[Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Go down

default [Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Témanyitás by Cardinal on Kedd Feb. 12 2019, 17:36

Résztvevők:
- Chakna
- Marluna
- Tsujimoto Eiki


Mindannyian ugyanattól a nőtől veszitek fel a küldetést. Egészen fejébe húzza a vastag, piros sapkáját, de ha esetleg figyelmesek vagytok, kiszúrhatjátok, hogy elég furcsa formája van a hajának a sityakja alatt. Sok tucat másik játékossal együtt Marome faluba érkeztek meg a teleportkapuk segítségével. A települést a káosz uralja, a játékosok össze-vissza rohangálnak, a városfal egy ponton beomlott, és a lyukban valami groteszk, nagyméretű szárnyas lény tombol. Óriási a hangzavar, fegyverek és pajzsok csattannak, szörnyek üvöltenek, pixelek zizegése hallatszik minden oldalról. Nektek ezen a zűrzavaron kell átverekedni magatokat a város egy valamivel csendesebb pontjába. A koordináta egy romos épületre mutat, és mikor Eiki közelebb ér, akár az egyik, akár a másik, akár mindkettő lánnyal, egyszer csak a kapun kirobban egy nagyjából 10-12 éves forma elf kislány, megragadja a karját, és ráncigálni kezdi befelé.
- Itt az onii-chan, akit a kannás néni emleget mindig! - kiabálja befelé, ahol már vár titeket egy kisebb csoport hegyesfülű. Nagyjából két tucatnyian lehetnek, nagyrészt harcos férfiak íjjal a hátukon, de akad köztük egy nő, akinek a fejét valami tiara szerű dísz ékesíti. Ja, és a sapkás lány is itt van, akitől a küldetést vettétek fel, csak most már sapka nélkül. Az egyetlen személy rajtatok kívül, akinek “normális” füle van, az full türelmetlenül dobog a lábával a falnak támaszkodva.
- Még mindig nem értem, mi a fasznak kell nektek rajtam kívül segítség, de muszáj volt pont ezt a nyomorékot beszervezni? >.> - bosszankodik a rövid, szürke frizurát viselő fiatal nő, aki Eikinek jobban, Chaknának meg kissé kevésbé ismerős lehet.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Hegyes fülek Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Hegyes fülek 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Témanyitás by Chakna on Kedd Feb. 26 2019, 23:29

Én nem akartam volna észre venni. Mindenre jobban vágytam most, mint egy újabb eget-rengető küldetésre. Be kellett vallanom magamnak, hogy kimerültem testileg és lelkileg is. Persze, a napi vadászatot nem hagytam abba, de rávettem magam, hogy kicsit lazábban kezeljem a dolgokat, legalább egy ideig. Végül is nem engedhetem meg magamnak, hogy a kimerültségem okozta hiba értelmetlenül az életembe kerüljön.
De egyszerűen nem lehetett nem észre venni. Hiszen minden egyes NPC fölött villogott a felkiáltójel: küldetés. Egy darabig figyelmen kívül hagytam, mert ez most nem rám tartozik. De hogy tehettem volna meg, hogy elfordítom a fejem a 20.felkiáltójel láttán. Márpedig nem lehet, hogy ez véletlen legyen. Innen kezdve pedig már determinálva volt, hogy fel is vettem a küldetést. Egy vastag, piros sapkás npc-től. Furcsa fejű npc-től, de egyelőre nem akartam kombinálni, úgyhogy csak elkönyveltem az információt.


