Kazura vs. Yoichi

Go down

default Kazura vs. Yoichi

Témanyitás by Yoichi on Hétf. Júl. 20 2015, 14:06

Csak párt hete történt az, hogy Shukakuval és Timidusal ezen a helyen jártam. Bár igaz akkor a győzelem ízét ugyan nem sikerült megtapasztalnom, viszont gazdagabb lettem a tudásom terén. Még mindig elég hiányosak a tudásaim és az egyes kasztok előnyét és hátrányait sem ismerek. Legalább is enyémen kívül. Tehát most újfent itt vagyok az Aréna épületében és ellenfél után kutatok. Pontosabban várom, hogy belépjen valaki arra a megnyitott harctérre, amibe beléptem. Most nem állítottam harcteret csak beléptem az egyik már előkészített szabad pályára és leültem várni és míg várakozom az íjam állapotát ellenőriztem. Bár igaz ebben a virtuális világban nem kell olyan gondosan oda figyelni a fegyverem épségére, mint kint. Viszont ez már megszokás ás egyébként sem árt az óvatosság. Elég balszerencsés lenne, ha éles és vérre menő harci helyzetben egyszer csak elpattanna az ideg és végtelenebbé válnék, mint amilyen egyébként is vagyok. A nyílvesszők és szépen sorban sorakoznak a tegezben és azok állapotát is le ellenőrzőm és a számukat is feljegyzem. Hisz az is nagy gond egy komolyabb helyzetben, ha kifogyok belőlük. Bár itt nem tart sokból újakat beszerezni, viszont általában a nyílvesszők elpixeleződnek, miután előttem őket. Ritka az amikor épen marad és újra feltudom venni. Így sosem árt nagy készletek tartani belőlük. Ha valaki belép, akkor csak egy dolgában elmélyed és belefeledkezett srácot lát. Akinél szabadon nyitva áll a kihívás lehetősége. Persze kint az előtérben is látható a pálya bejáratánál, hogy ellenfélre várok és az infó pultnál álló NPC-k is ide vezényelik azokat, akik a beállított szintnek megfelelőek.  

_________________
Színem: #669933

Kazura vs. Yoichi Tumblr_static_tumblr_static_5u9vergzpq4g80koggccgos8s_640
Yoichi
Yoichi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2015. May. 26.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Kazura vs. Yoichi Vo36oi10/100Kazura vs. Yoichi 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs. Yoichi

Témanyitás by Kazura on Szomb. Júl. 25 2015, 02:10

Nagyszerű! Épp, hogy sikerült elérnem a második szintet, erre mit látok mikor felkerestem a Kezdetek Városában található teleportkaput, hogy végre szemügyre vegyem a fentebbi területeket?


Mégis meddig tarthat ez a megtisztítás? Ráadásul a második szinten? Épp a napokban jött a rendszerüzenet a huszonegyedik szint megnyitásáról, akkor meg mégis, hogyan lehet, hogy idelent meg nem tud közlekedni az ember? Vagy talán a lentebbi szintekkel nem törődik senki, az úgyis csak a kezdők játszótere? Minden esetre, ha ez így marad az igencsak megnehezítheti a fejlődés dolgát idelent. Majd rákérdezek a dolgok miértjére Danee-nál.
Épp ezen dohogtam magamban, mikor felpillantva az aréna épülete telítette be látómezőmet.
Nem is erre indultam. Mostanában mintha többször fordulna elő, hogy mire észbe kapok már egészen máshol vagyok mint kellene. Itt a városban még nem gond, de nem ártana, ha jobban az orrom elé néznék. Na mindegy, nem mintha fontos dolgom lett volna. Akkor már benézek, múltkor is jól sült el a dolog. Hátha megint itt találom a kis duót. Az új felszerelésemmel már kihívást kellene jelentenem számukra.
Belépvén szemeim először a nézőtér sorait fürkészték, de hamar abbahagytam a keresést. Elvégre nekik is gondolom ezer dolguk van, nem várhatja el az ember, hogy naphosszat itt üljenek kihívóra várva. Shukaku amúgy sem az a harcias típus.
Ezután csupán kíváncsiságból rápillantottam az ellenfélre várók listájára. Érdeklődésem hamarosan felkeltette az egyik játékos. Ami nem egy nehéz dolog, csupán hozzám hasonlóan alacsony szintűnek és kihívót keresőnek kell lennie az egyénnek. Mivel mindkét kritérium teljesült meg is indultam az egyik félreeső harctér felé. Odaérve megpillantottam az íjával babráló Yoichit.
-Üdv!-léptem be az egyelőre üresen álló területre. Úgy látom itt szinttől függetlenül szinte mindig találhat magának ellenfelet aki ki akarja próbálni magát. A nevem Kazura, már találkoztunk egy korábbi küldetés során. Látom íjász vagy, szívesen kipróbálnám magam ezen kaszt ellen. Ha nincs ellenedre én leszek a kihívód.

