[Küldetés] Broken - Sötétség

Go down

default [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Cardinal on Kedd Feb. 12 2019, 17:37

Résztvevők:
- Echo
- Minagawa Kanami
- Simeon
- Szophie


Hárman közületek sok tucat másik játékossal együtt Marome faluba érkeztek meg a teleportkapuk segítségével. Echo is itt lyukad ki, azt rá bízom, hogy hogyan. A települést a káosz uralja, a játékosok össze-vissza rohangálnak, a városfal egy ponton beomlott, és a lyukban valami groteszk, nagyméretű szárnyas lény tombol. Óriási a hangzavar, fegyverek és pajzsok csattannak, szörnyek üvöltenek, pixelek zizegése hallatszik minden oldalról. A küldetés, amit felvettetek, azonban nem ide szól. Útra kell kelnetek az elfek területének kellős közepébe, a Kanyonban található bányák irányába. A quest kifejezetten idomároknak és vörös játékosoknak szól, néhány NPC-t kell kimentenetek egy beomlott tárnából. Nem hiszem, hogy együtt érkeztek, de talán feltűnhet, hogy egy irányba tartotok, és van nálatok egy koordináta is, ami a puszta kellős közepére irányít titeket, egy magányosan álló fához. Legkésőbb ott biztosan találkoztok.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3158
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Kanami Minagawa on Szer. Feb. 13 2019, 23:47

Mindenki ismeri azt a filmet, ahol egy  elképesztő vagy inkább egy olyan utópiát ahol minden haldoklik... Na ott volt egy olyan sztori, hogy a kölykök egy VR világban azért harcoltak, hogy ne spammeljék tele a látóteret reklámokkal. Na most hasonlót éltem át, ahogyan a sok NPC mindegyike azt a rohadt felkiáltó jelet kispammelte maga felé. Értem én, hogy olyan rohadt fontos az a szar küldi, de egy étteremben a pincér questet adjon... Na az már túlzás.
Szóval a spamháborúba belekeverdtem. Egy küldi még rajtam is megakadt valami furcsa kávéfizetési bug miatt.
Na így ragadt rám, hogy menjek fel egy szintet hegyesfülűt hentelni. Vagy mi, izé szóval menni kell segíteni.
Marome faluban landoltam vagy hol... Ezer éve nem jártam itt kb, a neve is alig volt meg.
A sok játékos éppen valami fura dologgal harcolt errefelé, de őszintén megvalva nem nagyon érdekelt. Valami szárnyas szörnyike aranyosan aprította a népet, ami azért funfact, mert 2-es szinten vagyunk. Szóval hagytam had farmolják le azt a dögöt meg a kísérőit, én meg... nos unott arccal sétáltam a quest helye felé. A kettes szint nem valami érdekes hely nekem, talán egyszer jártam itt anno, amikor megnyílt még, meg amikor a kazamatába kellett menni takarítani. Mondjuk most sem érdekel, de ha a sok felkiáltójel legalább nekem eltűnik már minden okkkés. Sok K-val.
Az a rohadt quest amúgy egy helyre visz minket nem is zónába. Ami elég zavaró, főleg, hogy egy fa az. Nem egy bánya, ahogy a quest leírása mondja... Na nem. Persze hogy nem! Miért is az lenne?
Szóval kissé frusztráltan ülök le a fa tövébe várni, hogy febukkan-e még valaki. Nem is telik el sok idő mire lassan szállingózni kezdenek az emberek.

