és talán kevesebb rúgást visz be nekem. Rámosolyogtam, és türelmesen vártam rá, de figyelmem kicselezve szám magától megszólalt. - Mit szólsz ehhez?

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Tavacska Vo36oi4298/4400Tavacska 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kagura on Szer. Jún. 26 2013, 16:27

Nyugodtan sétáltam mellette, bár a tekintetem a távolba meredt, éreztem, hogy megmozdul a keze, mikor kimondtam a nevét. Talán nem esett neki jól, de nem akartam másként nevezni. Nem akaródzott egyelőre, hogy közvetlenebbé váljak vele. A tájon pihent a tekintetem, s a bódító látványtól széles, megállíthatatlan ásítás tört rám. Illedelmesen a szám elé tettem a kezem, s kissé álmatagabbá vált a tekintetem. Nem tudtam, mi okozhatta, de minden bizonnyal az arcom melengető napsugarak, és a nyugodt, békés táj okozhatta. Ahogy megéreztem a tenyeremben a papírt, s megütötte a fülem a válasz, odapislogtam. Több-kevesebb sikerrel próbáltam magam kivonni a napsugarak álmosító hatása alól, s a papírt kezdtem vizsgálgatni. Egy talány köszönt vissza a lapról, s elolvasva egy csipetnyi értelmet véltem felfedezni a sorok között. Ekkor érkezett Hayashi~kun kérdése, ami nem volt meglepő, ám illedelmes lány voltam, ezért, ha költői is volt a kérdés, megpróbáltam megválaszolni.
- Ez valószínűleg valamilyen event lehet. A stég és a hínár biztosan a helyszín megjelölése, vagyis egy olyan stéget kell keresnünk, amit belep a hínár, vagy legalábbis sok van a környezetében. A láda minden bizonnyal a cél, elvégre kincset említ a versike vége is. Valószínűleg a stégtől indul az event, és a vízben, egy forrásnál, vagy annak a közelében, A számok pedig talán a térképünk koordinátáit jelzik. - Magyaráztam érzelemmentes hangon, és küzdve az álmossággal, ám mégis ásítanom kell, ahogy a mondandóm végére érek. Illedelmesen elfordulok, a szám elé teszem a kezem, majd átnyújtom a papírt. A kasza az egyetlen, amiről nem mondtam véleményt, de nem tudtam, hogy vajon mit is jelenthet pontosan. A kasza lehet egy szimbólum amit keresni kell, vagy segítség egy kódhoz, vagy akár egy mob is, amelyet le kell győznünk, hogy megszerezzük a kincset. Vagy akár halált is jelenthet, hiszen akár csapdába is csalhat a játék a kincs ígéretével. Nem tudtam biztosan, ezért visszanyújtottam a cetlit, és vártam a fejleményeket. Ha Hayashi~kun újra a karját tartja, ugyanúgy belekarolok, s az arcomra továbbra sem ül érzelem. Csak a tekintetemben látni talán, hogy érdekel a küldetés. Ki tudja mit lelhetünk a kincsesládában. De úgy tűnik úszunk kell hogy kiderítsük. Ezek szerint pedig Hayashi~kun előrelátó volt, s én is jól tettem, hogy elhoztam a fürdőruhám.
Kagura
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Tavacska Vo36oi220/250Tavacska 2yjvlht  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Jún. 26 2013, 23:16