Kíváncsi vagyok mit tartogat ez a viadal számomra, az mindenesetre biztos, hogy egyedi élmény lesz. Elvégre odakint melyik őrült rohanna neki egy szál karddal egy lövőfegyvernek? Itt azonban egészen más a helyzet. Ettől függetlenül furcsa lesz egy felém süvítő nyílvesszővel szembenézni. Habár…
-Tisztázzuk először a szabályokat, rendben? Amennyiben neked nincs ellenedre részemről bármiféle poti, kristály vagy képesség használata engedélyezett lehet, viszont a pálya kialakítására javasolnám, hogy dobjunk fel egy érmét és a szerencsés dönthessen felőle. Már ha igényt tartasz erre a lehetőségre, egyébként megcsinálom én.

/Ha megfelel dobj itt vagy a Kidobós topicban egy halál/korona kockával. Koronánál te készíted a pályát koponyánál én. /


A hozzászólást Kazura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 25 2015, 02:11-kor.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Kazura vs. Yoichi Vo36oi1095/1500Kazura vs. Yoichi 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs. Yoichi

Témanyitás by Yoichi on Hétf. Júl. 27 2015, 00:29

Eléggé belemélyedtem a kis elfoglaltságomba. Bár az nem számoltam meg egyesével az összes nyílvesszőm, hisz abból bőven van nálam és a rendszer is kijelzi a számukat és szerencsémre, már nem is kellet tovább foglalkoznom ezzel az apró kis felszerelés ellenőrző elfoglaltságommal, ugyanis valaki ide tévedt a harctérre. Pedig már valahol mélyen legbelül már kezdtem lemondani arról, hogy bárki is ide tévedne és elfogadni a felkérésem. Felpattantam a földről és viszonoztam is az üdvözlést Kazurának.  
-Örvendek Kazura-kun, az én nevem pedig Yoichi. - bár megeshet, hogy emlékszik még a nevemre a profal való kalandozásról, de sosem lehet tudni - Nem nehéz egy olyan helyen kihívót találni, ahova mindenki ezzel a szándékkal jön. Bár inkább a magasabb szintű játékosok vannak többen errefelé. Olyanok akik kisebb szinteken vannak nem igazán fordulnak meg errefelé. Legalább is most nekem elég sokat kellet várnom arra, míg ide tévedt valaki. De ez nem is lényeges, az a lényeg, hogy te ide keveredtél és elfogadod a felkérésem.  
Amint kitért a szabályok tisztázására csak bólintottam egyet és nyugtáztam, hogy részemről rendben vannak a feltételek.  
-Nem is állt szándékomban kivonni ezeket az opciókat a játékból. Nekem megfelel ez az alap környezet is. Viszont, ha szeretnél variálni a harctér kinézetén, akkor csak nyugodtan. 
Lehet, hogy nem olyan bölcs dolog csak így átadnom a pálya kialakításának jogát. Viszont most nekem nem igazán van ötletem a terep kinézetére, csak az amit a legutóbb is használtam, viszont az nem igazán vált be és amíg nem leszek ügyesebb nem is igazán ajánlatos azt beállítanom. Egyébként sem árt a változatosság és azzal is csak tanulok, ha minél több terepen kipróbálom magam.


