[Küldetés] Broken - Bosszúállók

Go down

default [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Cardinal on Kedd Feb. 12 2019, 17:34

Résztvevők:
- Ditto
- Leonard
- Silence


All roads lead to Rome Marome. Sok tucat másik játékossal együtt Marome faluba érkeztek meg a teleportkapuk segítségével. A települést a káosz uralja, a játékosok össze-vissza rohangálnak, a városfal egy ponton beomlott, és a lyukban valami groteszk, nagyméretű szárnyas lény tombol. Óriási a hangzavar, fegyverek és pajzsok csattannak, szörnyek üvöltenek, pixelek zizegése hallatszik minden oldalról. Azonban a kereskedő NPC már vár rátok a főtér egy jól védett szegletében. Az ő kíséretét vállaltátok el. Egyszerűnek tűnő feladat, ami egy vénembernek se okozhat gondot, de az állapotokat látva gyorsan rájöhettek, hogy nem lesz sétagalopp az út. A kackiás bajszú úr feje felett villog a felkiáltójel, csak meg kell szólítanotok.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Ditto on Szer. Feb. 13 2019, 23:33

A teleportálás olyan hirtelen történt, Ditto szinte illetődve nézett végig magán és felszerelésén, majd csak ezután vette szemügyre kikkel érkezett. Azonban sokáig nem tudott nézelődni, hiszen csatazaj szakította félbe mustrájában, füléhez kap, ahogy a városfal egy darabkája megadja magát egy nagyobb erőnek, mely a káoszt okozza. Egy furcsa szárnyas lény, mely, úgy tűnik, komoly fejtörést okoz a megjelent játékosoknak, az idős bácsika ijedten tekintett társaira, kikkel együtt érkezett meg a helyszínre.
- Sil Kedveském, Leonard. – rökönyödött meg egy pillanatra, majd amilyen gyorsan tört rá a bizonytalanság, oly gyorsan változtatta meg fizimiskáját egy hatalmas, amolyan Ditto Após mosolyra.
- Ismét egy közös kaland. – próbálta meg nyugtatni a jelenlévőket, főleg magát, igyekezett magabiztosnak és kedvesnek tűnni, egyszóval, olyannak, mint legtöbb esetben.
- Óvatosan emberek, mindenki épségben érjen haza! – próbált azért mindenki felé egy biztató szót kiáltani, de lehet, nem mindenkihez jut el jó kívánsága.
- Ott a küldetés, igyekezzünk Fiatalok, használjatok fedezéknek, úgy haladjunk a pajzsom mögött. – bíztatta haladásra a két fiatalt, majd felemelte pajzsát és mellettük haladt, remélve, hogy nem találja el őket semmiféle repesz, tűzlabda, vagy veszélyes szörnyeteg. Ha a társainak más ötlete támad, természetesen nem makacskodik, hajlik a jó ötletek felé, az ő célja, hogy épségben oda jussanak a küldetést adó NPC-hez.
Amint odaérnek, és ha Sil vagy Leo nem szólítja meg a kereskedőt, megteszi ő, miközben folyamatosan a környezetüket kémleli, remélve, hogy a biztonságos szakasz az is marad.
- Üdvözletem. Mi lennénk a kíséret. A Brémai muzsikusok. Silence, a macska *mutat ekkor Silence-re.*, Leonard, a kutya *bök rá Leonardra, majd magára mutat végül.* és Ditto Apó, a vén szamár. nevette el magát végül, majd a szörnyre tekintett.
- Ha jól ismerem a történetet, akkor az lesz ott a kis kakas. – ezt már komor hangvétellel tette hozzá.
- Mit kell tudnunk? Mit szállít és mi az útvonal? Időkorlátunk van? - zúdította rá a kereskedőre kérdéseinek folyamát, meg is feledkezve egy pillanatra az őket körbeölelő káoszról.

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

[Küldetés] Broken - Bosszúállók Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi1530/1700[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Feb. 21 2019, 16:11

Határidő: február 25. hétfő
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Leonard on Hétf. Feb. 25 2019, 18:09