_________________
[Küldetés] Broken - Sötétség 538AV1

Karakter dala:Bad girls
Kanami Minagawa
Kanami Minagawa
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Sötét pince sarkában

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi2172/2300[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (2172/2300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Szophie on Kedd Feb. 19 2019, 15:42


Amikor akkora csend és béke vesz körül, mint minket a pusztába menet, nem lehet nem észrevenni az eltted lépkedő alakot, meghallani a tompán koppanó lépteket. Ilyenkor az ember mellkasába beköltözik egy különös, idegen érzés. Csak ne vegyen észre. Csak ne kelljen köszönni. Csak ne kezdjen beszélgetésbe.
Hagyjon békén, egyedül a semmiben, a gondolataimmal összezárva. Hadd legyen kopogó lépteim hangja az egyetlen, mi fülembe cseng, s agyam vad zakatolása. Ha összehúzom kabátomat magamon fázósan, azt ne vegye észre senki. Ha egy dalt dúdolok csendesen, ne hallja meg. Hadd legyen ez a táj csak az enyém, hadd táncoljak és pörögjek úgy a szél ölelésén, hogy attól nem érzem magam kínosan.
Ám sajnos az idegen ott haladt, rendíthetetlenül előre, előttünk. Aztán észlelésünk bejelzett, jött még egy, mögöttünk. Ez pedig megtörte a magány szabadságát, a szárnyalást. Így már nem mertem sem dúdolni, sem táncra perdülni, nem mertem kiadni magamból mindazt a felgyülemlett feszültséget, amit az iménti forgalom, a rohanás, a veszély okozott. Így, hogy mindenki látott, csupán csak még szorosabbra fontam karjaimat magam előtt, sapkámat fázósan a homlokomba húztam. Mélyet, hosszan sóhajtottam. A szabadság érzése elveszett, elnyomta a társaság, a társadalom, a gondolat, hogy talán hülyének néznének. Önmagamnak ástam börtönt ezáltal, ám most nem bántam. Nem kívántam kitörni belőle, nem próbáltam meg magamra felhívni a figyelmet. Nyugalomra volt szükségem, békére, hogy lenyugodjak az előbbi forgalom után. Lassan vettem a levegőt. Gondolataimra figyeltem csupán. Elfogadtam, hogy most nem lehetek egyedül.
Egészen addig ballagtunk így, egyik kezemet Vezér puha bundájába fontam, mely nyugtatólag hatott rám, és közben magamban azt mantráztam, hogy nem a sárkánynál van szükség most rám. Nem oda szólt a küldetésem, mégis fájt látni, hogy az a nagy monstrum micsoda káoszt és felfordulást okozott ott. Menekültem a tömegből és iszonyatból, most mégis mardosott a bűntudat, hogy ott hagytam őket segítség nélkül. Az én szintemen, frontharcosként, minimum lett volna, hogy csapatba verődve nekiugrok. A csapat azonban váratott magára, és ahogy egyre jobban elhatalmasodott a káosz, úgy nőtt bennem is egyre inkább a feszültség. Szabadulni akartam. Csak egy csöndes helyre jutni. Ez a puszta pedig pont azt adta meg nekem, amit kívántam. Még egy mélyet, felszabadultat lélegeztem, majd megérkeztem a fához. Ott már Kanami rostokolt, talán épp azért, mert ugyanazt a küldetést vettük fel, talán másért. Ki tudja? Én csendesen köszöntem neki, és megálltam. Vártam a továbbiakat. Ugyanis lennie kellett folytatásnak, hisz ez nem egy barlang volt. Senkit nem láttam hát, akit meg kéne menteni.
Lassan mások is befutottak, és én arcomon halvány mosollyal köszöntöttem őket. Nem voltam szószátyár, de most nem is kellett annak lennem. Élveztem a csendet.

_________________
[Küldetés] Broken - Sötétség Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2504
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi7546/7700[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (7546/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Simeon on Vas. Feb. 24 2019, 16:11