Kagura

Ásított egyet, majd nagy kék szemei fáradtan pislogtak rám, de nem is tartott soká, ugyanis unottan nézett tovább és olvasta el a cetlit, vonásait továbbra sem tudom fürkészni egyetlen arcizma sem rándult meg. Hogyan csinálja ezt, ahogy így ásítozott rám is rám hozta, nem kellett volna a virágágyásba befeküdnöm. Vagy csak tényleg ennyire untatom, azért úgyis fog szólni és szabadon távozhat. Negatív gondolataim ellenére próbáltam összpontosítani és mosolyom nem elveszteni. Több-kevesebb sikerrel. Egy nagyon szép elemzéssel állt elő a papírról, és még egy-két dologgal több infót is hámozott ki. Viszont az event téves. Ahogyan..
- Egy apróságot hozzáfűznék, biztosíthatlak róla, hogy nem event. Ugyanis ezt a Kezdetek Városában falon belülről szereztem még-meg egy farkas szájából. - utóbbi szavaim talán meghökkenthették, ahogyan akkor és ott engem is. Ha mélyebben érdekli a dolog természetesen szíves örömest válaszolok, a lebonyolított harcról a cetliért. Visszavettem a cetlit, amit egy újabb ásítással körített.
- Kagura-san, talán untatlak? - nyújtottam felé karom, hogy belém tudjon karolni. Szemét lopva sikerült megfognom, amit hamarosan újra elfordított, amit ott láttam, az elképesztett. Jó nem kételkedem tovább benne, akkor jöhet az olvasztás.
- Volna itt még egy dolog. Szereted-e a gyümölcsöket - azzal máris nyitottam meg menüm úgy, hogy ne zavarjam meg kézfejét és lépésink közbeni kecses lépéseit. Lopva belepillanthatott adatlapomba, de ez továbbra sem zavart, rosszakaróm most nincsen itt. Ha meg itt lenne, már biztosan jelentkezett volna. Sikerült elővarázsolnom, pár szem gyümölcsöt. Majd folytattam - ezeket az egyes szinten az erdőben szedem a tisztásomon. Nagyon finomak, ízre talán körte, formára szilva és színre, mint a paradicsom. Elég vegyes egy valami, de nyugodt szívvel mondhatom, nagyon finom - mosolyogtam rá szám szegletéből és nyújtotam felé a pár bogyót. Arcomra nyugalom ült ki és lábaink vittek, már lassan ki is érünk a faluból. - Ha érdekel a környék megnézhetjük - engem különösebben nem, de szívesen idomulok hozzád tettem hozzá gondolatban. Szólottam hozzá, gondolataimba vesztem kis időre ez alatt csak sétáltam és terveztem. Nem szokásom, de most itt az ideje. Rég volt már dolgom vele, hisz a fagykirálynőm szíve is nehezen olvadt..

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Tavacska Vo36oi4298/4400Tavacska 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kagura on Kedd Júl. 02 2013, 23:08

Yuichi

Ahogy rápillantottam Hayashi1kunra, a tekintetében láttam a kérdést. Talán sértőnek vélné az ásításom? Pedig nem ellene irányul egyáltalán. Ahogy azonban visszaveszi a cetlit, kissé elgondolkodok a szavain, és bár nem látszik rajtam, meglep, hogy honnan is szerezte a cetlit. Ezek szerint, ez valamiféle küldetés, vagy rejtett event jutalma lehet. Viszont jobbnak látom, ha nem faggatom. Ha nem akarja elmondani, inkább nem kérdezősködök. Nem akarom elriasztani. Pedig csak az álmosság teszi. Amikor aztán felteszi a kérdést, egy kis érzelmet mutat az arcom. Csak a szemeimben látszik ugyan, de sajnálatot fejezek ki, magam miatt.
- Egyáltalán nem erről van szó. Csupán nem aludtam jól az éjszaka. A meleg időjárás pedig rásegített. - Jelentem be, teljesen érzelemmentes hangon, majd a felém nyújtott gyümölcsre nézek, és a magyarázatot meghallgatva elveszek egy darabot, és a bal kezembe véve belekarolok ismét Hayashi~kunba. Azonban furcsaságot tapasztalok, s az arcom, most először mutat igazi érzelmet. Kíváncsivá tesz, ahogy a fiú átváltozik, és pici nyuszi lesz. Pislogok egy darabig, majd az arcom, lassan újra elveszti az érzelmeit, s egyetlen kérdést teszek fel csupán. - Bug-u desu-ka? - Ejtem ki a szavakat, és a kezembe veszem a nyuszit, mindenféle simogatás, vagy egyéb dolog nélkül, s a mellkasomhoz ölelve úgy, hogy a menetirányunk felé nézzen, elindulok vele a karomban. Meglepett, és kíváncsivá tett a dolog, de azért, minden hirtelen aranyossága ellenére is, tudtam, hogy Hayashi~kunt tartom a kezemben, s reménykedtem, hogy visszaváltozik. Ahogy letekintek a karomban tartott nyúlra, meglátok magam mellett ugrálni egy másik ugyanolyat, s ekkor jut csak eszembe, hogy bizony elejtettem a fiútól kapott gyümölcsöt, s valószínűleg az érintésemre az is átváltozott. Nem értettem az egészet, ezért próbáltam hibának betudni a dolgot, mindazonáltal rettentően bosszantott a dolog. Persze ez nem látszott rajtam, így nyugodt léptekkel haladtam előre. Alig tettem azonban pár lépést, a kezemben fogott állatka, újra megváltozott, s ismét az általam megismert Hayashi~kun lett belőle, azonban...
Nem engedtem el időben a fiút, így lényegében a karomban változott vissza, s ahogy elém kerül a két saját lábán állva, hirtelen olyan, mintha megölelném. Persze ez nem igaz, így hamar el is engedem, a félreértések elkerülése végett, s remélem, hogy nem veszi úgy, hogy közeledni próbáltam felé. Hátrébb lépek tőle, majd elfordítom a fejem, s megpillantom a gyümölcsöt, mely az előbb még nyusziként ugrált mellettem. Így azonban, csak egy földre ejtett élelem, ami a játék szabályai szerint, azonnal elveszti a tartósságát, s pixelekre bomolva visszatér a játék kódjai közé.,  
Kagura
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Tavacska Vo36oi220/250Tavacska 2yjvlht  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 06 2013, 22:26

