[Hardcore] Eiki és Hina

Go down

default [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Hinari on Szomb. Aug. 19 2017, 18:03


Az aréna épülete előtt sétálgattam. Egy nyomott, esőt váró délután volt, fülledt meleggel és a néha-néha előkerülő széllel, ami megkavarta az utcán felgyülemlett port. Játékosok szaladgáltak a dolguk után; igyekeztek vissza a lakhelyükre, félve az egyre szürkébb égtől, amely már bármelyik pillanatban lezúdulhatott. Voltak olyanok is, akik - hozzám hasonlóan - csupán egy kis sétára vágytak, és kezükben egy üdítővel vagy fagyival beszélték meg társaikkal a legaktuálisabb témákat. Én viszont ezúttal egyedül érkeztem. Nem figyeltem, merre megyek, a lábaim vittek csupán előre és talán egy kicsit a megszokás is, hisz annyi küzdelmet éltem már át az előttem magasodó épület falai között, s eddig majdhogynem mindig sikeres befejezéssel. Önkéntelenül is elmosolyodtam, ahogy a legutolsó kivétel képei bekúsztak emlékezetembe.
Persze meglehet, hogy a Katana hozott el idáig. Fejlődni szeretett volna, vagy csak egy kicsivel több figyelmet? Tűnődőn néztem a markolatát és ahogy lépdeltem előre, az övemen lévő tok ide-oda lengett. A hirtelen felerősödő szél lesöpört pár levelet egy közeli fáról. Végül megálltam s mivel éppen senki sem várt mérkőzésre, úgy döntöttem, ezúttal kipróbálom, milyen lehet egy ismeretlen ellenféllel, de barátságos csatát vívni. Az arénaharcok sose a halálért mentek, nem úgy, mint az a megannyi harc a védett zónán kívül - nem is vágytam most azokra, de Hoora is tudta ezt, s mostanában inkább másokat küldött segíteni. Odaléptem az npc-hez, és kiválasztottam a sorsolásos opciót, ami egy random ellenfelet választ majd ki nekem. A nevem felkerült a listára, bárki elfogadhatta, vagy ha éppen sorsolást választ ki, talán éppen ellenem fogja besorolni a szerkezet: fogalmam sem volt, mennyien várnak ilyesfajta párbajra jelenleg. Leültem hát egy közeli padra és amíg nem jelzett a rendszer, hogy talált nekem ellenfelet, az inventorymat rendezgettem, a nemrég lootolt itemeket rakosgatva be a megfelelő helyre. Vajon a paneljén felbukkanó névről fel fog ismerni az, akivel arénázni fogok, vagy zavartan fogja keresni az ellenfelét, odasétálva többekhez is, hogy ők-e azok, akikkel egyszerre kell belépnie a pályára? Ha megjött a jelzés, felálltam és közelebb sétáltam a bejárathoz: így már egészen biztosan nem téveszthetjük el egymást.


Hinari (50) - HP:250 | F:78 | E:101 | K:60 | GY:183 (201) | S:80 | P:115 /nem tudom miért nincs fent a karilapomon a vértváltás, mert eskü beírtam felszerelkezőbe Suspect De nincs ott Suspect /

spec itemek:
Ősi Sárkánymintás Katana 14. szint ( +23 Erő +10 Fegyverkezelés +7 Gyorsaság ): itten
Sárkányfog Rúna: Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Obszidián Kalap: Minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi14712/10100[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Vas. Aug. 20 2017, 12:45