Simeon elmélyülten nézegette a küldetés tárgyát: nem emlékezett rá, hogy ő pont ezt a küldetést akarta felvenni. Npc-ket kellett kiszabadítani egy helyről, ami nem lett volna gond, de hogy valahonnan mélyről? Még azt sem tudta, pontosan mit jelent az, hogy tárna, de egészen biztosan valami sötét helyet! Oda pedig ő nem akart menni, de nem ám! Sokkal inkább segített volna olyanban, ami itt van kint, ahol fény van, nap van és fény is van, meg soksok tennivaló! Az elfekkel mondjuk nem volt baja: nem félt tőlük, sem attól, hogy a területükre megy. Számára csupán mobok voltak, eszközök a fejlődésre és igazán, igazán visszaadhatták volna már a játékosoknak a szintet! - talán ezért is vállalt el egyet a soksok küldetés közül, amivel lépten nyomon találkoztak, bármerre is vezetett útjuk az előző pár hét során.
- Ph-phh! - hívta fel a figyelmét Tengerszem - Phhh... brhhph.
- Mozgólódás? Egy játékos és egy farkas? - csukta be a panelt Simeon és tekerte a nyakát - Nem lá... ó igen, ott vannak! Hé, várjatok meg, várjatok meg! - kiabálta izgatottan az előttük haladó páros irányába, akik jó messze voltak még, de mivel elég elhagyatott és kopár volt a környék, már messziről ki lehetett szúrni, ha valaki a közelben tartózkodott. A páros pedig hogy, hogy nem, pont arra igyekezett, amerre ők! Az idomársrác fel is gyorsította lépteit és boldogan érte be őket pont a fa tövénél; Tengerszem alig tudott hogyan kapaszkodni, hogy ne essen le a nagy sietségben.
- Sziasztok! Ti is a tárnás küldetést vettétek fel? Vagy más miatt vagytok itt? Én Simeon vagyok, ő pedig itt Tengerszem - sorolta kérdéseit majd jutott eszébe az illendő bemutatkozás - Jé, Kanami! Szia, rég láttalak, hogy vagy? - vigyorgott rá az üldögélő harcoslányra. Tengerszem eközben Vezért vizslatta érdeklődéssel, ha pedig megérkezett Echo, figyelmét a kis denevérre helyezte át: mennyi pet volt most itt körülötte! A kis polip izgatottan várta a közös munkát.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 251
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 28
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi3004/3100[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (3004/3100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Cardinal on Pént. Márc. 08 2019, 13:25

Echo valószínűleg eltévedt, vagy megette valami szörny. Nem tudni, lényeg, hogy ő végül nem keveredett oda, ahová ti. Mondanám, hogy egyedül vagytok, de ez nem igaz, mert a távolban a legváltozatosabb szörnyek kóricálnak, olyanok is, amilyeneket itt, sőt sehol máshol nem láttatok még. Egyvalami nincs azonban, azok pedig az elfek. Pedig lenniük kéne, elvégre ez már az ő területük.
Látszólag logikátlan a találkozási pont, de ha odaérve körbenéztek, akkor felfedezhettek egy kalyibát néhány tucat méterre, lefelé a domboldalon, aminek a csúcsán ez a fa áll. Nem néz ki túl jól, az ajtó fel van feszítve, az ablakok be vannak törve, de nem egy magára hagyott kunyhó, elvégre van egy fatönkben hagyott balta, és egy már leégett tábortűz felett himbálózó bogrács is az épület előtt. Ráadásul mintha valami mozgás is lenne bent.
Logikusan ez tűnik az egyetlen értelmes folytatásnak, de nem ez az egyetlen lehetőségetek, elvégre a környékbeli mobok szokatlanul szervezetten mozognak. Nem mind egy irányba, de jól láthatóan nem is céltalanok. Bár ennek nem valószínű, hogy köze lenne a küldetésetekhez, de hátha valakit ez jobban érdekel, ugye.


Határidő: március 17.
Echo, ha akar játszani, még becsatlakozhat.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3158
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Kanami Minagawa on Pént. Márc. 15 2019, 19:34

Magányosan vezetett az utam felfelé a fához, nem is nagyon tudtam, hogy igazából mit kéne tennem magányomban, így leginkább egy apró szalmaszálat tépek le és elkezdem rágcsálni, ahogyan egy klasszikus filmben szokták.
Nem sokára pár alak jelenik meg előttem. Először eszembe se jut a lány neve, pedig a farkasa miatt is elég emlékezetes jelenség... Pár másodperc telik el, mire eszembe jut a neve: Szophie. A farkasa neve viszont rejtély marad előttem. Érkezésekor egy Sziát engedek meg magamnak és nézek rá, hogy vajon mi történhetett vele eddig... Egészen máshogy néz ki, mint akkoriban, olyan... nem is tudom zártabb.
Minden esetre amikor megérkezik a másik idomár páros, Simeon és kísérője a polip, őket is hasonlóan üdvözlöm.

