Bacchus vs. Danee

Go down

default Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Bacchus on Kedd Nov. 18 2014, 11:41

Bunyózni óraszám. Very Happy
Pont erre való az aréna és elragadó, ahogy az emberek, csépelik egymást. Néhol alig csak legyezgetik a másikat, különösebbnél-különösebb fegyverekkel, fájdalom nélkül.
Közel egy órája hogy itt ülök a kilátón, forr a vérem a harc után és mind egytől egyig más. Íjászok lovagok ellen, fegyverforgatók más fegyverforgató ellen. A csapatharcok meg, ilyen egy ütés egy halál. De itt sem ölnek, csak ütlegelik egymást. Felálltam az eddigi helyről és nyújtóztam egy hatalmasat.
- Áááóóóóó - nyújtóztam és ásítottam. Majd utamat a "Hall of Fame" tábla felé vettem. Rangsor, majd díjazásos és regisztrációs pulthoz. Ahol könnyedén behajoltam a pult fölött.
- Hahó, jelentkeznék viadalra! - tájékoztattam az emberkét aki, érkezésemre felpattant ültő helyéből és taglalta a szabályokat. Átnyújtotta a tizennégyes számot.
- Naná hogy sikeres leszek - feleltem vigyorogva a sok sikert kívánására. Azzal megnyalva a cetli hátulját próbáltam ráragasztani a gourd oldalára, de nem ment sőt még el is pixeleződött.
- Még egy ilyen számot kérnék - tértem vissza félre durva a már odakerülő emberkét. Azonban nem adott. - Mindegy is, megyek elnáspángolok valakit - vigyorogtam a félre dúrt nőcire - elnáspángolnálak téged is - nyújtottam felé nyelvem. Elfordultam tőle és besétáltam a küzdő részleg várakozó egyik várakozó termébe. Voltak itt kislányok, nagylányok, kisfiúk, nagyfiúk. Összecsaptam két öklöm, felpattantam egy lócára és kiterültem rá. Levegőbe boxoltam párat, ahogy magam mellé letettem a gourdot. Jó lesz ez a felkonferálás, gihi.
Alig egy üveg bor után jöttek, hogy én következem. Ahogy a belső füves térre ráláttam és az előttem lévő rácsok felemelkedtek, szabad lehetőséget kaptam és ki is sétáltam a füves sík talajra. Papucsomból kidugva a lábam konstatáltam, pont olyan, mint amilyennek gondoltam. Hideg. Vissza felvettem és felszereltem váll páncélom, sisakom, harcos köpenyegem és a többi tárgyat. Hónaljam alá csaptam a gourdot és örömmel hallgattam a felkonferálásom, ami alatt, kezemet a közönség felé széttárva ujjaim közé kapva a gourdot velük együtt skandáltam a hangzatos nevet, Fist.
- Fist, Fist, Fist..! Vadak vagytok?! Legyetek! Fist! Fist! - ordítottam nekik.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi1003/1500Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Danee on Csüt. Nov. 20 2014, 01:21

Végre egy újabb nagy torna! Színtiszta PvP határok nélkül!
Jó ideje tudtam már a dologról, csak valahogy sehogy se sikerült eljutnom odáig, hogy ki is jussak rá. Na persze nem igazán a nézőközönség soraiba kívánkoztam.
A másik bökkenő a szintkülönbség volt. Valahogy megvert engem a sors, mert vagy bődületesen magas szintűek voltak, akiket ismertem, és kihívhattam volna, vagy túl alacsonykák voltak ahhoz, hogy egy az egy ellen kiálljanak velem harcolni.