Hogy miért vagyok, itt ahol vagyok? Nos ez egy kitűnő kérdés. Jó lenne, ha kiderülne, hisz bár önszántamból vagyok itt, az hogy megérte ez a kiruccanás, az már egy egészen más kérdés. Igazából az egész utazásom csak egyetlen rendszer üzenet miatt történhetett csak meg, hisz nemrégiben kaptam egy értesítést egy esedékes javításról, melynek nyomán néhány képesség megváltozott, illetve teljesen megújult. Az érintetteket persze muszáj volt értesíteni, és ennek örültem is, hisz jómagam is azok a kevesek közé tartoztam, akiket érintett a képességváltoztatások. A dühaurámat érintette az egész (melyet igazából, soha nem is használtam, így valamilyen szinten örültem neki), mely gyökerestül megváltozott. Tény, hogy a maga nemében egy hasznos skill volt, de a szintemen lévő ellenfelek ellen egyszerűen nem érte meg használni. Így hát pozitív lelkesedéssel fogadtam a változást, melynek nyomán elvileg talán hasznos is lehet nekem az új képességem hátránya. Eredetileg a skill leírás azt taglalta, hogy képes vagyok kikapcsolni egy enemy skillt, ám ezt nálam is el kell játszanom. Ez pedig felvetett bennem egy kérdést. Vajon az eskü debuffját is képes vagyok kikapcsolni ezzel? Ezt mindenképp ki kell próbálnom. Épp ezért vagyok az Aréna előtt. A hely, ahova azt hittem nem lépek be… soha… nem éppen a leg… nekem valóbb hely, de amennyiben a feltételezéseim jók, talán… mégiscsak gyakrabban járhatok majd ide. Így hát ki kell próbálnom! Rögtön el is határoztam, hogy az első adandó ellenfélt kihívom, akit a gép kisorsol nekem. Ami… meglepően gyorsan meglett… Ennyien várnának mostanság? Vagy az első szembejövő ellenfelet bedobja nekem? Hm… nem tudom. Mindenesetre egy próbát megér. Így hát pallosommal a hátamon (leginkább T2-T3-as felszerelésekkel felszerelve) megindultam a bejárat felé. Nem sokra rá megpillantom a lányt. Valahonnan ismerős volt, de nem tudtam igazából honnan. A nevét tudom, hogy láttam a toplistán, azt hiszem, ő tartja a top 1-et. Jól kezdődik.
- Hoy! – köszönök rá, ha rám pillant – Te lennél Hinari? Tsujimoto Eiki, szolgálatodra. Remélem nem haragszol, ha közlöm, hogy nem leszek túl nagy ellenfél… igazából… csak kipróbálni akartam valamit. – szólok hozzá némi elnézést kérő pillantással – Remélem nem gond.


// nincs semmi harcot befolyásoló itemem //

Eiki (40) - HP:75 | F:47 | E:180 | K:27 | GY:45 | S:30 | P:80
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi7502/7700[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Hinari on Csüt. Aug. 24 2017, 00:47


Szőke, zöld szemű srác közeledett felém: ha nem ismertem volna annak az arcnak és alaknak minden vonását és rejtett zugát, lehet elsőre össze is kevertem volna őket, persze a vágytól összezavarva, ami minden percben arra ösztökélt, hogy minél hamarabb láthassam őt újra. Ez a fiú azonban nem Alex volt. Tekintete sokkal lágyabb volt pároménál és a járása is különbözött, ahogy a ruhái is s ezek tudatában talán az lepett meg a legjobban, hogy a hátára szegezett fegyver ugyanúgy egy harcosé volt, ahogy ezt Alnál már olyannyira megszoktam. A felszerelését amúgy nem néztem magas szintűnek, bár amióta a kinézete minden tárgynak szabadon variálható, ebből nem vontam le túl nagy következtetéseket. Jókedélyűségét egy mosollyal viszonoztam, bólintva a kérdésére:
- Szia, igen én vagyok - közben elindultunk és mire végigmondta, amit szeretett volna, lassacskán már be is értünk az épületbe - Nem gond egyáltalán - válaszoltam rögtön, biztatón fordulva felé - Ha nem baj, itemeket viszont ne használjunk - voltam most én az, aki elnézést kérően mosolygott a másikra - De ha kell valami speciális terep ahhoz, amit ki akarsz próbálni, csak bátran - engedtem át neki a pályaválasztás lehetőségét, egyszersmind hátrébb is lépve, hogy szabadon gondolkodhasson rajta. Amíg ő elbíbelődött, eltűnődtem azon, hogyan is kezdjem el a párbajt és vajon mekkora előnyt adnék egy harcosnak, ha átadnám neki a kezdeményezés jogát. Vajon lehet ilyet egyáltalán? Így, hogy fogalmam sem volt, mit akar kipróbálni, nehéz kérdés elé állított, hiszen ha nincs túl sok élete és magas szintű észlelése, akkor elképzelhető, hogy egy kiskör alatt véget érne a harc és nem tudná kipróbálni, amiért jött, de mi van akkor, ha akkora erővel rendelkezik, hogy az első támadás jogával behozhatatlan előnyre tesz majd szert? Akaratlanul is kitört belőlem egy mély sóhaj az eszmefuttatásra.
- Sok szerencsét, és remélem sikerül kipróbálnod, amit szeretnél - szóltam, amint végzett a pályaalkotással, majd amíg a visszaszámlálás tartott, átsétáltam a pálya túloldalára és felszerelkeztem. Amennyiben volt valami tereptárgy, ami mögé el lehetett bújni, úgy aktivált lopakodással behúzódtam oda, és úgy döntöttem, ezúttal nem támadok. A Reverse-t viszont igyekeztem aktiválni, biztos ami biztos. Talán meglepem majd őt is vele, ki tudja. Kíváncsivá tett, hogy mire képes.Nem támadok, a Reverse-re viszont dobok egyet Smile Ha sikerül, a pernamensedet megfordítja, azaz jelen esetben ez annyit tesz, hogy engedélyezi a one hitet.