//Jun//

-Nahát! Milyen gyönyörű tó! -csúszik ki a számon, mikor megpillantom a hatalmas, kéken ragyogó vizet.
Hosszú idő után végül rászántam magam arra, hogy meglátogassam a fenti szinteket is, és természetesen a másodikkal kezdtem. A teleportálás furcsa menete után szinte menekültem kifele a városból, mert a Kezdetek után már semmi kedvem nem volt hozzájuk. Álomkelővel körbejártuk a helyét, hogy feltérképezhessük, aztán véletlenszerűen megindultunk egy irányba, hát ha találunk valamit. A mobokat amennyire lehet, elkerültük, és most itt vagyunk, egy cukorfalat tavacska partján.
Leülök a fűbe, Álomkelő pedig elindul felfedezőutat tenni, de nem megy tőlem messzire, mivel új helyen vagyunk és sosem lehet tudni, mi támadhat ránk errefelé. Egy idő után mégse törődöm a veszélyhelyzettel, mert elmémet elárasztják az emlékek tömkelege.
Mikor nagyszüleimmel fürödtünk egy kis bányató partján. Sokszor lementünk oda és mindig tanulgattam úszni, bár a mai napig nem sikerült elsajátítanom ezt a tudást. Emlékszem, nagymamám sosem értette, miért égett le mindig, mikor végig az árnyékban ült, hiába magyaráztam, hogy a víz visszaveri a fényt. Vagy legalábbis valami hasonló.
Aztán mikor a barátaimmal mentünk strandra, és úgy elszórakoztuk az időt, hogy elkéstük a buszt. Nagyon kikaptam aznap anyámtól, pedig küldtem neki egy üzenetet, hogy nem érünk haza korán. Az viszont rossz volt, nagyon-nagyon rossz.
És eszembe jut első külföldi utam is, ahol nagyokat csobbantunk a tengerbe.

-Szerinted itt is van fürdőruha, és lehet úszni? -kérdezem ÁKt, vagy talán magamat, nem is tudom pontosan. Végül csak ülök tovább a fűben és gyönyörködöm a látványban, miközben a kismacska nekiáll pixelpillangókat kergetni. Úgy látom, ő is jól érzi itt magát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska Vo36oi8140/8500Tavacska 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Szomb. Júl. 06 2013, 22:55