-Igen, bár ez a hely nem nagyon néz ki nekem egy tárnának... sőt ha már itt tartunk még csak tündeföldének sem. Amúgy megvagyok... fogjuk rá, veletek minden rendben?-Valójában nem éreztem túl jól magam, tudtam jól kezdek depresszióba esni az önön nyavajáimmal amit sajna senkinek nem tudok elmondani, senkivel nem tudok megosztani, hiszen pér alakot kivéve, mint amilyen Simeon vagy épp Ká, nem állnak velem szóba abszolúte, nem hogy véletlen találjak mentort, vagy ne adj isten céhet.

Minden esetre azzal kezdek el foglalkozni, hogy vajon mi lehet az a kajiba ott nem messze tőlünk, így pár szó után elindulok arrafelé.

-Nem néz ki túl jól... vajon mi történhetett?-tettem fel leginkább a költői kérdést, de minden jel arra utal, hogy mégis van még élet, legalábbis a kaja maradéka erre utalhat.
Megvizsgálom egy kicsit jobban azt a bográcsot is és a baltát is, hátha találok valami nyomot, na meg nem utolsó sorban a kajiba belsejét is.

_________________
[Küldetés] Broken - Sötétség 538AV1

Karakter dala:Bad girls
Kanami Minagawa
Kanami Minagawa
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Sötét pince sarkában

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi2172/2300[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (2172/2300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Simeon on Szomb. Márc. 16 2019, 19:01

- Igen, minden szuper, mert süt a nap! - felelte Simeon a lehető legtermészetesebben, majd kis gondolkozás után ő is körülnézett - Miért milyen az a tündefölde? - kérdezte, tekintete azonban továbbra is a távolban mocorgó szörnyeket vizslatta, akik látszólag egyáltalán nem is foglalkoztak azzal, hogy itt játékosok vannak. Persze ez a srácot és polipját nem zavarta: amíg nem jönnek ide, nincs gond, ha pedig idejönnek? Akkor majd legyőzik őket csapatban!... vagy elteleportálnak, ha az előbbi épp nem jönne össze.
- Kanami, várj meg minket is! - kapta aztán vissza a fejét a közeli eseményekre, hiszen a harcos lány nem várta meg, amíg Simeon kibambulja magát, hanem elindult lefelé a lejtőn. Eddig észre sem vették a kicsiny házikót. Tengerszem azért visszafele is kukucskált idomárjának válláról, hogy az a nagy fehér farkas is jön-e, vagy odafönt marad, de amikor Simeon kellően közel ért az épülethez, már a kis polip is minden figyelmét az előttük álló esetleges veszedelmekre irányította. Ki tudja, mi leselkedik a falak mögött, ugyebár.
- Nem tudom... - töprengett el a fiú is, eredménytelenül - De nézzünk be! - indítványozta újonnan szerzett lelkesedéssel és ment is a lány után, csakúgy, mint abban az előző küldetésben is - Megint együtt fedezünk fel házat - jutott eszébe Simeonnak is a párhuzam és vigyorgott rá a harcosra - Kár, hogy itt nincs tó... - tette hozzá, mert milyen jó is volt petjének ott fürdőzni, miközben ők kutatgattak!
- Ph-hh!
- Mozgás?
- Hhhh...
Simeon bólintott és készenlétbe állt, kesztyűs kezeit védekezőn maga előtt tartotta: ugyan Kanami mögött mentek egy lépéssel, de sose lehettek eléggé óvatosak. A srác csak azt remélte, odabent is világos lesz és nem esnek bele azonnal valami sötét lyukba, ahogy átlépik a küszöböt... aktiválta is a jártasságait, biztos ami biztos.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 251
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 28
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi3004/3100[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (3004/3100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Szophie on Hétf. Márc. 25 2019, 22:39