dolgok:

Hinari (Sebzés: 101, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Tsujimoto Eiki (Sebzés: Z:198 / S:216 / P:234, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Hinari (50. szint): 250/250 HP, 115 páncél, 300/300 CSP
Tsujimoto Eiki (0. szint): 75/75 HP, 80 páncél, 135/135 CSP

Edit: jellemző :S vampire xD


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 24 2017, 00:49-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi14712/10100[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 24 2017, 00:47

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Eiki és Hina 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Pént. Aug. 25 2017, 18:03

Az ellenfelem a maga módján egész csinos volt. Valahogy ahogy ránéztem eléggé illik hozzá ez a kis costüm. Mint valami paladin. Hehe. Viszont meg kell mondjam, hogy bár csinos, nem annyira a fogamnak való. És most mondjuk nem is azért vagyunk itt, hogy egymás karjaiba vessük magunkat. Mindenesetre most harcolni fogunk, így kifejezetten nem megyek bele a témázgatásba. Essünk minél gyorsabban túl rajta, és jó napot. Viszont az meglepett, hogy párbajtársam nagy valószínűséggel belement a kérésemre. Egyelőre nem nyilatkozhattam. Mindenesetre, minél hamarabb bejutunk, annál előbb derül ki. Igazából egész szimpatikus volt, megvolt a maga bája, így elsőre. Kicsit olyan anyáskodó jellemnek véltem így elsőre, de lehet, csal az első látvány. Jókívánságára elmosolyodok.
- Köszi. És tudom, hogy nem vagyok nagy ellenfél… de azért sok sikert. – biccentek felé.
A harctérre érve, persze hamar kiderült, hogy kedvessége azért eléggé tág fogalom volt. Betartotta az ígéretét és hagyott nekem egy kis segítséget, ám reméltem ez nem annyiban merül ki, hogy hagyja legenerálni a területet. Terepül egyszerű mezőt választottam egy-néhány fával, hogy azért mégse legyen olyan csupasz. Nem akartam túlságosan elhúzni a meccse, de most komolyan, így fölösleges lenne nagyon elpazarolnom az időt. Amint kész a hely és a számláló is engedi, már léptem is be, ám csalódottan láttam, hogy ellenfelem nem igen akarta megmutatni magát. És bár nem tettem szóvá, azért sóhajtok egyet.
- No akkor… mindegy.
Vállamra fektetem a pengém, s miközben lassan haladok tovább, reménykedtem benne, hogy képességem és támadásom nem hagy cserben. Elég tré lenne, ha az egész a semmiért ment volt le. Amennyiben megpillantom az ellenfelem rögtön támadok.

// igen xD ez ilyen tipikus xd //

Állapot: 
Tsujimoto Eiki (40. szint): 75/75 HP, 80 páncél, 135/75 CSP[/spoiler]

99 dmg Hinarira, képesség sikertelen


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 25 2017, 18:05-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi7502/7700[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 25 2017, 18:03

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Eiki és Hina 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Eiki és Hina 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Hinari on Pént. Aug. 25 2017, 23:57