Maroméba érkeztünk. Ez részben megnyugtató volt, hiszen nem magas szint, másrészt kevésbé, mert nem volt eddig ajánlatos a szintre látogatni. De majd meglátjuk. Rengetegen érkeztünk ide, és bár nem erőltettem meg magam, egy-két ismerős arcot is felfedeztem a tömegben. Vagy csak a képzeletem játszott velem? Mindenesetre nem próbáltam meg megbizonyosodni a dologról. A küldetésre koncentráltam, és nem akartam, hogy plusz feszültséggel kelljen végig csinálnom.
És ha már a feszültségnél tartunk… Már út közben észrevettem, hogy Eiki nem sokkal előttem (úgy tűnik még nem vett észre) gyanúsan ugyan arra tart, mint én. Szuper. Nem mintha baj lenne, csak jobban örülnék, ha nem lenne ott, ha esetleg veszélyessé válik a helyzet….
Aztán úgy nézett ki, hogy észrevett valaki mást. Akit én is felismertem, de pár pillanatig, meg is torpanva elkerekedett szemmel néztem, hogy ezek ketten ismerik egymást. És az üdvözlést elnézve meglehetősen közelről.
Vártam egy kicsit. Egyrészt nem akartam megzavarni őket, másrészt nekem is kellett pár perc, hogy úgyszólván újra-tervezzek. Először felkaptam a vizet, mert Eiki nem említette nekem, hogy van valaki más…Pár perc viszont elég volt, hogy a harag elmúljon, és inkább örüljek, és ebből fakadó mosollyal az arcomon lépjek oda, látva hogy megtörtént az üdvözlés, és a közben morgolódó lányra kezdtek figyelni.
- Sziasztok. - köszöntem, és mindegyikükre rá is mosolyogtam. - Rég láttalak Ruby, örülök hogy jól vagy - mosolyogtam a vörös lányra - Eiki - húztam kicsit szélesebbre a mosolyomat a fiú felé fordulva. - Azt hiszem még nem ismerjük egymást, bár összekeveredtünk karácsonykor. Chakna vagyok - mutatkoztam be, és hajoltam meg az ezüsthajú lány felé, akivel a karácsonyi kazamatán már találkoztunk, bár tényleg eléggé futólag.
Majd végig nézek a többieken is. Elfek. Ezek szerint tényleg valami komoly készülhet, hiszen nem arról híresek, hogy keresnék a kapcsolatot a játékosokkal.

// Köszönöm a türelmet Smile //

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Broken - Hegyes fülek Vo36oi2217/2300[Küldetés] Broken - Hegyes fülek 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Témanyitás by Marluna on Csüt. Márc. 07 2019, 07:24

Nem volt nehéz észrevenni. Minden tele volt vele. Elöször gyanúsan figyeltem fel a jelekre, de a harmadik, vagy negyedik ilyen alkalom után már a kíváncsiság volt a fő mozgatóerőm.
Marome falu. Káosz és pusztitás. Szörnyek és harcok. Blabla. Ez most nem fontos. Nekem egy másik helyre kellett mennem.  A háztetők mindig kényelmes utat jelentették, mikor ki kellett kerülni a tömeget.
Mielőtt a kijelölt helyre értem volna, megláttam Eiki-t ahogy arra indul, amerre én.
Ez ám a szerencsém... Miért pont vele kellett összehozni megint a sorsnak? De kíváncsi voltam, így végül nem keseredtem el, és megpróbáltam a lehető legjobban összeszedni magam, és nem a fiúra gondolni a feladat elvégzése közben.
Az első reakció Eiki elrángatására az kellett volna, hogy legyen, ahogy levágom a lány kezét, de jobban féltette Eikit, milyen emléket idézne ez fel benne. Inkább utánuk rohantam.

