[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Angelica Katharina on Hétf. Okt. 27 2014, 09:21

Most mondjátok meg nekem mekkora egy szerencsés fráter vagyok. Nem elég, hogy találkoztam egy régen látott ismerőssel, de sikerült is lekenyereznem, egy harcra. Lényegében én, és ő kiállunk 2 vadidegen ellen, egy Aréna harcban. Ahogy elnéztem a két gyereket elvben tuti győzelmünk van, de sajna ebben a világban nem mindig lehet csak szemre megsaccolni az ellenfél erejét. Azok a fránya pontok mindig megszívatnak… No de mindegy a lényeg, hogy ismét harcolhatok Asukával, bár most egy oldalon. Mindegy is, mielőtt azonban elkezdődhetne a harc, szándékosan egy fél órával előbb idehívom az Aréna helyszíne elé, hogy kissé megismerjükegymást.
- Hi drága barátom – integet felé, ha megpllantom – Furcsa most egy oldalon mi? Na de ne félj, ha megvakarod a hátam, nem leszek hálátlan. – kacsintok rá a lányra, de ha tényleg vakarózni akar, gyors hozzáteszem – Ez csak egy mondás. Azt jelenti, ha kisegítesz, akkor várható lesz majd a hálám. Vagy valami ilyesmi… A szólások, közmondások szintén nem az erősségem. No, de. Térjünk át a taktikára…. Üssük le őket minél gyorsabban. – kacsintok rá a lányra.
Végül csak nekidőlök a falnak és nyugodtan várom a többieket. Már megvannak, a terveim mit fogok csinálni. Asu sebzése a legnagyobb, így ha veszélybe is kerül, könnyen lépni tudok ellene. Hm… most belegondolva rohadt ritkán dolgozok össze másokkal, inkább solozás mozgat meg. De hát most szóljatok le azért, mert nem mindig vagyok jó társaság. Míg várakozunk, előkapok egy üveg mézsört. Nem üt akkorát, de legalább az íze jó. Már majdnem ittam volna bele, amikor eszembe ötlik valami. Lehívom a menüm, és egy újabb üveget elővarázsolok. A nyakánál fogva Asu felé tartom mosolyogva. Ha nem veszi, el kicsit unszolom.
- Na, gyerünk, ez csak Mézsör. Nem valami erős, de megadja a hangulatot. – majd ha elvette felé tartom a sajátomat – Isten, isten. – és koccintás után egy hajtásra kiiszom az üveget.

Spoiler:
Szint: 6

Élet: 6 (30 HP)
Fegyverkezelés: 23
Erő: 11
Kitartás: 8
Gyorsaság: 9
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Lopakodás II
Látás I
Akrobatika I

1x Mini Potion (+5 HP)
2x Halvány Füst Kristály (a földnek vágva egy füstöt képez, amiben csak a látás jártassággal rendelkezők látnak, a füst két körig tart)
2x Gyenge Tisztító Kristály (maximálisan egy nem méreg negatív hatást levesz a használóról, ha a negatív hatás pontokat vesz le, akkor maximum két (2) pontot ad vissza (ami nem lehet élet))
3x Pajzs kristály (aktiválása után a következő feléd intézett támadás sebzésének a felét nullázza, de ha az ellenfél nem talál, a kristály akkor is lejár)


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 10 2014, 17:06-kor.

_________________
Fegyver kinézete:

[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi1933/2100[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Miu on Szomb. Nov. 01 2014, 19:25

Egy ideje van egy új Aréna Aincradban, ami kicsit érdekesebb mint a régi. Mármint ezt hallottam róla, meg azt is, hogy ott rangsorolt küzdelmek folynak. Bár én sok értelmét nem látom ennek a rangsorolósdinak. Csak még egy ok ami miatt nagyzolhatnak a játékosok és persze itt sem a kisebb szintű játékosok fognak jobban érvényesülni. Ez megint csak a nagyobb szinteken járók egy újabb szórakozása lesz, meg persze még nagyobbra nyithatják a pofájuk, mert eddig se volt még elég nagy…Mindegy is. Annyi szépet meg jót hallottam már a dologról, hogy muszáj volt eljönnöm megnézni. Csak tudnám miért, mikor harcolni nem igazán van kedvem, viszont kíváncsi vagyok azokra a harcterekre amiket ez a hely generál. De ahhoz meg párbajoznom is kéne…Miért nem lehet itt is csak nézőt játszani? Ez nem ér…Nincs kedvem most viaskodni, plusz én senkit se fogok kihívni, még a pontos szabályokat se nagyon vágom, sőt még mindig nem vagyok otthon a harcokban. Így meg persze részemről esélytelen, hogy bárkivel is viaskodásba kezdjek ön szántamból. Ha rábeszélnek az már más dolog lesz. Azért reménykedem abban, hogy nyugisan körbe tudok nézni itt, aztán léphetek is tova innen. Először is kicsit jobban kitudtam mennyiben is különbözik egy aréna harc egy küzdőtéri harctól. Végül semmi újat nem tudtam meg, igazából a kettő majdnem ugyanaz csak itt helyezés is kap az ember a játék után. Akkor a fejtágítós részt le is tudtam, most már csak körbe kell barangolnom a helyet és ha senkinek se szúrok addig míg végzek a nézelődéssel, igyekszem majd észrevétlenül távozni innen…