Fák és mező; könnyű terep. Azaz talán az egyik legáltalánosabb, hacsak nem tette tele csapdákkal, így igyekeztem óvatosan, de egyben kellő gyorsasággal is lépkedni. Célom az egyik vastagabb törzsű fa volt; találomra választottam ki magamnak s dőltem neki azután, hogy beértem az árnyékába: nem terveztem elbújni, csupán a dolgát szerettem volna megnehezíteni egy kicsit, ha már átadtam neki a kezdeményezés jogát. Hogy alapból én támadtam volna elsőnek? - ezt egészen biztosan tudtam, elég volt rápillantani, nem vett észre. Ezzel együtt meglepően ráért s ekképpen nem is könyveltem el túl heves vérmérsékletűnek, ámde amikor a közelembe ért, megváltozott a helyzet, s bár a kezemben volt a Katana, mégsem sikerült sebződés nélkül hárítani a csapását: hiába próbáltam a pengével blokkolni, a hatalmas harcos fegyver könnyedén visszanyomta a karcsú kardomat, piros pixelcsíkot hagyva rajtam, a vállam alatt. Szinte reflexszerűen ugrottam hátrébb: jobban belegondolva védekezhettem volna másképp, de annyira megszoktam a kaszás vértemet, hogy nem merült fel bennem a kitérés lehetősége, ami súlyemelés nélkül bizonyára ideálisabb opció lett volna.
Mosollyal lepleztem a felismerést.
- Remélem kellően felkészültél... mert én jövök - néztem rá s a következő pillanatban eltűntem a szeme elől. Nem a lopakodással, mindinkább a hirtelen sebességváltással, amit nehezen tud érzékelni az, aki ehhez nem szokott hozzá. Oldalról támadtam s mivel volt rá elég cselekvéspontom és időm is, az első szúrást egy vágásba vittem át, majd megforgatva kicsit a fegyverem, folytattam a kombinációt egészen addig, amíg nem tűnt fel, hogy hiába találok be, nem sebzek vele semmit. Az az utolsó kis szösz makacsul ott maradt az életsávja végén és a lila fal sem akart megjelenni. Tehát van valami trükk - vettem fel a távolságot és úgy döntöttem, maradt még annyi életem, hogy be merjek kockáztatni mégegy kört: nagyjából százat sebzett rám s ez piros életcsíkkal sem nőhet meg nagyon, nem?
Persze azért aktiváltam a cipőm specét, biztos ami biztos. Ha pedig ennek ellenére is nagyon nehéz helyzetbe hozna, még mindig ott van a gyűrűm. Meg a képességeim. Meg a Katana, akit lehet nem volt jó ötlet megkérni, hogy kivételesen ne segítsen ebben a harcban.A rúnám miatt 10%-al kevesebb sebződést szenvedtem el, tehát 89-et.
Három találatig támadok; tehát ha karakter látja, hogy az első két támadás után a harmadik találat nem döntötte el a meccset, nem fog negyediket is támadni. A vikinggyűrű miatt az első támadásom nem fogyaszt csp-t. A legi spece védekezésen van (3/1). A pernamensem miatt max 1x hibázhatok. És ezeken felül asszem annyi infó van még, hogy mellékcselekvésnek aktiváltam a cipőm itemspecét (1-el nagyobbat kell dobnod találathoz).

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi14712/10100[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 25 2017, 23:57

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Eiki és Hina 4766610511_dda12706fc_s [Hardcore] Eiki és Hina 4767250438_224285ea8b_s [Hardcore] Eiki és Hina 4766610511_dda12706fc_s [Hardcore] Eiki és Hina 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Szomb. Aug. 26 2017, 14:31

- Meh…
Csak ennyit hangoztattam, miután a képességem besült. Sóhajtok és inkább nem mondom semmit. Talán még szerencsém lesz és nincs annyi hp-ja az ellenfélnek. Ha így van talán sikerül kissé lecsapolnom az életsávját, amennyiben eltalálom, ha meg nem… akkor jó volt játszani. Mindenesetre kis kutatás után persze megtaláltam, így a pallosommal egy szép pixelsebbel a vállánál, sőt egy kicsit még vissza is szorítottam. Hát igen. A fegyverem elég súlyos darab, de lomha mozgásom mellett csodáltam, hogy nem ugrott el egyszerűen. Tudtam, hogy felesleges védekezni, helyette kardomat magam elé tartva próbáltam védeni magamat a beérkező ütéssorozattól, ami hamarosan be is következett. Eszeveszett sebességgel rohamoz meg, vágásai, döfései kíméletlenül nyúzzák le a páncélt rólam, sőt meg sem áll az egyetlen árvácska HP pontomig. Egyelőre nem mozdultam, hanem csak vártam az elkerülhetetlent. De szerencsére a HP pontom nem csökkent tovább. Kissé megnyugodtam azért. Tisztában voltam a permanensem képességével és annak hátulütőjéről is, és kissé aggódtam, hogy esetleg olyan fegyvere van, ami mérgez, vagy éget. De szerencsére megnyugodhatok. Miután kiegyenesedtem, a Flamberget ismét vállamra teszek és széttárom karjaimat, szomorkás mosollyal körítve.
- Azt hiszem ezt bebuktam. Hát igen, látszik, hogy nem PvP beállítottságú vagyok. Néha azért az önbecsülésem is megérzi azt, hogy a playerekre kevesebbet sebzek. No de. Azért még nem adtam fel a harcot! Készülj!
Látszik, hogy azért eléggé elcsüggesztett az, hogy nem sikerült kipróbálnom a képim, de nem adom fel és megpróbálkozok a másik képességemmel is. Tisztában vagyok, hogy azzal is maximum 1 sebzést viszek feljebb, de hát na. Kitudja… Hátha ezzel a támadással sikerül kiütnöm.