- Van valami nekem való husi most a kínálatban, főnök? - borultam rá könyökkel a porondmester portaszolgálatos csicskásának a pultjára
- Tudod, 14-es szint... gondolom nincs semmi megint... hüm? -
néztem fel unottan fél szemmel rá, amikor megcsapta a fülemet az aréna hangja
- Valaki épp feltüzeli a tömeget? -
néztem fel érdeklődve
Hunyorítva méregettem nagy messziről, ki is az a nagyszájú, nagyhangú egyén, de nem tűnt ismerősnek
- Te, én bemegyek! -
közöltem a pultos sráccal hirtelen ötlettől vezérelve - Nézd már meg hogy ki a fazon, meg ordíts utánam, ha túl nagy szintű lenne, ne csináljak hülyét magamból!
Kicammogtam hát a nézőtér alatt ívelő kapuk árnyából, hátravetettem a kapucnimat, s lehívtam a menüt
- Héj, Fist, vagy mi a neved! -
s pötyögtem végig szép sorban a felszerelést. A farmer, meg a félcipő, kapucnis-cipzáros felsőm csak hamar valami sokkal idébb illő hacukának adott helyett
- Már nagyon vad az a nép, ne tüzeld tovább őket, mert a végén még lejönnek, aztán nézhetsz nagyokat! -
közben a vastag palástom alja is aláhullott utolsóként
- Verekedni akarsz, igaz? -
biccentettem felé hanyagul - Mert akkor én vagyok a te embered!
A másfél méter hosszú penge lassanként materializálódott előttem
- Danee vagyok, csak hogy tudd, ki győzött le! -
mutatkoztam be pökhendien
Lángok sercegve martak bele a levegőbe, ahogy a nodachi végre formát öltött a két markom szorításában
- Ajánlom vedd elő a fegyvered, hacsak nem azzal a tökkel akarsz abajgatni!


Pontjaim:
Élet 20 +8
Fegyverkezelés 10 +11
Erő/Irányítás 20 +16
Kitartás 8 +4
Gyorsaság 10 +10
Speciális képesség 10 +10
Páncél +60

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi7010/7300Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Bacchus on Csüt. Nov. 20 2014, 21:42


- Gihi - vigyorogtam a jövevény felé. Gourdom nyakát marokra fogtam, és újra hónom alá csaptam.
- Ezek gyávák ahhoz, viszont van egy, aki nem az! Te!- "ropogtattam" meg nyakam, vagyis legalábbis olyasmit csináltam.
- Zene füleimnek, bunyózzunk! Remélem bírod a strapát koma - vetettem oda hanyagul, fogaim közül sercintve. Egy kis bor és máris jobban fogom magam érezni. Megigazítottam a váll páncélomat és megvakartam a csupasz mellbimbómat. (xD) Rácsaptam a gourd oldalára és máris kerestem a terepen egy tárgyat, amivel terelhetem a figyelmét. Meg is van!
Előkaptam a egy üveg jóféle borocskát és kínálás nélkül megittam mindet. Böfögtem egy kulturáltat, majd elhajítottam mögé az üveget.
- Nézd csak hogy repül ott a Fist! Csak vadan közönség!! Dícsőítsetek, vagy Danee-t, aki ellenem harcol! - amint lehetőségem adódott és egy pillanatra is elfordult, azonnal aktiváltam a lopakodásom. A gourdot bal lábamra húztam és pár gyors szökkenéssel a hátába igyekeztem kerülni, teljes erőből pedig lábhajlaton rúgni. Ha sikerül eltalálnom, ha nem, maradtam a közelében hogy szembesítsem sorsával.
- Ezzel a tökkel foglak elverni - nevettem képébe - na milyen érzés lesz? - húztam le középső ujjammal bal szememről a bőrt. Egy kis idegelés neki. Nevettem fel újra. Nem kell más, mint jól elpüfölni és jöhet is a következő. A közönség meg teszi a dolgát értetlenkedve néznek, vagy csodálattal, mint mindig. Megismerik még Fistet, egytől egyig.
- Aaarénaaa.. zúúúúúgj! Örvendj a harcnak! Vadulj! - kiáltottam el magam, és emeltem fel két kezem, miközben látszólag kicsit sem készültem ellentámadására.


Pontjaim::

Élet: 18
Fegyverkezelés: 20
Erő/Irányítás: 25
Kitartás: 8
Gyorsaság: 21
Speciális képesség: 8
Páncél: 12

Támadási feltételek::

Bacchus (Sebzés: 25, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Danee (Sebzés: 36, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

//Egy támadás, képesség próba és lopakodással támadok. Ha nem sikerül a képesség, úgy Bacchustól addig látod, míg "eltereli az üveggel a figyelmed, megissza a bort Very Happy Hátad mögül a gourddal üt.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi1003/1500Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 20 2014, 21:42

The member 'Bacchus' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Bacchus vs. Danee 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Bacchus vs. Danee 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Danee on Vas. Nov. 23 2014, 16:21

