Peter Wolker vs RenAi

Go down

default Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by RenAi on Szer. Dec. 12 2012, 19:26

Nem is olyan rég találtam egy meleg termálfürdőt az erdő közepén, azt igyekeztem felkutatni ismét. Nem gondoltam volna hogy ennyire messzire elcsatangoltam az óta. Már kezdett elegem lenni a sétálásból mire ráeszméltem, hogy ha nem igyekszek a következő faluba akár rám is sötétedhet, ezt semmiképp sem akartam megvárni, így sietősre fogtam. A gondolat hogy egyedül egy mobok övezte veszélyes erdőben, töltsek akár egy estét is… huhh még a hideg is kirázott. Úgy gondoltam, hogy akkor legyen felejtős a fürdőzés, és csak siettem előre amerre a lábam vitt. Rá-rápillantottam a térképre de mindig ráeszméltem hogy az csak bekavar engem. A sétám közepette egy forró párás szellő csapott meg, az irányába néztem majd egy bokor mögül fel is bukkant egy aprócska gőzölgő tavacska.
- Azt hittem, hogy pont elkerültem. Elmélkedtem magamban. A bokor mögött egy szörny rejtőzködött és lendült volna épp támadásba, de mivel hamarabb észre vettem így egy könnyed kardsuhintással el is intéztem. Egye fene, egy kis fürdőzés sosem árthat meg.
Azzal oda sétáltam, körül néztem valaki más tartózkodhat-e itt, de sem egy hangot sem egy kóbor árnyékot nem láttam így egy gyors kattintással levettem a ruháim és az invertorymba tettem. De előtte még egyszer körbe néztem, nehogy valaki „meglephessen”. Majd miután megnyugodtam egész nyakig merítkeztem a tóban.
- Huhhh, de jó érzés… nem éreztem hogy meleg lenne, de kifejezetten kellemes volt. Ez így ment egy darabig, már-már majdnem el is szenderedtem, mikor neszt hallottam és felocsúdtam rá. Az erdőből jött. Gyorsan „felöltöztem” és a kardom már a kezemben is volt. Körbe néztem és egy árnyékot pillantottam meg a még mindig nedves frufrum alól.
Az árnyék inkább emberé lehetett mintsem egy mobé. Így meg is szólaltam:
- Gyere elő te kukkolló! Kiáltottam, oda hogy Ő is biztosan meghallja. A méregtől és a szégyentől el is vörösödtem. Majd tettem pár lépést az idegen irányába.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi10/7300Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Dec. 13 2012, 04:30

- Angyal. – szinte tátogtam, olyan halk voltam.
Néztem a lány gyönyörű meztelen testét és hát feküdtem egy bokorba... Nem, nem voltam bunkó és hiszem, hogy máig sem vagyok az, de ott, akkor jobbnak láttam a bokorba maradni, minthogy felálltam és elmentem volna. Kellemetlen helyzet született volna, ha véletlenül észrevett volna engem.
„… engem.” Ostobaságot követtem el, hogy csak magamra gondoltam és bánatomra kellett rájönnöm, hogy Hisame nem foglalkozott különösebben a női nem ilyen látványával. Nem érdekelte őt különösebben a kék hajú, gyönyörű lány és kezdett el szinte táncolni a bokorba.
- Ne, ostoba, állj meg. – próbáltam súgni neki, majd elkapni, de nem sikerült és kerültünk is ki mindketten a bokor takarásából – A csudába. – sóhajtottam, miként láttam, hogy az eddig fürdőző lány már ruhában és vizesen állt a forrás partján.
- Gyere elő te kukkolló! - a hangja is szép volt, csak épp rám kiabált és ez rontotta az összhatást.
Észrevett, ez nem volt kérdéses, majd lépett közelebb.
- Bocsánat. – szóltam én is hangosabban, nem láttam értelmét tettetni, hogy nem vettem észre őt. Közelebb léptem hozzá, hogy jól lássuk a másikat.
- Bocsánat. – kezdtem el gondolkodni a védőbeszédemen – Bocsánat a kellemetlen helyzetért, de szeretném mondani, hogy nem láttam semmit sem, végig csukva volt a szemem, úgy mint most. – és hunytam le a szemeimet.
Az ügyvédi pályát nem nekem találták ki. Az iménti kukkollásóm után, most szavaimmal azt a hatást keltettem, mintha ostobának is hittem volna őt. Lassan nyitottam ki a szemeimet és vakartam tanácstalanságomban a fejem.
- Megpróbálhatok futni, vagy esélyem sincs most menekülni? – kérdeztem végül.
Beletörődtem a helyzetembe és képzeltem, hogy pillanatokkal később miként fekszek ruhátlanul a lány talpa alatt, de persze küzdök, ha olyan, hisz ki akarna ilyen helyzetbe kerülni?

