Aidor és Ayani újra tombol

Go down

default Aidor és Ayani újra tombol

Témanyitás by Aidor on Csüt. Szept. 24 2015, 18:51

Egy szűk szobában tértem magamhoz. Tudtam hol vagyok. A kezdetek városágban egy koporsószállóban.
Nem túl kényelmes hely és az ára sem a legjobb, de túlfáradt voltam mikor visszatértem, ezért nem akartam válogatni. A régi szállásomnak a bérleti ideje már lejárt így meg se néztem, hogy foglalt-e. Így is bőven elég volt ennyi séta. A koporsó szállókról nincs valami jó véleményem, ez emlékeztet a kezdetekre, mikor még nap mint nap ilyenben éjszakáztam. Aztán rájöttem, hogy lehet találni ennél jobbat is, alig drágábban.
Ez megmosolyogtatott. Nosztalgikus, de holnapot már szeretném egy kényelmesebb helyen tölteni. Gyorsan összekaptam magam és elmentem enni. Ehhez benéztem a régi törzshelyemre ami ugyan tényleg olcsó, de a kajáról is többé kevésbé meg lehet mondani, hogy minek szánták.
Miután befejeztem, végig gondoltam a napom. Tehát, szállást kell találnom aztán... azt hiszem be kéne néznem ide-oda. Mondjuk Ayanihoz, bár már nyilván hírt kapott a visszatértemről, de biztos, hogy nem örülne neki, ha nem keresném fel. Megtalálni nem lesz nehéz feltéve ha az üzletben van. Egyéb esetben ugrik a program és mehetek máshova, de először legyünk túl a lakás találáson...
Nem sokkal később felteleportáltam egészen a 14. szintig ahol egész addig kerestem amíg nem találtam egy mind árban mind kényelemben megfelelő lakást. *Elheveredtem az ágyon.* "Remek ezzel meg is volnánk" Mondottam és egy jót nyújtóztam mielőtt ismét felkeltem volna.
-Oké, irány a kisbolt!
... A teleporttal nem tartott sokáig az út a jól ismert útvonalon haladva pedig pillanatokon belül megérkeztem.    Bár éppen, hogy csak megpillantottam távolról az üzletet, kétségem sem volt afelől, hogy nyitva lesz. Ez valami hatodik érzék lehet.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Aidor és Ayani újra tombol Vo36oi1278/1300Aidor és Ayani újra tombol 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor és Ayani újra tombol

Témanyitás by Kokoro on Hétf. Nov. 09 2015, 19:52

-Szóval... ha kell kristály, akkor őt kell keresnem. Ha potion, akkor Yuichi-t. Ha fegyver, akkor Ayani-t.
Megjegyzem? Nem jegyzem meg? Nem tudom. Kis papírra írtam fel, azt nézem éppen. Főnixkönny. Chancery írása nagyon fura. Nem olyan, mint sokaké. Olyan, mint a gyerekeké. Mint az enyém. De rajzolt is. Kis legyeket, amik mutatják az utat. Jackalnak nem volt erre szüksége. Ő csak loholt előre. Norm a fején pattogott, mint egy kis zsoké. A zsoké az olyan ember, aki lovagol. Versenyeken lovagol, és megnyeri. Vagy nem nyeri. Ez is egy regényben volt. És aztán utánanéztem, mert nem értettem. Tanultam valamit. Az ajkamba harapok. Nézem a papírlapot.
Jack vakkant egyet. Érzem, ahogy valamibe beleütközik a lábam. Felsikkantok, nyitom a szám, hang jön ki rajta. A szemeim tágra nyílnak. Előrenyújtom a kezeimet, és elesem. Kicsit horzsolódom, de nem sebesültem. Mivel ez védett hely. Páran megállnak és rám néznek. A papírlap a földre hull. Furcsa hangot ad ki.
-Jaj ne.... ne... nenenene!
Utána kapok. Elkékül, majd szétrobban. Kis pici üveggé válik, és eltűnik. Még egy kicsit így maradok, hason fekve, előre nyújtott kézzel. És még mondogatom...
-Nee....
Jack odalépdel. Karmai csikorognak a kövön. Nyüszít, lehajol hozzám. Megnyalja a hajam. Norm is csipog keservesen. Kis szemei is szomorúak. Én is szomorú vagyok. Végül felkelek. Leporolom magam. Meg kell akkor találjam. Meg kell találjam a boltot. Meg akarom nézni. Hogy tudjam később. Meg kell fegyver is. Valami. Vagyis hát, körbe kell nézni. Mert mondták, hogy sosem lehet tudni. Talán van valami új. Nagyon sok új jött ki mostanában. Talán van valami jobb. Most az ostorom van. De Jacket nem bántom vele. Mindig csak az ellenfelet. Vagyis akarom. Még sosem használtam. Olyan félelmetesen néz ki.
És végül megvan. Igen! Ez az a címer! A lángoló főnix! Elmosolyodom, csillognak a szemeim. Igen, mosolygok. Már szaladnék, de megtorpanok a sarkon. Valaki már megy arra. Jaj nekem. Foglalt lesz. Bemehetek vajon? Vagy sokan vannak? Jut rám idő? És ha nem Ayani-hoz megy? Hanem máshoz? Elég nagy az a bolt? Jack és Norm is bejöhetnek vajon?
Jack már az ajtót kaparássza. Mikor ment oda? Észre se vettem. Csóválja a farkát és nézni akar befelé. Sápadtan integetek neki, hogy jöjjön vissza, de nem figyel rám. Csak néz, vakkant, majd megint kaparászik az ajtón.