Pontok, Felszerelés:

Élet: 8 [Hp: 40]
Fegyverkezelés: 10 (+13)
Erő: 6 (+8 )
Kitartás: 7 (+2)
Gyorsaság: 12 (+2)
Spec.képesség: 8
Páncél: (+25)

Fényes Vaskard (+5 Erő)
Minotaurusz Sisak (+3 Erő; +8 Páncél)
Bronz Vért (+9 Páncél)
Hősi Köpeny (+8 Páncél; +2 Kitartás)
Mokaszin (+3 Fegyverkezelés; +2 Gyorsaság)
Csigamintás Gyűrű (+5 Fegyverkezelés)
Csigamintás Gyűrű (+5 Fegyverkezelés)

Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/2100[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Asuka on Vas. Nov. 02 2014, 16:12

A csapatharcok, s maga az Aréna felkeltette az érdeklődésemet, első sorban a bő jutalom végett. Mindenképpen magasabb szintekre kell fejlődnöm, saját túlélésem érdekében, ami természetesen feljebb való másokénál. ^.^ Így aztán kapva kaptam a lehetőségen, amikor valaki társulni akart velem.
Elég sokáig tanakodtam azon, hogy mégis honnan a fenéből ilyen ismerős a neve. o.o Azon egy év alatt ugyanis nem sokat gyakorolhattam a szociális életet, amíg nem voltam, vagyis voltam, csupán egy elrejtett kazamata egyik legeldugottabb zugában húzogattam egy karót. T.T Aztán persze eszembe jutott, hogy nahát, ő volt az a csajszi, akivel már egyszer kiálltam egy harc alatt! *.* Hű, micsoda nosztalgia lesz! Kíváncsi leszek, mennyit fejlődött. Bár akkor és ott mindketten a tízedik szintünkön próbálhattuk ki magunkat. *.* Éppen ezért fogalmam sincs róla, hogy amúgy hányas szintű. T.T
- Háááát… megvakarhatom a hátadat, de akkor már inkább gyere el a Szépségszalonomba valamikor. Kicsit fáradtnak tűnsz. Egy frissítő arcpakolás biztosan jót fog tenni! *.* – köszönésem után már nyújtanám is a kezem, hogy megvakarjam a hátát. Ő mondta. Rolling Eyes
- Jaaaa! Tudod, nem ismerem ezt a mondást. T.T Mi van veled, mit csinálsz mostanság? *.* – kérdezek rá. Egészen furcsa, hogy egyáltalán nem foglalkozik a vörös indikátorommal. De nekem ez csak jó, ugyebár. ^.^
- Mézsör… imádom. De tudod, én még a konyakos meggytől is becsicsózok ám! T.T – nem hazudok, tényleg így van, eskü! Surprised Egy kortyocskát veszek csupán magamhoz a fincsi italból, de többet egyelőre nem is kérek.
- Majd a harc után, jó? *.* Kik is az ellenfeleink? *.* – nem tudom ugyanis, hogy kikkel fogok kiállni. Az inventorymba elrakom a mézsört, semmi baja nem lesz ott. Egyelőre még a fegyverem sem veszem elő.

Élet: 15 + 2 (85 HP)
Fegyverkezelés: 12 + 4 (16)
Erő: 22 + 29 (51)
Kitartás: 6 + 1 (7)
Gyorsaság: 17 + 8 (25)
Speciális: 10
Páncél: 16

Sebzés:
Zöld életcsíkkal (44 HP-ig): 56 + 5 vérzés (61)
Sárga életcsíkkal (43 HP-tól): 61 + 5 vérzés (66)
Piros életcsíkkal (9 HP-tól): 66 + 5 vérzés (71)

Edit: jelenlegi szint: 11


A hozzászólást Asuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 09 2014, 09:40-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi4530/4700[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Traumnis on Vas. Nov. 02 2014, 20:44

A gyorsan elbukott szóló arénám után elhatározom: célba veszem a duál arénát is, muszáj kipróbálnom. El kellett volna hoznom magammal Katot, és vele bemenni, de nem tudom, hogy ő erre mennyire lenne vevő. Egyes szinten nem túl szórakoztató, itt még engem is egy ütéssel csapkodnak le. Ezzel a sorsolással már talán szerencsésebb leszek, viszont muszáj szereznem egy társat. Meg is akad a szemem egy arra kószáló lányon.
- Hali, Traumnis vagyok, nincs kedved bejönni egy kettő verzüsz kettő menetre? Csak ki szeretném próbálni, milyen- amennyiben rábólint, be is megyünk rögtön az arénába. Nem tudom, ilyenkor ki választ terepet, de olyan túl nagy jelentősége nincs is, hacsak nem megint olyan ellenfelet kapunk, aki sunyul. Fel kéne húzni az észlelést, nagyon tönkreteszi, unalmassá teszi a harcokat, ha várnom kell, amíg az ellenfél méltóztat befejezni a bújócskát.
- Ha már itt vagyunk, azért megpróbálhatunk nyerni, csak gyorsan leszedjük a gyengébb célpontot, aztán megyünk az erősebbre, csak az a lényeg, hogy ugyanarra támadjunk- lehet jobb néha két 1v1 harcra lebontani az ilyen arénát, de szerintem ez lehet a nyerő taktika, egyet letudni, a másikat meg intézni kettő az egy ellenben.