//Chan :3//
Reggeli? Megvolt. Ruhák összepakolva? Ha lenne...Kalandvágy? Mindig is volt. Akkor irány kirándulni! - hosszas döntés után végre elhatároztam, hogy itt az idő egy megérdemelt nyaralásra. Végtére is nyár van és nyár nyaralások nélkül nem az igazi. Fájós búcsút vettem a kis szállásomtól amit már jó ideje béreltem a város központjában. Ilyen jó szállást lehet még egyszer nem találok. De kell egy kis változatosság, és már épp ideje a költözésnek.
- Viszlát régi szeretett szobácskám. - intettem neki - jó most már készen állok. Irány a világ! - nem akartam túlzásba vinni a drámázást végül is csak egy szobáról van szó. Meg mögöttem volt végig a tulajdonos... Erősnek kellett látszanom, erősebbnek mint vagyok. Rohantam ki a városba, büszkén sétálgattam végig az utcákon, abban a tudatban, hogy már mindent tudok mi merre van. Majd végül a furcsa korong elé érkeztem és irány a második szint. A városba érkezés megvolt. Estig még bőven van időm szállás után nézni. Egy kis városnézéssel kezdtem, de valahogy ez a hely más. Annyira kicsi a város, hogy észre sem vettem és már el is hagytam. De meg van bocsájtva, a  táj elképesztően szép. Amerre a szem ellát mindent zöld fű borít. Mélyen beleszívtam, igen a fű édes illata. Sok minden az eszembe jut erről az illatról. Kicsit nosztalgikus érzés... Sétálgattam a mezőn nem messze, még valami féle tavacska is felbukkant. Az idő pont kellemes egy kis úszáshoz. A játékban amúgy sem hiszem, hogy lenne medence amiben kiélvezhetném a nyarat... Oh milyen jó is volt amikor még otthon voltam hatalmas medence...ingyen fagyi...béke és nyugalom...SZABADSÁG! Na igen... ettől mind megfosztott a játék.. de már kár tovább ragozni a dolgokat ami történt megtörtént. Alig pár méterre a tavacskától már nem bírtam türtőztetni magam. Egy kicsit üresebb hely felé vettem az irányt, ahol békésen úszhatok, meg miegymás. Az a vörös hajkorona olyan ismerős...de honnan is...nem fontos. Irány a part! Elkezdtem rohanni a víz felé, futás közben levettem a csizmát és a páncélokat, hogy csak egy póló és egy rövid nadrágot áztassak majd el.
- VÍÍÍZ! - kiáltoztam boldogan majd hatalmas lendülettel elrugaszkodtam a picinyke szirtről egyenesen bele a tóba. Jó mélyre süllyedve, miközben merültem furcsa érzés fogott el. Deja vu?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska Vo36oi3984/4100Tavacska 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 06 2013, 23:19

//Jun//

Álomkelő egyszer csak abbahagyja a játékot és érdeklődőn fülel egy pont felé. Igaz, ezt szinte észre sem veszem, mert rendszeresen csinálja ezt, ha valami furcsát érzékel, vagy ismerős jár a közelben, ezen kívül még mindig túlságosan el vagyok merülve az emlékeimben.
Szájtát...
-Mi van?
Richard Parker nem ad további magyarázatot, nekem meg az a gondolat villan fel a fejemben, hogy jó lenne már kideríteni, mégis miféle szöszöm Richard Parker. Vajon csak az a belső hang, csak a játék felerősítette? Vagy az őrületem egyik biztos jele? Skizofrén vagyok vajon? Nem, tudomásom szerint az máshogy viselkedik. No sebaj, egy nap majd biztos fény derül a dologra.
Álomkelő nyávogni kezd, mire kinyitom a szemem. Most már értem fülelésének okát: társaságunk van, méghozzá nem is akármilyen. Egy lány szalad a víz felé aligruhában, aztán nagyot csobban a kékségben és elmerül. De furcsa. Mintha láttam volna már ilyet ezelőtt.