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter Wolker vs RenAi 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi2601/2700Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by RenAi on Csüt. Dec. 13 2012, 22:25

- Tudtam! Ordítottam oda, de meglepetésemre, elsőre nem egy playert pillantottam meg hanem egy kis sárkányszerűséget. Irtó édes volt, ahogy ott játszadozgatott. De a bokor mögül egy játékos is előkerült. Feltápászkodott, és hozzám közelített miközben még a távolban bocsánatot kért tőlem. Majd még egyszer mikor közelebb ért hozzám.
– Bocsánat a kellemetlen helyzetért, de szeretném mondani, hogy nem láttam semmit sem, végig csukva volt a szemem, úgy mint most. Azzal becsukta a szemét.
Eddig is mérges voltam de most már fel tudtam volna robbanni. Először is mi az hogy nem látott semmit, azaz amikor kukkolt amit látott az „semminek” semmi sem volt neki. Ezek szerint az idomaim semmik. Majd jött az ostoba szöveg hogy csukva volt a szeme és pofátlan módon még el is játszotta. Ez teljesen hülyének nézz! Gondoltam magamban Jó ha mondjuk nem így találkozunk lehet aranyosnak gondolnám de ez megkukkooolt. Fel tudtam volna robbanni már a gondolattól is. A kezem ökölbe szorítottam és a halántékomon is megjelenhettek a kitüremkedett erek. Amik akkor szoktak felvillanni az embereken, amikor elfutja őket a méreg. Miután kinyitotta tanácstalanul vakargatni, kezdte a fejét. Gondolom a tekintetem elmondhatott mindent arról, amit épp érzek.
- Megpróbálhatok futni, vagy esélyem sincs most menekülni? Kérdezte.
Kardom megjelent a kezemben majd a fiú felé fordítottam.
- Te sem gondolhatod komolyan hogy megúszhatod a kukkolást, de legalább bocsánatot kértél, azután meg teljesen hülyének néztél. Meg fogom tanian neked hogy a kukkolásért büntetés jár! Mondtam miközben megpróbáltam nyugalmat erőltetni az arcomra. Így egy furcsa grimasz jelent meg az helyett. Most néztem úgy igazán először a fiúra, eddig nem mertem a szemébe sem nézni. A feje felett feltűnt egy érdekesség. Azta, a fiú is abból a céhből van mint én… Ez nem lehet! Ha elmondja a többieknek én… én… én… nem tudtam befejezni a mondatot.
- Hümmm, harcoljunk, és fogadjunk, mit szólsz hozzá? A fogadás tétje, az hogy az előző pár percet kitörlöd a fejedből, mintha meg sem történt volna. Soha senkinek nem beszélhetsz róla ha győzök, ha veszitek akkor meghívlak egy italra, kajára vagy valamire…
Kíváncsian várom a fiú reakcióját, és csak remélni tudom hogy elfogadja.


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 13 2012, 23:39-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi10/7300Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Dec. 13 2012, 23:24

- Hümmm, harcoljunk, és fogadjunk, mit szólsz hozzá? A fogadás tétje, az hogy az előző pár percet kitörlöd a fejedből, mintha meg sem történt volna. Soha senkinek nem beszélhetsz róla ha győzök, ha veszitek akkor meghívlak egy italra, kajára vagy valamire… - jól hangzott mit mondott, azonban kételyeim támadtak, hogy teljesíteni tudnám e a feladatom. Nem mintha terveztem volna bárkinek is elmondani ezt, de felejteni a csodás látványt, mit a lány nyújtott nekem, azt ha akartam se tudtam volna felejteni.
- Nem hiszem, hogy tudok felejteni ilyen szép látványt, – voltam őszinte – de elmondani ezt nem fogom senkinek sem, ha nyersz. – ha veszített volna se terveztem elmondani, de erről jobb volt, hogy nem tudott – És a meghívás is rendben részemről. – bólintottam - Bár mintha meghívni a fiúnak kéne a lányt. – dünnyögtem az orrom alatt inkább magamnak, mintsem neki.
Hisamét magam mellé hívtam és vettem fel öltözékem. A köpönyegem, a cipőm és a kezdőruhát. A pálcámat a kezembe fogva hívtam meg a párbajra őt és vártam, hogy elfogadja a meghívásom. Utolsó ütésig mentünk, valahogy úgy tűnt szívesen ütött volna a végsőkig engem.
Időközben feltűnt, hogy a céh tagja, hová én is tartoztam, bár még nem találkoztam vele, egy angyalt sosem feledtem volna. Ha tehettem volna, más első benyomást tettem volna rá, de már nem volt mit tenni, így vagy úgy, de megismertük egymást.
Gondolatok sokasága lett a fejembe, bár leginkább a kérdés foglalkoztatott, hogy milyen hatással lesz egyikünk győzelme a kapcsolatunkra. Hisz biztos voltam benne, hogy látni fogjuk még egymást.
Hisame valamiért szeretett küzdeni, élvezte ezt, de most rá szóltam, hogy a lány támadjon előbb. A kard a kezében veszélyesnek tűnt, nem akartam, hogy belesétáljon a lány pengéjébe.
- Hát rajta.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter Wolker vs RenAi 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi2601/2700Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 23 2012, 04:34

