Shu, Timidus & Yoichi

Go down

default Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Yoichi on Vas. Jún. 14, 2015 2:24 pm

Dojo, előzmény
-Nem igazán mondanám azt, hogy félek. Az izgulásom se olyan rossz jellegű. Részben vagyok izgatott, mert megismerhetek egy új világot, viszont részben amiatt is van egy kevés kételyem, hogy ez a világ akár meg is ölhet, így nehezebb neki vágnom a kalandozásnak is. Bár ez enyhülni fog, amint jobban megismerek mindent és több játékost fogok ismerni majd.

Az arénás dolog kissé meglepett. Számítottam arra, hogy segítenek majd, de arra már nem, hogy most azonnal indulhatunk is. Bár az is igaz, hogy jobb minél hamarabb megismernem a játék ezen részét is. Hisz ez lehet az egyik legbiztonságosabb fejlődési pont az egész virtuális világban. Nem igazán értettem, hogy azt sem, hogy innentől Timidusra bízza a dolgokat. Ezek szerint nem csak egy egyszerű program van szó, ami üres és csak a gazdája fegyvere ként funkcionál. Eddig még nem volt szerencsém megtapasztalni, hogy egy idomár pet mennyire is lehet különleges, hisz most először találkozom idomárral és eddig a sárkány is csak csendben volt jelen.
-Már az is tündérmesének hat, hogy egy sárkány fog nekem harci leckéket adni.
 Mondtam hirtelen zavaromban és míg Shu vissza nem jött a tányérok pakolásából csak csendben szemügyre vettem a bestiát. Majd egy biccentéssel nyugtáztam a visszatérő lánynak, hogy indulhatunk és követtem is őket az arénához.
-Ömm… Timidus. mi az, amit érdemes tudnom az arénáról, még mielőtt neki kezdünk a harcnak?
Tettem fel kissé bizonytalanul a kérdést. Elég új nekem az a szituáció, hogy egy program által megteremtett lénnyel kommunikálok. Bár idővel gondolom ez is természetesé válik majd és nem fog majd el ez a furcsa és bugyuta érzés, mint most.

_________________
Színem: #669933

Shu, Timidus & Yoichi Tumblr_static_tumblr_static_5u9vergzpq4g80koggccgos8s_640
Yoichi
Yoichi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2015. May. 26.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi10/100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jún. 14, 2015 3:50 pm

Shu mosolygott, majd legyintett.
-Mondtam, hogy a világ nem ölhet meg. Nem olyan, hogy fogja magát, és egyszer csak elnyel. Vannak gonosz emberek, akik mondjuk tényleg megölhetnek, de hát olyanok voltak a kinti világban is…
És ezzel útra is kellhettek, és az út kiváló lehetőséget nyújtott ahhoz, hogy Timidus beavassa Yoichit a részletekbe.
-Az Aréna egy nagy küzdőtér, ahol pontokért lehet harcolni, tehát ha győzöl, azért pontok járnak, amelyekkel növelheted a helyezésedet. Ez azért fontos, mivel a jutalmat nem a pontok alapján, hanem a helyezés alapján kapjuk. A jutalmat minden hónap utolsó három napjától a következő hónap harmadika 23:59-ig kapjuk meg. Ez változó. Mivel mi az egyéni arénát kezdjük el, így először ennek a jutalmait mondom el. Az első helyezett kaphat egy általa választott sima vagy ritka tárgyat, feltéve, hogy a receptjében az elkészítéséhez nem kell egy másik tárgy, vagy szint*5 minimum 100 exp-t, vagy 1 szintet a legendás fegyverére, ha van neki olyanja. A második és harmadik helyezett szint*5/2, minimum 50 exp-t, vagy 25 szint egy általa választott másodlagos jártasságra, vagy egy általa választott sima tárgyat. Negyediktől tizedik helyezésig 10 szint egy általa választott másodlagos jártasságra vagy szint*5/4, minimum 25 exp-t. Tizenegyediktől huszonötödik helyezésig pedig 5 szint egy általa választott másodlagos jártasságra vagy 10 exp-t. tehát megéri játszani. Létezik még csapat küzdelem is, azon azonban nem vesznek részt olyan sokan. Fontos, hogy egyvalakit kéthavonta csak egyszer lehet kihívni, hogy megelőzhetőek legyenek a visszaélések. Egy az egy elleni küzdelemben a legnagyobb szintű és a legkisebb szintű játékos között maximum 10 szint különbség lehet, azonban 5 fölött a kapott pontok jelentősen csökkennek. Emiatt nem kell aggódnod, megoldjuk, hogy mi is első szinten legyünk. Tulajdonképpen mindent használhatsz, amit egy átlagos harcban használhatnál. Fegyverek, páncélok, képességek, potionok, mérgek, kristályok. Mindent. És az egyik legnagyobb pozitívum, hogy te alakíthatod a pályát. Lépj be, és tedd meg. Most ezt a lehetőséget átadom neked.
Mutatott a sárkány az Aréna bejáratához, hiszen időközben hogy, hogy nem, meg is érkeztek…