-Biztos tud úszni. -legyintek, de a kölyök macska nem tágít, már indul is a part felé. Végül, látva, hogy úgyse jön vissza, én is feltápászkodom és utána baktatok, hogy lássam, kell-e segítség annak a lánynak - bár ebben még mindig kételkedem, hisz máskülönben nem ugrott volna bele. Közben rájövök, mitől volt ismerős: legutóbbi párbajomban is nagy szerep jutott a víznek az elején. Elkuncogom magam az emlék felelevenítése nyomán. Vajon mi lehet azóta Junnal?
Hö, várjunk csak... Jun nem úgy néz ki, mint az, aki imént a vízbe vetette magát? Oh, és akkor is nekem kellett felhúznom őt a szökőkútból... az elején... aztán felúszott magától is... tehát most akkor aggódjak vajon vagy ne aggódjak...? O.o

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska Vo36oi8140/8500Tavacska 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Szomb. Júl. 06 2013, 23:44

//Chan//
Miközben süllyedtem mélyebbre és mélyebbre első igazi gondolatom az volt, hogy: "Halacska". Csillogó szemmel figyeltem a kis jószágot. Vajon mit kereshet ilyen közel a parthoz? Habár talán nincs is olyan közel mint gondolná az ember a víz elég mély. Majd egyre több és több halacska is elkezdett felém úszni. Milyen érdekes, olyan kis ártatlanok. Biztos finom ebéd lenne belőlük...vagy én leszek az ő ebédjük? Megrohamoztak a halak én pedig az összes levegőm kiengedtem a számon. Először össze vissza kapálóztam, majd elkezdtem a felszín felé törni levegő után kapkodva. Egy pillanatra feljutottam, hatalmas levegőt vettem. Majd kitántorogtam a partra, teljesen átázva, a hajam próbáltam hátrakötni, hogy ne zavarjon amíg vizes.
- Egek... Ezért még megfizettek halacskák! - kiáltottam dühösen a víz felé fordulva a tóba. A halakat nem szabad alábecsülni. Bosszúra szomjaznak ez biztos...sőt ha így folytatják minden nap halat fogok enni a tiszteletükre...Kis dühöngés után megfordultam, és indultam volna a füves rész felé, hogy kicsit lepihenhessek és feldolgozhassam a kis traumát amit a kis szörnyetegek okoztak. De közben egy ismerős arcot véltem felfedezni a parton. Olyan ismerős, de valami mégis más. Alaposan szemügyre vettem a lányt, és a kis társát is aki feltehetőleg a társa... cica...szemüveg...hmm ki is lehet...szép ruha...hmm...majd végül észrevettem a cicafüleket is. Megvan!
- Chan! Milyen rég találkoztunk! Mi járatban vagy ilyen messze a kezdetek városától? - kérdeztem mosolyogva a lánytól. Kicsit szégyenlem magam amiatt, hogy ilyen apróságok miatt ismerek fel valakit, de még mindig jobb mintha a nevére sem emlékeznék. Elégedetten lépdeltem oda a macskához is.
- Szia cica, még mindig nem bocsájtottam meg a múltkorit. - majd megpaskoltam a fejét. Most, hogy jobban belegondolok, milyen nosztalgikus a helyzet. Amikor először találkoztunk akkor is vizes voltam. Csak akkor a cicával harcoltam...érdekes... kezdem azt hinni, hogy engem nem szeretnek az állatok. Valahogy bosszút kéne állnom a halakon...de hogyan... a vízben nekik van több esélyük. A jártasságaim pedig nem a legalkalmasabbak a vízi harchoz. Pech... De hirtelen észrevettem, hogy régen fejlesztettem kicsit a horgász képességem is. Hmm már csak egy botra lesz szükség...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska Vo36oi3984/4100Tavacska 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 00:22

//Jun//

Valami mozog a víz alatt.
Én is Álom kíváncsian lessük, mi lehet az.
Jéé, és ez még rímel is. Hehe. "Verset szavalni nem tudok, mert Petőfi nem vagyok!"
Áh, hagyjuk ezt most, a lényeg, hogy valami mozog, és az a valami biztos, hogy az iménti leányzó. Végül valóban kibukkan valami nagy, bálnamódra levegőt vesz, aztán nagy csévvel-húvval kitántorog. Hogy őszinte legyek, igazi komikus jelenet, ahogy valaki menekül a vízből, miközben egy másik valaki csak áll és nézi leesett állal, hogy ez most mi akar lenni.
Álomkelő leül a földre és nagyot ásít, mikor az idegen kiér a partra. Most így jobban megnézve, nem is idegen, hanem nagyon is ismerős. Nem kell sokat gondolkodnom, hogy kit láttam már szintén vizesen, kinek van ugyanilyen haja és arcocskája. Ez Jun, az első, és eddig egyetlen ember, akit legyőzhettem párbajban nem is olyan rég a főtéren. Elnevetem magam, mikor rájövök, hogy gyakorlatilag ugyanabban a helyzetben találkozunk újra, csak én változtattam azóta magamon egy picikét.