Néztem a fiút és közben imádkoztam magamban hogy elfogadja az ajánlatom. Kínos lenne, ha a céhben arról beszélnének, hogy óvatlan voltam és könnyedén megleshetett bárki. A mondandójában kijelentette, hogy nem tud elfelejteni még, aha akarna sem, de nem beszél róla ha győzök. Más híján nem tudtam mit tenni a megtörténteket, nem tudom csak úgy kiverni a fejéből, vagy igen? Elmélkedtem magamban. Így jobb híján ebbe kellett beletörődnöm. Majd kijelentette, hogy a meghívást is elfogadja, ha Ő nyer, bár szerinte a fiúnak kéne a lányt meghívni. A mondat utolsó felét alig érthetően az orra alatt mormolva mondta. Ez az amivel én is egyet értek, de jobb ötletem nem volt, a lényeg az hogy elhallgattassam a srácot a történtekről. Időközben már a harcon jártak a gondolataim. Tehát ismét egy állatidomár…jegyeztem meg nem nagy lelkesedéssel, ugyanis mint mindig most is felötlik bennem az a nagy talány hogy mégis melyiket kell támadni, a playert vagy a petet. Általában azt szoktam aki elsőnek támad, azaz attakert. Majd a petet maga mellé invitálta és elkezdte felvenni a „harci felszerelését”. Picit meglepődtem raja, ugyanis én mindig azt használom. Sosem lehet tudni, ha egy erősebb magától támadó mob támadja meg az embert, jobb ha alap rajta van, ugyanis nem biztos hogy lesz ideje pont akkor előhalászni az invertoryjából. De nem szóltam semmit kivártam míg a fiú végez, majd pálcáját is elő veszi. És meg is hív a viadalra. Elfogadom majd el is kezdődik a visszaszámlálás. Ez idő alatt állíthatnék fel taktikát, de mivel nem tudom kit támadjak úgy vagyok vele hogy majd azt támadom aki „nekem esik”. Ugyanakkor felfigyeltem még egy valamire. Már épp védekező állást vettem volna fel, mikor rájöttem hogy egymás mellett állnak. Így legalább az egyikkőjüket biztosan megsebezhetném. De meggondoltam magam, nem lenne fer velük szemben. Marad az alap terv. Azt támadom aki támad.
- Hát rajta. Jelenti ki a fiú, gondolom ezzel akarta jelezni hogy én támadjak elsőnek, de gondban voltam, nem tudtam kit is kéne támadnom.
- Te támadj elsőnek. Jelentettem ki a fiúnak. Itt kissé zavarba jöttem, és csak remélem nem tudja miért nem fogadtam el a támadás lehetőségét. A visszaszámlálásból már alig pár másodperc marad hátra. Én ismét védekező állást veszek fel. Ha támad kikerülöm majd szembe fordulok vele és a speciális képességemmel kétszer támadok. Ha nem tudok szembe fordulni akkor csak apró vágásokat intézek felé. Amikor támad automatikusan védekezek.

/ Gome a késlekedésért ^^" /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi10/7300Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Dec. 23 2012, 10:11

- Te támadj elsőnek. – szólt, majd várt ránk.
Sóhajtottam, valamiért nem akartam támadni, a kard kezeiben nem volt biztató látvány. Mire szóltam volna a társamnak, hogy támadjon, addigra ő már el is indult. Nem várta meg, hogy szóljak, a lány szavai elegendőek voltak, hogy már ne legyen mellettem.
- Ostoba. – mondtam hirtelen véleményem róla, miközben néztem, hogy Hisame miként futott a lány felé.
Nem tudott repülni, még fiatal volt hozzá, a szárnyai gyengék voltak, így a földön közelített a lány felé. Futottam én is utána és próbáltam utolérni őt, a lányhoz így egyszerre értünk. Ugrott rá Hisame, de könnyedén kerülte ki őt, felém pedig rögtön speciális képességével támadott.
- He? – egy vágásával eltűnt a páncélom és veszítettem nyolc életpontot.
Némán káromkodtam magamban, biztos voltam benne, hogy a szavaim nem tetszettek volna neki.
Ütnöm kellett volna, de hirtelen kétségbe estem a vágása miatt. Nem tűnt ilyen erősnek, bár be kellett vallanom, hogy csak a törékeny testét láttam korábban. Elkalandoztak a gondolataim és ráztam fejem, hogy újra a jelenbe legyek.
Hogy Hisame támadását kikerülte, így a sárkány mögé került. Csak remélni tudtam, hogy megfelejtkezett róla, minthogy meglátva a lány válla felett őt, kisebb mosollyal nyugtáztam, hogy újabb támadásra készült a társam. Mosolyom ostoba cselekvés volt, elárulhattam vele őt.
Hisame ugrott és a karmait emelte előre. Le akartam fogni a lányt, de nem igazán volt rá esélyem, így csak vártam. Két lehetőség tárult elénk. Vagy a lányt sebzi, vagy az áldozat ismét kikerüli őt és rám veti magát a négylábú. Szerencsétlen történés lett volna, a csapatmunkánk tökéletes szégyenfoltja.


[off] Remélem jól értelmeztem a történéseket és Peternek maradt 22 életpontja, minthogy ekkor még nem voltak természetgyűrűim és még a kezdőruhám volt rajtam. [/off]

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter Wolker vs RenAi 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi2601/2700Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 23 2012, 17:43

