[Hardcore] Chakna vs Eiki

Go down

default [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Szomb. Szept. 02 2017, 15:38

Hogy mi volt az eredeti tervem? Már gőzöm sincs. Hiába gondolkodhatok rajta, igazából nem tudom megmondani mi mozgatott, hogy megszervezzem ezt a kis „találkát”. Chakna aki több ízben is rám szánta az idejét, már igazán közel állt a szívemhez, és úgy éreztem ezt valamelyest ő is megérezte, annak ellenére, hogy próbáltam nem kimutatni felé az érzelmeimet. Ezúttal azonban nem holmi randevús manőver, vagy valamiféle horgászat, vadászat került szóba. Hanem egy igazi akció. Bár nem, sajnos nem paplanharcról van szó (hehe), hanem inkább tényleges fegyverekkel vívott harcról, én nem éreztem szükségét annak, hogy szégyelljem magam, hogy egy nálam jóval alacsonyabb szintű lányt hívok ki. Mert hát… kihívtam. A levelembe, úgy ahogy összefoglaltam a dolgokat, egy viszonylag szabad lélegzetű, picit poénkodó privát üzenet képében:

Tsujimoto Eiki írta:Szia o.o/
Igen… igen megint én xD Nagy valószínűséggel most azon gondolkodsz, hogy miért zargat ez az Izé itt megint >.> (szeretem az Önkritikákat :3) Nos tudod éppen ellenfelet kerestem minap a HC Arénába és megakadt a szemem egy ismerős neven. Remélem összerakhatóak a dolgok Very Happy Ám mivel tudom, hogy elég sokat kérkedek az erőmmel, kicsit azért meghozom a kedved, hogy megfontold az ajánlatom. Alacsony sebzéstűrésem van, alacsony statisztikákkal, és playerre 50%-os a sebzésem. (ezek maradjanak köztünk ;D) Így láthatod, hogy nem kifejezetten PVP harcra vagyok specializálva. Amennyiben még mindig nem győztelek meg, hajlandó vagyok fogadást kötni ^-^ Amennyiben képes vagy 2-3 alkalommal eltalálni engem a harc lefolyása alatt teljesítem egy kérésedet Smile (és neaggódj ha nem is sikerül a fogadást megnyerned, akkor sem lesz semmi, én annak is örülök, ha kiáll ellenem valaki ^^)
Válaszodat várom…

Ui: Itt vagyok az arénáknál, ha gondolod fél óráig még itt leszek ^^ szívesen várlak

Éééés elküld… Most már csak… a válaszát kell megvárnom.


Tsujimoto Eiki (40) - HP:75 | F:44 | E:180 | K:43 | GY:53 | S:29 | P:95

Észlelés: II
Rejtőzés: II
Lopakodás: II
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Chakna vs Eiki Vo36oi7502/7700[Hardcore] Chakna vs Eiki 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Chakna on Pént. Szept. 08 2017, 23:50

Nem érzem úgy, hogy készen állok arra, hogy az arénában bárkivel összemérjem a tudásomat. Ráadásnak felesleges feltűnést kelt… Tehát nem terveztem a Rikoval való megismerkedés után újra belépni az arénába… És mégis… Ez a levél, amit Eiki küldött… Az csak az egyik, hogy nem értem miért pont én jutottam eszébe… Ha csak találkozni akarna, pláne ha megint az járna a fejében hogy randira hív, akkor nem oda invitált volna… Eddig lazán visszautasítanám az ajánlatát…
Aztán, nem hinném hogy szándékosan…, alaposan megsérti a hiúságomat és a büszkeségemet egyszerre… Igen, természetesen tudok róla, hogy erős… Hallottam már tőle párszor. De hogy még az állítólagos 50%-jával is lenéz, és biztos győzelemnek veszi, ha szembe kerül velem… Az még nekem is felpiszkálja a büszkeségemet. Nem, ezt nem hagyhatom szó nélkül. Persze tudom, hogy nem a levegőbe beszél, de egy kis szerencsével tudom, hogy nagy meglepetéseket okozhatnék neki. És szándékomban is áll!
A hagyom, hadd rágódjon, ameddig oda érek, és nem válaszolok. Ellenben előszedem a legjobb felszerelésemet, és abban sétálok az arénához.
Az a minimális düh amit éreztem a séta alatt el is száll, helyette egyfajta dac, és határozottság látszik rajtam. Nem vágyom győzelemre, de arra igen, hogy meg tudjam nehezíteni a dolgát, amennyire csak lehet.
- Szia - köszönök kurtán, mosolyogva. Nem húzom az időt feleslegesen, hanem a tekintetemmel igyekszem jelezni, hogy részemről be is mehetünk. És, hacsak nem szeretne még előtte beszélgetni, el is indulok a panel felé.
Miután tisztáztuk, hogy ki állítgatja be a terepet (én, mint kihívott jogot formálok rá) egy két apróságot beállítgatok, úgy mint néhány rejtett gödör, erő, ami elég sűrű, hogy ne tudja kényelmesen lóbálni Flameberget, de nem annyira, hogy nekem gondot okozzon a célzásban. Tehát igyekeztem a nekem legkedvezőbb terepet kialakítani, hogy valamennyire kompenzáljam a sok szint hátrányt.
- Szerintem felesleges itemeket használnunk. - jelentem ki az utolsó simítás előtt, és ha nincs ellenvetése, akkor letiltom az itemeket, és Eikivel együtt belépek az arénába.