// igen... jellemző... //

Képességaktiválás sikeres: 2 személy vesz részt a harcban +4 sebzés (238 dmg)

Eskü csökkenés + Rúna debuff után: 107 dmg Hinarira

Tsujimoto Eiki (40. szint): 1/75 HP, 15/135 CSP


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 26 2017, 14:37-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi7502/7700[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 26 2017, 14:31

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Eiki és Hina 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Eiki és Hina 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Hinari on Szomb. Aug. 26 2017, 21:54


Nem igazán oszthatott sokat fegyverkezelésre, ha mégcsak meg sem próbálta kivédeni a támadásaim - vagy ez is hozzátartoott a képességéhez, ami miatt nem tudtam őt lenullázni? Tetszett az újdonság, amit hozzáadott a harcunkhoz: felfedte számomra az egyik hibámat, amit örültem, hogy egy barátságos párbaj keretein belül tapasztaltam meg először és emellett képes volt meglepni, amit szintén pozitívnak fogtam fel. A kifakadására csupán bólintottam és megjegyeztem magamnak, hogy a harc után erre még vissza akarok térni. ...ha pedig nem válaszol, nem válaszol - senki sem szereti, ha a képességei felől érdeklődnek. Mialatt ezt a pár mondatot végiggondoltam, a srác befejezte a mondanivalóját és olyan erővel vetette bele magát a folytatásba, mintha ez a kis közjáték meg sem történt volna: nem agyalt sokat a nehézségeken, ami elé a pontjaimmal akaratlanul is állítottam, hanem megint próbálkozott. És megint sebzett egy jó százast belém.
- Mit akarsz, nem is rossz - mosolyodtam el, de igazság szerint ennek a párbajnak már itt vége volt: ha el is hibázok pár támadást, a penge élén felfutó fény még azelőtt meg fog jelenni, hogy felhasználnám az utolsó cselekvéspontjaim, ekképpen pedig szinte kizártnak tartottam, hogy ne tudjam itt és most befejezni. Egy elegáns, de gyors és határozott vágáspárral indítottam s ez elég is volt rá, hogy megjelenjen közöttünk a lila fal. A felugró ablakok tudósítottak az eredményről és az ezzel nyert tapasztalatpontokról, a pálya pedig visszaalakult - játékosok mászkáltak a lelátókon és szemlélték kíváncsian a történteket.
- Köszönöm a harcot, tetszett - fordultam a fiú felé derűsen - Nem sokan voltak mostanában, akik ennyit tudtak sebezni rám - tettem hozzá mintegy reagálva az önbecsüléséről mondottakra, majd miközben sétáltunk ki az arénából, feltettem neki a kérdést, ami foglalkoztatott:
- Hogy értetted azt, hogy játékosokra kevesebbet sebzel? Persze ha nem akarod, nem kell elmondani - tettem hozzá gyorsan, de láthatta rajtam, hogy semmi hátsószándékom nincs vele, csupán kíváncsiságból kérdezem. Ha elmesélte, ha nem, nemsokára jött egy levelem, így bár szívesen megismertem volna a fiút - nem, a legkisebb mértékben sem azért, mert olyan kíváncsi lettem volna Al reakciójára, amikor meglátja -, erre talán majd később kerül sor. Feltéve, ha összefutunk még.
Rohanni persze nem rohantam, így még váltottunk pár szót, mielőtt elköszöntem volna, utána viszont elindultam a céhház felé, hogy megnézzem, Jeanie hogyan lovagolja be a farm legújabb fiatalkorú chocoboját.