Reményeim beteljesülni látszottak, mikor a srác sóhajtott és már szólt is volna társának hogy támadásba fognak lendülni, de addigra a csöppke sárkányszörny már nagy lendületet véve, sietett felém egy becélzott bevihető támadás reményében. Peternek látszólag nem tetszett hogy állatkája önállósította magát és Ő is igyekezett felém hogy támadjon. Bajban vagyok gondoltam magamban, de visszakozni már nem tudtam. Melyiküket támadjam? Kérdeztem magamtól, de mivel ketten is támadtak szemből kénytelen voltam támadni, ha hátráltam volna egyikőjük biztos betalál és így legalább egy vágást tudnék okozni valamelyiküknek. Egyszerre értek oda hozzám, először a petet vettem célba, de a fiú gyorsan beérte így Őt találta el a támadásom. Sikerült. A speciális támadásom 8 életpont veszteséget okozott. Rögtön a fiú csíkját kezdtem el nézni, kezdek rájönni néhány dologra a játékkal kapcsolatban, mint például onnan tudom hogy valakinek sok az élete ha nagyobb támadás esetén is csak picit megy le a zöld csík. Persze ez sokaknak egyértelmű, de én mégis büszke voltam eme felfedezésemre. És pechemre a srácnak is csak picit ment le a csíkja. Ezek szerint sok élete van. Ugyanakkor fel lettem világosítva az állatidomár kasztnak egy nagyon fontos tényére. Miszerint egyikük a támadó magas sebzéssel, míg másikuk a tanker akinek, sok élete van, és feladata hogy lefoglalja az ellenfelet hogy a társa támadhasson. Ezek szerint Peter lenne a tanker? Teszem fel magamnak a kérdést. De eközben túlzottan elkalandozott a figyelmem és Peter mosolyát pillanthattam meg de már késő volt hátulról sikeresen benyeltem a petje támadását. És nem is kicsit sebzett. Össze kell szednem magam, pont abba a csapdába estem bele amit pár pillanattal ezelőtt fejtettem meg. De még mindig kérdéses számomra hogy kit támadjak. Akkor ezek szerint a petnek van kevés élete, ugyanakkor nem sejthetem mennyi és nem áll szándékomban megölni. Így marad hogy Petert támadom és az állatkája támadásait védem. Nem is kellett sok gyorsan, össze szedtem magam és ismét támadásba lendültem. A petje ha még mindig mögöttem volt akkor oldalra kimozdulok, hogy mindenkit lássak, és gyorsan csapást is mértem Peterre. De eközben figyeltem a kis sárkányra is nehogy egy újabb támadásának sikeres nyertese legyek. Igyekeztem közel kerülni a fiúhoz, de annyira figyeltem rájuk hogy teljesen megfeledkeztem a mellettünk lévő melegforrásról, és szélén „táncolva” ügyesen megcsúsztam és bele is estem. Gyorsan megpróbáltam feltápászkodni a vízben aminek az lett az eredménye hogy ismét megcsúsztam és újra zúgtam egy nagyot. Nem kevés vizet nyelve köhécselve próbáltam, kimászni immáron sikeresen. Ugyanakkor nem tudtam a fiúra nézni. Nagyon hülyén éreztem magam hogy sorra de sorra hozom magam kényelmetlen helyzetekbe. El is vörösödtem rendesen.
- Bo-bocsi. Mondtam mivel a kis közjátékom megzavarta a párbajunkat. De amint kikászálódtam ha támadtak védekező állást vettem fel ha nem csinált semmi különöset akkor viszont én támadtam a fiúra úgy hogy figyelek közben a petjére is.

/Nyos mivel a kis sárkányka sikeresen belemélyesztette karmait a vállamba, így az 8at sebezve maradt 37 életpontom. (A +1 életem még nem számít bele mivel ma lett felszerelve a harc meg már elkezdődött) /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi10/7300Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Dec. 23 2012, 20:48

- Bo-bocsi. –dadogott miután kikászálódott a vízből.
Sajnáltam, vagy valami olyasmi. Nem tudtam eldönteni, de tény, hogy nem tűnt a legszerencsésebb lánynak. A vizes ruhája a testéhez simult, azonban, hogy korábban már megnéztem magamnak, most a szemébe akartam nézni, de tekintetével a földet pásztázta.
Nem tudtam eldönteni, hogy mit kellett volna csinálnom. Támadnom, vagy várnom? Egy pár pillanattal később viszont értelmét vesztette e kérdés, minthogy a társam lelkesen vetette bele magát a vízbe a lány után szabadon.
- Ilyen nincs. – rogyott össze a tartásom és jelent meg egy izzadtság csepp a homlokomon - Hisame, ne már! Gyere ki, most!– szóltam rá indulatosabban a lubickoló sárkányra – Majd ha ennek vége, akkor fürödhetsz. – a fürdés már az én gondolataimba is beférkőzött.
Kedvtelenül mászott vissza a partra a négylábú és kedvtelenül állt vissza a helyére. Morgott rám, talán ha tehette volna, még a lány oldalára is állt volna, de szerencsére nem volt erre lehetősége, legalábbis reméltem.
- Én is bocsi. – vakartam a fejem tetejét zavaromban.
Szóval egy vizes, fürödni vágyó kicsiny sárkány. Egy vizes, két ballábas lány, kit meztelenül láttam, és Én. Magamra nem aggattam jelzőket, vagy inkább nem tudtam volna szavakba önteni azokat.
Nos, a lány közel került hozzám, így pálcámat a kezdőkésemre cseréltem és miként azt a kezembe fogtam, mértem össze a lány fegyverével. Nagyot nyeltem, nem tetszett a felállás. A kard egy pár számmal nagyobb volt és még a kés se állt biztosan a kezemben. Jobb híján suhintottam a kezemmel. Nem volt máshoz ötletem, se tudásom. Vagy ez, vagy a futás, de futni még nem igazán akartam.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter Wolker vs RenAi 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi2601/2700Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by RenAi on Hétf. Dec. 24 2012, 03:46