Chakna (20) - É: 15 (75 HP) FK: 39 E:14 I:39 K:11 Gy: 28 S: 25 P: 40
Észlelés/Látás/Rejtőzés/Lopakodás I

Tsujimoto Eiki (Sebzés: Z:198 / S:216 / P:234, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.8 SP kiskörönként.)
Chakna (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Tsujimoto Eiki (40. szint): 75/75 HP, 95 páncél, 215/215 CSP 
Chakna (20. szint): 75/75 HP, 40 páncél, 55/55 CSP

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Hardcore] Chakna vs Eiki Vo36oi2217/2300[Hardcore] Chakna vs Eiki 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Pént. Szept. 15 2017, 13:33

Igazából nem számoltam túl sokra. Nem igazán érkezett reakció így elkönyveltem, hogy nagy eséllyel mostanság nem lesz lehetőségem kiállni Chaknával. Mindegy is. Amint eltelik az általam meghatározott maximális idő, úgy döntök, hogy itt hagyom a helyet, persze egyáltalán nem Chaknát okolva, hisz mégis csak random letámadtam a harc kapcsán. Ám annál meglepőbb volt, hogy még az idő lejárta előtt megpillantottam a nőt, és széles mosollyal intettem neki.
- Szia Chakna. Örülök, hogy itt vagy. – hangom őszintén csengett, egyáltalán nem úgy, mint akinek hátsó szándékai vannak.
Mikor invitált az indulásra, csak biccentek és hagyom, hogy beállítsa a mezőt. Nem kifejezettem szerettem ezekkel vacakolni, így jobb is, hogy Chakna magára vállalta ezt a feladatot. Viszont, mikor kijelentette az item tiltást és már indulna is azért finoman elkapom a kezét. Meglepő komolysággal nézek rá.
- Chakna. Nem tudom hogyan reagáltál a levelemre, de tudd, hogy teljesen komolyan fogom venni a harcot. – majd elengedem és elmosolyodok – Mondjuk, ha nem tenném ezt, nagyon hamar kikapnék. – kacsintok rá végül, majd elindulok vele a bejárathoz.
Az erdős térbe beérve végül bekapcsolódik a lopakodásom, így szerencsére biztos vagyok benne, hogy én fogok kezdeni. Rögtön fel is kutatom, minél óvatosabban lopakodva, és amint megpillantom kíméletlenül török is előre. Pallosomat magasba emelve hátulról próbálom megtámadni egy képességaktiválás után, hisz ha oldalasan próbálnék vágni, előfordulhat, hogy megakadna az egyik fába a vágásom. Okos ötlet volt Chaknától ez a húzás, majd meg kell, dicsérjem harc után. Fogalmam sincs, hogy mennyi a sebzéstűrése, de jóval száz fölött fogok sebezni, ha betalálok, még akkor is ha nem sikerül a skillem. Kíváncsian várom mi sül ki belőle.


// hát ez így 99 dmg +10 a lopakodásból o.O 109 sebzés Chaknára >.> //


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 17 2017, 19:32-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Chakna vs Eiki Vo36oi7502/7700[Hardcore] Chakna vs Eiki 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 15 2017, 13:33

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Chakna vs Eiki 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Chakna vs Eiki 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Chakna on Vas. Szept. 17 2017, 19:37