HP: 30/30
Páncél: 11/11
Sebzés: 10/kés

Fegyverkezelés: 11
Gyorsaság: 12
Kitartás: 5
Spec: 7
Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/500[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Asuka on Hétf. Nov. 10 2014, 15:18

Kayaba Akihiko írta:Amint egy fél egy héten át nem ír a rangsorolt küzdelembe, automatikusan kiesik, így egy az egy elleni küzdelemben a másik fél győz, kettő a kettő elleninél meg magára hagyja társát.
Rangsorolt Küzdelem Szabályok

Katha már több, mint egy hete nem írt... A játékból így kiesett. A játékot viszont szeretném folytatni. Miu jön tehát.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi4530/4700[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 10 2014, 16:36

Pontosan, a küzdelem Katha nélkül, de folytatódik.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Miu on Hétf. Nov. 10 2014, 19:51

Próbáltam minél észrevétlenebb maradni, hogy véletlenül se keveredjek most párbajba, de nem sikerült. Biztos azért mert túl feltűnően akartam eltűnni a nép szeme elől és mert ma semmi kedvem sincs ehhez. Ilyenkor mindig belekeveredek abba amit nem akarok. Csak tudnám miért szeretnek nyüstölni az égiek. Bár igaz simán mondhatnék nemet most, viszont a kíváncsiság csak fúrja az oldalam és engem a kíváncsiságom vezet előre, tehát akármennyire is nyűgös most nekem a dolog rá bólintok. Megetetem azt a kíváncsiságnak nevezet szörnyecskét és én végeztem is. Mármint akkor végzek mikor vége lesz az a harcnak, de akkora fog jól lakni a szörnyecske is szóval mindegy.
-Szia, én pedig Miu vagyok és benne vagyok a dologban.
Nem hiszem el tényleg bele mentem. Ez a harc nagyon hosszú lesz nekem, még ha csak két ütésből is fog állni akkor is. Sőt két ütésből biztos nem lesz meg a dolog az túl egyszerű lenne és gyors. Szenvedni pedig nem lehet egyszerűen és gyorsan. ~Miu, tessék magad összeszedni és igenis rendesen csinálni, akármennyire nincs kedved hozzá most.~ Próbáltam magam összekaparni, több kevesebb sikerrel. De még az is lehet, hogy jó buli lesz, annak ellenére, hogy nyűgösen kezdek neki az egész dolognak. A gondolat menetemből a most mellém verődött partnerem rántott ki. Gyorsan elmondott egy rövid és egyszerű stratégiát. Nekem meg persze teljesen rendben van a dolog, nem értek a harcokhoz, szóval nekem aztán lehet mondani, hogy mit csináljak.
-Próbálkozni szabad a nyerés terén. A taktikád meg támogatom. Nekem úgy sincs jobb ötletem ennél és amit mondtál még egyszerű is, szóval ehhez fogom tartani magam. 
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/2100[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Asuka on Kedd Nov. 11 2014, 10:33

Szóval, nagyon izgi lesz a csapatharc! *-* Teljesen totálisan felspanolt a dolog. >.< Nagyon kivi vagyok rá, kik leszcsikéznek az ellcsimelcsijeink! *-*
Az a bibi, hogy ettől a pár kortyimortyitól máris becsicsenntve érzem magam. @_@ Mármint azt tudom, hogy mennyi az a kettő, meg a kettő meg kettő, de hát nah, akkor is. Very Happy Tiszta izé, biztosan tiszta ciki leszek. T.T Nem jó az, ha a fejembe száll a likőr, de hát nah, nem tudok mit tenni ellene. >.> Ha egyszerűen olyan fincsi! *.* Nem is véletlen, hogy elrakisgattam az inventoricskámba a maradékot, hogy jó lesz az még később. Majd, ha vége a harcnak, utána! *-*
- No, akkor kezdhetjük? *-* - lépünk be az arénába. A külseje elég snassz, őrjöngő tömeg, meg gladiátor terem, de ennél nekem nem kell több. Olyan, mint egy amfiteátrum, szóval elég szép. Már nem ez az első, hogy megfordulok itt, de az a legjobb szerintem, ha ilyen egy aréna. Hiszen mégis csak, ez a neve... Aréna. Suspect
Fel sem tűnik, hogy Katha lelép. T.T Elvonja a figyelmem a túlsó oldalon megpillantott ellenfél had. Méghozzá az egyiket ismerem is, biza! Könnyű meccs lesz, jegyzem meg magamnak. A másik pedig, hát, ő nem is akárki. >.> Hiszen neki is olyan az indikátora, mint nekem. Hűűűű... hát ritkán találkozok olyanokkal, akiknek szintén piri a színecskéjük. Legalábbis, a Liberatorson kívül.
- Piros pacsi! ****>**** - megyek is barátkozni. Full nyugalommal sétálok oda hozzájuk, bármiféle ellenségedkedés jele nélkül. Komolyan, ez csak egy aréna harc, mit kell emiatt izgulni. Nem a győzelem számít, hanem a jutalom! Ezt már Trauciccnak is mondtam. >.<
- A nevem Asukaaaaaa! Egy a-val a végén. De hívhattok Asunak is. Ez itt pedig a csapattársam, Ka... - fordulnék az irányába, azonban nem látom. Felszívódott. Mi a... o.o Nem értem, mi történik. Pedig az előbb még itt volt mellettem.
- Pedig a kijelző azt mondja, csapatban vagyunk... - nyitom meg a panelemet, hogy némi infót csepegtessek. Csipegetek is közülük valamit. Méghozzá nem is akármit. Angelica Katharina elhagyta a küzdelmet. Na ne már... Most komolyan magamra maradtam? O.O
- Fúúúúúúú...! >.> - vörösödik el a fejem. Már-már majdnem annyira szép piri, mint a sims kijelzőm.
- Akkor csak hárman maradtunk.... >.> Tudjátok mit? A kezdést is átadom. Támadhattok. Nem érdekel! >.< >.> - vágok le egy csendes hisztit. Annyira, hogy még a fegyveremet sem kapom elő. Majd, ráérek... Még az is megfordul a fejemben, hogy taláááán hagyom magam legyőzni is. Bár... az attól függ, hümm. Talán azt azért még sem. Tudom jól, hogy Trau csak egy csapás volt, amikor legutóbb harcoltam vele. Ha Miu is olyan szintű lenne, az már talán túl szánalmas lenne tőlem. o.o