Miután bocsánatot kértem, a fiú petje ismét önállósította magát és a viadal közben bevágódott mellém a vízben. Először kicsit megijedtem hogy támadni akar de hamar rájöttem hogy csak lubickolni akart picit. Irtó cuki kis állatkának gondoltam. Legszívesebben zsebre tenném, és haza vinném. Gondoltam magamban. De nem kellett bele sok a srác ismét ráparancsolt bár most kissé erőteljesebben mint legelőször. Az állatkája szót is fogadott neki, nem kitörő örömmel de ki mászott a vízből majd nem sokra rá én is. Nem néztem a fiúra, kicsit bosszankodtam hogy ilyen helyzetekbe hozom magam. Valahogy nem voltam ma önmagam.
Majd kitört belőlem a nevetés, miközben megvakargattam a tarkóm.
- Ez valahogy nem az én napom! Jelentettem ki. Még mindig nevetve. Majd Ő is bocsánatot kért. Nem igazán volt tiszta hogy mégis miért, de nem kérdeztem meg tőle. Majd egy furcsa dolgot csinált, pálcáját eltette és egy kést vett elő. Pár pillanatig csak néztem hogy ezt most mégis miért, mire megértettem. Engem nem kell lesajnálni! Gondoltam magamban, kissé mérges lettem a fiúra vagyis inkább magamra, amiért így mutatkoztam be neki. Nem tudtam mit tenni már támadott is. Védekeztem majd a fiút igyekeztem ellökni magamtól, mivel közel voltunk a tavacska széléhez, félő volt hogy most Ő fog bele esni. Ez már csak az állóképességén múlhatott.
- Azt most azonnal tedd el! Ripakodtam rá a fiúra, miközben a késet tartó kezére mutattam.
- Szeretném ha komolyan vennél. Jelentettem ki.
- Nem szeretem ha lekezelnek, vagy gyengeként könyvelnek el. A magam kissé sajátos módján mindent megteszek a győzelemért, vagy a sikerért. Épp ezért szeretném, ha úgy is kezelnél. Fejtettem ki a gondolataimat és érzéseimet. Remélem nem haragudott meg rám nagyon amiért lekiabáltam a fejét, de már késő. Ha a késeddel harcolsz én, elteszem a kardom és ezzel a két kézzel fogok harcolni. Azzal eltettem és felmutattam a kezeim, majd elvigyorodtam. Lezajlott pár kép a fejemben miszerint kétkezes harc lesz a viadal befejezése, ugyanakkor tudtam hogy talán így komolyan vesz majd a fiú. Majd pár lépést oldalaztam a tavacskától hogy nehogy hasonlóképp járjak mint az előbb.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi10/7300Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Dec. 24 2012, 10:16

- Nem szeretem ha lekezelnek, vagy gyengeként könyvelnek el. A magam kissé sajátos módján mindent megteszek a győzelemért, vagy a sikerért. Épp ezért szeretném, ha úgy is kezelnél.
A vízben ülve hallgattam a szavait, sajnos nem tudta azt amit én.
- Ha a késeddel harcolsz, én elteszem a kardom és ezzel a két kézzel fogok harcolni. - Ijesztő mosoly jelent meg az arcán és mutatta fel kicsi kacsóit.
Nehezen álltam fel és nehezen kecmeregtem ki a partra.
- Sajnálom, de ha engeded, még szólnék valamit. – néztem végig közben a vizes ruháimon és ráztam a fejem - Állatidomár vagyok, nem harcos, se kardforgató, se lovag. Csupán csak egy társam van. – mutattam Hisamére – És fegyverem csupán a pálcám, s ez a kés. Komolyan vettelek mindeddig, ugyanakkor, ha te fegyver nélkül vagy, enged meg, hogy én is úgy legyek.
Eltettem a késemet, majd fordultam a sárkány felé.
- Bocsi, ebből most kimaradsz. – ostoba vigyor lett arcom és ötletem sem volt, hogy miért akartam birkózni, verekedni egyedül egy lánnyal. Hisame nem vált csalódottá, sőt inkább most még élvezte mindezt. Kényelembe helyezkedett és felváltva nézett rám és RenAira.
- Ő sem fog zavarni többet most. Igazságos küzdelmet akartál. – mosolyogtam.
Egyáltalán nem voltam határozott, se bátor. Talán még remegtem is a szavaim közben, nem akartam ezt, de most inkább a lány kegyeiben jártam. Meg hát hogy nézett volna ki, hogy ő puszta kézzel én meg egy késsel, még a végén megvágtam volna magam, azt pedig nem igazán akartam. Az előbb mi kezdtük a rohamot, most a lányra vártam. Nem voltam tapasztalt ilyen küzdelmekben, csupán csak pár megjátszott pankrációt láttam eddig a tévében. Reméltem, hogy végre hasznosíthattam a látott mozdulatokat.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter Wolker vs RenAi 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi2601/2700Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by RenAi on Hétf. Dec. 24 2012, 20:28

A fiú elmondta hogy mindvégig komolyan vett, vagyis akkor én értettem félre. De nem voltam egyedül Ő is félre értette az én mondandómat.
- Bocsi én a puszta kezes harcot úgy értettem, hogy akkor ha a késeddel harcolsz. Ugyanis nem túl fer egy kard egy késsel szemben, még akkor is ha ott van a peted. Szeretném ha mindent bele adnál a harcba és legjobb tudásod szerint próbálnál legyőzni. Jelent meg egy zavarban lévő de édes mosoly az arcomon, miközben hevesen hadonásztam a kezemmel.
- Én is úgy teszek. Majd itt kacsintottam egyet egy széles mosoly keretében. Majd ha a fiú, nem gondolta meg magát és mégis kézzel szeretne harcolni akkor nem húzom az időt és amilyen gyorsan csak tudok oda sietek hozzá és elkezdtem támadni. Először egy jobb egyenest próbálok bevinni, ami csak egy terelés lenne, a másik kezemmel a gyomrát célzom meg. Majd hátrébb húzódok és egy csavart rúgást intézek a fiúhoz. Majd még inkább hátrálok, nem akarok gyorsan kifáradni.
Ha meggondolta magát és ismét a petével harcol vagy a petével és a késével, akkor ismét taktikáznom kell. A csuromvizes fiút fogom támadni, miközben ügyelek a petére is nehogy hátulról megtámadhasson. Igyekszem minél több vágást bevinni. Szembe állok a fiúval és a kardom kéken felizzik ez jelenti azt hogy a speciális képességemet fogom használni. Először csak egyszer támadok vele, de ha hátrál akkor megpróbálkozok még egyszer, ha oldalra mozdul ki akkor csak egyszerű sima vágásokat intézek felé, nem sokat csak hármat, mindez alatt ügyelek nehogy a petje rátámadjon hátulról. Igyekszem kikerülni ennek a lehetőségét tehát úgy mozgok hogy ha a pet nem mozog különösebb forgás nélkül a látókörömben legyenek mindketten. Ha a srác pete támad akkor sem hagyom magam, a képességem használata nélkül szállok szembe vele.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi10/7300Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Dec. 26 2012, 09:26