A hatalmas káoszban, a leomlott városfal mellett, téglákon áttrappolva, pixeleső felhőjében, csak egyetlen ember volt, aki nemlélekszakadva keresett menedéket magának a felfordulás elől. Leonard nyugodt, határozott léptekkel haladt kijelölt célja felé, amely jelenleg nem a küldetésadója volt. Csak egy villanás erejéig tartott, hogy észre vegye Silence jelenlétét, és ennyi neki elég volt. Megfontolt, ütemes léptekkel haladt a lány felé, természetesen gyorsan, de magabiztosan. Az volt most a legfontosabb, hogy a kinézete nyugalmat és összeszedettséget sugalljon.
Amikor odaért a lányhoz, halványan rámosolygott, és a kezét nyújtotta felé. Nem próbálta meg a segítségét felajánlani, tudta már, hogy Silence-t zavarná az ilyesmi. Céhtársa határozott, erős volt, ki tudott és ki akart állni magáért és a barátaiért. Egyszerűen csak az ember nem tudta megállni, hogy ilyen pillanatokban magára hagyja, a megannyi rohangászó ember között. Kicsit hasonlított a szituáció ahhoz, ami az első szint főterén volt annak idején. Most is túl sokan vették körbe a lányt, túl nagy volt a káosz és a hangzavar.
Leonard mosolya olyan lágy volt, akár a tavaszi napfény. Nyugalmat és békét árasztott magából, és Silence érezhette, miképpen töltődött fel ezzel a meghatározhatatlan érzéssel ő maga is. Leo lágyan karon ragadta a lányt, és elkezdte vezetni, át a tömegen, egészen a saját küldetésének végcéljáig, egy viszonylag békés kiszögelléshez. Meg sem kérdezte Silence-szet, hogy merre vezet útja, merre szeretne menni. Hát igen, kardforgatónk sokszor nem gondol a részletekre. Neki csak az volt a fontos, hogy el onnan, a békés zugok felé. Itt pedig az volt.
Amint meglátta Ditto apót, arcára kiült a megkönnyebbült, vidám mosoly. Illedelmesen üdvözölte a férfit, miközben maguk közé húzta Silencet is. Örült a férfinak, habár még nem igazán ismerte, a JL címere a feje felett viszont elég volt hozzá, hogy megbízzon céhtársában. Tetszett neki, hogy így összegyűltek; habár miért is ne tették volna, ha segítségre szoruló emberek garmadája öntötte el a szintet, nekik pedig küldetésük segíteni a bajbajutottakon.
Tudta, hogy a nagy monstrummal a fal mellett nem fog tudni egyelőre mit kezdeni, és az emberek sem úgy néztek ki, mintha csapat szerveződött volna rá. Régi rpg-s élményei alapján arra a következtetésre jutott, hogy jelenleg előbb az apróbb küldetésekkel kell foglalkozni, hogy lenyugodjon itt a káosz, a szörnnyel pedig vagy nem is kell majd semmit sem kezdeni, vagy majd csak a legvégén.
Ditto apó kérdéseire csak bólogatott hevesen, őt is ezek érdekelték. Mást nagyon viszont nem tudott hozzáfűzni a dologhoz. Elég legyen annyi, hogy ő maga a kutya.

Képesség: Napfény - Leonardot lágy, aranysárga izzás veszi körül. A kiválasztott célpontot a képesség hatására elönti a nyugalom, és CSP pontjai a maximumra töltődnek.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 295
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi3422/3500[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (3422/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Silence on Szer. Feb. 27 2019, 00:26

Furcsa volt neki. Csak Szophiet szerette volna meglátogatni, de a Palotából kilépve lépten-nyomon belebotlott a felkiálltójelekbe, amik reflexszerűen vonzották a tekintetét, mert normálisan valamiféle bevételi forrással kecsegtettek, ha nem is volt gyakori az a feladat, amit be mert vállalni egyedül. De azért ellenőrizte az összeset, mert mindegyik lehetett olyan, ami neki is kényelmes, és ad is elég aranyat.
Miután néhányat ellenőrzött, és végül elutasított, hogy nem túl sokféle küldetés fordul elő a rengeteg felkiálltójellel. Az egyik típus végülis nem tűnt számára sem megoldhatatlannak, úgyhogy a következő olyat fölvettte, de mivel eszébe jutott, hogy azért mégiscsak furcsa ez, mielőtt elindult volna a feladatot teljesíteni, visszasietett a Palotába, hogy szóljon Hinarinak is.
A szerencsés véletlennek köszönhetően éppen Oziba botlott a folyosón, aki meglátta rajta az izgatottságot, és kérdezősködni is kezdett. Fuwa töviről hegyire elmesélte mit tapasztalt, milyen küldetéseket és hogyan látott. Azt is megmutatta, hogy melyiket vette fel. Céhtársa győzködésére pedig megmakacsolta magát. Mi az, hogy veszélyes? Mostmár elég ügyes, és elég erős, hogy ne legyen gond abból, hogy egy ilyen küldetésre elmegy.
Ezzel a fiút sikerült is rábírnia, hogy felhagyjon a lebeszéléssel, és legnagyobb meglepetésére helyette Ozirisz el szerette volna kísérni.
Azért nem felejtette el, miért jött, és elment Hinarihoz, aki már meg is kért, hogy jöjjön ő is. Úgy mégiscsak kellemesebb kényelmesebb is lenne a kaland, hogyha a szőke lány is ott lenne.
Végül hármasban indultak el, Fuwa pedig a teleportig ettől nagyon boldog volt.

