[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 09 2014, 14:58

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Traumnis on Szomb. Dec. 13 2014, 23:48

Egy pillanatra elhittem, hogy sikerülhet legyőzni Asukát, amikor láttam, hogy sárgában van az élete. Ez ugye azt kéne jelentse, hogy a skillemmel együtt még ennyi találat, és győztünk. Egy kicsit rossz is úgy veszíteni, hogy egy pillanatra azt hittem, hogy nem fogunk. Kicsit még gáz is, hogy ketten bukunk egy ellen, még úgyis, hogy valószínű jóval királyabb felszerelése és magasabb szintje van.
Természetesen tök hiába próbálok kitérni, meg elhajolni, a rendszer nem ad rá lehetőséget, mert gyengébb vagyok. És hiába fejlődtem egy kicsit, gondolom, ő is fejlődött, mert egyből lenullázza az életpontom, és kiesek a harcból. Nem értem, hogy mi lehet a baj, hogy az én életpontom-e ennyire rossz, vagy ő egyszerűen csak ennyivel felettem áll. Azért tényleg rám férne egy kis extra életpont, ilyenkor mondhatom, hogy magasabb szintű, és azért halok meg, de ha kint történik ilyesmi, akkor az nem lesz túl nagy vigasz, hogy erősebb ellenfél ellen veszítettem.
Egy kicsit furcsállom, hogy Miu feladja a harcot, főleg így, vesztenivaló nélkül. Értem, hogy úgyis veszít, de én valahogy nem tudnék feladni egy tét nélküli játékot, még akkor sem, ha már teljesen esélytelen, talán még úgy sem, ha rengeteg időmet felemésztené. Itt viszont bizonyosan nem ez a helyzet, ez az egész harc véget ért volna másodperceken belül. Aztán van, aki nem úgy gondolkozik, mint én persze.
- Váó! Azért nem semmi, hogy ennyire simán legyőztél kettőnket. Lehet még úgy is bukunk, ha kettő lett volna belőlünk- a sebzése alapján megvan rá az esély, ráadásul szerintem még játszott is velünk egy kicsit. Ha engem üt először, akkor talán éppen csak egy kevés életet veszít el, csak azért vesztett ennyit, mert nem azt az ellenfelet támadta először, akit biztosan kiüt azonnal. Talán csak látni szerette volna, hogy hogyan sebzek, nem tudom, bár az is elég gyenge az övéhez képest.
- Öhm… oké, akkor mehetünk tőlem is- gyorsan leszerelem a késeim meg a cuccaim, ahogy vége a harcnak. Egy kicsit kíváncsi vagyok a lányra, nem tűnik gonosznak, nem tudom, miért vörös. Talán úgy alakult, hogy rákényszerült, hogy megöljön valakit, talán régen más volt, de most nem tűnik veszélyesnek. Aztán persze vannak emberek ellentmondásokkal, például Katja, aki veszélyesnek mutatja magát, de azért megmutatja, hogy mennyire kedves valójában, ha elég közel kerülsz hozzá.
Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau - Page 2 Vo36oi10/500[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Asuka on Vas. Dec. 14 2014, 13:56

Trau szépen kiesett, ismét, ám nem véletlen az sem, hogy nem először ütöttem ki. Előző arénánkból ítélve tudtam jól, hogy szintje ellenére (hiszen nincs olyan sok közöttünk) jóval felette állok, és elrontotta volna a murit, ha egyből vége a küzdelemnek... Persze ha okító céllal tenném, akkor megmondanám, hogy tegyen egy kicsit többet az életére. Mert azért elég izé, hogy ennyibe került lecsapnom. Tény, hogy magas a sebzésem, de azért ez egy picinykét mégis csak sokacska így, nem? o.o
- Biztiiii? T.T - reagálok Miura. Elég furimuri nekem, hogy azt az egy csapást sem engedte már bevinni. Azon már igazácskán nem múlcsizott semmise, hiszen Miu gyakorlatilag elhasalta a támadását mellettem, ezáltal pedig tökéletes felületet kaptam volna a végső csapásra. Ráadásul nincsen ámocska félnivalócskája sem, hiszen-miszen az arénában nincs halál. Meg aztán nekem se lenne jócska, ha ilyet csinálnék nyilvánosocska helyen. Nagyon óvatos vagyok az ilyenekkel, nem véletlen az sem, hogy a legnépesebb város legforgalmasabb utcájában lakom. Egyrészt, mert imádom a pörgést és a zajt, másrészt pedig, mert így a sok igazságmániás, önbíráskodó játékos azt hiszikézi, hogy szemmel tarthat engem. Persze, emiatt fokozottan óvatosnak kell lennem. De mindent megteszek azért, hogy ne keltsek feltűnést. Ezt pedig így tudom a leginkább megtenni, ha rikítok a tömegben. A lassacskán rendszeressé váló arénázásomnak sincsen ám más oka, csupán az, hogy így tökéletesen elhiszik rólam, hogy ennyiből áll a napi rutinom. Boltolok, potit főzök és PvP-zek egy nyílt helyszínen. Ennyi, ilyen egyszerű az életem. Szerintük.
- Háááát jóóóó. T.T De, de akkor sok édességet kell megenned velem! Tudjátok mit? Kihívlak titeket egy édességfaló versenyre! *-* Az nyer, aki a legtöbb finomságot tudja megenni! >.< - biztos, hogy én nyerek. Cool Egyedül képes vagyok megenni egy tortát Aincradban. A való életben ezt nem tehetem meg. Rolling Eyes
- Azért nem volt az olyan sima. Csak szerencsém volt, Traucimarci! *.* - vonszolom őket a curkászda felé. Valahol biztos van valami jó a környéken. *.*

//Köszönöm a játékot. Very Happy Folytatás a cukiban, amikor Miu hazajön? Very Happy Szólok KA-nak, hogy vége a harcnak. ^^ //
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau - Page 2 Vo36oi4530/4700[Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau - Page 2 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 19 2014, 17:48

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 03. 14-én küzdhettek meg.

Jutalom: 30 exp, 80 arany (aki inaktivitás miatt esett ki értelemszerűen nem kapja meg)

Pontok:
Asuka / Angelica Katharina +50 pont
Miu / Traumnis -30 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapatharc] Asuka + Katha vs Miu + Trau

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.