A lány ütései nem tetszettek nekem, gondolni se mertem, hogy a fegyvere nélkül is ilyen hatásos. Miután a rúgását követően a földre kerültem, igyekezve álltam fel.
- Jó, jó, jó. Térjünk át inkább az eredeti formára. Én a társammal, te a kardoddal folytatjuk tovább.
Vettem elő a pálcámat, majd jelent meg nála is a kard. Kéken izzott az, mitől ijedtem meg, majd vágott meg vele párszor. Nem tudtam kitérni előle, nem tudtam védekezni.
- Átkozott.
Társam a lány jobbján állt és néztem volna baljára szólítva Hisamét, így átverve őt, de jól látszott, hogy RenAi a sárkányt is szemmel tartotta és olcsó átverésem nem sikerült volna, pedig örültem volna neki.
Hogy a lány vágta a testem, életpontjaim csökkentek és hirtelen ötletként közelebb léptem hozzá, hogy ne tudja a kardját közém és közé tenni. Hátba nehezére esett volna szúrni engem és ennek örültem.
Későn észleltem cselekvésem és jöttem rá, hogy talán túl közel kerültem hozzá. Féltem, hogy talán még a leheletemet is érezte volna az arcán.
Na és most? Nem tudott támadni, de én sem. Hirtelen megörültem, hogy nem egyedül voltam. Nem tudtam, hogy hol kellett volna fognom a lányt, végül a derekára tettem a kezem, hogy ne mozogjon és tiszta célpont legyen Hisame számára. A sárkány ugrott a feneke felé, talán az oldalát célozta, annyira nem láttam tisztán és reméltem, hogy lendületében nem harapja az én kezem is. Tudtam, hogy nem engedtem fürdeni őt és hogy ezért mérges volt rám. Aggódtam, de mégis a társa voltam és ezért bíztam benne. Meg hát a lány húsa finomabbnak tűnt, mint az én csontos kezem.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter Wolker vs RenAi 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi2601/2700Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by RenAi on Csüt. Dec. 27 2012, 19:17

Nem úgy tűnt hogy Peter meggondolta volna magát, sem a pálcáját sem a kését nem vette elő. És mivel nem reagált semmit pedig hagytam rá neki időt, így úgy döntöttem akkor támadok. Megpróbáltam kézzel ostromolni amit ki is védett majd mikor hátrébb húzódtam kissé, rúgásokat intéztem a fiú felé, több rúgásomra hátrálással válaszolt és igyekezett kézzel kivédeni, majd fordítottam a másik lábammal kezdtem el ostromolni nem is reméltem de az egyik rúgásom sikeresen betalált, aminek következteképp a földre is került.
- Jó, jó, jó. Térjünk át inkább az eredeti formára. Én a társammal, te a kardoddal folytatjuk tovább. Mondta feltápászkodása közepette.
- Ezt már szeretem! Mondtam, majd kedvesen rámosolyogtam a srácra. Kissé megkönnyebbültem a közelharc eme formája sosem tartozott a kedvenceim közé, arról nem is beszélve hogy tapasztalatlan is vagyok benne. Így csak ütöttem, rúgtam, vágtam, hasítottam ahogy épp értem. Eddig csakis egy másik kardforgató kezeit és lábát éreztem testközelből ami meg is lepett, ugyanis valami ostoba oknál kifolyólag úgy hittem hogy a kardforgató csakis a kardjával támadhat, így hát hideg zuhanyként ért mikor a rúgása következtében lentebb csúszott az életem. De ha jobban bele gondolok egyértelmű hogy így is lehet támadni, annyira mégsem különbözik ez a való élettől. Épp csak sokkal szívatósabb.
Megvártam hogy a fiú elővegye a pálcáját, és utasítsa a petét. Én kissé hátrább vonulva védekezőre fogtam, de úgy hogy közben aktiváltam a képességemet, vártam pár másodpercet hogy támadjon, de mivel nem mozdult meg felém, így ismét én támadtam. Több vágást intéztem a fiú felé, az első a speciális képességem okozta kritt, de a többiből csak egy találta el ami csupán egy sima vágás volt.
- A francba! Fejtette ki nem tetszését. Muszáj volt kissé oldalaznom, így látóhatáron kívül került a kis sárkány. Mind ezalatt feltűnt valami. Ezt a fiút még nem láttam egy cseppet sem elmosolyodni. Nem vérre megy a harc, legalábbis én nem úgy élem meg. Nem tudom mi nyomaszthatja, mondjuk picit hülyeség hogy nem tudom, alap az hogy ide be lettünk zárva akaratunkon kívül ebbe a gyilkos játékba. Elég lehangoló ahhoz hogy egyesek elfelejtsenek mosolyogni vagy épp élni. Ráadásul a mindketten céh tagok vagyunk, felelőséggel tartozok érte. Így elhatároztam, segíteni akarok neki. A gondolataim elterelték a figyelmem, így a srác egy okos húzással rukkolt elő, közelebb húzódott hozzám, így a kardommal nem sérthettem meg. Majd elmosolyodtam a szituáción, régen én is ugyanezt vetettem be Zhel ellen, éppenséggel Ő még a kardot tartó kezem is lefogta. A fiú sem volt rest, de nem zavartatta magát a fegyverem miatt, Ő ugyanis a derekamra tette a kezem, és tartott hogy ne tudjak elmozdulni. Kellett egy kis idő hogy rájöjjek bajban vagyok. Nem pánikoltam be ha Ő a derekamra teszi a kezét akkor én sem leszek rest, a vállára tettem és egy huncut de kedves kacajt megejtve megszólalok.
- Táncolunk? Persze csak a helyzetet próbáltam enyhíteni és kiparodizálni kedvesen. Tudtam, hogy a petje hátulról fog támadni, így mivel rájöttem, hogy a srác egy tapodtat sem enged, sem jobbra sem ballra kimozdulni, így úgy döntöttem kigáncsolom és még csak nem is eshetek nagyot, elvégre a fiúra valószínű fogok pottyanni. Így is tettem, de már késő volt, a pet támadása még épp elérte hátulról a derekam tájékát. Tudtam, hogy esni fogok és azt is hogy valószínű a fiúra, így hát kezeimmel oldalra löktem magam. Nem szerettem volna rá esni, nehogy valami perverz dolog jusson az eszébe. Majd felálltam és némi területet hagyva köztünk hátráltam, úgy hogy a pet és a srác is a látómezőn belül legyen.
- Lehet egy kérésem? Szeretnék egy aprócska mosolyt látni az arcodon. Nyhii. Azzal a kezeim felemeltem és úgy tettem mint egy aranyos kiscica. Szerettem volna legalább csak vidámnak látni a fiút.