- Te viszont bolond vagy, vagy túl részeg, hogy fegyver nélkül és szinte csupasz felsőtesttel akarsz megmérkőzni itt mindenkivel, aki csak kiáll ellened! - szóltam vissza lekicsinylően
- De tetszik a vakmerőséged, Fist! -
mosolyodtam el - Legalább nem lesz unalmas ez a meccs
- Mi az hogy bírom, majd meglátod, öcsém! Ez a felszerelés egy sárkány haragját hivatott felfogni! Meglátjuk, te próbára tudod-e tenni! -
osztottam az észt a magas lóról
Mivel csak a szócsata dúlt még továbbra is, így nem kellett rögtön védekezésre fognom a kardom, sőt! Hanyagul engedtem le magam mellé, had pirongassa az aréna homokját, hátha sikerül üveggé perzselnie egyszer
Na de a borosüveg láttán már felkaptam a fejem, vártam hogy hencegni kezd vele, esetleg meg is kínál vele, vagy legalább is eljátssza, és az utolsó percben művel valami csúfságot.
De csak álltam ott, vele szemben és szemöldököm ráncolva néztem végig ahogy felhajtja, akármilyen bor is volt a flaskában
- Egészségedre! Tahókám -
gondoltam mellé, s érdeklődve követtem az üveg pályaívét, meg is indultam, hogy felveszem, mert érdekelt mit ivott, minthogy magam is nagy bor imádó lennék, furdalt bizony a kíváncsiság
A tömeg buzdítására mellékesen én is hanyagul a magasba emeltem a szabad kezem
- Ja-ja... -
tettem hozzá sztoikusan
Épp hajoltam le a boros üvegért, a földre, féltérdre ereszkedve, mikor valami mögöttem suhanva meglebegtette a vastag palástom egy pillanatra
- Sok sikert hozzá -
keltem fel - De mi ez a lőre, amit ittál? - emeltem fel az üveget - Nem látok rajta se címkét se más jelölést. Mit szoktál inni, hallod-e? - szagoltam bele az üveg szájába
- Na jó, ha harcot akarsz, akkor ne tegyük csalódottá a nézőket! -
ejtettem vissza a homokba az üveget
- És rám figyelj ha velem harcolsz! -
suhintottam rá egy jókorát a karddal. Bár nem igazán összpontosítottam hozzá. Nem volt se pontos, se túl erős. De még fürge mozdulatnak se nevezném. Álmatag, egyszerű vágás volt csupán

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi7010/7300Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 23 2014, 16:21

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Bacchus vs. Danee 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Bacchus on Hétf. Nov. 24 2014, 15:30

- Nem vagyok részeg, tudom mi fán terem a harc - ránéztem lángoló kardjára - és nincs szükségem ilyen játékszerekre, mint az ott - mutattam rá kardjára.

Az eldobott sörösüveg technika bejött. Odarongyoltam és mellé ütöttem jócskán. Ennyire érdekelné a piám.. nagyon jóó.
- Tudod nem csak haveroknak adok inni jó pénzért - ajánlottam fel nagylelkűen, ahogy félre álltam előle és lenyúltam a palackért. - Bort, rumot és töményet. Kérsz? Van még egy félüveg rumom, meg tíz-húsz palack bort mára. Mire lehajoltam érte, az már el is pixeleződött. - Franc, hogy ez sose bírja ki egy ideig. Az előbb érezted a zamatát? - néztem vissza felé és egyenesedtem ki. Kardja vége a föld felé nézett, míg ő maga előre, talán.
Hmm, a karddal akarja utam állni, nekem? Amatőr.
- Naná, harcolni jöttem. Így van? - üvöltöttem a közönségnek. - Akartok látni box meccset? - kérdeztem még mindig hangosan, de csak zavart morajlás jött válaszul - akarjátok látni, hogy melyikőnk nyer? A nyers erő avagy azzal a pálcikával? - egy fokkal jobb volt, de még mindig nem elég. Nem érzik át az ütemet, amit nyaki ütőerem dobol. Egyszerű, lezúzom és jöhet a következő, akkor fogják átérezni, mit is jelent "vadnak" lenni.
Szívtam egyet orromon, a gourd nyakára ráfogva izomból meglendítettem arca felé. Jó esetben balról jobbra ívelten addig ütöm, míg ki nem köpi a fogát, de hogy ne legyen ennyire egy irányú hogyan verem pixelhalmazra, néha jobbról-balra is ütöm. Már láttam előre, az ívát az ütésnek, de nem árt felkészíteni.
- Banzáj - kiáltottam és megfeszült izomrostokkal rászorítottam ténylegesen, és csaptam felé. Közben bal kezemmel előkészítettem egy horgot, csak úgy kísérőnek, mert miért is ne. - Te leszel a következő - csaptam kezemmel kacagva. Hisz megindult a harc, ez már nem csak holmi tesztelgetés.