Elmosolyodom. Örül mi… Igen, őszinte, de lehet megérne egy kört, hogy lássuk mi van az öröm mögött. Bár.. Ha jól sejtem köze van a dologhoz, hogy nem válaszoltam. Kicsit ezért is döntöttem mellette, hogy válasz nélkül jövök ide.
Én sem sietek sehová, úgyhogy egyszerűen mosolyogva visszafordulok felé, amikor kiderül a terep beállítgatása után, hogy még szeretne mondani valamit.
- Köszönöm, nem kérek többet. - reagálok szélesebbre húzódó mosollyal, és ezzel az eddigi enyhe sértettségemet el is fújta ezzel a megjegyzésével. Így azért sokkal másabb nekikezdeni egy harcnak, és még mindig tudom, hogy nem sok esélyem van, de nem érem úgy, hogy emiatt lenézne.
Belépve az erdőbe minden jártasságomat, ami hasznos lehet, aktiválom, már csak próbaként is. És hamar kiderül, hogy valamivel ebben is le vagyok maradva Eikitől, mert eltűnik előlem. Egy fának vetem a hátamat, hogy csökkentsem a támadható felületet, és ugrásra készen, felajzott íjjal várom, hogy honnan érkezik a támadás. De még így sem sok reményt fűzök hozzá, hogy ki tudom védeni… Eh, a csudába.
Végül nem sokon múlik, de eltalál a fegyverével, így majdnem teljesen le is nullázza az életem... A pallos viszont beleáll a mögöttem lévő fába. Ez elég időt ad nekem, hogy megfelelő távolságra kerüljek egy lövéshez, amit ki is használok, és elengedek egy nyilat Eiki felé. Aztán minden jártasságomat kihasználva figyelem őt. A nyíl betalál, de nem tudnám megmondani hogyan tervezi a következő támadást. Éppen ezért igyekszem minél messzebb kerül tőle az erdőben, kihasználva az esetleges meglepetését.


/Az "egy lépéssel előtted" képességem nem aktiválódik, ellenben a támadás talál, 46 sebzés

Tsujimoto Eiki (40. szint): 75/75 HP, 49 páncél, 155/215 CSP
Chakna (20. szint): 6/75 HP, 0 páncél, 25/55 CSP /


A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 17 2017, 19:50-kor.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Hardcore] Chakna vs Eiki Vo36oi2217/2300[Hardcore] Chakna vs Eiki 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 17 2017, 19:37

The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Chakna vs Eiki 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Chakna vs Eiki 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Kedd Szept. 19 2017, 07:46

Magam is meglepődtem, ahogy támadásom célba talált. Általában nincs ilyen szerencsém, de valahogy sokkal jobban lepett meg az a tudat, hogy kis híján OHKO-ztam a lányt. Nem tudom Chakna hogy reagált arra, hogy kis híján nullázódott az élete, de én magam kissé meglepődtem, hisz annak ellenére, hogy 50% sebzés volt, mégis majdnem nyertem. Öhm… nos mindegy. Ahogy ismerem, úgyis megpróbál kitalálni valami okosságot, amivel elhúzhatja a dolgokat. Viszont a támadásomba úgy tűnt túl sok energiát fektettem. Nem vettem számításba, hogy a lány egy fatörzs közelében volt, s bár függőlegesen támadtam, azért az ívet sajnos nem tudtam szabályozni, így egy pillanatra is, de a Flamberg beszorult a fába. Persze egy határozott rántással kiszakadt a helyéről (révén hármas súlyemelésem és teherbírásom is van), de ez pont elegendő volt a lány számára, hogy eltaláljon. A vessző a karomba fúródott, de miután eltörtem, egyszerűen elpixeleződött, azonban Chakna távolodni készült. A pallosom-hátam mögé emelem, majd Chakna hátát célba véve megfeszítem izmaim és teljes erőből elhajítva próbálom leteríteni a lányt, majd rögtön utána szaladva egy gyomortájéki ütéssel próbálom eltalálni, ha esetleg a pallosom mellé menne. Szerencsére elvileg mindkét sebzés elegendő lesz akkor is, ha feleződik, így nem féltem attól, hogy esetleg elszámítottam magam. Viszont a pallos remélem nem fogja eltaszítani őt nagyon, ha betalálna. A Rendszer meg fogja védeni egy fallal, de ha ez a fal úgy működik, mint egy sima szintvédelem a Flamber súlya miatt lehet Chakna kicsit keményen fog hátralökődni. Remélem nem. Azért nem akarom, hogy a lány komolyabban is megsérüljön, mégha az ilyen kaliberű rázkódtatások hamar begyógyulnak, vagy nincsenek semmilyen hatással a személyre, itt a sao-ban.

// a támadás betalált 50 dmg (fegyver pontozása felezve) Chaknára, nyertem :3 mostmár tényleg >.> //


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 19 2017, 23:34-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Chakna vs Eiki Vo36oi7502/7700[Hardcore] Chakna vs Eiki 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 19 2017, 07:46

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Chakna vs Eiki 4767249862_5877ffd2ef_s [Hardcore] Chakna vs Eiki 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Szept. 23 2017, 12:10

Záróra. 60 exp és 160 arany a jutalmatok, legközelebb október 19. után küzdhettek megy egymással.

Eiki: +10 pont
Chakna: +3 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore] Chakna vs Eiki Vo36oi0/0[Hardcore] Chakna vs Eiki 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Chakna vs Eiki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.