/ A sárkányka harapása miatt veszítettem 8 életpontot, így maradt 29 pontom. És hogy ne legyen kavarodás pls írd hogy mennyit sebződtél ^^ /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi10/7300Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Dec. 29 2012, 09:44

[Peternek 7 életpontja maradt mínusz még egy rúgás, mit nem tudom, hogy mennyinek kell számolni]

- Táncolunk? – kérdésétől és hogy vállamra tettei kezeit, zavarba jöttem kicsit.
Sosem volt párom, valamiért senki sem akart az lenni. A valóvilágban közeledett a szalagavatóm, de egy lány sem volt, ki eljött volna velem keringőzni és ezért ért váratlanul a lány kérdése és cselekedette. Bár úgy tűnt RenAi élvezte, hamar rájött, hogy mi volt a tervem és buktatott ki egyszerűen, majd lökte odébb magát, hogy ne rám essen. Okos volt, ezt el kellett ismernem, ugyanakkor újból kétségek közt vergődtem, hogy mit is kellett volna csinálnom.
Felültem, majd felálltam Hisamével együtt, merthogy ő ugrott és talán meg is sebezte a lányt.
RenAi felé fordultam, ki pár lépést hátrált, hogy kellő távolságba legyen.
- Lehet egy kérésem? – nem akartam semmi egyebet tenni - Szeretnék egy aprócska mosolyt látni az arcodon. Nyhii. – hogy mondata végén a kezeit maga elé emelte és behajlította kézfejét, úgy egy aranyos macskára próbált hasonlítani. Nem volt nehéz rá képzelni a macskafüleket és egy bolyhos farkat. „Cuki” volt, de arcomra inkább most értetlenkedés ült ki. Nem értettem, hogy miért csinálta ezt és miért akart tőlem egy mosolyt. Mindezideáig azért küzdöttünk, mert láttam fürdeni őt a tóba, most meg egy mosolyt akart tőlem. Miért? Tudott valamit, amit én nem?
- Miért? – döntöttem oldalra a fejem – Miért akarsz mosolyt az arcomra? Azt hittem, hogy dühös vagy, mert láttalak téged me… - álltam meg egy pillanatra – hogy láttalak téged fürdeni. – sóhajtottam, lehet nem kellett volna emlékeztetnem rá, bár volt egy olyan érzésem, hogy lehet már bele is törődött ő.
Hisamével nem mozdultunk, vártam a lány válaszára.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter Wolker vs RenAi 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi2601/2700Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 30 2012, 03:00