Egy támadás full élet, full páncél


A hozzászólást Bacchus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 24 2014, 15:31-kor.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi1003/1500Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 24 2014, 15:30

The member 'Bacchus' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Bacchus vs. Danee 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Danee on Kedd Nov. 25 2014, 15:36

- Ebben a sorrendben jó is lesz! Bár bort inkább az ízéért iszom, az édest jobban komálom, ha akad nálad olyan is – helyeseltem nagy meggyőződéssel – Ha a tömény kínálatban még vodka is akad, akkor azt hiszem, nem leszünk mi rosszban!
Figyelemmel követtem én is, ahogy hasztalan hajol az eldobott üvegért
- Zamatát? Nem, nem igazán… - csak az én orrom ennyire csapnivalóan rossz, vagy itt a játékban nem szentelnek figyelmet olyasmiknek, mint fenékig kiivott üvegek alkoholos kipárolgása. Vagy mije.
Ma valahogy nem voltam elememben, meg amúgy sem szoktam törni magamat, ha valaki megcsinálja helyettem a dolgokat. Kezdve azzal, hogy a lelátók népét harsányabbá tenni, egészen az erőfitogtatásig
- Pálcika, háh? – ugrott fel az unott képemen a szemöldököm – Ha ez pálcika, akkor azt a túlméretezett ibriket minek neveznéd?  Gyűszűnek? ehh…
Vártam, hogy befejezze a mellébeszélést, és neki kezdjen végre a bunyónak, vagy minek nevezte, mielőtt még halálra unom magam.
Annyira nem lehetett komolyan venni, hogy totál nem készültem a következő mozdulatára.
Arccal levettem az ütést. Az ütés ereje majdnem földre vitt, úgy tántorogtam, mint egy részeg.
Zsibbadt az arcom, zúgott a fülem, egy pillanatig látni se láttam, azt hittem menten összerogyok és elvesztem az eszméletem. Fújtatva egyenesedtem fel, az arcom dörzsölve.
Eddig bármivel próbálkozott is, nem tudott felhúzni, de most tényleg begurultam
- Hogy volt merszed! – üvöltöttem, s már nem igen tudtam megkülönböztetni, hogy az ütés nyomán vagy a dühtől égett a képem, mintha csak csípős paprikára haraptam volna
Nem vártam meg a következő ütést, két kézre fogtam a kardot, s az idegtől, ami majd’ szétfeszített merítettem erőt:
Egyetlen mozdulatba belesűrítve a megaláztatás mérgét, suhintottam Fist felé, magasba rántva a kard hegyét, haránt vágással csaptam le rá

Bacchus vs. Danee Cc65ddada7243d9c71eed9c91fd61bf3_0d3384863a496ed2d84ea0fb6815d29c7597eae5

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi7010/7300Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 25 2014, 15:36

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Bacchus vs. Danee 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Bacchus on Szer. Nov. 26 2014, 13:01

- Ez vicces, igazán vicces, úgy látszik ínyenc vagy - röhögtem ki - szóval édes.. hhh.. édes piákat - felemeltem mutató ujjam és megálljt parancsoltam hahotámnak - a vodka viszont jó - jelentettem ki, még mindig szenvedve a röhögéstől. Hát ez jó volt.
Felegyenesedve, és teljes erőből képen vágva, már jobban tetszett a szituáció. A kislányos énjét most kiverem belőle, addig püfölöm, míg észhez nem tér. - A száraz bor finom! És a RUM is! - ordítottam képbe. - Ez egy súlyos gyűszű, érezd még inkább micsoda pusztítást végez benned - emeltem fel kezem, de ő gyorsabb volt, a kard ívében megakadt testemben, vagyis váll páncélomban. Egyetlen suhintással eltüntette, minek nyomában elpixeleződött a harc idejére. A tű még mindig vállamon hevert, de nem égetett meg. Egy váll rántással kiszabadítottam magam a "teher" alól, és fejére ráfogva egyszerűen csak odébb löktem, súly emelésem beindítva.
- Nesze! - kiáltottam felé - Gihi - haraptam el újra a felröhögést, csak egy szó van erre. Szétverlek.. vigyorom vicsorgássá alakult és Gourdom a föld felé dobva beledugtam a lábam, előkapva egy kis piát, amit benyakaltam rögvest.
- Ittas Őrjöngés!!! Gyáááá - kiáltottam el magam, és újra megpróbáltam, fejbe rúgni két ingatag lépést követően a lábfejem körüli gourddal. Egész kényelmetlen belelépni ebbe, a törés meg csikiz.
Tetszett a pillanatnyi őrület a szem bogarában. Harcra készek vagyunk gihihihi.