Szophie sóhajtott egyet, majd megállt, petje követte őt. Hátra fordult, és egy idomár páros futott hozzájuk nagy hévvel. Elmosolyodott, ahogy rájuk nézett, de valódi jókedv nem követte a reakciót.
- Sziasztok - köszönt illedelmesen.
- Mi is azt vettük fel, igen. A nevem Szophie, ő pedig itt a társam, Vezér - mondta könnyednek szánt hangon. Vezér biccentett egyet az idomárfiú felé, majd tekintetét a polipra emelte. Közelebb ment hozzá, és szagolgatni kezdte őt, még sohasem látott ilyen mobot vagy petet a játékban, és az illata is igen különös volt. Nem pont olyan, mint a halaké, de egészen hasonló. A halakat pedig nem kedvelte, tele voltak szálkával, és nem voltak finomak.
Szophie közben azon gondolkodott, hogy végtére is számíthatott volna erre, ha már ki volt írva a küldetéshez, hogy vörösökre és idomárokra van szükség. Az volt az egészben a legmeglepőbb, hogy ő mindkettő volt, annak ellenére, hogy tök véletlenül nyomott pont ennek a küldetésnek az elfogadására.
A csend közben teljesen megtörni látszott az idomárpáros körül, és ezt Szophie bosszúsan vette tudomásul. A kis csapat folytatni látszott dolgukat, és Kanami, Tengerszem és Simeon előre indult a kihalt kunyhó felé. Szophie ellenben más utat választott, miután Vezér megbökve oldalát, felhívta figyelmét a mobok különös viselkedésére.
- Egészen olyanok, mint a farkasok - szólalt meg csendesen. Vezér kimérten bólintott.
- Valami oka kell, hogy legyen annak, hogy így vonulnak.
A páros tehát elindult az egyik mobcsorda felé, megpróbálva megtartani a megfelelő távolságot. Ha úgy alakult, az egyik kiszemelt bandát követni kezdték a puszta mezőn keresztül. Kíváncsiak voltak, hova hajtja őket a rendszer, és miért. Túl sok volt a hasonlóság. Túlságosan ismerős volt a szituáció. A kunyhóról, a társakról és a küldetésről közben meg is feledkeztek, egy új cél lebegett a szemük előtt.

_________________
[Küldetés] Broken - Sötétség Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2504
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi7546/7700[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (7546/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Cardinal on Vas. Márc. 31 2019, 20:30

Kanami, Simeon

Ti a küldetést csináljátok. Kanami, te megvizsgálod a ház előtti területet. A bográcsban valóban találsz némi ételt, a balta pedig egy egészen közönséges balta. Eszköz, nem fegyver. Fát vágnak vele, nem pedig szörnyeket. Ezért is lehet meglepő, hogy az éléről még szivárog a vörös pixel. Megpróbáljátok a kunyhót is, és ez egyszerre jó döntés és rossz. Rossz, mert a látvány, ami bent fogad titeket, horrorisztikus. Három lényt találtok, melyek az itteni erdőkben gyakran előforduló Foszló Zombikra emlékeztetnek, de velük ellentétben van rajtuk páncélzat. És hát... falatoznak. Két emberből. Mögöttük egy harmadik, reszketve, vérző lábakkal, de még életben. Ez a döntés jó része, őt még megmenthetitek. Persze ha beljebb léptek, azzal felhívjátok magatokra a legközelebbi << Zombikatona >> figyelmét, és mivel Kanami áll elöl, így ő tapasztalja meg, mennyire fürgék ezek a szörnyek. Mire megmozdulsz, a lény fogai már a karodba mélyedtek. Elvesztettél tíz páncélt, és 20 pont mérgezést kaptál páncél alá. Mit tesztek?

Ha harcoltok, nem kérek kockát, csak írjátok meg, mit csináltok, hogyan támadtok.