Pontok:
Élet: 2 [10 Hp]
Fegyverkezelés: 3 (+17)
Erő: 1
Irányítás: 3 (+3)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 3 (+2)
Spec.képesség: 1
Páncél: (+18)A Sietős +2[2I] (+3 Irányítás; +4 Fegyverkezelés, a felajzáskor egy illúzió nyilat lő ki, ami megegyezik a használt nyíllal, de csak tizedannyit sebez, lefelé kerekítve)

_________________
Színem: #669933

Kazura vs. Yoichi Tumblr_static_tumblr_static_5u9vergzpq4g80koggccgos8s_640
Yoichi
Yoichi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2015. May. 26.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Kazura vs. Yoichi Vo36oi10/100Kazura vs. Yoichi 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs. Yoichi

Témanyitás by Kazura on Pént. Júl. 31 2015, 00:32

Yoichi válaszára, mely szerint nyugodtan formáljam kedvem szerint a pályát egy gonosz vigyor ült ki az arcomra.
-Én azon a véleményen vagyok, hogy az ilyen arénás küzdelmek győztesének kiléte ötven százalékban a pálya megalkotásán múlik. Remélem sikerül szemléltetnem mekkora előnyt is adtál a kezembe.
Átmegyek a küzdőtér túloldalára, majd a felbukkanó panelen rövid kattintgatás keretében megalkotom a pályát. Amint elfogadom a változtatásokat a homokos talajból több méter magas fák bukkannak elő és terítik be a harcteret szabálytalan elrendezésben. Törzsük vastagsága egy méter és ugyan a köztük való mozgást vagy átlátást nem akadályozzák, ahhoz azonban elég sűrűn állnak, hogy egyenesen csupán egy-két méterig lehessen ellátni. A lombkoronájuk nem annyira dús, hogy a látási viszonyokat akadályozza.

Tökéletes terep. Az előzővel ellentétben nem nyújtok nyílt célpontot, karddal kényelmesen tudok harcolni és a homoknak köszönhetően a lábnyomok is kitűnően látszanak, így elrejtőzni sem lehet nagyon. Ha minden igaz ezzel el is vettem az íjász minden előnyét.
Ezen gondolatok közepette neki is lódulok, a fákat kerülgetve. Amennyiben Yoichi lábai földbe gyökereztek hamar összetalálkozunk, ha pedig beveti magát a fák közé az előbb említett lábnyomok  alapján tájékozódást használom fel a köztünk lévő távolság lefaragására. Az mindenesetre hamar ki fog derülni, hogy gyorsaság tekintetében előnyt élvezek. Persze ha ellenfelem erős idegzetű és helyén maradva felajzott íjjal várakozik, úgy valószínűleg az első támadás őt illeti meg, ám ebben az esetben is igyekszem megőrizni a hidegvérem és a felém reppenő nyílvesszőt figyelmen kívül hagyva meglendíteni kardom. Majd a támadást tovább vezetve még egy vágást megejteni.

HP: 15/15
Páncél: 40/40
CSP: 11/15

pontok/tárgyak/képességek:

Élet: 3 ->15HP
Fegyverkezelés: 17
Erő: 8
Kitartás: 3 ->15CSP
Gyorsaság: 9
Spec.képesség: 2
Páncél: 40

4db Mini Potion (+5hp)

Spec. képesség: sikeres használatkor (gyorsaság értéke+annak 1/3 értéke)=12 sebzés

Yoichi támadáshoz 2 vagy a fölé kell dobnia, Kazura támadáshoz 3 vagy a fölé kell dobnia
Yoichi távolsági sebzése 6, Kazura közelharci sebzése 8
Kazura kétszer támadhat körönként
Yoichi spec. képességhez 5 vagy a fölé kell dobnia, Kazura spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Kazura vs. Yoichi Vo36oi1095/1500Kazura vs. Yoichi 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs. Yoichi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 31 2015, 00:32

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Kazura vs. Yoichi 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Kazura vs. Yoichi 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs. Yoichi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 22 2015, 15:53

Az aréna küzdelmet inaktivitás miatt lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 10. 01-jén küzdhettek meg.

Kazura jutalma: 30 exp 80 arany

Pontok:
Kazura: +120 pont
Yoichi: -20 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs. Yoichi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.