[Hardcore] Yuichi vs Akito

Go down

default [Hardcore] Yuichi vs Akito

Témanyitás by Akito on Vas. 17 Jan. - 12:25

Még mindig nem találok magam és társaim számára is megfelelő erősségű és jutalmazású  questet, mit még érdemes elvállalni. Mindenhol egyszerű, könnyen elvégezhető munkákat kínálnak ehhez járó alacsony jutalommal. A semminél ugyan több, de ennél többre vágyom jelenleg, főleg legújabb társunk, akik elég nehezen bír magával. Minden bizonnyal az lehet a gond, hogy kikelése után szinte azonnal továbbfejlődött, így nem tanult semmit sem fejlődése során, mint többi társa.  Vagy ez, vagy alapból ilyen torz személyiséget kapott „játéktól”
Természetesen találtam jóval több és kifizetődő quest-eket is, amikkel mindössze annyi bajom van, hogy túl kevesek vagyunk hozzá, több ember kellene. Feliratkozni feliratkoztam, de csak akkor tudunk elindulni, ha jön az értesítő az ideiglenes csapat összeállásáról…. egyelőre semmi.  Az olvasás, egyéb nyugodalmas időtöltés most lehetetlen, ezért, hogy lecsitítsam, társaimat elmegyek újra az arénába. Korábban már jártam itt, és szinte azonnal kaptam tíz pontot azzal, hogy ellenfelem visszautasította a felkérést, ezáltal én nyertem. Megpróbáltam még egyszer, de ez sem sült el jól. Az ellenfelem ugyanis nem szíveskedett megjelenni, így törölték az egészet, amiért nem járt pont és fogalmam sincs, hogy ez most bug, vagy csak egy rossz rendszer, amit ki is használnak. Kár ezen gondolkozni, megpróbálom újra és ezzel el van intézve az egész. Újfent „fellapozom” a kihívható playerek listáját ellenfél után kutatva. Nem ismerem a neveket, kivéve azt a kettőt, amivel korábban nem jártam szerencsével, ezért őket élből hanyagolom. Mivel ezek a nevek nem mondanak nekem semmit a random lehetőséget választom, ami kisorsol nekem egy ellenfelet és automatikusan elküldi a felkérést.
- Hayashi Yuichi – olvasom a nevet, amit kidobott, miközben a küzdőtér felé indulok . Kíváncsian várom, hogy ezúttal is elmarad-e a küzdelem.


Élet: 40
Fegyverkezelés : 63
Erő/Irányítás: 9/106
Kitartás: 30
Gyorsaság: 90
Speciális képesség: 40
Páncél: 60

spec tárgyak:
Gyémánt Kesztyű
Acél Megváltó
Szivárvány Köpeny
Akito
Akito
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2015. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Akito Vo36oi8429/8500[Hardcore] Yuichi vs Akito 2yjvlht  (8429/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Akito

Témanyitás by Cardinal on Hétf. 1 Feb. - 22:18

És igen, elmarad. Yuichi kérésére lezárom az arénát.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Akito Vo36oi0/0[Hardcore] Yuichi vs Akito 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.