Biccentettem a lánynak, mikor üdvözlölt. Jó rég használtam utoljára ezt az álnevet. Legszívesebben el is dobnám, ami nem olyan nehéz, hisz nem sokan élnek már, kik ismerték engem így. Talán ez a lány az egyetlen.
-Marluna. Ruby egy bérgyilkos neve volt. Most már nincs szükségem álnevekre. Nincs igazam, Eiki?
Bármennyire is tagadnám, Eiki megváltoztatott.
A mosolyból láthattam volna, hogy valami nincs teljesen rendben, de Eiki mellett nem nagyon foglalkoztam a többiekkel, és se hatodik érzékem nincs, és se Eiki nem szólt egy olya. szót se, ami miatt bármennyire is rosszul kéne éreznem magam.
Mikor a szürke hajú lány megszólalt, az első reakciómként a fegyverem után nyúltam, de nem hiszem, hogy a jelenlévők közül bárki is tétlenül nézné, ahogy a lányra támadok.
Ekkor néztem körül a társaságon, és mikor rájöttem, hogy mi olyan furcsa bennük, elkiáltottam magam.
-De cuki! A hegyes füleitekkel pont úgy néztek, ki, mint a gyűrűk urából, az... izék. Én is kérek hegyes füleket.
Egyesével odarohantam azokhoz (még mindig fegyverrel a kezemben.)
-Csináljátok nekem hegyes füleket. Tudtok nekem is csinálni?
Mikor a sor végére értem, Eikihez rohantam.
-Eiki, te tudsz ugye hegyes füleket csinálni nekem?
Marluna
Marluna
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 106
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Küldetés] Broken - Hegyes fülek Vo36oi1877/1900[Küldetés] Broken - Hegyes fülek 2yjvlht  (1877/1900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Témanyitás by Cardinal on Pént. Márc. 08 2019, 13:56

Azt hiszem Marluna reakciója volt az a pillanat, amikor az elf csapat magában igazat adott a panaszkodó nőnek. Mivel a többségük harcos volt, így nekik legfeljebb a mimikájukon látszott, hogy kellemetlennek tartják a helyzetet, viszont volt egy-két olyan hegyesfülű is, aki inkább egy széles hát mögé húzódott inkább.
- Ezt fejezd be! >.> - lép előre az ezüsthajú, és ha Marluna nem fejezi be, akkor egy erős karszorítással jelzi neki, hogy nem érdemes folytatnia a bohóckodást.
- Na jó, skubizzatok ide, mert nem mondom el kétszer. Ő itt Iefyr, a békés elf NPC közösség első hercegnője - húzza ki az egyik nagyobb testű férfi mögül a tiarás lányt - ...ő pedig Selvin, a második a sorban - mutat rá a kislányra, aki Eikit nyaggatja - A többiek katonák. Azért vannak itt, hogy megdöntsék Arnel hatalmát, és újra egyesítsék az elf népet, kiszabadítsák a testvéreiket a rabszolgaságból. Csakhogy mi játékosok simán legyalulnánk őket, ha csak úgy bemasíroznának a káosz közepébe, ezért kelletek ti, hogy megvédjétek őket Rolling Eyes Azzal a féreggel viszont nem vagyok hajlandó együttműködni - mutat Eikire morcosan - Ez biztos a te műved Selvin, szóval ő lesz a te kísérőd a saját missziódon Rolling Eyes - néz rá a kislányra, majd a nő innentől kezdve ignorálja Eikit, és odalép hozzátok - Én Riko vagyok, ennek a bandának a rabszolgája, mióta tök véletlenül rátaláltam a falujukra Rolling Eyes - nyújtja nektek a kezét - Urbus mellett van az elf tábor a szinten, oda fogjuk ezeket elkísérni. Próbáljatok meg nem útban lenni, oké? Rolling Eyes


Kérdés, hiszti, stb. most jöhet.
Eiki szóljon, ha be akar csatlakozni, és kiegészítem a mesét az ő részével.
Határidő: március 17.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Hegyes fülek Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Hegyes fülek 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Témanyitás by Chakna on Szer. Márc. 20 2019, 00:21

Melegebb, és őszintébb lett a mosolyom Ruby felé, ahogy kijavított. Valamiért örültem neki, hogy ezek szerint már nem zárkózik annyira el, mint amikor először találkoztunk, és a jelek arra mutatnak, hogy ebben Eikinek komoly szerepe van.
-Rendben, Marluna, örömmel hallom - biccentettem továbbra is mosolyogva.
Megértettem. És egyáltalán nem haragudtam... Talán jobb is így. Nem kell aggódnom Eiki miatt, hiszen van mellette, aki úgy tűnik komolyan ragaszkodik hozzá.
Nekem pedig ideje odébb állnom, és visszatérnem azok közé, akikkel közösséget vállaltam... Túl rég jártam már az Artes céhházában, és túl régóta csak annyit tudtam a megmaradt tagokról, hogy "életben vannak"... Mindenkinek jobb ez így.