30/34
6 - 12
20 pont


Pontok:

Szint: 1.

PontokFelszerelés
Élet3+3
Fegyverkezelés2+3
Erő/Irányítás3/3+3/+9
Kitartás2+2
Gyorsaság2+2
Speciális képesség2+5
Páncél+34

Segítség:

FK: Shu négytől talál, Yoi egyes+koponyával nem talál
Gyorsi: Yoichi a gyorsabb
Spec: Shu háromtól, Yoichi csak hatossal aktiválhat


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi12695/10100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Yoichi on Vas. Jún. 21, 2015 3:14 pm

Hirtelen elég sok száraz információt tudhatta meg, kissé nehéz is volt követni. Bár a jutalmazás része nem igazán volt fontos számomra és, ha ezt ki is kapom a nagy áradatból, akkor már tisztább a kép és nem is hangzik olyan vészesnek ez az egész. A jutalmazás rész sem bonyolult, csak hirtelen ez a sok matematikai információ kissé sok volt. Meg persze száraz is és emiatt is nehéz volt az, hogy a teljes figyelmem lekösse a sárkány beszéde.
-Hogy érted azt, hogy megoldjátok azt, hogy ti is első szintűek legyetek?
Az egész szóáradat végén csak ez volt az, ami megütötte a fülem és nem igazán értettem ezt a kijelentést. Közben az aréna épületét is szemügyre vettem, majd be is léptem a méretes ajtón. Tehát meglehet adni a terep tulajdonságait. De még is hol? Valahol lennie kell egy panelnak, ami ezt lehetővé teszi. Kapkodtam fejem jobbra-balra, keresve azt az irányító panelt, ami a harctér megadásáért fele. Kissé elveszettnek éreztem magam ebben a nagy épületben a sok játékos között, de néhány perc egy helyben toporgás után megleltem azt a panelt a tekintettemmel és célirányosan meg is indultam felé és szerencsémre ezen a harctér pont szabad is, tehát az sem kell megvárni, hogy mások befejezzék a harcukat. Nem volt sok idő, míg minden beállítottam. Egy erdei tisztást állítottam be, amit sűrűn benőtt a növényzet és rengeteg fa, bokor nyújthat megfelelő búvóhelyet. Egy-két vadász les is megbújik a fák lombjának takarásában, amik csak gyorsan összetákolt építményeknek néznek ki, de még így is megfelelően betudják tölteni a funkciójukat.
-Ez így megfelel? Kicsit sok menedéket helyeztem el, de ezt csak a kasztom miatt. Hisz nem a közel a harc az, ami egy íjász erőssége, viszont a megfelelő célzáshoz idő kell és egy megfelelő hely, ahonnan lőni lehet. Viszont van egy szabad nyílt tér is, ahol könnyen lehet mozogni és ahol én bajban lehetek a harc során. Szóval… - hirtelen a tarkómhoz kaptam és elkezdtem vakargatni azt - Remélem, hogy nektek is megfelelő lesz a terep, igyekeztem meglelni az aranyközép utat.
Majd nem is szaporítottam tovább a szót. Magamra öltöttem azt a csekély felszerelésem, majd a nagy szerencsém által megszerzett Sietőst is a kezembe vettem. Aztán el is kezdtem felvenni a távolságot a párostól és egy nagyobb fa kiálló gyökerei között igyekeztem meghúzni magam. Távolság és egy menekülési útvonalakkal rendelkező rejtek, pipa. Már csak a támadás hiányzik. Felaljaztam az íjam, majd a tekintetem a célpontra szegeztem és amint minden apró részlet stimmelt ellövök egy nyílvesszőt a lány irányába.