- Chan! Milyen rég találkoztunk! Mi járatban vagy ilyen messze a kezdetek városától?
-Szia, Jun! -köszönök én is integetve és megindulok felé, hogy ne kelljen kiabálni. -Felfedezőútra indultunk, hogy ne csak az első szintet ismerjük. És te? Gyakran jársz ide fürdeni?
Álomkelő követ, majd amikor megpaskolják a fejét egy igencsak vizes kézzel, rosszalló pillantással odébb slattyog és mint egy sértett arisztokrata, elkezdi a mancsát nyalogatni. Mintha így mutatná ki, hogy "előbb száradj meg, utána talán hozzám érhetsz". Én viszont leülök Jun mellé a fűbe, letépek egy fűszálat, és szórakozottan csavargatom, amíg pixeleire nem esik. Végül feladom a fű ritkítását és a hajamat birizgálom, az legalább nem megy tőle tönkre.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska Vo36oi8140/8500Tavacska 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 10:18

//Chan :3//
- Épp költözök, de az itteni város olyan kicsike, hogy észre sem vettem, hogy már a mezőkön bolyongok - vakargattam meg a fejem zavaromban. - valójában most járok itt először és nem  tudtam ellenállni a víz hívogató szavainak. - ecseteltem csillogó szemekkel közben egy követ hajítottam a vízbe. - Csak a víz telis tele van szörnyetegekkel akik arra várnak, hogy egy ártatlan erre járó beleugorjon. - egyre több és több kő repült idegességemben a vízbe. Vajon mekkora az esélye annak, hogy eltalálok vele valamit? Rejtély... Beszélgetés közben észrevettem, hogy a macsek arrébb kullogott. De annyi baj legyen, biztos ő is csak élvezi a napot és nyugodt pihenő helyet keres magának.
- Hogy csináltad a hajadba azokat a szép babarózsaszín tincseket? - kérdeztem csillogó szemekkel. Valójában mindig is ki akartam próbálni, de a valóságban nem igazán mertem. Ott több a hibázási lehetőség... de egy játékban már nem lehet túl sok akadály. Bár én így is gyönyörű vagyok szóval nincs szükségem ilyesmire, de nem árt ha tudom, ha valakinek segítenem kellene...De...elég csábítónak hangzik egy kicsit világosabb hajszín...Vajon a testen is lehet változtatni? Egyre mélyebben és mélyebben beleástam magam a gondolataimba. Le se tagadhatnám, hogy nem ismerem elégé a SAO világát...de olvasni nem annyira szeretek...legalábbis unalmas dolgokat. Szóval a kézikönyv háromnegyede még szűz marad egy darabig.
- Mit szólnál, egy kis horgászáshoz? - kérdeztem közben a környéket fürkésztem, valami féle horgászbolt után. - csak azt kéne megtudni, hol lehet botot és csalit venni... - egy kis képesség fejlesztés nem árthat meg az embernek és kitudja lehet még vacsorára való halakat is sikerül fogni. Vagy akár most is megsütögethetjük őket. Milyen rég ettem utoljára sült halat... Már a gondolattól is összefut a nyál a számban. A távolban megláttam egy alakot egy horgászbottal a kezében. Nem szalaszthatom el a lehetőséget. Felálltam.
- Várj egy kicsit. - majd odarohantam az egyénhez. Pár percnyi társalgás után egy horgászbottal és egy vödör valamivel tértem vissza a lányhoz. - nézd mit találtam. - mutattam elégedetten a zsákmányomra. Közben a horgászó férfi lassacskán eltűnt...vajon miért is mehetett el...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska Vo36oi3984/4100Tavacska 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 10:41