Sorrend:
Katha kiesett. Az ő statjait nem írom le, azonban a viszonyításba beleszámítanak a statjai. A sorrendből kiesése miatt kiveszem.

Asu kezd, egyszer támadhat. Minden 4. körben pihen. Ha Miut támadja, 3, vagy fölé kell dobnia. Ha Traumnist támadja, 2, vagy afölé kell dobnia. Speciális képességhez 3, vagy fölé kell dobnia.

Miu jön, egyszer támadhat. Minden 5. körben pihen. Támadáshoz 2, vagy fölé kell dobnia. Speciális képességhez 4, vagy afölé kell dobia.

Trau jön, egyszer támadhat. Minden 4. körben pihen. Támadáshoz 3, vagy afölé kell dobnia. Speciális képességhez 4, vagy fölé kell dobnia.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi4530/4700[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Traumnis on Vas. Nov. 16 2014, 20:07

Reménykedek benne, hogy a csapatfájt jobban fog menni, mint a szingl pléjer mód, ahol egy ütéssel le lettem verve. De ebben nagyjából csak addig reménykedek, amíg meg nem látom, hogy ugyanaz az ellenfél, úgyhogy valószínű megint egy gyors menet lesz. Még úgy is, hogy most ketten vagyunk rá, ha egy ütéssel kinyír, akkor max a csaj tudja legyőzni egyedül.
- Szia!- mivel most már különösebb tétje nincs a harcnak, mivel hát elég egyértelmű, hogy gyors, sima menet lesz, annyira nem is kapkodok a támadással, csak nézem, ahogy a lány hirtelen durcássá válik, ahogy észreveszi, hogy a társa eltűnt. Talán most kéne támadni, bár gondolom, nem kapna túl nagy sebzést. Így, hogy nincs nála fegyver, nem tudom, hogy ez korrekt-e egyáltalán vele szemben. Főleg, hogy jó lenne nem felhúzni. - Öhm… akkor kezdhetjük?
Egy pillantást vetek Miura, miközben előszedem a tőreimet, amiket megforgatok párszor, és bemelegítésként, csinálok egy bukfencszerűséget oldalra, olyasmit, amit a kommandósok szoktak, hogy azután fél térdre érkezzek. Csak utólag gondolok bele, hogy mennyire röhejes lehetett. :/
- Öhm... kibalanszoljuk valahogy, Asu? Pölö két egy vé egy harc, vagy csak felváltva támadunk- valószínű így is ő nyerne simán persze, de azért illik felajánlani, nem szép dolog ketten rátámadni egy emberre.


/Bocs a kockadobásért, félreértelmeztem valamit./


A hozzászólást Traumnis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 18 2014, 19:37-kor.
Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/500[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 16 2014, 20:07

The member 'Traumnis' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4767249862_5877ffd2ef_s [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Miu on Pént. Nov. 21 2014, 00:36