_________________
Aidor és Ayani újra tombol 2u6h8qu
Kokoro
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Aidor és Ayani újra tombol Vo36oi10/1500Aidor és Ayani újra tombol 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor és Ayani újra tombol

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Nov. 21 2015, 19:08

Egy hangos zaja járta át a termet. Alig hangzott el ez a fémes csattanás, pár pillanattal később egy ismételt koppanás visszhangzott szerte szét. Karom rezzenéstelenül ellenállt a kalapács „visszarúgásának”, ahogy az az üllőn lévő izzó ércre sújtott rá. Higgadtan és nyugodtan dolgoztam, hisz nem kellett stresszelnem azon, hogy vajon hogy sikerül majd a fegyver, amin épp dolgozom. Hála a rendszernek. Ennek segítségével szinte nem lehet elrontani a tárgyakat, hisz annyi a dolgom, hogy kikalapáljam, míg át nem fog változni. Végül egy utolsó ütés után a kilapult érc felvillan, és alakot vált, és végül ott is fekszik előttem egy frissen elkészült kard. Elégedett mosollyal bólintok, és megnyitva a tárgy menüjét, hogy minden rendben, jól van minden pont, nem bugos-e. Természetesen nem nagyon szoktam ezt csinálni, csak most úgyse volt jobb dolgom, és hát miért is ne? A kezembe fogtam a kardot, és egyet-kettőt suhintottam vele, majd végül elégedetten bólintok, és a műhely falain lévő sok-sok tároló szegecs egyikére akasztottam a kardot.
- Készen is volnánk. – mondom bólintva, majd nagyot nyújtózva egy közeli puffra huppanok le.
Hátamat a hideg falnak támasztva kellemes érzést nyújtott eme meleg helyiségben, ám sziesztámat egy váratlan kaparászás zaja szakította félbe. Furcsálló tekintettel nézek a bejárati ajtó felé, majd felállva elindulok oda. Tűzrózsa, ki a kohó mellett feküdt, nem nagyon zavartatta magát, és folytatta pihenését. Élvezte a meleget, ami a kohóból ölelte körül. Meg is értem szegényt. A tél közeleg, és egyre szeszélyesebb az időjárás. Egyszer meleg, másszor esik. Így ház nem is zavarom, helyette az ajtóhoz lépek, és kinyitom. Ám amikor a hang okozóját megpillantom, rögtön elmosolyodok.
- Szia Jackel. Ja de rég láttalak téged öregfiú. – mondom leguggolva a sakálkához, majd a füle mögött kezdem el vakargatni, ha hagyja – És hol hagytad a mi édes kis Kokoronkat? Ugye nem csavarogtál el, és hagytad magára? – kérdezem komoly hangon, majd felpillantva próbálom megkeresni a lányt.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Aidor és Ayani újra tombol Vo36oi3819/4100Aidor és Ayani újra tombol 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor és Ayani újra tombol

Témanyitás by Argo on Csüt. Márc. 31 2016, 18:15

Hai~
Inaktivitás és az egyik szereplő eltávozása miatt lezárom a párbajt. Jutalmatok 10 arany.

_________________
Aidor és Ayani újra tombol 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor és Ayani újra tombol

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.