//Jun :3//

-Engem is elvarázsolt a tavacska, de inkább nem ugrok bele. Nem most akarom kipróbálni, hogy tudok-e úszni a játékban. -nevetek és figyelem, ahogy a kék tükör sorban nyeli el a köveket. -Főleg, ha ilyen szörnyetegek élnek benne O.o
Reflexszerűen a hajamba túrok, mikor az új tincseimről kérdez, és érzem, hogy elpirulok. Eddig még senki nem tett róluk említést, gyakorlatilag el is feledkeztem róla. -Oh, hát... tükörben. Ha megnyitod egy tükör menüjét, alakíthatod a frizurádat, hajszínedet, szemszínedet. Az arc meg a test formáján nem változtathatsz, de a színeken igen. -magyarázom, és közben töprengek, vajon befessem-e majd teljesen rózsaszínre... de egyenlőre még nem.
-Hát, ha szabad. -vonok vállat a horgászat említésére, aztán eszembe jut valami. -Ha sikerül kifognod párat, én majd megsütöm. Legalább gyakorlom megint a Főzést, úgyis elkél még rá sok-sok pont. -mosolygok, és figyelem, ahogy elkunyerálja a felszerelést egy NPCtől tőlünk nem messze. Vajon szabad ezt, vagy hasonlót...? Egyáltalán szabad itt bármit is? Úristen, mégis min jár a fejem már megint? Még Álomkelőhöz is odafordulok, hogy megkérdezzem:
-Szerinted szabad?
A macska csak meglegyinti a fülét, aztán összegömbölyödik a fűben. Arra sem néz fel, mikor Jun visszatér és lepakolja a zsákmányt, én viszont csak félredöntöm a fejem. Azt akartam kérdezni, ő szereti-e a sült halat, de ez csúszott ki helyette a számon.
-És ezt szabad? -kérdezem, miközben úgy érzem, valami kisördög rágcsálja a fülem, hogy kérdezzem tovább. Áh, fura egy érzés. Megrázom a fejem, hogy elkergessem, de egyébként nem tágít, és addig csavarja a témát a fejemben, amíg már azt sem tudom, miről van szó. Inkább tovább figyelem Junt és a horgászatát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska Vo36oi8140/8500Tavacska 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 11:08

//Chan :3//
- Annyi halat fogok, hogy nem győződ majd sütni őket. - elégedetten húztam ki magam közben azon elmélkedtem, hogy a pontok mennyire befolyásolhatják a horgász tehetségemet...Majd kiderül. Ép nyúltam volna a csalétek felé amikor megkérdezte, hogy szabad e. Mosolyogva fordultam felé és válaszoltam.
- Tisztességesen nyertem a felszerelést a nap végéig. - húztam ki magam. - Hősies harcot vívtunk az öreg halásszal. - egy kicsit fürdőztem a dicsfényben. Szinte már ragyogtam majd folytattam. - kő papír ollót játszottunk és én nyertem... - majd megpróbáltam valami kevésbé állat szerű dolgot a horogra akasztani. A valóságban valahogy sokkal egyszerűbb minden. Kivéve a hajfestés, nekem is kell majd egy ilyen varázstükröt szereznem. Vagy lehet mindegyik így működik? Érdekes ez a világ. Majd végre sikerült ráakasztanom a horogra valamit...valami zöldet. Elégedetten néztem, hogy még egy ilyen nehéz feladattal is könnyűszerrel megbirkóztam.
- Készüljetek szörnyetegek! A tányérjainkon végzitek! - még egy gonosz kacaj is előtört belőlem majd behajítottam a csalit a vízbe. Bájosan ringatózott a víz felszínén. Itt a bosszú ideje, ezek a buta állatok azt hiszik etetem őket. De nagyot tévednek. Már alig várom, hogy ráharapjon valamelyik. - szerinted meddig kell várni amíg ráharapnak? - tettem fel a kérdést, de úgy látszik nem is volt rá szükség mert hirtelen alámerült az úszó és a víz egyre nagyobb hullámokat kezdett vetni. Jókora hal akadhatott horogra.
- Mindjárt megvan. - nyögtem ki, közben húztam nagy erővel. - Nem adja olcsón az életét. - majd egy nagyot rántottam rajta. - Lehet ebből ketten is jól lakunk!- majd emeltem ki a vízből az elfáradt állatot. A kis bestia...alig 5 centis...
- EZÉRT HARCOLTAM IDÁIG? - emeltem fel, hogy a lány is jól láthassa. Talán még egy csizmának is jobban örültem volna mint ennek itt...Kicsit önbizalom romboló. Majd leakasztottam a horogról és belehajítottam a vödör vízbe amit előkészítettem zsákmánynak.
- Chan-tan szerinted van más város is ezen a szinten Arbuson kívül ?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska Vo36oi3984/4100Tavacska 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 12:36