Pontok:

Szint: 1

Élet: 2 [10 Hp]
Fegyverkezelés: 3 (+17)
Erő: 1
Irányítás: 3 (+3)
Kitartás: 2 (+2)
Gyorsaság: 3 (+2)
Spec.képesség: 1
Páncél: (+18)

A Sietős +2[2I] (+3 Irányítás; +4 Fegyverkezelés, a felajzáskor egy illúzió nyilat lő ki, ami megegyezik a használt nyíllal, de csak tizedannyit sebez, lefelé kerekítve)
 

Hp: 10/10 Páncél: 18
CsP: 19

_________________
Színem: #669933

Shu, Timidus & Yoichi Tumblr_static_tumblr_static_5u9vergzpq4g80koggccgos8s_640
Yoichi
Yoichi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2015. May. 26.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi10/100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 21, 2015 3:14 pm

The member 'Yoichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Shu, Timidus & Yoichi 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Shu, Timidus & Yoichi 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jún. 21, 2015 6:52 pm

Végignézve a fiú felszerelésén, Timidus már sejtette, hogy nem lesz olyan egyszerű a küzdelem, és viszonylag nehéz is lesz majd eltalálni az íjászt, ám ő elég könnyen eltalálhatja majd a kis idomárt. Míg Shuék kiegyensúlyozott pontozásra hajtottak, úgy tűnt Yoichinek másfajta taktikája volt. Azonban a pálya építése közben Timidus rájött arra is, hogy ami az íjásznak kedvez, az ezúttal kedvezhet nekik is. Azonnal kiadta az utasítást, és ahogy az íjász rohanni kezdett, úgy Shu is rohanni kezdett, csak éppen az ellenkező irányba, búvóhelyet keresni. Timidus ugyan mellette maradt, és próbálta fedezni, ám ez nem sikerült, hiszen futás közben egyáltalán nem volt gyorsabb a kilőtt vesszőnél, így az rendesen hátba is kapta, ám szerencsére ezzel együtt be is tudott vetődni az egyik menedékbe, és úgy döntött, hogy esze ágában nem lesz onnan kimozdulni, és ha Yoichi le akarja nyilazni, akkor be kell mennie érte. Ez persze azt jelentette, hogy akkor viszont már közelharci küzdelemre kerül a sor, amiben vélhetően már ő lesz a jobb. Bent a menedékben érte a sárkány következő utasítása, és kidobott Timinek egy üvegcsét, amit a sárkány azonnal rá is csöpögtetett a karmaira. Shu biztonságban van, hála az íjász előrelátó pályatervezésének, most viszont ő következett. Shu ugyan semmit nem látott a jelenetből, hiszen még kukucskálni sem kukucskált, ám Timidus bármifajta hezitálás nélkül indult az íjász felé teljes sebességgel indult el a fiú felé. Természetesen a válasz sem maradt el, és miközben felé tartott, hangosan beszélt hozzá.
-Képesség, hogy neked is legyen esélyed. A pályánál pedig mi is kihasználhatjuk azt, amit te akartál kihasználni. Ez legközelebb jusson eszedbe.
Ekkor csapott le, és a gyökerek mögé bukva igyekezte közelharcra bírni ellenfelét, majd karmait a szemeibe, vagy ha azt túlságosan védte, a gyomrába vájni.

30/28
6 - 12
20-(10+1)= 9 pont


Timike támad.
Gyenge Vérontó Méreg elhasználva.