Beléptünk hát az arénába, ami tényleg úgy nézett ki mint egy aréna. Semmi különös sincs benne, ezek szerint a kedves ellenfelek nem nagyon pártolják az egzotikus környezeteket, de üsse kavics, így talán még egyszerűbb is lesz a harc kissé. Miután körbe néztem a terepen, meg is pillantottam az ellenfelünk…és hol a másik? Elvileg ez egy 2v2 meccs, de velünk szembe csak egy valaki jön és nem hinném, hogy elbújt, mert itt nem igazán van hova bújni. A lány aki velünk szemben lépdel felén, szintén vörös indikátorral rendelkezik és eddig egész barátságosnak néz ki. Azon meg kicsit jót vidultam, mikor észrevette, hogy elpárolgott a partnere. Bár ez kissé bunkóság is. Én se párolgok el, pedig én nem is ismerem a társam és még csak kedvem sincs a harchoz.
-Szia! Én Miu vagyok.
Mutatkoztam be Asukának. Ahogy elnéztem Traumnisal már ismerik egymást.
-Legközelebb választhatnál magad mellé egy kissé megbízhatóbb társat, de legalábbis olyat aki nem tűnik el csak úgy. 
Ahogy elnéztem Asukát kissé kedvét vesztette amiatt, hogy faképnél hagyták és Traumnis is neki állt megbeszélni a harc kimenetelét. Talán még ki is tudok bújni az egész alól, úgy hogy senkit se fogok magamra haragítani. Szóval vettem is a bátorságot ahhoz, hogy felszólaljak.
-Igazából nekem nem igazán van kedvem harcolni. De már itt vagyok tehát csak akkor lépek le, ha mindenkinek okés. Bár ez így korántsem lesz olyan izgi, mint lennie kéne. Így, hogy az egyik csapat csonka már nem igazán lehet ezt csapat harcnak hívni. Bár azt látom, hogy még kettő az egy ellen meccs esetében is elég nagy esélyünk van arra, hogy szépen kikapjunk. Tehát akkor most mi legyen? Még most akár haza is mehetünk és neki rugaszkodhatunk máskor, mikor majd lesz két ép kéz-láb csapat meg harci kedv.
A most fen álló esetben, pedig nem is éltem azzal, hogy megkaptuk a kezdeményezést. Inkább megvárom, hogy mi lesz akkor most már megbeszélve.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/2100[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Asuka on Pént. Nov. 28 2014, 10:07

Jéééé, de hiszen ezt ismereeeem! *.* Örömködök egyet Traucic láttán, hiszen azóta nem láttam, hogy... hát a legutóbbi aréna harcunk óta. Sajnos nem volt valami túl nagy meccs. T.T De bizti-bizti vagyizok benne, hogy mostanra már kikupálódott a cuki pofija, és olyat tud majd mutatni, hogy tyűha! *.* Mindenképpen átadom nekik emiatt a kezdést is. Bár azt nem tudom, hogy a társa milyen erős... hiszen az is lehet, hogy legalább kétszer magasabb a szintje, mint nekem. Nem tudok róla semmit ugyanis. Sad
- Balansz? Hagyd csak. Annak mi értelme? Odakint a mobok sem kérdezik meg, hogy támadjon-e egy körben egyszerre csak egyikük, vagy sem. o.o - buta-buta fiú, hát még ezt se tudja? A PvP-k első sorban arra jók, hogy fejlődj vele, így pedig, amikor odakint harcolsz a mobokkal, több esélyed van. Márpedig általában túlerőben vannak, és sokadmagukkal, és nem tesznek fel neked ilyen kérdéseket.
- Szia, Miu! Én Asuka vagyok! *.* Igazad van, de ő hívott meg... T^T Nem hittem volna, hogy csak úgy itt hagy. - válaszolok a vörös indikátorosnak. Felkelti kissé az érdeklődésemet, hiszen pont Traumnisról nem gondoltam volna, hogy ilyen társat választ. Persze ha többet tudnék róla, akkor azt is megtudhatnám, hogy alkalmas-e Liberators tagnak.
- Ugyan-ugyan, Miuci, ha már eljöttünk, szórakozzunk egy kicsit. ^^ Aztán utána meghívok mindenkit egy haaaaatalmas adag csokis szufléra! *-* - az inventorymból előkapom a Hentest, azonban csupán védelmi pózt veszek fel.
- Mondtam már, támadhattok. Mire vártok? Very Happy

//Kezdést átadom, nem támadok, Miu jön >.< //
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi4530/4700[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Miu on Vas. Nov. 30 2014, 18:23

Még mindig nem haladtunk előre egy lépést sem. A hirtelen eltűnt tag okozott egy kis torlódást, meg persze megpróbáltam én is kibújni a dolog alól, ha már ilyen szerencsétlenül jött ki a lépés. Viszont úgy néz ki, hogy maradnom kell és akármennyire nincs kedvem a dologhoz, de meg kell erőltetnem magam. Bár az édességre való meghívás kicsit dobott a kedvemen. Ezért már megéri erőt venni magamon és ugrálni kicsit az arénában.
-Asu-chan! Megbeszéltél, de csak a csoki szuflé miatt maradok itt játszani. De aztán el ne tűnj te is, úgy mint a társad, mert akkor morci leszek…
Jelentettem ki nyájas hangon és persze a pimasz vigyor sem marad el. Mién a kezdés joga, akkor most már élek is vele. Nem igazán érdekelnek az erőviszonyok, meg a  kimenetel sem. Engem csak az érdekel, hogy az egész végén teljesüljön a meghívás arra csoki szufléra. Jó ideje csak az apró sütiket tömöm magamba, hogy csillapítsam az édesség hiányom. Egyedül nem igazán volt eddig kedvem beülni akár egy cukrászdába is. De most végre lesz társaságom és még meg is lettem hívva.
-Akkor élek is a kezdés lehetőségével. Zavarjuk le gyorsan aztán, menjünk édességet falni!
Majd elő is rántottam a kardom a hüvelyéből és az előttem álló lányra szegeztem azt. Nem igazán törtem a fejem taktikázáson vagy hasonlókon csak neki rontok szemből Asunak és megpróbálok bevinni neki egy vágást. Bármi is lesz a művelet után visszahátrálok Traumnis mellé és átadom a kört neki. Ha bármiféle megjegyzése vagy javaslata lenne, azt persze meghallgatom, de én most kicsit se fogom megerőltetni a buksim azzal, hogy a támadás kivitelezésén gondolkozzam.