Szophie

Te nem a küldetést csinálod. Szégyelld magad. Kiszemeled a vonuló szörnyeket, és tartod a távolságot ugyan, de erre valójában nincs szükség. Ez neked is le fog esni, mert szó szerint a semmiből jelenik meg közvetlen mögötted néhány agyaras teremtmény, kijátszva a harmadik szintű észlelésed is, mégse bántanak se téged, se Vezért, csak elgaloppoznak melletted. Amit észrevehetsz rajtuk, hogy a szokásos vörös szemek helyett felemás színű fények világítanak a sötét szemgödrükben: az egyik maradt vörös, a másik viszont sárga. Ha jobban megnézitek, ez mindegyik lényre jellemző. A térkép alapján tök más irányba mennek, mint amerre a bányák vannak, Urbus felé tartanak ugyanis. Biztosan követed őket? Még nem késő visszafordulni, hogy segíts Simeonéknak.


Határidő: április 10.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3158
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Kanami Minagawa on Vas. Ápr. 14 2019, 22:40

-Hát szerintem ott picit több ház lenne, meg úgy... nos tünde nem?-Próbáltam végiggondolni milyen is lehet egy tündefölde. Elég sok lehetőség volt és mivel a SAOban is volt pár hasonlóság, nos azt hittem, hogy nagy magas épületek lesznek, de legalább pár csillogó páncélos Őrült Katona. Ennek ellenére semmi ilyesmi, a quest marker is mintha elcsúszott volna, de ez most nem olyan fontos, mint az a pici fakunyhó.
Szophie és Vezér azonban nem erre az útra indultak el. Külön kezdtek el mászkálni tőlünl, ami kicsit zavart olyan téren, hogy együtt talán jobb lett volna maradni, dehát mint sok-sok játékban is mondták már "Split the Team" right? Legalább a két fiatal velem jött, így már nem egyedül kell szaladgálnom. Leérve a házhoz nem igazán nyugtat meg az egész hely látványa.

-Valami nekem nem stimmel... Simeon vigyázzatok azért jó? A másik ház sem volt éppen barátságos.-A ház körül körülnézve elég sok átlagos tárgyat találok, de a szemem felakad a fejszén, amin indokolatlan pixel van. Így elővéve a fegyveremet, megint felöltöm az arany öklömet, ami szinte már megszokottan formálódik rá a kezemre. Abból miután elnyerte a végleges formáját szépen tükröződő fényei csillannak meg a viskón, mielőtt benyitnék oda.
Az ajtó azonban nem volt zárva, így hamar kinyílt és beléptem elsőnek. Odabent pedig nem kis meglepetésemre három zombi állt. Az egyik már rám is harapott, amire felszisszentem, és a másik kezemmel a nyaka köré tekerve válaszoltam, majd elegánsan egy hatalmasat az állába vágva a nemrég megharapott kezemmel repítettem meg egy picit felfelé. Ezután a harapásra kapva a már üres kezemmel léptem hátrébb, hogy nehogy a többi is rám támadjon hirtelen.

-Simeon ti jöttök!-Én pedig félve attól, hogy komolyabb bajom lenne inkább felkészülök a következő körre, így lehúzva a szemüvegemet összeszorított ököllel állok az ajtó mellé.

_________________
[Küldetés] Broken - Sötétség 538AV1

Karakter dala:Bad girls
Kanami Minagawa
Kanami Minagawa
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Sötét pince sarkában

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi2172/2300[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (2172/2300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Simeon on Kedd Ápr. 16 2019, 20:09