Edit: 12 sebzés + körönként 5 a harc végéig, vagy letisztításig.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 21, 2015 6:53 pm-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi12695/10100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 21, 2015 6:52 pm

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Shu, Timidus & Yoichi 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jún. 29, 2015 12:45 am

A küzdelmet megnyerték, de szeretném majd befejezni ettől függetlenül. :3

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi12695/10100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Yoichi on Hétf. Jún. 29, 2015 12:48 am

-Képesség?... Szóval itt ilyesmik is vannak. Én semmi ilyesmivel nem találkoztam még, de gondolom, ha több tapasztalatom lesz, akkor majd nekem is elérhető lesz ez az opció.
Nos igen, valahol gondoltam, hogy nem csak én fogok majd bújócskát játszani. Hisz ők ketten vannak és Shu aki sebezhetőbb eltud rejtőzni, míg Timidus támad és távol tart tőle. Mindenesetre ezzel nem foglalkoztam sokáig. Gyorsan előttem egy nyilat, míg teljesen tiszta volt a célpont és nem vonult menedékbe. Szerencsémre még időben és sikerült eltalálnom a lányt, még mielőtt megbújt volna a sok menedék egyikében. A sikeres találatom után én sem voltam rest elbújni. Viszont a választott rejtekhelyem nem volt valami nyerő választás. A sárkány ugyanis könnyedén a közelembe jutott és sikeresen is a gyomromba vájta karmait. Elég nagy szerencsém, hogy nem sikerült kikaparni a szeme, hisz csak a közénk ékelődött íjam volt az, ami miatt váltania kellet és a szemem helyett a gyomrom megcéloznia, és az is nagy szerencsém, hogy ügyeltem az egérútra is, így könnyedén kitudtam vetni magam a gyökerek közül és új lövészállás után nézni. Megcéloztam az egyik vadász lest, ami az egyik fa lombján roskadozott. Nem egy túlzottan stabil építmény, viszont ide már nehezebb lesz bejutni a sárkánynak, mert elég zárt ez a kis tákolmány és az ablakok is elég kicsi. Éppen csak akkorák, hogy kényelmesen kilehessen látni rajtuk. Bezártam a kis csapóajtót, ami az egyetlen ki és bejáratot jelentette. Ha majd Timidus betör ide, akkor kissé bajban leszek a meneküléssel, viszont ezen majd akkor gondolkozom. Újfent a kezembe szorítottam az íjam, felhelyeztem rá a nyílvesszőt és kis célzás után már lőttem is abba az irányba, ahol Shut láttam eltűnni. Nem tudom, hogy így emlékezetből és nagy részben találomra való lövés sikerülni fog e, de ők ketten erősebbek, mint én, így nem halaszthatok el egyetlen esélyt sem a támadásra.

Hp: 10/10 Páncél: 1
CsP: 18

_________________
Színem: #669933

Shu, Timidus & Yoichi Tumblr_static_tumblr_static_5u9vergzpq4g80koggccgos8s_640
Yoichi
Yoichi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2015. May. 26.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi10/100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Yoichi on Hétf. Jún. 29, 2015 12:49 am

kocka >.<

_________________
Színem: #669933

Shu, Timidus & Yoichi Tumblr_static_tumblr_static_5u9vergzpq4g80koggccgos8s_640
Yoichi
Yoichi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2015. May. 26.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi10/100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 29, 2015 12:49 am

The member 'Yoichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Shu, Timidus & Yoichi 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Shu, Timidus & Yoichi 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jún. 29, 2015 5:59 am