Hp: 40/40 Páncél: 25
Pihi: 1/5


A hozzászólást Miu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 30 2014, 18:28-kor.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/2100[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 30 2014, 18:23

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Traumnis on Szer. Dec. 03 2014, 20:50

Abban Asunak tényleg igaza van, hogy a mobok megölnek minket, de valahogy mindig úgy éreztem, hogy ha valakivel barátságos küzdelmet akarok vívni, akkor azt tisztességes keretek között akarom tenni. Igaz, ez most talán így egyenlő, persze nem ismerem Miu erejét, úgyhogy nem biztos, hogy így van.
- Oké, csak hát ez barátságos, és mégis csak ketten vagyunk, te meg egyedül- igazából vesztesként is jár jutalom, úgyhogy biztos nem zavarja annyira azért. Főleg, hogy én még mindig egy ütés vagyok neki valószínűleg, nagyon durva sebzése lehet, nekem meg semmi védelmem nincsen. Igazából a szintemmel meg a felszerkómmal lehet gáz, mert a sebzésem is töredéke az övének.
- Oké, akkor zavarjuk- miután Miu támadott, én is támadok, természetesen egy akrobatikus mozdulattal indítva. Sajnos, ez is csak egy bukfenc, azért durvábbra nem merek vállalkozni, csak szimplán mellé gurulok a földön, hogy megpróbáljam megvágni a bal lábát az egyik tőrömmel, a bal oldalát a másikkal.
A támadás után visszahátrálok Miu mellé, olyan gyorsan, ahogy csak lehet. Meg kéne próbálni azért nyerni, ha már harcolunk, akkor még az se akkora gáz, hogy nem sikerül, ha próbálkozunk. Sok múlik rajta, hogy a lány mit tud.
- Elég durván sebez, legutóbb egy támadás voltam neki, ha véletlenül van erre valami skilled, akkor kéne használni- nem tudom, hogy mi van, ha engem kiütnek, de Miu tovább harcol, de valószínű, hogy mivel csapatharc, ide leszek kötve, az pedig elég unalmas lenne. Jó lenne, ha a végéig bent tudnék maradni, bár nagyon valószínű, hogy mivel én vagyok a biztos célpont, engem fog először kiiktatni. Miut nem ismeri, lehet három-négy találat is kell hozzá, hozzám pedig biztosan elég egy, legfeljebb kettő. Bár olyan sokat nem fejlődtem, szerintem elég durván túlütött legutóbb.

Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/500[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 03 2014, 20:50

The member 'Traumnis' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4766610511_dda12706fc_s [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Asuka on Csüt. Dec. 04 2014, 14:15

A csoki mindenek felett. Cool Meggyőző erőm határtalan, ha csokoládéról van szó. Elvégre mi lehetne jobb ebben a világban, mintsem hogy nem szükséges a diétával foglalkoznod? Bár rossz belegondolni, hogy odaát valószínűleg mi vár rám. Biztosan elsatnyult az összes izmom, még azok is, amikről azt se tudtam, hogy léteznek. A pár éves ágyhoz kötés biztosan azzal jár majd, hogy soha, se soha többé nem is lesz alkalmam megismerni őket. TT.TT
- Nem fogok, megígérem! *-* - csillannak szemeim, miközben tartom a védekező pozíciót. A harc végre elkezdődik, bizonyára pedig Traumnicicc is sokmindent tanulcsikázott már azóta, hogy legutóbb összemértük erőnket! *-*
Miu támadása szemből jön, de nem is várnék mást egy kardforgatótól. Rájuk a gyorsaság, valamint a nagy találati esély a jellemző. Ez pedig be is válik, hiszen éppen csak pislogni van időm, mire megérkezik az első támadás. A páncélomnak annyi. T.T De nem bánom... elvégre ha sárgába váltok, a sebzésem is nagyobb ám.
- Hű, Trau. Látom, sokat tanultál. Surprised - az ő támadása már némiképp taktikásabb. A bukfencet azért megirigyelem, én még ilyet se tudok, mert nincs akrobatikám. T.T Azonban nincs értelme elszontyolódni. Örülök, hogy életre való. A lábam megvágása után máris csökken a HP-m is valamelyest.
Nem éri ám súgni! T.T Trau megosztja a nagy titkomat Miucival, bár nem is titkolom igazán, hogy mennyire nagyot is sebzek. Ha nagy a sebzésed, hamarabb murdál meg az ellen. One shot, one kill... A magamfajtának ez egy hasznos jártasság.
Én is megindítom rohamomat, a Hentes, mint Thor kalapácsa, villan meg a kezemben. Nem teketóriázok sokat, kettejük közül Miut támadom. Gyanítom, még mindig csak egy csapás lenne az árnyharcos, azt pedig nem szeretném. Elrontja a mókát! T.T A lány egész testfelületét támadom, s kettejük közé lépve indítom meg a csapást. Hagyom, hogy ezáltal gyakorlatilag körbevegyenek. Legfeljebb veszítek, nincs abban semmi rossz. Nem szégyen, ha vannak, akik erősebbek. Very Happy