Utána viszont kiderült, hogy nem úgy működik ám, ahogy szerették volna, és a teleport túloldalán egyedül találta magát a tömegben. A mosoly azonnal az arcára fagyott, és kétségbeesetten kereste a kiutat és a céhtársait.
Végül az egyikük, de nem azok közül, akikkel együtt indult, hanem Leo előbb megtalálta. A fiú mosolya kicsit megnyugtatta, és a kinyújtott kezet szinte ösztönösen fogadta el, mert az ismerős közelsége valamiféle biztonságot is jelentett neki. Pillanatok alatt teljesen megnyugodott így (azon nem gondolkodott, hogy talán túl gyorsan is)

És nem is kellett csalódnia. A fiú újabb ismerőshöz vezette, a kedves Ditto bácsihoz. Boldogan mosolyogva biccentett, miközben Leo maga és a bácsi közé húzta, és a kényelmetlen határát súroló közelségtől kicsit elpirulva, csendben figyelte, ahogy a bácsi bemutatta a csapatot. A végére már nagyokat pislogott, zavaráról elfeledkezve, értetlenül. Ő nem tud zenélni, hogy lehetne muzsikus? És még csak nem is macska…
Az információk nagyrészéről emiatt le is marad, mert hiába próbálkozik megfejteni, hogy mit akart jelenteni Dittó furcsa bemutatkozása.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 354
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi2337/2500[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Cardinal on Pént. Márc. 01 2019, 15:58

Így próbáljon titeket az ember mesterséges intelligenciája Bosszúállókként beállítani. Mi a bemutatkozás? Brémai muzsikusok. Nagyszerű. Maradjunk annyiban, hogy Leonard beletörődött, Silence nem érti, az NPC programja pedig nincs felkészülve az ilyen komplikált megszólításra. Neki annyi a lényeg, hogy megtörtént a kapcsolatfelvétel. A kocsis meg is pödri a bajszát, tart egy kis hatásszünetet, miközben végigtekint rajtatok - nyilván mindegy, kik vagytok, csak ugye adjunk a látszatnak, hogy érdekli.
- A kányon mellett van egy kis bányászfalu. Onnan szeretném elhozni a kitermelt ércet, cserébe viszek elemózsiát és tiszta vizet. Azonban sehogy sem bírok a vad jószágokkal odakünn, meg akarják dézsmálni a portékámat. Segítsetek, barátaim! - magyarázza el ízes tájszólással, és mikor befejezi a mondandóját, fel is villan előttetek a küldetés panelje, és ha leokézzátok a részvételt, megjelenik a koordináta is. Először is el kell döntenetek, milyen útvonalat válasszatok. Két fő ösvény vezet az emlegetett faluba, a rövidebb egy sűrű erdőn megy át, a hosszabb pedig a pusztában kanyarog. Persze akár az is jó stratégia lehet, ha ezeket az útvonalakat elkerülitek, mégis csak ellenséges területre igyekeztek. Annyit leszögezek, hogy a városból viszonylag könnyű kijutni. Tomboló szörnyek és káosz ide vagy oda, a több tucatnyi játékos uralja a helyzetet a falakon belül és kívül is.


Határidő: március 11.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Ditto on Hétf. Márc. 04 2019, 23:30

Nyugtató volt a férfi számára, hogy nem történt semmi gond, míg odaértek a kijelölt ponthoz és még fel is tudták venni a küldetést egyéb akadályok nélkül. A városban és a falakon lévő káoszt a játékosok lassan uralni kezdték, de azért volt a kis csapatban aggodalom irántuk, mégsem ez volt az ő küldetésük.
Mosolyogva hallgatja végig az NPC mondandóját, tetszett neki ez a tájszólás, ennyiből csodálta ezt a játékot és magát az alkotóját, hogy nagyon valósághűre alkotta meg a benne lévő embereket, még akkor is, ha csak programok garmadájából állt össze.
- Mégis milyen vad jószágoktól kell tartani odakinn? - kérdezte végül a férfi, miközben a panelén felugró küldetést elvállalta.
- Szerintem vállaljuk be a hosszabb útvonalat. A pusztaságot jobban be lehet látni, az erdőben jobban meg lehet bújni egy feltételezhető rajtaütést előkészítvén, szóval nagyobb a veszély esélye is. Ti mit gondoltok? - nézett rá társaira Ditto, ki logikusnak tartotta véleményét, de nem akart egyedül dönteni, kíváncsi volt Sil és Leo gondolataira a küldetéssel kapcsolatban, mégis csak társak.
- Tarthatunk banditáktól az útvonalak bármelyikén, vagy csak vadállatok szokták megtámadni? - kérdezett ismét.
- Azt esetleg lehet tudni, az ércet mire használják fel? A város renoválására? - faggatta az öreget. Nem volt mit tenni, Ditto Apó mindig is felettébb kíváncsi természet volt.
- Miért kell oda elemózsia és víz? Valami kár érte a falut? Nem tudják maguknak kitermelni? - érdeklődött tovább nem foglalkozva azzal, hogy egyre személyesebb kérdéseket tesz fel.