//Jun :3//

-Naja, csak kérdés, hogyan süssem... >.> -nézek körbe. Eddig rendre a fogadók konyháját vettem használatba, vagy egy szimpla tábortüzet gyújtottam a cél érdekében, de itt közel-távol alig akad egy-két fa, hogy tisztességes főzőmáglyát lehetne alkotni belőle. Felkelek a földről és immár magasabbról nézek körbe, hát ha isteni csodával találok valami....
Ahá! Egy kijelölt tűzhely kicsit távolabb a parttól, meg két fapad, olyanok, mint amiket nálunk odahaza az erdőkben raktak ki anno. Tökéletes, már csak tűz kell és menni fog - minő szerencse, hogy az az én személyemben már adott.

-Akk én ellenőrzöm a konyhát. -szólok és amíg Jun előkészíti a csalit, felszaladok a tűzrakáshoz. Valaki már összehordott pár száraz fadarabot, avagy maga a rendszer biztosít végtelen készletet ide, nem tudom, de nem elképzelhetetlen. Ahogy eddig a játékos kiismertem, KayaBá rengeteget adott a kényelemre is. Mindenesetre most még nem gyújtok meg semmit, előtt szedjük össze a halakát, és ha közben kiderül, hogy ez valaki más farakása, akkor legalább nem orozzuk el véletlenül.
Mire visszaérek, Jun már javában horgászik és vár.

- szerinted meddig kell várni amíg ráharapnak?
-Nem tudom, sosem horgásztam. -vonok vállat, de persze hazudok. Igazából rémlik, hogy nagyon-nagyon pici koromban valaki elvitt horgászni, de fogalmam sincs, ki volt az, és semmire nem emlékszem belőle, csak egy kicsit a vízre meg ahogy száll a csali fölé. Bár ezen sokat úgyse töprenghetek, mert Jun első zsákmánya jelzi, hogy megérkezett. A harc alatt végig bíztatom, hajrázom a lányt, hogy sikerülni fog, ne adja fel, és készen állok, hogy ha kell, én is besegítsek és együtt húzzuk ki, de erre nincs igény. Végül kibukik a zsákmány... ami ÁK fél fogára sem lenne elég.
-Ööö... pontosan hány pontod is van horgászaton...? -kérdezem és szinte látom, ahogy egy csepp alakú animáció jelenik meg a fejem mellett. LoL. -Mindegy, a következő biztos nagyobb lesz. Vagy sok kicsi sokra megy :3
Visszaülök a fűbe, néha hátranézve, hogy a farakás a helyén van-e még.
- Chan-tan szerinted van más város is ezen a szinten Arbuson kívül ?
-Én azt sem tudtam, hogy azt Arbusnak hívják. -nevetek. Mikor beléptem, úgy meg voltam még illetődve a teleportálás tapasztalatától, hogy nem olvastam el semmit, pedig rémlik, hogy valami üdvözlő üzenet fogadott az út végén. Körbenézek a síkságon, de közel-távol semmit se látok. -Egyébként fogalmam sincs. Falvak biztos vannak itt is, de hogy mennyi és merre, azt még nem tudom. Majd valamikor feltérképezem ezt is meg a harmadik és negyedik szintet is. Ha addigra luppolok, akkor az ötödiket is.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska Vo36oi8140/8500Tavacska 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.