[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 17b2a5e05abb382455cba651b192bfaf_23d31ce1a6999aa9e5cf73c420c3fc1f21913cfc

//Miut támadom, találat esetén 56 sebzés + 5 vérzés 1 körig (61) //
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi4530/4700[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 04 2014, 14:15

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Miu on Csüt. Dec. 04 2014, 16:06

Meg lett a kedvcsinálóm. Csoki, édesség és erre meg is hívtak. Ennél több nem is kell nekem ahhoz, hogy fellelkesedjek. Megindítottam az oly nyílván való támadásom és nagy meglepetésemre sikerült is bevinnem a találatot. Pedig most aztán tényleg csak suhintottam a levegőbe egyet. Egy kicsit se törtem maga azon, hogy megpróbáljam kicselezni a védelmét vagy valami trükkös mozdulattal lepjem meg. Egyszerűen csak neki rohantam szemből. Úgy tűnik még mindig meg van az a fene nagy szerencsém. De azért lassan már én se hiszem el, hogy ilyen mázlista vagyok, ezért ez már lassan kezd túlzás lenni. A partnerem már persze taktikázott, ő kicsit jobban megerőlteti magát a harc terén és még meg is érte, mert ő is betalált. Egész jól kezdtünk. Bár annyira nem voltunk hatásosak. Asu páncélja biztos, hogy oda lett, de az életcsíkja nem mozdult valami sokat. Közben pedig Traumnis arról le is informált, hogy elég szépet tud sebezni az ellenfelünk. Szóval, ha a partnerem kap egy ütést akkor valszeg’ ki is esik. Bár lehet én is megleszek egy csapásból. Így ránézésre én semmit se tudok megállapítani. De mivel Traumnis és Asu már ismerik egymást, így csak természetes, hogy vele kezdte a sort és én kaptam meg elsőnek a viszonzott támadást. Tulajdonképp a páncélom meg az életem is eddig tartott. Hirtelen az életcsíkom fogta magát és leugrott a piros zónába. Még ilyennek se láttam a Hp kijelzőm ez előtt. Igazából majdnem meg is voltam egy ütésből, csak négy Hp híja van neki.
-Kis híján megvagyok egy ütésből, de úgy néz ki szükséges még egy csapás, hogy kiessek. ^^”
Jelentem ki kissé zavartan. Az nem kifejezés, hogy nagyot sebez a csaj. Bár lehet csak az én szintem alacsony az övéhez képest. Akkor most megint én jövök. Ismételten indítok egy totál egyértelmű támadást. Megpróbálkozom ledöfni, ha sikerül akkor a jobb vállába kap majd egy szúrt sebet és maradok a helyemen. Olyan szépen egy kupacra gyűltünk és úgy néz ki senki se harcol annyira véresen komolyan. Szóval továbbra se fogom magam megerőltetni.

Hp: 4/40 Páncél: -
Pihi: 2/5
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/2100[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 04 2014, 16:06

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Traumnis on Kedd Dec. 09 2014, 01:07

Egész jól elkezdjük kaszálni le Asuka hápéját, de természetesen, ahogy visszaüt, az is látszik, hogy azért nem vagyunk egy szinten. Miu jobban endjúrolja, mint ahogyan én bírtam volna, de nagyon durván leszakít az ő életpontjából is, most már annyira kevés hápéja lehet, hogy egy egyes szintű is elintézné egyetlen találattal. Most elvileg nekem kéne feltartanom Asukát, de engem valószínű egyből elintézne.
Még mindig nagyon sok életpontja van, talán úgy van egy kis esélyünk, ha sikerül lejjebb vinni egy kicsit még, és eltalálom spec szkillel. Most viszont még korai, legalább még egy találatra szükségem lenne előtte. Ezúttal úgy döntök, hogy a hátát támadom, úgy talán egy kicsit több esélyem van, talán le tudok bukni a támadás elől.
Egy tánclépés-szerűséggel (nem, SOHA! nem jártam táncórára -.-) kerülök a lány mögé, és a két kést egyszerre meglendítve, ollószerűen összezárva próbálok meg egymás alatt létrehozni két vörös csíkot a hátára. Nem megy lefelé elég gyorsan a hápéja, neki már csak két találat a győzelem, és ha egyikünket kiüti, az durva, drasztikus sebzéscsökkenést fog okozni. Bár ilyen szintkülönbséggel, meg ilyen korlátozott eszköztárral talán felesleges is taktikolni.
A támadás után leguggolok, hogy megpróbáljak majd végrehajtani egy ilyen hátrafele cigánykereket kitérési célzattal, ha támadna. Talán most inkább Miut üti, ő már egészen biztosan csak egy taállat, és talán azt hiszi, hogy én azóta jobb lettem, de kétlem, hogy kéne neki kettő akár most is. Egyszerűen sokkal gyenguszabbak vagyunk. Talán meg kellene kérjem Katját, hogy tanítson meg egy kicsit harcolni, az elhajlásokban talán segítene, ha nem teljesen a rendszerre támaszkodnék, hanem lenne riöl vörld tudásom is a harcokról.

Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/500[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 09 2014, 01:07

The member 'Traumnis' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4767250438_224285ea8b_s [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Asuka on Kedd Dec. 09 2014, 09:46

[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 190a6c6c698be9b887a0fc58d282d56c_dc7e9f818af8b2efc60d2b182b3fa16171705eb3

A csokoládé gondolata kicsit jobban izgat, mint a győzelmem, esetleg vereségem. Miunak ugyan szépen leverem a HP-ját, ez még nem feltétlen jelent bármit is. Nekem nem tűnik úgy, mintha nagyon sokkal az én szintem alatt lenne, ahhoz túlságosan jól és ösztönösen forgatja a kardját. Persze az is lehet, hogy ez azért van, mert kardforgató? Surprised *.* Nekik valahogy sokkal jobban mennek az ilyenek. Elegáns, szép, íves mozulatok, meg minden... Bezzeg én csak ütök meg csapok a Hentessel. o.o
Az is tény viszont, hogy egyáltalán nem erőlteti meg magát. Így persze, hogy pont kettejük közé állok, könnyű célpontot jelentek, de ez is volt a cél. Kíváncsi vagyok, hogy ketten mennyire tudják leszedni a HP-mat, ha csak minimális erőfeszítéseket teszek meg a védelmem érdekében. Miu egyszerű mozdulatát pedig Traulicus akrobatikus, taktikásabb támadása követi. Ő tulajdonképpen mögém táncol, s a hátamba karcol kettőt. *.* Tényleg sokat fejlődött. Persze ez nem elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet, hiszen jó harcosokat, sőt, árnyharcosokat tucatjára találni, ellenben a Liberatorshoz ez kevés. Oda az eszme kell. Ott az eszedre és a gondolataidra van szükség. A fegyver pedig csupán egy eszköz, semmi több.
- Nyuhh, máris sárga lettem! T.T Ügyes! *.* - nem lehet eldönteni, hogy örülök akkor most neki, vagy sem. Minden esetre én már gyorsan véget akarok vetni az egésznek, aztán pedig elhúzni csokoládét enni. *.* Nem erőltetem meg magam, csak egyszerűen megfordulok, Hentes a kézben, és paff Traumnisra. Kettejük közül meglepő módon ő sebez jobban, azonban nem kétlem, hogy az élete se sokkal nagyobb, mint a múltkor. Nem beszélve arról, hogy már sárgában az életem. Tehát ha most kéne Miut támadnom teljes HP-val, akkor bizony nem lenne már életcsíkja. Sad

Találat esetén 61 sebzés + 5 vérzés
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi4530/4700[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 09 2014, 09:46

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Miu on Kedd Dec. 09 2014, 14:58

Az éltem hamar gyorsan a vörös zónába zuhant. De ez nem igazán izgatott, így legalább biztos gyorsan végzünk és mehetünk csoki falni. Bár az is feltűnt, hogy Asu se veszi komolyan harcot. Ezzel viszont semmi baj sincs, mert én sose veszem komolyan az ilyesmit. Míg én feldolgoztam az engem ért csapást, addig a jelenlegi partnerem Traumnis bemutatott egy elég látványos támadást. Így az kollegina életcsíkja a sárga zónába is vándorol. Mintha rémlene valami a harcosokról meg az életük csökkenésével járó sebzésükről, de nem emlékszem rá, hogy mi is volt az csak motoszkál bennem valami. Mindegy is Traumnis megkapja a maga találatát és le ugrott az életcsíkja, meg rendszer is jelezett, hogy kiesett a partnerem a játékból. Akkor én most fel is adom a harcot, mert Asunak elég csak meglegyintenie és az én kevéske életpontom is elszáll. De azért, ha még tudok támadni egyet akkor meg is teszem azt. Egy színpadias mozdulattal meglendítem a kardom és megpróbálom megvágni az jobb oldalát, most úgy is háttal ál nekem hátha sikerül a dolog, bár annyira nem számítana, mert úgy is feladni készülöm a meccset. Amint megejtem a vágást el is teszem a kardom a tokjába és feltartom a kezeim a magasba.
-Asu-chan! Sajnálom, de én feladom. Már így is úgy is te nyertél, megspórolom neked azt az egy ütést. :3 Szóval akkor mehetünk édességet falni! *-*
Részemről le is van tudva a játék. Leengedtem a kezeim és már csak azt várom, hogy induljunk a beígért édesség evésre. Egész eddig ezt vártam és még magamhoz képest szépen is játszottam. Úgy érzem, hogy én ezt most megérdemlem.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau Vo36oi10/2100[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.