//Szeretnék leírást kérni a karavánról? Milyen a kocsi, mennyi van, ha több van, hány állat húzza, mifélék, hogy van védve, ponyvával, át vannak kötve az áruk, hordókban van a víz tárolva, hány ember van az öreggel stb. Köszönöm.//

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

[Küldetés] Broken - Bosszúállók Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi1530/1700[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Silence on Kedd Márc. 19 2019, 23:21

Fuwa bizonytalanul, de megrázta a fejét Ditto javaslatára... Neki az tűnt logikusnak, hogy minél gyorsabban, a rövidebb úton kevesebb idő van, hogy valami gond történjen. Az apó kérdésére elővette a füzetét, majd pár szavas írással nyújtotta Dittonak.

Az erdőben viszont mi is könnyebben találunk fedezéket, ha baj van...
Pont ezért szeretett is erdően sétálni, mert ot t hamar talált búvóhelyet, és nem volt nehéz elillanni szinte észrevétlenül.A nagy síkságokon ez nem működik... Olvasta, hogy az milyen veszélyes!
A kérdés, hogy kell-e játékosok támadására számítani, vagy csak a mobokra őt is érdekelte. A mobokat mostanra eléggé megszokta, és Leo meg az apó társasága elűzte azt a kevéske szorongást is, ami velük kapcsolatban benne volt... De az emlékeiben túl élénken élt, milyen veszélyes volt más játékosok közül kihozni Hinarit, és hogy nem sokon múlt, hogy rossz vége legyen a dolognak... Félt, igenis félt egy esetleges rablóbanda támadásától! És féltette a társait is, hiszen egy játékos, több pedig még inkább, jóval komolyabb ellenfél néhány mobnál!
A felvetésre, hogy a bánya közeli faluban gond van az élelemellátással, aggodalom költözik a tekintetébe. Akkor ott sokan segítségre szorulnak... Akkor mihamarabb indulni kellene....
A nyugtalanság látványossá is válik, amikor bizonytalan léptekkel elindul a jelölt hely felé, aztán visszajön, és így járkál fel alá a megbeszélés utolsó mondatai közben. Szeretett volna segíteni, de ötlete magának nem volt, és nem ismert volna egyedül nekiindulni sem, ahogy félbeszakítani a nagyon is fontosnak hangzó, és komoly beszélgetést sem.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 354
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi2337/2500[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Leonard on Csüt. Márc. 21 2019, 14:39Leo összevont szemöldökkel meredt a fickóra, aki beszélt hozzá, majd még utána is hosszú percekig mozdulatlanul állt, és nézte őt. A szituáció kívülről egészen komikus, talán kissé zavarbaejtő is lehetett. Legbelül mégis erősen forogtak agyának fogaskerekei, és meg mert volna esküdni rá, hogy ezeknek a szavaknak a többségét még életében nem hallotta, pedig nyelvtudása igen magas szintre jutott az elmúlt, itt töltött években. Még miután a mondandó nagy része el is jutott valahogy a tudatáig, akkor is azon az egyen gondolkozott; mi a franc lehet az a kányon. Ditto apó már réges rég az elméleten pörgött, és ki is fejtette véleményét az útvonalakkal kapcsolatban, Leo még mindig ott állt, és meredten bámulta a pacákot. Rákérdezni azonban nem kérdezett a szóra. Nem, ehhez túl büszke volt, hogy felvállalja csak így tudatlanságát. Épp ezért hamarosan úgy döntött, végre változtat pozícióján, és a társai felé fordult.
- Szerintem is a puszta jobb döntés - bólintott elismerően az apókára, majd közelebb ment társaihoz, hogy csak ők hallják, amit mond.
- Ha nagyon szorul a hurok, az esetleges támadók úgyis a karaván rakományára fognak pályázni, így amíg ők annak kifosztásával vannak elfoglalva, mi és a kereskedők elhúzhatjuk a csíkot - kacsintott Silence-re, akiről tudta jól, hogy hasonlóan gyorsaságra gyúr.
- Ha minden kötél szakad, akkor pedig még mindig ott van a teleport kristályunk. Ha ez bekövetkezik, találkozzunk az első szint főterén, annak az útnak a sarkán, amely a Palotába vezet. Ott aztán kitalálunk valamit, például segítséget kérünk a céh többi tagjától, és visszatérünk megmenteni a kereskedőket meg a rakományt - vázolta a tervet. Közben érkezett egy üzenete is, amelynek tartalma informálta róla, hogy Hinari is ezen a szinten van. Képzeletben kihúzta a listájáról, hogy kiktől remélhet segítséget baj esetén. Ha közben tovább folytatódott a társalgás valamilyen irányba, odafigyelt rá ezek után, de nem szólt. Ehelyett megvárta, míg alkalmas pillanatot talál rá, és közelebb somfordált Silence-hez, majd odahajolt hozzá, és azt súgta:
- Mit jelent a kányon?