Távol tart tőle. Ez volt a kulcsszó. Timidusnak a legtöbb harc során pontosan ez volt a célja amióta megszületett az az új szabályocska, hogy őt püfölhetik karddal, és lődözhetik íjjal a végtelenségig, amíg az illető fegyver semmilyen „mágikus sebzést” nem oszt ki rá, addig ő maga sebezhetetlen. Nem egyszer használta már fel a testét élő pajzsként, és ezúttal is pontosan ez volt a célja. Sejtette, vagyis inkább elég erősen valószínűsítette, hogy Yoichinek ezen az alacsony szinten semmilyen kristálya vagy potionja nem lesz, nemhogy olyan, ami a méreg letisztítására képes lenne. Lehetett volna nála ugyan Gyenge Tisztító Kristály, ami maximálisan egy nem méreg negatív hatást levesz a használóról, ha a negatív hatás pontokat vesz le, akkor maximum két pontot ad vissza, ami nem lehet élet… de mivel Timidus mérget használt, így ezzel nem sokra ment volna, és mivel ezzel ki is fújt első szinten a tisztító itemek sora, és mivel mind a hárman tudták, hogy íjász ellenfelük első szintű, egyszerűen akár meg is várhatta volna, hogy a méreg sebzése lassan de biztosan befejezze helyettük a küzdelmet. Ám Timidus nem volt ennyire passzív harcos. Most sem az ajtót próbálta betörni, hanem körbejárva a kis épületet, az ablakocskát kereste, amin keresztül az íjász lőni próbált. Miközben ezt tette, persze megadta a választ is Yoichi kérdésére.
-Ha még nem kaptál speciális képességet, légy türelemmel. Idővel majd megjelenik a menüdben.
Suhant a vessző, és természetesen bele is fúródott a kis idomár fedezékébe, Timidus pedig már ugrott is, és mancsával bedöfve a lövőnyíláson, megpróbálta elérni a fiút, akinek ott kellett állnia. Nem volt valami könnyen bevihető sebzés, de próba szerencse. Ha az ütés nem talált, tehát a csata még folyt, Shu megpróbálta aktiválni a saját képijét, hátha a roskadozó lécek között egyszer mégis csak betalál a vessző.
30/28
6 - 12
9-(+1)= 8 pont


Timike támad.
Ha nem talál, akkor Shu megpróbálja aktiválni az első képességét.

Edit:

Timike nem talál.
A méregtől sebződsz ötöt.
Mostantól számítva három körig, minden bevitt sebzésed negyede téged is sebez.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 29, 2015 6:00 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi12695/10100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 29, 2015 5:59 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Shu, Timidus & Yoichi 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Shu, Timidus & Yoichi 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Yoichi on Hétf. Júl. 06, 2015 9:39 am

Már önmagában a sárkány támadásai is elegek ahhoz, hogy rövidre zárja a harcot. Viszont, hogy sikeresen le is lettem mérgezve, még inkább eldöntetett a csata kimenetele. Nem igazán lepett, meg, hogy nem sikerült eltalálnom a lányt, hisz nem látom pontosan, hogy merre van és csak emlékezetből tippelve célozni és lőni nem a legjobb. Szerencsémre, még időben sikerült hátrább húzódnom a lövésznyílástól, így a sárkány karmai nem tudtak elérni. Bár már oly mindegy, hisz még egy kör és vége a harcnak. Még egy próbálkozásom lehet a támadásra, de felesleges megjátszanom. Hiába az időhúzás most nem segít ki, hisz a mérget ez nem érdekli. Kezdő lévén pedig, nem vagyok felkészülve az ilyesmik ellen. Egyelőre még az is csoda volt, hogy sikerült összekaparnom ezt a kevés felszerelést, amim van. A kristályok, potik és mérgek már nem fértek bele a keretbe. Csak kezdéskor kapott potim van, de azzal is csak egy bónusz kört tudnék szerezni magamnak, mert amennyit vissza gyógyít a poti, annyit le is sebez a méreg. Furcsa tanítási módszerei vannak Timidusnak. Persze teher alatt nő a pálma, de tudta, hogy teljesen kezdő vagyok, így feltételezhette azt is, hogy nincsen semmi bónusz segítségem, ami segíthet a harcban, csak az íjam és a páncélom. Mondhatnám, hogy jó lecke volt ez is, de ezzel amit most megtudtam eddig is tisztában voltam. Azt hiszem itt az ideje feladni, nincs értelme tovább matekozni a dolgokon. A harcnak már jó ideje vége van. Lenyitom a menüm elteszem az íjam és rányomok a feladás gombra, majd lemászok a rejtekemből.
-Úgy néz ki, hogy ez most ennyi volt. Még egy köröm lenne és egy kört tudnék összehozni még bónuszba. Viszont az sem lenne elég ahhoz, hogy bármit is fordítsak a harcon... Talán, majd legközelebb, mikor már felkészültebb leszek. ^^
Bár őszintén nem tudom megmondani, hogy tényleg lesz e legközelebb. Jó ideig biztos nem lesz az biztos. De már ismerem ezt a helyet és tudok róla. Biztos vannak még mások is, akik szintén olyan kezdők, mint én. A saját súlycsoportom ellen talán tudom állni a sarat és sikerül a fejlődés útjára lépnem majd.  
-Köszönök minden segítséget és tanácsot. Mára, szerintem elég is lesz ennyi. Ha nem gond, akkor én most el is búcsúznék. Viszlát Shu-chan, Timidus.  Smile