Támadok addig, amíg be nem találok s ha el is hibázom az elsőt, a második több okból is biztosan talál. Köszi a harcot, Eiki Wink

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi14712/10100[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 26 2017, 21:54

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Eiki és Hina 4766610511_dda12706fc_s [Hardcore] Eiki és Hina 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Szomb. Aug. 26 2017, 22:17

Ahogy sejtettem az 50%-os erőm még ahhoz sem volt elég, hogy levigyem fele hp-ra az életét. Mondjuk ahogy az arányokat elnézem, nagy eséllyel már halott lenne, ha sikerült volna az első képességem. Mindenesetre lényegtelen. Egy harcban nincs ha. Igen nyertem volna, ha… de nem volt semmi ha… vesztettem. Ennyi. Ezen meg nem változtat túl sok minden. Majd legközelebb jobban fog menni. Ahogy sejtettem következő körben meg is adta a kegyelemdöfést. A rendszer megállította a küzdelmet, majd miután ellenfelem hüvelyébe csúsztatta a kardját, én is hasonlóan rögzítettem hátamon a pallosom. A harc közben sem szóltam semmit a megjegyzésére és most is csak felnevettem bíztatására. De mikor a sebzésem felől érdeklődött teljesen nyugodtan válaszoltam.
- Ha őszinte akarok lenni… És hát miért ne lennék. Ha te most egy egyszerű mob lettél volna és nem játékos, ugyanezekkel a statisztikáiddal most 430-at sebződtél volna le. – mosolygok rá, majd ha grimaszol, persze felnevetek – Ez nem csak nagyzás. Az alaperőm 180-as de az Eskü képességem miatt playerre permanensen 50%-os a dmg-em. Cserébe minibossra-bossra 150%. Ez annyit jelent, hogy a két csapásom össz értéke olyan 640 körül van. Jó kis skill, de hát nem a leghasznosabb player harcok ellen. Pont emiatt akartam harcolni ellened, ugyanis van egy skillem, ami segíthetett volna… ha nem fullad be - nevetek fel – De nem baj. Ilyen az élet. Azért… Jó voltál.
Miután láttam, hogy üzenetet kapott, megértően biccentettem és hagytam had menjen a dolgára, cserébe én magam is mentem a sajátomra. Ám útközben mintha elgondolkoztam… mintha valahol láttam volna ezt a kardforgató nőt… de hol… hm… mindegy, majd legközelebb esetleg megérdeklődöm.

/ köszöntem a játékot x'D egy élvezet volt <3 /


Hina reakció:

Látszólag nem volt vele gondja, hogy őszintén válaszoljon s talán meggondolatlannak is tartottam volna, ha nem jut valami más az eszembe helyette. Az első mondatára nem feleltem semmit és a grimasz is elmaradt, az arcomon átsuhanó csodálkozás azonban rábírhatta őt, hogy folytassa; és mire a mondandója végére ért, volt egy olyan érzésem, hogy a hatalmas ereje miatt még engem is lenéz egy kicsit.
- Azért ne gondold, hogy az ellenfeleid majd tétlenül fogják tűrni, hogy a második csapásod is elindítsd - mondtam neki derűs mosollyal, ugyanis a fiú ezt egyáltalán nem vette számításba. Hogy a másik fél is képes lehet dolgokra. Ezen felül azonban nem volt gond vele, és egy otthagyott szó okán volt miért feltételeznem, hogy elérte már a boss szintet - Örültem a találkozásnak - fordultam feléje, miután elolvastam a kapott üzenetet - Viszlát a bossokon - tettem még hozzá, és megjegyeztem a nevét, hogy ha valamelyik JL tag szervezné a következőt, ne felejtsek el a fiúnak is írni róla.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi7502/7700[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Cardinal on Vas. Aug. 27 2017, 11:47

Osu!

Lezárom a párbajt, 120 exp és 320 arany a jutalmatok, a katana 30 expet kap. Legközelebb szeptember 26. után küzdhettek meg egymással.

Hinari: +10 pont
Eiki: +3 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore] Eiki és Hina Vo36oi0/0[Hardcore] Eiki és Hina 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Eiki és Hina

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.