A fiú a kérésemet egyszerűen nem értette, pedig nagyon is egyszerű volt. Egy halovány mosolyba még senki nem halt bele. Ugyanakkor felhozta a fürdős incidenst is. Nem mondom hogy nem voltam rá dühös de mégis volt valami ebben a fiúban ami miatt segíteni akartam neki. Nem akarom hogy bárki is úgy élje ebben a „börtönben” az életét hogy elfelejt mosolyogni, vagy ép lemond az életcéljáról, ha meg nincs neki azt is lehet könnyedén találni.
- Dehogynem neheztelek, ugyanakkor amióta párbajozunk egyszer sem láttam egy kósza mosolyt az arcodon, pedig volt min jókat kacagni. – Azzal a tavacskára néztem és visszaemlékeztem arra mikor bele csúsztam. Akkor nem tartottam mókásnak de visszagondolva igenis az volt. Arról nem is beszélve hogy gyorsan utánam Ő is megmártózott sőt még a petje is.
- Furcsa belegondolni hogy abban a tócsában mind megmártóztunk! Mondtam miközben rámutattam a tóra. Majd mivel még mindig vizesek voltunk, nem telt el azóta annyi idő hogy teljesen megszáradjunk, főleg a fiú. Ránéztem majd egy szolid nevetés tőrt ki belőlem. Nem akartam megbántani, ugyanakkor szerettem volna ha legalább egy picit jobb kedve lesz.
- Jah igen, a kérdés az volt hogy mégis miért? Itt felfújtam az arcom hörcsög pofát vágtam és az ujjamat a számhoz tettem minta gondolkodnék. Közben meredten a fiút néztem. Reméltem a komédiázásom kissé segít a hangulatán és végre elérem a célom.
- Csak úgy! Nem kell mindennek ok. Mondtam egy nagy adag mosollyal tálalva.
Mikor közelebb léptem a fiúhoz láttam a vezetéknevét is.
- Peter Par-ke-rre. – Mondtam ki hangosan a nevét, ugyanakkor nem láttam pontosan nem voltam annyira közel hozzá.
- Peter Parkerre! - Kiáltottam fel.
- De hisz én tudom ki vagy, tudom hogy miért vagy itt! - Mondtam nem kicsit fellelkesülve.
- Te vagy a Pókember és azért vagy itt hogy kimenekítsd a SAO-ban ragadt embereket! – Kiáltozásaim közepette a fiúra mutogattam. Szentül meg voltam győződve róla hogy Ő a valódi, az egyetlen, a leutánozhatatlan a Pókember, aki megment minket.
Majd közelebb léptem, és szemem az arcáról a nevére majd a nevéről az arcára siklott.
Több sem kellett bele, pirultam mint a pipacs. Nem azért mert tényleg Ő lenne az, hanem hogy sikeresen leégettem magam totálisan, ráadásul egy céh tag előtt. Néha már kezdek magamtól is félni.
- Bo-bocsánat. - Mondtam halkan de úgy hogy Peter azért még hallja.
- Fél-félrelolvastam a neved. – Mondtam dadogva a szégyentől.
- Szerintem legyen mára elég. Vegyük úgy, hogy te nyertél és a tiéd a jutalom, meghívlak valami kajára amit csak szeretnél. - Emeltem a tekintetem a fiúra.
- De azért jó lenne ha elfelejtenénk a mai napot. - Mosolyodtam rá. Mivel feladtam, és a ha srác elfogadta, akkor megjelent a győzelmét jelző szöveg némi zene kíséretében.

/ Köszönöm a játékot ^^ /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi10/7300Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Dec. 30 2012, 10:29

Aranyos volt, miként a lány gondolkozásba kezdett. Mintha két pogácsát rejtett volna el a szájába, vártam mikor pukkan ki. A miértre nem tudott válaszolni, hisz miért is tudott volna, vagy csak nem akart, de nem bánkódtam emiatt. A nevemet félreolvasta, igazából nem is szerettem pókembert, no de mindegy, ha neki így jó.
- Szerintem legyen mára elég. Vegyük úgy, hogy te nyertél és a tiéd a jutalom, meghívlak valami kajára amit csak szeretnél. – nézett fel rám - De azért jó lenne ha elfelejtenénk a mai napot.
- Ahogy jónak látod.
Arcomra akaratlanul is mosoly ült ki. Nem mert feladta, hisz nem győzelem az ilyen, hanem mert véget ért ez az egész. Nem volt kedvem a küzdelemhez, sosincs kedvem hozzá. A lány aranyos volt, cuki, ha lehet ilyet mondani, legszívesebben a pocakját simogattam volna, hogy dorombolhasson nekem. Feladta, de nem akartam meghívott lenni.
- Azonban én hívnálak meg téged, ha nem haragszol. – határozott próbáltam lenni, de sajnos nem volt szokásom, így csak reméltem, hogy enged nekem – Ez az incidens pedig kettőnk, vagy hármunk között marad. Nem vagyok se pletykás, se semmi, az meg az utolsó dolgok egyike lenne, hogy ártsak neked. – voltam őszinte.
Az ő céhéhez tartoztam, a társa voltam. Bárhogy is, de együtt lettünk volna így vagy úgy a továbbiakban. Ha más nem is, megismertük egymást a küzdelem során, én talán még egy kicsit részletesebben is őt.
Indultunk meg.
- Egyébként szoktam mosolyogni. – néztem rá – Csak nem is tudom, a párharcoknál mindig félek, valahogy nem húzódik sosem mosolyra a szám és nem is fog szerintem.
Hirtelen hiányérzetem támadt. Hátra fordultam.
- Hisame! – kiabáltam váratlanul – Megyünk! Gyere!
A sárkány lelkesen pancsolt a vízben, minek okán hangos nevetésbe kezdtem.


[ Én is köszönöm neked! Élveztem! ^^ ]

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter Wolker vs RenAi 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter Wolker vs RenAi Vo36oi2601/2700Peter Wolker vs RenAi 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Asuna on Hétf. Dec. 31 2012, 18:50

Szórakoztató harc volt, sokszor elmosolyodtam rajta. Látszott, hogy ti is élveztétek. A harcot ezennel lezárom. Very Happy

RenAi: 30 exp 60 arany
Peter Worker: 35 exp 65 arany

Fist of Judgement: 4 exp: Yurihime (+2), Peter Worker (+1), RenAi (+1); 12 arany pedig megy a céhbankba.
Asuna
Asuna
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter Wolker vs RenAi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.