_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 295
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi3422/3500[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (3422/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Cardinal on Pént. Márc. 22 2019, 13:36

A pusztát favorizáljátok 2:1 arányban, úgyhogy végül arra indul a kicsiny csapatotok. Kicsiny, hiszen az egész menet nem több, mint egy darab rozoga szekér amelyet két ló vontat, a kereskedő uraság, meg ti hárman. Ha Ditto, vagy bárki más benéz a ponyva alá, négy hordót és két nagyobb ládát lát lekötözve, de elég hely van ahhoz, hogy mindenki le tudjon ülni odabent, és a bajszos vitéz mellett is van egy szabad hely a bakon.
Úgy fest, hogy a vén szamár lesz a csapat szóvivője, amíg a többiek pusmognak egymás között. A mesterséges intelligencia kicsit küzd a kérdésekkel, de legtöbbször elhangzik az a néhány kulcsszó, ami alapján ki tud választani egy sablonválaszt a szűkös tárból. Így tudjátok meg, hogy "ilyen rusnya teremtések még a kalendáriumba sincsenek", hogy "a hegyes fülű kalandoroktól nem kell tartani" és hogy "a mérgezett termőföld és a rossz víz nem terem gyümölcsöt." Aztán mindezt értelmezzétek, hogy akarjátok. Az ércekre vonatkozó kérdésre nem érkezik válasz, ott valószínűleg nem sikerült semmilyen témát triggerelni.

Néhány száz méterre a városfaltól már nincsenek más játékosok, csak kóborló szörnyek. A legtöbb céltalanul várja, hogy betévedjetek a "hatókörébe", ezeket nagyon egyszerű kikerülni, főleg mivel nem a poros úton ténferegnek, hanem attól elég messze. Klasszikusan farmolható területet jártok be eleinte. Van azonban a szörnyeknek egy másik csoportja. Ezek erősebb, magasabb szintű lényeknek tűnnek, van valami furcsa a szemükkel, amit ilyen távolságból (Látás jártasság híján) nem láthattok rendesen, és csoportosan mozognak, a térkép szerint a főváros, Urbus irányába. Szerencsére ezek a mobok nem keresztezik az utatokat, ugyanakkor amikor Marome települést már rég elhagytátok, és nem látszik a városfal se, a kocsis hirtelen megállítja a lovakat, mintha valamitől megijedt volna, és nem is hajlandó továbbmenni. Azonban a közvetlen környéken nincs semmi fenyegető, se szörnyek nem figyelnek rátok, se játékosok nincsenek a környéken, se "hegyes fülű kalandorok." Mit kezdtek a helyzettel?


Határidő: március 31.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Cardinal on Kedd Ápr. 09 2019, 10:47

Valaki? Bárki?
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Cardinal on Vas. Ápr. 21 2019, 12:28

A kocsis egy helyben áll, akárcsak ti.


Mindenki 500 szóval pótolhat.
Határidő: május 4. (szigorúan)
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Május 06 2019, 14:31

A kocsis egy idő után csóválni kezdi a fejét, aztán megfordul a szekérrel.
- Hinnye, itt nem jutunk át! - kommentálja az üres utat, majd elhajt, előttetek pedig megjelenik egy rendszerüzenet, miszerint a küldetést elbuktátok.


Három hónap alatt kettő kör sikerült, másfél hónapja egyetlen reag sem érkezett, azt hiszem ezt nincs értelme folytatni. Lezárom a küldetést.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Bosszúállók Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Bosszúállók 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Bosszúállók

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.