- Igenigen, tündét tényleg nem látok - bólogatott a fiú lelkesen - Bár lehet csak elbújtak - tette hozzá, de aztán figyelmét a vonuló mobok sokkalta jobban lekötötték, minthogy fákat és kunyhókat kezdjen el keresgélni. Tengerszem közben biccentett az időközben bemutatkozó párosnak és ahogy Simeon elindult, csalódottan vette tudomásul, hogy Vezér nem jön. Valami más dolguk akadt? De micsoda, ha ezt a küldetést vették fel?
A kis polipot Kanami hangja térítette észhez:
- Ph-hhh! - biztosította azonnal a harcos lányt, hogy ő aztán vigyázni fog! ... főleg Simeonra, aki éppen a baltáról csöpögő pixeleket nézegette és - különösebb elővigyázatosság nélkül - már nyúlt is hozzá a virtuális vérhez, hogy megízlelhesse azt.
- Hhh....
- Most miért? Mindig elpixeleződnek, de kíváncsi vagyok, ezeknek is vasíze van-e! - érvelt az idomárfiú, miközben Kanami már a bejárat felé vette az irányt - Amikor elharapom a számat és vérzik, az vasízű - folytatta az eszmefuttatást és Tengerszemnek kellett szólnia, hogy gyorsan érjék be társukat, nehogy elszakadjanak egymástól.
Vagy szét. Ahogy a bentlévők is.
Na erre aztán már eltátotta a száját nemcsak Simeon, de Tengerszem is.
- Zombik, ezek zombik! Még soha nem láttam őket ilyen közelről! - lelkendezett és már lépett is beljebb, megkerülte Kanamit, aki egy mobbal viaskodott és egyenesen a másik kettő felé tartott. Aztán megtorpant. Meglátta az embermaradványokat. Hányingere lett, kezeit a szája elé kapta. Polipja pedig előreugrott, rögtön azután, hogy a zombik őket szemelték ki következő áldozatnak. Simeonnak mégcsak utánakapnia sem volt ideje.
- Várj, várj! - kiáltotta gyorsan, de Tengerszem nem hallgatott rá: a kis pet teljes erőből csapott rá a hozzájuk közelebbi lábára és megpróbálta elgáncsolni azt. Közben odaért Simeon is: a srác kesztyűs kezével öklözte mellkason ellenfelét, hogy az imbolygó mob inkább a mögötte lévőre essen rá, azt is hátráltatva ezzel. Meghogy helyzeti előnyhöz jussanak.
- Ne engedd, hogy megharapjon, oké? - mondta gyorsan, ahogy akadt egy lélegzetvételnyi szünete és a harc hevében nem lehetett eldönteni, kinek szánja ezt: Tengerszemnek-e, vagy inkább Kanaminak. De ezt talán nem is volt fontos. A polip bólintott és rávetette magát a másik mobra, a harc folytatódott, tét az emberi lét. Persze Simeonnak még bőven volt elég élete ehhez, legalábbis eleddig - és ha ügyesek, lehet sikerül mind a hármat eliminálni még azelőtt, hogy ők is hörgő, vontatott mozgású, emberevő katonákká váljanak. Azt Simeon nagyon, de nagyon nem akarta volna.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 251
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 28
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi3004/3100[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (3004/3100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Cardinal on Vas. Ápr. 21 2019, 12:50

A zombik nem olyan nagyon erősek, de azért meggyűlik velük a bajotok. Egy-egy ütésetek arra volt jó, hogy lecsapjátok a páncéljukat és belemarjatok az életükbe valamennyire, de még egy körre szükségetek van ahhoz, hogy végezzetek velük, ami alatt mindketten harapásokkal gazdagodtok. Összességében Kanami jár rosszabbul, a 20 páncél veszteség mellett a mérgezés összesen 60 életébe kerül, mire lejár. Simeon is pontosan ugyanennyit veszít, de neki legalább van miből. Az biztos, hogy ilyen erős mobokkal nem kéne a második szinten találkoznotok.

Amint a mérgezés lejár, a két élettelen játékos pixelekre esik szét, a harmadik társuk pedig a pixelvérző lábát fogva nyöszörög. Ő is elég trehányul van, de már megállt a HP-csíkja esése. Nagyjából egyharmad élete maradt meg, úgy mint Kanaminak. Sokkos állapotban van, de talán ki tudtok belőle húzni valamit, főleg ha esetleg meggyógyítjátok. Vagy akár körül is nézhettek a viskón belül, biztos van valami érdekes idebent is.


Szophie nem kap új kört, de már nem ér vissza a harc vége előtt a többiekhez, ha esetleg úgy dönt.
Határidő: május 4.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3158
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Broken - Sötétség Vo36oi0/0[Küldetés] Broken - Sötétség 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Broken - Sötétség

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.