Hp: 6/10 Páncél:-

_________________
Színem: #669933

Shu, Timidus & Yoichi Tumblr_static_tumblr_static_5u9vergzpq4g80koggccgos8s_640
Yoichi
Yoichi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2015. May. 26.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi10/100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 07, 2015 7:19 am

Timidus lassú szárnycsapásokkal, vigyázva arra, hogy ne kavarja fel túlságosan az erdő talajának hamvas porát, leereszkedett a fiú előtt, először csak bólintott, majd mellső lábait megrogyasztva hajolt meg ellenfele döntése, na meg persze maga az ellenfél előtt.
-Okos és váratlan beszéd ez egy kezdőtől. Gratulálok. Az emberek többségének nehéz döntés annak belátása, hogy legyőzettettek, és a harcuk véget ért. Az, amit elmondtál, és az is, amit nem mondtál ki, azt mutatja a számomra, hogy képes vagy előre gondolkodni több lépésben is, és ezt perig már tervezésnek hívják. Rendkívül fontos. A harcunk elején még úgy gondoltam, hogy neked lesz a több esélyed a győzelemre, ez azonban, jól láttad, a méreg szervezetedbe való juttatásának következtében megváltozott, és ezen a tieren még nincs is ellenszere, főleg nem olyan, amilyet te megszerezhetnél újoncként. Jól osztottad el a pontjaidat, ügyes vagy, gyors, és ahogy látom nem is fárasztott ki túlságosan a harc, az életpontjaidat viszont túlságosan elhanyagoltad, még első szinthez képest is. A statjaidban ez az egyetlen hiba, amit észre tudok venni. A felszereléseidet is ügyesen szedted össze, persze még kiegészítheted pár darabbal. Ha szükséged van ebben a segítségünkre, szívesen segítünk. Azután azonban, hogy meglepően jól terveztél a pontok tekintetében, furcsa volt, hogy a pálya kialakításának a lehetőségével már nem éltél ilyen jól. Terveztél, ám a hibás tervezés, a hiba tervezése. Íjászként fontos számodra a fedezék, de azt tanuld meg, hogy amíg nincs rá különleges képességed, vagy jártasságod, addig oda, ahova te elbújhatsz, mások is elbújhatnak. Az is lehet, hogy ezen veszítetted el a küzdelmet. Ha úgy gondolod, hogy nincs több kérdésed, és én sem mondhatok már neked többet, akkor elengedlek. Ha azonban ezután megváltozott a véleményed, akkor maradj, és gyakorolhatunk még.

(Köszönöm szépen a játékot!
Ha gondolod, írj valahova folytatást, és dobj róla egy PM-et. :3 )

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu, Timidus & Yoichi Vo36oi12695/10100Shu, Timidus & Yoichi 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 24, 2015 11:17 pm

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 09. 07-én küzdhettek meg.

Jutalom: 30 exp 80 arany

Pontok:
Shukaku +15 pont
Yoichi -25 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu, Timidus & Yoichi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.