Ennek a felismerésének a megkönnyebbülésében nevettem fel visszafogottan, ahogy Marluna felismerte, hogy elfekről van szó.
Amikor odaszaladt volna az elsőhöz, finoman, óvatosan megfogtam a karját, hogy egy pillanatra visszatartsam (és ha úgy tűnt, ezt nem állhatja, akkor el is engedtem rögtön, nehogy problémát okozzon a kéretlen érintésem)
- Óvatosan, meg ne ijeszd őket - mondtam neki barátságosan, de tovább nem tartottam vissza, ha mindenáron menni akart.
Elhagyva a mosolyt, komolyan hallgattam Riko helyzetleírását. Az első és második elf hercegnő... Macerás helyzetnek hangzik, meg kell hagyni. 
Összegezve a dolgot, egy puccs közepébe csökkenünk, ahol az a feladatunk, hogy a "lázadók" testőrei legyünk... Végülis, ameddig nekünk nem kell aktívan részt venni az elfek belső ügyeiben...
Kérdőn megemelkedett a szemöldököm, amikor az ezüsthajú lány Eikire mutatott. Ezt is meg kell majd kérdeznem a fiőtól, ha alkalom adódik... 
-Rabszolga? Ezt hogy érted? - kérdeztem meglepetten, hiszen nem tudom elképzelni, hogy a rendszer ilyet lehetővé tegyen... 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Broken - Hegyes fülek Vo36oi2217/2300[Küldetés] Broken - Hegyes fülek 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Témanyitás by Cardinal on Vas. Ápr. 21 2019, 12:24

- Ha nem akarok sündisznó lenni, segítenem kell nekik, ennyi Rolling Eyes De eddig egész tűrhető az együttműködésünk - feleli Riko, miközben az elfekre sandít. A lényeken látszik, hogy kicsit idegenkednek tőletek, talán a két hercegnőt kivéve, akik közül a kisebbik gyermekien közvetlenül, élénken magyaráz Eikinek, miközben a másik inkább kíváncsi, érdeklődő tekintetet vet rátok. Főleg Chaknára, és az íjászfelszerelésére.
- Jól van. Te és én megyünk elöl, te meg hátul követsz minket. Ha valaki játékost lát közeledni, azonnal szól. Magyarázni nem én fogok, abból nem jövünk ki jól Rolling Eyes Indulás! - adja a parancsokat Riko, majd maga mellé rántja Chaknát, mivel őt szánta előre, Marlunát meg hátulra. Közöttetek pedig az elfek, a hercegnőt kész sorfal védi minden oldalról, teljesen elveszik a harcosok között.
Nem a városkapun mentek ki, helyette a sikátorokon át vezet az utatok a városfalig, méghozzá egy olyan pontjához, amin egy rés tátong. Nagyjából akkora, hogy egy széles vállú férfi már nehezen jut át rajta, de ti könnyen kifértek. Riko bújik át legelőször, majd int Chaknának, hogy kövesse, és innentől kezdve szépen sorban jön mindenki. Odakint a mobok közé kerültök, amik nem igazán zavartatják magukat tőletek, békésen várják, hogy megközelítsétek őket, és harcba bocsátkozzatok. Csakhogy nem ez a küldetésetek.
- Figyu, tőled csak annyit várok, hogy ha egy szörnynek megtetszünk, lődd le távolról. Remélem ez nem jelent gondot Rolling Eyes - mondja Riko Chaknának, miközben a lány a térképét bújja, és az ujjával egy lehetséges útvonalat rajzol.
- Remélem elkerüljük a balhés pontokat... - morogja halkan, majd miután mindenki kijutott a városból, elindul a menet. A méretét elnézve lopakodni nem fogtok...


Határidő május 4. (szigorúan)
Marluna 500 szóvalpótolhat
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Hegyes fülek Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Hegyes fülek 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Május 06 2019, 14:26

Marluna kiesett, ha Chakna szeretné folytatni, bemesélem máshová. Ezt a szálat viszont most lezárom.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Hegyes fülek Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Hegyes fülek 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Hegyes fülek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.