Bacchus vs. Danee Bec2c3588ea58efc68854bdcc42ec138_6555151c3781079e27b2474dd8a29a1f73430c7f
Bacchus vs. Danee Deb941b9cc5280669d553e0ec9ca5923_7b70d55932ae8ad9d9e6259d64622fc26c788a96

//Dobtam a Nodachi sebzésére, legközelebb inkább te dobj, köszi. Egy támadás és képesség próba. ha nem sikerül alapból miss.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi1003/1500Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 26 2014, 13:01

The member 'Bacchus' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Bacchus vs. Danee 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Bacchus vs. Danee 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Danee on Szomb. Nov. 29 2014, 20:01

- Ja, finom, én nem vitatom, de az desszert borok pláne finomak, vagy te tán csak lerészegedni akarsz a bortól? - replikáztam rögtön
- Akárhogy is vesszük, azt a finom, telt, gyümölcsös ízt nem tudják visszaadni száraz borok, és én épp azt keresem bennük!

Úgy tűnik, a pofon-csere közben sikerült egy vérmes kis vitába beletalálnunk, de ez mit sem változtatott azon, hogy az adok-kapokban egyetlen vágással megszabadítottam a páncéljától, és még a vállába is belemart a nodachi pengéje
Az arcomba tenyerelt bele, úgy tudta csak eltolni magát a penge maró éle alól, de nekem se kellett több, laza mozdulattal csaptam félre a kezét ennek a piás erőművésznek
Az, hogy ezután még volt lehetősége visszavágni, csak a szétszórtságomon múlott, de egyszerűen nem lehetett meg nem rökönyödni azon, hogy fél lábbal beleugrik abba a túlméretezett lopótökbe, amivel az imént fejen kólintott. Ráadásul, már megint valami itókát nyakal, aztán meg részegen üvölt, mint egy sakál
- Még, hogy nem vagy részeg! Belegázolsz meztelen talpal abba a tökbe és ... - de már nem tudtam befejezni, mert lopótököstül rúgott a fejem felé. Már ösztönösen vontam a szabad kezem a fejem elé, így újra csak a páncélomban tudott kárt tenni
- Úgy tűnik, mégsem elég súlyos ahhoz, hogy elég pusztítást vihess végbe
vele, barátocskám...
Tettem pár lépést hátra, már csak a rúgás lendületét is levezetve, meg aztán a kardnak kellett némi tér, nem birkózáshoz meg boxhoz alkották anno a kovácsmesterek. Éppen csak annyit, hogy a pengét kényelmesen tudja mozgatni magam körül. Már fordultam is, s penge vége szabályos kört rajzolt a homokba, úgy rántottam fel egyetlen határozott lépéssel megrövidítve a köztünk lévő távot. S ha elég gyors voltam, hát bizony végig fogja szántani lentről felfelé haránt azt az immáron fémpáncél nélkül maradt mellkast

Bacchus vs. Danee 34fbba03d4504806add96ba25b289556_dad3160d817606cc924d05b21c6a3f8170650e26

//második a tűzsebzéshez


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 29 2014, 20:06-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi7010/7300Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 29 2014, 20:01

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Bacchus vs. Danee 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Bacchus vs. Danee 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Bacchus on Hétf. Dec. 08 2014, 12:16

Kicsúsztam a határidőből, Bacchus(Fist) elteleportált az arénából és ezzel feladta a küzdelmet.

/u.i: bocsesz Danee én még folytattam volna, más dolgok viszont elszólítottak.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi1003/1500Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Danee on Hétf. Dec. 08 2014, 12:38

//Sajnálom, de köszi a játékot, majd egy visszavágó késöbb még jöhetne, akár csapatban is!

Zárható

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Bacchus vs. Danee Vo36oi7010/7300Bacchus vs. Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 10 2014, 20:07

A küzdelmet lezárom. Jutalom csak Daneenak jár. Legközelebb 2015. 02. 08-án küzdhettek meg egymással.

Jutalom: 60 exp, 160 arany

Pontok:
Danee +70 pont
Bacchus -20 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bacchus vs. Danee

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.